Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
Bedste trekvart seng? Vores anbefalinger af trekvartsenge baseret på research og kundeanmeldelser

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

Bedste trekvart seng? Vores anbefalinger af trekvartsenge baseret på research og kundeanmeldelser

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejder af research-specialister
Baseret på timers analyse

Sengen er et centralt element i hjemmet, og kvaliteten af din søvn kan have en stor indflydelse på dit velvære. Med det i tankerne, er valget af seng afgørende.

En trekvart seng kan være løsningen for mange, da den tilbyder komfort uden at optage unødvendig plads. Dette kan være særligt relevant, hvis du bor i en lejlighed eller har begrænset plads til rådighed. Men hvordan vælger man den rigtige? Vi vil i denne artikel give dig vores bedste råd og anbefalinger til ¾ senge.

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 1 produkt, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

I vores research har vi fundet ud af, at selvom kvalitet naturligvis ikke er ens blandt de mange senge på det danske marked, så er der ofte en større forskel i pris, end vi ser i materiale, konstruktion og kvalitet af sengene, da mange funktioner og egenskaber ofte er ens på tværs af modeller og prisklasser, og producenten af sengene ofte er de samme på tværs af brands. Som følge heraf kan der være rigtig gode - og dyre - senge, som ikke er inkluderet her. En stor del af vores analyse er altså vægtet meget op på værdi for pengene.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Snefrid Älv
kontinentalseng i 3 lag

Dagens bedste priser og tilbud på Snefrid Älv:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Klassisk kontinentalseng i 3 lag
 • Med ekstra høje fjedre og 7 komfortzoner
 • Designet og produceret i Danmark

Kontinentalsengen Snefrid kan fås i flere forskellige størrelser, hvis du skal bruge en praktisk ¾ seng. Modellen er fra danske Nordic Dream, og Snefrid Älv er udviklet af eksperter inden for sengeområdet. Der er derfor lagt vægt på de gode, naturlige materialer og den bedste støtte til din sovende krop.

Grunde til at købe

 • Kan købes i flere størrelser, herunder en praktisk ¾ størrelse
 • Udviklet af eksperter i sengetøjsindustrien for optimal støtte
 • Bygget med 3 lag madrasser og ekstra høje fjedre
 • Tilbyder gratis levering, 100-dages prøveperiode og finansiering

Grunde til at undgå

 • Måske ikke så budgetvenlig som nogle andre muligheder på markedet

Mere om Snefrid Älv

Detaljer

 • Dimensioner: 140 x 200 cm / 160 x 200 cm / 180 x 200 cm / 180 x 210 cm

Snefrid Älv er bygget op med 3 madraslag, og sengen er udstyret med kraftige fjedre med ekstra højde. Fjedrene giver sengen mere dybde og fleksibilitet end andre modeller i oversigten med traditionelle fjedre. Du kan derfor sove behageligt på siden i Snefrid Älv, og når du vender dig, vil du kunne rotere frit og uden besvær.

Boxmadrassen og springmadrassen er lavet med 2 lag pocketfjedre, så der er ekstra mange af de høje fjedre i begge madrasser.

Älv topmadras – god støtte til en fornuftig pris 

Topmadrassen Älv er én af de mest prisvenlige madrasser fra Nordic Dream, men det betyder ikke, at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Topmadrassen har en tykkelse på 6 cm og kommer med et kraftigt betræk, der kan vaskes i maskinen ved 60 grader. For at skåne dig fra sundhedsskadelig kemi, er betrækket desuden lavet i et Oeko-tex certificeret materiale.

Inde i selve madrassen kan du vælge mellem en kerne i enten latex eller memory skum, så du kan få en topmadras skræddersyet efter dine behov. Latex er et naturligt og åndbart materiale, som leder varmen væk fra kroppen, når du sover. Derfor er naturlatex et godt valg til dig, der får det varmt i nattens løb. Latex er desuden et elastisk materiale, der yder god støtte og aflastning til kroppen.

Memory skum giver rigtig god støtte til dig med led- og muskelsmerter, og hjælper med at forebygge problemer med kredsløbet. Memory skum former sig nemlig efter din krop, da du synker ned i det. Af samme grund  er memory skum rigtig godt til at holde på varmen, og er derfor ideelt til dig, der ofte har det lidt koldt om natten.

Snefrid vs. markedet

Snefrid Älv er blandt Nordic Dreams bedst sælgende kontinentalsenge, og du får rigtig meget seng for pengene. Modellen kan med sine 7 komfortzoner og ekstra høje fjedre byde på en rigtig god komfort, der kendetegner Nordic Dreams kvalitetssenge.

Køber du Snefrid Älv hos Nordic Dream, får du både gratis levering, 100 dages risikofri prøveperiode og mulighed for at købe din nye seng på afbetaling.

Bomagasinets vurdering

Vi er virkelig glade for Snefrid Älv kontinentalsengen på grund af dens trelagsdesign, udviklet af eksperter i sengetøjsindustrien. Den giver dig god støtte og er lavet af naturlige materialer af høj kvalitet. Vi sætter pris på de ekstra høje fjedre og tre lag madrasser, der giver dybde og fleksibilitet til en behagelig søvn, især for dig, der sover på siden. Sengen fås også i forskellige størrelser, herunder en praktisk 3/4 størrelse. Nordic Dream tilbyder gratis levering, en 100-dages prøveperiode og finansieringsmuligheder, hvilket vi synes er rigtig godt.

Men vi skal også nævne, at sammenlignet med andre muligheder kan Snefrid Älv måske være lidt dyrere. Dog, alt i alt, vil vi stadig anbefale den på grund af dens fremragende støtte og kvalitetskonstruktion. Hvis du leder efter en seng, der giver god støtte og er lavet af naturlige materialer, så er Snefrid Älv et godt valg for dig.

Se YouTube videoen herunder for at få et visuelt indblik:

Hvem er ¾ senge velegnet til?

En ¾ seng er f.eks. helt perfekt til jer, der bor i en mindre lejlighed, hvor pladsen ikke er til en dobbeltseng. Den er også god, hvis du blot har et lille soveværelse, eller i øvrigt skal have plads til en masse andre ting i soveværelset.

Men en ¾ seng er også rigtigt god til dig, der bor alene, og som føler, at en dobbeltseng simpelthen vil blive alt for stor at skulle sove i, hvis ikke der ligger nogen ved siden af. Det kan hurtigt føles underligt at ligge i en gigantisk seng ene mand, og her er en ¾ seng en rigtigt fornuftig investering.

Desuden er ¾ senge også ganske gode til teenageren, der gerne vil have en større seng på sit værelse, men som næppe har plads til en dobbeltseng.

En ¾ seng kommer typisk i bredderne 120-140 cm, og du har derfor lidt snor i forhold til, hvor bred du ønsker sengen. Husk at vælge én der er bred nok til, at du kan overskue, at der ligger nogen ved siden af dig – men som samtidig ikke er så bred, at den ser stor og klodset ud i soveværelset.

Gode råd, når du skal købe seng

Når du skal købe seng, er det alfa omega, at du prøver den først. Alle kroppe er forskellige, og vi har alle sammen forskellige behov og præferencer, når det kommer til søvn. Du kan derfor ikke sende nogen afsted for at prøve den for dig. Husk også at tage overtøjet af, når du lægger dig i sengen i butikken – du sover jo ikke med stort overtøj på, og overtøjet kan altså fjerne en del af fornemmelsen af sengen og underlaget. Du kan sagtens købe sengen online, men sørg for at have testet den først.

Husk også, at både din vægt og din højde spiller ind, når du skal vælge underlag. Jo mere vægt du bærer rundt på, des hårdere skal dit underlag være, og det gør sig faktisk også gældende, når det kommer til din højde. Det betyder også, at det sagtens kan være, at du skal have en anden madras på sengen, end din partner skal. Der er heldigvis masser af muligheder for at købe ¾ senge, hvor madrasserne er adskilte.

Du skal desuden helst have god plads omkring dig og gerne 20-30 cm i overskud til både hoved og fødder, så du kan ligge helt strakt. Du skal desuden tænke over, hvordan du vil bruge sengen. Du skal selvklart sove i den, men mange mennesker bruger også sengen til at læse, skrive eller se tv i. Her kan det være rart med et polstret hovedgærde eller mulighed for elevation, så du kan sidde oprejst.

Endelig skal du have stor fokus på topmadrassen, der er nærmest lige så vigtig som sengen selv. Det kan gøre en kæmpestor forskel for din søvn, og her er det vigtigt, at du vælger en topmadras, som har samme type som sengens originale form. Dermed kan du nemlig nemmere bevare den samme komfort gennem sengens mange leveår.

Hvilken madras skal du vælge?

Vejer du under 75 kg, bør du vælge en madras med medium fasthed. Vejer du mellem 75 og 95 kg, er en fast fasthed den bedste type madras for dig. Vejer du mere end 95 kg, skal du have en ekstra fast madras.

¾ seng tilbud

En ¾ seng kan være en større investering, og senge koster i det hele taget ofte en god slat penge. Men mange af de større bolighuse kører ofte med senge på tilbud, for eksempel ¾ seng i jysk eller Ilva. Du har også rigtigt gode muligheder for at gøre et scoop på nettet, hvor det tilmed er nemmere og hurtigere at sammenligne priser mellem de forskellige forretninger.

Læs også vores artikel om: Det fineste sengetøj til dobbeltdyne

Hvilke slags trekvart senge kan man få?

Der er forskellige slags trekvart senge på markedet, herunder kontinentalsenge, som er en populær type seng. Kontinentalsenge består typisk af tre lag, som omfatter en øverste madras, en mellemmadras og en bundmadras. Disse lag er normalt adskilt af en fjedrende ramme, der giver støtte og komfort til brugeren.

Trekvart senge kan variere i størrelse, men typisk måler de omkring 120-140 cm i bredden. Kontinentalsenge i trekvart størrelse kan findes i forskellige design og stilarter, der passer til individuelle præferencer og behov.

En populær type kontinentalseng i trekvart størrelse er boxmadrassen, der består af en enkelt madras, der hviler på en boksramme. Dette design giver en enkel og stilfuld udseende, samtidig med at det giver den nødvendige støtte og komfort.

En anden populær type kontinentalseng i trekvart størrelse er elevationssengen. Denne type seng har en justerbar ramme, der kan hæve og sænke hoved- og fodenden af sengen, hvilket giver brugeren mulighed for at finde den mest behagelige position til søvn og afslapning.

Udover disse to typer kan der være andre typer af trekvart kontinentalsenge tilgængelige på markedet, såsom justerbare senge, der kan tilpasses individuelle behov og præferencer for optimal støtte og komfort.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme