Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Bedste foodprocessor: Guide til de bedste + komplet vejledning

Bedste foodprocessor: Guide til de bedste + komplet vejledning

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

En foodprocessor kan være et nyttigt redskab for dig, der ofte river, hakker, snitter og blender råvarer. Maskinen klarer det hele nemt og effektivt, så maden hurtigere bliver klar. Men hvilke foodprocessorer er egentlig bedst?

Herunder finder du et udvalg af markedets bedste foodprocessorer, som udmærker sig i tests og får positive anmeldelser.

5 ting du skal overveje, før du køber foodprocessor

 • Størrelse

  En foodprocessors kapacitet bør afhænge af, hvor mange personer, der er i husstanden samt hvor meget mad, du generelt selv laver. Hvis du har en husstand på fire eller færre personer, bør en foodprocessor på 2,5 liter være tilstrækkelig til at dække dine behov. Hvis du dog ofte er vært for sammenkomster eller har en stor familie, skal kapaciteten være større end 2,5 liter. Nogle modeller endda med flere skåle i forskellige størrelser (op til 4 liter), så du kan tilberede forskellige typer og mængder mad på én gang. Du skal også overveje størrelsen på foderrøret. Et større foderrør kan rumme større stykker mad, hvilket sparer tid, når du tilbereder måltider. Endelig skal du tænke på, hvor du vil opbevare foodprocessoren. Hvis pladsen er begrænset, er en kompakt model måske at foretrække.

 • Effekt

  En foodprocessor med en høj effekt vil kunne klare mere udfordrende opgaver, som f.eks. at ælte dej eller skære tykke gulerødder i skiver. Hvis du er på udkig efter en alsidig maskine, der kan klare en lang række opgaver, er det derfor et godt valg at vælge en model med højere effekt. Skal du derimod kun bruge din foodprocessor til simple opgaver en gang imellem, vil en model med lavere effekt være mere end fin. En 250 watt motor er tilstrækkeligt, hvis du kun skal hakke eller kværne mindre mængder urter, grøntsager, nødder og frø. Hvis du dog forestiller dig at bruge din maskine til større opgaver som f.eks. æltning af dej eller forarbejdning af store mængder mad, vil en stærkere motor med mindst 600 watt (750+ watt for store til ekstra store kapaciteter) være mere fordelagtig. Som en generel tommelfingerregel gælder: Jo større opgave, jo højere effekt bør den have.

 • Funktioner

  Det første, du bør overveje, er de justerbare hastighedsindstillinger, og om du får brug for dem til de typer opgaver, du skal bruge processoren til. Det anbefales at kigge efter mindst 3 hastighedsindstillinger for at opfylde grundlæggende skæreopgaver, men hvis du leder efter en mere alsidig model, skal du vælge en med flere hastighedsindstillinger, der kan gå op til 15 eller flere. For det andet skal du overveje, om du ønsker dele, der tåler opvaskemaskine – det kan være en stor tidsbesparelse i forbindelse med rengøring. For det tredje skal du overveje antallet af tilbehør, der følger med foodprocessoren – jo mere tilbehør, jo mere alsidig er maskinen. Endelig skal du være opmærksom på de knive, der følger med foodprocessoren, da skarpe knive er afgørende for præcise resultater.

 • Pris

  Budgetvenlige muligheder koster typisk omkring 500 kr., mens dyrere modeller kan koste op til 5.000 kr. Generelt vil de dyrere foodprocessorer have flere funktioner og mere kraft, men de budgetvenlige kan stadig klare grundlæggende skæreopgaver. Det er vigtigt at beslutte hvilke funktioner, der er vigtigst, og derudfra vælge en foodprocessor, der passer til dine behov og dit budget.

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  Brugeranmeldelser kan sige noget om, hvor let en foodprocessor er at bruge, og hvor godt den klarer forskellige opgaver. Ekspertanmeldelser kan derimod give mere detaljerede oplysninger om forskellige funktioner og hvordan, de sammenlignes. For at hjælpe dig med at afgøre hvilken foodprocessor, du skal købe, har vi valgt at inkludere begge typer anmeldelser.

Vores favorit foodprocessor

Magimix CS 5200 XL
Lager

Magimix CS 5200 XL

Bedste premium valg Gå til bedste pris
2.799 Kr. hos Merlin
Læs vores anmeldelse
Lager
Bosch MCM3501M
Ukendt Lager

Bosch MCM3501M

Bedste alsidige valg Gå til bedste pris
882 Kr. hos Merlin
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Braun FP 3010
Ukendt Lager

Braun FP 3010

Bedst til prisen Gå til bedste pris
615 Kr. hos Punkt1
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Bosch MCM3110W
Ukendt Lager

Bosch MCM3110W

Gå til bedste pris
531 Kr. hos El-Salg
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Severin KM 3865 minihakker
Lager

Severin KM 3865 minihakker

Gå til bedste pris
389 Kr. hos Føtex
Læs vores anmeldelse
Lager
Kenwood FPM810 Foodprocessor
Lager

Kenwood FPM810 Foodprocessor

Gå til bedste pris
3.599 Kr. hos Lavprishvidevarer
Læs vores anmeldelse
Lager
Philips HR7778
Lager

Philips HR7778

Gå til bedste pris
2.299 Kr. hos Butik24
Læs vores anmeldelse
Lager

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte foodprocessor

Se hele tabellen

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bedste premium valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Magimix CS 5200 XL
rummelig og populær testvinder

 • TrustedReviews anbefaling - med en høj rating på 4,5/5 stjerner
 • 4,7/5 stjerner hos Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Magimix CS 5200 XL:

 • Et bredt udvalg af tilbehør er inkluderet
 • Skæreskiver på 2, 4 og 6 mm
 • 3 skåle i 1

Magimix CS 5200 XL er en simpel og smart foodprocessor med høj kapacitet, der klarer sig rigtig godt i test hos Trusted Reviews.

Grunde til at købe

 • Multifunktionel
 • Leveres med opbevaringsboks
 • Dele, der tåler opvaskemaskine
 • Kraftfuld og effektiv ydeevne

Grunde til at undgå

 • Kan vibrere en del på den højeste indstilling

Mere om Magimix CS 5200 XL

Detaljer

 • Dimensioner: 21 x 44,5 x 26 cm
 • Effekt: 1100 W
 • Kapacitet: 3,7 liter
 • Inkl. 3 skåle - Stor (3,7 l), Midi (2,6 l) og Mini (1,2 l)
 • Farve: Hvid, sort eller rød

Magimix er effektiv og brugervenlig, klarer sig godt i test og er dertil også populær blandt brugere. Det er en dyrere maskine, og vi anbefaler den derfor primært til større husstande, som sætter pris på god madlavning og gør en dyd ud af at lave det fra bunden.

Jeg har hakket kød, æltet dej, lavet frugtjuice, kværnet og skåret både frugter og grøntsager… Den er så alsidig, og så er den nem at rengøre, da alle delene kan afmonteres. Rigtig tidsbesparende!

– Peggy S.

Magimix klarer uden problemer større portioner ad gangen og er derfor nyttig til familien, der gerne vil tilberede større mængder mad til flere dage i træk — hvad enten det er puré, dressinger, cremer, hakkede nødder, skiveskårne grøntsager eller andet andet.

Den store tilbehørspakke gør det nemlig muligt at lave lidt af hvert, og der medfølger flere skåle, så der kan arbejdes på flere ting ad gangen.

Bomagasinets vurdering

Magimix CS 5200 XL får en høj vurdering af TrustedReviews med 4,5 ud af 5 stjerner, og den har også opnået solide 4,7 ud af 5 stjerner på Google Shopping. Denne enkle og smarte foodprocessor skiller sig ud med sit rummelige design og imponerende resultater i test. Vi er glade for dens multifunktionalitet, der giver dig muligheden for at hakke, ælte dej, juice, male og skære frugt og grøntsager i skiver. Den medfølgende opbevaringsboks samt maskinens dele, der tåler opvaskemaskine, gør den både praktisk og nem at rengøre. Magimix er effektiv, brugervenlig og får gode karakterer i tests og brugeranmeldelser. Selvom den er en dyrere løsning, anbefaler vi den primært til større husholdninger, der sætter pris på hjemmelavet madlavning.

Dog kan maskinen vibrere en del på den højeste indstilling, men prioriterer du effektivitet, og kan du leve med, at den vibrerer lidt, har du her et godt bud på en premium model.

Bedste alsidige valg test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bosch MCM3501M
god og alsidig foodprocessor

 • TrustedReviews anbefaling - med en høj rating på 4,5/5 stjerner
 • Best buy-pris hos Which?

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch MCM3501M :

 • Mere end 50 funktioner
 • Komplet sæt til enhver skæreopgave
 • Pladsbesparende design

Bosch MCM3501M er en alsidig foodprocessor, og som det ses på billedet, medfølger der en stor tilbehørspakke, hvilket falder i god jord hos testpanelerne.

Grunde til at købe

 • Brugervenlig betjening
 • Let at vedligeholde
 • Smart og kompakt
 • God hakke- og æltningsevne

Grunde til at undgå

 • Vejledningen kunne være mere præcis

Mere om Bosch MCM3501M

Detaljer

 • Dimensioner: 22 x 37,5 x 28 cm
 • Kapacitet: 2,3 L
 • Effekt: 800 W
 • Variabel hastighedskontrol
 • Inkl. bl.a. blenderkande, minihakker, tilbehørsholder, m.m.
 • Farve: Sort/grå

Hvis du har begrænset plads i køkkenet, men samtidig ønsker en maskine, der kan lidt af det hele, er Bosch MCM3501M et godt valg. Maskinen klarer sig godt i test og roses for at kunne varetage mange forskellige funktioner i køkkenet.

Hos Trusted Reviews konstateres det, at den kan bruges til mere end 50 forskellige opgaver, og ud over at fungere som foodprocessor, kan den også bruges som blender og minihakker.

Foodprocessoren har 2 forskellige hastighedstrin, og den primære skål er på 2,3 liter. Derudover er blenderkanden, der fæstnes på basen ligesom skålen, på 1 liter.

MCM3501M har et opret design, hvor skålen monteres ovenpå basen. Det betyder, at den kræver mindre plads under opbevaring, såfremt der er god højde i skabet. Mange af delene kan desuden opbevares inde i skålen, så de altid er indenfor rækkevidde.

De fleste løsdele af plastik kan gå i opvaskemaskinen, men knive m.m. skal vaskes i hånden.

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide Bosch MCM3501M af tre hovedårsager. For det første er den utrolig alsidig og kan håndtere over 50 forskellige opgaver i køkkenet. Det betyder, at vi kan bruge den til alt fra hakning af grøntsager til piskning af fløde. For det andet kommer den med en stor tilbehørspakke, hvilket er et stort plus ifølge testpanelerne. Og endelig har den et smart og kompakt design, som gør den nem at opbevare.

En funktion, vi virkelig sætter pris på, er de to hastighedsindstillinger, så du kan justere processorkraften afhængigt af den aktuelle opgave. Det giver dig mulighed for at opnå præcise resultater, uanset om du har brug for en hurtig eller langsom blanding. Derudover har den primære skål en generøs kapacitet på 2,3 liter, mens blendertilbehøret rummer 1 liter. Det betyder, at du kan lave store portioner mad ad gangen, hvilket sparer dig tid og besvær.

Et område, hvor vi dog mener, at MCM3501M kunne forbedres, er i instruktionernes præcision. Selvom den er relativt nem at bruge og vedligeholde, ville det være en fordel med klarere retningslinjer – men så snart du har lært den, er den nem at bruge – FP 3010 er derfor god til dig, der vil have meget værdi for pengene.

Bedst til prisen test-guiden

Disse labels er en individuel, uafhængig vurdering af research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Braun FP 3010
rummelig testvinder med stor tilbehørspakke

 • Testvinder - Klikk.no
 • Topscorer - Råd & Rön
 • 4,5/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Braun FP 3010 :

 • Lydløs teknologi
 • Forudindstillet hastighedsfunktion
 • Holdbare, skarpe knive

Braun FP 3010 står stabilt under brug, er lydløs og fås med en god og stor tilbehørspakke, hvilket er grunden til, at den er testvinder hos Klikk.no.

Grunde til at købe

 • Aftagelige dele kan puttes i opvaskemaskinen
 • Alsidig brug
 • Pladsbesparende design
 • Leveres med en pulsfunktion

Grunde til at undgå

 • Resultaterne med rivejernet er ikke så gode

Mere om Braun FP 3010

Detaljer

 • Dimensioner: 36 x 35 x 21 cm
 • Kapacitet: 2 L
 • Effekt: 600 W
 • Variabel hastighedskontrol i 15 niveauer
 • Inkl. plast-skål, dejkrog, piske tilbehør, disk til fin/grov rivning og disk til snitning
 • Farve: Hvid

Braun FP 3010 er billig og klarer sig stadig bedre i test end mange dyrere alternativer. Den bliver eksempelvis bedst i test hos Klikk.no og vurderes af testpanelerne at være god til mange forskellige opgaver.

Modellen er med andre ord en nyttig og alsidig maskine, der på trods af en fornuftig lav pris er en god hjælpende hånd i det travle køkken.

Braun FP 3010 er en billig foodprocessor og derfor er kabinet og størstedelen af tilbehøret udført i plast. Motoren er på 600 W, og der medfølger en plastskål på 2 liter, dejkroge, piske tilbehør, disk til fin/grov rivning og disk til snitning.

Braun FP 3010 vurderes af flere købere at være støjsvag og nem at rengøre, da alle aftagelige dele kan gå i opvaskemaskinen.

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide Braun FP 3010 af tre grunde: Den er billig, alsidig og leveres med et godt sæt tilbehør. Vi sætter pris på, at den klarer sig godt i test og har fået titlen “Bedst til prisen” på Klikk.no. Desuden er foodprocessoren stabil og støjsvag, hvilket gør den til et pålideligt valg til ethvert køkken. Med den store tilbehørspakke tilføjes der værdi og bekvemmelighed til den samlede pakke.

Selvom Braun FP 3010 har mange fordele, er der et par ting, som vi mener kunne forbedres. Resultaterne med rivefunktionen er ikke så gode, som vi gerne ville have haft. Derudover er produktets konstruktion primært af plastik, hvilket måske ikke er så holdbart som nogle alternativer.

På trods af disse mindre ulemper er Braun FP 3010 stadig et godt valg for dig med et lille budget. Den overgår mange dyrere alternativer og roses af både eksterne test og køberanmeldelser. Så hvis du er på udkig efter en pålidelig og alsidig foodprocessor, der ikke sprænger budgettet, kan vi helt klart anbefale Braun FP 3010.

Bosch MCM3110W
populær foodprocessor til en fornuftig pris

 • TrustedReviews anbefaling - med en høj rating på 4,5/5 stjerner
 • 4,4/5 stjerner hos Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Bosch MCM3110W :

Bosch MCM3110W er en populær foodprocessor til en god pris.

Grunde til at købe

 • Enkel og nem rengøring
 • Tilbehør kan opbevares i skålen
 • Mere end 20 funktioner
 • Praktisk

Grunde til at undgå

 • Kun to hastigheder

Mere om Bosch MCM3110W

Detaljer

 • Dimensioner: 22 x 37,5 x 26 cm
 • Effekt: 800 W
 • Kapacitet: 2,3 liter
 • Hastigheder: 2
 • Inkl. rivejern (fin/grov), snittejern og kniv
 • Farve: Hvid plast

Til maskinen medfølger alle de mest gængse redskaber, så du både kan snitte, piske, hakke og skære. Foodprocessoren er designet med motoren nederst og en skål på toppen, hvorved der kan spares plads i skabet. Skålen har desuden en kapacitet på 2,3 liter, hvilket i denne prisklasse er ganske fornuftigt.

Foodprocessoren er designet med en platform af hvid plastik, hvorpå en drejeknap kan indstilles til 2 forskellige hastigheder. Maskinens vægt er på 3 kg.

Bomagasinets vurdering

Vi har sammenlignet forskellige foodprocessorer, og Bosch MCM3110W skiller sig ud af flere grunde. For det første har den over 20 funktioner, så du nemt kan snitte, piske, hakke og skære. Derudover leveres den med alt det nødvendige tilbehør, som er praktisk opbevaret i selve skålen. Endelig sparer det kompakte design plads i dine køkkenskabe.

Vi har dog en lille ulempe at nævne. Maskinen har kun to hastighedsindstillinger, hvilket kan begrænse dens alsidighed for nogle.

På trods af dette mener vi, at Bosch MCM3110W er et godt valg i betragtning af dens overkommelige pris og praktiske funktioner. Hvis du er på udkig efter en pålidelig og budgetvenlig foodprocessor, kan vi varmt anbefale Bosch MCM3110W. Den vil nemlig gøre madlavningen lettere for dig og opfylde dine behov i køkkenet.

Severin KM 3865 minihakker
Et lille og funktionelt køkkenredskab der sparer tid

 • Gode anmeldelser i det tyske testmagasin Testberichte.de

Dagens bedste priser og tilbud på Severin KM 3865 minihakker :

Denne lille multifunktionelle minihakker er kompakt, let at arbejde med og løser opgaverne hvad enten du skal rive, snitte, piske eller hakke. Lige så hurtigt, som den er fundet frem, er den også rengjort og pakket væk igen.

Grunde til at købe

 • Kompakt og nem at bruge.
 • Innovativ multi-whisk disc
 • Tåler opvaskemaskine og er nem at rengøre
 • Leveres med meget tilbehør.
 • Pladsbesparende alternativ til større foodprocessorer.

Grunde til at undgå

 • Begrænset kapacitet (0,5 liter)

Derfor anbefaler vi den:

Det tyske testmagasin, Testberichte.de, har sammelignet 8 minihakkere, og om Severin KM 3865 skriver de: “Denne 4-i-1 mulithakker er et pladsbesparende alternativ til de mere pladskrævende køkkenmaskiner. Maskinen rummer i den BPA-frie plastikskål, op til 500 ml og kan således også bruges i husholdninger med mere end 1 person”

Med 4-i-1 mulithakkeren behøver du ikke længere bruge lang tid på at rive, snitte eller piske, da maskinen løser de allermest basale opgaver i køkkenet nemt og hurtigt.

Mere om Severin KM 3865 minihakker

Detaljer

 • Effekt: 400 Watt
 • Skålstørrelse: 0,5 liter
 • Vægt: 1,7 kg
 • Hastighedstrin: 2 + pulsfunktion

Udover at være en effektiv minihakker kommer denne model også med en særligt innovativ multi-piske skive, som giver dig den perfekte konsistens på mayonnaise, æggehvider, flødeskum m.m.

Maskinens aftagelige dele kan alle tåle opvaskemaskinen, hvilket gør maskinen perfekt til selv de små opgaver.

Selvom Severin KM 3865 ikke er at betegne som en foodprocessor, vil den nok alligevel overraske de fleste med dens mængde af tilbehør.

Betjeningen foregår ganske ubesværet på den LED-oplyste 3-trins justerbare knap, der er placeret midt på basen af maskinen. Her kan du vælge mellem to hastigheder samt en pulsfunktion.

Severin KM 3865 minihakker vs. markedet

Har du ikke brug for alle de funktioner, der medfølger i en stor, tung og dyr foodprocessor, er minihakkeren helt klart værd at fremhæve.

Det er en robust lille maskine i rustfrit stål, hvilket gør den nem at rengøre. Betjeningen er enkelt, og den er sikret med skridsikre gummi fødder og dertil udstyret med en sikkerhedslås, så ingen kommer til skade.

Da skålen ikke er større end 0,5 liter, er minihakkeren velegnet til at hakke urter, røre mindre portioner dressinger sammen, eller lave en hurtig og frisk gang pesto til aftensmaden.

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide Severin KM 3865 af tre hovedårsager. For det første er den kompakt og nem at bruge, hvilket gør den til et tidsbesparende køkkenredskab. For det andet kommer minihakkeren med en innovativ multi-piskeris, så du kan opnå den perfekte konsistens til mayonnaise, æggehvider, flødeskum og meget mere. Endelig er det en stor fordel, at alle de aftagelige dele tåler opvaskemaskine. Det gør rengøringen til en leg, og du kan hurtigt bruge minihakkeren igen uden at skulle bekymre dig om at vaske den i hånden.

Selvom der er nogle mindre ulemper, som kunne forbedres, som kapaciteten på 0,5 liter, og manglen på nogle flere muligheder med tilbehøret, kan vi stadig varmt anbefale Severin KM 3865 minihakkeren. Den er robust, nem at rengøre og praktisk at bruge. Uanset om du har brug for at hakke, blande eller piske, er minihakkeren en pålidelig og effektiv løsning i dit køkken.

Kenwood FPM810 Foodprocessor
Med så mange positive anmeldelser vælger du ikke forkert

 • Kåret til “Bedste køb” hos Englands største testmagasin which.co.uk
 • Anbefalet af det britiske nyhedsmedie TheIndependent
 • Anbefalet af det britiske magasin BBCgoodfood.com
 • 5/5 stjerner hos Trustedreviews.com
 • 76 ud af 100 points hos magasinet GoodHousekeeping Institute

Dagens bedste priser og tilbud på Kenwood FPM810 Foodprocessor :

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Kenwood FPM810 klarer sig rigtig godt i diverse tests og anmeldelser, hvor flere bl.a. nævner den indbyggede vægt som en stor fordel, når man bager.

Grunde til at købe

 • Velegnet til store mængder
 • Varmebestandigt glas
 • Indbygget vægtskala
 • Multipro Sense-processor

Grunde til at undgå

 • En smule stor

Derfor anbefaler vi den:

Hvis du gerne vil have en god allround maskine, der både kan bruges til at bage, blende, hakke snitte, piske og meget mere, vil du ikke fortryde købet af FPM810.

Til foodprocessoren medfølger der et bredt udvalg af udstyr, så du stort set kan løse enhver opgave.

Which.co.uk kalder maskinen for “et multi-talent” og Trustedrewievs.com skriver, at “det er næsten nemmere at lave en liste med opgaver som Multipro Sense ikke kan klare, eftersom listen med funktioner er lang”

Mere om Kenwood FPM810 Foodprocessor

Detaljer

 • Dimensioner: 23 x 40 x 23 cm
 • Effekt: 1000 W
 • Kapacitet: 3,5 liter
 • Vægt: 12,6 kg
 • Hastighedstrin: 8

Maskinen kommer med en del forskelligt tilbehør, her kan bl.a. nævnes julienne skære disk, parmesan disk, flere vendbare rive- og skiveskærings diske, både grove og fine samt piskeris, ælteværktøj osv.

På trods af meget tilbehør er maskinen dog ligetil at bruge. Den er simpel at samle og har en auto-knap midt på trin justeringen, som gør den hurtig og nem at betjene.

Der er ingen tvivl om, at maskinen kan erstatte meget andet udstyr i køkkenet og vælger du FPM810, kan du roligt skille dig af med el-piskeren, rivejernet, blenderen og køkkenvægten.

Kenwood FPM810 Foodprocessor vs. markedet

En af de helt unikke funktioner som Kenwood priser sig med er foodprocessorens Eco-mode, som aktiveres efter 30 minutter uden brug. Kenwood udtaler, at dette kan sænke maskinens energiforbrug med op til 50%.

Mange andre foodprocessorer kan have udfordringer, når det kommer til at piske æggeblommer eller flødeskummen luftig, men her klarer Kenwoods model sig godt.

Spørger man hos Wich.co.uk, om man bør købe maskinen, er svaret klart. “Ja – denne model er et godt valg for dem, der både skal bruge deres foodprocessor til madlavnings- og bage opgaver.

Bomagasinets vurdering

Vi er virkelig glade for Kenwood FPM810 på grund af dens enestående funktioner. For det første er den indbyggede vægt en stor fordel, især for bageentusiaster. Det gør det nemt og præcist at måle ingredienserne, hvilket er afgørende for at opnå perfekte resultater. Samtidig er dens alsidighed med flere tilbehørsdele, herunder julienne- og parmesanskiver, fantastisk til forskellige opgaver i køkkenet.

Selvom maskinen er en smule stor, er den stadig nem at bruge. Det tager ikke lang tid at samle den, og den automatiske knap i midten af hastighedsjusteringen gør betjeningen hurtig og ubesværet. Vi kan også godt lide, at Kenwood FPM810 kan erstatte andre køkkenmaskiner som elektriske piskeris, rivejern, blendere og køkkenvægte.

Alt i alt er vi imponerede over Kenwood FPM, og ifølge eksperterne på Which.co.uk er dette virkelig et godt valg, hvis du har brug for en foodprocessor, der kan klare både madlavning og bagning.

Philips HR7778
 alsidig testvinder med gode egenskaber

 • Testvinder - Aftonbladet
 • Topscorer - Råd & Rön

Dagens bedste priser og tilbud på Philips HR7778:

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Philips HR7778 har mange gode egenskaber: Den presser saft, hakker, snitter, rører, mikser, blender og meget mere. Den er bedst i test hos Aftonbladet og topscorer hos Råd & Rön.

Grunde til at købe

 • Automatiske knapper
 • Skål med stor kapacitet
 • Blenderglas til hele familien
 • PowerChop-teknologi

Grunde til at undgå

 • Kan være pladskrævende for mindre køkkenborde

Mere om Philips HR7778

Detaljer

 • Antal hastigheder: 12
 • Dimensioner: 38,5 x 58 x 59 cm
 • Effekt: 1000 W
 • Fremstillet i børstet stål/plast
 • Kapacitet: 3,4 liter
 • Variabel hastighedskontrol i 12 niveauer
 • Inkl. 3,4 liter skål og 2,2 liter blenderglas
 • Inkl. 5 rive/snitteplader, citruspresser, saftcentrifuge, dejkrog, piskeris, dejskraber, opbevaringsboks
 • Farve: Børstet stål/sort

Hos Aftonbladet bliver denne foodprocessor bedst i test, da den er effektiv og har masser af kræfter. Kvalitetsindtrykket er generelt højt, og den står stabilt på bordet under brug.

Philips HR7778 har en motor på 1000 Watt og en skål på 3,4 liter. Soklen er udført i børstet stål, og der medfølger en lang række tilbehør – blandt andet 5 rive/snitteplader, 2,2 liter blenderglas, citruspresser, saftcentrifuge, dejkrog, piskeris, opbevaringsboks og dejskraber.

Vi anbefaler Philips foodprocessoren til dig, der ønsker ét apparat, som kan det hele. Du behøver således ikke at investere i en masse pladskrævende køkkenmaskiner, da denne model har en masse ekstra tilbehør, som du kan bruge til lidt af hvert.

Bomagasinets vurdering

Vi har sammenlignet Philips HR7778 foodprocessor med forskellige modeller, og den skiller sig ud som en alsidig vinder. Vi kan især godt lide de automatiske knapper, den store skål og blenderglasset, der er perfekt til en familie. PowerChop-teknologien sikrer en effektiv ydeevne. Denne foodprocessor har en kraftig motor på 1000 watt og en skål på 3,4 liter og imponerer med sin base i børstet stål. Den leveres også med en bred vifte af tilbehør, herunder skære- og riveplader, en citruspresser, en saftpresser, en dejkrog, et piskeris, en opbevaringsboks og en dejskraber.

Med det omfattende udvalg af tilbehør behøver du ikke at investere i flere pladskrævende køkkenmaskiner. Det er den perfekte løsning til forskellige køkkenopgaver.

For at gøre den endnu bedre, ville vi gerne have set et mere kompakt design til dig med begrænset køkkenplads. På trods af denne lille ulempe er Philips HR7778 en pålidelig og effektiv foodprocessor, som uden tvivl vil forbedre din madlavningsoplevelse.

Se 4 tidligere anmeldte produkter

KitchenAid Foodprocessor 5KFP0919 - Et godt køb til prisen

OBH First Kitchen - brugervenlig og let topscorer

Kitchenaid 5KFP1335 - flot testvinder med gode egenskaber

Kenwood FDM780 - kraftfuld foodprocessor med blenderkande

FAQ

Hvilke foodprocessorer er de bedste?
Nogle af de bedste foodprocessorer i øjeblikket er blandt andet modellerne Magimix CS 5200 XL, Kenwood FPM810 og Braun FP 3010. Alle modeller har fået gode anmeldelser i en række tests, hvor de især bliver rost for deres kraftfulde motorer og andre praktiske egenskaber.
Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg skal købe en foodprocessor?
Når du skal købe en foodprocessor, skal du være opmærksom på hvor mange watt, maskinen bruger, da det indikerer, hvor kraftfuld maskinen er. En kraftfuld motor kan være en stor fordel, hvis du eksempelvis skal skære drøje eller hårde madvarer.
Hvad kan jeg bruge en foodprocessor til?
Du kan bruge en foodprocessor til at hakke, finhakke, purere, mose, blende, blande eller ælte forskellige madvarer. Det er dermed en alsidig maskine, som virkelig kan være en stor hjælp at have i køkkenet. En foodprocessor kan især være praktisk at have, hvis du skal snitte mange grøntsager.
Hvilken foodprocessor bruger Jamie Oliver?
TV-kokken, Jamie Oliver, bruger Philips HR7782/01 Jamie Oliver Foodprocessoren. Som maskinens navn antyder, har Jamie Oliver selv været med til at designe maskinen, som yder ikke mindre end 1000 watt. Processoren kan derfor hakke og mikse selv de groveste og hårdeste madvarer.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Trusted Reviews

Trusted Reviews tester løbende en lang række produkter, og deres tests er som regel dybdegående og grundige. Det er således en god kilde til både viden og inspiration, for dig der måske er i tvivl om hvad du skal vælge.

I denne artikel har vi medtaget følgende tests fra Trusted Reviews:

Alle tests kan læses gratis, og der kan ses flere billeder af de forskellige tests.

 • Tilberedning 60 %
 • Brugervenlighed 25 %
 • Byggekvalitet 5 %
 • Støj 5 %
 • Energiforbrug 5 %

Der udnævnes en enkelt testvinder samt et “godt køb”. Testvinderen er den foodprocessor, der samlet set klarede sig bedst i testen, mens et “godt køb” typisk udnævnes på baggrund af en kombination af gode testresultater og en fornuftig pris.

Klikk.no

I november 2015 testede Klikk.no 8 forskellige foodprocessorer. Det skete i samarbejde med den norske kok og kogebogsforfatter Jan Ivar Nykvist, som er kendt fra “Norges Grillmester” på TV2. De forskellige foodprocessorer er blevet testet i hans køkken igennem flere uger, hvor de er blevet brugt til alt fra at hakke nødder, mose, purere, raspe, rive og blanding af tærtedej.

Der er i testen fokus på følgende kriterier:

 • Rengøring
 • Brugervenlighed
 • Design
 • Ekstraudstyr
 • Opbevaring af ekstraudstyr
 • Støjniveau
 • Stabilitet
 • Kvalitet

I testen anbefaler Jan Ivar Nykvist at man går efter en foodprocessor med den rette tilbehørspakke. Det betyder nemlig meget, at du i forvejen har afstemt hvad du skal bruge maskinen til, da der kan være stor forskel på hvilket tilbehør der følger med som standard. Omvendt risikerer du også at bruge for mange penge på en foodprocessor med en masse unødvendigt ekstraudstyr, så det er en god idé at du kigger tilbehørspakken igennem og vurderer hvad du har behov for og hvad du ikke har behov for.

Braun FP 3010 ender med at blive bedst i test, da den samlet set fungerer bedst. Den er hurtig til at hakke nødder, står stabilt på bordet, har en god og stor beholder, støjer lidt og rummer en masse ekstraudstyr. Alt i alt får du en god, gammeldags og effektiv foodprocessor for pengene, og derfor får den også testens bedste vurdering. Bosch MCM4200 og Kenwood FPM264 deler andenpladsen og får også en god bedømmelse, da også klarer sig godt på alle parametre.

Du kan læse hele testen gratis hos Klikk.no, hvor du kan se hvordan alle modellerne klarer sig i forhold til hinanden.

Aftonbladet

Aftonbladets Plus sektion har i samarbejde med WiseGuide testet 6 forskellige foodprocessorer. Hvor model har været afprøvet i fire discipliner: Skiveskæring af kartofler, rivning af gulerødder, rivning af ost og hakning af nødder. De fire discipliner skal danne et billede af hvor godt den enkelte foodprocessor klarer sig i forhold til de andre.

I testen lægges der vægt på følgende delkriterier:

 • Kvalitet
 • Kapacitet
 • Betjening

Testvinderen er Philips HR7778, der klarer sig fænomenalt. Den har en masse tilbehør, og kvalitetsindtrykket er generelt højt. Den står stabilt på køkkenbordet under brug, og den arbejder hurtigt med dens kraftige motor. OBH Nordica First Kitchen anbefales desuden som et rigtig godt køb, da den klarer sig godt på alle parametre samtidig med at den fås til en fornuftig pris.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

Råd & Rön

Svenske Råd & Rön testede i august 2014 en række foodprocessorer – i alt 23 forskellige modeller i forskellige prisklasser. Forbrugermagasinet råder læserne til at undgå de billigste modeller, men en god foodprocessor behøver heller ikke at koste flere tusinde kroner, lyder anbefalingen.

I testen er foodprocessorerne blevet vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Tilberedning 60 %
 • Brugervenlighed 25 %
 • Byggekvalitet 5 %
 • Støj 5 %
 • Energiforbrug 5 %

I testen bliver KitchenAid Artisan bedst i test, da den klarer sig rigtig godt på alle parametre. Derudover bliver både OBH Nordica First Kitchen og Bosch MCM2054 anbefalet som gode køb, da de også klarer sig fint i testen.

Du kan læse hele testen og se alle testresultaterne ved at oprette betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Icakuriren

Hos Icacuriren er 9 foodprocessorer blevet testet i maj 2013. Denne test er foretaget af et testpanel Ica Provkök, og der er testet ud fra en række scenarier:

 • Æltning af tærtedej
 • Blanding af pesto
 • Hakning af persille
 • Hakning af mandler
 • Skiveskæring af kartofler
 • Skiveskæring af purløg
 • Rivning af gulerødder

Alle scenarier blev gentaget og vurderet to gange på hver foodprocessor for at give et så retvisende resultat som muligt.

Desuden er maskinernes brugervenlighed kommet under luppen.

I testen overraskede den billige Bosch MCM 2054 positivt og blev bedst i test med den bedste bedømmelse ud af de ni testede foodprocessorer. Den vurderes som bedst i test fordi den er nem at rengøre (aftagelige dele kan gå i opvaskemaskinen), og så er den medfølgende brugsanvisning god. Der kunne ikke findes noget negativt om denne foodprocessor.

Du kan læse testen hos Icakuriren.se gratis.

Smartson

8 foodprocessorer er i denne test blevet udsat for fire forskellige scenarier: Skiveskæring af kartofler, rivning af gulerødder, rivning af ost og hakning af mandler. Desuden er der foretaget en vurdering af designet, byggekvaliteten, kapaciteten, funktioner samt værdi for pengene.

Foodprocessorerne i denne test koster fra 400 kroner og op til 4000 kroner, og du kan i testen med egne øjne se at prisen ikke altid hænger sammen med kvaliteten.

Således bliver den forholdsvis billige Kenwood FP260 bedst i test, mens Bosch MCM 2054 vurderes som godt køb. Begge maskiner klarer sig godt på alle parametre, men Kenwood har mere tilbehør med i prisen.

Testen er gratis at læse.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme