Med et bord-/bænke sæt kan du komme i rigtig picnic-stemning hjemme hos dig selv, og børnene vil elske det. Bord-/bænke sættet er desuden meget robust, og tåler derfor en placering på græsplænen eller andre mere udsatte steder. Træet er nemlig typisk imprægneret, så det ikke kræver omfattende vedligeholdelse.

Vi har besøgt en række netbutikker og fundet 11 flotte bord-/bænke sæt, som både passer til børn og voksne. Se dem alle herunder:

Stort rundt bord-/bænke sæt med plads til parasol

Dette flotte bord-/bænke sæt er perfekt til hyggekrogen eller terrassen, hvor der ønskes social hygge. Der er plads til op mod 8 personer, og på da sættet er rundt kan alle nemt sætte sig eller rejse sig.

Bord-/bænke sættet er lavet af FSC-certificeret fyrretræ, som har fået en kanelfarvet lakering. Det får sættet til at fremstå med en mørk og rustik charme, som passer fint ind i hyggekrogen. I midten af bordet er desuden et hul med en diameter på 5 centimeter, hvori der kan sættes en parasol. Dermed undgår du at skulle sætte en stor parasol med fod ved siden af bord-/bænke sættet.

Diameteren for dette sæt er på 182 centimeter, og bordet har en højde på 75 centimeter.

Detaljer:

 • Mål: ø182 x H75 cm.
 • Materialer: Lakeret fyrretræ
 • Farver: Kanel

Se pris på det store runde bord-/bænke sæt hos Havemøbelland

Klassisk bord-/bænke sæt i massiv lærk

Det kønne bord-/bænke sæt fra Plus A/S er det perfekte valg for dig, der ønsker et billigt sæt med en flot kulør.  Sættet er nemlig lavet af lærketræ, som fra naturens side har en varm og rustik farve.

Bord-/bænke sættet er af den helt klassiske type, hvor bænke og bord udgør én samlet konstruktion. Dermed spares der både på pladsen og materialerne, og bænkene kan desuden vippes op når de ikke bruges. På den måde er siddepladserne altid rene og tørre når de vippes ned.

Sættet måler 155 x 170 centimeter, og bordet er 70 centimeter højt. Der er plads til cirka 6 personer.

Detaljer:

 • Mål: L170 x B155 x H70 cm.
 • Materialer: Lærketræ

Se pris på det klassiske bord-/bænke sæt hos 10-4 Byggemarked

Rustikt bord-/bænke sæt med løse bænke

Dette rustikke bord-/bænke sæt har smukke krydsede ben, som fremstår flotte og elegante på samme tid. Sættet består af et flot plankebord på 77 x 177 centimeter og et par løse bænke på 177 x 38 centimeter hver. Da bænkene er løse, kan du nemt flytte hele sættet rundt i haven eller på terrassen. Det gør det både nemt at komme i læ eller komme ud i solen, alt efter hvad man ønsker.

Bord-/bænke sættet er lavet af FSC-certificeret, trykimprægneret fyrretræ, hvor stellet er grundmalet sort og sæde og bord er gråbrunt. Du kan selv male efterfølgende, og du kan selvfølgelig også male det i en anden farve hvis dette ønskes.

Bordet er lavet af 6 planker, som er monteret på langs på det sorte stel med krydsben. Højden på bordet er 72 centimeter, mens højden på bænkene er på 44 centimeter. Sættet skal samles, men der følger en monteringsvejledning med i pakken.

Detaljer:

 • Mål – bord: L177 x B77 x H72 cm.
 • Mål – bænke: L177 x B38 x H44 cm.
 • Materialer: Trykimprægneret fyrretræ
 • Farver: Sort og gråbrun

Se pris på det rustikke bord-/bænke sæt hos 10-4 Byggemarked

Lille bord-/bænke sæt til 2 personer

Dette lille sæt er til dig der ønsker en hyggekrog med plads til 2 personer. Bord-/bænke sættet er således perfekt til den lille gårdhave eller sågar altanen, da sættet ikke optager mere plads end et lille cafesæt. Og da bænkene er løse, kan de skubbes helt ind til bordet så pladsen udnyttes optimalt.

Det lille bord-/bænkesæt kan opgraderes med et par ekstra stole, hvis du gerne vil have plads til et par gæster af og til. Sættet har en ramme af varmgalvaniseret stål, som holder til al slags vejr og ikke kræver nogen vedligeholdelse, samt planker af FSC-certificeret og trykimprægneret fyrretræ. Du kan således selv vælge om du vil male plankerne i en anden farve, eller lade dem være som de er.

Bordet optager et areal på 77 x 86 centimeter, mens hver bænk optager et areal på 38 x 86 centimeter.

Detaljer:

 • Mål – bord: L86 x B77 x H72 cm.
 • Mål – bænke: L86 x B38 x H44 cm.
 • Materialer: Trykimprægneret fyrretræ og varmgalvaniseret stål

Se pris på det lille bord-/bænke sæt hos Coop

Zigma – modulopbygget bord-/bænkesæt i sortmalet fyr

Bord-/bænke sættet fra Zigma-serien er perfekt til dig der ønsker en modulopbygget løsning, som kan opgraderes og forlænges med et sammenbygningsmodul og et tilsvarende bord-/bænke sæt. Således kan du altså få plads til hele familien, som kan bænkes omkring det samme bord. Dermed undgår i at skille familien ad, bare fordi maden skal nydes udendørs.

Dette bord-/bænke sæt af fyrretræ med en ramme af varmgalvaniseret stål, som gør at det er både stabilt og robust overfor vind og vejr. Fyrretræet er desuden trykimprægneret og malet med sort grundmaling, så det er både holdbart og tager sig flot ud på den moderne terrasse.

Bord-/bænke sættet i Zigma-serien optager et relativt stort areal på 190 x 176 centimeter, men har du plads i haven eller på terrassen er det et rigtig godt køb. Sammenbygningsmodul m.m. kan købes ved siden af, og der kan desuden tilkøbes ryglæn.

Detaljer:

 • Mål: L190 x B176 x H72 cm.
 • Materialer: Trykimprægneret fyrretræ og varmgalvaniseret stål
 • Farver: Sort

Se pris på Zigma bord-/bænke sæt hos 10-4 Byggemarked

Basic bord-/bænke sæt i massiv lærk og stål

Dette simple bord-/bænke sæt har et robust udtryk og er lavet i stærke materialer. Stellet er nemlig holdt i varmgalvaniseret stål mens både bordpladen og sæderne er lavet af oliebehandlet lærketræ. Træsorten og oliebehandlingen giver bord-/bænke sættet en varm og naturlig glød, som vil forplante sig ud i atmosfæren og på din terrasse.

Bord-/bænke sættet er lavet af danske Plus, som er specialiseret i rustikke møbler og indretningsartikler til haven. De har et stort udvalg af blandt andet bord-/bænke sæt, som du kan se hos forhandleren.

Basic bord-/bænke sættet måler 177 centimeter i længden, hvilket betyder at der er plads til 3 personer på hver side. Også her kan der sættes en stol for hver bordende, hvis du ønsker at udnytte pladsen ved bordet optimalt.

Detaljer:

 • Mål: L177 x B160 x H72 cm.
 • Materialer: Lærketræ og varmgalvaniseret stål
 • Farver: Oliebehandlet lærk

Se pris på Basic bord-/bænke sæt hos 10-4 Byggemarked

Basic bord-/bænke sæt i sort med ryglæn

Hvis du ønsker at tage komforten til et højere niveau, så er dette Basic bord-/bænke sæt det rette valg. Her får du en komplet og meget holdbar løsning med ryglæn og masser af plads, så du og op til 5 gæster kan sidde behageligt hele aftenen.

Bord-/bænke sættet er holdt i et meget simpelt design, som passer ind på stort set alle typer af terrasser. Stellet er således lavet i varmgalvaniseret stål beklædt med sortmalet og trykimprægneret fyrretræ, som holder længe uden vedligeholdelse. Du er med andre ord sikker på at få et flot og solidt bord-/bænke sæt, som holder mange år frem.

Bordet måler 177 centimeter i længden, hvilket betyder at der er god plads til 6 personer. Også her kan du udnytte pladsen optimalt ved at sætte en stol for hver bordende.

Detaljer:

 • Mål: L177 x B184 x H72 cm.
 • Materialer: Trykimprægneret fyr og varmgalvaniseret stål
 • Farver: Sort

Se pris på Basic bord-/bænke sæt med ryglæn hos 10-4 Byggemarked

Firkantet bord-/bænke sæt i træ

Hvis du ønsker et firkantet og simpelt bord-/bænke sæt i træ, så er dette sæt et godt valg. Her får du et firkantet bord-/bænke sæt med 4 ens bænke, hvor der kan sidde 2 personer på hver. Der er desuden ryglæn hele vejen rundt, så alle kan sidde godt og komfortabelt ud på de sene aftentimer.

Fordelen ved et kvadratisk bord-/bænke sæt er at alle sidder så de kan se hinanden i øjnene, og dermed bliver det nemmere at få kontakt med hinanden rundt om bordet.

Det firkantede bord-/bænke sæt er lavet i trykimprægneret fyrretræ, og der er forboret hul til 40 millimeter parasolstang i midten af bordpladen. Sættet måler 237 x 237 centimeter og 72 centimeter i højden. Du kan med fordel male bordet og bænkene, hvis du ønsker at sættet skal være i en eller flere farver.

Detaljer:

 • Mål: L237 x B237 x H72 cm.
 • Materialer: Trykimprægneret fyr
 • Farver: Fyr

Se pris på firkantet bord-/bænke sæt hos Coop

Rundt bord-/bænke sæt i træ

Hvis du har god plads og godt kan lide de runde og bløde former, så er dette runde bord-/bænke sæt med ryglæn det rette valg. Her kan du bænke op til 8 personer omkring hvert bord-/bænke sæt, og alle kan komme ind og ud uden at man skal rejse sig for hinanden.

Også ved det runde bord-/bænke sæt er der klare fordele. Udover at sættet selvfølgelig ser hyggeligt og indbydende ud, så indbyder det også til socialisering på kryds og tværs af bordet, da alle mere eller mindre sidder så de kan se hinanden i øjnene. Det kan give anledning til nye bekendtskaber, og dine venner vil huske din have for at være samlingspunkt og grobund for nye venskaber.

Det runde bord-/bænke sæt måler 237 x 237 centimeter og 72 centimeter i højden. Du kan med fordel male det trykimprægnerede træ i en ønsket farve, eller blot lade det være som det er.

Detaljer:

 • Mål: L237 x B237 x H72 cm.
 • Materialer: Trykimprægneret fyr
 • Farver: Fyr

Se pris på rundt bord-/bænke sæt hos 10-4 Byggemarked

Nordal bord-/bænke sæt i sortmalet træ til indendørs brug

Nordal-Bord-BaenkesaetDette bord-/bænke sæt er til indendørs brug og perfekt til festlige begivenheder med familie og venner. Det er lavet i sortmalet træ, og hele sættet kan klappes sammen og opbevares stående eller liggende.

Bord-/bænke sættet er lavet af danske Nordal, der siden 1991 har designet møbler med inspiration fra det gamle Indien og med øje for det rå og eksklusive look. Det ses også i dette sæt, som er helt sort og lavet i et helt simpelt design.

Sættet måler 220 centimeter i længden, hvilket betyder at der er god plads til 3-4 personer på hver bænk. Bordet har desuden en bredde på 60 centimeter, hvilket er perfekt hvis familie og venner skal sidde og nyde snacks, drikkevarer og en let middag ved bordet.

Bord-/bænke sættet fås også i en mindre version til 4 personer.

Detaljer:

 • Mål – bænke: L220 x B25 x H46 cm.
 • Mål – bord: L220 x B60 x H77 cm.
 • Materialer: Massiv fyr og metal
 • Farver: Sort

Se pris på Nordal bord-/bænke sæt hos Unoliving

Lille bord-/bænke sæt til børn

Børnene elsker udflugter og skovture, og med dette lille bord-/bænke sæt kan de hygge sig med madpakker og legekammerater i haven.

Dette bord-/bænke sæt er perfekt til bålpladsen, til terrassen eller til legehuset, og der er siddepladser til 4 mindre børn. Det er lavet af lærketræ, som har en rigtig fin varm kulør, og som kun kræver simpel pleje med lidt træolie i ny og næ. Du kan også vælge at male sættet i en farve som børnene kan lide, og her er det kun fantasien der sætter grænser.

Detaljer:

 • Mål: L115 x B91 x H50 cm.
 • Materialer: Lærketræ

Se pris på det lille bord-/bænke sæt til børn hos 10-4 Byggemarked

Bord-/bænke sæt – 11 flotte sæt til terrassen og haven
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar