Savner du ekstra plads i sengen? Så er dobbeltsengen en rigtig god investering. Du kan både sove alene i en dobbeltseng, hvis du elsker at have god plads, men den er mest oplagt at dele med en partner. De fleste par nyder at sove sammen i samme seng, og dobbeltsengen giver plads til, at I kan sove behageligt begge to og nyde hinandens selskab.

Har du brug for en ny seng, så er det værd at tage et kig på vores udvalgte dobbeltsenge i oversigten. Der er både modeller i størrelse 140 x 200, 160 x 200 og 180 x 200 cm, så du kan få den rigtige størrelse til dit soveværelse og behov. En god søvn er afgørende for din hverdag og helbred, så vælg med omhu den næste seng, så du kan sove trygt natten lang.

Det skal du overveje, før du køber en dobbeltseng:

 • Størrelse: Den klassiske dobbeltseng måler 180×200 cm, men du kan måske have brug for en mindre model, hvis pladsen er trang. Derfor kan du overveje, om du skal bruge en seng på 140 x 200, 160 x 200 eller den klassiske størrelse 180 x 200 cm.
 • Komfort: Komforten er afgørende for din nattesøvn, og derfor skal madrasserne have den rette fasthed, gode fjedre af høj kvalitet og gerne toppes af med en behagelig og trykaflastende topmadras. Tænk din vægt og kropsbygning med i bestillingen af madras, så du får en madras, der komplimenterer din krops behov.
 • Design: I vores oversigt har vi udvalgt enkle og moderne skandinaviske designs, der passer til de fleste soveværelser. Der er ofte mulighed for at sætte et personligt præg på din dobbeltseng ved at vælge mellem forskellige farver betræk, materialer og højder på ben og evt. tilkøbe en matchende galv.

Vores guide til dobbeltsenge indeholder:

 • Overblik over de 8 bedste dobbeltsenge, du kan få.
 • Gennemgang af hvert enkelt produkt
 • Opdeling med fordele og ulemper.
 • Viden om, hvorfor du skal vælge en dobbeltseng.
 • Guide til, hvilken størrelse du skal vælge din dobbeltseng i.
 • Oversigt over fordelene ved en dobbeltseng.

Freja Fjord – Mest populære boxseng hos Nordic Dream

Redaktionens anbefalling

Introduktion

Freja Nordlys er oversigtens testvinder. Den er både en favorit hos forbrugerne, der efterspørger sengen hos producenten, men den vinder også på andre parametre.

Dobbeltsengen er en klassisk standard på 180 x 200 cm, så du alene eller som par nemt kan få plads nok at sove på. Den har et enkelt og lækkert design, der er bygget i naturlige materialer med den bedste støtte til kroppen, når du sover.

Om Nordic Dream Freja Nordlys Dobbeltseng

Freja Nordlys er både udvikler, produceret og bygget i Danmark, hvor danske eksperter, fysioterapeuter og håndværkere i samarbejde har skabt en boxseng af høj kvalitet.

Boxmadrassen danner rammen for sengen, og den er fremstillet i solidt svensk fyrretræ, der giver høj holdbarhed og stabilitet.

Indvendigt er boxmadrassen lavet med 2 lag af pocketfjedre, der er 2 cm højere end dem, du generelt finder i senge. Det giver en mere fleksibel og komfortabel madras, hvor du har let ved at vende dig. Fjedrende er fordelt over 7 zoner, der er udviklet til at støtte din krop korrekt efter vægten.

Boxmadrassen er toppet af med en valgfri topmadras i memory-skum eller latex. Ønsker du en anden type topmadras, skal du selv ud at finde en ved siden af selve sengen.

Når du vælger Freja Nordlys, får du mulighed for at skifte madrassen ud, hvis ikke fastheden passer, og inden for 100 dage kan du kvit og frit returnere sengen.

Fjord topmadras - ErgoFlex-skum med en hård og en blød side
Topmadrassen Fjord fra Nordic Dream måler 10 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som har flere behagelige og funktionelle egenskaber. Den er betrukket med Oeko-tex certificeret bambus betræk, der er utroligt blødt og åndbart. Det er desuden et miljøvenligt materiale, da der i produktionen hverken bruges sprøjtemidler eller kunstgødning.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur. Det betyder, at skummet har bedre luftgennemstrømning, så fugt fra kroppen nemmere bliver transporteret væk i løbet af natten. Det er desuden en termofølsom topmadras, som automatisk reagerer på kropsvarme og fordeler den jævnt over hele madrassen. En nyttig kvalitet, hvis du har tendens til få det varmt, når du sover. Denne opbygning garanterer også en tør, ren og frisk seng.

Fjord topmadras har en blød og en fast side. På den bløde side er skummet riflet, hvilket giver dig øget komfort og tilpasning. På den faste side er den flad, hvilket gør madrassen mere solid. På denne måde kan du være sikker på, at få den optimale støtte til din krop, så både trykpunkter og blodcirkulationen lettes i kroppen.

Fordele

 • Enkel seng i nordisk design
 • Bygget i naturlige materialer med den bedste støtte til kroppen
 • Produceret af danske håndværkere
 • 7 komfortzoner og trykaflastende topmadras
 • 100 dages prøveperiod
Ulemper

 • Kun solgt med 2 forskellige topmadrasser at vælge mellem

Specifikationer:

 • Størrelse: 180×200
 • Højde: 57 cm
 • Madras: 7 komfortzoner
 • Polstring: 25 mm Airflow skum
 • Betræk: Højkvalitets møbelstof
 • Garanti: 25 år på fjedre og rammebrud

Saga Nordlys – klassisk seng med temperaturregulerende madras

Bedst til prisen

Bemærk: Saga Nordlys boxsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 21.995 kr. til 8.495 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Saga Nordlys boxsengen her:

Introduktion

En billigere seng betyder ikke, at du ikke kan få høj kvalitet at sove i. Saga Fjäll er en af Nordic Dreams mest solgte senge, der kan fås i en størrelse 180 x 200 cm, der er god til parret.

Den billige dobbeltseng fra Saga Fjäll er en klassisk seng i et enkelt og stilet design, der passer godt til den skandinaviske indretningsstil. Den er dog ikke kun flot udvendigt, for den byder også til den gode pris på komfort med ergonomiske pocket-fjedre.

Om Nordic Dream Saga Fjäll Dobbeltseng

Safa Fjäll er en boxmadras med en god trykaflastende topmadras. Den har de rigtige mål som en standard dobbeltseng, så du skal have plads, hvis du vil nyde godt af både komfort og høj værdi til pengene.

Boxmadrassen er udstyret med ergonomiske pocket-fjedre, der er designet i samarbejde med eksperter og fysioterapeuter. Det forhindrer du synker ned i madrassen og huler den ud efterhånden, som du bruger sengen.

Rammen er lavet i solidt fyrretræ fra Sverige, der sikrer en stabil seng, der holder til både hoppende børn og giver god støtte.

Nordlys topmadras - temperaturregulerende og vaskbart betræk
Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi. Topmadrassen består nemlig af 7 ergonomiske zoner, der giver dig de bedste forudsætninger for god søvn. Zonerne yder ekstra støtte til kroppen og aflaster i kroppens trykpunkter, så du får en mere afslappet sovestilling og sover bedre.

Dens betræk er aktivt kølende, og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt i nattens løb. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere madrassen, så dens temperatur holdes på 35-36 grader. Betrækket er også oeko-tex certificeret og vaskbart ved 40 grader.

Du kan vælge, om du vil have din topmadras med en kerne i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten. Latex giver desuden effektiv aflastning til kroppen, så du er sikret optimal støtte.

Memory foam former sig efter din krop, så du synker ned i madrassen. Det kan hjælpe med at forebygge kredsløbsproblemer og led- og muskelsmerter. Memory skum holder meget på varmen, så hvis du ofte får det varmt om natten, er det bedre at gå med en latex topmadras.

Fordele

 • En klassisk seng i et enkelt og stilet design
 • Har ergonomiske pocket-fjedre, der tilpasser sig din krop og fysik
 • Designet og produceret i Danmark
 • Ramme i svensk fyrretræ
 • Topmadras med god støtte til hele kroppen
Ulemper

 • Lang leveringstid på 20 til 30 arbejdsdage

Specifikationer:

 • Størrelse: 180×200
 • Højde: 56 cm
 • Madras: 5 komfortzoner
 • Polstring: 25 mm Polyskum skum
 • Betræk: Polyether
 • Garanti: 15 år på fjedre og rammebrud

Solveig Fjord – syv komfortzoner og allergivenlig topmadras

Bedste premiumvalg

Introduktion

Søvn er afgørende for dit generelle helbred og evne til at komme gennem dagen. Derfor er det ikke en god ide, hvis du vælger en billig seng, der ikke yder den rette trykaflastning og komfort.

Solveig Nordlys er en af de dyreste senge fra Nordic Dream, men den sikrer dig også, at du ikke kommer til at skulle udskifte din seng foreløbigt. Med 25 års garanti på ramme og fjedre, er kontinentalsengen i 3 lag med til at give dig en god nat år efter år.

Om Nordic Dream Solveig Nordlys Dobbeltseng

Solveig Nordlys er fremstillet med 3 madraslag: en boxmadras, en springmadras og en trykaflastende topmadras – alt samme produceret og udviklet i Danmark. Sengen har de klassiske mål 180 x 200 cm, og du kan få sengen i flere farver: lys grå, mørk grå, dyb blå og sandfarvet.

Du kan selv vælge fastheden af springmadrassen, og om du foretrækker en topmadras i latex eller memory-skum.

Boxmadrassen er integreret i en solid ramme af svensk fyrretræ, som springmadrassen med 7 komfortzoner ligger stabilt på. Øverst topper en trykaflastende topmadras sengen af, så du ligger behageligt blødt.

Springmadrassen er udviklet med 7 komfortzoner, hvor pocketfjedre i 2 lag og med ekstra 2 cm højde er fordelt over madrassen, så du får den optimale komfort.

Pocket-fjedrene er dækket af 25 mm Airflow-skum, der giver madrassen ekstra ventilation og åndbarhed. Sengen vil derfor være tør, ren og hygiejnisk at sove i.

Fjord topmadras - ErgoFlex-skum med en hård og en blød side
Topmadrassen Fjord fra Nordic Dream måler 10 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som har flere behagelige og funktionelle egenskaber. Den er betrukket med Oeko-tex certificeret bambus betræk, der er utroligt blødt og åndbart. Det er desuden et miljøvenligt materiale, da der i produktionen hverken bruges sprøjtemidler eller kunstgødning.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur. Det betyder, at skummet har bedre luftgennemstrømning, så fugt fra kroppen nemmere bliver transporteret væk i løbet af natten. Det er desuden en termofølsom topmadras, som automatisk reagerer på kropsvarme og fordeler den jævnt over hele madrassen. En nyttig kvalitet, hvis du har tendens til få det varmt, når du sover. Denne opbygning garanterer også en tør, ren og frisk seng.

Fjord topmadras har en blød og en fast side. På den bløde side er skummet riflet, hvilket giver dig øget komfort og tilpasning. På den faste side er den flad, hvilket gør madrassen mere solid. På denne måde kan du være sikker på, at få den optimale støtte til din krop, så både trykpunkter og blodcirkulationen lettes i kroppen.

Fordele

 • Med 7 komfortzoner og 3 madraslag
 • Danskproduceret
 • Trykaflastende topmadras
 • Naturlig høj åndbarhed og ventilation
 • 25 års garanti
Ulemper

 • Højere prisleje

Specifikationer:

 • Størrelse: 180×200
 • Højde: 67 cm
 • Madras: 7 komfortzoner
 • Polstring: 25 mm Airflow skum
 • Betræk: Højkvalitets møbelstof
 • Garanti: 25 år på fjedre og rammebrud

Svanhild Fjäll – 180×200 – kontinentalseng med 7 komfortzoner madras

Bedste valg af komfort

Bemærk: Svanhild Fjäll kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat med fra 21.995 kr. til 9.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Svanhild Fjäll er en hypoallergen og antibakteriel dobbeltseng, der både er velegnet til dig, der lider af allergi og dig, der blot vil have ekstra beskyttelse mod bakterier. Sengen er fremstillet af et slidstærkt, behageligt og støttende materiale, der er oplagt til alle, der vil sove godt. 

 • Madras i flere lag (7 komfortzoner)
 • Hypoallergen og antibakteriel
 • 25 års garanti på ramme og fjedre

Produktanalyse af Svanhild Fjäll 

7 komfortzoner og Airflow-teknologi

Sengen giver med sin springmadras, der indeholder en stor kerne, ergonomiske pocket fjedre og 7 komfortzoner optimal støtte, da fjedrene bevæger sig uafhængigt af hinanden og tilpasser sig din kropsvægt. Derudover gør komfortzonerne, at fjedrene er jævn placeret, så du får støtte uanset din liggeposition. Airflow-teknologien skaber dertil optimal temperatur ved at lade luften cirkulere rundt om kroppen, mens du sover.

Håndlavet boxmadras

Boxmadrassen er produceret af fyrretræ fra svenske skove og håndlavet i Danmark og den 12 cm tykke trækasse giver stabilitet, uanset hvor meget du vender og drejer dig i løbet af natten. Det øverste lag af topmadrassen har en tyk, holdbar og elastisk latexkerne, der tilpasser sig din kropsform over tid og giver komfort og støtte. Derudover er betrækket fremstillet af bambusfibre, som nemt vaskes ved 60 grader.

Fjäll topmadras – betræk i naturmateriale med god ventilation
Fjäll er en luksus topmadras fra Nordic Dream, som måler 8 cm i højden. Betrækket indeholder bambusfibre, som er med til at give topmadrassen en ventilerende effekt. Tekstil af bambus kan desuden optage op mod 50% mere væske end bomuldstekstiler, uden at de føles fugtige. I produktionen af bambus anvendes der hverken sprøjtemidler eller kunstgødning. Derfor er Fjälls betræk Oeko-Tex certificeret.

Fjäll fra Nordic Dream har antibakterielle egenskaber, hvilket har den fordel, at bakterier og husstøvmider ikke kan leve materialet. Inde i selve topmadrassen kan du vælge en kerne af enten naturligt latex eller memory-skum.

Naturlatex, som er et godt materiale for miljøet og din krop. Latex, som har trykaflastende egenskaber, tappes årligt fra gummitræet Havea Brasiliensis. Det er derfor en bæredygtig produktionsløsning, fordi træet ikke skal fældes eller tager skade. Latex er desuden et ventilerende materiale, og er især egnet til dig, der har det varmt om natten.

Memory skum er særligt velegnet til dig, der har tendens til led- og muskelsmerter, da det har en aflastende effekt. Det er ligeledes kendt for at virke forebyggende på kredsløbsproblemer. Memory foam holder desuden godt på varmen, så du ikke så nemt kommer til at fryse.

Redaktionens vurdering

Dobbeltsengen, Svanhild Fjäll, er velegnet for alle, der er er på udkig efter en model i god størrelse, som giver stabilitet og støtte til nakke, skuldre, ryg, lænd og hofter. Dertil er det en bonus, at du ikke behøver værktøj for at montere benene. Produktet er dog ikke billigt, men kommer til gengæld med 25 års garanti. Af de årsager vurderer vi, at Svanhild er et godt produkt, du kan bruge i mange år.

Fordele

 • Stor madraskerne med ergonomiske lommefjedre
 • Airflow-polstring
 • Benene monteres nemt
 • Kraftig bundramme der sikrer stabilitet
Ulemper

 • Lidt dyr når den ikke er på tilbud

Specifikationer:

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Højde: 61 cm
 • Antal komfortzoner: 7
 • Betræk: 25 mm Airflow skum
 • Garanti: 25 år

Edda Nordlys – 5 komfortzoner og åndbar polstring

 Klassisk kontinentalseng i nordisk design

 

Bemærk: Edda Nordlys kontinentalseng er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 18.495 kr. til 7.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Edda Nordlys kontinentalsengen her:

Introduktion

En kontinentalseng er en klassiker i norden, hvor vi særligt nyder den høje komfort, de 3 lag sengen består af.

Edda Fjord fra Nordic Dream er en klassisk kontinentalseng, der pakket ind i et flot og nordisk design. Den er et godt valg til dig, der leder efter en dobbeltseng på 180 x 200 cm, og den er bestemt værd at vente de 20 til 30 dage leveringstiden tager.

Der er fokus på komfort og naturlige materialer, der støtter og trykaflaster dig natten igennem med Edda Fjord.

Om Nordic Dream Edda Fjord Dobbeltseng

Edda Fjord er en danskproduceret kontinentalseng, der er udviklet i samarbejde med Nordic Dreams eksperter og dygtige fysioterapeuter. Materialerne er nøje udvalgt med fokus på solide, hårdføre og naturlige tekstiler, fjedre og træ.

Bunden af Edda Fjord er en boxmadras i en ramme af solidt svensk fyrretræ. Det giver en god holdbarhed og en stabil base for sengens komfortlag.

Springmadrassen er fyldt med et dobbelt lag af pocketfjedre med ekstra højde. Fjedrene er 2 cm højere end standardmålene, og de giver en mere fleksibel og trykaflastende madras, om du sover på ryggen, maven eller siden. Sengen er inddelt i 5 komfortzoner, der er udviklet til at støtte bestemte områder af kroppen.

Sengen er designet med øje for det skandinaviske publikum med rene og enkle linjer, og betrækket er eksklusivt og kommer i 2 flotte nuancer: grå eller sort.

Nordlys topmadras - temperaturregulerende og vaskbart betræk
Nordlys fra Nordic Dream er til dig, der ønsker sig en topmadras med den nyeste teknologi. Topmadrassen består nemlig af 7 ergonomiske zoner, der giver dig de bedste forudsætninger for god søvn. Zonerne yder ekstra støtte til kroppen og aflaster i kroppens trykpunkter, så du får en mere afslappet sovestilling og sover bedre.

Dens betræk er aktivt kølende, og reagerer derfor på, om du har det enten for varmt eller for koldt i nattens løb. De teknologiske elementer sørger for at temperaturregulere madrassen, så dens temperatur holdes på 35-36 grader. Betrækket er også oeko-tex certificeret og vaskbart ved 40 grader.

Du kan vælge, om du vil have din topmadras med en kerne i naturlatex eller memory-skum. Naturlatex er et godt valg, hvis du ønsker et meget åndbart materiale, som afleder fugt og varme fra kroppen i løbet af natten. Latex giver desuden effektiv aflastning til kroppen, så du er sikret optimal støtte.

Memory foam former sig efter din krop, så du synker ned i madrassen. Det kan hjælpe med at forebygge kredsløbsproblemer og led- og muskelsmerter. Memory skum holder meget på varmen, så hvis du ofte får det varmt om natten, er det bedre at gå med en latex topmadras.

Fordele

 • Består af 3 madraslag til ekstra komfort
 • Produceret i Danmark
 • Dobbelt lag af pocketfjedre
 • Ramme i solidt svensk fyrretræ
Ulemper

 • Leveringstiden er lidt lang

Specifikationer:

 • Størrelse: 180×200
 • Højde: 58 cm
 • Madras: 5 komfortzoner
 • Polstring: 25 mm Polyskum
 • Betræk: Polyether
 • Garanti: 15 år på fjedre og rammebrud

Snefrid Fjord

Mest populære kontinentalseng i 2022

Snefrid Älv 180x200
Bemærk: Snefrid Fjord kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 26.995 kr. til 11.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Snefrid Fjord kontinentalsengen her:

Introduktion

Hos Nordic Dream er Snefrid Nordlys en af de mest populære kontinentalsenge hos forhandleren. Forbrugerne sætter pris på den høje kvalitet, der er udviklet og produceret i Danmark, mens prisen er i det fornuftige leje i forhold til værdien.

Sengen er en kontinentalseng med 3 lag, der garanterer en høj komfort med 7 komfortzoner og pocket-fjedre i ekstra højde. Du får den rigtige trykaflastende oplevelse og vågner udhvilet op efter natten med Snefrid Nordlys i soveværelset.

Om Nordic Dream Snefrid Nordlys Dobbeltseng

Snefrid Nordlys er en klassisk dobbeltseng med målene 180 x 200 cm. Der er derfor god plads til parret, der ønsker en ny og komfortabel seng, der kan holde i mange år.

Sengen er udviklet i Danmark af eksperter, der har udvalgt bæredygtige og naturlige materialer til fremstillingen. Eksempelvis er rammen fremstillet i svensk fyrretræ, der er både bæredygtigt og sikrer, at sengen er solid og stabil.

Som komfortlag får du en springmadras og en topmadras, der dækker hele sengens overflade. Der er ingen generende revner, du kan falde ned i om natten.

Springmadrassen er lavet med ekstra højde pocket-fjedre i høj kvalitet. Fjedrene er fordelt over madrassen, så der er 7 særlige komfortzoner, der er tilpasset kroppens vægt. Du skal bestille din seng med en madras, der matcher din vægt i fasthed, men hos Nordic Dream kan du få skiftet madrassen ud, hvis du ønsker en blødere eller mere fast madras til din Snefrid Nordlys.

Du får 25 års garanti på både brud på rammen og fjedre. Snefrid Nordlys er er en investering, der vil bringe gode nætter med komfort i mange år.

Fjord topmadras - ErgoFlex-skum med en hård og en blød side
Topmadrassen Fjord fra Nordic Dream måler 10 cm i højden og er lavet af ErgoFlex-skum, som har flere behagelige og funktionelle egenskaber. Den er betrukket med Oeko-tex certificeret bambus betræk, der er utroligt blødt og åndbart. Det er desuden et miljøvenligt materiale, da der i produktionen hverken bruges sprøjtemidler eller kunstgødning.

ErgoFlex-skum har en åben cellestruktur. Det betyder, at skummet har bedre luftgennemstrømning, så fugt fra kroppen nemmere bliver transporteret væk i løbet af natten. Det er desuden en termofølsom topmadras, som automatisk reagerer på kropsvarme og fordeler den jævnt over hele madrassen. En nyttig kvalitet, hvis du har tendens til få det varmt, når du sover. Denne opbygning garanterer også en tør, ren og frisk seng.

Fjord topmadras har en blød og en fast side. På den bløde side er skummet riflet, hvilket giver dig øget komfort og tilpasning. På den faste side er den flad, hvilket gør madrassen mere solid. På denne måde kan du være sikker på, at få den optimale støtte til din krop, så både trykpunkter og blodcirkulationen lettes i kroppen.

Fordele

 • 7 komfortzoner i springmadrassen
 • Gratis udskiftning af madras i forhold til fasthed
 • Pocket-fjedre i højeste kvalitet
 • Bygget i bæredygtige materialer
Ulemper

 • Højere prisleje

Specifikationer:

 • Størrelse: 180×200
 • Højde: 67 cm
 • Madras: 7 komfortzoner
 • Polstring: 25 mm Airflow skum
 • Betræk: Højkvalitets møbelstof
 • Garanti: 25 år på fjedre og rammebrud

Tindra Älv – Luksuriøs kontinentalseng med skandinavisk udtryk

 

Bemærk: Tindra Älv boxsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 28.995 kr. til 13.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Tindra Älv boxsengen her:

Introduktion

Har du ikke plads til den klassiske dobbeltseng på 180 x 200 cm, kan det måske være perfekt med en model som Tindra Snö på 160 x 200 cm. Den fylder mindre i bredden, så du bedre kan udnytte pladsen i de mindre soveværelser.

Sengen Tindra Snö er en kontinentalseng, der er bygget op med 3 klassiske lag: boxmadras, springmadras og topmadras. Der er høj komfort pakket ind i et flot og skandinavisk design, der vil bringe gode nætter og hyggelige weekender i sengen.

Om Nordic Dream Tindra Snö Dobbeltseng

Tindra Snö har 3 lag, og danske håndværkere har produceret sengen, hvor alle materialerne er af høj kvalitet.

Sengen har en boxmadras i bunden med en solid ramme af svensk fyrretræ. Boxmadrassen er underlaget for springmadrassen, hvor den største del af komforten er.

Springmadrassen giver dig en høj sovekomfort med trykaflastende pocket-fjedre. Fjedrene er 2 cm højere end standardfjedre i senge, så du lettere kan vende dig og ligge behageligt på siden i din Tindra Snö.

Fjedrene i sengen er fordelt over 7 forskellige zoner, der støtter og trykaflaster din krop på den mest hensigtsmæssige måde. Komfortzonerne er udviklet af eksperter og fysioterapeuter, så du ligger så ergonomisk korrekt om natten.

Med 25 års garanti kan du få en fast følgesvend med Tindra Snö til mange gode nætter i dit soveværelse.

Älv topmadras - god støtte til en fornuftig pris 


Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en tykkelse på 6 cm og kommer med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. For at skåne dig fra sundhedsskadelig kemi, er betrækket desuden lavet i et Oeko-tex certificeret materiale.

Inde i selve madrassen kan du vælge mellem en kerne i enten latex eller memory skum, så du kan få en topmadras skræddersyet efter dine behov. Latex er et naturligt og åndbart materiale, som leder varmen væk fra kroppen, når du sover. Derfor er naturlatex et godt valg til dig, der får det varmt i nattens løb. Latex er desuden et elastisk materiale, der yder god støtte og aflastning til kroppen.

Memory skum giver rigtig god støtte til dig med led- og muskelsmerter, og hjælper med at forebygge problemer med kredsløbet. Memory skum former sig nemlig efter din krop, da du synker ned i det. Af samme grund  er memory skum rigtig godt til at holde på varmen, og er derfor ideelt til dig, der ofte har det lidt koldt om natten.

Fordele

 • Fremstillet af materialer af høj kvalitet
 • Høj sovekomfort
 • Robust seng til en god pris
 • Trykaflastende madras
Ulemper

 • Kommer kun med én type topmadras

Specifikationer:

 • Størrelse: 160×200
 • Højde: 67 cm
 • Madras: 7 komfortzoner
 • Polstring: 25 mm Airflow skum
 • Betræk: Højkvalitets møbelstof
 • Garanti: 25 år på fjedre og rammebrud

Nordic Dream Yrla Fjord Dobbeltseng 

Bedste elevationsseng for 2

Introduktion

Vil du og din partner have ekstra luksus i soveværelset, så er Yrla Fjord en af de bedste elevationssenge til to, du kan få. På 180 x 200 cm er der rigeligt med plads at sove, men også læse en god bog, se en film eller bare nyde en søndag morgen.

Yrla Fjord er både udviklet og produceret i Danmark, hvor eksperter har været med til at gøre sengen både æstetisk smuk, men samtidigt ergonomisk og behagelig at sove i. Derfor kan den også være leveringstiden værd, selvom du skal vente 20 til 30 arbejdsdage på din nye seng.

Om Nordic Dream Yrla Fjord Dobbeltseng

Den danskproducerede seng Yrla Fjord er lavet med en ramme i bunden af svensk fyrretræ, der er kendt for at være solidt og holdbart. I bunden er selve elevationsbunden integreret, hvor de i alt 28 lameller kan bevæge sig med motoren fra Okin.

Okin er kendt for deres kvalitet, og motoren i Yrla Fjord er både lydløs, kraftfuld og nem at styre. Med til sengen får du en fjernbetjening, så du individuelt kan styre hver side af sengen. Foretrækker du at sove med hovedenden let løftet, vil det derfor ikke genere din partner, der hellere ligger fladt.

Selve sengen er i et let og enkelt design, der nemt vil lyse ethvert soveværelse op med nordisk stil. Materialerne brugt til både sengens indvendige og udvendige dele er Oeko-Tex certificerede.

Springmadrassen er lavet med 5 komfortzoner, der fordeler trykket fra din krop ergonomisk på madrassen.

Komforten kommer fra de ergonomiske pocket-fjedre, der er polstrede med 25 mm. Airflow-skum. Det hjælper særligt lænd, ryg, nakke og skuldre med at slappe af, så du sover bedre og roligere om natten.

Fordele

 • Udstyret med kraftfuld elevationsmotor
 • Udviklet og produceret i Danmark
 • Bygget i solidt svensk fyrretræ
 • Oeko-Tex certificeret
 • Giver ergonomisk støtte til kroppen
Ulemper

 • Leveringstiden er 20 til 30 arbejdsdage

Specifikationer:

 • Størrelse: 160×200
 • Højde: 58 cm
 • Madras: 5 komfortzoner
 • Polstring: 25 mm Polyskum
 • Betræk: Polyether
 • Garanti: 15 år på fjedre og rammebrud
 • Garanti på elevationsmotor: 5 år

Ragna Älv – luksus elevationsseng med høj komfort

Danskproduceret elevationsseng i luksusklassen

Bemærk: Ragna Älv kontinentalsengen er i øjeblikket på tilbud hos forhandleren. Hvilket betyder at eksempelvis størrelsen 180 x 200 er nedsat fra 34.995 kr. til 15.995 kr. – De andre størrelser i denne model er også nedsat.

Se priser og tilbud på Ragna Älv kontinentalsengen her:

Introduktion

Hvis du gerne vil have den ekstra luksus at kunne elevere både hoved- og fodenden af din seng, er Ragna Fjäll fra Nordic Dream et godt valg. Det særlige ved Ragna er, at der er indbygget elevation med en motor fra Okin, så du nemt kan komme i den rette position for natten.

Ragna Fjäll har målene 140 x 200 cm, der gør det til en god halvandenmandsseng. Der kan sove en eller to personer, og målene gør sengen god til mindre soveværelser og lejligheder.

Om Nordic Dream Ragna Fjäll Dobbeltseng

Nordic Dream har fået sengen Ragna Fjäll produceret i Danmark af dygtige danske håndværkere. Under udviklingen af sengen, har både fysioterapeuter og professionelle eksperter sikret, så kvaliteten af materialerne og designet lever op til en elevationsseng i luksusklassen.

Udvendigt er sengen holdt med et enkelt nordisk design, du kan få i flere forskellige afdæmpede farver. Vil du have en matchende gavl til din seng, skal du købe den ved siden af.

Det er indvendigt i sengen, du får komfort til din nattesøvn. Ragna Fjäll har ergonomiske pocket-fjedre i springmadrassen, der ligger ovenpå den integrerede elevationsbund. Springmadrassen har 7 særligt udviklede komfortzoner, der støtter din krop på den rigtige måde, så du får en mere ergonomisk position at sove i. Madrassen har også Airflow-teknologi, der ventilerer madrassen og sikrer dig et hygiejnisk og kølende sted at sove.

Elevationen er støjsvag, kraftig og støjsvag, og du kan kontrollere elevationen med den medfølgende fjernbetjening. Motoren er fra verdenskendte Okin, og den er indbygget i elevationsbunden.

Älv topmadras - god støtte til en fornuftig pris 


Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en tykkelse på 6 cm og kommer med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. For at skåne dig fra sundhedsskadelig kemi, er betrækket desuden lavet i et Oeko-tex certificeret materiale.

Inde i selve madrassen kan du vælge mellem en kerne i enten latex eller memory skum, så du kan få en topmadras skræddersyet efter dine behov. Latex er et naturligt og åndbart materiale, som leder varmen væk fra kroppen, når du sover. Derfor er naturlatex et godt valg til dig, der får det varmt i nattens løb. Latex er desuden et elastisk materiale, der yder god støtte og aflastning til kroppen.

Memory skum giver rigtig god støtte til dig med led- og muskelsmerter, og hjælper med at forebygge problemer med kredsløbet. Memory skum former sig nemlig efter din krop, da du synker ned i det. Af samme grund  er memory skum rigtig godt til at holde på varmen, og er derfor ideelt til dig, der ofte har det lidt koldt om natten.

Fordele

 • Produceret af danske håndværkere
 • Ergonomiske pocket-fjedre i høj kvalitet
 • Udviklet og designet i samarbejde med eksperter
 • Med en kraftfuld og lydløs motor fra Okin
 • 7 komfortzoner
Ulemper

 • Gavl er ikke inkluderet og skal tilkøbes

Specifikationer:

 • Størrelse: 140×200
 • Højde: 68 cm
 • Madras: 7 komfortzoner
 • Polstring: 25 mm Airflow skum
 • Betræk: Højkvalitets møbelstof
 • Garanti: 25 år på fjedre og rammebrud
 • Garanti på elevationsmotor: 5 år

Hvorfor skal jeg have en dobbeltseng?

En enkeltmandsseng er ganske udmærket, men den kan hurtigt føles smal og begrænsende. De fleste børn rykker op i en enkeltmandsseng, når juniorsengen bliver for kort, men enkeltmandssengen kan også hurtigt blive for lille til teenagere og voksne. Særligt hvis du godt kan lide at rykke rundt om natten, er det praktisk med mere plads end den lille 90 x 200 cm enkeltseng.

En dobbeltseng er god både til dig, der ønsker ekstra plads i sengen alene, men det er ofte valget for par, der skal dele soveværelse. Når I skal sove sammen, skal der være plads til, at I kan ligge sammen, men uden at forstyrre hinanden ved at ramle ind i hinanden, når I vender jer eller rykker rundt i søvne.

Den almindelige dobbeltseng måler 190 x 200 cm, men ønsker du endnu mere plads, kan du rykke op i kingsize bed. Det kræver dog et stort soveværelse med god plads til sengen.

I hvilke størrelser kan jeg få en dobbeltseng?

En dobbeltseng er ikke kun én størrelse, for der er flere muligheder, du kan vælge mellem. Din dobbeltsengs mål bør afhænge af:

 • Om du sover alene eller skal dele sengen med en partner?
 • Om du har plads til en stor dobbeltseng eller skal gå med en mindre model?

Dobbeltseng 140×200En seng med målene 140 x 200 cm går også under navnet halvandenmandsseng, selvom der fint kan sove et par i den.

Det er en god seng, hvis enkeltmandssengen bliver for smal til dig, når du sover alene. Du vil få mere plads at brede dig på, så du kan ligge behageligt for natten.

Et par med et mindre soveværelse eller lejlighed generelt kan som udgangspunkt også udnytte en dobbeltseng i 140×200 cm, så gulvpladsen er bedst muligt optimeret.

Dobbeltseng 160×200Hvis du rykker op i en størrelse 160 x 200 cm, bliver der bedre plads til 2 personer i sengen. Det er et godt valg til de små soveværelser, hvor I som par stadig vil have god plads at sove på.

Fordi 160 x 200 cm er mellem halvandenmandsseng og dobbeltseng, er det et godt alternativ, hvis du ønsker en gylden mellemvej.

Dobbeltseng 180×200De klassiske mål for en dobbeltseng til to personer er 180 x 200 cm. Det svarer til to enkeltmandssenge på 90 x 200 cm skubbet sammen, hvilket du også kan gøre. 

En stor dobbeltseng er rar, fordi der er god plads at brede sig på. Dog kræver den ekstra gulvplads og mulighed for eventuelt at stige ind i sengen fra begge sider. 

Hvad er fordelene ved en dobbeltseng?

Fordelen ved en dobbeltseng er enkle:

 • Du får ekstra meget plads i sengen.
 • Du kan dele din seng med din partner.
 • Du kan indrette soveværelset til bedre søvn.

En dobbelt seng er ekstra stor, hvilket er en fordel, om du sover alene eller deler sengen. Du har brug for plads, så du ikke vågner ved at være på vej ud over kanten af madrassen.

Når I er to om at dele en seng, er det vigtigt, I begge kan ligge komfortabelt og få den rette støtte. Der kan en dobbeltseng være god, fordi I kan få madrasser med forskellige fastheder, så de hver især matcher jeres individuelle vægt og kropsbygning.


 

FAQ

Hvilken dobbeltseng er bedst i test?
Den bedste dobbeltseng i test, er ikke nødvendigvis den rette for dig. Vores udvalgte testvinder er Freja Nordlys, men alle modellerne i oversigten er gode valg, der på hver deres måde har fordele og ulemper. Husk at tænke på dine behov, før du vælger en dobbeltseng.
Hvad skal jeg overveje, før jeg køber en dobbeltseng?
Du skal både overveje, hvilken form for komfort, du foretrækker, og om der er bestemte krav, du har til din dobbeltseng. Skal den eksempelvis have indbygget elevation, have en bestemt farve eller være lavet med ekstra kølende egenskaber? Husk også størrelsen er vigtig – både for dig, men også i forhold til soveværelset.
Hvilken størrelse dobbeltseng passer bedst til mig?
Det er vigtigt, du overvejer, hvor om du skal bruge din dobbeltseng alene eller dele den med en partner. Det har betydning for hvilken størrelse, du skal vælge. Har du mindre plads er kan en halvandenmandsseng måske være det rette valg, men skal du dele med en partner, er det måske mere rart at have 180 x 200 cm.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar