Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

hero-image

Bedste Wi-Fi stikkontakt – find den bedste smart stikkontakt til hjemmet

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Med en WiFi Smart stikkontakt bliver livet meget nemmere, da du herigennem f.eks. kan styre, hvornår forskelligt elektronik skal tændes og slukkes i hjemmet gennem en app eller WiFi, uanset hvor du befinder dig.

Nedenunder har vi samlet et bud på nogle af de bedste WiFi stikkontakter, så du lettere kan danne dig et overblik og finde den, der bedst passer til dig.

3 ting du skal overveje, før du køber smart stikkontakter

 • Hvad skal den maksimale belastning være i watt?
 • Funktioner
 • Design

Vores favorit smart stikkontakter

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores anbefaling

Nedis WiFi Smart Plug
smart plug kompatibel med stemmestyring

 • 4,5/5 stjerner på Google
 • Stemmestyring via assistent
 • Mulighed for fjernstyring og automatisering
 • Kompatibel med både iOS og Android

Nedis Smart Plug vækker begejstring hos kunderne, der på Google blandt andet skriver: ”Virker uden problemer – også Google Home integreringen” og ”Kontakterne virker perfekt. Kan absolut anbefales”.

Mere om Nedis WiFi Smart Plug

Detaljer

 • Farve: Hvid
 • Spænding: AC 220 – 250 V
 • Mål: 10,5 x 6,2 x 10,5 cm

Smart Plug er en smart kontakt, der giver dig mulighed for at styre dine elektriske enheder. Du skal blot forbinde dem til stikket og dernæst til din smartphone eller tablet via WiFi.

Du kan efterfølgende se, hvor meget strøm en specifik enhed bruger, hvilket gør det nemt at få et overblik over strømforbruget.

Med modellen kan du slukke og tænde for enheder, men du kan også bruge stemmestyrings via Alexa eller Google Home, hvilket bare gør alt endnu nemmere.

Designet er elegant og kompakt, så stikkontakten ikke sidder i vejen for andre stikudtag. Det er muligt at bruge smart kontakten med pærer, kontakter, fatninger, sensorer og kameraer.

Du kan endda også nemt tilslutte andre Nedis SmartLife produkter.

Se 4 tidligere anmeldte produkter

Homeo WiFi stikkontakt

Homeo Smart Home 16A

HiHome

MEROSS MSS210EU

FAQ

Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber en WiFi stikkontakt?
Det er vigtigt, du overvejer, hvorvidt stikkontakten skal bruges i hjemmet eller til mere krævende elektronik på kontoret.
Bruger WiFi stikkontakter meget strøm?
Nej, WiFi stikkontakter bruger omkring 1-2 watt strøm, hvilket svarer til 8,76 kWh pr. år.

Hvilken WiFi stikkontakt skal jeg vælge?

Det afhænger af, hvilke behov du har, og hvor meget du har brug for i din nye WiFi stikkontakt. Det er lidt forskelligt, hvilke funktioner de har samt hvor mange watt, de kan trække.

 1. Watt: De fleste smart stikkontakter kan trække 2500 watt, hvilket burde være fint i det private hjem. Hvis du gerne vil bruge den til tungere el-apparater, skal du op over 3000 watt.
 2. Stemmestyring: Nogle WiFi stikkontakter kan kontrolleres via stemmestyring. Det kan være, det er vigtigt for dig, hvis du i forvejen bruger Alexa, Google Home, Siri eller lignende.
 3. Timer: De fleste smart stikkontakter har en timer, som er ideelle, hvis du gerne vil indstille, hvornår forskellige apparater skal tænde og slukke. Det er blandt andet det, der gør WiFi stikkontakten så smart.
 4. Design: Det er vigtigt at se efter et design, der er lille og kompakt, så den nemt kan sættes ved siden af andre stik, der ikke nødvendigvis er små og kompakte.

Er en app styret stikkontakt værd at købe? 

Overordnet set er en app styret stikkontakt på mange punkter værd at købe. Udover at de selvfølgelig er super smarte, kan de også være med til at spare energi og give dig et overblik  over dit energiforbrug. 

Du får mere fleksibilitet, et mere energieffektivt hjem og stort set uendelige muligheder i hjemmet. 

Bruger WiFi stikkontakter meget strøm? 

WiFi stikkontakter bruger omkring 1-2 watt strøm. Det betyder, at 1 watt strøm kan oversættes til 8,76 kWh på et år, så der er stort potentiale for energibesparelse. 

Kilde: Atlanticenergyco.com

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Tweak.dk

Tweak er en dansk hjemmeside, hvor der skrives artikler om computer, teknologi, software og biler. De anmelder desuden også produkter inden for de kategorier. Homeo Smart Home wifi stikkontakt bliver anmeldt i en dybdegående anmeldelse med billeder. Anmeldelsen er udført den: 21. september 2020.
Du kan se anmeldelsen her

Atlantic Energy

Atlantic Energy ønsker at hjælpe folk til at reducere deres energiforbrug og skabe en bedre verden for miljøet. De er et ungt team, der har hovedkvarter i Florida. Vi har anvendt artiklen “What Is A Smart Plug and How It Eliminates Energy Waste”.
Du kan se artiklen her

 

Når du har en WiFi stikkontakt, er der mange apparater, der kan være smarte at styre gennem app’en. Det kan være super smart at styre fladskærm tv gennem app’en. Så kan det tænde, når du ønsker det.
Ved at skabe dig et smart hjem, kan det være, du også vil investere i en trådløs ringeklokke. Det gør livet nemmere for dig i hjemmet ved at styre den via smart home.
Aircondition kan også være super smart at styre gennem en app, da du nemmere kan køle huset ned, til du kommer hjem eller omvendt varme det op.

Kundeanmeldelser

Google

Google er en af de største og mest anvendte hjemmesider, hvor forbrugere også kan anmelde de produkter, de køber. Nedis WiFi smartplug bliver anmeldt af forbrugerne. Den får mere end 100 forbrugerbedømmelser.
Du kan se anmeldelserne her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme