Gør dine måltider mere spændende med nyt, flot bestik

Gør dine måltider mere spændende med nyt, flot bestik

Der er ikke noget som nyt bestik, der virkelig kan gøre en forskel, når du dækker bord – nogle vil måske endda sige, at det gør det nemmere at nyde dine måltider, når du har et flot bestik at spise med.

Netop derfor vil vi gerne inspirere dig ved at vise 5 konkrete anbefalinger på flotte bestiksæt, som du kan tilføje til din samling.

Godt valg til kød

Dagens bedste priser og tilbud på Onyx Cookware keramik-stål-hybrid steak sæt- 4-pak:

 • Hybrid keramisk stål for ultimativ skarphed
 • Letvægts- og skridsikkert håndtag
 • Vand- og smudsafvisende materiale

Grunde til at købe

 • Tåler opvaskemaskine
 • Elegant og moderne design
 • Komfortabel at holde på

Grunde til at undgå

 • Højere prisklasse

Et flot og anderledes bestiksæt, perfekte til at skære lækre bøffer ud i mundrette stykker. I sættet indgår bestik til 4 personer. Kvaliteten er i top med den patenterede, keramiske blanding af stål og titanium, og samtidig er sættet formet for optimal ergonomi.

Det skal du vide, før du køber Onyx Cookware keramik-stål-hybrid steak sæt- 4-pak

Detaljer

  • Antal: 4x kniv og 4x gaffel
  • Materialer: Teelkerne med titaniumbelægning

Godt greb og nem at skære med
Onyx har udstyret deres keramik-stål-hybrid steak sæt med en hybridblanding af stål og titatnium. Det giver knivene og gaflerne en utrolig god holdbarhed og skarphed, som mange af de andre valg på markedet ikke kan hamle op med.

Den ergonomiske form på skaftet giver dig dertil et godt greb og ligger samtidig perfekt i hånden. Glasfibermaterialet på skaftet er skridsikkert, og du er derfor sikret den bedste komfort. Du kan nemt skære igennem selv det mere seje kød med de godt placerede takker på kniven.

Smukt design i køkkenet
Bestiksættet taler også til den kræsne æstetiker. Ikke mange andre producenter tør kaste sig ud i den sorte farve, men ONYX Cookware har formået at skabe det perfekte udtryk balanceret med ståldetaljer. Titaniumbelægningen giver et overlegent udtryk, men fungerer også som en ekstra holdbarhed.

Nem og praktisk vedligeholdelse
Mange kvalitetsknive i den her kaliber tåler ikke opvaskemaskine, men sættet her er det intet problem. Du slipper altså for at finde børste og sæbe frem, da det kan holde til lidt af hvert. Bladet er både vand- og pletafvisende.

Mere om Onyx Cookware keramik-stål-hybrid steak sæt- 4-pak

Detaljer

 • Antal: 4x kniv og 4x gaffel
 • Materialer: Teelkerne med titaniumbelægning

Bomagasinets vurdering

Knivsættets smukke linjer giver et behageligt greb, og sammenlignet med konkurrenter på markedet er kvaliteten god. Det koster dog lidt flere penge, men i forhold til kvaliteten er vores vurdering, at sættet er investeringen værd.

Top værdi for pengene

Onyx bestiksæt 16 dele
klassisk og flot bestiksæt

Dagens bedste priser og tilbud på Onyx bestiksæt 16 dele:

 • Sæt á 16 dele
 • Rustfrit stål med titaniumbelægning
 • Enkel håndtering og vedligeholdelse

Dette flotte bestiksæt med 16 dele fra ONYX Cookware er et pænt og klassisk bestiksæt, der helt sikkert vil pryde ethvert bord – det er nemlig både funktionelt og smukt at kigge på.

Mere om Onyx bestiksæt 16 dele

Detaljer

 • Antal: 16 dele
 • Materialer: Rustfrit stål med titaniumbelægning

Med det flotte bestiksæt får du kvalitetsbestik, der består af 16 forskellige dele. Både knive, gafler og skeer ligger perfekt i hånden grundet de fine håndtag, der sørger for en enkel og let håndtering. Det rustfrie stål giver desuden et elegant og klassisk look, der gør, at det helt sikkert vil passe ind i din borddækning.

Onyx bestiksæt 16 dele vs. Markedet

I forhold til mange andre bestiksæt på markedet, har dette en rigtig fornuftig pris. Det betyder, at det for eksempel kan være en god julegaveide. Derudover er der 5 års fuld garanti, så du er sikker på fuld tilfredshed med dit køb.

Ideel til grill

Zwilling steaksæt
12 dele i flot trækasse

Dagens bedste priser og tilbud på Zwilling steaksæt:

 • Lavet af rustfrit stål af højeste kvalitet
 • Ergonomisk design
 • Dekorativ og praktisk æske

Bestiksættet fra Zwilling bliver leveret i en flot og praktisk trækasse, hvor hver bestikdel er placeret i en rille. På den måde er alle de enkelte dele beskyttet. Bestikket er fremstillet af 18/10 rustfrit stål, hvilket er med til at gøre det til et meget holdbart sæt bestik.

Mere om Zwilling steaksæt

Detaljer

 • Antal: 12 dele
 • Materialer: Rustfrit stål

Det flotte og ergonomisk design gør det til et bestik, som ligger godt i hånden, og dermed er det nemt at håndtere. Desuden er der tale om et skarpt bestik, som er særdeles velegnet til at skære og stikke i den stegte bøf med. Det er tilmed meget praktisk, at bestikket kan vaskes i opvaskemaskinen.

Sættet består af 12 dele, og har I brug for flere sæt, så er det naturligvis muligt at bestille dét. Alle omkring bordet skal gerne have et perfekt grillbestik til rådighed – også når du har gæster.

Normann Copenhagen
bestikæske med 16 dele, designet af aaron Probyn

Dagens bedste priser og tilbud på Normann Copenhagen:

I denne bestikæske får du 16 dele af det kendte og ikoniske bestik, som er designet af Aaron Probyn. Sættet består af 4 knive, gafler, skeer og teskeer, som er fint til en mindre familie.

Mere om Normann Copenhagen

Detaljer

 • Antal: 16 dele
 • Materialer: Rustfrit stål

Bestikket ligger godt i hånden og har et godt tyngdepunkt, hvilket gør det meget behageligt at spise med. Desuden er designet smukt og enkelt og velegnet til både hverdag og fest.

Det er produceret i rustfrit stål og har en flot, mat overflade. Bortset fra teskeen, som er lidt kortere, måler delene 20,4 cm. Det kan derudover tåle opvaskemaskine, og har du brug for flere end de fire af hver slags, så kan du naturligvis supplere med flere – enten enkeltvis eller som sæt.

Ha’ et lille stykke dansk designerkunst som del af din hverdag, og brug det også gerne, når du skal dække op til gæster. Brugskunst er til for at blive brugt, og dette enkle ikoniske bestik klæder ethvert veldækket bord.

Georg Jensen Vivianna
spis din mad med mesterligt bestik 

Dagens bedste priser og tilbud på Georg Jensen Vivianna :

Vivianna har flotte og unikke kurver, der gør, at hver bestikdel ligger rigtig godt og solidt i hånden og er behageligt at spise med. Samtidig er selve designet elegant og nærmest et helt mesterværk i sig selv. Det vil tage din borddækning til helt nye højder.

Mere om Georg Jensen Vivianna

Detaljer

 • Antal: 24 stk
 • Materialer: Rustfrit stål

Bestikket er fremstillet af rustfrit stål og har en mat overflade, der giver det et mere eksklusivt look. Du får hele 24 dele, herunder kniv, gaffel, spiseske og teske.

Den matte overflade gør bestiksættet til noget helt anderledes end det, folk normalt dækker op med, og derfor er det et iøjnefaldende bestiksæt, som du kan bruge både i hverdagen og til festlige begivenheder.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Læs også: Gør-det-selv: Sølvtøj bliver sort udgivet af fyens.dk.

FAQ

Hvad er forskellen mellem sølvbestik og rustfrit stålbestik?
Sølvbestik er lavet af ægte sølv og kræver mere vedligeholdelse end rustfrit stålbestik. Rustfrit stålbestik er mere holdbart og kræver mindre vedligeholdelse, men er til gengæld mindre elegant.
Hvordan vælger jeg det rigtige bestik til min borddækning?
Det afhænger af din personlige smag og stil. Overvej faktorer som form og størrelse på bestikket, og om det passer til den samlede stemning på bordet. Vælg også en type bestik, der er praktisk til det mad, der typisk serveres.
Hvordan rengør jeg bestik?
For at rengøre bestik skal du vaske dem i varmt sæbevand og tørre dem grundigt. Undgå at bruge kraftigt rengøringsmiddel eller ståluld, da det kan ridse overfladen.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme