Arbejder du med interviews, podcasts eller videoer derhjemme enten i forbindelse med arbejde eller hobby, har du brug for den absolut bedste lyd. Dette får du ved at vælge en mikrofon (også kaldet microphone) i god kvalitet i forhold til både lydkvalitet, funktioner og design.

Der findes forskellige modeller på markedet, og der kan være individuel forskel på, hvilken model du skal vælge i forhold til dine behov og ønsker. Mikrofoner kan bruges til alt fra kommunikation til indspilning af videoer.

Herunder finder du de bedste mikrofoner til PC og mobil, som giver dig lyd i topklasse, og som kan købes med ekstra tilbehør. 

Blue Microphones Yeti – Vores anbefaling


Set til: 889,00

Køb hos Elgiganten

Blue Microphones YetiOm

Blue Microphones Yeti giver dig lyd i absolut topklasse og er i stand til at opfange lyd på lang distance. Dette er en fordel for dig, som vil have frihed og fleksibilitet, når du laver interviews eller er i gang med at lave videoer. 

Blue Microphones Yeti er en velbygget bordmikrofon, som er udstyret med forskellige indstillingsmuligheder, så du får den lyd, som du har brug for. Den store fordel ved Yeti er, at den kan anvendes af alle og enhver. Du behøver ikke have erfaringer med teknik og udstyr til lydindspilning for at få glæde af Yeti. Den er simpel at indstille og nem at anvende.

Se forhandlere nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Den tilsluttes din computer ved hjælp af USB kabel. Yeti henvender sig til dig, der laver podcasts, laver dine egne YouTube videoer eller laver interviews i forbindelse med arbejde.

Udvalgte specifikationer

 • Frekvensomfang: 20Hz–20kHz
 • Høj indspilningskvalitet
 • Nem at bruge og indstille
 • Kan optage lyd på lang afstand 
 • Kan anvendes til både interviews, podcasts og til indspilning af videoer

BOYA BY-M1 Mikrofon – Bedst til prisen


Set til: 129,00

Køb hos Computersalg

BOYA BY-M1 MikrofonDenne mikrofon findes til en rigtig god pris – men det går ikke ud over kvaliteten. Mikrofonen har for eksempel modtaget over 4,5 ud af fem stjerner hos Google Shopping.

Om

Har du brug for en lille og funktionel mikrofon, som primært skal bruges til kommunikation på farten, eller når du sidder ved computerbordet, er denne BOYA BY-M1 det rette valg. Den er ideel for dig, som vil have de mest frie arbejdsvilkår eller dig, som skal kunne betjene din PC, samtidig med at du har telefonisk kontakt med kunder, venner eller andre. 

Se forhandlere nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Den lille mikrofon er designet med en clip, som du kan sætte på kanten af bluse eller på hjørnet af din krave. Enheden kan tilsluttes din PC, og du kan nemt betjene den, mens du kommunikerer. Du kan skrue op og ned for lyden, ligesom du kan hhv. tænde og slukke for enheden. 

Udvalgte specifikationer

 • Frekvensomfang: 65-18000Hz
 • Funktionel, lille mikrofon til kommunikation 
 • Fleksibelt design med clip
 • Egnet for dig der har brug for at kunne kommunikere på farten eller foran skrivebordet 

Razer Seiren Elite – Bedste Premium valg


Set til: 1.299,00

Køb hos

Razer Seiren EliteDette premium-valg er ikke blot en god mikrofon – det er en fantastisk mikrofon. Den har blandt andet modtaget tæt på en topscorer i en test foretaget af TestSeek.

Om

Razer Seiren X er produktet for dig, som går op i at få en mikrofon med flest funktioner og i et eksklusivt design. Med dette produkt kan du indtale lyd i professionel kvalitet og med et minimum af baggrundsstøj. 

Razer er en anerkendt producent af udstyr og tilbehør til PC og gaming, som udvikler og fremstiller produkter i bedste kvalitet og med den nyeste teknik. 

Se forhandlere nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Razer Seiren Elite er kompatibel med både Mac og Windows og tilsluttes vis USB stik.

Foruden den professionelle kvalitet er den store fordel ved Razer Seiren Elite, at den er fleksibel designet til at kunne blive monteret, hvor du ønsker det. Det kan være øverst på en computerskærm, eller det kan være på kontorbordet. 

Du får masser af anvendelsesmuligheder, når du lavet i mikrofon køb af en premium model. 

Det stilrene og eksklusive design vil komplimentere ethvert kontor eller gamerbord. 

Udvalgte specifikationer

 • Frekvensomfang: 20-20000Hz
 • Kan fungere sammen med både Mac og Windows
 • Professionel lydkvalitet 
 • Tilsluttes via USB
 • Fleksibelt design du kan montere på både bord og computer

Antlion Audio ModWic Wireless – trådløs og fleksibel


Set til: 947,00

Køb hos Dustinhome

Antlion Audio ModWic WirelessOm

En mikrofon kan anvendes til mange forskellige formål. Det kan være hobbyrelateret eller formål, som har relation til dit arbejde. Vil du have en mikrofon, som skal kunne anvendes både i fritiden og på jobbet, skal du vælge en trådløs udgave, så du får de mest fleksible rammer. 

Denne Antlion Audio ModWic er en lille men effektiv mikrofon, hvor du kan indtale eller kommunikere på lang afstand, uden at lyden forringes. 

Se forhandlere nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Antlion Audio Modwic Wireless er ideel for dig, som gamer regelmæssigt eller for dig, som har brug for at have de mest effektive arbejdsforhold, hvor du både skal kunne være fysisk fleksibel og samtidig kunne kommunikere med dine kunder eller andre. 

På trods af sin høj kvalitet og smarte, trådløse design kan du købe Antlion Audio ModWic Wireless til en konkurrencedygtig pris.

Enheden er fremstillet i et brugervenligt design, så alle og enhver kan få glæde af at lave videoer i bedste lydkvalitet eller kommunikere uden støj i baggrunden.

Udvalgte specifikationer

 • Frekvensomfang: 20–20000Hz
 • Trådløs model der giver dig masser af frihed på jobbet og i fritiden
 • God pris
 • Du får en enhed med høj lydkvalitet til kommunikation eller indspilning 
 • Eget til både hobby, gaming og professionel anvendelse 

Røde VideoMic Me – Bedste mikrofon til telefon


Set til: 426,00

Køb hos Proshop

Røde VideoMic MeDenne smarte mikrofon har modtaget 4,4 ud af fem mulige stjerner på PriceRunner. Omkring 1.000 forbrugere har anmeldt produktet – og dette testresultat er nok til at komme med i vores oversigt.

Om

Det meste udstyr til lydoptagelse er skabt til at fungere sammen med en PC. Holder du af at optage videoer, og bruger du en del af din fritid eller arbejde på at lave videoer eller interviews, har du brug for en mikrofon til mobil. Denne udvider dine muligheder for at lave videoer, når du ikke er begrænset af dine fysiske forhold. 

Se forhandlere nedenunder:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Røde VideoMic Me vejer kun 34g og skal monteres direkte på din mobil.

Denne moderne og smarte mikrofon er perfekt for dig, som allerede laver videoer samt dig, som har ønsket om at begynde at optage dine egne videoer med høj lydkvalitet. 

Det behøver ikke kræve meget eller dyrt udstyr at lave videoer eller interviews i god kvalitet. Når du har en moderne mikrofon til mobil, kan du begive dig ud i at lave professionelle optagelser, som du kan udvikle dig teknisk med. 

Enheden skal forbindes direkte til din mobil og er fri for generende ledninger. Med Røde VideoMic Me kan du optage både indenfor og udendørs.

Udvalgte specifikationer

 • Frekvensomfang: 100–20000Hz
 • Nem og enkel montering på din Smartphone
 • Konkurrencedygtig pris
 • Kan anvendes under forskellige vejrforhold.

Testkilder

I denne testoversigt har vi selv foretaget en grundig test af Blue Microphones Yeti, som er et produkt, der er fyldt med kvalitet.
Hvad angår de andre produkter, har vi sat vores tillid til kundeanmeldelser og eksterne tests. Vi har hentet inspiration og viden hos: 

 • TestSeek
 • Pricerunner
 • Google Shopping

Denne research og vores egen test sikrer, at du får en troværdig guide, så du kan finde din næste mikrofon i denne oversigt. 

 

Læs også vores artikel om: Pladespiller testoversigt – find den bedste pladespiller

Se også artiklerne:Musemåtte testoversigt

Se også Mikros für Smartphones und Camcorder skrevet af frankenpost.de

Denne side er anmeldt af: Alexander A. Hedegaard 5/5

 

 

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar