Livet som nybagte forældre er ikke altid lige nemt. Selvom det er en stor lykke at bringe et andet væsen til verden, kan det tage hårdt på både det sociale, mentale og det fysiske helbred. Det gør sig især gældende for mødrene, da de skal lægge krop til en stor del af arbejdsbyrden.

Mange kvinder oplever tiltagende ømhed i brysterne, i takt med at de ammer deres børn. Det er en helt naturlig udvikling, da barnet har brug for meget mælk i den første tid, men du kan dog heldigvis lette en del af smerten ved at anvende en brystpumpe. På den måde kan du tømme brystet effektivt, samtidig med at du også stimulerer endnu mere mælk over tid.

En brystpumpe er en smart opfindelse, og den har gjort livet nemmere for mange nybagte forældre. Der findes flere forskellige brystpumper på markedet, og vi har udvalgt 6 af de bedste brystpumper, som bliver fremhævet af eksperter. 

Det skal du overveje, før du køber en ny brystpumpe:

 • Først og fremmest skal du overveje, hvad dit behov er. Hvis du næsten ikke har brugt den med dit første barn, er det heller ikke sikkert, du kommer til at bruge den særlig meget denne gang. Derfor kan du med fordel tænke over, om det overhovedet kan betale sig at købe en ny.
 • Desuden skal du overveje, hvor mange penge, du gerne vil bruge på den. Vil du have den nyeste? Eller vil du hellere købe den brugt? Der kan være mange penge at spare ved at købe den brugt, og hvis du ikke har planer om at bruge den særlig meget, vil det være smart.
 • Til sidst skal du overveje, om du vil have en manuel eller en elektrisk brystpumpe. En manuel brystpumpe er meget fin, hvis du ikke har planer om at bruge den særlig meget, men hvis du har planer om at bruge den tit, er det en elektrisk brystpumpe, du skal have fat i.

Medela Symphony breast pump set brystpumpe 

Bedst til prisen


Medela Symphony breast pump set

 

Introduktion 

Medela er en populær producent, der kommer til at optræde flere gange på denne liste. Deres Symphony-model indtager 2. pladsen, da dens sugeevne overgår alle de andre. 

På den amerikanske hjemmeside Healthline anbefaler man også Medela Symphony breast pump set – double. Den beskrives sm “den bedste brystpumpe efter hospitalers standard”. Selvom det er en dyrere brystpumpe, får du meget for pengene. Den yder en imponerende sugeevne, den larmer ikke, og så kan den efterligne en babys bevægelser, når der ammes. 

På Google Shopping giver kunderne Medela Symphony breast pump set – double en score på 4,2. Den roses for at kunne pumpe kraftigt og vedvarende, samtidig med at den er komfortabel at anvende. Den er let og nem at transportere, og så er den også nem at rengøre. 

Medela Symphony breast pump set – double får også en høj score på 4,3 på hjemmesiden Product Review. Det er især brugervenligheden, vedligeholdelsen, sugeevnen og komforten, som er i top. En bruger skriver, at hun gik fra at kunne pumpe 14 ml. mælk til 80 ml. på mindre end to uger.

Se priser og tilbud på Medela Symphony breast pump set brystpumpe her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Medela Symphony breast pump 

Der er en grund til, at Medela Symphony breast pump set – double anvendes på så mange hospitaler rundt om i verden. Denne ekstremt lette brystpumpe er nem at transportere, og så yder den en stor sugeevne i forhold til sin motors størrelse. Den er designet til at skulle kunne efterligne måden, en baby suger på et bryst, og dette stimulerer en endnu større produktion af brystmælk. 

Brystpumpen er designet til at skulle bruges flere gange, og da den opbygget meget tæt og gennemført, kan flere forskellige personer gøre brug af den uden at risikere noget. 

Fordele

 • Håndfri funktion
 • Ekstremt let og nem at transportere
 • Kommer med digitalt display og timer
Ulemper

 • Motoren er ikke så stærk i forhold til kliniske brystpumper

Specifikationer:

 • Testet i klinisk laboratorium: Ja
 • Opladning: USB
 • Timer: Ja
 • Flasker: Ja, 2 x 150 ml. flasker med låg

 

Medela Swing Maxi Flex elektrisk dobbeltbrystpumpe 

Premiumvalg


Medela Swing Maxi Flex elektrisk

 

Introduktion 

En anden Medela-brystpumpe, der indtager de øverste pladser på denne liste, er Swing Maxi Flex-modellen. Det er en elektrisk dobbeltbrystpumpe, der byder på så mange praktiske funktioner, at vi betegner den som vores ”Premiumvalg”.

Denne brystpumpe anerkendes også mange andre steder. Pricerunner har lavet en liste over de bedste elektriske brystpumper i test, og her dedikerer Pricerunner førstepladsen til Medela Swing Maxi Flex. Det skyldes, at det er en effektiv brystpumpe, som er meget let at rengøre. Den er heller ikke dyr i forhold til, hvad du får for pengene. 

På samme tid giver kunderne på Amazon en samlet score på 4,4 stjerner til Medela Swing Maxi Flex. Det skyldes blandt andet, at brystpumpen er nem at skille ad, hvilket gør rengøringen meget overskuelig. På samme tid er ribben af en god størrelse, og det øger den overordnede komfort.

Se priser og tilbud på Medela Swing Maxi Flex elektrisk dobbeltbrystpumpe her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Medela Swing Maxi Flex 

Medela Swing Maxi Flex er – som navnet antyder – en meget fleksibel brystpumpe. Det skyldes blandt andet, at den kan bruges til både enkelt- og dobbeltbrystpumpning, og så har den en forbedret vinkel på 105 grader, der gør det nemmere at placere den komfortabelt. Medela Swing Maxi Flex er skabt i et praktisk design, der byder på en blød kant, som tilpasser sig brystets kurver.

Denne Medela-model er også udstyret med en teknologi, der efterligner barnets måde at suge brystmælk på. Det stimulerer oplevelsen og forøger produktionen af mælken. Når du er færdig med at pumpe, vil du ikke have noget problem med at gøre Medela Swing Maxi Flex ren igen, da den nemt kan skilles ad og komme i opvaskemaskinen.

Du skal dog være opmærksom på, at Medela Swing Maxi Flex støjer en anelse mere end andre lignende modeller.

Fordele

 • Praktisk design
 • Meget effektiv
 • Nem og behagelig at pumpe med
 • Nem at rengøre
Ulemper

 • Støjer en anelse ved det maksimale niveau

Specifikationer:

 • Testet i klinisk laboratorium: Ja
 • Opladning: Strømadapter
 • Flasker: Ja, 2 x 150 ml. flasker med låg

Tommee Tippee TT CTN elektrisk brystpumpe NY 2020 

Testvinder


Tommee Tippee TT CTN elektrisk brystpumpe NY 2020 

Introduktion 

På denne liste vil du støde på mange modeller fra kendte producenter som Medela og Beurer, men førstepladsen går alligevel til et helt andet brand: Tommee Tippee. Deres TT CTN 2020-model gør det nemlig lige en anelse bedre end de andre på markedet. 

Dét er skribenterne på hjemmesiden MadeForMums også enige i. Her får modellen fra Tommee Tippee 4,5 ud af 5 stjerner, mens læserne på hjemmesiden giver brystpumpen 4,17 stjerner. Alle parametre – lige fra anvendelighed til komfort og til holdbarhed – får 4,5 stjerner af anmelderne, og den roses især for at være let, transportabel og lydløs. 

Det samme gør sig gældende på hjemmesiden På Tell Me Baby. Her pumpen 4,1 stjerner af brugerne. Det skyldes blandt andet, at brystpumpen er meget behagelig at anvende, og du får god mulighed for selv at bestemme, hvor hurtigt eller langsomt du vil pumpe mælken ud. En bruger skriver, at hun kan komme op på at få pumpet 150 ml. ud på 15 minutter, hvis sugekraften skrues op på det højeste niveau.  

Se priser og tilbud på Tommee Tippee TT CTN elektrisk brystpumpe NY 2020 her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om Tommee Tippee TT CTN NY 2020

Tommee Tippee TT CTN NY 2020 er en mindre model, der er diskret og larmer meget lidt. Dens kompakte størrelse gør den nem at transportere rundt, og du kan hurtigt lade dens batterier op. På én fuld opladning får du 60 minutters pumpning, og du kan derfor roligt tage denne brystpumpe med på farten.

Tommee Tippee TT CTN NY 2020 byder på 5 forskellige massageindstillinger og 9 ekspres indstillinger. Du vil af den grund have nemt ved at finde en rytme, der er mest optimal til dig. Selvom brystpumpen ikke er nær så kraftfuld som hospitalers standarder, vil den stabile sugekraft alligevel kunne dække de flestes behov. 

Fordele

 • Larmer ikke
 • Let at bære på
 • Nem at transportere
 • Kompakt opbygning
 • Nem at anvende og meget komfortabel
Ulemper

 • Ikke så kraftfuld som modeller efter hospitalers standard
 • Ikke egnet til opvaskemaskinen

Specifikationer:

 • Testet i klinisk laboratorium: Ja
 • Opladning: USB
 • Batterilevetid: 60 min.
 • Indstillinger: 5 massage og 9 ekspres
 • Timer: Ja

Medela Harmony Manuel Brystpumpe M. Flex Tragt – bedste manuelle pumpe i let design


Medela Harmony Manuel Brystpumpe M. FlexIntroduktion 

Producenten Medela skaber også manuelle brystpumper, og her betragtes Medela Harmony som én af de bedste på markedet.

BabyGearLab placerer i hvert fald Medela Harmony på 3. pladsen over de bedste brystpumper i 2021, og det skyldes langt hen ad vejen dens simple design. Den er meget transportabel og let, og så har den også en fleksibel ribbe, der øger komforten. Medela Harmony er stort set lydløs, hvilket gør den mere praktisk at anvende i hverdagen.

Brugerne på Google Shopping er også tilfredse med Medela Harmony og her opnår modellen en samlet score på 4,7 stjerner ud af 5. Nogle kunder oplever faktisk, at denne manuelle brystpumper giver mere mælk end elektriske pumper, og så trækker det også op, at den er så nem at rengøre efter brug. 

Se priser og tilbud på Medela Harmony Manuel Brystpumpe M. Flex Tragt her:

Om Medela Harmony 

Der kan være mange forskellige årsager til at vælge en manuel brystpumpe i stedet for en elektrisk brystpumpe. Ofte larmer de en del mindre, og det gør sig især gældende ved Medela Harmony, som er stort set lydløs. Du får med denne brystpumpe også mulighed for selv at styre tempoet og rytmen, selvom de gentagende bevægelser for nogle personer kan være anstrengende i længden.

Medela Harmony er en let brystpumpe, der er nem at transportere. Det gør den ideel til at tage med på farten, og med den fleksible ribbe vil du nemt kunne opnå stor komfort, uanset hvor du er. Da det er en manuel brystpumpe, egner den sig ikke nødvendigvis til hyppig brug, og du kan derfor med fordel anvende den som en back-up-brystpumpe.

Fordele

 • Let og nem at transportere
 • Fleksibel ribbe
 • Larmer overhovedet ikke
Ulemper

 • Gentagende håndbevægelse kan være slidsom
 • Ikke egnet til hyppig brug

Specifikationer:

 • Vægt: 300 gram
 • Sugeniveauer: 2
 • Materiale: Polypropylen
 • Anbefalet alder: 0-2 år

Beurer BY 40 brystpumpe – praktisk elektrisk brystpumpe med varierende niveauer


 Beurer BY 40 brystpumpeIntroduktion 

På 5. pladsen på Pricerunners liste over de bedste brystpumper finder du Beurer BY 40. Den beskrives som ”en praktisk brystpumpe med variabel styrke, adaptere til diverse flasker og smart display”, og det er et stort plus, at den er så nem at rengøre. Du kan opnå stor pumpekraft med denne model, hvilket er positivt, hvis brysterne har nemt ved at blive hurtigt fyldte.

Kunderne på Google Shopping giver også Beurer BY40 mange gode anmeldelser og en samlet score på 4,7 stjerner. Den beskrives som en meget effektiv brystpumpe, der har en kraftig sugeevne. Den er også forholdsvis nem at anvende, og så larmer den heller ikke mærkbart i kundernes optik.

Se priser og tilbud på Beurer BY 40 brystpumpe her:

Om Beurer BY 40 

Beurer har stor erfaring med at skabe smarte og praktiske elektriske apparater, og dén erfaring kan også tydeligt mærkes ved Beurer BY 40. Modellen er skabt til moderen, der har brug for regelmæssig pumpning, og med sine 10 forskellige stimulerings- og pumpeniveauer vil denne model være komfortabel for langt de fleste.

Beurer har indbygget en memory-funktion i deres BY 40-model, og på den måde kan du nemt genoptage de tidligere anvendte indstillinger. Det betyder, at du ikke behøver at spilde unødvendig tid, når dit barn har brug for næring. Du kan på det smarte display også altid se, hvor lang tid en pumpning varer.

Selvom Beurer BY 40 har en relativt kort batterilevetid, kan den både bruges via strømadapter eller via de medfølgende batterier. 

Pros

 • Smart display der viser varigheden af en pumpning
 • Kan anvendes med batterier
 • Nem at rengøre
Cons

 • Kort batterilevetid
 • Sugekraften føles nogle gange for voldsom

Specifikationer:

 • BPA-fri: Ja
 • Indstillinger: 10 stimuleringsniveauer og 10 pumpeniveauer
 • Strøm: Strømadapter eller medfølgende batterier
 • Flasker: 1

 

MAM 2 in 1 Electric & Manual brystpumpe – effektiv brystpumpe der kan anvendes både manuelt og automatisk


IntroMAM 2 in 1 Electric & Manual brystpumpeduktion 

Den sidste brystpumpe på denne liste kommer fra producenten MAM, som siden 1976 har skabt graviditets- og babyprodukter af høj kvalitet. Med deres 2 in 1 Electric & Manual-model opnår de stor anerkendelse, og på Pricerunners liste over de bedste brystpumper indtager dette produkt 4. pladsen. Det kommer af, at den er effektiv både manuelt og elektrisk, og selve designet er meget gennemtænkt. Flaskerne kommer i spil på en smart måde, og fra starten får du alle dele med.

På Amazon får pumpen 4,3 stjerner af kunderne, og en klar fordel er, at den er nem at skille ad og dermed nem at rengøre. Den kan også lades op på kort tid, samtidig med at den leverer en stabil og konstant pumpning. 

Se priser og tilbud på MAM 2 in 1 Electric & Manual brystpumpe her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Om MAM 2 in 1 Electric & Manual Breast Pump

MAM 2 in 1 er en meget alsidig brystpumpe, der passer til enhver smag. Uanset om du foretrækker en elektrisk pumpe, der gør det hårde arbejde for dig, eller en manuel pumpe du selv kan styre, er MAM-modellen et oplagt bud. Det skyldes, at den nemt kan omdannes til en manuel pumpe, og alle dele følger med lige fra starten.

MAM 2 in 1 byder på et praktisk touch-display, så du hurtigt kan indstille pumpen efter dine behov. Batterierne kan lades op på kort tid og give pumpning i op til 5 timers varighed, og så kan du vælge mellem 9 forskellige stimulerings- og pumpningsniveauer. 

Fordele

 • Gennemført design med flasker
 • Kan omdannes til en manuel pumpe
 • Alle dele er inkluderet fra starten
Ulemper

 • Kan kun pumpe ét bryst ad gangen

Specifikationer:

 • Batterilevetid: 5 timer
 • Timer: Ja
 • Indstillinger: 9 stimulerings- og pumpningsniveauer

Gode råd til valg af brystpumpe

Når du skal købe en brystpumpe, er der et hav af muligheder, og det kan være svært at vide, hvad du skal lede efter. Det kan være meget forvirrende, hvilket kan gøre det uoverskueligt at skulle forsøge at finde en god en. Heldigvis er der nogle gode råd at hente, hvis du læser med her.

En brystpumpe vil med stor sandsynlighed være rar at have, hvis du ikke har mulighed for at være hjemme, og babyens far derfor skal give ham eller hende mælk, eller hvis du har svært ved at få gang i amningen, og babyen er sulten.

Men det er alligevel værd at tænke over, om det kan betale sig at købe en helt ny en på forhånd. Derfor kan du med fordel købe den brugt, og hvis du finder ud af, at du bruger den rigtig meget, kan du købe en helt ny en, så du har den nyeste og den bedste. Du skal altså med andre ord finde en brystpumpe, der passer til dit og babyens behov.

Du skal også finde en brystpumpe, der både er effektiv og behagelig, så det ikke bliver en dårlig oplevelse for dig at malke ud. Det er ikke altid, det bliver en rar fornemmelse at pumpe, og derfor er det vigtigt, at du får fat i en brystpumpe, der er effektiv og behagelig at bruge, så det hurtigt er overstået og samtidig er en god oplevelse for dig.

Kilder: BreastfeedingUSA.org, MayoClinic.org og WhatToExpect.com

Hvordan bruger du en brystpumpe?

Start med at finde et behageligt sted at sidde, hvor du er i trygge og rare omgivelser, og hvor du kan sidde blødt og oprejst. Hvis du har babyen med, kan du have et tæppe klar, som han eller hun kan ligge på og lege med noget sjovt og stimulerende legetøj imens.

Begynd derefter at pumpe, og slap af imens, så oplevelsen ikke bliver for stressende. Husk at pumpe lige så mange gange, som du ville gøre, hvis du ammede. Hvis du er vant til at amme fire gange, skal du pumpe fire gange, mens du er ude, så der er nok mælk til babyen, når han eller hun bliver sulten.

Sørg for at planlægge på forhånd, så du ved, hvor meget du skal pumpe, og hvor tit du skal gøre det. Du kan med fordel sætte nogle alarmer, hvis du er til fødselsdag eller et andet lignende arrangement, så du ikke risikerer at glemme det.

Kilder: Philips.dk og Medela.dk

Sådan skal du håndtere modermælk

Når du har pumpet din mælk, og din baby ikke er sulten med det samme, skal det selvfølgelig opbevares, så det ikke bliver dårligt. Det kan du både gøre i køleskabet og i fryseren, men hvis det har været i køleskab, vil det være bedre, end hvis det har været frosset ned. Helt frisk modermælk har nemlig et højt indhold af antioxidanter og nogle gode bakteriedræbende egenskaber, så din baby udelukkende får det bedste af det bedste.

Du kan dog opbevare mælken på flere forskellige måder, og hvis du opbevarer det i stuetemperatur, kan det holde sig omkring fire timer, hvis du opbevarer det i køleskab, kan det holde sig i tre til fem dage, og hvis du fryser det ned, kan det holde sig i omkring seks måneder. Når du har taget mælken op fra fryseren, kan det holde omkring to timer ved stuetemperatur og op til et døgn i køleskabet. Husk at du ikke må fryse det ned igen!

Hvis du ikke ved, hvor du skal placere din baby, imens du sørger for alt det her, kan du blot sætte ham eller hende i en god og behagelig højstol.

Kilder: Medela.dk, GrowingYourBaby.com og AmmeNet.dk

FAQ

Hvilken brystpumpe er bedst?
Det er meget individuelt, hvad den bedste brystpumpe er, og det kan derfor være svært at sige. Men en god brystpumpe er uden tvivl en, der er effektiv og behagelig og selvfølgelig en, der kan reguleres, så du kan tilpasse den efter dit og babyens behov.
Hvad koster en god brystpumpe?
En god brystpumpe behøver ikke være alt for dyr, og der er ikke nødvendigvis en grund til at købe den helt fra ny, hvis du ikke er sikker på, at du vil få den brugt. En brystpumpe vil koste et sted mellem 300 kroner og 1000 kroner.
Hvordan bruger man en brystpumpe?
Du bruger en brystpumpe ved at finde et behageligt sted at sidde imens din baby ligger på et tæppe med et vådliggerlagen under, der kan absorbere alle væsker. Derefter sætter du brystpumpen fast på dine bryster og så pumper du, indtil du har pumpet en masse mælk til din baby.
Hvorfor bruger man en brystpumpe?
Man bruger en brystpumpe, hvis amningen ikke går som planlagt, eller hvis babyens far også gerne vil være med til at give babyen mad. Hvis du skal drikke alkohol, må du ikke amme, og derfor kan du pumpe ud, så babyen stadig kan få sin mad.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
MadeForMums

MadeForMums er en hjemmeside, som samler alverdens nyttige råd fra både eksperter og hverdagseksperter. Målet er at oplyse læserne om, hvordan man på bedste vis udfører sin opgave som god forældre, og rådene dækker alt lige fra graviditetsfasen og frem til barnets første skoledag. Hjemmesiden drives af journalister, som selv er mødre.

MadeForMums giver Tommee Tippee TT CTN NY 2020 en vurdering, mens forbrugerne er lidt uenige.

Du kan se anmeldelsen her

Tell Me Baby

Tell Me Baby er et online fællesskab skabt af to forældre, der i sin tid manglede et sted at få gode råd, tips og tricks af andre forældre. 

På hjemmesiden bliver forskellige produkter også anmeldt af brugerne, og formålet er at finde frem til de bedste produkter inden for baby- og børneverdenen, hvor Tell Me Baby får Tommee Tippee TT CTN elektrisk brystpumpe NY 2020 er anmeldt.
Du kan se anmeldelserne her

Healthline

Mere end 200 millioner besøgende klikker sig ind på Healthline hver måned for at få svar på anatomiske og sundhedsfaglige spørgsmål. Holdet bag Healthline skriver dybdegående artikler for at give et så nuanceret overblik som muligt.

Healthline anbefaler Medela Symphony breast pump set – double som den bedste brystpumpe efter hospitalers standard. 

Anmeldelsen er sidst opdateret den: 22. februar 2021
Du kan se anmeldelsen her

Google Shopping

Google Shopping er for mange mennesker rundt om i verden det første sted, de søger hen, når de skal udvælge og købe en ny vare. Forbrugerne kan bedømme produkter med et antal stjerner ud af 5.

Du kan se anmeldelserne af Medela Symphony breast pump her
Du kan se anmeldelserne af Medela Harmony  her
Du kan se anmeldelserne af Beurer BY40 Elektrisk Brystpumpe her

Product Review

Product Review er én af Australiens mest populære hjemmesider, når det kommer til at sammenligne og anmelde produkter. Hjemmesiden blev lanceret i 2003, og i dag besøger knap 4,5 millioner brugere hjemmesiden hver måned.

Mere end 30 brugere har anmeldt Medela Symphony breast pump, og det er især brugervenligheden, vedligeholdelsen, sugeevnen og komforten, som er i top

Du kan se anmeldelserne her

Pricerunner

Pricerunner er en populær hjemmeside i Danmark, hvor brugerne har mulighed for at sammenligne forskellige produkters priser og specifikationer. Det er nemt at skabe sig et overblik over, hvor man får mest for sine penge.

Pricerunner har lavet en liste over de bedste elektriske brystpumper i test, og her dedikerer Pricerunner førstepladsen til Medela Swing Maxi Flex elektrisk dobbeltbrystpump. 

Testen er opdateret den: 15. februar 2021
Du kan se listen her

Amazon

Amazon er verdens største online handelsplatform, hvor du kan finde varer inden for alle tænkelige kategorier. På samme tid kan kunderne også efterlade anmeldelser af produkterne, så det bliver lettere at skabe sig et samlet overblik over de mange varer.

Medela Swing Maxi Flex er anmeldt af mere end 1700 kunder fra hele verden.
Du kan se anmeldelserne her

På Amazon har mere end 700 brugere har givet Mam 2 in 1 Electric & Manual Breast Pump en bedømmelse. 
Du kan se anmeldelserne her

BabyGearLab

Hjemmesiden BabyGearLab er sat i verden for at give læserne så objektive og dybdegående anmeldelser af produkter inden for babyverdenen. Med tiden har hjemmesiden opnået stor popularitet på grund af de kvalitetsbevidste test og anmeldelser.

BabyGearLab placerer Medela Harmony på 3. pladsen over de bedste brystpumper i 2021.

Anmeldelsen er udført den: 13. juli 2021
Du kan se anmeldelsen her

Andre kilder

Breastfeeding USA

Formålet med hjemmesiden Breastfeeding USA er at levere videnskabeligt bevist viden og vejledning til de mange læsere, der hver måned klikker sig ind på hjemmesiden. Vi har gjort brug af artiklen “Choosing a Breast Pump” skrevet af Norma Ritter.

Du kan se artiklen her

Mayo Clinic

Mayo Clinic er en anerkendt amerikansk nonprofitorganisation, hvis formål er at researche og formidle viden til både den faglige verden, men også til den brede befolkning. Vi har gjort brug af artiklen ”Breast-feeding: Choosing a breast pump”, som er skrevet af teamet bag hjemmesiden Mayo Clinic. 

Artiklen er skrevet den: 1. april 2020
Du kan se artiklen her

What To Expect

What To Expect er én af verdens mest kendte og populære brands inden for graviditet og børneopdragelse. Formålet med hjemmesiden er at dele ud af viden, der bidrager til en lykkelig og sund graviditet. Vi har gjort brug af artiklen ”Picking The Best Breast Pump for You”, som er skrevet af teamet bag hjemmesiden samt Heidi Murkoff, der er forfatter til bogen ’What to Expect When You’re Expecting’.

Artiklen er skrevet den: 18. december 2018
Du kan se artiklen her

Philips

Den hollandsk producent Philips er førende, når det kommer til sundhedsteknologi, og virksomhedens missioner at forbedre folks helbred. Vi har gjort brug af artiklen ”Den ammende mors vejledning til udmalkning”.

Du kan se artiklen her

Medela

Medela er en virksomhed, der udvikling teknisk udstyr inden for amningens verden, og som forsker i, hvordan livet kan gøres nemmere for nybagte forældre. Vi har gjort brug af artiklen ”Sådan bruges en brystpumpe: De 12 bedste tips”, som er skrevet af doktor Nania Schärer-Hernández. Vi har også gjort brug af guiden ”Opbevare, fryse og optø brystmælk”.

Du kan se de to artikler her og her

Growing Your Baby

Growing Your Baby er en blog, der bestyres af flere kvinder, der alle har stor erfaring med moderrollen. Vi har gjort brug af artiklen ”10 Important Facts about Breast Milk Pumping and Storage”.

Artiklen er skrevet den: 16. marts 2015
Du kan se artiklen her

Ammenet

Ammenet er en nonprofitorganisation, hvor frivillige hjælper og vejleder andre danske forældre. Vi har gjort brug af artiklen ”Håndtering af modermælk”, som er redigeret af certificerede ammekonsulenter blandt de frivillige på Ammenet.

Artiklen er sidst opdateret: oktober 2019

Du kan se artiklen her

 


Denne side er anmeldt af: Hjalte E. Søndergaard Rating 5/5

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar