Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Badeværelsesskabe – populære skabe til dit badeværelse

Badeværelsesskabe – populære skabe til dit badeværelse

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

Badeværelsesskabe er praktiske møbler, der både giver mere opbevaringsplads, men samtidig også skjuler rørene under vasken.

Underskabe hænger, som navnet antyder, under vasken, hvorimod overskabe typisk hænger ved siden af dit spejl. Du kan også vælge smarte højskabe, som enten placeres på gulvet eller hænges op.

Mulighederne er mange og hvilket badeværelsesskab, der passer til dig, kommer helt an på indretningen af dit badeværelse samt dine personlige præferencer.

I vores guide har vi samlet flotte badeværelsesskabe, hvor der er lidt til hver en smag.

Læs med herunder, bliv inspireret og find dit næste badeværelsesskab:

OBS: Vores artikel fremhæver i øjeblikket kun 1 produkt, da tidligere udvalgte produkter enten ikke er tilgængelige længere eller er udsolgte. Vi er opmærksomme på problemet og er i fuld gang med at lave ny research, så du kan få et overblik over de bedste produkter på markedet inden længe - de er lige om hjørnet.
test-guiden

En test-guide, som denne, er en artikel, der analyserer produkter via en gennemgang af bl.a. anmeldelser og tests.

De bedste badeværelsesskabe i test-guiden 2023:

Vores favorit badeværelsesskabe

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Vores labels såsom “Bedst i budgetklassen”, “Bedste trådløse model” ,“Høj værdi for pengene” osv. - er en individuel, uafhængig vurdering af den research-ansvarlige baseret på den førnævnte metode på det pågældende tidspunkt.

Badeværelsesskab med håndvask i træ
med massive, olieret og fingerskåret træskuffer

Dagens bedste priser og tilbud på Badeværelsesskab med håndvask i træ:

 • Massive, olieret og fingerskåret træskuffer
 • Skuffer med fuld udtræk og soft close
 • Fås også i forskellige størrelser

Grunde til at købe

 • Flot og eksklusivt design i træ
 • Dybe og kraftige skuffer til opbevaring af diverse badeværelsesartikler
 • Skufferne har fuldt udtræk og soft-luk for nem og praktisk brug

Grunde til at undgå

 • Massivt træ kan være tung, hvilket kan gøre instalationen svær at fuldføre

Flot underskab i træ med skuffer og plads til håndvasken

Just Wood er en dansk virksomhed, der blandt andet fremstiller massive og robuste badeværelsesskabe.

Mere om Badeværelsesskab med håndvask i træ

Detaljer

 • Detaljer: badeværelsesskab med vask og skuffer i træ 
 • Overflade: olieret, massivt egetræ
 • Højde: 57,6 cm
 • Bredde: 120 cm
 • Dybde: 6,5 cm.

Du får her et flot underskab i træ med plads til håndvask. Du kan vælge imellem forskellige størrelser og design, så du kan få det perfekte skab til dit badeværelse. Her er der tale om et ekstravagant badeværelsesskab med et korpus i egetræ og en hvid bordplade.

Skufferne er dybe og kraftige, hvilket giver dig mulighed for at opbevare alt fra håndklæder til rengøringsmidler. Skufferne har også fuldt udtræk og softluk. Badeværelsesskabet fra Just Wood er til dig, der er ude efter et pragtfuldt skab med god opbevaringsplads.

Overblik: Stor sammenligning af de udvalgte badeværelsesskabe

Se hele tabellen

Se 7 tidligere anmeldte produkter

Badeværelsesskab med skuffer 

Højt og smalt badeværelsesskab 

Overskab med låge og flotte udskæringer 

Lille badeværelsesskab med låge

Overskab med låge i satineret glas 

Skuffeskab med flotte udskæringer  

Højskab med flotte udskæringer 

FAQ

Hvordan udvælges badeværelsesskabene til artiklen?
Vores guide giver dig et mikro-overblik over, hvad markedet tilbyder inden for badeværelsesmøbler. Vi har udvalgt ovenstående badeværelsesskabe baseret på design, kvalitet og pris.
Hvad skal jeg overveje, når jeg køber nyt badeværelsesskab?
Når du skal købe nyt badeværelsesskab, kan du med fordel starte med at tage stilling til hvilken type, du ønsker (underskabe - placeret under din vask, overskabe – hænger ved siden af dit spejl, højskabe – placeres eller hænges på væggen eller i hjørner). Derudover bør du overveje, om du har brug for skabe, skuffer eller hylder samt hvor meget skabsplads, du reelt har brug for.
Hvordan indretter jeg et lille badeværelse?
De typer badeværelsesskabe, de fleste mennesker kan finde plads til, er enten underskabe eller overskabe. Undgå gerne for brede og dybe møbler, som generelt optager for meget plads, hvis du har et mindre badeværelse.

Andre relevante artikler

Hos bomagasinet.dk finder du en lang række artikler, du kan bruge til at finde inspiration til din bolig. Derfor har vi selvfølgelig også flere artikler med fokus på badeværelser og badeværelsestilbehør.

Du kan blandt andet læse vores toilettaske-guide til mænd og kvinder. En toilettaske kan både bruges i hjemmet, og når du skal på farten.

Når du skal renovere dit badeværelse eller bygge et helt nyt, er der mange ting, du skal tage stilling til, og det er f.eks. de færreste almindelige mennesker, der ved ret meget om ventilatorer til badeværelser. Derfor kan du med fordel også læse vores artikel om ventilatorer.

Når du renoverer dit badeværelse, kan det også være relevant at få inspiration til en eventuel udskiftning af fliser, som du også kan læse mere om her. Foruden at få et overblik over populære fliser, får du også en række gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du køber nye fliser til dit badeværelse.

Kildeliste

Til udarbejdelsen af denne artikel har vi brugt to forskellige hjemmesider som inspiration. Det har vi gjort for at give dig den korrekte viden om badeværelsesskabe og for at blive endnu klogere på renovering af badeværelser. Du får en oversigt over, hvilke eksterne medier vi har brugt til udarbejdelsen af denne artikel, her:

Ekspert- og testkilder

Bobedre.dk

Bobedre er den digitale platform for det månedlige livsstilsmagasin om indretning, design og shopping til hjemmet af samme navn. På hjemmesiden finder du en lang række guider, anmeldelser og test over diverse sager til din bolig. Den artikel, vi har brugt som inspiration, handler om badeværelsesrenovering. Der bliver gennemgået vigtige pointer om vægge og gulve, belysning, møbler, armaturer, farver, bad og toilet samt rengøring og vedligeholdelse. Du kan læse artiklen, som vi brugte som inspiration, her.

Bolius.dk 

Bolius er et magasin, der indeholder alt om boliglivet – det beskriver selv, at du kan læse om alt fra mursten og møbler, penge og privatøkonomi, vand og varme til byliv og landliv. På hjemmesiden er der ligeledes en digital platform, hvor der deles artikler med boliginspiration. Vi har brugt en af artiklerne som inspiration med tips til, hvordan du indretter et lille badeværelse. Læs artiklen, som vi har hentet inspiration fra, her.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme