En stavblender skal have styrke, og så skal den være nem at bruge og rengøre. Bamix stavblenderen roses af flere magasiner, anmeldere og købere for at være blandt de bedste stavblendere på markedet. Den er håndsamlet på Bamix’ egen fabrik i Schweiz, og så suger den sig ikke fast til bunden af gryder, bægre og skåle.

Herunder vil vi gå i dybden med de i alt 5 Bamix stavblendere vi har valgt at fremhæve i denne artikel, og så vil vi komme ind på hvorfor vi anbefaler dem over andre stavblendere. Vi sammenligner desuden priserne på dem, for at finde den billigste forretning. Der er nemlig penge at spare ved at købe den på nettet:

Bamix Swissline – kraftigste motor og nyttigt tilbehør

Bamix-Swissline Bedste pris: 72,00 (Wupti)

Bamix Swissline er stavblenderen med den store 200 Watt motor. Det betyder at denne model knuser, blender og purerer stort set alt hvad du udsætter den for. Det kan blandt andet konstateres hos Gastromand, hvor en række billeder dokumenterer denne stavblenders mange kræfter under motorhjelmen.

Swissline kommer med en række basistilbehør, hvilket er med til at holde prisen nede. Ønsker du at tilkøbe ekstra udstyr senere, kan dette sagtens lade sig gøre. Du kan altså frit vælge præcist hvilket tilbehør du ønsker til din Bamix stavblender, når du køber denne model.

Dog bliver du ikke snydt for lidt ekstratilbehør, da der med denne model medfølger 3 forskellige knive, en mikserkande, en minihakker og en flot bordstander, så stavblenderen kan opbevares korrekt og sikkert på enten køkkenbordet eller i skabet.

Specifikationer:

 • Motoreffekt: 200 Watt
 • Hastigheder: 2
 • Farve: Rød eller grå
 • 5 års garanti

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bamix Mono – billig og bedst i test

Bamix-Mono Bedste pris: 339,00 (Wupti)

Til dig der ønsker at blende en smoothie, skumme mælk til kaffen eller desserten, purere en suppe eller andre mindre krævende opgaver, er denne Bamix stavblender et oplagt valg. Samtidig er det den billigste model af dem alle, og du får masser af kræfter sammenlignet med andre mærker i samme prisleje.

Da prisen er lavere, får du en lidt mindre tilbehørspakke end med Swissline og Superbox. Du får et stativ til vægophæng, 3 forskellige knivblade og et 600 ml bæger. Ønsker du ekstra tilbehør, kan dette dog tilkøbes efterhånden.

Vi anbefaler denne Bamix stavblender til dig der ønsker en af markedets bedste stavblendere til en rigtig god pris. Den klarer fint de gængse blender-opgaver i køkkenet. Vil du prøve kræfter med mere eksotisk madlavning, anbefaler vi dog at du vælger en model med 200 Watt motor.

Specifikationer:

 • Motoreffekt: 140 Watt
 • Hastigheder: 2
 • Farve: Hvid
 • 5 års garanti

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bamix Superbox – kraftigste stavblender med stor tilbehørspakke

Bamix-Superbox Bedste pris: 1.899,00 (Whiteaway)

Til det eksperimentelle køkken, hvor der tilberedes mad fra alle verdenshjørner og i utallige variationer, er denne Bamix stavblender et must. Der er så meget tilbehør, at du kan tilberede noget nyt hver dag i en hel måned!

Du får med andre ord rigtig meget for pengene med denne pakke, hvorfor vi anbefaler den til dig der elsker at lave mad og gerne prøver nye ting af.

Med i pakken får du blandt andet den smarte SliceSy blenderskål med 5 forskellige jern, en universalkniv, en piskeskive, en blandeskive, en kødkniv, en stander, en pulverdisc kværn, to bægre på henholdsvis 400 og 600 ml med låg, samt en 1 liters kande.

Testmagasinerne bemærker desuden at Bamix stavblenderen ikke suger sig fast i bunden af glasset/skålen, hvilket er et kæmpe plus, da den er nem at styre og let at håndtere.

Specifikationer:

 • Motoreffekt: 200 Watt
 • Hastigheder: 2
 • Farve: Sort
 • 5 års garanti

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bamix Deluxe – billig mellemmodel

Bamix-Deluxe Bedste pris: 1.257,00 (KitchenOne)

 • Godt budgetvalg
 • Inkl. minihakker

Til den mere alsidige madlavning er denne Bamix stavblender et godt kompromis mellem den billigste Mono model og den dyrere Swissline model. Her får du en stavblender med 160 Watt motor, hvilket er tilstrækkeligt når du et par gange om ugen skal mikse en smoothie, en shake eller purere en suppe.

Udover de 3 knivblade, som medfølger til alle modeller, får du her en række nyttigt ekstra tilbehør i form af en bord-/vægstander og en minihakker.

Vi anbefaler denne Bamix stavblender til køkkenet med alsidige behov, uden at den nødvendigvis skal bruges dagligt. En rigtig god all-round stavblender.

Specifikationer:

 • Motoreffekt: 160 Watt
 • Hastigheder: 2
 • Farve: Hvid
 • 5 års garanti

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Bamix Gastro 200 – perfekt til at blende større mængder

Bamix-Gastro-200 Bedste pris: 1.200,00 (Skousen)

 • 5/5 stjerner hos Amazon
 • Anbefalet til entusiasterne

Denne kraftige Bamix stavblender er et oplagt valg til madentusiasten, der nyder at byde familie og venner på lækker middag. Den ekstra lange blenderstav på 19 cm giver mulighed for at blende større portioner end normalt, da den kan gå dybere end de andre Bamix modeller. Og med en 200 Watt motor er du sikker på at den ikke løber tør for kræfter.

Der medfølger en vægholder, samt 3 knive, så Bamix stavblenderen kan bruges til mange forskellige formål. Desuden har du mulighed for tilkøb af ekstra udstyr efter eget ønske, hvis der er behov for dette.

Specifikationer:

 • Motoreffekt: 200 Watt
 • Hastigheder: 2
 • Ekstra lang stav, 19 cm
 • Farve: Hvid
 • 5 års garanti

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

5 gode grunde til at vælge en Bamix stavblender

Der er rigtig mange gode grunde til at vælge en Bamix stavblender frem for andre mærker. Herunder får du en hurtig oversigt med de 5 bedste grunde i vilkårlig rækkefølge:

 1. Nem at rengøre: Knivene kan afmonteres og udskiftes for nem rengøring
 2. Kraftig byggekvalitet: Alle Bamix stavblendere er samlet og kvalitetssikret i deres egen produktionshal i Schweiz
 3. Alsidig i brug: Masser af ekstraudstyr samt 3 forskellige knive gør Bamix velegnet til mange forskellige formål
 4. Flot design: Bamix har kræset for detaljerne. Håndtaget er eksempelvis udført i ægte nylon, mens selve staven er i rustfrit stål
 5. Suger sig ikke fast til bunden: En altafgørende faktor, når der tilberedes shakes, smoothies, puréer med mere: Bamix stavblenderen trækkes ikke mod bunden, ligesom indholdet ikke hvirvles rundt i beholderen under blendningen.

Herunder får du i videoen en lille indsigt i hvad Bamix kan:

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Author

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Write A Comment