Med en træningsmåtte kan du nemt komme igang med hjemmetræningen. Den fungerer både som et isolerende og stødabsorberende lag, der samtidig giver dig god komfort ved siddende og liggende øvelser.

Træningsmåtter fås i mange forskellige størrelser og kan typisk rulles sammen når de skal gemmes væk, men du kan også købe træningsmåtten i moduler der kan sammensættes efter eget ønske.

I denne artikel kigger vi nærmere på en række gode træningsmåtter i forskellige størrrelser, så du kan komme igang med hjemmetræningen.

Lille træningsmåtte på 120 x 60 x 2 cm.

Denne lille træningsmåtte er perfekt til blandt andet situps, planke og lignende øvelser, hvor det kun er en del af kroppen der behøver støtte.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
439,00 kr. 29,00 kr. 468,00 kr. Til butik »

Den lille Abilica træningsmåtte er det perfekte valg for dig, der primært behøver støtte i enten øvre eller nedre del af kroppen under træning. Det kan være øvelser som situps, planke og lignende, hvor det kun er en lille del af kroppen der er i kontakt med gulvet. Du sparer således også på pladsen, da måtten ikke kræver nær så meget opbevaringsplads som de større modeller.

Træningsmåtten har en tykkelse på hele 2 centimeter, og du har således masser af komfort. Den er lavet i fast skum og kan nemt rulles sammen og opbevares, da der medfølger en rem til oprulningen. Den indeholder ingen phthalater eller andre giftstoffer.

Detaljer:

 • Mål: 120 x 60 x 2 cm.
 • Farve: Blå
 • Materiale: Fast skum

Mellemstor træningsmåtte på 200 x 50 x 2 cm.

Hvis du har lidt mere plads og gerne vil understøtte hele kroppen under træning, er denne Abilica træningsmåtte et godt valg. Den er blandt andet velegnet til ryghævninger og andre øvelser, hvor du skal ligge fladt på gulvet.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
529,00 kr. 29,00 kr. 558,00 kr. Til butik »

Denne Abilica træningsmåtte har en god længde på hele 200 centimeter, hvilket er nok til at de fleste kan ligge udstrakt og stadig holde sig indenfor måttens areal. Den er således velegnet til øvelser, som kræver fuld kontakt med gulvet. Eksempelvis ryghævninger og forskellige former for benløft.

Træningsmåtten er lavet af fast skum med en høj tæthed, så den ligger godt og stabilt på gulvet. Den kan desuden vaskes med sæbevand så den nemt kan holdes ren, hvilket er en fordel ved intensive træningspas. Træningsmåtten fra Abilica har en frisk grøn farve, og der medfølger en rem der holder måtten sammenrullet for nem opbevaring.

Materialet i træningsmåtten er frit for phthalater og andre giftstoffer.

Detaljer:

 • Mål: 200 x 50 x 2 cm.
 • Farve: Limegrøn
 • Materiale: Fast skum

Stor træningsmåtte på 200 x 100 x 2 cm.

Hvis du ønsker et stort underlag med plads til udfoldelse, så er denne træningsmåtte det rette valg. Her kan du eksempelvis lave forskellige gymnastiske øvelser uden at ryge ud over måttens areal.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
879,00 kr. 29,00 kr. 908,00 kr. Til butik »

Denne Abilica træningsmåtte er den største model i sortimentet. Den måler 200 x 100 centimeter, og er således meget stor og rummelig. Det betyder at du kan lave gymnastiske øvelser med lidt mere bevægelse end normalt, da der er god plads til udfoldelse.

Træningsmåtten har desuden en god tykkelse på 2 centimeter, hvilket giver god stødabsorbering og tilfører god komfort når du støtter på knæ og albuer. Den er lavet af fast skum med høj tæthed, hvilket betyder at den ikke så let krøller eller glider rundt på gulvet. Den indeholder ingen phthalater eller andre giftstoffer, og kan vaskes med vand efter behov.

Med til træningsmåtten får du også en elastisk rem, som bruges til opbevaringen.

Detaljer:

 • Mål: 200 x 100 x 2 cm.
 • Farve: Rød
 • Materiale: Fast skum

Saml-selv træningsmåtte i moduler

Hvis du ønsker et permanent underlag, eksempelvis til indretning af en lille træningskrog i hjemmet, så er denne træningsmåtte det rette valg. Den består nemlig af moduler, som du selv kan sammensætte efter ønske.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
299,00 kr. 39,00 kr. 338,00 kr. Til butik »

Hvis du ønsker at indrette en lille træningskrog og ikke gider nøjes med en lille sammenrullet træningsmåtte, så kan du i stedet vælge en modulbaseret træningsmåtte.

Denne træningsmåtte består af 6 kvadratiske moduler på hver 62,5 x 62,5 centimeter, og disse kan sammensættes efter eget ønske og behov. Du får således en rigtig stor træningsmåtte af skumgummi, der både virker stødabsorberende og isolerende. Træningsmåtten er selvfølgelig fri for Bisphenol-A, og fås i 5 forskellige farver.

Brug eksempelvis denne træningsmåtte til indretning af et lille fitnesshjørne eller fitnessrum, så du ikke behøver nøjes med en lille måtte. Da den er modulbaseret kan du nemlig selv vælge størrelsen, da du blot kan tilkøbe ekstra moduler og sammensætte disse.

Detaljer:

 • Mål: 6 stk. á 62,5 x 62,5 x 1,2 cm.
 • Farve: Blå, rød, sort, grå eller trælook
 • Materiale: Skumgummi
Bedste træningsmåtte til hjemmet – 4 gode modeller
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar