Et Coca Cola køleskab er en fed tilføjelse til ethvert rum, hvor man gerne vil nyde sine kolde drikkevarer med stil. Det kan være i minibaren, på værelset, værkstedet, kontoret eller et helt femte sted.

Nu kan du imponere venner og familie med et ægte Coca Cola køleskab. Det fås i to størrelser, og vi har taget et kig på dem begge:

Scandomestic Cool Cube – perfekt til værelset og minibaren

Scandomestic-Cool-Cube-Coca-Cola-Koeleskab
Det lille Cool Cube køleskab rummer 50 liter og er perfekt til minibaren. Der er Coca Cola logo på fronten og siderne.
Bedste pris: 1.599,00 (Skousen)

Du kender sikkert denne størrelse køleskabe fra hotelværelset. Det er tæt på at være kvadratisk, og der er god plads til drikkevarer og lidt til den søde tand.

Scandomestic Cool Cube er et fedt lille Coca Cola køleskab, der passer perfekt ind i reolen, på bordet eller blot på gulvet. Farven er klassisk Coca Cola-rød, og der er påsat et hvidt Coca Cola logo på siderne og på glaslågen. Døren er fra fabrikken højrehængslet, og denne kan ikke vendes. Håndtaget er integreret i den ovre del af håndtaget i krom-look, og der er en enkelt hylde i dette Coca Cola køleskab foruden bunden.

Cool Cube har et 50 liter kølerum med mulighed for at køle ned til en temperatur mellem 2 og 10 grader. Når kompressoren går igang og køleskabet køler, ligger lydniveauet på ca. 40 dB. Dette er i den lave ende for køleskabe, hvilket flere anmeldere også giver udtryk for. Hvis du vil have mest muligt ud af dette Coca Cola køleskab, så bør du placere det fritstående, så kompressoren kan fungere optimalt.

Det siger køberne:

“Dette nostalgiske skab opfylder mine forventninger fuldt ud” – 5 stjerner

– heldigasen, kunde hos Whiteaway

“Smart look god temperatur og lydløst dette er en fordel på et værelse”

– rmbn, kunde hos Skousen

“Meget fin størrelse på køleskabet. Indeholder lige nu 25 kolde øl, 1 kold hvidvin og slik og chokolade.”

– Chalar, kunde hos Whiteaway

“God kvalitet og fedt design” – 4 stjerner

– Teedjai, kunde hos Whiteaway

Specifikationer:

 • Energiklasse: B
 • Kapacitet: 50 liter
 • Lydniveau: 40 dB
 • Fungerer i rumtemperatur: 16 – 32 grader (N)
 • Højrehængt dør (kan ikke vendes)
 • Vægt: 18 kg
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.599,00 kr. 0,00 kr. 1.599,00 kr. Til butik »
1.599,00 kr. 0,00 kr. 1.599,00 kr. Til butik »
1.599,00 kr. 0,00 kr. 1.899,00 kr. Til butik »

Scandomestic High Cube – perfekt til værkstedet og kontoret

Scandomestic-High-Cube-Coca-Cola-Koeleskab
Det store High Cube køleskab er perfekt til værkstedet eller kontoret, og rummer 130 liter. Der er Coca Cola logo på fronten og siderne.
Bedste pris: 2.460,00 (Whiteaway)

Hvis kontoret eller værkstedet skal pimpes lidt op, så er et Coca Cola køleskab en rigtig god investering. Her kan du opbevare masser af drikkevarer i det 130 liter store kølerum, ligesom der kan opbevares morgenmad, frokost og andre madvarer, som du ønsker at fortære i løbet af dagen.

High Cube er med andre ord på størrelse med et almindeligt lille køleskab, blot med et federe udseende. Som det ses på billedet er siderne malet røde med hvidt Coca Cola logo, mens lågen er af glas, ligeledes med hvidt Coca Cola logo og håndtag i krom look.

I dette Coca Cola køleskab er der plads til mere end 48 dåser øl eller vand, så hvis du skal holde fest eller blot kunne invitere venner og familie på en gang mad og drikke med høflig selvbetjening, så vil dette køleskab virkelig kunne imponere.

Selve kølerummet er indrettet med en række trådhylder, som er monteret i en afstand så der er plads til drikkevarerne. Der er desuden LED-belysning, hvilket giver et fedt lysfald. Hvis du vil have mest muligt ud af dette Coca Cola køleskab, så er det en god idé at placere det frit, eksempelvis på gulvet eller en åben hylde, så kompressoren kan komme af med varm overskudsluft. På den måde sikrer du at køleskabet kan opretholde den korrekte tempatur uden at bruge for meget energi. Det er i øvrigt i stand til at køle mellem 2 og 10 grader, så der altid er kolde øl og vand indenfor rækkevidde.

Det siger køberne:

“Fedt køleskab! Jeg købte det for 2 uger siden og er meget fornøjet. Flot og fedt at se på!” – 4 stjerner

– GOK1970, kunde hos Whiteaway

“Jeg købte det for godt og vel 2 måneder siden nu, og synes stadig det er alle pengene værd. Det er super flot og checket […]” – 4 stjerner

– Matti, kunde hos Whiteaway

Specifikationer:

 • Energiklasse: B
 • Kapacitet: 130 liter
 • Lydniveau: 39 dB
 • Fungerer i rumtemperatur: 16 – 32 grader (N)
 • Højrehængt dør (kan ikke vendes)
 • Vægt: 33 kg
Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
2.774,00 kr. 0,00 kr. 2.460,00 kr. Til butik »
2.774,00 kr. 0,00 kr. 2.749,00 kr. Til butik »
2.774,00 kr. 0,00 kr. 2.774,00 kr. Til butik »
Coca Cola køleskab – 2 fede skabe til kolde drikke
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar