Der er ikke noget som nyt bestik, der virkelig kan gøre en forskel, når du dækker bord – nogen vil måske endda sige, at det gør det nemmere at nyde dine måltider, når du har noget flot bestik at spise af. 

Der er heldigvis en hel masse forskellige nye tendenser, når det kommer til bestik på markedet, og i denne artikel vil vi gerne inspirere dig til at opdatere dit bestik med fire forskellige flotte bestiksæt, du kan tilføje til din samling.

 

Kay Bojesen Bestiksæt i Eg – Server dine salater med stil 


Bestik

Dette flotte bestiksæt fra Kay Bojesen er lavet af solidt egetræ og består af et flot sæt, der egner sig helt perfekt til servering af salater. Der er ikke noget værre end at skulle prøve at tage salaten med almindeligt bestik, så dette sæt er virkelig en god tilføjelse til dit hjem, så du kan få nemmere ved at servere salat hver aften. 

Bestiksættet er naturligvis fødevaregodkendt og træet er oliebehandlet, så det kan holde i rigtig mange år. Designet er – som vanligt med Kay Bojesen – lavet virkelig smukt og solidt af bæredygtig eg. 

i samarbejde med PriceRunner

Georg Jensen Vivianna Bestiksæt i Mat – spis din mad med mesterligt bestik 


 

BestikEn af de største og mest populære mærker her i Danmark er naturligvis Georg Jensen, der tilbyder en hel masse forskellige produkter til hjemmet også. Det er absolut et af de mærker, som de fleste danskere kender og elsker, og når det kommer til Georg Jensen bestik, er dette Vivianna sæt et perfekt bud på det flotteste bestiksæt, som du kan samle på. 

Vivianna har nogle rigtig flotte og unikke kurver, der gør at hver bestikdel ligger rigtig godt og solidt i hånden og er behageligt at spise med. Samtidig er selve designet fantastisk og nærmest et helt mesterværk i sig selv. Det vil tage din borddækning til helt nye højder. 

Dette bestik fra Georg Jensen er fremstillet af rustfrit stål og har en mat overflade, der giver det et mere eksklusivt look. Du får 16 dele med dette bestiksæt, der består af kniv, gaffel spiseske og teske, som du altså får fire af hver med dette sæt. 

Den matte overflade gør særligt dette bestiksæt til noget helt anderledes end det, folk normalt dækker op med, og derfor er det et iøjnefaldende bestiksæt, som du kan bruge både i hverdagen og til festlige begivenheder. 

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Hübsch Bestiksæt i Guld – server middag med flot guld bestik 


Bestik

De seneste par år er det blevet mere og mere moderne at have forskellige former for bestik på bordet, og vi er begyndt at se flere og flere forskellige farver af bestik. Dette bestik sæt i guld fra Hübsch er et enormt flot eksempel på bestiksæt, der ikke er som de andre. 

Dette bestiksæt ser meget sofistikeret ud, og det ændrer virkelig på hele udseendet af din anretning og servering af mad om aftenen. Sættet består af kniv, gaffel, ske og teske og kommer med 16 dele. 

Selve bestikket er lavet af rustfrit stål og belagt med PVD-guldfinish. Det er et meget spændende og moderne bestiksæt, som du dog kan have i mange år frem, og som godt tåler at komme i opvaskemaskinen. 

Hvis du har behov for at kunne servere mad til gæster med dette flotte bestik i guld, så er det en god idé at købe flere sæt, da du med dette får 16 dele i alt, og altså fire af hver slags bestik-type. Prisen er rigtig fornuftig, så hvis du gerne vil opdatere dit bestik og få lidt mere farve på hverdagen, så er dette den perfekte løsning. 

Læs også: Gør-det-selv: Sølvtøj bliver sort udgivet af fyens.dk.

 

Bloomingville Bestiksæt i Sort – et meget anderledes bestiksæt til borddækningen 


Bestik

Når det kommer til de mange forskellige typer af bestik og farver, du kan få i dag, er en hel ny tendens at dække bord med sort bestik. Det sorte bestiksæt her fra Bloomingville har en mat overflade og er lavet i stål. Det tåler ikke opvaskemaskine, så det skal vaskes op i hånden i stedet. 

Bestiksættet er flot og anderledes og giver en helt anden oplevelse, end du ellers er vant til med bestik. Selve designet er meget minimalistisk og holdt i tynde, simple former, der giver sættet et meget eksklusivt look, selvom prisen er rigtig god og alle kan være med her. 

Du får som med de øvrige bestiksæt, vi har kigget på her i indlægget, hele 16 dele, så fire knive, fire skeer, fire gafler og fire teskeer. 

Sætter passer rigtig godt til en simpel og minimalistisk borddækning, hvor der opstår en kontrast i de forskellige farver. Det vil blandt andet sige en hvid tallerken eller en hvid dug på bordet kan være med til at bryde det maskuline lidt hårde udtryk, som du kan skabe med sort bestik. Det er en meget moderne måde at dække bord på. 

 

Normann Copenhagen – bestikæske med 16 dele, designet af aaron Probyn


Det tidløse og enkle bestik er produceret af den danske designvirksomhed Normann Copenhagen, som har eksisteret siden 1999. Firmaet blev skabt af Jan Andersen og Poul Madsen, og i dag er det en stor og anerkendt virksomhed, som har et væld af trendy og klassiske designervarer i deres omfattende sortiment. 

Hos Normann Copenhagen kan du finde moderne og klassisk kunsthåndværk til din bolig, herunder brugskunst, lamper, boligtekstil og små møbler. I årenes løb har Normann Copenhagen vundet flere end 80 danske og internationale designpriser.

I denne bestikæske får du 16 dele af det kendte og ikoniske bestik, som er designet af Aaron Probyn. Det består af 4 af hver af disse dele: knive, gafler, skeer og teskeer. Det er et fint antal til en mindre familie.

Bestikket ligger godt i hånden og har et godt tyngdepunkt, hvilket gør det meget behageligt at spise med. Desuden er designet smukt og enkelt og meget velegnet til både hverdag og fest.

Det er produceret i rustfrit stål og har en flot, mat overflade. Bortset fra teskeen, som er lidt kortere,  måler delene 20,4 cm. Det kan sagtens tåle at blive vasket i opvaskemaskinen, hvilket gør det til et meget praktisk bestiksæt.

Med bestik som dette fra Normann Copenhagen, kan du dække et smukt gæstebord, men det er også ganske velegnet som hverdagsbestik. Da det nemt kan gå i opvaskemaskinen, er der ingen grund til, at bestikket kun bliver brugt, når der er gæster. Har du brug for flere end de fire af hver slags, så kan du naturligvis supplere med flere – enten enkeltvis eller som sæt.

Ha’ et lille stykke dansk designerkunst som del af din hverdag, og brug det også gerne, når du skal dække op til gæster. Brugskunst er til for at blive brugt, og dette enkle ikoniske bestik klæder ethvert veldækket bord.

 

Zwilling steaksæt – 12 dele i flot trækasse


Bestikket bliver leveret i en flot og praktisk trækasse, hvor hver bestikdel er placeret i en rille. Det beskytter de enkelte dele, som gerne skal holde sig skarpe og flotte i længere tid. Bestikket er fremstillet af 18/10 rustfrit stål, hvilket også er med til at gøre det til et meget holdbart sæt bestik.

Det flotte og ergonomisk behagelige design gør det til et bestik, som ligger godt i hånden, og dermed er det nemt at håndtere. Desuden er der tale om et skarpt bestik, som er særdeles velegnet til at skære og stikke i den stegte bøf med. Det er tilmed meget praktisk, at bestikket kan vaskes i opvaskemaskinen. 

Sættet består af 12 dele, og har I brug for flere sæt, så er det naturligvis muligt at bestille dét. Alle omkring bordet skal gerne have et perfekt grillbestik til rådighed. Også når du har gæster.

Det betyder meget for den samlede oplevelse af at nyde en velstegt bøf, at du ikke skal sidde og kæmpe med en sløv kniv og en gaffel, der ikke er villig til at stikke rent ned i bøffen. Det kan være ret irriterende.

Den del kan du nemt komme til livs ved at dække op med noget bestik, som er designet til at klare netop den opgave. Det bliver I glade for, hver gang der er gode bøffer på menuen. 

Ud over det rent praktiske, så er dette steak-bestik også både elegant og robust at se på. Det betyder, at det er en fornøjelse at dække op med bestikket, og det ser ret tjekket ud. 

Supplér din bestiksamling med et gedigent og dekorativt bestik, som er særligt velegnet til kød. Det ser godt ud, og det gør det til en større fornøjelse at nyde en velgrillet bøf. Brug gerne den medfølgende trækasse til at opbevare bestikket i.

 

Onyx bestiksæt 16 dele – klassisk og flot bestiksæt


Onyx bestiksaet 16 dele - bestik

Dette flotte bestiksæt med 16 dele fra Onyx er et lækkert og klassisk bestiksæt, du helt sikkert vil elske at kunne bruge til store middage. Bestiksættet er både funktionelt at bruge og smukt at kigge på.

Derfor bør du vælge dette bestiksæt:

  • Klassisk og smukt design
  • Består af mange forskellige dele

Udvalgte specifikationer:

  • Ergonomisk design
  • Rustfrit stål med unikt ONYX-titaniums belægning

Om dette bestiksæt

Med det flotte bestiksæt fra Onyx får du kvalitetsbestik, der består af 16 forskellige dele. Både knive, gafler og skeer ligger perfekt i hånden grundet de fine håndtag, der sørger for en enkel og let håndtering. Det rustfrie stål giver bestiksættet et elegant og klassisk look, der gør, at det helt sikkert vil passe ind i din borddækning.

Onyx bestiksæt 16 dele vs. Markedet

I forhold til mange andre bestiksæt på markedet, har dette bestiksæt fra Onyx en rigtig fornuftig pris. Det betyder, at det for eksempel kan være en god julegaveide. Derudover er der på bestiksættet fra Onyx 5 års fuld garanti. Det gør det enormt let for dig at få en refundering eller et nyt bestiksæt, hvis du oplever problemer med det inden for 5 år. Det er altså bare med at få fat på det flotte og funktionelle bestiksæt fra Onyx!

 

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar