Artiklen indeholder annoncelinks, og er dermed sponsoreret. Læs mere
De bedste trappestiger? Vores analyse og anbefalinger baseret på anmeldelser & research

Udvælgelsen af produkter sker på baggrund research..., men vi afgrænser os primært til produkter tilgængelige på prisportaler eller annonceplatforme. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Oplistningen er ikke et udtryk for en rangering af produkter, og annonceaftaler kan påvirke placeringen og udvælgelsen af vores produkter – læs mere her. Læs mere

De bedste trappestiger? Vores analyse og anbefalinger baseret på anmeldelser & research

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejder af research-specialister
Baseret på timers analyse

Trappestiger er praktiske og kan bruges til mange forskellige opgaver i enhver husstand, f.eks. hvis du skal male, hænge billeder op, klippe hæk eller rense tagrender.

Hvis du er på udkig efter en ny trappestige, kan du ved hjælp af vores guide let få et overblik over de 7 trappestiger, vi har valgt, så du slipper for at bruge timevis på selv at researche. 

Vores favorit trappestiger

Silkeborg Standard
Lager

Silkeborg Standard

Gå til bedste pris
229 Kr. hos jem & fix
Læs vores anmeldelse
Lager
Silkeborg Trappestige skridsikker
Lager

Silkeborg Trappestige skridsikker

Gå til bedste pris
2.812 Kr. hos Stigefabrikken
Læs vores anmeldelse
Lager
Zarges ZAP Safemaster
Lager

Zarges ZAP Safemaster

Gå til bedste pris
21.298 Kr. hos Stigefabrikken
Læs vores anmeldelse
Lager
Wibe Trappestige 2020
Lager

Wibe Trappestige 2020

Gå til bedste pris
924 Kr. hos Stigefabrikken
Læs vores anmeldelse
Lager
Jumbo Giant Super Proff
Lager

Jumbo Giant Super Proff

Gå til bedste pris
1.399 Kr. hos Netbyggemarked
Læs vores anmeldelse
Lager
Jumbo ENKEL Pro Classic
Ukendt Lager

Jumbo ENKEL Pro Classic

Gå til bedste pris
1.765 Kr. hos Bygmax.dk
Læs vores anmeldelse
Ukendt Lager
Zarges ZAP Neo S
Lager

Zarges ZAP Neo S

Gå til bedste pris
12.859 Kr. hos Stigefabrikken
Læs vores anmeldelse
Lager

Seneste ændring:

I dag har vi overført denne artikel til vores nye design for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. I tråd med ændringen har vi dertil revideret, optimeret og suppleret vores produktanmeldelser for yderligere at forbedre din oplevelse, så du lettere kan finde lige præcis det, du har brug for.

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Bemærk, vi har ikke kunne finde uvildige tests i dette emne og har primært analyseret på kundens egen "test" af produktet i form af alle de kundeanmeldelser, vi har kunne finde om de pågældende produkter, og holdt op imod produktdata og pris.

Silkeborg Standard
Slidstærk trappestige med 3 trin

Dagens bedste priser og tilbud på Silkeborg Standard:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Høj stabilitet med brede trin
 • Skridsikker
 • Nem at bruge

Den velkendte og klassiske trappestige, Silkeborg Standard, som allerede kender og har set før, er det sikre valg, når du skal bruge en trappestige til husarbejde og havearbejde derhjemme. Trappestigen er fremstillet i aluminium, og derfor er den både slidstærk og nem at vedligeholde.

Grunde til at købe

 • Stigen er lavet af aluminium, holdbar og nem at vedligeholde
 • Stigen er nem at bruge og giver god støtte med sine brede trin
 • Fås i forskellige størrelser fra 3 til 8 trin
 • Stigen er stabil og skridsikker, hvilket giver sikkerhed under brug

Grunde til at undgå

 • Har ikke noget skridsikkert underlag på trinene

Mere om Silkeborg Standard

Detaljer

 • Dimensioner: Fås i forskellige størrelser

Modellen findes i mange danske hjem, og det er der selvfølgelig en grund til. Med trappestigen får du både et praktisk produkt samt komfort: Den er nemlig let at bruge, og når først du kender trappestigen, kan du nemt kravle op og ned uden bekymring – du står ganske sikkert og stabilt takket være de brede trin og bøjlen på toppen. 

Modellen har med en bøjle på 60 centimeter, som du kan støtte dig op ad eller holde ved, når du bruger stigen. Dertil er trappestigens trin 8 cm brede, så du står solidt og sikkert.

Trappestigen fås traditionelt set med 3 trin, men den fås også med helt op til 8 trin, hvis du har behov for en større stige.

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide Silkeborg Trappestige skridsikker af tre hovedårsager. For det første har den et skridsikkert materiale på både trin og platform, hvilket giver dig ekstra sikkerhed, når du bruger den. Det er vigtigt for dig at føle dig tryg, når du bevæger dig op og ned ad en trappe, og med dette design kan du være sikre på, at du ikke glider.

For det andet er trappestigen lavet af lamineret fyrretræ, hvilket ikke kun bidrager til dens originale og klassiske design, men også gør den holdbar og langtidsholdbar. Du ønsker at investere i produkter, der kan stå imod daglig brug og holde i mange år. Silkeborg Trappestige opfylder vores krav til langvarig kvalitet.

Endelig er vi glade for, at den nemt kan foldes sammen og opbevares i kompakte rum, når du ikke bruger den. Dette gør den nem at have med rundt og praktisk at opbevare i dit hjem. Dog vil vi gerne have set flere størrelsesmuligheder, da den i øjeblikket kun tilbydes i forskellige størrelser op til 7 trin, hvilket begrænser dens anvendelighed.

På trods af dette kan vi varmt anbefale Silkeborg Trappestige skridsikker på grund af dens skridsikre design, komfort og holdbarhed. Den er en pålidelig og klassisk trætrappestige, der vil være en værdifuld investering for alle, der har brug for en stige.

Silkeborg Trappestige skridsikker
Trappestige i træ med skridsikkert underlag

Dagens bedste priser og tilbud på Silkeborg Trappestige skridsikker:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Ideel til mindre opgaver i hjemmet
 • Imprægneret mod råd og svamp
 • God komfort

Modellen her er den oprindelige og originale trappestige fra Silkeborg Stigefabrik, der er fremstillet i laminerede fyrretræsvanger og imprægneret mod både råd og svamp.

Grunde til at købe

 • Originalt og klassisk design fra Silkeborg Stigefabrik
 • Skridsikkert materiale på trin og platform for ekstra sikkerhed
 • Fremstillet af lamineret fyrretræ
 • Let at folde sammen og opbevare i kompakte rum
 • Fås i forskellige størrelser, med op til 7 trin for større rækkevidde

Grunde til at undgå

 • Kan være dyr sammenlignet med andre trapper/stiger

Mere om Silkeborg Trappestige skridsikker

Detaljer

 • Dimensioner: Fås i forskellige størrelser

Stigen er skridsikker trods sit materiale, da både trin og platform er beklædt med et slidstærkt og skridsikkert underlag.

Kombinationen mellem det skridsikre underlag og de otte centimeter brede trappetrin gør altså modellen både komfortabel og sikker, hvilket gør den til en god investering til hjem, hvor man ønsker at have en klassisk, holdbar trappestige i træ.

Trappestigen er nem at klappe sammen, og takket være bøjlen er sikkerheden også i top, når du står på stigens platform. Du kan nemlig både støtte dig op ad og holde ved bøjlen, når du er oppe i højderne.

Modellen har 3 trin, men den fås også i varianter med helt op til 7 trin, hvis du er på jagt efter en højere stige.

Bomagasinets vurdering

Vi synes, at Zarges ZAP Safemaster er et godt valg for alle, der har brug for en pålidelig stige til deres monteringsarbejde. Med sit tresidede gelænder giver denne stige ekstra sikkerhed, når du er højt oppe. Vi kan især godt lide, at den er lavet af aluminium i høj kvalitet og nemt kan foldes sammen til kompakt opbevaring. Derudover fås den i flere forskellige størrelser, så den passer til dine behov.

Dog kan det tresidede gelænder begrænse dine bevægelser en smule. Ikke desto mindre er Zarges ZAP Safemaster et solidt valg til monteringsarbejde, da den har optimal stabilitet og et vedligeholdelsesfrit design.

Zarges ZAP Safemaster
Montagestige med fralægningsskål

Dagens bedste priser og tilbud på Zarges ZAP Safemaster :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Tre-sidet gelænder for ekstra sikkerhed
 • Holdbar og vedligeholdelsesfri
 • Udstyret med en stor fralægningsbakke

Zarges ZAP Safemaster er en oplagt stige til montagearbejde, da den er udstyret med et tresidet gelænder, som giver ekstra sikkerhed, når du står på stigen. Dertil har den otte centimeter dybe trin, som er behagelige at stå på. 

Grunde til at købe

 • Stigen er designet med dybe trin, der gør den behagelig at stå på
 • Stigen er lavet af aluminium i høj kvalitet
 • Kan foldes sammen, hvilket gør dens kompakte størrelse nem at opbevare
 • Fås i en række forskellige størrelser, der passer til dine behov

Grunde til at undgå

 • Det tre-sidet gelænder kan begrænse bevægelsesfriheden

Mere om Zarges ZAP Safemaster

Detaljer

 • Dimensioner: Fås i forskellige størrelser

Med Zarges ZAP Safemaster får du optimal stabilitet, og det er vigtigt – særligt når du arbejder med montage. Stigen er dertil fremstillet i aluminium, hvilket gør den robust og vedligeholdelsesfri. 

Stellet kan desuden klappes sammen, og stigen er derfor ganske kompakt, når den er pakket sammen. Stigen har slutteligt også en stor fralægningsskål, hvor du kan lægge værktøj, smådele og materialer fra dig, når du arbejder.

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide Wibe Trappestige 2020 af tre grunde. For det første sikrer den anodiserede aluminiumskonstruktion, at den ikke efterlader mærker på dit tøj eller overflader. Det er virkelig rart, når du arbejder indendørs og ikke vil beskadige dine omgivelser. For det andet giver de skridsikre og komfortable 8 cm brede trin, sammen med den brede platform, dig et sikkert og stabilt fodfæste. Det giver dig en følelse af tryghed, når du står på den og udfører dine opgaver. Endelig gør det foldbare design den kompakt og nem at opbevare og transportere. Det er virkelig praktisk, når du skal flytte den rundt i huset eller have den med i bilen.

Vi ville dog ønske, at modellen havde mere end bare ét trin og én platformshøjde. Vi kunne godt tænke os flere valgmuligheder, så den kunne være endnu mere alsidig til forskellige opgaver. På trods af dette kan vi varmt anbefale Wibe Trappestige 2020 for dens holdbare konstruktion, praktiske værktøjsbakke og brugervenlighed. Den er virkelig nyttig, når du skal male, installere nye tagrender, hænge billeder op eller nå høje steder i huset.

Wibe Trappestige 2020
Trappestige med 3 trin og værktøjsbakke

Dagens bedste priser og tilbud på Wibe Trappestige 2020:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
 • Alsidig stigeplatform
 • Kan tåle en belastning på 150 kg
 • Foldbar og pladsbesparende

Wibe Trappestige 2020 er fremstillet i anodiseret aluminium, og derfor er du fri for, at trappestigen smitter af på tøj og overflader, når du bruger den. Modellen er oplagt til private husstande, og den er den perfekte makker, når du skal male, montere nye tagrender, sætte billeder op eller skal nå ting i højderne. 

Grunde til at købe

 • Anodiseret aluminiumskonstruktion forhindrer pletter på tøj og overflader
 • Udstyret med skridsikre, komfortable 8 cm brede trin og en bred platform
 • Foldbar og kompakt til nem opbevaring og transport

Grunde til at undgå

 • Har kun en højde med 1 trin og én platform

Mere om Wibe Trappestige 2020

Detaljer

 • Dimensioner: Fås i forskellige størrelser

Modellen er udstyret med 2 trin og én platform. Trinene er otte centimeter brede og riflede, og derfor er de skridsikre og komfortable at stå på. Trappestigens platform er desuden bred, og derfor har du en god og stor flade at stå på, når du når trappestigens top.

Stigen fungerer dertil også som lås, når modellen er foldet ud, så du ikke skal bekymre dig om, at den pludselig klapper sammen. 

På modellen finder du en praktisk værktøjsbakke på stigens bøjle, som du kan lægge værktøj og smådele fra dig på, når du arbejder. Wibe 2020 er nem at klappe sammen, og du kan derfor nemt fragte den rundt i huset fra opgave til opgave.

Du kan også nemt opbevare den, når du ikke bruger den, da den er ganske kompakt.

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide Jumbo Giant Super Proff 2-trinsstigen, da den har et praktisk design og en solid konstruktion. Det er nemt for dig at bruge den, da den har en skridsikker gummibelægning på trinene, hvilket giver dig ekstra stabilitet. Du føler dig tryg ved at bruge stigen, da der er en sikkerhedsskinne på det øverste trin, som sørger for balance og støtte til dig.

Vi er også glade for, at der findes forskellige størrelser af stigen, såsom modeller med op til fem trin og en praktisk værktøjsbakke. Selvom der mangler nogle ekstra funktioner, som kunne have gjort stigen endnu bedre, anbefaler vi stadig Jumbo Giant Super Proff 2-trinsstigen på grund af dens holdbarhed, sikkerhedsfunktioner og praktiske anvendelighed til hverdagens huslige opgaver. Vi er sikre på, at du vil finde den nyttig og pålidelig i dit hjem.

Jumbo Giant Super Proff
2-trins trappestige med gummibelægning

Dagens bedste priser og tilbud på Jumbo Giant Super Proff:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Jumbo Giant Super Proff er en praktisk 2-trins trappestige, som er en oplagt model til de fleste private husstande. Med modellen klarer du nemt alle de praktiske opgaver, der melder sig i ethvert hjem. 

Grunde til at købe

 • Praktisk 2-trins design, der er let at nå i de fleste husholdninger
 • Solid og robust konstruktion
 • Skridsikker gummibelægning på trinene for ekstra stabilitet
 • Sikkerhedsskinne til støtte og balance på det øverste trin

Grunde til at undgå

 • Ikke egnet til høje og mere krævende opgaver

Mere om Jumbo Giant Super Proff

Detaljer

 • Dimensioner: Fås i forskellige størrelser

Super Proff er både solid og robust, og trinene er udstyret med slidstærk, skridsikker gummibelægning. Dertil har selve stigen en sikkerhedsbøjle, som du kan holde ved eller støtte dig til, når du står på stigens øverste trin.

Modellen fås også i udgaver med op til fem trin, hvor de større modeller er udstyret med en praktisk og smart værktøjsbakke, som du kan bruge til værktøj og smådele, når du arbejder.

Bomagasinets vurdering

Vi kan virkelig godt lide Jumbo ENKEL Pro Classic-stigen af et par vigtige grunde. For det første er den lavet af let og håndterbar aluminium, hvilket gør den nem at transportere og flytte rundt på. Det betyder, at du kan bruge den i forskellige rum og tage den med dig, når du har brug for at udføre opgaver rundt omkring i huset.

Derudover giver sikkerhedsskinnen øverst på stigen dig ekstra tryghed og stabilitet, når du bruger den. Det er vigtigt for dig at føle dig sikker, mens du udfører forskellige arbejdsopgaver.

Selvom det er vigtigt at bemærke, at stigen har en begrænset vægtkapacitet til tungere opgaver, synes vi stadig, at den er et godt valg til almindelige husholdningsopgaver. Det ville dog være endnu bedre, hvis den kunne bære mere vægt.

Alt i alt anbefaler vi Jumbo ENKEL Pro Classic-stigen på grund af dens komfort, sikkerhedsfunktioner og bekvemmelighed. Den er perfekt til hænge billeder op, male vægge og andre opgaver i hjemmet. Og da den fås i forskellige størrelser, kan du bruge den til at tjekke tilstanden af dit tag, uanset hvilken type tag du har.

Jumbo ENKEL Pro Classic
Lille trappestige med 2 trin og høj bøjle

Dagens bedste priser og tilbud på Jumbo ENKEL Pro Classic:

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Jumbo ENKEL Pro Classic er en lille trappestige i aluminium med otte centimeter brede trin.

Trinene er komfortable og ergonomisk korrekte, og derfor er stigen sikker at stå på. Sikkerhedsbøjlen på modellens top øger dertil sikkerheden, da du kan bruge den til at læne dig op ad, når du står øverst. Der er desuden også en værktøjsbakke øverst, hvor du kan lægge smådele og værktøj fra dig, når du arbejder.

Grunde til at købe

 • lavet af aluminium som gør den let og nem at håndtere
 • Sikkerhedsskinnen øverst på stigen giver et ekstra lag af sikkerhed
 • Stigen har en bred platform og en værktøjsbakke øverst til smådele og værktøj
 • Trappestigen fås i forskellige størrelser (op til 12 trin)

Grunde til at undgå

 • Den har en begrænset vægtkapacitet til tungere opgaver

Mere om Jumbo ENKEL Pro Classic

Detaljer

 • Dimensioner: Fås i forskellige størrelser

Stigens platform er bred, og den er derfor komfortabel at stå på. Derudover er stigen nem at betjene, og takket være stigens elokserede vanger, får du ikke beskidte fingre, når du rører ved aluminiumsstigen. 

Pro Classic er den perfekte trappestige til alle husstande, og den er især oplagt, når du skal hænge billeder op, eller når dit hjem skal males. Stigen er også tilgængelig i varianter med helt op til 12 trin, og derfor kan du også anvende den, hvis du f.eks. skal tjekke, om dit eternittag eller ståltag trænger til at blive skiftet.

Bomagasinets vurdering

Vi har undersøgt Zarges ZAP Neo S-stigen grundigt, selvom vi ikke selv har testet den. Baseret på eksterne tests, brugeranmeldelser, specifikationer og funktioner kan vi trygt dele vores mening. Vi bemærker, at stigen har en stor arbejdsplatform, der øger både komfort og sikkerhed, samt et tresidet gelænder, der giver ekstra sikkerhed. Vi sætter pris på dens lette og sammenklappelige design, som gør den nem at opbevare og transportere. De dybe og skridsikre trin giver også ekstra stabilitet. Der er dog en faktor, vi skal erkende, nemlig at det tresidede gelænder kan hindre visse opgaver.

Selvom vi ikke personligt har testet produktet, anbefaler vi Zarges ZAP Neo S-stigen på baggrund af dens imponerende funktioner og positive brugerfeedback. Vi er overbeviste om, at den vil være et nyttigt redskab for dig, der har brug for en stabil og sikker stige.

Zarges ZAP Neo S
Stige med 6 trin og tresidet gelænder

Dagens bedste priser og tilbud på Zarges ZAP Neo S :

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Med Zarges ZAP Neo S får du en høj stige med seks trin og en arbejdsplatform med en stor overflade. Den store overflade giver ekstra komfort, når du står på stigens top, og sikkerheden er derfor i top.

Grunde til at købe

 • Stor arbejdsplatform for øget komfort og sikkerhed
 • Tre-sidet gelænder på toppen af stigen for ekstra sikkerhed
 • Let og sammenklappelig som gør den nem at opbevare og transportere
 • Dybe og skridsikre trin som giver ekstra stabilitet

Grunde til at undgå

 • Det tresidet gelænger kan være i vejen for visse opgaver

Mere om Zarges ZAP Neo S

Detaljer

 • Dimensioner: Fås i forskellige størrelser

På modellens top finder du derudover en høj bøjle med et tresidet gelænder, der øger sikkerheden endnu mere, da du kan holde ved gelænderet, men også støtte dig til det, når du når op på toppen.

Zarges ZAP Neo S er let, og gelænderet kan klappes sammen, så stigen ikke fylder alt for meget, når den skal gemmes væk. Stigens trin er desuden 8 centimeter dybe, og den riflede overflade gør stigens trin skridsikre.

Bomagasinets vurdering

Vi er virkelig glade for Just Woods badeværelsesskab med håndvask i træ. Det tilfører et strejf af elegance til ethvert badeværelse med dets massive, olierede og fingersamlede træskuffer. Skufferne er dybe og robuste, hvilket giver rigelig opbevaringsplads til alle dine badeværelsesartikler. Vi er særligt glade for funktionen med fuldt udtræk og soft-close, da det sikrer en brugervenlig oplevelse.

Vi skal dog nævne, at installationen kan være udfordrende på grund af vægten af det massive træ. Det er vigtigt at være opmærksom på dette, hvis du overvejer at købe Just Woods badeværelsesskabe. Til trods for denne udfordring, vil vi fortsat anbefale den til dig, der søger en funktionel opbevaringsløsning. En af fordelene ved disse skabe er, at de kan tilpasses i både størrelse og design, så du kan finde det, der passer perfekt til dit eget badeværelse.

FAQ

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg vælger trappestige?
Du skal først og fremmest tænke over, hvad dine behov er. Skal du bruge stigen udenfor, skal materialet kunne holde til det. Det samme gælder også, hvis du skal opbevare stigen udendørs. Derudover skal du tænke over, hvor høj en stige du får brug for.
Jeg føler mig usikker, når jeg står på en stige. Hvad gør jeg?
Hvis du er usikker, når du står på en stige, kan det være en god idé at købe en stige med en høj bøjle eller et tresidet gelænder. På den måde kan du støtte dig til både bøjle og gelænder, når du står på stigens top, og derfor føles det ikke nær så usikkert, som det ellers kan gøre.
Hvilke stiger er oplagte til udendørs brug?
Hvis du primært skal bruge din stige udenfor, er det en fordel at vælge en stige i aluminium, som er et slidstærkt materiale, der kan holde til alt slags vejr. Det er derudover en god idé at vælge en stige med et skridsikkert underlag - aluminium kan nemlig hurtigt blive glat at gå på, hvis stigen er våd.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme