Det er altid en god idé at have nogle gode grydelapper lige ved hånden, der kan holde til en masse varme, uden du brænder fingrene. Det gode ved grydelapper er, at du kan bruge dem til at tage varme ting ud af ovnen med, ligesom du også kan bruge dem til at holde på bradepanden i ovnen med, hvis du skal røre rundt i maden derinde. 

Derfor er det en god idé at have nogle gode grydelapper lige ved hånden, og strikkede grydelapper samt hæklede er blevet meget populære. Heldigvis behøver du ikke selv at lære at hækle eller at strikke for at få dit eget par. Så i denne artikel vil vi gerne inspirere dig til at finde de helt rette grydelapper til dig og dit køkken. 

Söhdal Strikket Grydelap Grå og Blå – den perfekte strikkede grydelap 


Set på KitchenOne

Grydelapper

Der er noget ved en kraftig strik, der giver en grydelap et flot og unikt udtryk, som du normalt kun finder ved hjemmestrikkede grydelapper, men som dette sæt med to strikkede grydelapper fra Söhdal virkelig også rammer til perfektion. 

Disse to fine grydelapper består af to forskellige farver strik, både en mørk blå og en mørk grå. De er delt på midten, hvor grydelappen skifter farve. Det gør, at de nærmest ser helt hjemmelavede ud, og det er absolut et kompliment, for hjemmelavede grydelapper vil altid være et stort hit. 

Grydelapperne har også små stropper, der også er strikket i det samme materiale, så de er nemme at hænge op på en krog lige ved siden af ovnen, så du altid kan være sikker på at have dine grydelapper klar lige ved hånden, når du skal skynde dig at tage varm mad ud af ovnen. 

Disse grydelapper kommer i et sæt med to, så du kan have en grydelap i hver hånd, når du skal tage en stor bradepande med mad ud af ovnen. De er fremstillet af 100% bomuld, så du får altså nogle grydelapper her i rigtig god kvalitet, der vil passe ind i de fleste moderne køkkener. 

Se pris på Söhdal Strikket Grydelap Grå og Blå hos KitchenOne

 

Iris Grydelap i Sort – flot håndstrikket grydelap til dit køkken 


Set på (Produktet er udgået)

Grydelapper

Selvom du måske ikke selv kan finde ud af at strikke eller ikke har en person i din vennekreds, der kan strikke en grydelap for dig, så er denne flotte grydelap fra Iris et rigtig godt alternativ. Den er nemlig håndstrikket på samme måde som din mormor ville håndstrikke en grydelap til dig.

Den er flot og meget minimalistisk, hvilket betyder, at den passer perfekt ind i det moderne hjem, hvor der er fokus på gode materialer og bæredygtige produkter, der kan holde i mange år frem. 

Til trods for at du får en håndstrikket grydelap, er det altså stadig til en rigtig fornuftig pris, der gør denne Iris grydelap til et tilbud, du nærmest ikke kan gå glip af. 

Grydelappen her er sort og er lavet af et materiale, der er en blanding mellem hør og bomuld. Det gør grydelappen rigtig god til at beskytte dine sarte hænder fra varmen fra den mad, du skal have ud af ovnen. Samtidig har Iris grydelappen et lille mærke, som du kan bruge til at hænge lappen op på en krog med. 

Det er dog ikke kun som grydelap, du kan bruge denne. Den kan også fungere som bordskåner, hvis du har behov for at stille en varm gryde på spisebordet. Den har altså flere funktioner og kan bruges til lige præcis det, du mangler. 

Når grydelappen er blevet beskidt, kan du vaske den i vaskemaskinen ved op til 60 grader for at slå bakterier ihjel. 

Se pris på Iris Grydelap i Sort hos (Produktet er udgået)

Iris Grydelap i Hvid – grydelappen med flere forskellige funktioner


Set på (Produktet er udgået)

Grydelapper

Det er ikke kun den sorte grydelap fra Iris, der kommer som flot håndstrikket grydelap, den fås nemlig også i en hvid version, der også er strikket i hånden af en blanding mellem hør og bomuld, hvilket gør denne grydelap yderst holdbar og stabil og som ikke transportere ret meget varme, så den snildt kan bruges til at tage varme retter ud af ovnen med. 

Hvis du er meget til den bæredygtige trend, der heldigvis bliver mere og mere populær i dag, så er denne grydelap det helt perfekte kompliment til dit køkken, da den er strikket i hånden og dermed er yderst bæredygtig og speciel. Dog kan du ikke se det på prisen, og med denne grydelap fra Iris får du altså virkelig meget for pengene, og du kan virkelig få en flot grydelap, der kan holde til både at blive brugt som grydelap men også som bordskåner, når du står og mangler sådan en. 

Udover at kunne holde til en masse varme, så kan grydelappen også vaskes i maskinen ved hele 60 grader, så du sagtens kan få slået en masse bakterier ihjel under vask. Hvis du leder efter den perfekte hjemmelavede grydelap, så er det denne eller dens sorte ven, du skal gå efter. 

Se pris på Iris Grydelap i Hvid hos (Produktet er udgået)

Humdakin Grydelap i Mørk Grå – Flot grydelap til det moderne køkken 


Set på (Produktet er udgået)

Grydelapper

Hvis du ikke er på jagt efter en grydelap, der er hæklet eller strikket, findes der også andre slags grydelapper, der stadig vil pryde dit køkken på fineste vis, og som du vil kunne nyde både at bruge og have hængende. 

Herunder finder du således de fine grydelapper fra Humdakin, der er lavet af smukt mørkegråt stof af linen og bomuld, og som har den fineste syning på midten, der gør designet til noget for sig selv. 

Det stilrene design brydes af de mørkebrune stopper, der gør det muligt at hænge grydelapperne op på en krog, så de er klar til at blive brugt til at tage de varme retter ud af ovnen med. 

Med disse fine grydelapper får du en virkelig moderne og stilren fortolkning af grydelappen, som du kan gøre brug af i dagligdagen, og som vil se flotte ud, når de hænger i dit køkken. Det er muligt at vaske disse grydelapper ved hele 60 grader, så du kan være sikker på, at dine grydelapper altid er rene og klar til at blive brugt. 

Se pris på Iris Grydelap i Hvid hos (Produktet er udgået)

Se også denne artikel på fyens.dk: Verdens hurtigste grydelapper

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar