Et barbord er perfekt til hyggehjørnet i køkkenet, kælderen, mødelokalet eller i festsalen. Her kan du slå dig ned til en hurtig bid brød, eller bare nyde en hyggestynd med familie eller venner over en kop kaffe eller te.

Barbordet kan eksempelvis bruges i et lille overskydende område af stuen, køkkenet eller kælderen, som så kan indrettes til en lille hyggekrog med servering eller udskænkning af mad og drikke. Til denne artikel har vi fundet 15 flotte barborde. Se dem alle herunder og bliv inspireret:

Sort barbord med kromstel

Dette sorte barbord er både billigt, simpelt og stilrent. Det er holdt i blanke materialer, som får det til at fremstå skinnende og eksklusivt. Med dette barbord kan du således nemt indrette et festlokale eller et lille hyggehjørne, uden det behøver koste alverden.

Barbordet er udstyret med et kromstel og en rund fod med en diameter på 45 centimeter. Det har desuden en gaslift, så du kan hæve og sænke bordet mellem 65 og 91 centimeter.

Selve bordpladen er lavet af ABS plast, som er hygiejnisk og nemt at holde rent. Diameteren på bordpladen er 60 centimeter.

Detaljer:

 • Materialer: Kromstel og ABS plast
 • Mål: Ø60 x H60-91 cm.
 • Barbord med gaslift

Se pris på barbordet hos Moreland

Texas – sæt med barbord og 2 barstole i massiv eg

Dette sæt fremstår eksklusivt og lækkert i gode og gedigne materialer.

I sættet får du et barbord i massiv eg, samt 2 barstole der ligeledes er i massiv eg. Barstolene har desuden et sort sæde i læderlook.

Under barbordet er to midterstænger i krom, og selve bordet er kvadratisk med målene 80 x 80 centimeter. Det er desuden 95 centimeter højt.

Dette sæt er særdeles velegnet til den klassiske indretning, hvor der sættes pris på rene og naturlige materialer.

Detaljer:

 • Materialer: Egetræ
 • Mål – bord: L80 x B80 x H95 cm.
 • Mål – stole: B44 x D39 x H93 cm.
 • Komplet sæt med bord og 2 stole

Se pris på Texas barsættet hos Moreland

OK Design Confetti – lille barbord på hjul

Her er der ikke tale om et barbord man sidder ved, men derimod et barbord der kan trilles til den ønskede placering og derfra fungere som udskænkningsplads for fine drikke.

OK Design Confetti Trolley er et smukt og moderne barbord, som står på et sort metalstel med 3 hjul. Bordpladen er i sort/hvid terrazzo, og kvalitetsindtrykket er generelt meget højt.

Barbordet fra OK Design måler 43 centimeter i bredden, 42,6 centimeter i dybden og 88,5 centimeter i højden.

Detaljer:

 • Materialer: Metal og terrazzo
 • Mål – stole: B43 x D42,6 x H88,5 cm.
 • Barbord med hjul

Se pris på OK Design Confetti Trolley barbordet hos Livingshop

Gubi Trolley – relancering af klassiker fra 1953

Gubi Trolley er en relanceret klassiker fra 1953, som i tidernes morgen blev designet af Mathieu Matégot. Gubi har efterfølgende relanceret barbordet, som står på 4 hjul og har masser af god og praktisk plads til opbevaring af alt fra flasker og snacks til de nyeste tidsskrifter.

Barbordet er perfekt til en placering i et mødelokale eller i stuen, hvor det fungerer som fremvisnings- og udskænkningsplads. Og med hjulene er det nemt at flytte det rundt efter ønske.

Gubi Trolley har et slankt stålstel samt bordplader af perforeret stål.

Detaljer:

 • Materialer: Stål
 • Mål: B70 x D58 x H72 cm.
 • Barbord på hjul

Se pris på Gubi Trolley barbordet hos Livingshop

Kool – sæt med barbord og stole til en fornuftig pris

Kool-Barbord-Og-StoleDette stilrene sæt består af et sort barbord med to tilhørende stole i sort. Det fås til en fornuftig pris og er således et godt køb til dig, der skal indrette et festlokale, en lille virksomhed eller lignende. Det kan selvfølgelig også bare anvendes i eksempelvis køkkenet eller det lille hyggehjørne, hvor sættet med barbord og to stole tilfører charme og uformel hygge.

Kool barbordet måler 60 x 60 centimeter, og de to stole har en højde på 95 centimeter. Hele sættet er lavet i sortlakeret metal, som er nemt at vedligeholde. Det fremstår rustikt med det rå design, som passer godt ind i den moderne nordiske indretning.

Detaljer:

 • Materialer: Sortlakeret stål
 • Mål – bord: L60 x B60 x H87 cm.
 • Mål – stole: B39 x D44,5 x H95 cm.
 • Komplet sæt med bord og 2 stole

Se pris på Kool barbord og stole hos Unoliving

Lille rundt barbord med hvid bordplade

Lille-Rundt-BarbordTil det lille hyggehjørne er dette lille barbord perfekt. Det vil eksempelvis passe fint ved et lille vindue, hvorfra du kan sidde med din morgenmad og kigge ud.

Barbordet har en diameter på kun 60 centimeter og en højde på 110 centimeter. Det er således velegnet til at stå ved eller i kombination med et par barstole. Barstole med en siddehøjde på ca. 80 centimeter er således passende. Selve bordpladen har en hvid overflade med sorte kanter og det cylinderformede ben og fod er lavet i rustfrit stål.

Til virksomheden kan dette barbord også benyttes til et lille uformelt samtalehjørne.

Detaljer:

 • Materialer: Kompaktlaminat og rustfrit stål
 • Mål: Ø60 x H110 cm.
 • Passer til 2-4 barstole

Se pris på det lille runde barbord hos Bordeogstole.dk

Firkantet barbord med stel i rustfrit stål

Firkantet-BarbordHvis du har hang til stram og minimalistisk indretning, så er dette barbord et godt valg. Formerne er slanke, symmetriske og lyse, så det fremstår diskret i selv et lille rum.

Det firkantede barbord måler 60 x 60 centimeter og har en højde på 110 centimeter. Det kan således enten anvendes stående eller sammen med barstole med en siddehøjde på ca. 80 centimeter. Selve bordpladen har hvid laminatoverflade og sort kant, og understellet er firkantet og lavet i mat rustfrit stål.

Det firkantede barbord kan ikke kun anvendes i hjemmet, men også i virksomheden, hvor det kan bruges til en uformel samtale- og hyggekrog.

Detaljer:

 • Materialer: Kompaktlaminat og rustfrit stål
 • Mål: L60 x B60 x H110 cm.
 • Passer til 2-4 barstole

Se pris på det lille firkantede barbord hos Bordeogstole.dk

Block – stort hvidt barbord i minimalistisk design

Arch-BarbordDette barbord er helt firkantet og ganske minimalistisk i sit udtryk. Det er velegnet i det eksklusivt indrettede hjem med sort-hvid tema, og dets minimalistiske og stramme design passer godt ind i alle moderne hjem.

Overfladerne er i hvid højglans, som gør barbordet glansfuldt og eksklusivt at se på. Det er desuden lavet af komposittræ, som ikke kræver nogen former for vedligeholdelse. Tør blot over med en fugtig klud, og det er rent.

Bredden er på 130 centimeter, hvilket gør barbordet velegnet til op til 4 personer. Forneden er desuden monteret en fodstøtte i stål, som bidrager til komforten. Højden er på 105 centimeter, hvilket passer til stole med en siddehøjde på ca. 75 centimeter.

Detaljer:

 • Materialer: Komposittræ
 • Mål: L130 x B60 x H105 cm.
 • Passer til 2-4 barstole

Se pris på Block barbord hos BOBO

Angela – lille hvidt barbord med skuffe

Bates-BarbordDette barbord er holdt i et lille, minimalistisk og stramt design. Således passer det fint ind i det moderne hjem med minimalistisk sort-hvid tema, hvor det eksempelvis kan placeres i den lille hyggekrog eller det stilfulde overskudshjørne. Det kan også placeres ved dit yndlingsvindue, så du kan nyde udsigten med en kop kaffe, te eller et ugeblad.

Barbordet er lavet i hvidlakeret træ og har en lille skuffe til opbevaring af småting. Der er monteret en grå fodstøtte, som giver komfort til alle fire sider af barbordet.

Angela måler 80 x 80 centimeter, og der er således god plads til en person på hver side. Det har desuden en perfekt størrelse til virksomheden, hvor kollegaer kan stå eller sidde og nyde en hyggestund eller en hurtig kaffepause.

Detaljer:

 • Materialer: Hvidlakeret træ
 • Mål: L80 x B80 x H105,5 cm.
 • Passer til 2-4 barstole
 • Inkl. 1 skuffe

Se pris på Angela barbord hos BOBO

Nido – barbord af glas med hæve-sænke funktion

Rover-BarbordDette moderne og stilrene barbord har en bordplade af glas, stel i krom og en smart hæve-sænke funktion, der giver flere forskellige anvendelsesmuligheder. Det er således velegnet til det lille hjem eller den nystartede virksomhed, hvor billige og fleksible møbler er et must.

Nido barbordet måler 60 centimeter i diameter og har en standardhøjde på 104 centimeter. Denne kan dog reguleres efter behov, så du altid står eller sidder behageligt. Dets udseende tilfører rummet et formelt og eksklusivt udtryk, hvilket udtrykkes i de skinnende materialer.

Detaljer:

 • Materialer: Glas og krom
 • Mål: Ø60 x H104 cm.
 • Passer til 2-4 barstole
 • Hæve-sænke funktion

Se pris på Nido barbord hos BOBO

Avocet – hvidt højglans barbord med hylder

Riwa-BarbordAvocet barbordet er perfekt til dig, der ønsker en kombination af et bord og lidt opbevaringsplads. Som en del af barbordets højre side er der lavet en reol med tre åbne hylder, som kan bruges til opbevaring af alt fra glas til snackskåle og ugeblade.

Barbordet har en bordplade af hvid højglans og komposittræ, som er nemt at vedligeholde og rengøre. Stellet er lavet i hvidlakeret metal og opbevaringshylderne er ligeledes lavet af hvidt komposittræ. Længden på bordet er 120 centimeter og bredden er på 60 centimeter. Der er plads til mellem 2 og 3 stole omkring bordet, som også kan benyttes stående. Således er barbordet velegnet til både køkkenet, hyggekrogen og den lille virksomhed, hvor man ønsker at indrette en lille opholdsplads til venner, familie eller kollegaer.

Detaljer:

 • Materialer: Komposittræ og metal
 • Mål: L120 x B60 x H105 cm.
 • Passer til 2-3 barstole
 • Opbevaringsplads med 3 hylder

Se pris på Avocet barbord med hylder hos BOBO

Snack Bar – sort og hvidt barbord med skab og hylder

Dette sort-hvide højglans barbord fremstår stilrent med den sorte ramme og det hvide skab. Det er således en smart og funktionel løsning til hyggekrogen, spisehjørnet eller værelset, hvor den også kan fungere som en lille rumdeler.

Dette barbord er egentlig ikke et bord i traditionel forstand, da der under bordpladen udelukkende er tænkt i opbevaringsløsninger på hylder og i skab. Du kan således opbevare alt fra glas til skåle og ugeblade her, så du har det hele indenfor rækkevidde hvis du vil sidde eller stå ved bordet. Barbordet har en længde på 105,2 centimeter og en bredde på 48 centimeter. Højden er på 108 centimeter, hvilket gør bordet velegnet til både at stå og sidde ved.

Det moderne og stilrene design passer fint ind i hjemmet med sort-hvid indretning, hvor det vil gå i ét med omgivelserne. Barstole kan tilkøbes efter ønske.

Detaljer:

 • Materialer: Komposittræ
 • Mål: L105,2 x B48 x H108 cm.
 • Passer til 2-4 barstole
 • Opbevaringsplads med hylder og skab

Se pris på Snack Bar barbord hos BOBO

Key White – rustikt barbord i jern med patina

Key-White-Barbord

Hvis du er ude efter et rustikt barbord i et industrielt look, så er Key White barbordet det perfekte valg. Det har en kraftig jernkonstruktion med patina på både stel og bordplade, så det fremstår slidt og “gammelt”.

Key White er et lille barbord med et areal på 65 x 65 centimeter. Det er således perfekt til den lille hyggekrog eller til vinkælderen, hvor man kan sidde og få sig en genstand og lidt snacks. Selve konstruktionen består af en kraftig firkantet jernfod og en midtersektion, der holder bordet. Bordpladen er i hvidmalet MDF og har fået tilført ridser og skrammer langs kanter og hjørner, for at give barbordet et rustikt look.

Dette barbord passer perfekt ind i den rustikke indretning, hvor der ønskes et råt miljø med masser af charme.

Detaljer:

 • Materialer: Jern og MDF
 • Mål: L65 x B65 x H107 cm.
 • Passer til 2-4 barstole

Se pris på Key White barbord hos BOBO

Crazy – stort vintage barbord i massivt træ og stål

Apart-Barbord

Dette vintage barbord er specielt på mange måder. Som en del af konstruktionen er monteret hvad der ligner en “væltepeter”. Det kaldte man de gammeldags cykler, som i slutningen af 1800-tallet dominerede bybilledet. Barbordet er således designet som en “hilsen” til fordums tider, hvilket også ses i valget af materialer: Bordpladen er lavet af massivt træ, som er genbrugt fra andre konstruktioner. Således rummer barbordet ikke kun flot og eksklusivt design, men også en historie.

Stellet samler sig i midten og danner et kryds, som kan ses fra alle sider af barbordet. Det er lavet af stål, som efterfølgende er blevet malet sort. I midten af krydset er væltepeteren monteret.

Det smukke vintage barbord kan med fordel bruges i et klassisk indrettet køkken eller et tilstødende rum med god plads, og hvor der ønskes en lille hyggekrog med en unik atmosfære. Der er god plads om barbordet, som har et areal på 120 x 50 centimeter.

Detaljer:

 • Materialer: Sortlakeret stål og genbrugstræ
 • Mål: L120 x B50 x H110 cm.
 • Passer til 4-6 barstole

Se pris på Crazy barbord hos BOBO

Dan-Form Orso – eksklusivt barbord i træ

Dan-Form-Orso-BarbordDan-Form holder til i Værløse og er en lille dansk producent af designermøbler. Orso barbordet er således en del af en større kollektion, som tæller borde og stole i massivt lakeret træ og MDF. Bordpladen har en diameter på 60 centimeter og højden er på 107 centimeter, hvilket gør bordet velegnet til stole med siddehøjde på ca. 80 centimeter.

Vi har udvalgt dette Orso barbord, fordi det fremstår rustikt, naturligt og moderne på samme tid. De fire skrå ben er lavet i massiv ubehandlet eg, og forneden er der monteret en ring af rustfrit stål til brug som fodstøtte. Bordpladen er lavet i hvidlakeret MDF, og den er således nem at holde ren. Tør blot over med en fugtig klud.

Orso barbordet er velegnet til dig der går efter et nordisk look, og du kan med fordel kombinere det med barstole i samme serie, eller blot benytte det stående. Det fås i flere forskellige farver.

Detaljer:

 • Materialer: MDF og massiv eg
 • Mål: Ø60 x H107 cm.
 • Passer til 2-4 barstole
 • Fås i flere farver

Se pris på Dan-Form Orso barbord hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. er key white lavet i jern eller er der dele af bordet der er i andre materialer. er der et sted hvor bordet er udstillet så man kan se det live. Har Thomas selv set bordet eller er det beskrevet udelukkende fra fotos. ?

  • Thomas Svar

   Hej Sten,

   Jeg har lige opdateret beskrivelsen af dette barbord, så det matcher med de nye produktoplysninger. Bordpladen er i MDF, hvilket ikke fremgik af tidligere oplysninger.
   BOBOonline.dk er eneforhandler i Danmark, og de er udelukkende en webshop uden showroom/fysisk butik. Der er desværre ikke mulighed for at se bordet udstillet, men du har selvfølgelig ret til at bestille barbordet til besigtigelse og så returnere jf. gældende lovgivning og BOBOonline.dk’s handelsbetingelser, hvis du ikke synes om det.

   God weekend 🙂

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar