Barstole til køkkenet eller det lille hyggehjørne har længe været populært. De er ligeledes velegnede til herrerummet og alle andre steder, hvor stemningen ønskes afslappet og uformel.

Vi har besøgt en række netbutikker for at finde og udpege 25 af de flotteste og smarteste barstole lige nu. Se dem alle herunder:

Normann Copenhagen Form – barstol i stål med sæde i plast

normann-copenhagen-form-barstol

Form-barstolen er en ny tilføjelse til Normann Copenhagens smukke Form-kollektion, der består af stole og borde i minimalistisk nordisk stil. Barstolen fås i flere farver, så du enten kan kombinere dem eller matche farverne med hjemmets indretning.

Barstolen er lavet med et slankt stel af stål og et sæde i kurvet plast, som gør stolen behagelig at sidde i. Den fås også med et stel af eg eller valnød, hvis dette foretrækkes. Højden er på 65 centimeter for den lille model og 75 centimeter for den høje model.

Normann Copenhagen Form passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning, men den kan også sagtens bruges i den mere klassiske indretning grundet det diskrete look.

 • Fås i farverne: Blå, grøn, hvid, sort, grå, rød
 • Sædehøjde på 65 eller 75 cm
 • Stål og plast

Se pris på Form-barstolen hos Trendbazaar

Hay Revolver Stool – barstol i pulverlakeret stål

hay-revolver-barstol

Til det moderne og stilrene køkken anbefaler vi Hay Revolver Stool. Den karakteristiske barstol kendetegnes på det manglende ryglæn og den runde form, som gør at den kan drejes 360 grader uden det har betydning for siddekomforten.

Barstolen fås i 2 forskellige højder og 3 smukke farver: Rød, grå eller sort. Den er lavet af pulverlakeret stål, og kan med fordel bruges i køkkenet hvor den kan skubbes ind under bordpladen når den ikke bruges. Dermed sparer du plads, og du får et par barstole i et flot stilrent design.

 • Fås i farverne: Rød, grå, sort
 • Sædehøjde på 75 eller 65 cm
 • Stål

Se pris på Hay Revolver Stool hos Trendbazaar

Hay About A Stool Sled – sort barstol

Hay-About-A-Stool-Barstol-SortMøbler fra Hay er eftertragtede i hjemmet med en stram og minimalistisk indretning. Det skyldes blandt andet det moderne og slanke design, som kendetegnes i alle deres møbler og indretningsartikler. Stilen er enkel og tidløs, men About A Stool Sled barstolen fremstår alligevel moderne på sin egen simple måde.

About A Stool Sled barstolen er fremstillet af et sortlakeret stel af stålrør, mens sædet er lavet af polypropylen, som er et robust og vedligeholdelsesfrit materiale. Hos TrendyLiving kan About A Stool Sled barstolen fås i 8 forskellige variationer og to sædehøjer.

 • Barstol i sort polypropylene og stål
 • Sædehøjde på 65 cm

Se pris på Hay About A Stool Sled hos Trendbazaar

Hay About A Stool – polypropylensæde og ben i formspændt finer

Hay-About-A-Stool-Barstol-Hvid-egAbout A Stool fås i flere varianter, og denne variant har træben, hvilket har affødt variationsnavnet ‘Wood’.

Hay barstolen fremstår lys og let med et hvidt sæde i polypropylen og ben af massiv sæbebehandlet eg. Der kan vælges mellem to sædehøjder på henholdsvis 76 cm og 65 cm, og About A Stool Wood findes i 8 variationer i alt.

Denne barstol passer rigtig godt ind i et hjem med simpel og minimalistisk indretning, hvor få møbler i lækkert design præger de luftige rum.

 • Fås i flere farver og materialer
 • Sædehøjde på 76 eller 65 cm
 • Fremstillet af sæbebehandlet eg og polypropylen

Se pris på Hay About A Stool Wood hos Trendbazaar

Hübsch barstole i massiv eg med malet sæde

hubsch-barstol

Hvis du er vild med naturmaterialer og gerne bruger dem i indretningen af dit hjem, så er denne Hübsch-barstol det perfekte valg. Barstolen er lavet af massiv eg, som har et smukt varmt look. Den leveres i sæt med 2 styk i hver, og til prisen er det et rigtig fint køb.

Sædet og en del af stellet på denne barstol er malet. Du kan således få barstolen med hvidt, blåt eller sort sæde, men den findes faktisk også i en umalet variant.

Barstolen fra Hübsch har en højde på 72 centimeter, og den passer perfekt til det moderne køkken eller i hjemmet med nordisk indretning.

 • Fås i farverne: Hvid, blå, sort eller umalet
 • Sædehøjde på 72 cm
 • Massiv eg

Se pris på Hübsch-barstolen hos Little Things

Mikado – barstol med sort stel og sæde i formpresset bøg

mikado-barstol

Mikado-barstolen har et smukt og moderne udseende, der har sit udspring i et design fra 1996. Stellet er lavet i massiv bøg og fås i flere farver, mens sædet er af formpresset bøg. Det giver en let bue og et flot stilrent design, der passer perfekt ind i flere slags indretning.

Udover det sorte stel fås barstolen også med hvidt stel. I samme serie finder du også to skamler, som ligeledes har formpresset sæde og skråtstillede ben i massiv bøg.

Barstolen har en højde på 68 centimeter.

 • Fås i farverne: Sort eller hvid
 • Sædehøjde på 68 cm
 • Bøg

Se pris på Mikado-barstolen hos Coop

Muubs Move – barstol i lys eg med sort jernstel

muubs-move-barstol

Muubs Move er en flot og rustik barstol  med sæde i lys eg og et stel i sortlakeret jern. Barstolen passer således perfekt ind i den rustikke og moderne indretning, hvor der sættes pris på rene materialer og stilrent look.

Barstolen har en højde på 65 centimeter og en diameter på kun 35 centimeter, hvilket betyder at den passer perfekt ind i lidt mindre rum. Den har heller ikke noget ryglæn, hvilket betyder at den kan skubbes ind under bordpladen når den ikke bruges. Muubs Move fås dog også med en højde på 75 centimeter, samt sæde i røget eg. Du kan ligeledes vælge om du vil have stellet i hvid eller sort jern.

 • Fås i farverne: Lys eg, røget eg, hvidt/sort stel
 • Sædehøjde på 75 eller 65 cm
 • Jern og massiv eg

Se pris på Muubs Move-barstolen hos Unoliving

Bloomingville Indus – barstol i rattan med slankt metalstel

bloomingville-indus-barstol

Danske Bloomingville afsætter efterhånden deres møbler og andre indretningsartikler i rigtig mange lande, og det er der en god grund til. Det rene design oser af elegant nordisk minimalisme, og uanset om du sigter efter en stram minimalistisk linje eller går efter en mere klassisk stemning i hjemmet, så er deres møbler et godt og sikkert valg.

Indus barstolen fremstår let og enkel med sæde i flettet rattan og slankt metalstel. Den er desuden udstyret med et godt ryglæn og en fodstøtte, så du kan opnå god siddekomfort. Barstolen er på billedet vist i den grå udgave, men den fås også i en sort udgave og en udgave med naturfarvet rattan og sort stel. Den er velegnet til brug i det moderne køkken og andre steder i hjemmet, hvor du ønsker at indrette en lille hyggekrog.

 • Fås i farverne: Grå, sort eller sort/naturfarvet
 • Sædehøjde på 71 cm
 • Metal og rattan

Se pris på Bloomingville Indus-barstolen hos Little Things

Gubi 33 – enkel barstol i mange varianter

gubi-33-barstol

Gubi 33 barstolen fås i et væld af farver, højder og polstringer. Således kan du eksempelvis vælge mellem et sort eller krom stel, og du kan vælge om du ønsker sædet polstret med stof eller læder. Derudover findes barstolen i to siddehøjder – 76 eller 66 centimeter.

Denne barstol er til dig, der ønsker en elegant og let løsning, der fremstår præsentabel og robust på samme tid. På trods af at stålstellet er slankt og let, er den lige akkurat tung nok til at give et godt indtryk af byggekvaliteten. Bag designet står Komplot Design, der er en dansk-russisk duo med base i Danmark. Virksomheden har eksisteret siden 1987, og det er blevet til mange spændende kollektioner siden da.

 • Fås i flere farver og varianter
 • Sædehøjde på 76 eller 66 cm
 • Metal og polstring i læder eller stof

Se pris på Gubi 33-barstolen hos Livingshop

Fritz Hansen 3197 Serie 7 – dansk designikonfritz-hansen-3197-barstol

Denne barstol er for manges vedkommende indbegrebet af dansk design. Den klassiske skalstol er her monteret på et slankt kromstel med forhøjede ben, så siddehøjden kommer op på 76 centimeter.

Barstolen kaldes også for 7’er stolen og den kan leveres i mange forskellige farver og lakeringer. På grund af dens moderne og alligevel tidløse design er den særdeles populær i de danske hjem, da den passer godt ind i vores nordiske indretning. Stolen har en skal af formspændt finer, som gør ryglænet en anelse fleksibelt og stolen behagelig at sidde i. Du kan med fordel kombinere med en siddehynde, hvis du ønsker ekstra komfort.

På grund af dens smukke design, er barstolen velegnet til alle former for opholdsrum, hvor den både ser godt ud og er komfortabel at sidde i.

 • Fås i flere farver og varianter
 • Sædehøjde på 76 cm
 • Krom og askefiner

Se pris på Fritz Hansen 3197 Serie 7-barstolen hos Livingshop

Magis Stool One – italiensk design i let aluminium

Magis-Stool-One-Barstol

Italienske Magis er en italiensk virksomhed uden grænser. Det ses i deres meget udfordrende design, der vender op og ned på den klassiske opfattelse af møbler som noget funktionelt i en typisk udformning.

Stool One er en trefodet barstol i et meget interessant design. Barstolen er udformet af flere forskellige polygoner, som går igen i det lave ryglæm. Materialet er ren aluminium, som for denne model er sortlakeret. Barstolene kan både anvendes ude og inde, og når de ikke bruges kan de stables op til fire stole oven i hinanden.

 • Fås i farverne: Sort og krom
 • Sædehøjde på 77 eller 67 cm
 • Aluminium

Se pris på Magis Stool One hos TrendyLiving

Trip Trap Georg – tidløs barstol i massiv eg

Trip-Trap-Georg-Barstol

Georg-serien fra Trip Trap består af flere forskellige møbler, der alle karakteriseres ved deres lette og tidløse design. De fleste varianter i denne serie fås i massiv ubehandlet eg eller sortmalet eg.

Denne barstol er en lav variant med en siddehøjde på 67 centimeter, og den kan således passende bruges ved et lille arbejdsbord, konsolbord eller i samtalekøkkenet. Den lille hynde som ses på billedet medfølger, og den spændes let og elegant rundt om barstolen med en lille lædersnor. Der er desuden en fodstøtte i sort metal, som også bidrager til komforten.

 • Fås i varianterne: Ubehandlet eg eller sortmalet eg
 • Sædehøjde på 77 eller 67 cm
 • Massiv eg

Se pris på Trip Trap Georg-barstolen hos Livingshop

Diavoletto U – barstol i friske farver med hæve-sænke funktion

Diavoletto-U-Barstol

Denne barstol er perfekt, når det skal holdes formelt og friskt i designet og farverne. Understellet og fodstøtten er lavet i forkromet stål, og sædet er designet i runde former og tilført en frisk limegrøn farve.

Barstolen er designet er italieneren Luisa Battaglia, der har tænkt ansvarlighed ind i materialevalget ved at lade sædet fremstille i genbrugsplast. Siddekomforten skulle efter sigende være rigtig god, og så kan du ved hjælp af gaspatronen hæve og sænke barstolen så den passer til netop din højde. Fra en siddehøjde på 54 til 79 centimeter.

I kombination med den store runde trompetfod vil denne barstol være et godt og sikkert valg til dit kontor, køkkenet eller lokalet, hvor der ønskes en mere formel atmosfære. Barstolen fås i mange forskellige farver.

 • Fås i flere farver
 • Sædehøjde justerbar fra 54 til 79 cm
 • Forkromet stål og genbrugsplast

Se pris på Diavoletto U-barstolen hos Bordeogstole

Zebra – barstol med transparent sæde

Zebra-Barstol

Denne barstol er unik på flere måder. Den er italiensk designet og med et sæde, der er helt gennemsigtigt. Den fremstår således meget let og moderne i sit udtryk, og den passer godt ind i rummet, hvor der ønskes et eksklusivt og moderne udtryk. Ryglænet er desuden relativt højt, hvilket tilfører god siddekomfort.

Barstolen er lavet med et slankt stel af forkromet stål og et sæde af polycarbonat, som blandt andet også bruges på drivhuse. Der er således tale om robuste materialer, der holder til lidt af hvert.

Zebra barstolen er velegnet til køkkenet eller hyggekrogen, hvor der søges en eksklusiv og moderne lounge-stemning. Den fås i mange forskellige farver og siddehøjder.

 • Fås i flere farver
 • Sædehøjde på 80 eller 65 cm
 • Forkromet stål og polycarbonat

Se pris på Zebra-barstolen hos Bordeogstole

Divo – vedligeholdelsesfri barstol til udendørs brug

Divo-Barstol

Denne smarte barstol kan både bruges inde og ude, da den har et let stel af aluminium og en overdel af plast forstærket med glasfibre. Den fremstår simpel i sit udtryk og den kan stables for nem og pladsbesparende opbevaring.

Barstolen er italiensk designet og fås i mange forskellige varianter. Den har et tidløst udtryk i de rene linjer, og du kan med fordel tilkøbe en siddehynde hvis du ønsker ekstra komfort. Der er desuden et lavt ryglæn og en fodstøtte på denne barstol, hvilket bidrager til komforten.

Divo er perfekt til brug i det udendørs loungeområde, på terrassen, i udestuen eller blot i køkkenet. Det er kun fantasien der sætter grænser med denne vejrbestandige barstol.

 • Fås i flere farver
 • Sædehøjde på 75 cm
 • Anodiseret aluminium og plast

Se pris på Divo-barstolen hos Bordeogstole

Muuto Nerd – barstol af træ findes i 7 farver

muuto-nerd-barstol

Barstolen fra Muuto med det karakteristiske navn er designet af David Geckeler og fås i en høj og lav størrelse. Her er det den høje barstol med sædehøjde på 75 cm vi har kig på. Den lave variant måler 65 centimeter i sædehøjden.

Muuto barstolen er fremstillet af massivt træ. Der er tale om massiv eg og egetræsfiner i kombination. Barstolen er designet som et kompliment til den klassiske indretning, men den vil også pynte i hjemmet med moderne nordisk indretning.

 • Fås i farverne: Rosa, Grå, Petrol, Grøn, Sort, Eg, Rød
 • Sædehøjde på 75 eller 65 cm
 • Massiv eg og egetræsfiner

Se pris på Muuto Nerd-barstolen hos Trendbazaar

Muubs Bar Oval – rustik barstol i massiv teak

Muubs-Oval-Barstol-Teak

Hvis du elsker lækre materialer og en mere varm indretning med både lyse og mørke toner, så er denne barstol fra Muubs et godt valg.

Barstolen er fremstillet af rent teak træ, som på grund af dets hårdhed ikke kræver hverken olie- eller træbehandling for at holde. Træfibrene er nemlig så fine og kompakte, at træet holder på rigelige mængder naturlig olie, så det sagtens kan passe sig selv.

Hver eneste barstol i denne serie er fremstillet med helt unikt træmønster, og da teak træet ikke er blevet behandlet eller malet, fremkommer der naturlige ujævnheder, som er en del af charmen. Barstolen er velegnet til et mere råt og rustikt indrettet hjem, men også på terrassen, hvor træet med tiden vil få en fin grålig patinering.

 • Barstol i rent teak træ
 • Sædehøjde på 80 cm
 • Fremstillet af massiv teak

Se pris på Muubs-barstolen hos Unoliving

OK Design Acapulco – slank barstol af pulverlakeret stål

acapulco-barstol-ok-designDe flotte og stilrene barstole fra OK Design og deres Acapulco-serie fremstår i et smukt stilrent design. Stellet er lavet af stål som efterfølgene er pulverlakeret, mens sædet er lavet af PVC-snor, som er snoet om hele siddefladen for høj komfort.

Barstolen fås i tre farver: Hvid, Sort eller Petroleum, og den er derfor let at få til at passe ind i netop dit køkken. Stilen er frisk og moderne, og komplimenterer den skandinaviske indretning med rå materialer perfekt.

 • Fås i farverne: Hvid, Sort, Petroleum
 • Sædehøjde på 75 cm
 • Fremstillet i pulverlakeret stål og PVC-snor

Se pris på Acapulco-barstolen hos Livingshop

Dan-Form Orso – barstol i nordisk stil med ben i egetræ

Dan-Form-Orso-Barstol

Orso-barstolen findes i mange forskellige varianter med ben i massiv eg og sæde i en vedligeholdelsesfri plastskal, som på enkelte varianter er overtrukket med læder. Det er en ultramoderne barstol i nordisk stil, hvor smukke naturlige materialer er kombineret i et simpelt og let design.

Barstolen er velegnet til det moderne køkken, i hyggekrogen eller lignende omgivelser. Den har en fodstøtte i metal, og de fire ben er monteret på sædet med synlige bolte. Sædet er let polstret, og i kombination med et lavt ryglæn giver stolen en god siddekomfort ved køkkenbordet, bardisken eller ved vinduet.

 • Fås i flere farver og varianter
 • Sædehøjde på 75 cm
 • Massiv eg og plast

Se pris på Dan-Form Orso-barstolen hos Unoliving

Cinas High Mackay – barstol i bambus

High-Mackay-Bambus-Barstol

Den flotte og stilrene barstol i massivt bambus træ er både stilren og bæredygtig. Bambus er nemlig fra naturens side både hårdt og modstandsdygtigt overfor slid, og så fornyer bambusplanten sig selv, hvilket udelukker behovet for at plante nyt efter fældning.

Denne barstol fra Cinas fås med både sort- og hvidmalet sæde i bambus, mens benene er holdt i rent carboniseret bambus.

Barstolen passer godt ind i et hjem indrettet efter skandinaviske principper, og kan både bruges til den moderne og den mere klassiske indretning.

 • Fås i farverne: Hvidt eller sort sæde
 • Sædehøjde på 69 cm
 • Fremstillet af bæredygtig bambus

Se pris på High Mackay-barstolen hos Unoliving

Dan-Form Delta – barstol i kobberlook

Dan-Form-Delta-Barstol

Dan-Form Delta barstolen har et stel i kobberlook, som for tiden er ultramoderne i kombination med lys nordisk indretning. Kobberlooket og sædet med p0lstring af brun kunstlæder tilfører et rustikt udtryk til den stramme indretning, og således står de i flot kontrast med den klassiske sort-hvide indretning.

Barstolen kan med fordel bruges i samtalekøkkenet eller hyggekrogen, hvor der sættes pris på møbler i naturlige materialer. Siddehøjden på denne model er 76 centimeter, og der er fodstøtte og ryglæn for øget siddekomfort.

 • Fås i flere farver og varianter
 • Sædehøjde på 76 cm
 • Stel i kobberlook og sæde i kunstlæder

Se pris på Dan-Form Delta-barstolen hos Unoliving

Gamma – slank barstol med blødt sæde

Gamma-BarstolGamma barstolen fremstår diskret og komfortabel på samme tid. Den har et slankt stel i børstet stål, hvilket får stolen til at fremstå med et let og industrielt udtryk.

I modsætning til stellet i børstet stål er både sæde og ryglæn polstret med stof, hvilket gør stolen behagelig og rar at sidde i. Ryglænet bidrager sammen med fodstøtten ligeledes til god siddekomfort, og barstolen kan passende bruges i samtalekøkkenet, hyggekrogen eller på kontoret, hvor det stilrene design passer fint ind i den nordiske indretningsstil.

 • Sælges kun i sæt á min. 4 stk
 • Børstet stål og stof

Se pris på Gamma-barstolen hos Unoliving

Kool Barsæt – sorte barstole med bord

Kool-Barstole-Og-Barbord

Dette barsæt bestående af to barstole og et barbord er til dig der ønsker at købe et helt sæt uden at bruge tusindvis af kroner på det.

Sættet består af to stilrene barstole og et lille kvadratisk barbord på 60 x 60 cm og er perfekt til placering i den lille spisekrog i køkkenet eller hvor det ellers ville være oplagt.

Både barstole og barbord er fremstillet i sortlakeret stål, så det er både slidstærkt og nemt at vedligeholde.

 • Billigt sæt med to barstole og et barbord
 • Fremstillet af sortlakeret stål

Se pris på Kool Barsæt hos Unoliving

Mano – barstole med hæve-sænke funktion

Mano-Barstole-Laeder-Look

Disse barstole giver den helt rigtige salon- eller lounge stemning. Designet er elegant med ben og trompetfod i skinnende krom og et sort sæde i imiteret læder. Den behagelige fodstøtte sidder perfekt og giver god hvile i fødder og ben, og så er barstolen udstyret med gaspatron, så den kan hæves og sænkes fra 60 cm til 80 cm.

Den indbyggede hæve-sænke funktion betyder desuden, at barstolene også kan bruges som almindelige stole ved spisebordet eller andre steder, hvis der skulle være behov for dette ved særlige lejligheder.

 • Fås med sort eller hvidt sæde
 • Barstol i læderlook med kromfod
 • Skal købes min. 2 stk ad gangen

Se pris på Mano-barstolden hos Unoliving

Pelican – sort barstol med armlæn

Pelican-Sort-Laeder-Look-BarstolDenne lækre barstol er til dig der vægter komfort og elegance højt. Også på denne barstol er sædet fremstillet i et flot læderlook, ligesom benet og fodstøtten er i forkromet metal, der fremstår skinnende og lækkert.

Men derudover er der også monteret armlæn på barstolen og en ekstra kraftig polstring i både sæde og ryg, så du kan sidde ekstra behageligt i stolen. Der er desuden gaspatron i trompetfoden, så barstolen kan hæves og sænkes mellem 80 cm og 60 cm.

 • Fås med sort eller hvidt sæde
 • Barstol i læderlook med kromfod og armlæn
 • Skal købes min. 2 stk ad gangen

Se pris på Pelican-barstolen hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar