Barbord guide: 4 smarte barborde i træ eller metal

Barbord guide: 4 smarte barborde i træ eller metal

Et barbord er perfekt til hyggehjørnet i køkkenet, kælderen, mødelokalet eller i festsalen, så du kan sidde og nyde en hyggestynd med familie eller venner.

Til vores guide har vi fundet frem til 4 flotte barborde, så du nemmere kan finde lige præcis den model, der passer bedst til din indretning og stil.

Hvad skal man overveje, når man køber et barbord?

 • Størrelse
 • Materialer
 • Pris
Klassisk designet barbord

Gubi Trolley barbord på hjul
relancering af klassiker fra 1953

 • Kan flyttes takket være hjul
 • To opbevaringsflader
 • Integreret magasinrum

Gubi Trolley er en relanceret klassiker fra 1953, som dengang blev designet af Mathieu Matégot. Gubi har efterfølgende givet nyt liv til barbordet, der står på 4 hjul og har masser af plads til opbevaring.

Barbordet er perfekt i et mødelokale eller i stuen, hvor det samtidig med dets hjul er nemt at flytte rundt på, hvis nødvendigt.

Trolley har et slankt stålstel samt bordplader af perforeret stål.

Mere om Gubi Trolley barbord på hjul

Detaljer

 • Materiale: Stål
 • Mål: B70 x D58 x H72 cm.
Alsidigt barbord
 • Til inden- og udendørs brug
 • Minimal rengøring og vedligeholdelse
 • Stilfuldt dansk design til ethvert rum

Danske Cane Line, der har mere end 30 års erfaring med møbeldesign, har produceret den stilrene og elegante model, Cut, i laserskåret aluminium.

Du får her et barbord, der både er populært hos Pricerunner samt Trendyliving, hvor det ovenikøbet er en bestseller.

Mere om Cane-Line Cut Barbord

Detaljer

 • Materiale: Laserskåret aluminium
 • Mål: 120 x 60 cm
 • Vægt: 17,5 kg

Modellen kan både stå inde og ude, så hvad enten det er sommer eller vinter, kan du få gavn af bordet. 

Plus Funkis
et barbord i fyr/gran

Plus Funkis

i samarbejde med PriceRunner

Dette barbord fra Plus er en flot og minimalistisk model, som vil kunne passe ind i ethvert hjem. 

Mere om Plus Funkis

Barbordet har et simpelt design, hvor stellet er fremstillet i varmgalvaniseret stål, som efterfølgende er blevet farvet i antracit, hvilket er en mørk tone af grå. Plankerne på bordet er af fyr/gran.

Selve plankerne har målene 38 x 1800 mm, og selve barbordet er 74 cm i højden, 105 cm i højden og 103 cm i længden.

Da barbordet er forholdsvis højt, vil der sagtens kunne være plads til lidt højere barstole. 

Da barbordet både er fremstillet i træ og metal, skaber det både en rustik, men også en hyggelig atmosfære til et rum.

Larry High
rundt barbord med hvid top og træben

Larry High er et flot og moderne barbord, som har et unikt design med en sofistikeret konstruktion.

Mere om Larry High

Detaljer

 • Materiale: Træ og metal
 • Mål: Ø65 x H101 cm

Barbordet har en hvidmalet bordplade og 3 skråtstillede ben af træ, der er monteret i et hvidlakeret metalbeslag. Forneden er de 3 ben holdt stabile af en rund metalring, som er forkromet, hvilket et tilfører et eksklusivt udtryk.

Brug dette bar bord i den moderne nordiske indretning, hvor der ønskes en lys og minimalistisk indretning. Det vil stå perfekt i det lyse køkken eller i en hyggekrog, hvor der er god plads til mellem 2 og 3 personer omkring den 65 centimeter store bordplade.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende kilder:

Trendy Living

Trendy Living er en dansk netbutik, der blev stiftet i 2009. På Trendy Living kan man købe alverdens produkter indenfor design og indretning. Alle produkterne er nøje udvalgt efter kvalitet og tidens trends.

På Trendy Living er Cane-Line Cut Barbord en af deres bestsellers. Det er derfor en sikker favorit blandt kunderne, og det tilfredsstiller de fleste behov, hvis du er på udkig efter et barbord.

Du kan se beskrivelsen her

BOBO

BOBO startede som en fysisk møbelbutik i 2008 og blev efterfølgende udvidet med en webshop i 2010. De har som mål at tilbyde det bredeste udvalg af møbler i Danmark, samt unikke varer, der ikke kan findes andre steder.

BOBO forhandler IB Laursen Brooklyn rullebord og beskriver det som både praktisk, enkelt og stilrent. Det er et godt valg, hvis du gerne nemt vil kunne flytte rundt med bordet efter behov.

Du kan se beskrivelsen her

FAQ

Hvilket materiale er det bedste til et barbord?
Der er flere typer materialer, som egner sig godt til barborde. Hårde typer træ, såsom eg, er et populært valg, men også metal kan have sin charme. Vælg ud fra din personlige præference og hvad, du mener, passer bedst til din indretning og dit budget.
Hvor højt bør et barbord være?
Et barbord bør have en højde på ca. 90 – 110 cm. Dog findes der mange forskellige designs og dermed højder. Det bør derfor være muligt at finde et barbord, som i højden passer til dig og dit hjem.
Hvad bliver et barbord brugt til?
Barborde kan bruges til forskellige ting. Til et arrangement kan du f.eks. bruge barbordet til drikkevarer eller snacks, men det kan også indgå som en del af din indretning. Et barbord kan bl.a. se rigtig flot ud bag en sofa.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme