Et barbord er perfekt til hyggehjørnet i køkkenet, kælderen, mødelokalet eller i festsalen. Her kan du slå dig ned til en hurtig bid brød, eller bare nyde en hyggestynd med familie eller venner over en kop kaffe eller te.

Barbordet kan eksempelvis bruges i et lille overskydende område af stuen, køkkenet eller kælderen, som så kan indrettes til en lille hyggekrog med servering eller udskænkning af mad og drikke. Til denne artikel har vi fundet 14 flotte barborde. Se dem alle herunder og bliv inspireret:

Gubi Trolley barbord på hjul – relancering af klassiker fra 1953

Gubi Trolley er en relanceret klassiker fra 1953, som i tidernes morgen blev designet af Mathieu Matégot. Gubi har efterfølgende relanceret barbordet, som står på 4 hjul og har masser af god og praktisk plads til opbevaring af alt fra flasker og snacks til de nyeste tidsskrifter.

Barbordet er perfekt til en placering i et mødelokale eller i stuen, hvor det fungerer som fremvisnings- og udskænkningsplads. Og med hjulene er det nemt at flytte det rundt efter ønske.

Gubi Trolley har et slankt stålstel samt bordplader af perforeret stål.

Detaljer:

 • Materialer: Stål
 • Mål: B70 x D58 x H72 cm.
 • Barbord på hjul

SACKit Nordic – stilrent rundt barbord

Dette barbord har et særdeles trendy og efterspurgt look, som kan anvendes i mange forskellige indretningsstile. Det tager sig dog særligt godt ud i den moderne nordiske indretning, hvor møbler skal være stilrene og minimalistiske med små eksklusive detaljer.

Barbordet går under det meget sigende navn “Nordic”, og i samme serie finder du også en række andre møbler i et lige så eksklusivt nordisk design. Selve bordpladen er af krydsfinér, hvorpå der er lagt en matsort lak. Siderne er dog holdt frie for lak, hvorved lagene i finérpladen kan anes. Det giver barbordet en varm og rustik glød. Benene af af massiv birk, som er sortlakeret.

Højden på Nordic barbordet er på 105 centimeter, og det har en diameter på 78 centimeter. Det er således rummeligt nok til mellem 3 og 4 personer, og det kan fint placeres i såvel køkkenet som i en lille hyggekrog.

Barbordet findes også i en udgave af egefinér, og denne kan ses hos forhandleren ved at klikke på linket herunder.

Detaljer:

 • Materialer: Birkefinér
 • Mål: Ø78 x H105 cm.

Se prisen på SACKit Nordic barbordet hos SACKit

Cut Barbord - Et raffineret valg både ude og indeCane-Line Cut Barbord

Danske Cane Line, der har mere end 30 års erfaring med møbeldesign, har fremstillet dette superfine barbord i laserskåret aluminium, der er 100 % rustfrit. Her får du et barbord, der er populært hos Pricerunner og bestseller hos Trendyliving.

Således vil det pynte på enhver både altan, terrasse, havestue, have eller dagligstue m.v.

Når de skiftende årstider gør, at du og din familie ikke længere tilbringer dagene og aftenerne udenfor, kan du med fordel sætte dette fine og holdbare bord i køkkenet eller måske i karnappen. Vinteren over kan du sikkert finde en fin anvendelse af dette bord. Det kunne være til krydderurter eller måske som husets indendørs bar.

Detaljer:

 • Materiale: Laserskåret aluminium
 • Mål: 120 x 60 cm
 • Vægt: 17,5 kg
 • Farve: Sort

Seaford barbord – Barbord i storbystil

Seaford barbord, sort melamin ask/metal, rektangulær (120x60) - Barbord i storbystilDette enkle og meget elegante barbord giver et elegant indtryk af det rum, det står i – uanset hvad det bruges til. Det er det tredje mest populære hos Pricerunner, hvor det trender lige nu.

Hvis det står i stuen og bruges som centrum for tilblivelserne af festens højdepunkter, drinksene, er der ingen tvivl om, at det udtrykker et strejf af “New Yorker-lejlighed”.

Du kan også vælge at bruge dette smukke og enkle bord i køkkenet som f.eks. til at holde styr på de dekorative, velduftende og velsmagende krydderurter, som basilikum, oregano, timian og rosmarin m.v. Her vil det udtrykke et professionelt køkken.

Et godt køb for den stilbevidste.

Detaljer:

 • Materialer: Sort asketræsmelamin og ru pulverlakeret mat sort metal
 • Mål: 120 x 60 cm

 

IB Laursen Brooklyn rullebord – klassisk og stilfuldt barbord til køkkenet

IB Laursen Brooklyn rullebord - klassisk og stilfuldt rullebordMinderne fra de gamle danske film vælter ind sammen med synet af dette skønne rullebord fra ligeledes danske Ib Laursen. Man kan tydeligt se “overretssagføren” skænke sig en sjus!

Drinksene, blev mikset på den øverste bordplade og hjulenes rulle-egenskaber, gjorde det muligt, at det foregik i såvel dagligstuen som i spisestuen og i havestuen.

Bundhylden gør det muligt at opbevare nogle endda temmelig store flasker, og midterhylden sikrer, at de flasker, der er lukket med korkprop, ikke tørrer ud, da de kan opbevares liggende. Ganske efter forskrifterne.

Det helt rigtige barbord for den klassiske “festabe”. Det er meget populært hos Pricerunner og bestseller hos BoBooline.

Detaljer:

 • Materiale: Metal
 • Farve: Sort
 • Mål: 89,5 x 76 cm

True – barbord i massiv oliebehandlet eg

true-barbord

Dette smukke og rustikt udseende barbord er perfekt til vinkælderen, herrestuen eller hyggehjørnet i køkkenet. Det fremstår med en helt unik glød, som skyldes det oliebehandlede egetræ der er både flot og dekorativt.

True barbordet er lavet af to egetræsplanker, hvorved der ses en smal revne i midten af bordet. Under barbordet er monteret 4 ben i en skråtstillet position, og disse er lavet af metal som har fået en sort pulverlakering.

Læs også: Her er de flotteste barstole

Barbordet er 95 centimeter højt, 140 centimeter langt og 80 centimeter dybt. Der er således god plads til mellem 4 og 6 barstole omkring det.

Detaljer:

 • Materialer: Massiv eg og metal
 • Mål: B140 x D80 x H95 cm.

Breda – barbord i egefinér

Breda barbordet er et smukt og rustikt barbord i lakeret egefinér. Både ben og bordplade er i egefinér, og det fremstår således med flotte varme nuancer.

Barbordet har et sort stel under sig, som forbinder benene og fungerer som fodstøtte for de omkringsiddende gæster. Det måler 117 centimeter i bredden og er 58 centimeter dybt, hvilket placerer det blandt de mindre barborde med plads til mellem 2 og 4 personer omkring bordpladen.

Der er gode muligheder for at skabe en unik og hyggelig atmosfære med dette bar bord, som passer fint ind i mange forskellige indretningsstile. Det er desuden 105 centimeter højt, så det passer fint til de højere barstole.

Detaljer:

 • Materialer: Egefinér og metal
 • Mål: B117 x D59 x H105 cm.

Plus Funkis – et barbord i fyr/gran

Plus Funkis barbordDette barbord af mærket Plus er et flot og minimalistisk bar bord, som vil kunne passe ind i ethvert hjem. 

Barbordet har et simpelt design, hvor stellet er fremstillet i varmgalvaniseret stål, som efterfølgende er blevet farvet med farven antracit, hvilket er en mørk tone af grå. Plankerne på bar bordet er i materialet fyr/gran.

Selve plankerne har målene 38 x 1800 mm, og selve barbordet er 74 cm i højden, 105 cm i højden og 103 cm i længden.

Da barbordet er forholdsvis højt, vil der sagtens kunne være plads til lidt højere barstole, og det vil også passe godt til hinanden. 

Da barbordet både er fremstillet i træ og metal, vil det kunne skabe både en rustik men også en hyggelig atmosfære til et rum. Det vil også kunne matche til flere forskellige indretningsstile, da barbordet har et enkelt design.

i samarbejde med PriceRunner

Larry High – rundt barbord med hvid top og træben

Larry High er et flot og moderne barbord, som har et unikt design med en sofistikeret konstruktion.

Barbordet har en hvidmalet bordplade og 3 skråtstillede ben af træ, der er monteret i et hvidlakeret metalbeslag. Forneden er de 3 ben holdt stabile af en rund metalring, som er forkromet. Det tilfører et eksklusivt udtryk, og barbordet i sig selv fremstår både stilrent og moderne.

Brug dette bar bord i den moderne nordiske indretning, hvor der ønskes en lys og minimalistisk indretning. Det vil stå perfekt i det lyse køkken eller i en hyggekrog, hvor der er god plads til mellem 2 og 3 personer omkring den 65 centimeter store bordplade.

Detaljer:

 • Materialer: Træ og metal
 • Mål: Ø65 x H101 cm.

Block – stort hvidt barbord i minimalistisk design

Arch-BarbordDette bar bord er helt firkantet og ganske minimalistisk i sit udtryk. Det er velegnet i det eksklusivt indrettede hjem med sort-hvid tema, og dets minimalistiske og stramme design passer godt ind i alle moderne hjem.

Overfladerne er i hvid højglans, som gør barbordet glansfuldt og eksklusivt at se på. Det er desuden lavet af komposittræ, som ikke kræver nogen former for vedligeholdelse. Tør blot over med en fugtig klud, og det er rent.

Bredden er på 130 centimeter, hvilket gør barbordet velegnet til op til 4 personer. Forneden er desuden monteret en fodstøtte i stål, som bidrager til komforten. Højden er på 105 centimeter, hvilket passer til stole med en siddehøjde på ca. 75 centimeter.

Detaljer:

 • Materialer: Komposittræ
 • Mål: L130 x B60 x H105 cm.
 • Passer til 2-4 barstole

i samarbejde med PriceRunner

Nido – højt rundt barbord af glas med hæve-sænke funktion

Rover-BarbordDette moderne og stilrene bar bord har en bordplade af glas, stel i krom og en smart hæve-sænke funktion, der giver flere forskellige anvendelsesmuligheder. Det er således velegnet til det lille hjem eller den nystartede virksomhed, hvor billige og fleksible møbler er et must.

Nido barbordet måler 60 centimeter i diameter og har en standardhøjde på 104 centimeter. Denne kan dog reguleres efter behov, så du altid står eller sidder behageligt. Dets udseende tilfører rummet et formelt og eksklusivt udtryk, hvilket udtrykkes i de skinnende materialer.

Detaljer:

 • Materialer: Glas og krom
 • Mål: Ø60 x H104 cm.
 • Passer til 2-4 barstole
 • Hæve-sænke funktion

i samarbejde med PriceRunner

Avocet – hvidt højglans barbord med hylder

Riwa-BarbordAvocet barbordet er perfekt til dig, der ønsker en kombination af et bord og lidt opbevaringsplads. Som en del af bar bordets højre side er der lavet en reol med tre åbne hylder, som kan bruges til opbevaring af alt fra glas til snackskåle og ugeblade.

Bar bordet har en bordplade af hvid højglans og komposittræ, som er nemt at vedligeholde og rengøre. Stellet er lavet i hvidlakeret metal og opbevaringshylderne er ligeledes lavet af hvidt komposittræ. Længden på bordet er 120 centimeter og bredden er på 60 centimeter. Der er plads til mellem 2 og 3 stole omkring bordet, som også kan benyttes stående. Således er barbordet velegnet til både køkkenet, hyggekrogen og den lille virksomhed, hvor man ønsker at indrette en lille opholdsplads til venner, familie eller kollegaer.

Detaljer:

 • Materialer: Komposittræ og metal
 • Mål: L120 x B60 x H105 cm.
 • Passer til 2-3 barstole
 • Opbevaringsplads med 3 hylder

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

Vintage

Møbler med et slidt vintage look er moderne, og således er dette bar bord også særdeles eftertragtet.

Vintage barbordet lever i sandhed op til sit navn, da det har et perfekt slidt look på grund af træets forarbejdning og den voksbehandlede overflade.

Barbordet er perfekt til det rustikt indrettede rum, hvor der ønskes en varm og indbydende atmosfære med hyggelig stemning. Det er opbygget af en bordplade i massiv elm, samt et stel af sortlakeret metal. Højden er på 104 centimeter, og det passer således godt til højere barstole. Og med en bredde på 130 centimeter samt dybde på 90 centimeter, er der god plads til mellem 4 og 6 personer omkring bordpladen.

Detaljer:

 • Materialer: Elm og metal
 • Mål: B130 x D90 x H104 cm.

Preform Curve

Preform Curve er et flot og stilrent barbord i en kombination af røget olieret egetræ og sorte bordben.

Tilsammen giver dette et helt unikt barbord, der står med flotte mørke nuancer og en undertone af varme. Det passer perfekt til den moderne rustikke indretning, hvor der ønskes et mere stilrent look.

De sorte slanke bordben er let skråtstillede, og barbordet er 100 centimeter højt. Det er et forholdsvist lille barbord, som desuden er kvadratisk og måler 72 x 72 centimeter. Der er således fint plads til mellem 2 og 4 personer, og udover at kunne fungere som barbord kan det eksempelvis også med fordel bruges som et lille morgenmadsbord i køkkenet.

Detaljer:

 • Materialer: Egetræ
 • Mål: B72 x D72 x H100 cm.

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Trendy Living

Trendy Living er en dansk netbutik, der blev stiftet i 2009. På Trendy Living kan man købe alverdens produkter indenfor design og indretning. Alle produkterne er nøje udvalgt efter kvalitet og tidens trends.

På Trendy Living er Cane-Line Cut Barbord en af deres bestsellers. Det er derfor en sikker favorit blandt kunderne, og det tilfredsstiller de fleste behov, hvis du er på udkig efter et barbord.

Du kan se beskrivelsen her

BOBO

BOBO startede som en fysisk møbelbutik i 2008 og blev efterfølgende udvidet med en webshop i 2010. De har som mål at tilbyde det bredeste udvalg af møbler i Danmark, samt unikke varer, der ikke kan findes andre steder.

BOBO forhandler IB Laursen Brooklyn rullebord og beskriver det som både praktisk, enkelt og stilrent. Det er et godt valg, hvis du gerne nemt vil kunne flytte rundt med bordet efter behov.

Du kan se beskrivelsen her

 

FAQ

Hvilken overflade er den bedste til et barbord?
Der er flere typer af materialer, som egner sig godt til at blive brugt som overfladen på et barbord. Hårde typer træ, såsom for eksempel eg, er et populært valg, men både metal og sten kan også have sine fordele og charme. Der er dermed mange materialer at vælge imellem.
Hvor højt bør et barbord være?
Et barbord bør have en højde på ca. 90 – 110 cm. Dog findes der mange forskellige designs af barborde, hvormed du kan finde dem i mange forskellige højder. Dermed har du muligheden for at finde et barbord, som passer i højden til dig og dit hjem.
Hvad bliver et barbord brugt til?
Barborde er et smart lille bord, som du kan bruge til at stille forskellige anretninger frem til. Det kan for eksempel være flasker med drikkevarer eller snacks, men det kan også indgå som en del af din indretning. Et barbord kan for eksempel se rigtig flot ud bag en sofa.
Hvad er forskellen på bordplade højde og bar højde?
Forskellen på bordplade højde og bar højde er, at bordplade højde generelt anslås til at være 80 – 90 cm. Bar højde er derimod 90 – 110 cm., hvormed barborde generelt er lidt højere end den almindelige bordplade højde. Den ekstra højde er et af barbordets kendetegn.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

2 kommentarer

 1. er key white lavet i jern eller er der dele af bordet der er i andre materialer. er der et sted hvor bordet er udstillet så man kan se det live. Har Thomas selv set bordet eller er det beskrevet udelukkende fra fotos. ?

  • Hej Sten,

   Jeg har lige opdateret beskrivelsen af dette barbord, så det matcher med de nye produktoplysninger. Bordpladen er i MDF, hvilket ikke fremgik af tidligere oplysninger.
   BOBOonline.dk er eneforhandler i Danmark, og de er udelukkende en webshop uden showroom/fysisk butik. Der er desværre ikke mulighed for at se bordet udstillet, men du har selvfølgelig ret til at bestille barbordet til besigtigelse og så returnere jf. gældende lovgivning og BOBOonline.dk’s handelsbetingelser, hvis du ikke synes om det.

   God weekend :-)

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar