Artiklen indeholder reklamelinks.

De nye DAB+ radioer er smarte, velspillende og perfekte til dig der kan lide at høre musik i hjemmet. Flere modeller har også Wifi og Bluetooth, hvilket gør dig i stand til at tilslutte din smartphone og lytte til musik via Spotify eller radiostationer på nettet. I øjeblikket skifter rigtig mange til DAB+ radio, da planen er at FM-signalet skal slukkes i 2019. DAB+ radioen er således en fremtidssikker investering.

Vi har undersøgt testresultater fra blandt andet Danmark, Norge og Tyskland, og kommer i denne artikel med 7 konkrete anbefalinger.

Pure Evoke H4 – DAB+ radio og vækkeur i én

 • Testvinder – Alt Om Data
 • Topscorer – Tweak

Pure Evoke H4 er en smart og moderne DAB+ radio med finerpaneler, farveskærm og indbygget Bluetooth samt vækkeur.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.315,00 1.315,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi den: Pure Evoke H4 får stor ros af testpanelet hos Alt Om Data, som især fremhæver designet og den høje brugervenlighed som DAB+ radioens største fordele. Den har de mest gængse funktioner såsom Bluetooth, mulighed for tilkøb af batteripakke og en fin farveskærm der gør det nemt at overskue indstillingerne. Udover at fungere som radio, kan den også fungere som vække- eller køkkenur afhængigt af hvor den står placeret henne. Alt i alt er den således et godt køb for dig, der ønsker en DAB+ radio i et flot design med gode anvendelsesmuligheder.

Om: Pure Evoke H4 modtager radio via det gamle FM-signal og det nyeste DAB+ signal, der er digitalt og fri for støj. Denne model har desuden mulighed for tilslutning via Bluetooth eller AUX, så du kan afspille lyd fra andre enheder, eksempelvis en smartphone eller tablet. Det betyder blandt andet at du kan afspille internetradio via en Bluetooth-enhed til radioen. Der er desuden stik til høretelefoner.

DAB+ radioen giver mulighed for lagring af op til 40 stationer, og du kan selv vælge mellem stationer på DAB+ eller FM-signalet. Med den indbyggede 2,8″ farveskærm har du mulighed for at se dine muligheder direkte på skærmen, hvor du også kan se klokken.

Som en del af designet er håndtaget et såkaldt Snooze Handle, så du kan aktivere vækkeurets snooze-funktion ved et tryk på håndtaget. Derudover kan der tilkøbes en batteripakke, hvis du ønsker at medbringe DAB+ radioen i det fri eller andre steder.

Evoke H4 DAB+ radioen fås i enten eg eller valnød.

Muligheder med denne radio:

 • FM / DAB+
 • Bluetooth og AUX indgang
 • Udgang til høretelefoner
 • Kan bruges med batteripakke (skal tilkøbes)
 • Indbygget vækkeur
 • Indbygget 2,8″ farveskærm
 • Fås i eg eller valnød

Philips AE5220/12 – let og kompakt topscorer med god lyd

Philips-AE5220-Dab-Radio

 • Topscorer – Stiftung Warentest

Philips AE5220/12 er en klassisk og funktionel FM / DAB+ radio med god lyd og lavt strømforbrug, hvilket fører til topplacering i tysk test.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
610,00 669,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi den: Denne Philips DAB+ radio fungerer både på FM og det digitale DAB+ sendenet. Det er en simpel DAB+ radio til brug i eksempelvis køkkenet eller på badeværelset, og dens store fordel er lyden, mobiliteten og et lavt strømforbrug, som gør den i stand til at spille længe på batterier. Det vurderer testpanelet hos Stiftung Warentest, der placerer den som en af de bedste DAB+ radioer i deres test. Alt i alt en god og billig DAB+ radio uden alt for mange tekniske finesser.

Om: Philips AE5220/12 er en kombineret DAB+ og FM radio. Den kan således modtage alle de nye radiokanaler digitalt med den bedste lydkvalitet, så du undgår den irriterende knitren, der godt kan være på det gamle FM-sendenet.

DAB+ radioen fra Philips vejer kun 1.386 gram, og med bærehåndtaget og batterier kan den medtages overalt. I displayet får du overblik over dine valgmuligheder, og en batteriindikator advarer dig når batteriet er lavt.

Der er desuden lagret en række præinstallerede radiostationer, som du selv kan udskifte til dem du oftest lytter til.

Langs siderne, toppen og bunden er radioen beklædt med paneler i trælook, og i fronten sidder højttaleren med betjeningspanelet øverst. Det giver DAB+ radioen et flot retro-look.

Muligheder med denne radio:

 • FM / DAB+
 • Præinstallerede stationer
 • Kan bruges med batterier

IRC The Transistor – stilfuld topscorer med mange muligheder

IRC-The-Transistor-DAB-Radio

 • Topscorer – Alt Om Data

IRC The Transistor er har et flot dansk design. Den scorer topkarakter for mobilitet, brugervenlighed og lydkvalitet hos Alt Om Data.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.343,00 1.343,00 Til butik »
1.539,95 1.539,95 Til butik »

Derfor anbefaler vi den: Denne DAB+ radio er både stilfuld og unik. Den klarer sig rigtig godt i test hos Alt Om Data, der især roser den for at have god lyd, men også for at være brugervenlig og mobil. IRC er en dansk virksomhed med speciale i design og fremstilling af high-end radioer og højttalere til moderne skandinaviske hjem. Det simple look skinner også igennem i funktionaliteten, da denne DAB+ radio betjenes med kun 6 knapper og et digitalt display. Der er desuden mulighed for at tilslutte en smartphone via Bluetooth (NFC), så der kan afspilles musik via denne. Alt i alt et godt køb til dig der går op i indretning og gerne vil have en radio der både lyder godt og ser godt ud.

Om: IRC The Transistor er en multifunktionel DAB+ radio. Den har mulighed for at modtage radiosignaler via FM eller det nye DAB+ signal, hvor lydkvaliteten er bedre og helt fri for knitren og støj.

Denne DAB+ radio har mulighed for tilslutning af høretelefoner, og så er der monteret et stilfuldt læderhåndtag, der både bidrager til udseendet og funktionaliteten. Højttaleren er desuden beklædt med stof, som igen bidrager til det bløde og naturlige retrolook.

I toppen af radioen finder du betjeningsknapperne og et lille display. Du betjener alle radioens funktioner ved hjælp af 6 knapper, og du kan se dine valg på displayet. Hvis du ønsker yderligere funktionalitet kan du desuden tilslutte din smartphone eller tablet via Bluetooth (NFC), hvilket giver mulighed for at afspille musiknumre eller lyd fra videoklip over radioens højttaler. Der er desuden mulighed for at bruge radioen på batterier, og du kan afspille radio i op til 6 timer uden ledning.

Muligheder med denne radio:

 • FM / DAB+
 • Bluetooth (NFC)
 • Udgang til høretelefoner
 • Kan bruges med batterier

Pure Pop Midi – fiks lille DAB+ radio med vækkeur

Pure-Pop-Midi-DAB-radio

 • Topscorer – Stiftung Warentest

Pure Pop Midi har et kompakt design og rummer både vækkeur, FM- og DAB+ radio. Den får en god placering i tysk test, hvor den roses for god modtagelse og lavt strømforbrug.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
829,00 829,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi den: Denne lille DAB+ radio klarer sig godt hos Stiftung Warentest, hvor den placerer sig i toppen af i alt 18 testede DAB+ radioer. Den har et kompakt design og optager således kun et areal på 9 x 10 centimeter. Den passer derfor perfekt til sengebordet, køkkenbordet eller i tasken når du er på udflugt. Udover at modtage radio via FM og DAB+ nettet, fungerer den også som vækkeur med to indbyggede alarer. Alt i alt et godt køb til dig der ønsker en billig og fremtidssikret løsning.

Om: Pure Pop Midi er, som navnet antyder, den mellemste i Pop-serien. Den er en kombineret DAB- og FM radio, og den fungerer med det nyeste DAB+ signal, der giver mulighed for at modtage alle digitale radiokanaler i Danmark. Der findes desuden et AUX stik, som du kan bruge sammen med eksempelvis en tablet eller smartphone.

Denne DAB+ radio er udformet i et næsten firkantet design med bløde hjørner. Den er kun 10 centimeter bred og 9 centimeter dyb, mens højden er på 17 centimeter. Den betjenes fra toppen, hvor der er monteret en rund knap til valg af radiostation og en række betjeningsknapper til de forskellige funktioner. I fronten er et display med et synligt ur og mulighed for at indstille alarm.

Der er desuden udgang til høretelefoner, og så kan du benytte Pure Pop Midi med batterier, hvis du ønsker at tage den med på farten.

Muligheder med denne radio:

 • FM / DAB+
 • AUX indgang
 • Udgang til høretelefoner
 • Kan bruges med batterier
 • Indbygget vækkeur

Tangent Alio Junior – kompakt DAB+ radio med vækkeur

 • Gode anmeldelser

Tangent Alio Junior er en smart lille DAB+ radio. Den er designet i Danmark og fungerer både som radio og vækkeur, og betjeningen er overskuelig.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
636,00 636,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi den: Tangent Alio Junior er en dansk-designet DAB+ radio, der med en kompakt figur er perfekt til både soveværelset, køkkenet og badeværelset. Den fås i 4 farver og er ifølge køberne særdeles velspillende og brugervenlig, hvilket gør den til et rigtig godt køb. Betjeningen foregår ved hjælp knapperne i front, og kabinettet er af højglans-lakeret træ. Det er med andre ord en smuk lille DAB+ radio, som nok skal give anledning til mange hyggestunder.

Om: Tangent Alio Junior er en kompakt DAB+ og FM-radio, som desuden har display og indbygget vækkeur. Det betyder at den også kan bruges som clockradio i soveværelset, hvor alarmen indstilles ved hjælp af knapperne i betjeningspanelet.

Bag på radioen finder du desuden en AUX-indgang, og denne kan blandt andet bruges til en ledning fra din smartphone. Udover at radioen selvfølgelig kan modtage det nye DAB+ signal, kan den også modtage FM-signal. Dette er blandt andet nyttigt, hvis du gerne vil kunne lytte til lokale radiostationer.

DAB+ radioen fra Tangent fås i 4 farver: Sort, hvid, valnød eller rød. Alle i højglans-lakeret trækabinet.

Muligheder med denne radio:

 • FM / DAB+
 • AUX indgang
 • Indbygget vækkeur

IRC IKR1360 – hvid DAB+ radio med CD afspiller

 • Gode anmeldelser

IRC IKR1360 er en smart og velspillende DAB+ radio med indbygget CD afpiller. IRC klarer sig generelt godt i test, og denne model får flere gode anmeldelser af køberne.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.347,00 1.347,00 Til butik »
1.539,95 1.539,95 Til butik »

Derfor anbefaler vi den: Danske IRC klarer sig generelt godt i test og får gode anmeldelser, hvor sidstnævnte ikke er nogen undtagelse for denne DAB+ radio. Den er en smule større i designet, men det skyldes at der er både stereohøjttalere og indbygget CD afspiller. Den fungerer selvfølgelig også til både DAB+ og FM nettet, og den kan kobles til andre enheder via Bluetooth. Flere købere skriver blandt andet at de er glade for lydkvaliteten og at den fungerer godt som et lille ekstra musikanlæg i hjemmet.

Om: IRC IKR1360 er en stor DAB+ radio med CD afspiller. Du kan således bruge radioen som et lille musikanlæg i såvel stuen som køkkenet, hvor den dog optager en smule mere plads i forhold til de kompakte DAB+ radioer. Det skyldes ikke mindst CD afspilleren, men også stereo-højttalerne som til gengæld giver bedre og mere fyldig lyd.

IKR1360 har et simpelt design med afrundede kanter. Foran finder du fra toppen et lille sort display med hvide oplyste tegn, en åbning til CD’er og et betjeningspanel til CD afspilleren. Øverst finder du betjeningspanelet til DAB+ radioen, som også kan indstilles til at modtage signal via FM nettet. Med til radioen følger desuden en fjernbetjening, så du kan styre radioen på afstand. Der er ligeledes Bluetooth-forbindelse i denne radio, så du eksempelvis kan tilkoble en smartphone eller tablet og streame lyd herigennem.

Bag på radioen er der blandt andet et Aux-stik (line-in) samt 3,5 millimeter udgang til hovedtelefoner. Det er muligt for DAB+ radioen at huske op til 10 af dine favoritkanaler, så du altid hurtigt kan finde dem. Der er desuden mulighed for at indstille alarm.

Muligheder med denne radio:

 • FM / DAB+
 • Indbygget CD afspiller
 • Bluetooth og AUX indgang
 • Udgang til høretelefoner
 • Indbygget vækkeur
 • Fjernbetjening medfølger

Pure Siesta Rise – lille DAB+ radio med vækkeur

 • Gode anmeldelser

Pure Siesta Rise er en smart lille DAB+ radio, der er som skabt til natbordet. Lysstyrken i displayet dæmpes automatisk, og der er USB-port til opladning af bl.a. smartphone.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
931,00 931,00 Til butik »
899,00 958,00 Til butik »
1.031,00 1.031,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi den: Pure klarer sig generelt godt i test, og flere magasiner taler positivt om denne lille DAB+ radio i vækkeursstørrelse. Køberne er da også generelt glade for denne DAB+ radio, som blandt andet roser den for at være brugervenlig og have god lyd på trods af det kompakte design. Et andet plus er den indbyggede automatiske dæmpning af displaylyset, så du kan sove komfortabelt i mørke uden at have et helt lysshow stående på natbordet. Når den er placeret på natbordet, kan du desuden bruge den indbyggede USB-port til opladning af din smartphone.

Om: Pure Siesta Rise er en lille DAB+ radio, der specifikt er designet til brug i soveværelset. Den kan dog også med fordel stå på badeværelset eller i det lille køkken, hvor den ikke gør meget væsen af sig. Den er nemlig kun 14,1 centimeter bred, 13,7 centimeter dyb og 6,3 centimeter høj.

På trods af den ringe størrelse er der både mulighed for modtagelse via DAB+ og FM nettet, så du er godt dækket ind i både nutiden og fremtiden. Derudover er den skabt til brug som clockradio, hvorfor det også er muligt at indstille op til 3 alarmer uafhængigt af hinanden. Du kan enten vælge at blive vækket til en valgfri radiostation eller til et alarmsignal, alt efter hvad du foretrækker. Der er selvfølgelig også indbygget sleeptimer, så du kan indstille din DAB+ radio til at slukke efter et givent tidsrum.

Fronten af denne DAB+ radio har et sort display med hvide tegn, hvor lysstyrken automatisk tilpasses mængden af lys i rummet. Det betyder at lysstyrken skrues helt ned om natten, så din søvn ikke forstyrres. Betjeningen foregår ovenpå DAB+ radioen, hvor du finder 10 knapper.

Der kan indstilles op til 10 forskellige radiostationer på både DAB+ og FM nettet, og der er en USB-port indbygget så du kan oplade din smartphone via radioen.

Muligheder med denne radio:

 • FM / DAB+
 • Udgang til høretelefoner
 • USB-port til opladning af smartphone m.m.
 • Indbygget vækkeur

Sådan fungerer en DAB+ radio

‘DAB’ står for Digital Audio Broadcasting. Det er en standard, man i Danmark og mange andre lande har valgt at benytte til udsendelse af digitalt radiosignal.

Idag benyttes DAB+, som er en nyere version af DAB. Fordelen ved DAB+ er at der kan udsendes flere radiokanaler, og dermed bliver det muligt at modtage samtlige kanaler digitalt. Alle DAB+ radioer købt idag har som udgangspunkt DAB+, da det gamle DAB-signal nu er helt udfaset. Du kan dog stadig risikere at støde på modeller, der ikke understøtter det nyeste DAB+ signal, eksempelvis hvis du køber brugt. Vær derfor omhyggelig med at sikre dig, at radioen er i stand til at modtage det nye DAB+ signal, så du ikke kommer hjem med en radio der ikke fungerer.

DAB+ radioen fungerer grundlæggende på samme måde som FM radioen. Du vælger blot den kanal du ønsker at høre, og så finder radioen den rette frekvens. Forskellen ligger primært i lydkvaliteten, der er markant bedre på DAB+ radioer sammenlignet med de gamle FM radioer. DAB+ radioer er nemlig helt fri for den knitrende baggrundsstøj, der ofte kan høres på en ældre FM radio. Det betyder at lydkvaliteten er mærkbart bedre.

Læs mere på DR.dk

Internetradio er en god ide – men din smartphone kan også bruges

Med en internetradio kan du høre radio via dit hjemmenetværk. Det kan enten foregå trådløst eller ved tilslutning til netværket med ledning. Så kan du både høre samtlige DAB+ radiokanaler i Danmark, men også internationale kanaler fra hele verden. Du kan således høre musik fra mere end 15.000 forskellige radiostationer verden over. Samtidig har de fleste internetradioer også mulighed for at lytte til FM radio på gammeldags maner.

Nogen DAB+ radioer kan også forbinde til smartphones og tablets, hvorfra der kan afspilles musik fra blandt andet Spotify og internetradio, hvis dette ønskes. Dette kan ofte være en billigere løsning end at købe en dedikeret internetradio til formålet, da priserne på internetradioer er relativt høje. De fleste har desuden allerede en smartphone som kan bruges til modtagelsen, så her kan der spares penge ved blot at vælge en DAB+ radio med Bluetooth-/NFC forbindelse så du kan bruge din smartphone som modtager.

Testkilder

Til denne artikel har vi undersøgt en række testresultater og anmeldelser fra blandt andet Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Herunder kan du se hvilke kilder der er indgået i vores research:

Tweak.dk (15. december 2017)

Test af Pure Evoke H4.

I denne test kigges der nærmere på ovennævnte DAB+ radio, som testpanelet har vurderet ud fra en række forskellige kriterier.

I testen rundes følgende punkter:

 • Specifikationer
 • Design
 • Praktisk test
 • Pris
 • Konklusion

DAB+ radioen ender med at få karakteren 8 ud af 10. Den roses blandt andet for at have et lækkert design og materialevalg, og lydkvaliteten er ligeledes ganske god. Den er desuden let at bruge, men prisen og de manglende funktioner trækker ned.

Hele testen kan læses gratis hos Tweak.dk.

Alt Om Data (27. september 2017)

Alt Om Data har i denne omgang testet 3 forskellige DAB+ radioer i anledning af at der pr. 1. oktober blev lukket ned for det gamle DAB-signal til fordel for DAB+ signalet.

I testen er der fokus på følgende kriterier:

 • Kvalitetsindtryk
 • Brugervenlighed
 • Funktioner
 • Ydelse
 • Pris

Pure Evoke H4 bliver testens vinder med den bedste samlede bedømmelse, da designet er lækkert og den er nem at betjene.

Du kan læse hele testen gratis hos Alt Om Data.

DinSide (16. september 2017)

DinSide, som er et norsk forbrugermagasin, har i september 2017 testet 23 forskellige DAB+ radioer. De er opdelt efter prisklasse, og du finder dem således opdelt i følgende 3 klasser:

 • Radioer under 1.000 NOK
 • Radioer mellem 1.000 og 2.000 NOK
 • Radioer over 2.000 NOK

Grundlaget for testen er at der i Norge bliver slukket for flere af de landsdækkende kanalers FM-signal, da der fremover fokuseres på DAB+ signalet som i Danmark.

I testen klarer flere DAB+ radioer sig udmærket, men enkelte stikker alligevel ud som værende bedre end de andre. Det drejer sig om Sangean DPR-67, Pure Elan E3, Sangean BTR-160, Geneva Sound Touring S, Geneva Sound Touring L og Ruark Audio R1 MKIII, hvoraf de billige er nævnt først og de dyreste til sidst.

Du kan læse hele testen gratis hos DinSide.no.

Politiken (20. juli 2015)

I Politiken er fem DAB+ radioer blevet testet i juli 2015. De er blevet testet af to uafhængige dommere, der har kigget nærmere på radioernes lydkvalitet, udseende, betjening og funktioner.

Der er afgivet karakter for hvert kriterie, hvor 1 er dårligst og 6 er bedst. Det er mundet ud i en samlet bedømmelse på mellem 1 og 6 stjerner for hver DAB+ radio i testen.

Testen viser at flere DAB+ radioer klarer sig fint, men en enkelt dyr model falder igennem på en dårlig samlet bedømmelse.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Politiken.

Stiftung Warentest (17. juli 2015)

Den tyske testportal er en del af det europæiske samarbejde mellem flere nationale forbrugerorganisationer, heriblandt Forbrugerrådet Tænk, svenske Råd & Rön m.fl. Stiftung Warentest er med til at udvælge og organisere test af rigtig mange produkter i mange forskellige kategorier, og er således en af de største testportaler i Europa.

I juli 2015 foretog Stiftung Warentest således en test af 18 forskellige DAB+ radioer, der alle er blevet vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Lydkvalitet 30 %
 • Modtagelse 20 %
 • Betjening 40 %
 • Strømforbrug 10 %

Som det ses på vægten af de forskellige kriterier, vægtes lyd og betjening tungest. De to kriterier har da også en afgørende betydning for din oplevelse af radioen, og derfor giver de også det afgørende udslag i testresultatet.

I testen overrasker Sony XDR-S60DBP med en placering på førstepladsen, skarpt efterfulgt af både Philips AE5220/12, Sonoro Sonororadio og Panasonic RF-D10EG. Fælles for disse DAB+ radioer er at lydkvaliteten er god, ligesom de er nemme at betjene og med lavt strømforbrug. Således kan de også benyttes på farten i mange timer ad gangen.

Faktisk klarer de fleste DAB+ radioer i testen sig eksemplarisk, og som eneste DAB+ radio med middelmådigt resultat, får Soundmaster IR4000 altså en bundplacering med en middelmådig bedømmelse for lydkvalitet, betjening og modtagelse.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

Alt Om Data (7. april 2015)

Alt Om Data testede i april 2015 den dansk designede IRC The Transistor DAB+ radio. Testen er opdelt over to sider, og der kigges både på radioens features, lydkvalitet og betjening.

I testen får radioen ros for dens enkle betjeningspanel. Der er nemlig kun seks forskellige knapper og et lille digitalt display, hvilket falder positivt ud i anmeldelsen. De mange tilslutningsmuligheder roses også.

Lyden er dog det mest interessante i denne DAB+ radio, da den er pæn og ren. Den vurderes at være velegnet til levering af baggrundsmusik på blandt andet kontoret, køkkenet og andre opholdsrum, hvor musikken kan være med til at underbygge den gode stemning.

Du kan læse hele testen gratis hos Alt Om Data.

Datatid (17. juli 2014)

Med overskriften “DAB-radioen siger farvel til dårlig lyd”, har Datatid testet seks forskellige DAB+ radioer.

Der er fokus på lydkvaliteten, brugervenligheden og funktionerne, og dem samlede bedømmelse opdeles i Kvalitet og Pris. I testen får du også en introduktion til hvordan DAB+ radioerne fungerer og hvordan de har udviklet sig i de seneste år.

I testen af de seks DAB+ radioer har vi valgt at anbefale Pure Evoke D4, og du kan læse Datatids test af den her. Med overskriften “Stilfuldt vækkeur til fin pris” og en anbefaling som “Bedste Køb”, får denne DAB+ radio topkarakter for både kvalitet og pris, hvilket udløste fire stjerner til hver.

Du kan læse hele testen gratis og se hvordan Datatid vurderer de andre DAB+ radioer i testen, ved at følge ovenstående link.

Lyd & Bilde (13. april 2012)

Da Norge er tæt på at afskaffe FM-nettet helt, findes der flere større test af DAB+ radioer herfra. Blandt andet har den norske afdeling af Lyd & Billede testet 10 forskellige DAB+ radioer tilbage i 2012.

De ti DAB+ radioer er alle bedømt på brugervenligheden og lydkvaliteten, men også på mulighederne for tilkobling af forskelligt tilbehør. Eksempelvis har nogle af modellerne docking station til iPod og iPhone, alle modeller har udgang til høretelefoner og mulighed for tilkobling til større højttaleranlæg.

I testen ender Vita Audio R1 med at blive bedst i test, og får en samlet bedømmelse på 5 ud af 6 stjerner. Den klarer sig rigtig godt på lyden, og kvaliteten er rigtig god. Scansonic Sky DAB+ bliver anbefalet som bedste køb, da prisen er fornuftig og kvaliteten høj. Flere modeller ender desuden på en middelmådig karakter, hvor det generelt er lydkvaliteten, der halter.

Du kan læse hele testen gratis hos Lyd & Bilde (norsk).

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. Pia Hansen Svar

  JEG ER BESTEMT OGSÅ FRISK PÅ AT TESTE DE LÆKRE RADIOER, KAN IKKE LEVE UDEN MUSIK

 2. Jane Tvede Svar

  Lyder spændende og ville super gerne teste en af de produkter og vil give fyldest førende feedback
  Elsker at høre musik når man træner-laver huslig pligter- madlavning

Skriv en kommentar