Et børneværelse skal være et frirum med plads til at gå på opdagelse i leg og fantasi. Ofte er pladsen lille, og derfor må især store møbler gerne kunne bruges til mere end ét formål.

De danske Flexa senge løser både de praktiske behov, men giver samtidig rig mulighed for leg og fantasi. De kan kombineres med forskelligt tilbehør, og så ser de godt ud på børneværelset. Med halvhøje eller høje senge er det desuden muligt at udnytte pladsen under dem, så gulvpladsen ikke indskrænkes unødigt.

Flere af Flexa sengene er desuden opbygget af moduler, hvilket eksempelvis betyder at flere af deres halvhøje senge kan ændres til en almindelig seng ved afmontering af de forhøjende ben.

I denne artikel har vi samlet 12 af de bedste Flexa senge, og du kan gå til den ønskede type ved at klikke herunder:

Flexa Play – sjov seng fås i flere farver

Flexa Play er en sjov serie af farverige møbler til børneværelset. De findes i flere friske farver og kendes på de afrundede kanter, som er tegnet af Charlotte Høncke.

Flexa Play sengen er en helt traditionel enkeltseng med hoved- og fodgærde, som egner sig godt til det lidt større børneværelse. I Play-serien findes også en lang række farvestrålende møbler, der alle passer sammen i stil og form. Serien har et flot og børnevenligt design, der appellerer til både de små og lidt større børn. Sengen er fremstillet delvist af MDF og asketræ.

Se pris og farver på Flexa Play hos ILVA

Flexa Basic Trendy – seng af fyrretræ med hvidpigmenteret lak

Flexa Basic Trendy systemet indeholder senge, der kan ombygges eller udbygges efter barnets alder eller behov. Det er med andre ord en seng, der tilpasses i takt med at barnet vokser.

Denne enkeltseng i Basic Trendy serien er fremstillet af massivt fyrretræ ligesom andre Flexa senge, hvorefter den er blevet lakeret med en hvidpigmenteret lak. Det giver et lyst og naturligt udseende, som er meget eftertragtet i moderne skandinaviske boliger dertilhørende simpel indretning. Flexa Basic Trendy sengen er desuden lukket i den ene side, hvorved barnet ikke kan komme til at ligge direkte op ad væggen.

Se pris på Flexa Basic Trendy hos Coop

Flexa Classic husseng til det dekorative børneværelse

Hussenge er særdeles populære for tiden, og det er ikke uden grund. Flexa har selvfølgelig også kreeret deres bud på en sjov og hyggelig husseng, og det synes vi er gået rigtig godt. Sengen har en detaljegrad der kun sjældent ses i børnesenge, og det betyder at den i sig selv er yderst dekorativ på børneværelset.

Læs også: Her er de bedste hussenge

Hussengen er bygget op på en Flexa Classic seng, og overdelen kan afmonteres når barnet en dag vokser fra den. Dermed har du faktisk en helt almindelig seng inde under huset, hvilket betyder at du ikke skal ud og købe denne ved siden af.

Med Flexa Classic hussengen kan dit barn sove i en hule hver nat, og der er mange gode muligheder for at dekorere med lyskæder, planter i kasserne under vinduerne og lignende.

Se pris på Flexa Classic husseng hos ILVA

Flexa Popsicle – moderne seng med høj detaljegrad

Flexa Popsicle er en flot ny sengeserie, hvor der er lagt ekstra fokus i de mange små detaljer. Den kan desuden tilpasses i takt med at barnet vokser, ved køb af korte ben. Til små børn er den halvhøje seng dog et rigtig godt valg, fordi pladsen under sengen gør det muligt at have en lille hule eller ekstra reoler til opbevaring af tøj eller legesager.

Læs også: Her er de bedste halvhøje senge

Sengen er en del af en større serie, som kan ses ved at klikke videre til forhandleren. Den er bygget af flere forskellige massive træsorter, hvor det blandt andet er massiv eg og birk der er anvendt i designet. Begge er selvfølgelig FSC-certificerede, hvilket betyder at træet er hentet fra bæredygtige skovbrug.

Med til denne Flexa seng følger også en skrå stige.

Se pris på Flexa Popsicle hos ILVA

Flexa Classic seng med lang rutsjebane

Hvis du har et aktivt barn der elsker at bevæge sig, er denne Flexa seng det perfekte valg. Den lange rutsjebane byder på timevis af sjov, og til de stille stunder kan der bygges en hule under selve sengen.

Flexa Classic er en modulbaseret sengeserie, og denne halvhøje seng kan således tilpasses barnets behov. Det betyder at de ekstra ben kan afmonteres sammen med rutsjebanen og stigen, så den kan bruges som en helt almindelig enkeltmandsseng.

Sengen er bygget af massivt fyrretræ, som har fået en klar lakering. Det giver den et rustikt og naturligt udtryk, som er meget eftertragtet i den moderne nordiske indretning.

Se pris på Flexa Classic hos ILVA

Flexa Basic Modern – stilren halvhøj seng

Flexa Basic Modern har, som navnet antyder, et moderne design med simple og rene linjer. Stigen er desuden placeret i midten, og systemet er nemt at samle og står godt og stabilt på børneværelset.

Den halvhøje Flexa seng kan bruges til mange forskellige formål, og der kan blandt andet laves en hule under sengen. Den er opbygget af lakeret fyrretræ og er 115 centimeter høj, hvilket betyder at den er lavere end andre halvhøje senge. Dermed føles den mere sikker for de mindre børn, der uden problemer vil kunne kravle op og ned ad stigen.

Se pris på Flexa Basic Modern hos ILVA

Halvhøj Flexa Basic seng med rutsjebane

flexa-basic-trendy-halvhoej-seng-med-rutsjebane

Denne Flexa seng kombinerer leg og funktionalitet i en samlet pakke. Der medfølger nemlig en rutsjebane, som gør det muligt for dit barn og legekammeraterne at indrette en lille legeplads på børneværelset. Udover at rutsjebanen giver timevis af sjov, er sengen også halvhøj. Det betyder at der kan laves huler både i sengen og under sengen, hvilket igen kan betyde timevis af sjov og hygge.

Denne halvhøje Flexa Basic seng er en del af Hit-systemet, som er det mest populære system under Flexa Basic-serien. Konstruktionen er simpel men alligevel robust, hvilket betyder at prisen holdes på et meget fornuftigt niveau. Den er lavet af fyrretræ, som efterfølgende har fået en hvidpigmenteret lakering. Træets naturlige udseende træder således igennem lakeringen, så en del af det naturlige islæt bevares.

Se pris på halvhøj Flexa Basic seng i hvidpigmenteret lak hos Coop

Flexa Basic Hit højseng – billig og praktisk i klarlakeret fyrretræ

Med en højseng fra Flexa kan pladsen bedre udnyttes på børneværelset. Der er nemlig god frihøjde under sengen, hvorved der kan stå et stort skrivebord eller et par høje reoler ved siden af hinanden.

Læs også: Her er de bedste højsenge

Flexa White – modulopbygget højseng

Flexa White er en flot modulbaseret serie, der blandt andet består af denne højseng til børneværelset. Sengen står på et sæt høje ben, der nemt kan på- og afmonteres i forbindelse med at barnet vokser og udvikler sig.

Sengen har cirka 135 centimeters frihøjde under sig, hvilket gør det muligt at have andre møbler stående under den, således at pladsen på børneværelset udnyttes optimalt.

Flexa White sengen er lavet af massivt birketræ og MDF, som er hvidlakeret. I siden er der desuden runde huller, som tilfører sengen et moderne og futuristisk udtryk.

Se pris på Flexa White hos ILVA

Flexa Basic Hit køjeseng – perfekt til delt børneværelse

De fleste børn elsker at sove i køjeseng, og denne Flexa køjeseng er både billig og praktisk. Der er tale om en Flexa Basic Hit køjeseng i massivt fyrretræ og et simpelt design, der passer godt ind i ethvert børneværelse. Udover børneværelset er den også perfekt til eksempelvis sommerhuset eller gæsteværelset, hvor der ofte er overnattende familiemedlemmer med børn på besøg.

Læs også: Her er de bedste køjesenge

Om Flexa

Flexa er grundlagt i Danmark i 1972, og har siden da koncentreret sig udelukkende om design og fremstilling af børnemøbler. I 1999 åbnede så den første Flexa World butik i Frankrig, og det er med tiden blevet til mere end 140 forskellige butikker spredt over Europa, Asien, Afrika og sågår Hawaii.

Al møbelproduktion foregår i Europa på Flexas egen fabrik, hvor over 200 medarbejdere står for at producere de senge, stole, borde og mange andre møbler, som er i Flexas sortiment.

Flexas sortiment tæller blandt andet:

  • Børnesenge og vugger
  • Skabe og kommoder
  • Borde og stole
  • Madrasser
  • Tekstiler
This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Author

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Write A Comment