En toilettaske er noget, vi alle har brug for på et eller andet tidspunkt, om så vi er en mand eller kvinde.

Når vi er på rejsen, nede i træningscenteret eller endda bare på arbejde, kan det være rart at have de få nødvendige, personlige ejendele som fx et make-up spejl med på farten.

Det er derfor også vigtigt, at toilettasken har præcis de rum, det design og den rummelighed, der matcher lige præcis med dine behov.

Vi har derfor gennemgået de allerbedste toilettasker, du kan finde på markedet lige nu, og heraf har vi udvalgt 8, som vi vil lægge fokus på og fremhæve i denne artikel, så du ikke skal lede med lys og lygte i alt for mange webshops og butikker. 

Liewood Breate – Lækkert og flot leo design, der er vendbart


Set på luxoliving.dk

 • Smukt design til kvinderLiewood Breate

Dette er en fremragende toilettaske, der ikke bare er praktisk, men så har den også et lækkert design, der både er stilrent og smart. Toilettasken fra Liewood Breate er designet til dig, der ikke bare er til en helt almindelig toilettaske.

Denne day toilettaske er først og fremmest designet i 100 % økologisk bomuld, som gør at du kan købe denne med god samvittighed. Økologisk bomuld udleder nemlig 94 % mindre drivhusgasser end konventionel ikke-økologisk bomuld.

Udover at købe med god samvittighed kan du samtidig også sikre dig en praktisk oplevelse med denne dame toilettaske, idet den har en utrolig praktisk størrelse, samtidig med at den også har et flot leopard design.

Designet er produceret sådan, at du ikke bare føler, at toilettasken er flot og stilren, hvilket den absolut også er, men den er også designet sådan, at den passer præcis til dine behov.

For med denne day toilettaske fra Liewood Breate kan du nemlig vende hele tasken på vrangen, så du arbejder med en helt anden stil og farve, hvis du bliver træt af det samme leopardmønster i længden.

Du kan derfor hele tiden skifte design alt efter dine behov og dit humør, du vender bare tasken på vrangen og voila, så er der en helt ny slags toilettaske med endnu et lækkert design.

 • Vendbart fra leo design til smuk beige 
 • 100 % økologisk bomuld
 • Længde: 23 cm
 • Bredde: 12 cm

Se pris på Liewood Breate hos luxoliving.dk

Lene Bjerre Rishia – Eksklusiv og stilren makeup taske


Set på TrendyLiving

 • Smukt design til kvinderLene Bjerre Rishia

Dette er en helt unik makeup taske til dig og dine behov, når du er på farten eller er rejsende, og hvor du har brug for at have et par nødvendige ting med til at friske makeuppen op.

Lene Bjerre er ikke bare et helt almindeligt brand, det er først og fremmest et 100 % dansk brand, der arbejder ud fra helt unikke værdier. De tror nemlig på, at brandet skal udtrykke de mennesker, som står bag, og derfor viser dette brand unikke designs.

Denne toilettaske er derfor håndlavet, som virkelig tager princippet om, at produkterne skal vise menneskene bag, til helt nye højder.

Du kan derfor ikke forvente, at hvert design er 100 % ens, men dette tydeliggør også en personlighed og unikhed over lige netop din makeup taske.

Udover at have et helt unikt lyserødt design, så er denne Rishia makeup taske også helt perfekt til din makeup, da størrelsen er matchet præcis til behovet, når du skal transportere din makeup.

Tasken er lavet i 100 % dejligt og lækkert bomuld, som skaber en rigtig god fornemmelse af blødhed og kvalitet. Derudover er lynlåsen også i en meget høj YKK kvalitet, så du kan regne med, at denne makeup taske er af bedste kvalitet hele vejen igennem.

 • 100 % bomuld
 • Håndlavet og unikt design 
 • Perfekt størrelse til makeup
 • Lynlås i YKK kvalitet
 • Længde: 28 cm
 • Bredde: 14 cm
 • Højde: 11 cm

Se pris på Lene Bjerre Rishia hos TrendyLiving

Samsonite makeup taske – Enkelt og klassisk design


Set på KitchenTime

 • Klassisk og sort design til kvinderSamsonite makeup taske

Et erfarent og klassisk brand, som holder ved år gennem år. Samsonite blev allerede grundlagt helt tilbage i 1910, og dengang havde det godt nok et andet navn, men det havde stadig samme kvalitetsstempel.

Dette er brandet, som du kan være sikker på at få en lækker og stilren kvalitet med. Samsonite er faktisk opkaldt efter en kuffert, som de hittede stort med i 1939, og i 1941 blev brandet til Samsonite.

Udover en iboende kvalitet og erfarenhed med dette brand, så bliver du heller ikke skuffet i den reelle brug af denne lækre dame makeup taske, som du kan bruge til lidt af hvert.

Den er nemlig perfekt til alle de små ting, som du nu har brug for i løbet af dagen, og derfor er den også optimal at have med på kontoret, så du kan friske makeuppen op i løbet af dagen.

Derudover er denne taske til makeup også fremragende til at tage med på weekendtur, da den med sin faste men samtidig bløde form, sagtens kan holde på lidt af hver af kosmetik og neglelak.

Denne komstetikpung er endvidere ikke kun beregnet eller matchende en erfaren eventyrer, det kan sagtens også være passende ind i stilen til en ung karrierekvinde eller ung rejsende, som har brug for en ordentlig og klassisk toilettaske.

 • 100 % polyester
 • Klassisk og sort design
 • Længde: 33 cm
 • Bredde: 10 cm
 • Højde: 24 cm

Se pris på Samsonite makeup taske hos KitchenTime

eStore Day toilettaske – Gennemsigtig, stilfuld og sporty


Set på vidaXL

 • Den gennemsigtige toilettaske til kvindereStore Day toilettaske

Kom med på den allerseneste mode med denne stilrene og gennemsigtige toilettaske, som både er sporty men samtidig utrolig fashionabel.

Der er intet, som skriger mere moderigtig lige nu end gennemsigtige tasker. Det er, hvad modefolket satser på, og det er derfor også noget, som du sagtens kan stå inden for. Dette er nemlig en utrolig smart, praktisk og lækker toilettaske til hverdagens brug.

Kender du det, når man ikke kan se noget som helst nede i sin makeup taske eller sin toilettaske, fordi man bare har kastet det hele ned i et stort rum. Og som oftest er der heller ikke andre muligheder, fordi der ikke er mere end et stort rum.

Dog er denne gennemsigtige og lækre toilettaske din seneste redning til sådanne problemer, da den gennemsigtige plast netop gør, at du kan se al indholdet i din toilettaske, så du nemt kan få fat i det, du gerne vil have.

Foruden, at denne taske er utrolig smart på grund af sit gennemsigtige design, så er materialet også af plast, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at denne toilettaske er sikret i våde miljøer.

Du kan derfor sagtens tage denne gennemsigtige day toilettaske med på stranden, hvor man ofte lige har brug for en deo eller en børste.

 • 100 % gennemsigtig og vandafvisende plast
 • Stilren og sporty lynlås 
 • Længde: 20 cm
 • Bredde: 8 cm
 • Højde: 10 cm 

Se pris på eStore Day toilettaske hos vidaXL

Vittorio Day toilettaske til mænd – Praktisk og stilfuld toilettaske til ophæng


Set på Coolshop

 • Praktisk og smart design til mændVittorio Day toilettaske til mænd

Dette er det ultimative tilbehør til badeværelset eller med på rejsen, da denne toilettaske til herre har et enormt lækkert design, der både er stilrent og praktisk.

Tasken har nemlig først og fremmest nogle helt fantastiske funktioner, som du ikke kan leve uden, når du er på farten eller på ferie, hvor man har brug for at holde orden og styr på sine ting, så de ikke ligger og roder rundt.

Vittorio har nemlig lavet en toilettaske, der kan hænges op, så du nemt kan få et godt overblik over indholdet i øjenhøjde. Derudover kommer denne day toilettaske til herre også med en masse rum, som gør det muligt for dig at adskille dine toiletsager.

Denne toilettaske til mænd er nemlig udstyret med 3 lynlåslommer, som du eksempelvis kan putte tandbørste, voks eller tandpasta i. Derudover er der også en lomme og et andet stort rum til de lidt højere produkter såsom hårspray.

Disse muligheder giver et utrolig godt overblik over dine toiletsager, når du er ude at rejse, og du kan derfor hele tiden have styr på, hvor du har lagt hvad.

Denne toilettaske er udover at være utrolig smart også lavet efter bæredygtige principper, idet tasken er foret med nylon, som er lavet af 4 genbrugte plastikflasker.

Dette betyder, at udover du får et uundværligt opbevaringsrum på farten, så kan du også være helt rolig på samvittigheden.

 • Bæredygtig – lavet af plastikflasker, der er høstet fra havet
 • Opfylder REACH-standarderne og produceret af rPET
 • Hank i toppen til ophæng
 • 3 lynlåslommer og 2 rum 
 • Længde: 23 cm
 • Højde: 30 cm
 • Bredde: 10 cm 

Se pris på Vittorio Day toilettaske til mænd hos Coolshop

Studio toilettaske til herre – Premium look med lammeskind


Set på Coolshop

 • Premium look og læder til mændStudio toilettaske til herre

Dette er den luksuriøse følgesvend at tage med på rejsen eller på farten, da du med denne lækre toilettaske til herre af lammeskind får dine behov stillet i forhold til, hvad du har brug for til opbevaring.

Studio er fuldt ud et dansk brand, som er designet af det danske designfirma CIMI. Først og fremmest er Studio et mærke, der går op i kvalitet og æstetik. De fokuserer på slidstærke materialer, så du kan bruge dine tasker i så lang tid som muligt.

Udover at være ekstra fokuseret på længerevarende materialer, der holder til dine behov, så er taskerne også lavet af et erfarent designfirma, idet CIMI har 25 år på bagen.

Dette bliver især tydeliggjort i taskerne fra Studio, idet der bliver taget højde for funktionaliteten og kvaliteten.

Det er en toilettaske til herre fra Studio, som er specielt designet til de behov for opbevaring af toiletsager, som en mand har, når han er ude at rejse. Den er designet med to rum, som giver fleksibilitet og mulighed for at dele dine sager op.

Derudover er den også udstyret med en lille lynlåslomme på ydersiden af toilettasken, som gør det let for dig at holde overblik og organisere dine sager. Dette er en perfekt toilettaske til manden, der gerne vil have et enkelt og lækkert design.

 • Materialet er blødt lammeskind
 • Ydre lynlåslomme 
 • 2 store rum 
 • Længde: 27,5 cm
 • Bredde: 11 cm
 • Højde: 15 cm 

Se pris på Studio toilettaske til herre hos Coolshop

Vittorio Day toilettaske – Den klassiske og stilrene toilettaske til mænd


Set på Coolshop

 • Klassisk og simpel til mændVittorio Day toilettaske

Dette er den helt klassiske og stilrene toilettaske til herre, som matcher lige præcis med dine behov, som du har i forhold til opbevaringen af dine toiletsager, når du er på farten, eller når du tager ud og rejser.

Vittorio er et italiensk brand, der er etablerede helt tilbage i 1907, så du kan sagtens regne med, at du får, hvad du betaler for med denne lækre og æstetiske toilettaske.

Her er der nemlig garanti for god, gammeldags erfaring inden for branchen, samtidig med at du får et produkt af et brand, der virkelig ved, hvad de taler om, og hvad de har med at gøre.

De har designet toilettasker i mange år, så de ved, hvad forbrugerne har brug for.

Denne Day toilettaske er designet til mandens behov, idet den har et ydre rum, der lukkes med en lynlås, og som er beregnet til små sager, der skal være hurtigt og til at få fat i.

Derudover er toilettasken også udstyret med hele 3 indvendige rum, hvoraf der er 2 store rum og en lille lynlåslomme, så du let og overskueligt kan organisere dine toiletsager til turen.

Det gør det langt nemmere at rejse, idet du ikke skal stå og bøvle med en rodet toilettaske.

Denne toilettaske til herre fra Vittorio er også af den bedste kvalitet af nylon, som både giver et utroligt lækkert look, samtidig med at du også er sikret, at den er let at gøre ren. Du kan bare tørre en fugtig klud hen over overfladen, og så er toilettasken klar igen.

 • 100 % nylon
 • En ydre lynlåslomme
 • 3 indvendige lommer 
 • Lækker kvalitet og klassisk look
 • Længde: 27 cm
 • Bredde: 13 cm
 • Højde: 17 cm

Se pris på Vittorio Day toilettaske hos Coolshop

Bloomingville Day toilettaske – I et lækkert blåternede polyester materiale


 • Bloomingville Day toilettaskeSmukt og enkelt design til kvinder

Bloomingville leverer en rigtig god kvalitet, hvor der både er tænkt over hver enkelt lille detalje, samtidig med at kvaliteten også bare skal spille for den enkelte. Dette er et 100 % dansk brand, som skaber produkter ud fra danske værdier.

Med denne Day toilettaske til damer fra Bloomingville får du et flot design og en rigtig god kvalitet, der stensikkert vil blive et hit i det lange løb.

Bloomingville er grundlagt i 2000, og de går nemlig op i, at deres produkter bliver produceret til hverdagens designere. Dette betyder, at du kan få et stilrent design til nogle rimelige penge, så alle kan være med i forhold til Bloomingvilles produkter.

Derudover går de også meget op i at bruge ordentlige materialer såsom naturmaterialer, som er i høj kvalitet, samtidig med at designet også er æstetisk og uformelt.

Det ser du med denne toilettaske, idet dens blå ternede design efterligner naturens smukke farver og mønstre. Det gør, at designet er uformelt, men det går hverken på kompromis med kvaliteten eller æstetikken.

Toilettasken er derfor designet ud fra hverdagens brugeres behov, hvilket betyder, at du får en lækker og smart taske og en praktisk opbevaringsmulighed med på rejsen eller på arbejde.

 • 100 % polyester
 • Lækker blå og ternet mønster
 • 100 % dansk producent 
 • Længde: 25 cm
 • Bredde: 10 cm

Hvordan udvælges produkterne?

Denne gode og overskuelige oversigt over de 8 bedste toilettasker, som vi har udvalgt af de samlede antal makeup tasker, Day toilettasker og toilettasker specifikt til både herre og damer, er lavet på baggrund af en udførlig gennemgang af ovenstående. 

Hvorfor lige netop disse 8 toilettasker?

Derudover har vi valgt produkterne netop ud fra deres kvalitet, gode pris og alsidige design, som kan give noget inspiration til dig, der ikke orker at kigge 117 forskellige sider igennem. Med denne oversigt er det hurtigt og nemt.

Hvilke tanker skal du gøre dig i dit næste køb?

Når du er på udkig efter en ny toilettaske, skal du selvfølgelig overveje, hvad der er bedst til dine behov og dit temperament. Skal det være til makeup, er det okay, at tasken er lille, mens din toilettaske til toiletsager skal være lidt større.

Til sidst skal du selvfølgelig også være opmærksom på, hvilken type du har lyst til. Skal den være til manden, der har brug for den praktiske med de mange rum eller ham, der skal have et luksuriøst look, som holder i mange år?

Eller er det en toilettaske til hende, der gerne vil kunne have et klart overblik over indholdet allerede inden, at hun åbner den, eller skal det være makeup tasken til hverdagens opfriskninger?

Er du interesseret i andre artikler med et klart overblik?

Går du og mangler indholdet til nogle af disse lækre toilettasker, som du kan tage med på rejsen, såsom de bedste hårredskaber og -værktøjer, der er bedst i test? Så kan du allerede læse mere om dette på denne side.

Vi har nemlig samlet en testoversigt over de bedste glattebørster, og vi hjælper dig endda med at finde den bedste hårtørrer, som er udvalgt på et grundlag i forhold til kvalitet, pris, design og funktioner. 

Denne side er anmeldt af: Mette S. Berg Rating 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar