Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Bedste Trådløse Højttaler: De 11 bedste Bluetooth højttalere i test

Bedste Trådløse Højttaler: De 11 bedste Bluetooth højttalere i test

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

At finde den perfekte trådløse højttaler kan være en vanskelig opgave, især når der findes så mange muligheder på markedet. Dårlige tilslutningsmuligheder, dårlig lydkvalitet og begrænset rækkevidde kan være nogle af de almindelige problemer, som man støder på med dårlige produkter.

Hvis du leder efter en trådløs højttaler, der er investeringen værd, er du dækket ind i vores artikel med produktanmeldelser. Spar dig selv for tid og besvær med at undersøge individuelle produkter, og tjek vores liste over de bedste trådløse højttalere baseret på ekspert anmeldelser.

Vi har vurderet [antal_af_produkter] af de mest populære trådløse højttalere ud fra deres tilslutningsmuligheder, lydfrekvens, særlige funktioner, pris og bruger-/ekspertanmeldelser. Uanset om du er på markedet efter en lille bærbar Bluetooth-højttaler eller et højttalersystem i den høje ende, har vi fundet en højttaler som passer til dine behov.

De 11 bedste trådløse højttalere i test-guiden 2023:

Vis flere +

Vis mindre -

5 ting du skal overveje, før du køber trådløse højttalere

 • Tilslutningsmuligheder

  Der er to måder at tilslutte din telefon til trådløse højttalere på: Bluetooth og Wi-Fi. Tilslutning via Bluetooth er en leg og kræver ikke netværksforbindelse, og du kan derfor oprette forbindelse til en højttaler næsten hvor som helst. På den anden side er Wi-Fi en trådløs teknologi med lang rækkevidde og en markant højere båndbredde end Bluetooth, hvilket giver bedre lydkvalitet. Det kræver dog en internetforbindelse. Du kan også afspille den samme musik over flere højttalere i hjemmet, forskellig musik fra bestemte højttalere eller endda afspille i stereo ved at lade to højttalere afspille hhv. den venstre og højre kanal.

 • Lydfrekvens

  Frekvens måles i hertz (Hz) og angiver, hvor høj eller lav lyden er. De fleste mennesker kan høre lyde mellem 20 og 20.000 Hz. Hvis du leder efter en højttaler, der kan gengive et bredt frekvensområde, er det vigtigt at læse specifikationerne grundigt, inden du køber. De fleste trådløse højttalere har et frekvensområde på 20-20.000 Hz, hvilket er tilstrækkeligt til de fleste formål. Men hvis du vil opleve det fulde lydområde, skal du finde en højttaler med et frekvensområde på 30-20.000 Hz.

 • Funktioner

  Visse funktioner i trådløse højttalere gør dem mere effektive og nemmere at bruge. Overvej først, om du vil have mulighed for at parre flere højttalere sammen, hvilket kan være nyttigt, hvis du vil fylde et stort rum med lyd eller skabe en surround sound-effekt. Ud over at streame musik giver mange Bluetooth-højttalere også adgang til virtuelle assistenter som Amazon Alexa, Google Assistant og Siri. Endelig skal du sikre dig, at den højttaler, du overvejer, er holdbar og robust. Trådløse højttalere bruges ofte udendørs, så det er vigtigt, at de kan tåle at blive udsat for forskelligt slags vejr. En rating på 4 på en bærbar Bluetooth-højttaler indikerer, at den er beskyttet mod vandstænk. Vurderinger på 5 og 6 betyder, at den er beskyttet mod vandstråler, f.eks. fra en vandslange. For at være sikker bør du kigge efter en enhed med en rating på mindst 7, hvilket betyder, at den kan tåle at blive nedsænket i 1 meter dybt vand i 30 minutter.

 • Pris

  Trådløse højttalere koster fra omkring 500 kr. til omkring 2.000 kr. og opefter. Generelt set har dyrere trådløse højttalere bedre lydkvalitet med større rækkevidde og flere high-end funktioner. Billigere muligheder kan dog stadig have god lyd.

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  Det er nyttigt at læse bruger- og ekspertanmeldelser for at få en idé om lydkvalitet, produktkvalitet og ydeevne i den virkelige verden. Brugeranmeldelser kan eksempelvis give indsigt i holdbarheden og den generelle tilfredshed med produktet, hvor ekspertanmeldelser kan give en detaljeret indsigt i specifikationer og funktioner. For at hjælpe dig med din købsbeslutning er bruger- og ekspertanmeldelser angivet nedenfor.

Vores favorit trådløse højttalere

Ultimate Ears Wonderboom

Bedste trådløse højttaler i test Gå til bedste pris
545 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
545 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Bang & Olufsen BeoPlay M5

Bedste Premiumvalg Gå til bedste pris
4.500 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
4.500 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Google Nest Audio

Bedste brugervenlige valg Gå til bedste pris
479 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
479 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

NiceBoy Raze 4 Origin

Trådløs og vandtæt højtaler Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

SACKit MOVEit X

Bedst designet valg Gå til bedste pris
866 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
866 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Sonos One

Redaktionens anbefaling Gå til bedste pris
1.578 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
1.578 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Sonos One SL

Bedst til prisen Gå til bedste pris
1.390 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
1.390 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Bang & Olufsen BeoPlay A1

Bedste rejsevenlige valg Gå til bedste pris
1.799 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
1.799 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Anker Soundcore Flare 2

Bedste valg til fester Gå til bedste pris
548 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
548 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Marshall Stanmore

Bedst designet valg Gå til bedste pris
1.599 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
1.599 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Marshall Kilburn

Bedste valg til høj lyd Gå til bedste pris
1.599 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
1.599 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Bedste trådløse højttaler i test

Ultimate Ears Wonderboom
testvindende vandtæt bluetooth højttaler

 • Testvinder - Mobilsiden
 • Bedste køb - Lyd & Billede
 • Topscorer - eReviews.dk
 • Topscorer - Hardware-Test.dk
 • Topscorer - Komputer for alle

Dagens bedste priser og tilbud på Ultimate Ears Wonderboom:

 • 360 graders lyd af høj kvalitet
 • Praktiske og rejsevenlige dimensioner
 • IPX7 vandtæt

Grunde til at købe

 • Kompakt
 • Kobl flere sammen til en enkelt afspiller
 • Tilkobl op til 8 afpsilningsenheder

Grunde til at undgå

 • To styks giver ikke stereolyd
 • Ingen mikrofon

Ultimate Ears Wonderboom er et godt  valg til brug i det fri, da den både er vandtæt og har god lyd. Den klarer sig desuden godt i flere forskellige tests.

Derfor anbefaler vi Ultimate Ears Wonderboom

Detaljer

 • Dimensioner: 9,4 x 10,2 x 9,4 cm
 • Trådløs teknologi: Bluetooth
 • Vandtæt: Ned til 1 meter (IPX7-certificeret)
 • Batteritid: 10 timer
 • Vægt: 425 g

Ultimate Ears Wonderboom er en kompakt trådløs højttaler med en diameter på 9,4 cm. Den fås i flere farver og er vandtæt med en IPX7-certificering. Den tåler derfor nedsænkning indtil 1 meters dybde i op til 30 minutter ad gangen.

Højttaleren leverer 360-graders lyd, hvilket betyder, at den høres på samme måde hele vejen rundt. Den er således ideel til placering på et bord i midten af en forsamling, så alle kan høre musikken lige godt.

Det er muligt at koble op til to af højttaleren sammen til en enkelt afspiller, hvis du eksempelvis vil forstærke lyden eller fordele den over et større område. Du kan også tilkoble op til 8 afspilningsenheder til en enkelt højttalere, hvis I f.eks. vil være flere om at styre lyden.

Wonderboom er udstyret med et genopladeligt lithium-ion batteri, der giver op til 10 timers spilletid per opladning.

Mere om Ultimate Ears Wonderboom

Ultimate Ears Wonderboom klarer sig godt på tværs af flere tests, hvor det blandt andet er lydkvaliteten, batteritiden og brugervenligheden, der trækker bedømmelserne op. Alt i alt får du en god og velspillende lille Bluetooth højttaler, som er oplagt til dig, der vil høre musik udendørs.

Bedste Premiumvalg

Bang & Olufsen BeoPlay M5
trådløs højttaler med store kræfter

 • 6/6 stjerner - Jyllands-Posten

Dagens bedste priser og tilbud på Bang & Olufsen BeoPlay M5:

 • True360 Bang & Olufsen signaturlyd
 • Aluminiumsoverdel med jævn berøringsflade
 • Højttaler med mulighed for flere rum

Grunde til at købe

 • Kan styres via app
 • Fyldig bas
 • 360-graders lyd
 • Flot design med udskifteligt cover

Grunde til at undgå

 • Høj pris

Bang & Olufsen har i de senere år bevæget sig ind på markedet for multirumshøjttalere, og ifølge testpanelerne leverer BeoPlay M5 god lyd med en fyldig bas.

Derfor anbefaler vi Bang & Olufsen BeoPlay M5

Detaljer

 • Batteritid: Ikke batteridrevet
 • Dimensioner: 16,5 x 18,5 x 16,5 cm
 • Trådløs teknologi: Bluetooth / WiFi
 • Tredjeparts app: Kan styres via app
 • Design: Aluminium og uld

Bang & Olufsen BeoPlay M5 er en 360-graders multirumshøjttaler, hvilket betyder, at lyden udsendes til alle sider omkring den. Du kan derfor placere den, hvor du vil, og stadig få ens lyd i alle hjørner i rummet.

Den trådløse højttaler er i stand til at fungere med både Apple AirPlay, Google Chromecast og Spotify Connect, men du kan også afspille lyd direkte via Bluetooth og line-in. Betjeningspanelet sidder desuden i toppen, og lader dig skrue op/ned for lydstyrken, lytte, samt afspille/sætte på pause. Du kan også betjene den via Beoplay App, som fås til både Android, iOS og watchOS.

BeoPlay M5 er af flere medier blevet udnævnt som en direkte konkurrent til Sonos Play:5, og priserne på de to systemer er også stort set identiske. Designet er klassisk B&O-stil med rene linjer hele vejen rundt på den cylinder-formede højttaler. Toppen er af aluminium, mens coveret er af uld.

Mere om Bang & Olufsen BeoPlay M5

Ifølge testpanelerne er M5 både godt bygget og meget velspillende. Lydbilledet vurderes at have gode nuancer, og på trods af størrelsen kan den både spille højt og levere en fyldig bas. Du skal med andre ord købe højttaleren, hvis du ønsker en kombination af flot design og god lyd, som er kendetegnet ved Bang & Olufsen.

Bedste brugervenlige valg

Google Nest Audio
Smart trådløs højttaler med lyd i topklasse

 • “Best buy” og “Great value” hos Which.co.uk
 • ExpertReviews best buy-pris med 5/5 stjerner
 • AndoridAuthority redaktørens valgpris

Dagens bedste priser og tilbud på Google Nest Audio:

 • God ydeevne
 • Indbygget Google Assistant
 • Wi-Fi og Bluetooth 5.0

Grunde til at købe

 • Prisbillig
 • Stemmestyring
 • Velbygget konstruktion
 • Let at opsætte og bruge

Grunde til at undgå

 • Ingen fysiske kabelforbindelser til at oprette forbindelse til andre enheder

Google Nest Audio passer til dig, der er vild med gadgets, og som søger en trådløs højttaler med kvalitetslyd.

Derfor anbefaler vi Google Nest Audio

Detaljer

 • Strømforsyning: El
 • Trådløs teknologi: Bluetooth og WiFi
 • Vægt: 1,2 kg
 • Dimensioner: 12,4 x 7,8 x 17,5 cm
 • Stemmestyring: Google Assistant 

Sammenlignet med resten af markedet ligger Google Nest Audio i den lave prisklasse. Googles højttaler giver ikke bare god lyd, du får også stemmestyring, som er nem at bruge. På den måde kan du nemt få dagens nyheder eller starte og stoppe musikken. 

Hvis du er på udkig efter en prisvenlig og smart model med mange forskellige funktioner, er Google Nest Audio et godt valg.

Mere om Google Nest Audio

Designet er enkelt og i farven “kalk”. Den nedtonede farve passer godt ind i det moderne og skandinavisk indrettede hjem, så du kan placere den i stuen, i køkkenet eller på værelset.

Du kan koble Nest Audio op med WiFi eller forbinde den til forskellige enheder med Bluetooth.

Stereolyd kan også fås ved at koble flere Nest-højttalere sammen, og du kan endda bruge stemmestyringen til at vælge hvilke højtalere, der skal spille. 

Modellen har også indbygget Chromecast, der gør det nemt at streame film og lytte til musik på dit fjernsyn fra din smartphone. 

Trådløs og vandtæt højtaler

NiceBoy Raze 4 Origin
trådløs højttaler med god IP-rating

Dagens bedste priser og tilbud på NiceBoy Raze 4 Origin:

 • Vandtæt og støvresistent (IP67)
 • Indbygget FM-radio
 • 20 timers batteritid

Grunde til at købe

 • Lang batteritid på op til 20 timer
 • Mulighed for at synkronisere flere af højttalerne med hinanden
 • Vandtæt og støvresistent (IP67)
 • Indbygget antenne så du kan høre radio

Grunde til at undgå

 • Designet kan godt føles lidt billig i forhold til de lidt dyrere modeller på markedet
 • Lyden er ikke den bedste

Raze 4 Origin er det nyeste skud fra stammen hos Niceboy. Denne trådløse højttaler er fremstillet med fokus på at få meget for pengene, hvilket også tydeligt ses på baggrund af de egenskaber, du får for prisen.

Det skal du vide, før du køber NiceBoy Raze 4 Origin

20 W speaker
Da vi undersøgte NiceBoy Raze 4 Origin blev vi meget overrasket over, hvor høj lyd så lille en højttaler kan producere. Bluetooth højttaleren kommer med en 20W speaker og kan uden problemer spille højt nok til, at du kan tage den med i parken eller benytte den til mindre sammenkomster i lejligheden.

Om dette er en god idé er en anden sag, da lydbilledet meget hurtigt bliver spoleret af, at man godt kan høre, at det er en billig højttaler. I vores test længtes vi hurtigt efter både mere diskant og dybde (bas).

Op til 20 timers batteritid
Et problem, man ofte ser med mindre højttalere, er, at batteritiden ikke er specielt lang. Det er ikke noget problem for NiceBoy Raze 4 Original, da den har en batteritid på op mod 20 timer, hvis man ikke spiller højere end 50% lydstyrke. 

Vandtæt og støvresistent
NiceBoy Raze 4 Origin er designet til, at du kan have den med på farten. Den er nemlig både vandtæt og støvresistent og bedømt til IP67. Du kan derfor have den med på stranden eller i poolen uden problemer.

Synkronisering mellem enheder
En fed feature, der normalt kun ses i dyrere modeller, er muligheden for at koble flere modeller sammen. Dette er også muligt med Raze 4 Origin, der for os er et kæmpe plus.

Indbygget antenne
Modellen kommer også med en indbygget antenne, som gør det muligt at høre radio. Det er en god tilføjelse, da mange måske ikke altid har en playliste klar, eller måske ikke gider at skifte sang hele tiden.

Vores vurdering

Hos Raze 4 Origin får du mange features for pengene. Bluetooth højttaleren kommer med mange funktioner, der normalt kun ses hos dyrere modeller, som f.eks. IP67-rating.

Hvor højttaleren halter er på lydsiden, hvor man godt kan mærke at det er en billig højttaler, da den mangler både dybde og diskant.

Hvis du leder efter en billig højttaler du kan tage med på stranden uden bekymring, så er denne lige efter din smag. Hvis du derimod er ude efter den bedste lydoplevelse, så vil vi anbefale, at du kigger på vores andre bud.

Bedst designet valg

SACKit MOVEit X
transportabel højtaler i dansk design

Dagens bedste priser og tilbud på SACKit MOVEit X:

 • Kan indstilles til enhver favoritfarve
 • Dansk, stilrent design
 • Stereo parring funktion

Grunde til at købe

 • Multifunktionelt design
 • Nem opsætning
 • Udskiftelig front

Grunde til at undgå

 • Relativt høj prisklasse

SACKit MOVEit X er en flot, dansk designet trådløs højttaler til brug i alle hjemmets rum. Den kan forbindes via Bluetooth og holder strøm i 12 timer og er derfor også oplagt at tage med på farten.

Derfor anbefaler vi SACKit MOVEit X

Detaljer

 • Dimensioner: 31 x 8 x 16 cm
 • Trådløs teknologi: Bluetooth
 • Transportabel: Ja
 • Batteritid: 12 timer
 • Design: Udskiftelig front

Ved at købe SACKit får du udover en højttaler til en god pris også god lydkvalitet og stilrent dansk design i kvalitetsmaterialer.

MOVEit X kan med sine 12 timers batteritid nemt tages med på farten, og så passer den ind i alle rum og indretninger. Stil den hvor du mest har brug for den, hvad enten det er i køkkenet, på badeværelset eller i stuen.

Højttaleren understøtter desuden stereo funktioner, så du kan parre to højttalere til en højre- og venstre udgave i et stereosæt.

Den trådløse højttaler kommer i et stilrent design med en udskiftelig front.

Mere om SACKit MOVEit X

Detaljer

 • Dimensioner: 31 x 8 x 16 cm
 • Trådløs teknologi: Bluetooth
 • Transportabel: Ja
 • Batteritid: 12 timer
 • Design: Udskiftelig front
Redaktionens anbefaling

Sonos One
kompakt trådløs højttaler med stemmestyring

 • Editor's Choice - CNET
 • 5/5 stjerner - What HIFI
 • Topscorer - Tek.no
 • Topscorer - Aftonbladet

Dagens bedste priser og tilbud på Sonos One:

 • To digitale klasse D-forstærkere
 • Stream fra understøttede apps
 • Kan tilsluttes andre sonos-højttalere

Grunde til at købe

 • Kan stemmestyres
 • To kan kombineres til stereolyd
 • Touch-kontrol på overfladen
 • Trueplay rumkorrektion via Apple iOS
 • Fuld trådløs integration med Sonos-systemet

Grunde til at undgå

 • Ingen musikafspilning via Bluetooth eller USB
 • Afspiller ikke højopløst 24-bit lyd

Sonos One har et flot kompakt design, der passer ind i ethvert rum og kan samtidig stemmestyres.

Derfor anbefaler vi Sonos One

Detaljer

 • Dimensioner: 12 x 16 x 12 cm
 • Batteritid: 17 timer
 • Trådløs teknologi: WiFi højttaler
 • Stemmestyring: Ja
 • Tredjeparts app: Kan styres via app

Sonos One-højttaleren forbinder dit hjem og gør det muligt via stemmestyring og apps at kontrollere blandt andet lyset og andre ting. Stemmestyringen er i skrivende stund lanceret i USA.

Sonos One er identisk med Sonos Play:1, med den undtagelse, at One har mulighed for stemmestyring. One kan desuden ikke forbindes til Play:1, hvilket betyder, at de to højttalere ikke kan opsættes i en stereo-løsning. For at opsætte en stereo-løsning kræver det derfor to Sonos One-højttalere.

Den trådløse højttaler fås i enten sort eller hvidt design og er med det kompakte ydre nem at placere i en reol eller lignende. Der kan streames lyd trådløst via blandt andet iOS og Android, men også fra andre enheder, der er koblet på hjemmets netværk.

Mere om Sonos One

Sonos One roses af flere uafhængige testpaneler for at være en af de bedste små multirumshøjttalere. Den har ikke kun god lyd og et flot stilrent design, den er også stemmestyret og dermed forberedt til fremtidens smarte hjem. Testpanelerne hos blandt andet CNET og What-HIFI er imponerede over både lyden og funktionerne, men også det kompakte design. Har du interesse for smarte løsninger og god lyd, er Sonos One et oplagt valg.

Bedst til prisen

Sonos One SL
prisvenlig trådløs højtaler i topkvalitet

 • 5/5 stjerner på What Hi-Fi?
 • TechRadar redaktørens valg med 5/5 stjerner
 • 4,8/5 stjerner på Amazon
 • Best buy-pris hos Which?

Dagens bedste priser og tilbud på Sonos One SL:

 • God lyd
 • Apple Airplay 2-funktion
 • Rumbesparende design

Grunde til at købe

 • Kompakt design
 • Dyb og solid bas
 • Let at betjene

Grunde til at undgå

 • Ingen Bluetooth

Sonos One SL er fremstillet i et kompakt design og passer derfor ind i selv de mindste hjem. Du kan placere den i køkkenet eller opbevare den på hjemmekontoret, og modellen er også trådløs, så du kan flytte rundt på den i hjemmet. 

Derfor anbefaler vi Sonos One SL

Detaljer

 • Trådløs teknologi: Trådløs højtaler 
 • Stemmestyring: Ja
 • Vægt: 1,9 kg
 • Dimensioner: 16,1 x 12 x 12 cm

Prisen ligger i den lave ende sammenlignet med andre modeller, og den passer derfor godt til dig, der vil have en god højttaler til en overkommelig pris. Du skal dog være opmærksom på, at den bedst egner sig til at spille i mindre rum. 

Mere om Sonos One SL

Du kan streame lyd direkte fra din iPad eller iPhone, og du kan ligeledes også bede Siri om at spille musik fra Apple Music ved hjælp af din iPhone.  

Højttaleren er fugtresistent, så den tåler kan placeres på badeværelset, hvilket også er grunden tilm at den er gjort klar til vægmontering. 

Du kan parre One SL med One eller en anden One SL-højtaler for at få stereo-opsætning. Du kan også bruge den til surroundsound i hjemmet, så du kan få den ultimative lydoplevelse. 

Bedste rejsevenlige valg

Bang & Olufsen BeoPlay A1
lille Bluetooth højtaler med god lyd

 • Specielt Anbefalet - Lyd & Billede
 • Topscorer - ExpertReviews
 • Topscorer - Recordere.dk
 • Topscorer - Råd & Rön

Dagens bedste priser og tilbud på Bang & Olufsen BeoPlay A1:

 • Pålidelig og klar lyd
 • Elegant og bærbart design
 • 18 timers spilletid

Grunde til at købe

 • Støv- og vandtæt
 • Holdbar aluminiumskal
 • Lang batteritid

Grunde til at undgå

 • Stemmeassistenten kan være vanskelig at indstille

Hvis du er vild med flotte og eksklusive designs, men også sætter pris på god lyd, er den lille BeoPlay A1 et godt valg.

Derfor anbefaler vi Bang & Olufsen BeoPlay A1

Detaljer

 • Strømforsyning: Batteri
 • Batteritid: 24 timer
 • Trådløs teknologi: Bluetooth
 • Tredjeparts app: Kan styres via app

BeoPlay A1 er en af de mere kompakte trådløse højttalere fra Bang & Olufsen, men både design og konstruktion er i vanlig høj kvalitet med et eksklusivt udtryk. Den er både vand- og støvafvisende, hvilket både gør den velegnet til brug inde og ude. Det indbyggede batteri er desuden genopladeligt og giver op til 24 timers spilletid ved moderat lydstyrke. Derudover er der også en indbygget mikrofon, som blandt andet gør det muligt at besvare opkald og anvende Siri og Google Assistant direkte igennem højttaleren. Den er med andre ord designet til at blive anvendt i en smart home-opstilling, hvor hjemmets funktioner betjenes via din stemme og din smartphone.

Den trådløse højttaler kan forbindes trådløst via Bluetooth, eller du kan benytte et 3,5 millimeter AUX stik til afspilning fra en enhed via ledning. Den har desuden USB-C indgang til genopladning af det indbyggede batteri. Selvom BeoPlay A1 er relativt lille, er der flere betjeningsknapper på den. Du kan blandt andet besvare opkald, lægge på, slå lyden fra, samt tænde/slukke højttaleren ved hjælp af knapperne.

Der også mulighed for tilslutning via Beoplay App, som gør det muligt at betjene højttaleren via din smartphone eller tablet.

Mere om Bang & Olufsen BeoPlay A1

Flere testpaneler vurderer, at A1 er blandt de bedste trådløse højttalere på markedet i størrelsesklassen, og så er den fremstillet i høj kvalitet i et flot design. Den har desuden opkalds- og mødefunktioner, som gør den velegnet til både privat- og erhvervsbrug.

Bedste valg til fester

Anker Soundcore Flare 2
trådløs højttaler med god lyd til en god pris

 • 82/100 på Which.co.uk
 • TechRadars anbefaling med 4,5/5 stjerner
 • 4,6/5 stjerner på Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Anker Soundcore Flare 2:

 • Beat-drevet lysshow
 • Partycast-teknologi
 • IPX7 vandtæt beskyttelse

Grunde til at købe

 • God lyd
 • Lang batteritid
 • Fedt lysshow
 • Let at bruge
 • God app

Grunde til at undgå

 • En del plastik
 • Lyden forvrænges lidt, når den er tæt på maksimal lydstyrke

Anker Soundcore Flare er en trådløs højttaler, der er nem at transportere, fordi du kan tilkoble din mobil med Bluetooth. Du kan eksempelvis tage den med på stranden eller tage den med i haven, hvis du og dine gæster mangler musik.

Derfor anbefaler vi Anker Soundcore Flare

Detaljer

 • Strømforsyning: Batteri
 • Vandtæt: Ja
 • Trådløs teknologi: Trådløs/Bluetooth
 • Batteritid: 12 timer

Soundcore Flare er en af de billigste højtalere i vores oversigt, men selvom prisen er lav, får du en ganske fornuftig højttaler, der giver god lyd i hele rummet.

Modellen er designet med et batteri, der kan holde i op til 12 timer, og du kan derfor nemt tage den med til udendørsaktiviteter, hvor den kan spille det meste af dagen. Derudover er den nem for dig at bruge, hvilket er et klart plus.

Mere om Anker Soundcore Flare 2

Soundcore Flare er en alsidig højtaler, der er oplagt til den næste have- eller strandfest.

Den er både vand- og støvtæt, så du kan tage den med på stranden, og har en rund form med 360ᵒ lyd, så lyden spredes rundt til alle omkring højttaleren. Der er dertil også indbygget en forbedret bas og LED-lys, som blinker i takt til musikken.

Hvis du har to Anker Soundcore højttalere, kan du koble dem sammen ved hjælp af Bluetooth og få en endnu bedre lyd- og lysoplevelse.

Bedst designet valg

Marshall Stanmore
trådløs højttaler i klassisk vintage design

 • Specielt anbefalet - Lyd & Billede
 • Editor's Choice - PCMag
 • Topscorer - Techradar

Dagens bedste priser og tilbud på Marshall Stanmore:

 • Personalisering af lyden via knapper og app
 • Klar og ren lyd
 • Multi-host-funktionalitet

Grunde til at købe

 • Kraftfuld
 • Godt design
 • Let at opsætte og bruge
 • Perfekt lyd til alle rum, store som små

Grunde til at undgå

 • Intet bærehåndtag

Marshall Stanmore er det rette valg for dig, der sætter pris på råt vintage design og god lyd.

Derfor anbefaler vi Marshall Stanmore

Detaljer

 • Strømforsyning: Elektrisk
 • Dimensioner: 35 x 18,5 x 19,5 cm
 • Trådløs teknologi: Bluetooth

Marshall Stanmore er en trådløs højttaler med Bluetooth og et klassisk vintage design, hvor detaljegraden er høj hele vejen rundt. På toppen af den regulerer du lyden ved hjælp af drejeknapper, og du kan desuden koble din smartphone direkte til højttaleren ved hjælp af Bluetooth 4.0.

Udover de trådløse forbindelsesmuligheder kan der også tilkobles lyd via AUX-kabel, hvis det foretrækkes. Bas og diskant niveauerne kan desuden justeres individuelt.

Der er ikke indbygget batteri, så den er primært beregnet til brug indendørs nær en stikkontakt. Det kan eksempelvis være i køkkenet, i stuen eller på soveværelset.

Mere om Marshall Stanmore

Marshall Stanmore klarer sig generelt godt i test og roses især for den kraftfulde lyd og gode alsidighed. Modellen udmærker sig i test hos Lyd & Billede og PCMag, som uafhængigt af hinanden giver den trådløse højttaler en “Specielt anbefalet”- og en “Editor’s Choice”-titel, der udelukkende gives til produkter af særlig høj kvalitet. Det rustikke design tiltaler desuden enhver med sans for det klassiske rå vintagelook, og den klæder den moderne nordiske indretning.

Bedste valg til høj lyd

Marshall Kilburn
trådløs højttaler i vandafvisende design

 • 10/10 stjerner - Tek.no
 • Specielt anbefalet - Lyd & Billede
 • Høj bedømmelse på 4,5/5 hos AndroidCentral
 • 4,7/5 stjerner på Google Shopping

Dagens bedste priser og tilbud på Marshall Kilburn:

 • Kompakt størrelse og guitarinspireret bærerem
 • Multidirektionel lyd
 • Mulighed for hurtig opladning

Grunde til at købe

 • Høj byggekvalitet
 • Slidstærkt vandafvisende design
 • God lydkvalitet
 • God batteritid

Grunde til at undgå

 • Uden Wi-Fi

Marshall Kilburn roses for sit flotte design, bærehåndtaget og for at spille lyd i høj kvalitet.

Derfor anbefaler vi Marshall Kilburn

Detaljer

 • Dimensioner: 24,3 x 14 x 16,2 cm
 • Batteritid: 20 timer
 • Trådløs teknologi: Bluetooth
 • Batteri: Indbygget batteri

Marshall Kilburn spiller højt og kraftfuldt og er betrukket med sort læder. Fronten er desuden betrukket med stof og dekoreret med det klassiske Marshall-logo. I toppen finder du 3 metalknapper, som kan bruges til at indstille volumen og tonerne.

Du kan ved tryk på en knap aktivere Bluetooth-forbindelsen, hvilket giver mulighed for at afspille musik via en smartphone eller andre trådløse enheder. Er du mere til kabelløsninger, medfølger der en spiralledning til brug med AUX-indgangen bagpå.

Mere om Marshall Kilburn

Testpanelet hos både Tek.no og Lyd & Billede konkluderer, at Kilburn har et flot design og imponerende kvalitetslyd. Med læderhåndtaget og det indbyggede batteri er modellen oplagt til alle lejligheder – både inde og ude.

Opsummering: De 11 bedste trådløse højttalere

Se hele tabellen

Se 5 tidligere anmeldte produkter

Wavell Sound Master - lang spilletid og nem betjening

Ultimate Ears Boom 2 - lille trådløs højttaler med stor lyd

LG WK7 Smart speaker black - stærk og høj ydeevne

Apple HomePod - smart højttaler med gode egenskaber

Creative Soundblaster Roar 2

FAQ

Hvad er forskellen på en trådløs højttaler og en Bluetooth højttaler?
Forskellen på en trådløs højttaler og en Bluetooth højttaler er, at den trådløse forbindes til dit hjemmenetværk, hvorimod en Bluetooth model forbindes ved hjælp af Bluetooth til din telefon eller computer. Dertil har trådløse højttalere ofte en ledning, hvor Bluetooth modeller bruger batterier.
Hvilken trådløs højttaler er bedst?
Der er mange forskellige trådløse højttalere på markedet, og en stor andel af dem har god lydkvalitet, hvilket gør det svært at pege på den bedste. Dog er Ultimate Ears Wonderboom et godt bud, da den roses for at have høj lydkvalitet.
Hvilken trådløs højttaler er bedst til brug derhjemme?
Et bud på en god højttaler til hjemmet er Sonos One, som er en kompakt multirimshøjttaler med stemmestyring. Den kan dertil forbindes til hjemmets andre enheder, hvilket er super smart.

Hvordan virker en trådløs højttaler?

En trådløs højttaler er en type lydenhed, der bruger trådløs teknologi til at overføre lydsignaler uden brug af kabler eller ledninger. Trådløse højttalere består typisk af en trådløs modtager, en forstærker og en eller flere højttalere.

Den trådløse modtager opfanger det digitale lydsignal fra din enhed (en smartphone, tablet eller mp3-afspiller), f.eks. via Bluetooth. Forstærkeren konverterer derefter de digitale signaler til lydbølger, som sendes til højttaleren/højttalerne, hvorefter de konverterer den elektriske lydbølge tilbage til lydbølger, som kan høres af mennesker.

Der findes flere forskellige typer trådløse højttalere på markedet i dag, hver med sine egne fordele og ulemper. Nogle trådløse højttalere tilbyder bedre lydkvalitet eller kraftigere forstærkning, mens andre kan være mere holdbare eller lettere at bruge. Valget af den rigtige trådløse højttaler afhænger af dine individuelle behov og præferencer samt dit budget.

Hvilken trådløs højttaler passer til dig?

Der er så mange trådløse højttalere på markedet i dag, at det kan være en vanskelig opgave at vælge den rigtige. Her er nogle tips, der kan hjælpe dig med at finde den perfekte trådløse højttaler til dine behov:

1. Overvej dit budget, og hvor ofte du vil bruge den trådløse højttaler. Hvis du har et stramt budget, er der masser af overkommelige muligheder, som stadig leverer god lydkvalitet og ydeevne. Hvis du derimod planlægger at bruge din trådløse højttaler ofte eller har brug for den til mere krævende ting som f.eks. et hjemmebiograf system, er det værd at bruge lidt mere for at få en model af højere kvalitet.

2. Tænk over hvor du planlægger at bruge din trådløse højttaler. De fleste modeller er bærbare, men nogle er beregnet til udendørs brug, mens andre fungerer bedst indendørs. Hvis du har brug for en trådløs højttaler, du kan tage med dig på farten, skal du kigge efter kompakte og lette modeller.

3. Beslut dig for hvilken type trådløs forbindelse, du har brug for. De fleste trådløse højttalere er afhængige af Bluetooth-teknologi til at oprette forbindelse til din smartphone eller andre enheder, men nogle har også Wi-Fi-tilslutning til streaming af musik fra onlinetjenester som Spotify eller Pandora.

I sidste ende er den rigtige trådløse højttaler den, der passer til dine behov og dit budget, så tag dig tid til at undersøge og finde den model, der er perfekt til dig.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

CNET

CNET testet løbende en lang række forskellige produkter i vidt forskellige kategorier. Hver test indeholder en grundig gennemgang af produktet samt kriterierne der kigges nærmere på, og der er typisk også produceret et videoindslag til testen.

I deres tests kigges der typisk på følgende kriterier:

I deres tests kigges der typisk på følgende kriterier:

 • Design
 • Funktioner
 • Lydkvalitet og lydstyrke
 • Pris

Herunder kan du se hvilke relevante tests vi har gennemgået som en del af vores research til denne artikel:

Lyd & Billede

Det store HIFI-magasin Lyd & Billede tester løbende en masse forskellige elektronik-produkter. De har i den seneste tid haft mange trådløse højttalere til test, og de bliver alle vurderet ud fra følgende hovedkriterier:

 • Lydkvalitet
 • Design
 • Funktioner
 • Brugervenlighed
 • Pris

Herunder linker vi til relevante test af trådløse højttalere hos Lyd & Billede:

Du kan læse alle tests gratis hos Lyd & Billede.

Tek.no

Norske Tek.no tester forskelligt elektronik, hardware og gadgets til hjemmet. Deriblandt også trådløse højttalere, hvor et større antal med tiden er testet.

Testpanelet hos Tek.no gennemgår hver enkelt testet højttaler grundigt, og bringer således både fordele og ulemper ved hver enkelt testet højttaler.

Til denne artikel har vi gennemgået følgende tests:

MOVEit fra SACkit

Den trådløse højttaler fra SACKit ender med at få en anbefaling af Tek.no, som er imponerede over SACKits første forsøg på multirum højttaler markedet. Den roses generelt for at være velspillende og velfungerende, og sammen med en fornuftig pris er den et rigtig godt valg.

Du kan læse hele testen gratis hos Tek.no.

Techradar

Som navnet antyder, har vi her at gøre med et magasin der analyserer og tester alle former for ny forbrugerelektronik. Deriblandt trådløse højttalere, som de tester ud fra følgende kriterier:

 • Design
 • Ydeevne og funktioner
 • Endelig konklusion

Hos Techradar har vi gennemgået følgende tests som del af vores research for denne artikel:

Techradar har også testet Anker Soundcore Flare og Google Nest Audio. Anker Soundcore Flare får 4.5 ud af 5 stjerner. Eksperterne fremhæver, at højtaleren har en god lyd, og så er den vandtæt.

Testen er udført: 2020
Du kan se testen af Anker her

Testpanelet giver Google Nest Audio en lavere bedømmelse på 3.5 ud af 5 stjerner. Eksperterne fremhæver højtalerens enkle design og stemmestyring.

Testen er udført: 2021
Du kan se testen af her

What Hi-Fi?

What Hi-Fi? er en stor portal omhandlende de fleste former for elektronik til privat brug. Der testes løbende et stort antal produkter, deriblandt trådløse højttalere, hvor der typisk kigges på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Funktioner
 • Byggekvalitet

Herunder kan du se hvilke tests vi har medtaget i vores research til denne artikel:

What Hi-Fi har også testet Sonos One SL i deres store test. Den trådløse højtaler fra Sonos scorer topkarakter med en bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner. Eksperterne er begejstrede for den åbne og rene lyd, som højtaleren leverer. De fremhæver også den solide og agile bas, som er integreret i højtaleren.

Testen er udført: 2021
Du kan se testen her

Mobilsiden.dk

Test af Ultimate Ears Wonderboom.

I denne test er ovennævnte trådløse højttaler blevet afprøvet, efterset og vurderet. Artiklen kommer rundt om både designet, specifikationerne, lydkvaliteten og afspilningsmulighederne, hvorved de vigtigste kriterier er dækket af testen.

Højttaleren klarer sig rigtig godt i denne test, hvor den er blevet udnævnt som bedst i test.

Den roses blandt andet for at være kompakt og let, men også for dens robuste konstruktion og vandafvisende design. Den holder længe på en enkelt opladning, og prisen vurderes ligeledes at være rimelig.

Hele testen kan læses gratis hos Mobilsiden.dk.

Mobil.nu

Mobil.nu har testet 11 forskellige trådløse højttalere med Bluetooth. Alle modellerne er bærbare og designet til at blive tagget med omkring. Testen er udformet som en guide, hvortil der løbende tilføjes nye modeller.

Der kigges i testen nærmere på de trådløse højttaleres lydkvalitet, lydstyrke og håndtering.

Du kan læse hele testen gratis hos Mobil.nu.

ExpertReviews

Test af Bang & Olufsen BeoPlay A1.

I denne test kigger ExpertReviews nærmere på ovenstående trådløse højttaler. Der kigges i testen nærmere på følgende:

 • Betjening
 • Mikrofon
 • Lydkvalitet
 • Konklusion

Testpanelet er udpræget begejstret for denne trådløse højttaler, der får en særdeles god samlet bedømmelse på 5 ud af 5 stjerner samt en anbefaling af ExpertReviews.

Du kan læse hele testen og se hvordan den klarer sig hos ExpertReviews, hvor testen er gratis tilgængelig.

Alt om Data

Test af Ultimate Ears Wonderboom.

Alt om Data har testet ovennævnte trådløse højttaler, og her er der tale om en kort beskrivelse og vurdering af dens egenskaber.

Højttaleren får en anbefaling af testpanelet, og roses blandt andet for at være nem at anvende. Den har ikke mange funktioner, men til gengæld kan den det mest nødvendige.

Du kan læse hele testen gratis hos Alt om Data.

Hardware-Test.dk

Test af Ultimate Ears Wonderboom.

Dette er en særdeles dybdegående test, som indeholder følgende sektioner:

 • Introduktion
 • Kassens indhold
 • Specifikationer
 • Design / Layout
 • Test
 • Konklusion

Ved at læse denne test kommer du således godt omkring denne bluetooth højttaler, og der er ligeledes en masse billeder og detaljer, som er værd at studere nærmere.

Hele testen kan læses gratis hos Hardware-Test.dk.

Komputer for Alle

Test af Ultimate Ears Wonderboom.

I denne artikel gennemgås ovennævnte højttaler i enkelte afsnit. Du får et hurtigt overblik over dens vigtigste fordele og ulemper, samt mulighederne med denne.

Wonderboom klarede denne test fænomenalt, og endte med en samlet bedømmelse på 9,6 ud af 10. Dette er en af de bedste bedømmelser der gives, og indikerer altså at det er en særligt god trådløs højttaler.

Testen er gratis tilgængelig hos Komputer for Alle.

eReviews.dk

Test af Ultimate Ears Wonderboom.

I denne test, hvor ovennævnte trådløse højttaler er blevet afprøvet og efterset, indgår følgende kriterier som del af den samlede bedømmelse:

 • Funktionalitet
 • Design
 • Pris

En række billeder viser desuden hvad der er i kassen, således at du får et dybdegående indblik i højttalerens tilbehør og finesser.

Højttaleren får ros for at være simpel at anvende, og lydkvaliteten roses ligeledes.

Du kan læse hele testen gratis hos eReviews, hvor du også kan læse flere detaljer om den trådløse højttaler fra Ultimate Ears.

Test af SACKit MOVEit.

I testen finder du en grundig gennemgang af højttaleren, den tilhørende app, designet, samt dens egenskaber.

Højttaleren får generelt ros for at have en god lydkvalitet, og det indbyggede batteri er en stor fordel. Den spiller højt og har en god bas, og det er en fordel at højttalerne kan parres og fungere sammen.

Hele testen kan læses gratis hos eReviews.dk.

Råd & Rön

Svenske Råd & Rön har i februar 2018 opdateret deres test af trådløse højttalere, så den nu rummer 22 testede modeller i mange forskellige prisklasser. Det drejer sig både om Multiroom-højttalere og Bluetooth-højttalere, der alle som hovedkriterie skal kunne afspille lyd trådløst.

Højttalerne er testet og vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Lydkvalitet 70 %
 • Brugervenlighed 20 %
 • Alsidighed 10 %

En enkelt trådløs højttaler klarer sig bedre end de andre, og generelt klarer flere modeller sig ganske godt.

Du kan læse hele testen hos Råd & Rön mod oprettelse af betalt medlemsskab. Det giver blandt andet adgang til en detaljeret oversigt, hvor du kan se hvordan alle modellerne klarer sig i forhold til hinanden på de ovennævnte kritikpunkter.

Aftonbladet

I denne test kigger Aftonbladet nærmere på 17 trådløse højttalere, og der er både testet højttalere der kan bruges alene eller som kan indgå i en multirumsløsning.

Testen tager udgangspunkt i nye teknologier, og der er således fokus på både enkeltstående højttalere og multirumshøjttalere.

Testpanelet udråber ikke en decideret vinder i denne test, men flere trådløse højttalere roses alligevel for at være de bedste på hver sit felt. Eksempelvis roses Sonos One for at være den bedste multirumshøjttaler, mens Sony SRS-XB40 roses for at være den bedste bærbare højttaler.

Du kan læse hele testen og se hvilke andre trådløse højttalere der anbefales, ved at oprette betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

Aftonbladet har i december 2016 taget et kig på 8 trådløse højttalere til multiroom-funktionalitet. I testen er der fokus på følgende kriterier:

 • Brugervenlighed
 • Lydkvalitet

Det er en relativt simpel test, hvor referencemodellen er fra Sonos, og der søges at finde gode alternativer til denne højttaler.

Ud af de 8 testede trådløse højttalere, klarer Sonos Play:3 sig dog bedst. Derudover får Philips Izzy BM6 også en fornuftig placering.

Du kan læse hele testen hos Aftonbladet, mod oprettelse af betalt medlemsskab.

Svenske Aftonbladet har i maj 2016 testet 9 forskellige trådløse højttalere beregnet til brug udendørs og i hjemmet. Der er tale om 9 modeller med hver sine egenskaber, og derfor har testens omdrejningspunkt været at finde de bedste trådløse højttalere til indendørs brug, bedste all-round højttaler og bedste højttaler til brug i vandet.

Der er i denne test kigget nærmere på højttalernes lydkvalitet samt brugervenlighed og andre egenskaber. Det er ikke angivet nøjagtigt hvad der kigges efter, men 3 højttalere klarer sig bedre end de resterende modeller. Det drejer sig om Bose SoundTouch 10 der anbefales som bedste trådløse højttaler til brug indendørs, Sony SRS-XB3 der anbefales som bedste trådløse all-round højttaler og Aquajam AJ2, der anbefales som bedste trådløse højttaler til brug på vandet.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle modellerne klarer sig, ved at oprette betalt medlemsskab hos Aftonbladet.

Testfakta

I denne test indgår 8 trådløse højttalere, som er blevet sammenlignet på deres egenskaber. Der er tale om højttalere til priser under 3.000 SEK, og testpanelet konstaterer at dyrt ikke altid er bedst.

I testen præsenteres vi får en sammenligningstabel med de 8 trådløse højttalere, og vores gæt er at de er vurderet på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Design
 • Pris

I testen bliver Audio Pro Addon T9 udnævnt som testpanelets favorit. Derudover højttaleren fra Clas Ohlson, som er et svensk lavprisvarehus med et stort sortiment af egne Private Label produkter.

Hele testen kan læses gratis hos Testfakta.

Jyllands-Posten

Test af Bang & Olufsen BeoPlay M5.

Jyllands-Postens Livsstil-sektion har, i samarbejde med Lyd & Billede, bragt en test af ovenstående trådløse højttaler.

I testen gennemgås blandt andet højttalerens design, tilslutningsmuligheder og lydkvalitet, og sammenlagt bedømmes BeoPlay M5 med karakteren 6 ud af 6. Den får desuden en speciel anbefaling af testpanelet.

Du kan læse et uddrag af testen gratis hos Jyllands-Posten, mens den fulde version kræver et betalt medlemsskab hos Lyd & Billede.

Icakuriren

I denne test er 8 trådløse højttalere blevet testet, for at finde den bedste. Der er tale om højttalere i mellemklassen, hvor flere modeller har rigtig god lyd.

I testen indgår følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Design/byggekvalitet
 • Pris

Ultimate Ears UE Roll 2, JBL Flip 3, Sony SRS-XB3 og Denon Envaya klarer sig alle fint, men det er altså Libratone Too der får testens bedste bedømmelse. Den får nemlig topkarakter for lydkvaliteten, hvilket er det vigtigste kriterie i testen.

Du kan læse hele denne test gratis hos Icakuriren.

Recordere.dk

Test af SACKit MOVEit.

I denne test indgår ovennævnte trådløse højttaler, og følgende punkter er gennemgået:

 • Udpakning og installation
 • SACKit Player App og Spotify Connect
 • Lydkvalitet
 • Multi-rum
 • Konklusion

Testpanelet virker begejstret for denne trådløse højttaler, som alt i alt klarer sig ganske fint. Den får ros for en god lydkvalitet, og prisen vurderes at være rimelig.

Du kan læse hele testen gratis hos Recordere.dk.

 

Test af Bang & Olufsen BeoPlay A1.

Recordere.dk har i april 2016 foretaget en grundig test af ovennævte trådløse højttaler. Der kigges i testen nærmere på følgende kriterier:

 • Design
 • Det tekniske
 • Batteriet
 • Tilslutninger
 • Knapper
 • Lyden
 • Håndfri tale og mødehøjttaler

Testpanelet er overordnet set meget begejstret for denne trådløse højttaler, som generelt udløser roser. Du kan læse hele testen gratis hos Recordere.dk.

Stiftung Warentest

Tyske Stiftung Warentest har i marts 2016 opdateret deres test af trådløse højttalere, så den nu omfatter test af hele 38 forskellige modeller.

Der er i testen fokus på følgende kriterier:

 • Lydkvalitet 65 %
 • Betjening 10 %
 • Stabilitet/holdbarhed 5 %
 • Batteri 20 %

I testen overrasker flere billige trådløse højttalere, da lyden er rigtig god. Dermed placeres JBL Flip3 på en førsteplads som testvinder, ligesom Ultimate Ears Roll, Creative Muvo Mini, og Philips BT3600 også klarer sig godt. Tidligere har Bang & Olufsen Beoplay A2 og Creative Sound Blaster Roar også klaret sig rigtig godt i selvsamme test.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle modellerne klarer sig, ved at oprette et betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

Soundguys

Test af Creative Sound Blaster Roar 2.

Soundguys er et uafhængigt magasin, som tester og anmelder forskellige lydenheder til hjemmebrug. I juli 2015 havde de således den trådløse Sound Blaster Roar 2 højttaler inde til test, og det er der kommet en meget positiv bedømmelse ud af.

Den trådløse højttaler er vurderet ud fra en masse konkrete delkriterier, som blandt andet omfatter lydkvalitet, bas, mellemtone, diskant, byggekvalitet, design, tilslutningsmuligheder, funktioner, batteriliv m.m.

Alt i alt klarer den trådløse højttaler fra Creative sig rigtig godt, og den roses for at have forbedret lydkvalitet og et pænere design end forgængeren. Alt i alt får du meget for pengene, og den anbefalet til dig der ønsker en alsidig trådløs højttaler.

PCMag

Test af Marshall Stanmore.

I denne test kigges der nærmere på den ovennævte trådløse højttaler. I testen kigges der blandt andet nærmere på designet, og højttaleren roses heriblandt for det klassiske rå udtryk. Den vurderes også at være særdeles kraftfuld, og så er det en fordel med de mange tilslutningsmuligheder.

Desværre trækker den høje pris og det lidt klodsede design ned i den samlede bedømmelse, men det er ikke værre end at den trådløse Bluetooth højttaler stadig opnår 4,5 stjerner ud af 5, samt en Editor’s Choice-titel.

Hele testen kan læses gratis hos PCMag.

Which.co.uk

Which.co.uk. ligger i London og er én af verdens største forbruger- og testmagasiner. Eksperter tester løbende produkter inden for mange forskellige kategorier, hvorefter de skriver anmeldelser af hvert enkelt.

Eksperterne har anmeldt højtalerne ud fra kriterierne:

 • Lydkvalitet
 • Maks. Volumen
 • Brugervenlighed
 • Lydkilder og forbindelser
 • Batterilevetid

Eksperterne kårer Google Nest Audio til det bedste køb i testen og fremhæver den gode lydkvalitet og stemmestyring.

Testen er udført den: november 2020
Du kan se testen af her

Eksperterne er også glade for Sonos One SL, som de giver en score på 82 ud af 100. De fremhæver, at højtaleren er lavet med en god lyd, og så er den nem at bruge.

Testen er udført den: oktober 2019
Du kan se testen af her

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme