Der er ikke noget som nyt bestik, der virkelig kan gøre en forskel, når du dækker bord – nogen vil måske endda sige, at det gør det nemmere at nyde dine måltider, når du har noget flot bestik at spise af. 

Der er heldigvis en hel masse forskellige nye tendenser, når det kommer til bestik på markedet, og i denne artikel vil vi gerne inspirere dig til at opdatere dit bestik med fire forskellige flotte bestiksæt, du kan tilføje til din samling. 

Kay Bojesen Bestiksæt i Eg – Server dine salater med stil 


Set på KitchenOne

Bestik

Dette flotte bestiksæt fra Kay Bojesen er lavet af solidt egetræ og består af et flot sæt, der egner sig helt perfekt til servering af salater. Der er ikke noget værre end at skulle prøve at tage salaten med almindeligt bestik, så dette sæt er virkelig en god tilføjelse til dit hjem, så du kan få nemmere ved at servere salat hver aften. 

Bestiksættet er naturligvis fødevaregodkendt og træet er oliebehandlet, så det kan holde i rigtig mange år. Designet er – som vanligt med Kay Bojesen – lavet virkelig smukt og solidt af bæredygtig eg. 

Se pris på Kay Bojesen Bestiksæt i Eg hos KitchenOne

Georg Jensen Vivianna Bestiksæt i Mat – spis din mad med mesterligt bestik 


Set på KitchenOne

Bestik

En af de største og mest populære mærker her i Danmark er naturligvis Georg Jensen, der tilbyder en hel masse forskellige produkter til hjemmet også. Det er absolut et af de mærker, som de fleste danskere kender og elsker, og når det kommer til Georg Jensen bestik, er dette Vivianna sæt et perfekt bud på det flotteste bestiksæt, som du kan samle på. 

Vivianna har nogle rigtig flotte og unikke kurver, der gør at hver bestikdel ligger rigtig godt og solidt i hånden og er behageligt at spise med. Samtidig er selve designet fantastisk og nærmest et helt mesterværk i sig selv. Det vil tage din borddækning til helt nye højder. 

Dette bestik fra Georg Jensen er fremstillet af rustfrit stål og har en mat overflade, der giver det et mere eksklusivt look. Du får 16 dele med dette bestiksæt, der består af kniv, gaffel spiseske og teske, som du altså får fire af hver med dette sæt. 

Den matte overflade gør særligt dette bestiksæt til noget helt anderledes end det, folk normalt dækker op med, og derfor er det et iøjnefaldende bestiksæt, som du kan bruge både i hverdagen og til festlige begivenheder. 

Se pris på Georg Jensen Vivianna bestiksæt hos KitchenOne

Bloomingville Bestiksæt i Sort – et meget anderledes bestiksæt til borddækningen 


Bestik

Når det kommer til de mange forskellige typer af bestik og farver, du kan få i dag, er en hel ny tendens at dække bord med sort bestik. Det sorte bestiksæt her fra Bloomingville har en mat overflade og er lavet i stål. Det tåler ikke opvaskemaskine, så det skal vaskes op i hånden i stedet. 

Bestiksættet er flot og anderledes og giver en helt anden oplevelse, end du ellers er vant til med bestik. Selve designet er meget minimalistisk og holdt i tynde, simple former, der giver sættet et meget eksklusivt look, selvom prisen er rigtig god og alle kan være med her. 

Du får som med de øvrige bestiksæt, vi har kigget på her i indlægget, hele 16 dele, så fire knive, fire skeer, fire gafler og fire teskeer. 

Sætter passer rigtig godt til en simpel og minimalistisk borddækning, hvor der opstår en kontrast i de forskellige farver. Det vil blandt andet sige en hvid tallerken eller en hvid dug på bordet kan være med til at bryde det maskuline lidt hårde udtryk, som du kan skabe med sort bestik. Det er en meget moderne måde at dække bord på. 

Hübsch Bestiksæt i Guld – server middag med flot guld bestik 


Bestik

De seneste par år er det blevet mere og mere moderne at have forskellige former for bestik på bordet, og vi er begyndt at se flere og flere forskellige farver af bestik. Dette bestik sæt i guld fra Hübsch er et enormt flot eksempel på bestiksæt, der ikke er som de andre. 

Dette bestiksæt ser meget sofistikeret ud, og det ændrer virkelig på hele udseendet af din anretning og servering af mad om aftenen. Sættet består af kniv, gaffel, ske og teske og kommer med 16 dele. 

Selve bestikket er lavet af rustfrit stål og belagt med PVD-guldfinish. Det er et meget spændende og moderne bestiksæt, som du dog kan have i mange år frem, og som godt tåler at komme i opvaskemaskinen. 

Hvis du har behov for at kunne servere mad til gæster med dette flotte bestik i guld, så er det en god idé at købe flere sæt, da du med dette får 16 dele i alt, og altså fire af hver slags bestik-type. Prisen er rigtig fornuftig, så hvis du gerne vil opdatere dit bestik og få lidt mere farve på hverdagen, så er dette den perfekte løsning. 

Læs også: Gør-det-selv: Sølvtøj bliver sort udgivet af fyens.dk.

 

Denne side er anmeldt af: Kajsa Hollund Rating 5/5

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar