Firkantede lysestager er et oplagt valg i det moderne eller minimalistisk indrettede hjem, hvor der ønskes rene linjer på borde, vindueskarme og hylder. Lysestager fås i mange forskellige firkantede designs, og i denne artikel har vi samlet nogle af de bedste og flotteste.

Kig med i denne artikel, og se vores bud på 15 af de hotteste lysestager i firkantet design netop nu:

House Doctor Molecular – rå firkantet lysestage til 4 lys

Se pris hos Kitchentime

House Doctor Molecular er en flot firkantet lysestage i et råt look. Den har i alt 4 holdere, og som navnet antyder forestiller lysestagen en forbindelse mellem molekyler. Dette klinger fint sammen med House Doctors vanlige stil, som læner sig op ad såvel industrielle som rå og rustikke undertoner. Lysestagen er af aluminium, og den er designet så der står et lys i hvert hjørne. Du kan med fordel kombinere lysestagen med andet tilbehør, og den er eksempelvis også dekorativ i en blomsterdekoration.

Materiale: Aluminium. Mål: H6,5 x B10,5 cm.

Lysestage af 2 firkantede rammer i slankt design

Se pris hos Kitchentime

Denne lysestage fremstår i et højt sort design, som er konstrueret af et par firkantede metalrammer. De to metalrammer er sortlakeret, og sammensatte så de oppefra står i et kryds. I denne firkantede lysestage er der plads til 4 kronelys, og den kan således med fordel anvendes til mange forskellige formål. Den kan eksempelvis indgå som del af en dekoration, eller den kan stå for sig selv hvis du ønsker at bibeholde det simple look.

Materiale: Metal. Mål: H17 x B11 cm.

Lysestage til 4 kronelys med lav sort metalramme

Se pris hos Kitchentime

Endnu en firkantet lysestage i et kubistisk design. Også denne model indgår i en større serie fra KJ Collection, som består af flere forskellige firkantede lysestager af metal. Den har en fin sort ramme med plads til 4 kronelys, og den er desuden tilpas stor til at der kan sættes et par små blomster eller lignende inde i midten. Det ses måske ikke tydeligt på billedet, men rammen er desuden kvadrat og således både 18 centimeter bred og 18 centimeter dyb.

Materiale: Metal. Mål: H8 x B18 x D18 cm.

Madam Stoltz lysestage med firkantet metalramme til ophængning

Se pris hos Kitchentime

Denne fine firkantede lysestage er designet til at blive hængt op. Det betyder at den eksempelvis kan hænge under en hylde, fra en større plante, fra en tværgående bjælke eller blot fra loftet. Mulighederne er mange, og den vil eksempelvis også hænge rigtig fint på den lukkede terrasse udenfor. Lysestagen er designet med en firkantet ramme af messing, hvor der i bunden er en holder til et enkelt kronelys. Det er en særdeles fin lysestage, som i sig selv er ganske speciel.

Materiale: Messing. Mål: H39,5 x B20,5 cm.

House Doctor The Cube – firkantet lysestage i stentøj

Se pris hos Dubuy

Denne smukke firkantede lysestage står på en kvadratisk blok, der er fremstillet af stentøj. Den har således et råt look, der akkompagneres rigtig fint af de 4 holdere af messing. Lysestagen er lavet til kronelys, og selve blokken måler 16 centimeter på alle led og kanter. Brug den eksempelvis alene eller i forbindelse med en større dekoration, der både kan stå centralt på spisebordet eller i stuen på en reol eller et bord.

Materiale: Stentøj. Mål: H16 x B16 cm.

By Lassen Kubus T – lille firkantet lysestage i messing

Se pris hos Luxo Living

By Lassen Kubus T er en lille firkantet lysestage til fyrfadslys. Den er en del af en større serie, der går under navnet Kubus. Kubus T er således den mindste model, og den passer til et enkelt fyrfadslys. Designet er kubistisk, og den måler 7 centimeter på alle led og kanter. Denne model er af messing, men den fås blandt andet også i sort, hvid eller i et blankt kromlook.

Materiale: Messing. Mål: H7 x B7 cm.

By Lassen Kubus 8 – stor firkantet lysestage i bruneret kobber

Se pris hos Luxo Living

Kubus 8 er navnet på den store firkantede lysestage, som er en del af en større serie fra By Lassen. Her ses den i bruneret kobber, som får den til at fremstå med et råt og rustikt udtryk. Den firkantede lysestage fra By Lassen har plads til 8 kronelys, og inde i selve kuben er der god plads til en dekoration. Den kan dog også sagtens stå for sig selv, hvis dette foretrækkes. Mange vælger netop denne type lysestage på grund af det stilrene og enkle design, hvilket især er populært i minimalistisk og moderne indrettede boliger.

Materiale: Kobber. Mål: H23 x B23 cm.

By Lassen Kubus 1 – lille firkantet lysestage til kronelys

Se pris hos Luxo Living

Ønsker du en mere simpel firkantet lysestage, som dog stadig har et fint design med pæne samlinger, er Kubus 1 et godt valg. Den er nemlig designet til kun et enkelt kronelys, og kan således fint stå for sig selv eller i en gruppe med andre lysestager. Kubus har et flot kubistisk design med rene samlinger, som får den til at fremstå skarpere langs kanterne. Den er design kvadratisk på alle led og kanter. Materialet er bruneret kobber.

Materiale: Kobber. Mål: H7,5 x B7,5 cm.

New Works Block – firkantet lysestage i mørkebrun marmor

Se pris hos Luxo Living

New Works Block er en flot firkantet lysestage, der består af en flot blok af mørkebrunt marmor. I blokken er monteret en lille messingholder, hvori der er plads til et klassisk kronelys. Designet er af Malene Birger, og selve marmorblokken er kvadratisk på alle led. Lysestagen fås i flere forskellige designs, som alle kan ses ved at klikke videre til forhandleren.

Materiale: Marmor og messing. Mål: H12 x B8 cm.

Nordstjerne – lille fyrfadslysestage i brun marmor

Se pris hos Luxo Living

Er du på udkig efter firkantede lysestager til dine fyrfadslys, er Nordstjerne et godt bud. Den lille firkantede lysestage er af brun marmor, hvori der er lavet et hul til et lille fyrfadslys. I samme serie er desuden lysestager i andre former og farver, hvilket betyder at de kan kombineres eller stå for sig selv. Valget er dit. Den står fint på både borde og i vindueskarme.

Materiale: Marmor. Mål: H5 x B5,5 cm.

Felda lysestage i grøn marmor til 2 kronelys

Se pris hos Kitchentime

Novoform Frame er en fin firkantet lysestage, som består af en grøn blok af marmor med 2 holdere til kronelys. Den ene holder er delvist integreret i blokken, mens den anden står på en lille stang. Holderne er af sortlakeret jern. Da lysestagen har plads til 2 kronelys, er det oplagt at have den stående for sig selv. Du kan dog også kombinere den med andre lysestager til et større bord, eller hvis du bare ønsker en større dekoration med stearinlys.

Materiale: Ask. Mål: H9 cm.

Novoform Frame – lysestage med firkantet metalramme til 4 lys

Se pris hos Fenomen

Novoform Frame er, som navnet antyder, designet som en ramme hvorpå der står 4 stearinlys. Den firkantede ramme er af sortlakeret jern, og denne firkantede lysestage kan således fint stå i enten vindueskarmen, på en hylde eller på spisebordet. Den kan desuden med fordel indgå i dekorationer, men den kan også sagtens stå for sig selv. Det er en mellemstor firkantet lysestage med en bredde på 22,5 centimeter, men designet er til gengæld slankt med en dybde på kun 5 centimeter.

Materiale: Jern. Mål: H17 x B22,5 x D5 cm.

Firkantet lysestage af glas fra We Design

Se pris hos Fenomen

Denne smukke firkantede lysestage er af glas, hvilket giver den et eksklusivt udtryk. Den er desuden en del af en større serie, som omfatter firkantede lysestager af glas i forskellige farver. Udover denne gennemsigtige version findes der således også en version af sort eller grønt glas, hvorved det er muligt enten at kombinere dem eller have dem stående hver for sig. Da det er en lille firkantet lysestage, kan den også med fordel anvendes som del af en større dekoration.

Materiale: Glas. Mål: H6,8 x B6,8 cm.

Hübsch lysestage i firkantet messingkonstruktion

Se pris hos Fenomen

Denne firkantede lysestage har et populært design, som generelt er meget eftertragtet. Den er designet af danske Hübsch, og den står flot i skinnende messing. Netop messing er meget populært i øjeblikket, og mange bruger det som del af en moderne rustik indretning. Messing går blandt andet godt sammen med træ eller rå elementer af beton og metal, så med denne firkantede lysestage er der mange muligheder. Der er gjort plads til et enkelt kronelys i denne lysestage.

Materiale: Messing. Mål: H13 x B9 cm.

Cube of Light – firkantet lysestage til små stearinlys

Se pris hos Fenomen

Cube of Light er en smuk lille firkantet lysestage, som er designet af Ina Braun. Den passser perfekt til de små stearinlys, der typisk også bruges til juletræer, og den er således en køn lille lysestage til brug ved særlige lejligheder. Det kan være på middagsbordet når du har gæster, men det kan også være på en adventssøndag. Den firkantede lysestage kan nemlig vendes rundt, alt efter om du ønsker at placere 1, 2, 3 eller 4 stearinlys ad gangen. Selve blokken er af massivt røget olieret egetræ, som har en speciel mørk glød.

Materiale: Egetræ. Mål: H7 x B7 cm.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar