Med en blodtryksmåler kan du kontrollere dit blodtryk i hjemmet, og det er nemmere end at skulle tage til lægen for at få det gjort. Det er dog en god idé at vælge din nye blodtryksmåler med omhu, da der er stor forskel på hvor præcist de måler. Det konkluderes blandt andet i en stor test af Doc24.dk, som du kan læse mere om i denne artikel. Hjerteforningen har ikke selv en liste over anbefalede produkter, men henviser derimod til listen af blodtryksmålere, som britiske Hypertenssionselskab har lavet på deres hjemmeside.

Herunder kan du se hvilke blodtryksmålere der klarer sig bedst, og hvilke der anbefales af Doc24.dk:

Microlife BP A2 Basic – Blodtryksmåler til overarmen

Microlife-BP-A2-Basic-Blodtryksmaaler

Microlife BP A2 Basic anbefales af Hjerteforeningen, fordi den kan måle med en god præcision. Den er desuden billig og fuldautomatisk, hvilket betyder at du blot skal sætte den på overarmen og foretage målingen. Fordelen ved at vælge denne blodtryksmåler er at den har huskefunktion for op til 30 målinger, og så har den en indbygget arytmi-detektor, som kan opdage uregelmæssigheder i pulsen. De mange funktioner gør det muligt for dig at følge udviklingen i dit blodtryk, og du får således en indikation af om du er på rette vej eller ej.

Om: Microlife BP A2 Basic er en simpel blodtryksmåler til overarmen. Den anbefales af Hjerteforeningen for sin nøjagtighed, og den fås på nettet til under 500 kroner.

Blandt de mest interessante funktioner er den indbyggede hukommelse, som husker op til 30 målinger for en enkelt person. Dermed kan du foretage flere målinger over tid og følge din egen udvikling, så du kan se om din udvikling er positiv eller negativ. Blodtryksmåleren har desuden PAD teknologi, hvilket betyder at uregelmæssigheder i pulsen kan detekteres.

Detaljer:

  • Anbringelse: Overarm
  • Huskefunktion (gemmer 30 målinger)
  • Arytmi-detektor
  • Indikator for lavt batteri

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Beurer BM77 – Medicinsk godkendt apparatblodtryksmåler

Beurer BM77 bliver anmeldt som værende god hos tyske Blutdruckmessgerät, og er således den bedste ud af de i alt 3 modeller, som klarer testen med et godt resultat. Blodtryksmåleren udmærker sig især på præcisionen, holdbarheden og brugervenligheden. Beurer BM77 placeres på overarmen, og indeholder også en arytmi detektor, som giver advarsel i tilfælde af uregelmæssig hjerterytme.

Om: Beurer BM77 er en fulautomatisk blodtryks- og pulsmåler til overarmen og indeholder også Bluetooth, så du kan overfører resultaterne til et smart device.

Udover at måle dit blodtryk, kan Beurer BM77 også advare dig, hvis dit blodtryk er for højt. Du behøver derfor ikke have kendskab til hvordan måling af blodtryk fungerer, da blodtryksmåleren har et sæt standardværdier indkodet, som den bruger til at afmåle om dit blodtryk er normalt eller ej. Der er desuden en huskefunktion indbygget, hvilket betyder at blodtryksmåleren gemmer den seneste måling. Dermed kan du nemt sammenligne din aktuelle måling med den sidste måling, for at se om der er nogle udfald.

Detaljer:

  • Anbringelse: Overarm
  • Huskefunktion (gemmer op til 60 målinger)
  • Stort XXL display

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Se vores artikel om: Kuffert test – her er de 9 bedste rejsekufferter lige nu

Denne side er anmeldt af: Sebastian C. Gregersen Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar