Indholdsfortegnelse

Den nye iPhone 6s kom til Danmark den 9. oktober. Den har splinterny hardware og leveres med det nye iOS 9. I den forbindelse har vi bedt 6s-pris.dk om at forklare hvad der er nyt og hvilke features du finder i Apples nyeste flagskib. Læs med herunder:

Det er nu over måned siden at Apple Inc. lancerede sin nye iPhone. Den fik, som forventet, navnet iPhone 6s, som er deres nye spiller i iPhone rækkefølgen. Og det er nu snart 14 dage siden, at den landede i de danske telebutikker.

Der er blevet taget imod den nye iPhone, som der plejer at gøre – medierne forsøger at finde nogle ulemper ved den. Og det er naturligvis lykkedes, men der er altså intet i vejen med iPhone 6s, det er vigtigt at understrege. Der har været nogle problemer med iOS 9. Der er altid problemer når Apple lancerer et nyt styresystem til deres iPhone’s, så intet nyt på den front.

Derimod er der noget nyt, og det er at du faktisk ikke behøver ikke spejlreflekskamera – du kan bruge din iPhone 6s!

Specifikationer

For at ikke gøre det kedeligt, at læse specifikationer, har du her en fin og indskærpet liste over dens egenskaber.

Vi har i denne artikel valgt at lægge vægt på dens kamera og derfor ser vi herved de relevante faktorer.

iphone-6s-sammenligning

Og hvad betyder det så, at den nye iPhone 6s har et 12MP kamera, i stedet for 6erens 8MP? Ikke det store. Og ikke noget du som sådan vil bemærke. Det er alligevel en forbedring, og er altså med til at presse prisen op. Det skal lige siges du faktisk kan købe iPhone 6s langt billigere, sammenlignet med iPhone 6.

Zoom og video

Det som virkelig differentierer iPhone 6s fra dit dyre kamera, er at når ud zoomer ind, vil du stadigvæk kunne opleve helt fantastisk billeder med din iPhone 6s. Det skyldes flere faktorer, at dens zoom faktisk er bedre end de professionelle kameraer!

Og tag ikke vores ord for det – du kan se videoen nedenfor, hvor netop det med zoom bliver testet.

Der bliver også snakket omkring 4k optagelserne. Det er helt unikt, at du faktisk kan optage nogle virkelig gode optagelser og få dem lagt ind på din PC og stadigvæk ville kunne se i videoen i en høj kvalitet.

4k betyder 4.000 pixels, altså 4060 x 2160!

Hvis man sætter det i perspektiv: når du ser film på Netflix, og er heldig at finde en film i FullHD, er det i 1920 x 1080.

Denne side er anmeldt af: Simon M. Carlsen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar