Et barbord er perfekt til hyggehjørnet i køkkenet, kælderen, mødelokalet eller i festsalen. Her kan du slå dig ned til en hurtig bid brød, eller bare nyde en hyggestynd med familie eller venner over en kop kaffe eller te.

Barbordet kan eksempelvis bruges i et lille overskydende område af stuen, køkkenet eller kælderen, som så kan indrettes til en lille hyggekrog med servering eller udskænkning af mad og drikke. Til denne artikel har vi fundet 15 flotte barborde. Se dem alle herunder og bliv inspireret:

True – barbord i massiv oliebehandlet eg

true-barbord

Dette smukke og rustikt udseende barbord er perfekt til vinkælderen, herrestuen eller hyggehjørnet i køkkenet. Det fremstår med en helt unik glød, som skyldes det oliebehandlede egetræ der er både flot og dekorativt.

True barbordet er lavet af to egetræsplanker, hvorved der ses en smal revne i midten af bordet. Under barbordet er monteret 4 ben i en skråtstillet position, og disse er lavet af metal som har fået en sort pulverlakering.

Læs også: Her er de flotteste barstole

Barbordet er 95 centimeter højt, 140 centimeter langt og 80 centimeter dybt. Der er således god plads til mellem 4 og 6 barstole omkring det.

Detaljer:

 • Materialer: Massiv eg og metal
 • Mål: B140 x D80 x H95 cm.

Se prisen på True barbordet hos ILVA

Breda – barbord i egefinér

Breda barbordet er et smukt og rustikt barbord i lakeret egefinér. Både ben og bordplade er i egefinér, og det fremstår således med flotte varme nuancer.

Barbordet har et sort stel under sig, som forbinder benene og fungerer som fodstøtte for de omkringsiddende gæster. Det måler 117 centimeter i bredden og er 58 centimeter dybt, hvilket placerer det blandt de mindre barborde med plads til mellem 2 og 4 personer omkring bordpladen.

Der er gode muligheder for at skabe en unik og hyggelig atmosfære med dette barbord, som passer fint ind i mange forskellige indretningsstile. Det er desuden 105 centimeter højt, så det passer fint til de højere barstole.

Detaljer:

 • Materialer: Egefinér og metal
 • Mål: B117 x D59 x H105 cm.

Se prisen på Breda barbordet hos ILVA

Plus Funkis barbord – et barbord i fyr/gran

Plus Funkis barbordDette barbord af mærket Plus er et flot og minimalistisk barbord, som vil kunne passe ind i ethvert hjem. 

Barbordet har et simpelt design, hvor stellet er fremstillet i varmgalvaniseret stål, som efterfølgende er blevet farvet med farven antracit, hvilket er en mørk tone af grå. Plankerne på barbordet er i materialet fyr/gran.

Selve plankerne har målene 38 x 1800 mm, og selve barbordet er 74 cm i højden, 105 cm i højden og 103 cm i længden.

Da barbordet er forholdsvis højt, vil der sagtens kunne være plads til lidt højere barstole, og det vil også passe godt til hinanden. 

Da barbordet både er fremstillet i træ og metal, vil det kunne skabe både en rustik men også en hyggelig atmosfære til et rum. Det vil også kunne matche til flere forskellige indretningsstile, da barbordet har et enkelt design.

Se prisen på Plus Funkis barbord hos Frishop

Vintage – rustikt barbord i voksbehandlet elm

Møbler med et slidt vintage look er moderne, og således er dette barbord også særdeles eftertragtet.

Vintage barbordet lever i sandhed op til sit navn, da det har et perfekt slidt look på grund af træets forarbejdning og den voksbehandlede overflade.

Barbordet er perfekt til det rustikt indrettede rum, hvor der ønskes en varm og indbydende atmosfære med hyggelig stemning. Det er opbygget af en bordplade i massiv elm, samt et stel af sortlakeret metal. Højden er på 104 centimeter, og det passer således godt til højere barstole. Og med en bredde på 130 centimeter samt dybde på 90 centimeter, er der god plads til mellem 4 og 6 personer omkring bordpladen.

Detaljer:

 • Materialer: Elm og metal
 • Mål: B130 x D90 x H104 cm.

Se prisen på Vintage barbordet hos ILVA

Preform Curve – barbord i røget eg

Preform Curve er et flot og stilrent barbord i en kombination af røget olieret egetræ og sorte bordben.

Tilsammen giver dette et helt unikt barbord, der står med flotte mørke nuancer og en undertone af varme. Det passer perfekt til den moderne rustikke indretning, hvor der ønskes et mere stilrent look.

De sorte slanke bordben er let skråtstillede, og barbordet er 100 centimeter højt. Det er et forholdsvist lille barbord, som desuden er kvadratisk og måler 72 x 72 centimeter. Der er således fint plads til mellem 2 og 4 personer, og udover at kunne fungere som barbord kan det eksempelvis også med fordel bruges som et lille morgenmadsbord i køkkenet.

Detaljer:

 • Materialer: Egetræ
 • Mål: B72 x D72 x H100 cm.

Se prisen på Preform Curve barbordet hos Nordlyhome.dk

Larry High – rundt barbord med hvid top og træben

Larry High er et flot og moderne barbord, som har et unikt design med en sofistikeret konstruktion.

Barbordet har en hvidmalet bordplade og 3 skråtstillede ben af træ, der er monteret i et hvidlakeret metalbeslag. Forneden er de 3 ben holdt stabile af en rund metalring, som er forkromet. Det tilfører et eksklusivt udtryk, og barbordet i sig selv fremstår både stilrent og moderne.

Brug dette barbord i den moderne nordiske indretning, hvor der ønskes en lys og minimalistisk indretning. Det vil stå perfekt i det lyse køkken eller i en hyggekrog, hvor der er god plads til mellem 2 og 3 personer omkring den 65 centimeter store bordplade.

Detaljer:

 • Materialer: Træ og metal
 • Mål: Ø65 x H101 cm.

Se prisen på Larry High barbordet hos Nordlyhome.dk

Gubi Trolley – relancering af klassiker fra 1953

Gubi Trolley er en relanceret klassiker fra 1953, som i tidernes morgen blev designet af Mathieu Matégot. Gubi har efterfølgende relanceret barbordet, som står på 4 hjul og har masser af god og praktisk plads til opbevaring af alt fra flasker og snacks til de nyeste tidsskrifter.

Barbordet er perfekt til en placering i et mødelokale eller i stuen, hvor det fungerer som fremvisnings- og udskænkningsplads. Og med hjulene er det nemt at flytte det rundt efter ønske.

Gubi Trolley har et slankt stålstel samt bordplader af perforeret stål.

Detaljer:

 • Materialer: Stål
 • Mål: B70 x D58 x H72 cm.
 • Barbord på hjul

Se prisen på Gubi Trolley barbordet hos luxoliving.dk

Block – stort hvidt barbord i minimalistisk design

Arch-BarbordDette barbord er helt firkantet og ganske minimalistisk i sit udtryk. Det er velegnet i det eksklusivt indrettede hjem med sort-hvid tema, og dets minimalistiske og stramme design passer godt ind i alle moderne hjem.

Overfladerne er i hvid højglans, som gør barbordet glansfuldt og eksklusivt at se på. Det er desuden lavet af komposittræ, som ikke kræver nogen former for vedligeholdelse. Tør blot over med en fugtig klud, og det er rent.

Bredden er på 130 centimeter, hvilket gør barbordet velegnet til op til 4 personer. Forneden er desuden monteret en fodstøtte i stål, som bidrager til komforten. Højden er på 105 centimeter, hvilket passer til stole med en siddehøjde på ca. 75 centimeter.

Detaljer:

 • Materialer: Komposittræ
 • Mål: L130 x B60 x H105 cm.
 • Passer til 2-4 barstole

Se prisen på Block barbord hos Boboonline

Nido – barbord af glas med hæve-sænke funktion

Rover-BarbordDette moderne og stilrene barbord har en bordplade af glas, stel i krom og en smart hæve-sænke funktion, der giver flere forskellige anvendelsesmuligheder. Det er således velegnet til det lille hjem eller den nystartede virksomhed, hvor billige og fleksible møbler er et must.

Nido barbordet måler 60 centimeter i diameter og har en standardhøjde på 104 centimeter. Denne kan dog reguleres efter behov, så du altid står eller sidder behageligt. Dets udseende tilfører rummet et formelt og eksklusivt udtryk, hvilket udtrykkes i de skinnende materialer.

Detaljer:

 • Materialer: Glas og krom
 • Mål: Ø60 x H104 cm.
 • Passer til 2-4 barstole
 • Hæve-sænke funktion

Se prisen på Nido barbord hos Boboonline

Avocet – hvidt højglans barbord med hylder

Riwa-BarbordAvocet barbordet er perfekt til dig, der ønsker en kombination af et bord og lidt opbevaringsplads. Som en del af barbordets højre side er der lavet en reol med tre åbne hylder, som kan bruges til opbevaring af alt fra glas til snackskåle og ugeblade.

Barbordet har en bordplade af hvid højglans og komposittræ, som er nemt at vedligeholde og rengøre. Stellet er lavet i hvidlakeret metal og opbevaringshylderne er ligeledes lavet af hvidt komposittræ. Længden på bordet er 120 centimeter og bredden er på 60 centimeter. Der er plads til mellem 2 og 3 stole omkring bordet, som også kan benyttes stående. Således er barbordet velegnet til både køkkenet, hyggekrogen og den lille virksomhed, hvor man ønsker at indrette en lille opholdsplads til venner, familie eller kollegaer.

Detaljer:

 • Materialer: Komposittræ og metal
 • Mål: L120 x B60 x H105 cm.
 • Passer til 2-3 barstole
 • Opbevaringsplads med 3 hylder

Se prisen på Avocet barbord med hylder hos Boboonline

SACKit Nordic – stilrent rundt barbord

Dette barbord har et særdeles trendy og efterspurgt look, som kan anvendes i mange forskellige indretningsstile. Det tager sig dog særligt godt ud i den moderne nordiske indretning, hvor møbler skal være stilrene og minimalistiske med små eksklusive detaljer.

Barbordet går under det meget sigende navn “Nordic”, og i samme serie finder du også en række andre møbler i et lige så eksklusivt nordisk design. Selve bordpladen er af krydsfinér, hvorpå der er lagt en matsort lak. Siderne er dog holdt frie for lak, hvorved lagene i finérpladen kan anes. Det giver barbordet en varm og rustik glød. Benene af af massiv birk, som er sortlakeret.

Højden på Nordic barbordet er på 105 centimeter, og det har en diameter på 78 centimeter. Det er således rummeligt nok til mellem 3 og 4 personer, og det kan fint placeres i såvel køkkenet som i en lille hyggekrog.

Barbordet findes også i en udgave af egefinér, og denne kan ses hos forhandleren ved at klikke på linket herunder.

Detaljer:

 • Materialer: Birkefinér
 • Mål: Ø78 x H105 cm.

Se prisen på SACKit Nordic barbordet hos Unoliving

Texas – sæt med barbord og 2 barstole i massiv eg

Dette sæt fremstår eksklusivt og lækkert i gode og gedigne materialer.

I sættet får du et barbord i massiv eg, samt 2 barstole der ligeledes er i massiv eg. Barstolene har desuden et sort sæde i læderlook.

Under barbordet er to midterstænger i krom, og selve bordet er kvadratisk med målene 80 x 80 centimeter. Det er desuden 95 centimeter højt.

Dette sæt er særdeles velegnet til den klassiske indretning, hvor der sættes pris på rene og naturlige materialer.

Detaljer:

 • Materialer: Egetræ
 • Mål – bord: L80 x B80 x H95 cm.
 • Mål – stole: B44 x D39 x H93 cm.
 • Komplet sæt med bord og 2 stole

Se prisen på Texas barbord hos Boboonline

Lille rundt barbord med hvid bordplade

Lille-Rundt-BarbordTil det lille hyggehjørne er dette lille barbord perfekt. Det vil eksempelvis passe fint ved et lille vindue, hvorfra du kan sidde med din morgenmad og kigge ud.

Barbordet har en diameter på kun 60 centimeter og en højde på 110 centimeter. Det er således velegnet til at stå ved eller i kombination med et par barstole. Barstole med en siddehøjde på ca. 80 centimeter er således passende. Selve bordpladen har en hvid overflade med sorte kanter og det cylinderformede ben og fod er lavet i rustfrit stål.

Til virksomheden kan dette barbord også benyttes til et lille uformelt samtalehjørne.

Detaljer:

 • Materialer: Kompaktlaminat og rustfrit stål
 • Mål: Ø60 x H110 cm.
 • Passer til 2-4 barstole

Se prisen på det lille runde barbord hos Bordeogstole.dk

Firkantet barbord med stel i rustfrit stål

Firkantet-BarbordHvis du har hang til stram og minimalistisk indretning, så er dette barbord et godt valg. Formerne er slanke, symmetriske og lyse, så det fremstår diskret i selv et lille rum.

Det firkantede barbord måler 60 x 60 centimeter og har en højde på 110 centimeter. Det kan således enten anvendes stående eller sammen med barstole med en siddehøjde på ca. 80 centimeter. Selve bordpladen har hvid laminatoverflade og sort kant, og understellet er firkantet og lavet i mat rustfrit stål.

Det firkantede barbord kan ikke kun anvendes i hjemmet, men også i virksomheden, hvor det kan bruges til en uformel samtale- og hyggekrog.

Detaljer:

 • Materialer: Kompaktlaminat og rustfrit stål
 • Mål: L60 x B60 x H110 cm.
 • Passer til 2-4 barstole

Se prisen på det lille firkantede barbord hos Bordeogstole.dk

Sort barbord med kromstel

Dette sorte barbord er både billigt, simpelt og stilrent. Det er holdt i blanke materialer, som får det til at fremstå skinnende og eksklusivt. Med dette barbord kan du således nemt indrette et festlokale eller et lille hyggehjørne, uden det behøver koste alverden.

Barbordet er udstyret med et kromstel og en rund fod med en diameter på 60 centimeter. Det har desuden en gaslift, så du kan hæve og sænke bordet mellem 65 og 91 centimeter.

Selve bordpladen er lavet af lakeret MDF, som er hygiejnisk og nemt at holde rent. Diameteren på bordpladen er 60 centimeter.

Detaljer:

 • Materialer: Kromstel og ABS plast
 • Mål: Ø60 x H65-91 cm.
 • Barbord med gaslift

Se prisen på Sort barbordet hos Moreland

 

Denne side er anmeldt af: Lea W. Eriksen Rating 5/5

Dette indlæg har fået 4.56 stjerner baseret på 16 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. er key white lavet i jern eller er der dele af bordet der er i andre materialer. er der et sted hvor bordet er udstillet så man kan se det live. Har Thomas selv set bordet eller er det beskrevet udelukkende fra fotos. ?

  • Thomas Svar

   Hej Sten,

   Jeg har lige opdateret beskrivelsen af dette barbord, så det matcher med de nye produktoplysninger. Bordpladen er i MDF, hvilket ikke fremgik af tidligere oplysninger.
   BOBOonline.dk er eneforhandler i Danmark, og de er udelukkende en webshop uden showroom/fysisk butik. Der er desværre ikke mulighed for at se bordet udstillet, men du har selvfølgelig ret til at bestille barbordet til besigtigelse og så returnere jf. gældende lovgivning og BOBOonline.dk’s handelsbetingelser, hvis du ikke synes om det.

   God weekend :-)

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar