Med en brevbakke bliver det muligt at organisere vigtige papirer og breve på en dekorativ og praktisk måde. Brevbakker fås både som enkelte bakker der enten kan stables eller stå hver for sig, men også i stativer med flere brevbakker. Dermed kan du nemt vælge en løsning der passer til dig og dine behov.

Til denne artikel har vi håndplukket 6 flotte brevbakker af forskellige typer, materialer og størrelser, så du kan blive inspireret.

Skagerak Nomad – simpel brevbakke af egetræ

Klik på billedet og se mere.

Den fine Skagerak Nomad brevbakke er fremstillet af egetræ. Den har et simpelt design, og passer således perfekt ind i den moderne nordiske indretning, hvor simplicitet og reelle materialer går hånd i hånd.

Brevbakken kan stables efter behov, og forskydes så du kan komme til breve og papirer i de stablede bakker. Der sidder dog en lille anordning under hver brevbakke, som gør at de kun kan forskydes til et vist punkt. I samme serie findes desuden en mindre bakke, som kan sættes oven på brevbakken og bruges til opbevaring af skriveredskaber og lignende småting.

Nomad-brevbakken måler 23,5 centimeter i bredden, 32,2 centimeter i længden og 3,9 centimeter i højden.

Detaljer om brevbakken:

 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: B23,5 x L32,2 x H3,9 cm.

Se pris på Nomad brevbakken hos Luxo Living

Normann Copenhagen Nic Nac – brevbakke af metal

Klik på billedet og se mere.

Nic Nac er en fin brevbakke af metal, hvor siderne er perforerede for et råt look. Brevbakken fås i 4 forskellige farver, og i samme serie findes både bakker og skåle som kan kombineres med brevbakken.

Brevbakken er fra Normann Copenhagen, og passer perfekt til opbevaring af både papirer og breve. Udover den viste sorte lakering, fås den også med hvid, mørkerød eller petroleum lakering.

Nic Nac-brevbakken måler 23 centimeter i bredden, 34 centimeter i længden og 4 centimeter i højden.

Detaljer om brevbakken:

 • Materialer: Metal
 • Mål: B23 x L34 x H4 cm.

Se pris på Nic Nac brevbakken hos Luxo Living

Stor brevbakke af metal fra Ferm Living

Klik på billedet og se mere.

Den store brevbakke fra Ferm Living er perfekt til mange forskellige formål. Du kan eksempelvis bruge den på kontoret eller i entréen til aflægning af breve og vigtige papirer, eller du kan bruge den i køkkenet til opbevaring af alt fra krydderier til køkkengrej. Kun fantasien sætter grænser, og som brevbakke er der ligeledes plads til skriveredskaber ved siden af brevbunken.

Brevbakken er fremstillet af metal, hvor to af siderne er perforerede og de to andre sider er åbne. Den fås i 5 forskellige farver, og er ligeledes tilgængelig i en lille variant. Allesammen kan ses ved at klikke videre til forhandleren.

Brevbakken fra Ferm Living måler 32 centimeter i bredden, 44 centimeter i længden og 3,8 centimeter i højden.

Detaljer om brevbakken:

 • Materialer: Metal
 • Mål: B32 x L44 x H3,8 cm.

Se pris på Ferm Living brevbakken hos Luxo Living

Skagerak Dania – brevbakke med 3 bakker i egetræ

Klik på billedet og se mere.

Skagerak Dania er en smuk brevbakke med 3 bakker. Den er fremstillet i massivt egetræ, og fremstår både robust og funktionel. De 3 bakker fungerer som skuffer der kan trækkes ud individuelt, hvilket giver et godt overblik over breve og papirer.

Du kan også tage hver enkelt brevbakke helt ud af stativet, hvis du eksempelvis har brug for at gennemgå en hel bunke papirer eller breve ad gangen.

Da Dania-brevbakken er fremstillet af egetræ som ikke er behandlet, kan du med fordel sætte dit eget personlige præg på den. Eksempelvis kan stativet males, så brevbakken får et helt nyt udtryk.

Skagerak Dania måler 28 centimeter i bredden, 40 centimeter i længden og 21 centimeter i højden.

Detaljer om brevbakken:

 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: B28 x L40 x H21 cm.

Se pris på Dania brevbakken hos Luxo Living

Modena brevbakke i klar akryl

Klik på billedet og se mere.

Der er mange gode grunde til at akryl er blevet et populært materiale i moderne indretningsartikler. En af dem er at akryl er et gennemsigtigt og holdbart materiale, hvilket passer perfekt ind i nutidens minimalistiske indretning.

Modena-brevbakken er således et godt valg for dig der ønsker at organisere breve og papirer på en pæn og let måde, hvor indholdet i brevbakken altid er let synligt og tilgængeligt. Brevbakken er ikke designet til at blive stablet, men til gengæld er anvendelsesformålene mange.

Brevbakken har en bredde på 25 centimeter, en længde på 30 centimeter og en højde på 6 centimeter. Den er fremstillet af klar akryl.

Detaljer om brevbakken:

 • Materialer: Akryl
 • Mål: B25 x L30 x H6 cm.

Se pris på Modena brevbakken hos Boxdelux

Stabelbar brevbakke i klar akryl fra Nomess

Klik på billedet og se mere.

Denne flotte brevbakke er fremstillet af klar akryl, hvilket giver et fint og godt overblik over indholdet. Den kan desuden stables lige så højt som du måtte ønske det, så her kan du nemt organisere både breve og papirer.

Brevbakken er fra Nomess, og da den er fremstillet af akryl er det nemt at overskue indholdet af den. Den passer desuden perfekt ind i den moderne og minimalistiske indretning, hvor udtrykket i både møbler og indretningsartikler holdes simple og lette.

Nomess brevbakken måler 25 centimeter i bredden, 33 centimeter i længden og 5,7 centimeter i højden.

Detaljer om brevbakken:

 • Materialer: Akryl
 • Mål: B25 x L33 x H5,7 cm.

Se pris på Nomess brevbakken hos Boxdelux

6 brevbakker til flot opbevaring af papirer og breve
5 (100%) 2 votes

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar