En epilator er et rigtig godt alternativ til den smertefulde voksbehandling. Den fjerner håret hurtigt og nemt, og din hud vil føles glat i 2-3 uger. For at du kan få mest muligt ud af hårfjerning med epilator, har vi gennemgået en række testresultater og fundet 5 gode epilatorer, som generelt klarer sig godt i test. Fælles for dem alle er at de tåler vand, og derfor kan du klare hårfjerningen under bruseren.

Braun Silk-épil 7 Wet & Dry – med Gillette Venus knive

 • Testvinder – GP.se
 • Testvinder – Bäst-i-Test
 • Anbefalet – Sidsel & Lasse

Velegnet til: Dig der ønsker en vandtæt, effektiv og skånsom epilator, der også har indbyggede Gillette Venus knive til genstridige hår.

Det kan vi lide: Braun Silk-épil 7 Wet & Dry bliver bedst i test flere steder, og roses generelt for at være både effektiv og skånsom i brug. Den har et to-delt hoved, som består af epilator og en Gillette Venus skraber, så du også får genstridige hår med. Da det er en Wet & Dry model kan den også bruges under bruseren, og erfaringer viser at epileringen foregår nemmere og mere skånsomt når det er under rindende varmt vand. Braun epilatoren har desuden lys foran, så du har et godt overblik selv i dårlig belysning. Der medfølger desuden et barberhoved, en massagehætte, en trimmerhætte, en hætte til følsomme områder, en ansigtshætte og en efficiency-hætte. Alt i alt et rigtig godt køb, hvis du vil have en multifunktionel epilator med gode testresultater.

 

Om: Braun Silk-épil 7 Wet & Dry fås i flere udgaver med forskelligt tilbehør. Denne udgave har en masse ekstra tilbehør, og samtidig er prisen holdt på et fornuftigt niveau.

Epilatoren fra Braun er lavet i et samarbejde med Gillette, og der er indbygget Gillette Venus barberblade i epilatorhovedet. De ekstra barberblade sikrer at alle hårene fjernes hurtigt og effektivt, selvom pincetterne ikke kan få fat i dem. Den er desuden vandtæt, så du kan bruge den under rindende varmt vand, og nemt rengøre den efterfølgende. Silk-épil 7 har et indbygget genopladeligt batteri, som lades op på en time og giver 30 minutters brug.

I epilatorhovedet sidder 40 små pincetter, og området omkring epilatoren lyses op af det indbyggede lys. Du kan instille den til flere hastigheder, og dermed finde den der passer til dig. Der medfølger desuden et barberhoved, en massagehætte, en trimmerhætte, en hætte til sensitive områder, en ansigtshætte og en efficiency-hætte. I alt 6 dele, som gør epilatoren velegnet til flere forskellige formål.

Specifikationer:

 • Genopladeligt batteri
 • Vandtæt
 • Indbyggede Gillette Venus barber knive
 • Indbygget lys
 • 6 tilbehørsdele

Braun Silk-épil 9 Wet & Dry

 • Testvinder – Aftonbladet
 • Testvinder – vlt.se

Velegnet til: Dig der ønsker en vandtæt luksus-epilator med stor tilbehørspakke, som både er nem, effektiv og skånsom i brug.

Det kan vi lide: Braun Silk-épil 9 Wet & Dry bliver bedst i test hos Aftonbladet og vlt.se, der i samarbejde med WiseGuide har testet 6 forskellige epilatorer. Testpanelet roser denne epilator for at være meget effektiv, let at anvende og skånsom mod huden. Desuden medfølger en exfolieringsbørste, som med fordel kan bruges for at lette selve epileringen. Designet og det generelle kvalitetsindtryk er desuden rigtig godt, og i kombination med det gode tilbehør får du en rigtig god epilator for pengene.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Braun Silk-épil 9 Wet & Dry fås også i flere udgaver med forskellige tilbehør. Denne udgave vurderer vi at være den bedste, da der medfølger en rigtig fornuftig tilbehørspakke bestående af blandt andet opladningsholder, barberhoved, en trimmerhætte, en massagehætte, en hudkontakthætte og en ansigtshætte. Hele sættet fås til en meget fornuftig pris online.

Denne Braun epilator er fra den bedste produktserie. Den er batteridrevet og vandtæt, så du kan bruge den under bruseren. Batteriet holder op til en halv time, og opladningstiden er på en enkelt time. Med denne epilator lover Braun glatte ben i op til 4 uger.

Epilatorhovedet på denne model er gjort en lille smule bredere, hvilket betyder at den er en smule mere effektiv. Du kan indstille den til to forskellige hastigheder, og et indbygget LED lys hjælper dig med et bedre overblik.

Specifikationer:

 • Genopladeligt batteri
 • Vandtæt
 • Indbygget lys
 • 6 tilbehørsdele

Braun Face 830 – smart epilator til ansigtet

 • Topscorer – eReviews
 • Gode anmeldelser

Velegnet til: Dig der ønsker en god epilator til ansigtet, som også kan rense i dybden med den inkluderede rensebørste.

Det kan vi lide: Denne epilator er perfekt til brug på områder, som kræver større præcision end resten af kroppen. Den er derfor velegnet til brug i ansigtet, hvor den lille enhed nemt fjerner den uønskede hårvækst. Med til epilatoren følger blandt andet en børste, som hjælper med at rengøre ansigtet i dybden. Braun Face 830 klarer sig godt i test hos eReviews, hvor den får ros for en god og tæt epilering, samtidig med at den er nem at anvende og har et smart design. Den fås på nettet til en rigtig god pris, og den er således et rigtig godt køb til dig der ønsker et smart redskab til at fjerne hår i ansigtet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Om: Braun Face 830 er en ny slags epilator, som ifølge producenten er særligt velegnet til ansigtet. Den har et lille hoved med 11 mikro-pincetter, der er lavet til at fange selv meget små hår. Den medfølgende børste bruges til at rense huden i dybden, hvilket anbefales inden epilering.

Epilatoren er velegnet til transport, da størrelsen er lille og den bruger helt almindelige AA batterier. Du kan derfor skifte batterierne efter behov, og du behøver således ikke at være i nærheden af en stikkontakt. Her kan du med fordel købe en pakke med genopladelige batterier, hvis du ønsker en billigere løsning i længden.

Braun Face 830 fås i en Premium Edition, hvor der medfølger en række tilbehør: Børstehoved, spejl med indbygget lys, lilla etui, hætte, lille rensebørste og Duracell AA batterier.

Specifikationer:

 • Bruger AA batterier
 • Vandtæt
 • Aftageligt epilatorhoved
 • 3 tilbehørsdele

Philips Satinelle BRE650 – multifunktionel epilator med masser af tilbehør

Eksperterne hos Pricerunner siger således om produktet: ”Dette er en flot maskine, der virker stabil og holdbar under brug […] Den største fordel ved Philips Satinelle Advanced BRE635 er dog, at den både kan bruges til at epilere og barbere med – for det betyder at man kan skille sig af med alle sine kedelige engangsskrabere”. 

Velegnet til:

Dig, der ønsker en multifunktionel epilator i et prisvindende design, der både kan anvendes i og uden for badet. Der medfølger desuden en lang række tilbehørsdele, der giver dig helt nye muligheder inden for epilering.

Det kan vi lide:

Epilatoren fra Philips har to hastigheder og sikrer en hurtig epilering, og du kan bl.a. udnytte det integrerede LED-lys til at fange de helt små hår (ned til 0,5 mm). Den trådløse maskine med en driftstid på godt 40 minutter kan anvendes til hele kroppen, selv de mest sensitive områder. Den har desuden nogle af de egenskaber, der er særligt karakteristiske for Philips’ epilatorer, såsom det patenterede S-formede håndtag samt keramiske pincetplader. Desuden kan du få stor glæde af det ekstra brede epileringshoved – det bredeste i Philips’ sortiment. Alt i alt får du et fantastisk produkt, der gentagne gange har scoret topkarakterer i diverse test.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Om:

I Prestige-udgaven af Philips Satinelle BRE650 medfølger der en række tilbehørsdele, såsom eksfolieringsbørste, der sikrer en langt mere effektiv eksfoliering af huden, diverse massagetilbehør, barberhoved og trimmerkam. De mange dele gør det muligt at tilpasse epileringen til de forskellige kropszoner. Det store plus ved Philips Satinelle BRE650 er, at den fungerer til hele kroppen og både kan bruges i og uden for badet. Er din hud ekstra sensitiv, kan det varme vand netop være med til at blødgøre huden. Epilatoren er desuden meget brugervenlig; når den tændes, aktiveres den højeste hastighed, hvilken siden hen kan reguleres med et ekstra tryk på powerknappen.

Philips Satinelle BRE650 vs. markedet
Du bør være særligt OBS på, at der findes flere modeller af Philips Satinelle; Philips Satinelle Essential, Philips Satinelle Prestige (den mest avancerede model) og Philips Satinelle Advanced. Den afgørende forskel ligger i, hvor meget tilbehør der følger med. Essential-modellen kan dog ikke anvendes trådløst og derfor ej heller i badet.   

Specifikationer:

 • Trådløs epilator med ergonomisk S-formet håndtag
 • Kan anvendes under vand
 • Keramiske pincetplader 
 • Leveres med masser af ekstra dele, inkl. massagetilbehør og trimmerkam
 • Driftstid: 40 minutter

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

outlet section button for DK sites


Panasonic ES-ED90-P503

Panasonic-ES-ED90-P503-epilator

 • Testvinder – Haus & Garten
 • Topscorer – Aftonbladet
 • Topscorer – vlt.se

Velegnet til: Dig der ønsker en vandtæt, blid og effektiv epilator, der også er god til små hår.

Det kan vi lide: Topmodellen fra Panasonic bliver testvinder hos Haus & Garten, der har testet 8 forskellige epilatorer. ES-ED90-P503 klarer sig godt på alle parametre og roses for at være grundig og skånsom, hvilket blandt andet skyldes det dobbelte epileringshoved med i alt 48 pincetter. Det er med andre ord en rigtig god epilator med masser af tilbehør, og dermed får du meget for pengene. Panasonics epilator er selvfølgelig også vandtæt, og hovedet er indrettet så der kan påfyldes en sæbe eller gel, så du opnår en nænsom og glat behandling. Når du er færdig, skyller du den blot under rindende vand, og så er den klar til næste gang.

 

Om: Panasonic ES-ED90-P503 er topmodellen i den japanske producents epilator-sortiment, og den får generelt meget positive anmeldelser af køberne. Den har et dobbelt epilatorhoved med 48 små pincetter i alt, og så medfølger der flere specielle hoveder til brug forskellige steder på kroppen – eksempelvis et hoved til epilering af bikinilinjen, under armene og derudover medfølger der også en roterende fodfil, et shaverhoved og en trimmerkam.

Panasonic epilatoren er selvfølgelig også vandtæt, så den kan bruges under bruseren. Den kan tilmed fyldes med sæbe eller gel, hvis du ønsker en lettere og mere glidende epilering. Når du er færdig, kan du blot rense den under vand, og så er den klar til næste gang.

Denne epilator har også indbygget genopladeligt batteri, og ligesom med Braun Silk-épil 7 giver en times opladning op til 30 minutters brug.

Specifikationer:

 • Genopladeligt batteri
 • Vandtæt
 • Indbygget lys
 • 6 tilbehørsdele

Philips SatinPerfect Wet & Dry

Philips SatinPerfect Wet & Dry - den fornuftige pakkeløsning

 • Topscorer – GP.se
 • Topscorer – Bäst-i-Test

Velegnet til: Dig der ønsker en god og billig epilator med godt basistilbehør, som også kan bruges under bruseren.

Det kan vi lide: Hvis du foretrækker en konventionel epilator men stadig gerne vil have tilbehør som skærehoved og trimmerhætte med i købet, så er Philips SatinPerfect epilatoren et rigtig godt køb. Den klarer sig godt i flere uafhængige epilator test, og så kan den også bruges under bruseren. Ifølge Philips er sølvpincetskiverne allergivenlige, så har du sart hud kan det være værd at prøve med denne epilator. Alt i alt et godt køb til dig der ønsker en god epilator med brugbart tilbehør.

Om: Philips SatinPerfect Wet & Dry er en vandtæt epilator i et mere traditionelt design. Den sættes på huden i en 90-graders position og kan indstilles til 2 forskellige hastigheder. Den epilerer helt tæt på huden, og den indbyggede hårløfter sørger for at løfte genstridige hår, så de nemmere kan fjernes.

I denne epilator er der også indbygget lys, så du har et godt overblik over epileringen i et lokale med dårlig belysning. Den har i alt 32 udtrækningspunkter og 17 sølvpincetskiver, som ifølge producenten skulle være mere allergivenlige end andre modeller.

Philips SatinPerfect Wet & Dry er vandtæt og kan bruges under bruseren. Der medfølger et skærehoved, en trimmerhætte, et opbevaringsetui, en rensebørste og en pose til opbevaring og transport.

Specifikationer:

 • Genopladeligt batteri
 • Vandtæt
 • Aftageligt epilatorhoved
 • Indbygget lys
 • 4 tilbehørsdele

outlet section button for DK sites

Sådan fungerer en epilator – og sådan føles den

En epilator har en række små pincetter siddende på et hjul. Når epilatoren tændes begynder hjulet at rotere og hårstrående løftes først op, hvorefter de trækkes ud med de små pincetter. Nogle epilatorer har også et indbygget skæreblad, som sørger for at tage de fine hårstrå, som pincetterne ikke får fat i. Det gælder eksempelvis for Braun Silk-épil 7, som blandt andet af denne grund bliver bedst i test flere steder.

Sådan føles epilering

At bruge en epilator til hårfjerning er ikke smertefrit, og det kræver måske en smule tilvænning. Følelsen kan nok bedst beskrives som en irriterende prikken – lidt som hvis du prikkede en nyspidset blyant mod huden i højt tempo. Med tiden vil hårene dog blive mindre, og det gør mindre ondt.

Det anbefales at prøve epilatoren på et mindre følsomt område, inden du kaster dig ud i at bruge den på hele kroppen. På den måde kan du vænne dig til følelsen, og teste hvordan din hud reagerer på brugen af den.

Sådan kommer du bedst igang med brug af epilator

Hvis du er vant til at fjerne hår med en almindelig skraber, kan det være lidt af et chok at prøve en epilator. Den fungerer nemlig markant anderledes, da den hiver hårene op. Følelsen kan bedst beskrives som en irriterende prikken, men da hovedet roterer med en hurtig hastighed, når du ikke at mærke hvert enkelt hårstrå på samme måde som hvis du fjernede det med en håndbetjent pincet.

Den ubehagelige fornemmelse bliver dog mindre med tiden, og efter et par gange har du vænnet dig til den. Og så behøver du tilmed kun at fjerne hår 1-2 gange hver måned!

Hvis du vil igang med at bruge epilator, får du herunder nogle råd til hvordan du gør starten nem og skånsom:

Start med mindre følsomme områder

Hvis du ønsker at bruge epilator til under armene eller bikinilinjen, kan det være en rigtig god idé at vænne huden til følelsen først. Start eksempelvis med at epilere mindre følsomme områder som ben og lår, får du bevæger dig videre til områder hvor huden er tyndere og mere følsom.

Og hvis du ved at du har meget følsom hud, kan det være en god idé at prøve på et lille område først, så du kan se hvordan huden reagerer på epilatoren.

Brug epilatoren under den varme bruser

Når du står under den varme bruser, åbner porerne sig og hårene bliver nemmere at få fat i. Dermed bliver epileringen nemmere og hurtigere, og det rindende vand virker lindrende mens hårene fjernes.

Epilering under rindende vand er desuden mere hygiejnisk, og du kan efterfølgende vaske epilatoren så den er ren og klar til næste gang. Alle epilatorerne i denne artikel er vandtætte.

Testkilder og links

Herunder har vi samlet de test af epilatorer og artikler, som vi har brugt i forbindelse med vores research. Du kan med fordel kigge de forskellige links igennem, hvis du leder efter inspiration og råd omkring brug af epilator.

eReviews (4. oktober 2016)

eReviews.dk tester løbende en række produkter i forskellige kategorier, og i denne test kigger de nærmere på den nye Braun Face 830 epilator. Testen omhandler den såkaldte Premium Edition, hvortil der hører en tilbehørspakke med i alt 5 dele.

Epilatoren er testet ud fra følgende kriterier:

 • Funktionalitet
 • Design
 • Pris

I testen klarer epilatoren sig rigtig fint, og den får blandt andet ros for at være nem at bruge. Det påpeges dog at epileringen kun er relativt smertefri, og måske mest af alt afhængig af din personlige smertetærskel. Det færdige resultat er godt, og epilatoren tager også fine hår. Den medfølgende børste får også ros, mens batteritiden desværre skuffer en smule.

Testen kan læses gratis hos eReviews.

vlt.se (18. februar 2016)

Den svenske avis, Vestmanlands Läns Tidning, har i februar 2016 udgivet en test af 6 forskellige epilatorer. Testen er lavet i samarbejde med WiseGuide, som udgiver en række forskellige tests i samarbejde med flere forskellige svenske medier.

Epilatorerne er testet for hvor nemme de er at bruge, og testen er foretaget på tør hud. Det er blandt andet blevet sammenlignet hvor effektivt og skånsomt, de forskellige modeller fjerner hårene.

I testen lægges der vægt på følgende kriterier:

 • Kvalitet
 • Kapacitet
 • Betjening

Braun Silk-épil 9 961 klarer sig samlet set bedst i testen, men også Panasonic ES-ED90-P er med i toppen. Begge epilatorer får en god samlet bedømmelse.

Du kan læse hele testen gratis hos vlt.se.

Aftonbladet (20. november 2015)

Aftonbladet har i samarbejde med WiseGuide fået testet 6 forskellige epilatorer i forskellige prisklasser.

Alle epilatorerne er testet på tør hud, og testpanelet har sammenlignet hvor effektivt og skånsomt de fjerner det uønskede hår. Det er ligeledes blevet vurderet hvor nemme de er at bruge.

I testen indgår følgende delkriterier:

 • Betjening
 • Kapacitet/resultat
 • Kvalitet

Braun Silk-épil 9 Wet & Dry bliver bedst i test, da den er både effektiv og skånsom. Den klarer sig godt på alle parametre, men er ikke helt så fintfølende som Panasonic ES-ED90-P, der ender på andenpladsen. Fælles for begge epileringsmaskiner er at de er skånsomme, effektive og lette at bruge.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

Bäst-i-Test (januar 2015)

I denne epilator test er 6 forskellige epilatorer testet for at finde den bedste. I testen har eksperterne undersøgt og vurderet hver enkelt epilator under brug, for at finde ud af hvor godt de fungerer.

Braun Silk-épil 7 ender med at blive testens vinder, da den leveres med en masse brugbart tilbehør og klarer epileringen med et rigtig flot resultat, der kommer tættest på følelsen af en professionel voksbehandling. Som det billige alternativ anbefales Braun Silk-épil 3 som et godt køb. Den har ikke så mange finesser som dens storesøster, men den klarer opgaven til fuld tilfredshed.

Du kan læse hele testen gratis hos Bäst-i-Test.se.

GP.se (31. maj 2013)

Göteborgs-Posten har, i samarbejde med den svenske testorganisation WiseGuide, testet 8 forskellige epilatorer for at finde den bedste til hårfjerning.

De forskellige epilatorer er testet på fugtige ben sammen med en barberskum til kvinder, i et forsøg på at give det bedste resultat. Der er således kun testet vandtætte epilatorer. Bedømmelsen er givet ud fra hvor effektivt og skånsomt de forskellige modeller fjerner håret, og derudover er epilatorerne vurderes for deres byggekvalitet, funktioner, design og pris.

Testens vinder bliver Braun Silk-épil 7, som opnår rene topbedømmelser på stort set alle parametre. Epilatoren klarer sig rigtig godt i testen da den både er effektiv og skånsom i brug. Eneste minus er desuden en lidt høj pris, som til gengæld opvejes af en god holdbarhed og flot resultat.

Philips SatinPerfect HP6579 bliver topscorer, da den også klarer sig godt på alle parametre og giver et flot resultat. Eneste minus er at hastighedsreguleringen er lidt besværlig, og manualen lidt mangelfuld.

Du kan læse hele testen gratis hos GP.se, hvor du kan se en grundig bedømmelse af hver model.

Haus & Garten (marts 2013)

I denne epilator test indgår 8 forskellige modeller, og de er testet i marts 2013. Formålet med testen var ikke blot at finde frem til den mest grundige epilator, men også den mest skånsomme.

Epilatorerne er alle testet over en periode, og på afmærkede områder af kroppen for at finde frem til hvilken model der er mest grundig uden at irritere huden.

Det var ikke muligt at finde frem til en helt smertefri epilator, men to modeller gjorde det alligevel bedre end resten. Panasonic ES-ED90 ender således med at blive bedst i test, da det dobbelt epilatorhoved giver en grundig epilering samtidig med at den er den mindst ubehagelige epilator at bruge. Philips SatinSoft HP6522 vurderes at være et godt køb, da den også klarer sig fint samtidig med at den ikke koster alverden.

Du kan købe dig adgang til testen mod en engangspris på 1,99 EURO.

Q.dk (5. august 2012)

Magasinet Q har i august 2012 testet tre forskellige metoder til langstidsholdbar hårfjerning: Epilering, voks-strips og hårfjerningscreme.

De tre metoder er blevet testet af tre forskellige kvinder, som efterfølgende er blevet bedt om at vurdere følelsen og virkningen af hårfjerningsprodukterne.

I testen gøres det klart, at hårfjerningscreme ikke kan anbefales. Cremen tager lang tid at påføre, og efterfølgende skal man vente op til 8 minutter før den kan skylles af. Læg dertil at cremen giver en svidende fornemmelse ved skylning og resultatet ikke lever op til forventningen men mere minder om daggamle barberede hårstrå, så klarer den sig ikke op på mere end 2/6 Q’er i testen.

Voks-strips fra Veet klarer sig lidt bedre. De er lette at bruge, men man bliver træt i armen og der bruges hurtigt en pakke til skinneben og læg alene. På længere sigt er det altså en dyr løsning, som ikke er specielt behagelig at bruge. Resultatets holdbarhed ligger dog på et par uger, og de nye hår er både fine og bløde, hvilket er en klar fordel. Voks-strips ender med at få 4/6 Q’er i testen.

Philips Satinelle Soft epilatoren klarer sig rigtig godt, og ender med at blive testens vinder. Den gør lidt ondt at bruge de første gange, og smerten er mest udtalt på følsomme steder som armhulerne og bikinilinjen. Resultatet vurderes at kunne holde et par uger. Epilatoren får 5/6 Q’er i testen.

Du kan læse testen gratis hos Q.dk.

Femina (26. juni 2012)

Damebladet Femina testede i juni 2012 en Silk-épil Wet & Dry Dual Epilator fra Braun. Det kom der en lille anmeldelse ud af, som generelt var positiv.

Epilatoren er blevet testet over en længere periode af Feminas anmelder, og og på trods af frygten for smerten endte epilatoren med at blive hendes nye foretrukne hårfjerningsprodukt.

Braun epilatoren gjorde ondt i starten, men efter lidt tilvænning var den overraskende nem at bruge. Anmelderen klarede begge ben efter lidt tilvænning, og resultatet var rigtig godt med glatte ben og en holdbar hårfjerning, der vurderes at holde op til 2 uger.

Braun Silk-épil Wet & Dry anbefales blandt andet fordi den kan bruges under vand, men også på grund af det grundige epilatorhoved.

Du kan læse hele testen gratis hos Femina.

Ugebladet Søndag (9. september 2011)

Ugebladet Søndag undersøgte i september 2011 en række forskellige hårfjerningsprodukter, heriblandt en Dual epilator fra Braun. Epilatoren anbefales i artiklen på grund af dens funktion, og Braun epilatoren vurderes at være særligt effektiv, da den indbyggede Gillette Venus skraber de små tiloverblevne hår. Den tåler desuden vand, og du kan således fjerne hår under bruseren, som du normalt gør det med en almindelig barberkniv.

I artiklen kan du også læse om en række alternativer, heriblandt voks-strips, body sugaring, varm voks til hjemmebrug, en “hjemme-laser” m.fl.

Sidsel & Lasse (17. maj 2011)

Sidsel & Lasse er en blog om mode, skønhed, livsstil og bolig. Blandt de mange spændende blogindlæg er også en test af en Braun Silk-épil 7 epilator, som overrasker positivt i denne korte anmeldelse. Resultatet vurderes at være meget holdbart i forhold til almindelige skrabere, så bloggeren vurderer at hun gerne vil lide lidt ekstra, for til gengæld at kunne nøjes med at fjerne hår et par enkelte gange om måneden.

Du kan også læse en række hjælpsomme og inspirerende kommentarer til den oprindelige anmeldelse – blandt andet produktanbefalinger samt tips og tricks.

FAQ

???? Hvilken epilator er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste epilatorer på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

???? Hvordan testes epilatorer?

epilatorer vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

???? Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af de mange epilatorer?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes epilatorer til flere forskellige prisklasser.

????‍Hvor kan man bruge en epilator?

Vi anbefaler du læser nærmere hos Costume, hvor de har en lang og meget forklarende guide til korrekt brug.

 

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar