Artiklen indeholder reklamelinks.

Et fryseskab med no frost og energiklasse A++ eller A+++ er både brugervenligt og energieffektivt. No frost funktionen sørger for regelmæssig afrimning af fryseskabet så du ikke selv skal gøre det, og med A++ eller A+++ mærket er du sikker på at elregningen ikke løber løbsk.

Fryseskabet kan med fordel placeres i et bryggers eller en opvarmet garage, hvor det kun optager en lille plads på gulvet i forhold til en kummefryser. I skabet har du både skuffer og hylder, hvilket gør det muligt at dele dine madvarer op så du nemt kan finde dem.

Til denne artikel har vi fundet 9 smarte og populære fryseskabe med no frost og et lavt energiforbrug. Se alle modellerne herunder:

Miele FN28262WSA++ – fleksibel testvinder med lavt energiforbrug


Bedste pris: 7.999,00

Køb hos Skousen

Derfor anbefaler vi dette fryseskab: Miele FN28262WSA++ er et energivenligt og meget støjsvagt no frost fryseskab, som i øjeblikket er bedst i test. Du får således et af de bedste fryseskabe på markedet, som både er energivenligt, støjsvagt og med automatisk afrimning. Fryseskabet er desuden stort, rummeligt og fleksibelt, da det har 8 individuelle rum med skuffer i de 6 nederste og hylder i de 2 øverste rum. Miele har gjort meget ud af deres VarioRoom-koncept, hvilket betyder at skuffer og hylder kan tages ud hvis du har behov for nedfrysning af pladskrævende emner. Alt i alt et rigtig godt og brugervenligt fryseskab med mange muligheder til familiens alsidige behov.

Om: Miele FN28262WSA++ er et fritstående A++ fryseskab i mellemstor størrelse. Det har selvfølgelig no frost funktion og sørger derfor selv for afrimningen, og med fleksible rum kan du både nedfryse store og små emner. Da det er et A++ fryseskab er det årlige energiforbrug helt nede på 243 kWh om året, hvilket er rigtig godt for et fryseskab i denne størrelse.

Frysekapaciteten er på 253 liter hvilket faktisk er udmærket for en A++ model, og dermed er der god plads til familiens behov. Indfrysningskapaciteten er ligeledes god, og du kan indfryse op til 20 kg per døgn. No frost fryseskabet fra Miele måler 185 centimeter i højden, 60 centimeter i bredden og 63 centimeter i dybden, og det kan derfor indbygges eller placeres mellem køkkenelementerne uden at rage ud. Det kan dog også placeres i en kælder, i garagen eller i bryggerset, så længe temperaturen er på over 10 grader og under 43 grader.

Lydniveauet er ganse fint, og ligger på 42 dB når kompressoren er igang og kølevæsken cirkulerer i rørene. Dette er ganske tåleligt, og det vurderes ikke at være en generende støj. Du kan styre temperaturen og slå hurtigfrysning til og fra via det elektroniske panel, der findes øverst bag døren. Der er LED-belysning i dette fryseskab, så du altid har overblik over dine frostvarer.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 253 kWh
 • Lydniveau: Maks. 42 dB
 • Frysekapacitet: 253 liter
 • Indfrysningskapacitet: 20 kg/døgn
 • Klimaklasse: SN-T (10-43 grader)
 • Mål: H185 x B60 x D63 cm
 • Elektronisk betjeningspanel
 • LED-belysning
 • No frost
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
6.299,00 7.999,00 Til butik »

Bosch GSN36BW30 – godt fryseskab til fornuftig pris


Bosch-gsn36bw30-fryseskab

Bedste pris: 4.999,00

Køb hos Skousen

Derfor anbefaler vi dette fryseskab: Bosch GSN36BW30 er topscorer hos Tænk. Det får desuden mange positive bedømmelser af køberne.  Blandt andet roses det for at være brugervenligt, og så har det et lavt støjniveau. Fryseskabet er desuden rigtig godt indrettet med to store bokse midt i skabet, plads til køleelementer i døren og et udvendigt digitalt display hvor du blandt andet kan aflæse og justere temperaturen. Vi anbefaler dette fryseskab som et godt køb til familien, og med det matchende køleskab i samme serie kan de opstilles side by side i køkkenet, bryggerset eller andre rum over 10 grader.

Om: Bosch GSN36BW30 er et solidt og fritstående A++ fryseskab med hvid front og håndtag i børstet stål. Fryserummet består af tre bokse i normal størrelse, to ekstra store bokse og to flytbare hylder med låge øverst. Hylderne er af glas og kan afmonteres efter behov, hvis du eksempelvis skal opbevare store madvarer i en kortere eller længere periode. Dermed er fryseskabet fleksibelt og nemt at tilpasse. Der medfølger desuden en IceTwister isbakke, som består af en isbakke øverst og beholder nederst. Når vandet i isbakken er frosset, drejer du bakken og sender isterningerne ned i beholderen. På den måde kan du nemt lave mange isterninger og opbevare dem i fryseskabet.

Energiforbruget i dette fryseskab ligger på 234 kWh årligt ved gennemsnitlig drift. Dermed er fryseskabet med sin rummelighed placeret i energiklasse A++, som er den næstbedste energiklasse. Fryseskabe i energiklasse A++ er ofte markant billigere end A+++ modellerne, men bruger så en smule mere el. Kapaciteten i GSN36BW30 er på 237 liter, og højden er på 186 centimeter. Indfrysningskapaciteten er, ifølge Bosch, på 20 kg. pr. døgn, hvilket er ganske fornuftigt.

Lydniveauet er på ca. 42 dB, men vurderes af testpanelet hos Tænk ikke at være generende. Fryseskabet har No Frost afrimning og LED-belysning, så du altid har et afiset og oplyst fryserum. På døren er monteret et digitalt display og betjeningspanel, hvor du blandt andet kan aktivere Superfrys med automatisk tilbagestilling, hvis du netop har lagt større mængder madvarer i skabet til indfrysning.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 234 kWh
 • Lydniveau: Maks. 42 dB
 • Frysekapacitet: 237 liter
 • Indfrysningskapacitet: 20 kg/døgn
 • Klimaklasse: SN-T (10-43 grader)
 • Mål: H186 x B60 x D65 cm
 • Digitalt display
 • No frost
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
6.999,00 4.999,00 Til butik »
4.269,00 4.999,00 Til butik »
6.999,00 6.999,00 Til butik »
7.099,00 7.099,00 Til butik »
8.995,00 8.995,00 Til butik »

Siemens GS29NVW3P – populært fritstående A++ fryseskab


Bedste pris: 5.654,00

Køb hos Skousen

Derfor anbefaler vi dette fryseskab: Siemens klarer sig generelt godt i test af hvidevarer, og derfor vurderer vi dette no frost fryseskab som værende rigtig godt. Det er i øjeblikket blandt de mest populære fryseskabe hos flere forhandlere på nettet, og så kan det købes til en fornuftig pris. Det 200 liter store A++ fryseskab har et energiforbrug på kun 214 kWh om året, og en indfrysningskapacitet på hele 20 kg per døgn (ifølge producenten). Alt i alt et rigtig godt køb til dig, der ønsker et godt fryseskab uden at sprænge budgettet.

Om: Siemens GS29NVW3P er et fritstående A++ fryseskab med no frost. Det har et fryserum med 2 hylder øverst og 4 store skuffer, hvoraf den ene er ekstra stor (BigBox). Den store BigBox er placeret i en ergonomisk højde, som betyder at du ikke skal bukke dig unødigt for at få fat i eventuelt tunge frostvarer. I døren er der desuden gjort plads til opbevaring af to køleelementer, så de altid er indenfor rækkevidde ved behov. Særligt for Siemens fryseskabe gælder det, at der øverst er en varioZone. Det betyder, at du hurtigt kan omdanne de øverste 2 hylder til ét stort opbevaringsområde, hvor du kan lægge særligt pladskrævende madvarer.

Energiforbruget i dette Siemens fryseskab ligger på ca. 214 kWh årligt, hvilket er anslået ud fra en gennemsnitsudregning. I forhold til fryseskabets størrelse placeres det således i energiklasse A++, som er den næstbedste energiklasse. Frysekapaciteten er på 200 liter, og det på trods af at højden kun er 161 centimeter. Og med en indfrysningskapacitet på hele 20 kg per døgn, kan du fryse store partier på kort tid. Det kan blandt andet lade sig gøre, fordi fryseskabet har en superFrys funktion, som kan aktiveres efter behov og indstilles til at slå fra automatisk.

Lydniveauet ligger på 42 dB, hvilket er en smule over gennemsnittet. Det er dog intet problem, hvis du eksempelvis påtænker at stille fryseskabet i bryggerset eller i et kælderrum. Det har selvfølgelig no frost, hvorved afrimningen foregår løbende og automatisk. Der er ikke noget digitalt display eller LED-belysning, men til gengæld er der et lille betjeningspanel øverst, hvor du kan indstille basale funktioner og nedfrysningstemperatur.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 214 kWh
 • Lydniveau: Maks. 42 dB
 • Frysekapacitet: 200 liter
 • Indfrysningskapacitet: 20 kg/døgn
 • Klimaklasse: SN-T (10-43 grader)
 • Mål: H161 x B60 x D65 cm
 • No frost
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.654,00 5.654,00 Til butik »
5.089,00 5.654,00 Til butik »
5.754,00 5.754,00 Til butik »

Bosch GSN58AW41 – stort A+++ fryseskab


Bedste pris: 5.999,00

Køb hos Skousen

Derfor anbefaler vi dette fryseskab: Bosch GSN58AW41 er et yderst populært fryseskab, som både har no frost og lavt energiforbrug. Det har nemlig et A+++ energimærke, som er den bedste energiklasse på markedet. Det årlige energiforbrug er således nede på små 201 kWh, og det på trods af at fryseskabet rummer hele 360 liter. Blandt køberne modtager det mange positive tilbagemeldinger på tværs af flere uafhængige forhandlere, og flere skriver blandt andet at det er støjsvagt og brugervenligt. Indretningen kan desuden ændres efter behov, så der både kan opbevares stort og småt. Alt i alt et rigtig godt fryseskab til prisen.

Om: Bosch GSN58AW41 er et stort fritstående fryseskab, som befinder sig i energiklasse A+++. Dette er den bedste energiklasse på markedet, og fryseskabets samlede energiforbrug er nede på 201 kWh årligt. Målene på skabsfryseren er 191 centimeter i højden, 70 centimeter i bredden og 78 centimeter i dybden. Det er således markant bredere og dybere end de gængse modeller, men til gengæld er det også både rummeligere og bedre isoleret.

Fryseskabet har selvfølgelig no frost funktion, så afrimningen foregår helt automatisk. Det er desuden indrettet med 4 almindelige skuffer og en BigBox-skuffe, som kan bruges til at opbevare mere pladskrævende madvarer. Øverst finder du desuden 3 mindre opbevaringsrum, og i lågen er der gjort plads til et par køleelementer. I den ene skuffe er desuden en isterningemaskine, som du kan fylde med vand og lave isterninger med. Den har en mekanisme som gør det muligt at tømme de frosne isterninger i en bakke, ved at trække i et håndtag på fronten.

Kapaciteten i dette fryseskab er på 360 liter, og lydniveauet er på kun 41 decibel. Ifølge producenten er indfrysningenskapaciteten på 22 kilo per døgn. Der er selvfølgelig både LED-belysning inde i skabet samt indvendigt display med betjeningspanel, hvilket gør det muligt at justere fryseindstillingerne manuelt.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+++
 • Energiforbrug/år: 201 kWh
 • Lydniveau: Maks. 41 dB
 • Frysekapacitet: 360 liter
 • Indfrysningskapacitet: 22 kg/døgn
 • Klimaklasse: SN-T (10-43 grader)
 • Mål: H181 x B70 x D78 cm
 • Digitalt display
 • No frost
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.999,00 5.999,00 Til butik »
5.999,00 5.999,00 Til butik »

Bosch GSN58AW30 – funktionelt og brugervenligt A++ fryseskab


bosch-GSN58AW30-fryseskab

Bedste pris: 4.749,00

Køb hos Skousen

Derfor anbefaler vi dette fryseskab: Bosch klarer sig rigtig godt i test med deres køle-fryseskabe og andre hvidevarer, og vores vurdering er at Bosch er det sikre valg hvis du ønsker høj kvalitet til en fornuftig pris. Bosch GSN58AW30 er et stort no frost fryseskab med plads til 360 liter og en række smarte funktioner og detaljer, der gør hverdagen lidt lettere. Eksempelvis har Bosch ladet de to nederste skuffer være i en mindre størrelse, mens den store BigBox med plads til en hel kalkun el.lign. er placeret i en højde så det bliver nemt for dig at tage tunge frostvarer ud og ind. Derudover har det en Easyopen-ventil, der modvirker undertryk i fryserummet, så døren altid kan åbnes let. Alt i alt et godt køb til dig der er ude efter et funktionelt og brugervenligt fryseskab med gode egenskaber.

Om: Bosch GSN58AW30 er et stort fritstående A++ fryseskab med en delvist variabel indretning. Fryseskabet har således fem skuffer nederst, hvoraf en enkelt er en BigBox med plads til store madvarer, og så er der en VarioZone øverst med tre låger og flytbare glashylder, til opbevaring af madvarer i variabel størrelse. Fryseskabet er opbygget på ergonomisk vis med den store BigBox i en optimal højde, så pladskrævende og tunge madvarer ikke skal løftes for meget op og ned. Der medfølger desuden en almindelig isterningebakke, og så er der gjort plads til to køleelementer i døren.

Energiforbruget i Bosch fryseskabet ligger på omkring 301 kWh årligt ved gennemsnitlig brug. Og taget fryseskabets størrelse i betragtning, placeres det i energiklasse A++, som er den næstbedste efter A+++. Med no frost funktionen sørger fryseskabet selv for afrimning løbende, og der er kapacitet til i alt 360 liter. Bosch GSN58AW30 er en smule større end de andre modeller i denne artikel, og måler således 191 centimeter i højden, 70 centimeter i bredden og 78 centimeter i bredden. Det egner sig således bedst til en placering i en opvarmet garage eller i bryggerset. Bosch er lidt mere forsigtige med deres angivelse af indfrysningskapacitet, som trods fryseskabets størrelse er på 22 kg/døgn.

Lydniveauet i denne model er en smule højere end gennemsnittet, og med et lydniveau under drift på 42 dB egner det sig bedst til en placering væk fra opholds- og soverum. 42 dB er dog ikke generende højt, så medmindre du vil have helt lydløse hvidevarer er dette fryseskab et godt køb til prisen. Der er desuden LED-belysning og elektronisk display til betjening af temperatur m.m. Bosch har også indbygget et akustisk alarmsignal hvis døren holdes åbent for længe, eller hvis temperaturen når op over grænsen.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 301 kWh
 • Lydniveau: Maks. 42 dB
 • Frysekapacitet: 360 liter
 • Indfrysningskapacitet: 22 kg/døgn
 • Klimaklasse: SN-T (10-43 grader)
 • Mål: H191 x B70 x D78 cm
 • Digitalt display
 • No frost
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
4.799,00 4.749,00 Til butik »
4.799,00 4.799,00 Til butik »
5.395,00 5.395,00 Til butik »
7.299,00 7.299,00 Til butik »
7.299,00 7.299,00 Til butik »

Siemens GS36NVW3P – simpelt A++ fryseskab med gode egenskaber


Bedste pris: 6.135,00

Køb hos Skousen

Derfor anbefaler vi dette fryseskab: Siemens klarer sig sædvanligvis godt i test, og blandt andet er flere af deres køle-fryseskabe blevet bedst i test sammen med Siemens hvidevarer i flere andre kategorier. Dermed vurderer vi at Siemens er et godt og sikkert valg, hvis du ønsker hvidevarer af høj kvalitet til en fornuftig pris. Siemens GS36NVW3P er et simpelt fryseskab med både no frost, variozone og ekstra store skuffer, så der er gode opbevaringsmuligheder til familiens alsidige behov. Siemens har også en EasyOpen ventil, som modvirker undertryk i fryserummet og gør åbning af døren lettere. Fryseskabet er således et godt køb til dig der ønsker no frost, høj komfort og lavt energiforbrug til en fornuftig pris.

Om: Siemens GS36NVW3P er et simpelt fritstående fryseskab i energiklasse A++, som er den næstbedste efter A+++. Det har i alt 4 skuffer nederst og 3 hylder øverst, hvoraf to af skufferne er såkaldte BigBox-størrelser med ekstra plads. Derudover kan hylderne i det øverste åbne rum fjernes, hvis du har behov for at opbevare meget pladskrævende madvarer. Der medfølger desuden en almindelig bakke til isterninger og to køleelementer, som kan placeres i et lille rum i døren.

Energiforbruget i dette mellemstore fryseskab ligger på 237 kWh årligt ved gennemsnitlig brug, og det placerer denne model i næstbedste energiklasse efter A+++, hvilket blandt andet er med til at holde prisen på fryseskabet i et fornuftigt leje. Frysekapaciteten i dette no frost skab fra Siemens er på 242 liter, og det er tilstrækkeligt for de fleste familier. Fryseskabet måler 186 centimeter i højden, 60 centimeter i bredden og 65 centimeter i dybden, hvilket gør det velegnet til en fritstående placering i køkkenet, i den opvarmede garage eller i bryggerset.

Lydniveauet ligger også i denne model på 42 dB, hvilket er lidt højere end andre modeller. Men det er kun når kompressoren er i drift, og lydniveauet er til at leve med, så længe opholds- og soverum ikke er placeret i direkte og åben forbindelse med fryseskabets placering. Hvis du er ude efter meget støjsvage modeller, så kan det være en god ide at vælge andre fryseskabe, som så koster en smule mere, men hvor kompressoren og lydisoleringen er markant bedre. Der er også i denne model et LED-display til indstilling af temperatur m.m., og så giver den indbyggede LED-belysning et godt overblik i mørke eller dårligt oplyste rum.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 237 kWh
 • Lydniveau: Maks. 42 dB
 • Frysekapacitet: 242 liter
 • Indfrysningskapacitet: 20 kg/døgn
 • Klimaklasse: SN-T (10-43 grader)
 • Mål: H186 x B60 x D65 cm
 • LED-display
 • No frost
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
8.360,00 6.135,00 Til butik »
5.539,00 6.135,00 Til butik »
6.235,00 6.235,00 Til butik »
7.299,00 7.299,00 Til butik »

Scandomestic SFS 208A+ – meget billigt A+ fryseskab med no frost


Scandomestic-sfs-208-aplus-Fryseskab

Bedste pris: 2.899,00

Køb hos Skousen

Derfor anbefaler vi dette fryseskab: Scandomestic producerer en række forskellige hvidevarer, og fælles for dem alle er at de fås til en meget fornuftig pris. Du skal dog i nogle tilfælde gå på kompromis med eksempelvis udseende og støjniveau, men generelt egner Scandomestic fryseskabe sig godt til placeringer i eksempelvis en opvarmet kælder, i bryggerset eller i den opvarmede garage. Scandomestic SFS 208 A+ får positive anmeldelser fra køberne hos blandt andet Whiteaway, og med klimaklasse ST er det velegnet til placering i alle typer rum med en temperatur mellem 18-38 grader celsius. Det er et godt og billigt fryseskab med no frost og god plads i de fem store opbevaringsrum. Alt i alt et godt køb til dig der er ude efter god og billig fryseplads.

Om: Scandomestic SFS 208A+ er et simpelt fritstående A+ fryseskab med no frost. Det har fire store skuffer nederst og et mindre rum med låge øverst, så pladsen kan udnyttes optimalt i det lille fryseskab.

Energiforbruget er en anelse højt når man tager størrelsen i betragtning, og fryseskabet forbruger ca. 245 kWh årligt ved gennemsnitligt brug, hvilket placerer fryseskabet i energiklasse A+. Dette er også en af grundene til at fryseskabet er markant billigere end andre modeller. Frysekapaciteten er på 162 liter og indfrysningskapaciteten er på 8 kg/døgn. Fryseskabet måler 145 centimeter i højden, 54,5 centimeter i bredden og 62 centimeter i dybden. Det er således et lille fryseskab, der egner sig fint til placering i de fleste rum indendørs.

Du må dog påregne en smule støjgener fra dette billige fryseskab, da lydniveauet ligger på 45 dB når kompressoren er i drift. Det kan således godt betale sig at placere det i et kælderrum eller ude i et bryggers bag lukkede døre. Fryseskabet skal desuden placeres i rum med en konstant temperatur på ca. 18 grader eller derover, for at kunne fungere optimalt. Der er selvfølgelig no frost funktion for automatisk afrimning, og fryseniveauet indstilles med en simpel drejeknap, der indstilles mellem niveauerne 1-6.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug/år: 245 kWh
 • Lydniveau: Maks. 45 dB
 • Frysekapacitet: 162 liter
 • Indfrysningskapacitet: 8 kg/døgn
 • Klimaklasse: ST (18-38 grader)
 • Mål: H145 x B54,5 x D62 cm
 • No frost
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.199,00 2.899,00 Til butik »
2.389,00 2.899,00 Til butik »
3.299,00 3.299,00 Til butik »

Gram FS 4316-90 N – mellemstort A++ fryseskab med no frost


Gram-fs-4316-90-n-Fryseskab

Bedste pris: 5.169,00

Køb hos Wupti

Derfor anbefaler vi dette fryseskab: Danske Gram er kendt for deres simple hvidevarer i god kvalitet, og dette fryseskab er ingen undtagelse. Køberne har taget godt imod det med positive anmeldelser hos blandt andet Whiteaway, og så sørger det selv for afrimning med no frost funktionen. Det er simpelt indrettet med seks gennemsigtige skuffer og to opbevaringsrum med låger øverst. I bunden er desuden en større skuffe til de mere pladskrævende madvarer. Alt i alt et godt og simpelt fryseskab til en fornuftig pris, velegnet til dig der blot ønsker funktionalitet uden så mange tekniske features.

Om: Gram FS 4316-90 N er et mellemstort fritstående A++ fryseskab med seks skuffer og to opbevaringsrum øverst. Den nederste skuffe er desuden ekstra stor, hvilket giver plads til opbevaring af pladskrævende madvarer.

Energiforbruget ligger i den høje ende med 255 kWh årligt ved gennemsnitlig brug, og det placerer det mellemstore fryseskab i energiklasse A++, som er den næstbedste efter A+++. Frysekapaciteten er dog helt oppe på 275 liter, hvilket er tilstrækkeligt for de fleste. Fryseskabet har desuden en indfrysningskapacitet på 20 kg/døgn, hvilket er fint for et no frost fryseskab i denne prisklasse og størrelse. Det måler 185 centimeter i højden, 59,5 centimeter i bredden og 65 centimeter i dybden, så det kan godt indbygges i køkkenelementerne, så længe der lægges 10 centimeter til i højden.

Lydniveauet ligger på 42 dB når kompressoren er igang, og det er for de flestes vedkommende til at leve med. Det egner sig fint til placering i koldere rum, så længe temperaturen holder sig over 10 grader celsius. Der er ikke LED-belysning i fryseskabet, ligesom der heller ikke findes digitalt display til indstilling af temperaturen. Du bør derfor placere fryseskabet i et rum med mulighed for at tænde lys.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 255 kWh
 • Lydniveau: Maks. 42 dB
 • Frysekapacitet: 275 liter
 • Indfrysningskapacitet: 20 kg/døgn
 • Klimaklasse: SN-T (10-43 grader)
 • Mål: H185 x B59,5 x D65 cm
 • No frost
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
5.169,00 5.169,00 Til butik »
5.269,00 5.269,00 Til butik »
5.269,00 5.269,00 Til butik »
5.169,00 5.342,00 Til butik »
4.909,00 5.342,00 Til butik »

Siemens GI38NP60 – integrerbart fryseskab med no frost


Siemens-GI38NP60-Fryseskab

Bedste pris: 9.299,00

Køb hos Whiteaway

Derfor anbefaler vi dette fryseskab: Hvis du ikke vil have fryseskabet stående frit fremme, så skal du vælge en model til integration bag køkkenets eller bryggersets skabslåger. Siemens GI38NP60 er et luksus fryseskab, og så er det integrerbart i dit køkken eller bryggers. Blandt de mange smarte funktioner har det blandt andet no frost for automatisk afrimning, softClose funktion der automatisk lukker døren i fra en åbningsvinkel på 20 grader eller mindre, og en stor bigBox fryseskuffe til pladskrævende madvarer. Alt i alt et lækkert fryseskab fra Siemens, til familien der gerne vil gemme hvidevarerne væk bag skabslåger.

Om: Siemens GI38NP60 er et integrerbart A++ fryseskab med no frost. Det er indrettet med fem skuffer nederst hvoraf den ene er en stor BigBox med ekstra god plads, og øverst er der to rum med låger og en udtagelig glashylde, så du også her kan opbevare mere pladskrævende varer. Der medfølger desuden en isterningebakke og to køleelementer.

Energiforbruget i dette A++ fryseskab ligger på 243 kWh årligt, og det placerer fryseskabet i energiklasse A++, som er den næstbedste energiklasse efter A+++. No frost fryseskabet har kapacitet til 212 liter, og indfrysningskapaciteten er på 25 kg/døgn. Det måler 177,5 centimeter i højden, 55,6 centimeter i bredden og 54,5 centimeter i dybden. Det skal integreres bag eksisterende køkkenelementer.

Lydniveauet i dette integrerbare fryseskab er på 40 dB, hvilket er rigtig pænt i forhold til andre modeller. Det egner sig således fint til placering i køkkenet, hvor lydniveauet ikke vil opleves som generende. Der er selvfølgelig også no frost for automatisk afrimning, og så er der indbygget en ventil, der modvirker undertryk i fryserummet og gør det let at åbne døren. Der er desuden dørlukningshjælp med softClose funktionen, der automatisk lukker døren i fra en 20 graders åbningsvinkel eller mindre, LED-belysning og elektronisk temperaturstyring med mulighed for superFrys.

Specifikationer:

 • Energiklasse: A++
 • Energiforbrug/år: 243 kWh
 • Lydniveau: Maks. 40 dB
 • Frysekapacitet: 212 liter
 • Indfrysningskapacitet: 25 kg/døgn
 • Klimaklasse: SN-T (10-43 grader)
 • Mål: H177,5 x B55,6 x D54,5 cm
 • Elektronisk temperaturstyring
 • No frost
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
8.829,00 9.299,00 Til butik »
9.608,00 9.608,00 Til butik »
9.608,00 9.608,00 Til butik »
9.499,00 10.335,00 Til butik »
10.335,00 10.335,00 Til butik »

Forbrugerrådet Tænk: Forskel på effektivitet er afgørende

Hos Forbrugerrådet Tænk er 25 store fryseskabe med no frost og energiklasse A+ til A++ blevet testet i oktober 2016. Testpanelet konstaterer, at flere store fryseskabe har svært ved at indfryse større mængder madvarer uden at overskride anbefalet tidsforbrug, og så er der forskel på hvor godt de holder sig kolde ved en strømafbrydelse.

For at give et samlet billede af hvor godt fryseskabene klarer sig, har Tænk testet dem på fem kriterier: Funktion, energiforbrug, brugervenlighed, støjniveau og kvalitet.

I den praktiske test er det blevet vurderet hvor stabilt fryseskabene holder temperaturen ved optimale indstillinger, og så er isolationsevnen ved strømsvigt og frysekapaciteten blevet vurderet.

For at give et billede af hvor stabile fryseskabene er ved udvendige påvirkninger, er temperaturen i lokalet blevet sænket fra 20 grader til 10 grader. Herefter er det blevet afmålt, hvor stabilt fryseskabene holder sig på -18 grader. Strømmen er ligeledes blevet afbrudt i en længere periode, for at undersøge hvor hurtigt temperaturen i skabet bevæger sig op på -9 grader.

Energiforbruget er også blevet målt, og så er daglig brug af fryseskabene også blevet testet og vurderet, ligesom støjniveauet er blevet målt objektivt og subjektivt (med måleapparat og af tre personer). Laboratoriet har ligeledes foretaget en subjektiv vurdering af fryseskabenes materialekvalitet og holdbarhed.

Blandt de bedste fryseskabe med no frost er blandt andet Miele, LG, Bosch og Siemens. For at se modelnavne og individuelle bedømmelser, skal du oprette medlemsskab hos Forbrugerrådet Tænk.

Du kan læse hele testen og få gode råd hos Forbrugerrådet Tænk her.

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar