Flexa Seng: 10 hits til et inspirerende børneværelse

Et børneværelse skal være et frirum med plads til at gå på opdagelse i leg og fantasi. Ofte er pladsen lille, og derfor må især store møbler gerne kunne bruges både praktisk og til leg.

De danske Flexa senge løser både de praktiske behov, men giver samtidig rig mulighed for leg og fantasi. De kan kombineres med forskelligt ekstra-tilbehør, og så ser de godt ud på børneværelset.

Vi har gennemset Flexas sortiment af 90 x 200 cm senge og fundet 10 modeller, som skaber rammen om et eventyrligt børneværelse:

Hvid Flexa Hit enkeltseng – billig og stilren løsning

Flexa-Hit-Seng-HvidFlexa Basic Hit senge er billige og særdeles funktionelle.

Denne model er fremstillet i massiv hvidmalet fyrtræ. Den hvide farve anbefales især til mindre rum, hvor den skaber lys og overblik. Flexa Basic Hit enkeltsengen er simpel og kan kombineres med eksempelvis sengeskuffer i samme serie til opbevaring af sengetøj, eller sengeruller til legetøj. Om dagen kan denne Flexa seng desuden bruges som sofa.

Se pris på hvid Flexa Hit seng hos Unoliving

Naturlig Flexa Trendy enkeltseng – fyrretræ med hvidpigmenteret lak

Flexa-Trendy-Hvid-BoernesengFlexa Basic Trendy sortimentet indeholder senge, der kan ombygges eller udbygges efter barnets alder eller behov. Det er med andre ord en seng, der tilpasses i takt med at barnet vokser.

Denne enkeltseng i Basic Trendy serien er fremstillet i massiv fyrretræ ligesom andre Flexa senge, hvorefter den er blevet lakeret med en hvidpigmenteret lak. Det giver et naturligt udseende, som er meget eftertragtet i moderne skandinaviske boliger med styr på indretningen. Flexa Basic Trendy sengen har også ryg, hvilket betyder at den sagtens kan benyttes som sofa om dagen.

Se pris på naturlig Flexa Trendy seng hos Coop

Flexa Play – sjov seng fås i flere farver

Flexa-Play-Seng-HvidFlexa Play er en sjov serie af møbler til børneværelset. De findes i flere friske farver, og kendes på de runde former, som er tegnet af Charlotte Høncke.

Flexa Play sengen er en helt traditionel enkeltseng med hovedgærde, som egner sig godt til det lidt større børneværelse. I Play-serien findes også en lang række farvestrålende møbler, der alle passer sammen i stil og form. Serien bærer præg af et elegant retro-look og er delvist fremstillet af MDF og asketræ.

Se pris og farver på Flexa Play sengen hos Unoliving

Hvid halvhøj Flexa Hit seng – gode udvidelsesmuligheder

Flexa-Hit-Halvhoej-Seng-HvidHer er et rigtig godt eksempel på en seng i Flexa Hit serien, der vokser med barnet.

Denne Flexa seng kan kombineres med et skrivebord, som kan trækkes ud fra under sengen når det behøves. Det er især praktisk på det lille værelse, eller der hvor pladsen skal udnyttes optimalt. En halvhøj seng har desuden den sjove fordel, at der kan laves en hygge- eller læsekrog under den. Her kan børnene fordybe sig i leg eller læsning, eller blot holde en lille pause fra vild leg. Sengen er fremstillet i massiv hvidmalet fyrretræ, og passer godt ind i alle typer børneværelser.

Se pris på hvid halvhøj Flexa Hit seng hos Unoliving

Halvhøj Flexa Hit seng – naturligt look med lakeret fyrretræ

Flexa-Hit-Halvhoej-Seng-FyrHer en Flexa seng i massivt lyst fyrretræ. Massiv fyrretræ har en varm og elegant glød, der passer godt ind i såvel moderne som klassisk indretningsstil.

På billedet ses en af mange måder man kan indrette børneværelset med en halvhøj seng. Pladsen under sengen kan eksempelvis rumme et skab, en reol eller en sammenklappelig madras, som man kan slå ud og ligge på. Til halvhøje senge i Flexa Hit serien kan der blandt andet tilkøbes forskellige legeforhæng, så sengen kan forvandles til eksempelvis et eventyr-slot eller en ridderborg.

Se pris på halvhøj Flexa Hit seng i fyrretræ hos Unoliving

Halvhøj Flexa Trendy seng – hvidpigmenteret lak og medfølgende rutsjebane

flexa-basic-trendy-halvhoej-seng-med-rutsjebaneDen halvhøje Flexa Trendy seng vokser med barnet. Det betyder blandt andet, at sengen kan justeres, ligesom der kan købes forskelligt tilbehør til den.

Denne seng er fremstillet i massiv fyrretræ, som er lakeret med en hvidpigmenteret lak. Det giver en flot hvid farve, hvor fyrretræet kan anes igennem lakken. Med et legeforhæng kan sengen forvandles til et slot, en ridderborg eller noget helt tredje, og rutsjebanen tilfører en helt ny dimension til legen, ligesom det bliver lidt sjovere at stå op om morgenen.

Denne Flexa seng passer godt ind i såvel den moderne indretning som den mere klassiske, da designet er stilrent og neutralt.

Se pris på halvhøj Flexa Trendy seng i hvidpigmenteret lak hos Coop

Naturlig Flexa Hit højseng – billig og praktisk i klarlakeret fyrretræ

Flexa-Hit-Hoejseng-NaturEn højseng i Flexa Hit serien er robust og samtidig simpel og stilren. Den er velegnet til lidt større børn, og der kan tilkøbes et skrivebordsmodul, så pladsen under sengen udnyttes bedst muligt. Der kan naturligvis også blive plads til en kommode eller hvad der ellers måtte ønskes.

Denne Flexa højseng er fremstillet i massiv fyrretræ, som efterfølgende er lakeret med en klar lak. Dette øger holdbarheden, og giver en flot glans. Højden er 180 cm, så pladsen under sengen er rigtig god.

Se pris på naturlig Flexa Hit højseng hos Unoliving

Hvid Flexa Trendy højseng med sofa, skrivebord og opbevaring

Flexa-Basic-Trendy-Casa-HvidnaturDette Flexa sengemiljø rummer alt hvad du måtte ønske af en pladsbesparende møbelkombination. Under højsengen er der skrivebord og sofa, som kan laves om til en ekstra sengeplads, hvis behovet opstår. Sengemiljøet er fremstillet i massiv hvidlakeret fyrretræ, og fremstår lys og stilren.

Denne Flexa seng er ret unik, og grunden til den højere pris er at du får et komplet sæt med skrivebord og kombineret sofa og udtræksseng. Der er tale om et helt værelsesmiljø, som dækker soveplads, sofa og skrivebord, hvorfor det er et rigtig godt møbel til det lille værelse.

Se pris på hvid Flexa Trendy højseng hos Unoliving

Naturlig Flexa Hit køjeseng – perfekt til delt børneværelse

Flexa-Hit-Koejeseng-FyrDe fleste børn elsker at sove i køjeseng, og denne er både billig og praktisk. Der er tale om en Flexa Hit køjeseng i massiv fyrretræ og helt stilrent design, som passer godt ind i ethvert børneværelse. Udover børneværelset er den også velegnet i blandt andet sommerhuset eller gæsteværelset, hvor der ofte er overnattende familiemedlemmer med børn på besøg.

Flexa Hit køjesengen i massiv fyrretræ er lakeret med klarlak, så den fremstår smuk og naturlig. Det gælder desuden for alle Flexa senge, at overfladebehandlinger og malinger er miljøvenlige og uden farlige stoffer.

Se pris på naturlig Flexa Hit køjeseng hos Unoliving

Naturlig Flexa Trendy køjeseng – moderne og robust

Flexa-Trendy-Koejeseng-NaturFlexa Trendy køjesengen er praktisk og fremtidssikret. Den kan nemlig skilles ad og bruges som to enkeltsenge, hvis der ved senere lejlighed ikke længere er behov for køjesengen, eller hvis børneværelset vokser med årene.

Flexa Trendy køjesengen er fremstilles i massiv fyrretræ, som har fået en gang klar lak for holdbarhedens og udseendets skyld. Lakeringen sørger for at sengen er nem at vedligeholde, og så får den en flot glans uden at den naturlige charme sættes over styr. Denne Flexa køjeseng er desuden perfekt når der ofte er overnattende legekammerater eller familiemedlemmer på besøg.

Se pris på naturlig Flexa Trendy køjeseng hos Unoliving

Muligheder med Flexa møbler

Flexa-Muligheder

Møblerne fra Flexa er fleksible og kan kombineres på flere måder. Her ses en halvhøj seng med skrivebord, som kan rulles ind og ud efter behov. Se hele sortimentet hos Unoliving.

Flexa sengene er kun en brøkdel af det samlede møbelsortiment hos den danske producent. De har nemlig også et stort udvalg af tilbehør, skabe, skuffer, reoler og meget andet.

Til sengene kan der eksempelvis tilkøbes eventyrlige rekvisitter, som forvandler et ellers kedeligt møbel til en majestætisk ridderborg eller en hyggelig hule. Således er sengen ikke længere bare et funktionelt møbel, men også en del af et sjovt og fantasifuldt indrettet børneværelse.

Disse udnyttelsesmuligheder er især gavnlige til husstande hvor pladsen er trang, da det er muligt at løfte sengen så der bliver plads til skrivebord, opbevaring og opholdsplads under denne. Således udnytter du både værelsets areal og højde.

Flexa møbler fås i flere forskellige serier til både spædbørn og større børn.

Se mere end 200 møbler fra Flexa hos Unoliving

Om Flexa

Flexa er grundlagt i Danmark i 1972, og har siden da koncentreret sig udelukkende om design og fremstilling af børnemøbler. I 1999 åbnede så den første Flexa World butik i Frankrig, og det er med tiden blevet til mere end 140 forskellige butikker spredt over Europa, Asien, Afrika og sågår Hawaii.

Al møbelproduktion foregår i Europa på Flexas egen fabrik, hvor over 200 medarbejdere står for at producere de senge, stole, borde og mange andre møbler, som er i Flexas sortiment.

Flexas sortiment tæller blandt andet:

  • Børnesenge og vugger
  • Skabe og kommoder
  • Borde og stole
  • Madrasser
  • Tekstiler

Forhandlere af Flexa senge

Der findes en del forhandlere af Flexa i Danmark, både lokalt og på nettet. Du kan finde en lokal forhandler på Flexas hjemmeside, men det kan ofte betale sig at undersøge priserne i netbutikkerne, inden du køber.

Her kan du købe Flexa senge online og spare penge:

Om forfatteren

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar