Udvælgelsen af produkter sker på baggrund af analyser og research..., men artiklen inkluderer kun produkter, der udbydes af vores kommercielle partnere. Artiklen er derfor en annonce. Læs her hvordan sponsorerede partnerskaber påvirker rækkefølgen af vores produkter. Som udgangspunkt indeholder vores artikler eksterne tests og anmeldelser frem for egne tests. Læs mere

Guide: De 11 bedste badevægte med kropsanalyse på markedet

Guide: De 11 bedste badevægte med kropsanalyse på markedet

Ifølge vores research & analyse Vi har udvalgt produkter, der scorer højt på de parametre, vi vurderer dem på, men ikke en udtømmende liste over alle produkter på markedet.

Udarbejdet af eksperter
Annoncer

En god badevægt er nødvendig, hvis du har et mål om at ændre din fysik, sikre at dit helbred er godt eller måle udsving i kropsvægten. Det er dog ikke alle badevægte, der er lige gode eller nemme at anvende.

Vi har indsamlet testresultater og forbrugeranmeldelser, for at finde de bedste badevægte på markedet og hjælpe med din købsbeslutning. Artiklen indebærer badevægte med kropsanalyse og forskellige funktioner, som eksempelvis gør det muligt at følge din udvikling med din smartphone.

5 ting du skal overveje, før du køber badevægte

 • Nøjagtighed

  Badevægten skal give præcise resultater hver gang, og du kan kontrollere nøjagtigheden ved at veje en velkendt genstand som eksempelvis en sæk mel på 2,5 kg. Vi foreslår, at du vejer den samme genstand flere gange. Du kan også veje to genstande hver for sig og derefter kombinere dem for at se, om resultaterne stemmer overens. Den bedste løsning er at veje dig selv konsekvent på samme sted, helst på en flad, hård overflade, og når du forlader en vægt, bør den hele nulstilles hver gang. Den mest nøjagtige måling på mange digitale vægte, går kun ned i 200 gram, og vælg derfor en model med mere præcise målinger, hvis det er nødvendigt for dine behov.

 • Vægtkapacitet

  Vægtkapacitet er forskellig blandt modellerne på markedet. Ældre modeller er måske kun nøjagtige til personer, som vejer op til 110 kg, selv om de fleste standardvægte har en vægtkapacitet på 130 kg. Der findes vægte, som er specialdesignet til større personer, med en vægtgrænse på 300 kg, for at garantere en præcis aflæsning. Der findes desuden digitale vægte med en vægtgrænse på 320 kilo. og digitale vægte har ofte en højere vægtkapacitet end analoge vægte.

 • Funktioner

  Badevægte kan have forskellige funktioner og målinger for at passe til forbrugernes behov. Nogle modeller vurderer vægten af forskellige kropsdele som eksempelvis muskler eller knogler, mens andre kan hjælpe dig med at holde styr på dine fremskridt ved at huske tidligere vejninger. Derudover har nogle modeller også mulighed for at vurdere ting som muskelsammensætning, vandvægt og fedtindhold, og du kan overføre resultaterne trådløst eller med Bluetooth til din telefon eller til en sundhedsspecialist. Både forbrugere, som ønsker at føre en sund livsstil, samt forbrugere, der har brug for at overvåge deres fysiske tilstand som eksempelvis sportsfolk, kan drage fordel af de forskellige funktioner.

 • Pris

  Prisen er noget, man skal tænke over, når man køber en badevægtsvægt. Selv om det kan være fristende at vælge en model med den laveste pris, er det vigtigt at huske, at du ofte får det, som du betaler for. Billigere modeller starter ved 100 kr., men giver måske ikke pålidelige aflæsninger eller er holdbar over tid. På den anden side kan dyrere modeller komme med ekstra funktioner, som du vil få gavn af, men det er vigtigt at huske, at prisen kan stige op til 2000kr. Når du skal vælge en badevægt, er det afgørende at finde en balance mellem pris og kvalitet ud fra dine egne behov.

 • Bruger- og ekspertanmeldelser

  Brugeranmeldelser hjælper med at forstå, hvordan produktet fungerer i den virkelige verden, mens ekspertanmeldelser kan give detaljer om vægtens nøjagtighed og præcision. Eksperter kan give en objektiv vurdering af produktet, mens forbrugernes anmeldelser er subjektive på grund af personlig smag og erfaringer. Generelt kan både forbruger- og ekspertanmeldelser påvirke dit valg, men det er afgørende at afveje begge perspektiver, før du foretager et køb.

Opsummering – her er de bedste badevægte i test

Herunder får du et overblik over de badevægte på markedet, som klarer sig bedst i test lige nu. Anbefalingerne er baseret på testresultater og forbrugeranmeldelser.

Vores favorit badevægte

Beurer BF700

Testvinder & Bomagasinets anbefaling Gå til bedste pris
296 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
296 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Qardio QardioBase 2

Bedste premium valg Gå til bedste pris
1.089 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
1.089 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Sportsbuddy Scale badevægt 

Bedst til prisen Gå til bedste pris Læs vores anmeldelse

OBH EN1131NO

Gå til bedste pris
149 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
149 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Medisana PSD

Gå til bedste pris
320 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
320 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Caso BS1

Gå til bedste pris
404 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
404 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Huawei Smart Scale

Gå til bedste pris
278 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
278 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Beurer BG013

Gå til bedste pris
249 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
249 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Tanita RD935S

Gå til bedste pris
1.439 Kr. - I samarbejde med Pricerunner
Læs vores anmeldelse
Gå til bedste pris
1.439 Kr.
I samarbejde med Pricerunner

Sådan udvælger vi produkter på Bomagasinet

I denne artikel gennemgår vi en række populære produkter, som vi har fundet ved hjælp af dybdegående research og analysearbejde. Vores Product Research Team analyserer markedet og finder nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med hundredvis af små som store webshops, og selvom disse partnerskaber kan influere udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens egen professionelle vurdering af produktet.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på baggrund af:

  1
 • Officielle og upartiske produkttests
 • 2
 • Kundernes anmeldelser og meninger om produktet
 • 3
 • Produktets specifikationer, egenskaber samt fordele og ulemper
 • 4
 • Data og viden om vores læsers præferencer
 • 5
 • Garantier, service og omdømme hos forhandleren

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og kommer med vores subjektive vurdering og anbefalinger til dig som læser. Det er vigtigt at notere, at artiklen ikke er en rangering af produkterne, men en gennemgang af markedets bedste produkter til brugernes behov.

Nokia Body+
brugervenlig badevægt i smart design

 • Editors' Choice - Tom's Guide
 • Anbefalet - TrustedReviews

Dagens bedste priser og tilbud på Nokia Body+:

Grunde til at købe

 • Robust, stilfuld konstruktion
 • Detaljerede data om kropssammensætning
 • Tilslutning via Wi-Fi eller Bluetooth
 • Hurtig og nem opsætning

Grunde til at undgå

 • Displayet kunne være større

Nokia Body+ er en smart og brugervenlig badevægt med en velfungerende app til smartphone. Den får blandt andet en “Editor’s Choice”-titel hos Tom’s Guide, da den klarer sig rigtig godt i test.

Derfor anbefaler vi denne badevægt:

Detaljer

 • Målinger: BMI, samlet fedtprocent, procent kropsvand, knoglemasse og muskelmasse
 • Maks. personvægt: 180.0 kg

Nokia Body+ er en smart og brugervenlig badevægt, der scorer høje bedømmelser i flere forskellige tests. Den får ikke kun ros for at indsamle mange forskellige slags data, men også for at præsentere dem på en flot og overskuelig måde i den tilhørende app. Hos Tom’s Guide klarer den sig så godt i test at den får en “Editor’s Choice”-titel, som kun gives til de bedste produkter i sin klasse. Derudover klarer den sig blandt andet også godt hos TrustedReviews, som giver den en meget høj samlet bedømmelse og anbefaler den på grund af brugervenligheden, designet og de mange muligheder.

Mere om Nokia Body+

Body+ er Nokias top-badevægt. Den har en masse indbyggede funktioner, og fungerer sammen med en masse forskellige fitness-apps. Deriblandt MyFitnessPal, Runkeeper, MapMyRun, Runtastic og mere end 100 andre apps. Den tilhørende Nokia Health Mate-app fungerer desuden med enten iOS eller Android, og bruges til at føre journal over din udvikling.

Badevægten er blandt andet i stand til at måle fedtprocent, væskebalance, muskelmasse, knoglemasse og udregne dit BMI. Den har plads til 8 forskellige brugere og har automatisk genkendelse, samt Position Control der sørger for at du placerer dine fødder korrekt så målingen bliver så præcis som muligt.

Denne badevægt har både WiFi og Bluetooth signal.

Testvinder & Bomagasinets anbefaling

Beurer BF700
brugervenlig testvinder med Bluetooth

 • Testvinder - Råd & Rön

Dagens bedste priser og tilbud på Beurer BF700:

 • Automatisk brugergenkendelse
 • Hukommelse til 8 brugere
 • Bluetooth-funktion

Grunde til at købe

 • Forskellige smarte og praktiske funktioner
 • Klar LCD-skærm
 • Let at spore fremskridt
 • Høj vægtgrænse

Grunde til at undgå

 • En smule avanceret at sætte op

Beurer BF700 ender på førstepladsen og er kåret som testvinder hos Råd & Rön. Det skyldes, at modellen har en præcist vejning, er nem at bruge samt har en god konstruktion.

Derfor anbefaler vi denne badevægt

Detaljer

 • Målinger: BMI, Kalorieforbrug, Knoglemasse, Kropsfedt, Kropsvand, Muskelmasse
 • Dimensioner: 30.0 x 2.3 x 30.0
 • Maks. personvægt: 180 Kg

Beurer BF700 får generelt ros af køberne for at give præcise målinger og være nem at bruge.

Den kan kobles til din smartphone via Bluetooth, hvor du henter den gratis Beurer Health Manager App, som du kan taste dine tal ind i og derefter følge din udvikling løbende.

Kvalitetsindtrykket er på modellen højt, og sammen med en fornuftig pris er modellen et godt køb.

Mere om Beurer BF700

Beurer BF700 er en kropsanalysevægt med Bluetooth. Den kan tilsluttes smartphones med iOS eller Android, og via din smartphone kan du følge din udvikling gennem kropsanalyse.

Badevægten er i stand til at måle kropsvægt, fedtprocent, væskebalance, muskel-forhold, knoglemasse og BMI, og du kan se alle målene i både kilo, pund og stones.

Modellen kan bruges af op til 8 forskellige personer på samme tid, og den har automatisk brugergenkendelse, så du blot skal stille dig op på vægten, for at den kan genkende dig.

Displayet er sort med hvide tal og bogstaver som lyser op, så du nemt kan aflæse dine mål i både lyse og mørke rum. Modellen har kapacitet til op mod 180 kg samt en automatisk overbelastningsindikator.

Bedste premium valg

Qardio QardioBase 2
bedste avancerede badevægt netop nu

 • Editors' Choice - PCMag
 • Anbefalet - MacRumors
 • Topscorer - AndroidGuys

Dagens bedste priser og tilbud på Qardio QardioBase 2:

 • Egenskaber til hele familien
 • Qardio Connected Ecosystem-app
 • WiFi-forbindelse

Grunde til at købe

 • Stabil og robust konstruktion
 • Minimalistisk design
 • Nøjagtige aflæsninger
 • Let at opsætte

Grunde til at undgå

 • Højere prisklasse

QardioBase 2 er en af de smarteste badevægte på markedet, og modellen får generelt gode bedømmelser i forskellige tests, og deriblandt titlen som “Editor’s Choice” hos PCMag.

Derfor anbefaler vi denne badevægt

Detaljer

 • Dimensioner: 34 x 2.3 x 34 cm
 • Målinger: BMI, Knoglemasse, Kropsfedt, Kropsvand, Muskelmasse
 • Maks. personvægt: 180 kg

Som navnet antyder er QardioBase 2 efterkommer af den originale QardioBase, som tog testpanelerne med storm i sin tid, og 2’eren er blot en forbedret udgave.

Modellen klarer sig godt i test, og får generelt høje bedømmelser.  Herunder får QardioBase 2 den højeste samlede bedømmelse hos PCMag blandt alle deres testede badevægte.

Derudover anbefales den hos både MacRumors og AndroidGuys, hvor begge testpaneler er imponerede af modellens mange egenskaber.

Mere om Qardio QardioBase 2

QardioBase 2 er en videreudvikling af QardioBase badevægten, som udkom i 2015. Der er således tale om en opdateret version, hvor både designet og egenskaberne er blevet evalueret og forbedret.

Modellen har blandt andet fået en større diameter og dermed øget stabilitet, indbygget genopladeligt batteri der oplades via MicroUSB-port, haptisk feedback som udsender en lille vibration ved slutningen af hver måling og et tydeligere LED-display med grønt oplyste tegn.

Badevægten har mange muligheder, og genkender selv forbrugeren, der træder op på den. Den kan desuden forbindes trådløst til Qardio App som fås til både iOS og Android, og den måler alt fra fedtprocent til BMI og væskebalance.

Når du træder op på badevægten mødes du af en smiley,  og du kan vælge imellem 4 tilstande for din badevægt:

 • Normal: BMI, muskler, fedtprocent, knogler og væskebalance
 • Vej-kun: Til folk med medicinske implantater – f.eks. pacemaker
 • Smart Feedback: Displayet viser smileys i stedet for vægt
 • Graviditet: Særlig tilstand til gravide

 

Badevægten kan tilpasses op til 8 brugere, men hver enkelt skal åbne en Qardio konto via appen, for at badevægten kan oprette de forskellige brugere. Badevægten registrerer automatisk hvem, der træder op på vægten ud fra kropsvægt og -bygning. Hvis en ny bruger benytter badevægten, viser den blot personens vægt.

Bedst til prisen

Sportsbuddy Scale badevægt 
badevægt med høj maksvægt

Dagens bedste priser og tilbud på Sportsbuddy Scale badevægt :

 • Gratis FitGo app til nemt overblik
 • Fremstillet af slidstærke materialer
 • Detaljeret analyse af kroppen

Grunde til at købe

 • Inkluderer smartphone app
 • Kan lave kropsanalyse
 • Automatisk slukningsfunktion
 • Kan veje op til 180 kilo

Grunde til at undgå

 • Skal bruge AAA-batterier - Kommer ikke med genopladeligt batteri

Der er masser af spændende information at udforske, og du kan nemt blive klogere på din krop. Du skal bare aflæse informationen fra applikationens kurvediagrammer, der er lette at forstå. Vægten har et simpelt og elegant design med sin sorte, blanke overflade, og passer godt ind på de fleste badeværelser.

Derfor anbefaler vi denne badevægt

Detaljer

 • Dimensioner: 28.0 x 28.0 cm
 • Maks. personvægt: 180.0 kg
 • Målinger: Kropsanalyse - vægt, kropsfedt, muskler, BMI, LBM osv.

Der er flere gode grunde til at købe den smarte, lille badevægt fra Sportsbuddy. Først og fremmest har den flere gode funktioner og en lav pris. Med vægten medfølger en smartphone app, så du let kan danne overblik over din krops udvikling. App’en kan lave en kropsanalyse, som estimerer muskelmasse, fedt, vand og knoglemasse i kroppen.

Scale vs. markedet

Prismæssigt ligger Scale i den billige ende og er oplagt til forbrugeren, som gerne vil have en smart og funktionel vægt, men helst ikke vil betale i dyre domme. Den adskiller sig også med den fikse app, som giver dig en masse spændende information.

Mere om Sportsbuddy Scale badevægt 

Vægtens fødder er lavet af hårdført materiale med et lag af skridsikkert gummi yderst. Du skal altså ikke frygte at vægten skrider nogle steder. Den er nem at rengøre og kan holde til en hel del, da dens overflade er fremstillet i hårdt plastik med en plade af hærdet glas ovenpå. Tallet bliver vist på en lille LED-skærm, som tænder, når du træder op på vægten. Skærmen slukker automatisk 5-10 sekunder efter du er trådt ned af den. Du behøver altså ikke selv at skulle tænde og slukke for den, og den sparer også energi. En lille ulempe ved vægten er, at den ikke har et genopladeligt batteri. Den bruger i stedet 2 x AAA-batterier, som følger med.

Caso BF4
Personlig elektronisk badevægt som kan analysere hele din krop

Dagens bedste priser og tilbud på Caso BF4:

Grunde til at købe

 • Vejer nøjagtigt, selv på tæpper
 • Stort digitalt display
 • 4 personers hukommelse
 • Auto off-funktion

Grunde til at undgå

 • Uden WiFi-forbindelse

Denne BF4 badevægt fra Caso er blevet anmeldt af forbrugerne hos Google shopping. Her scorer den 3,5/5 stjerner. En glad forbruger, giver den 5/5 stjerner og skriver: ”Man kan være mere end tilfreds med resultatet. Det viser altid den samme værdi, og designet er fremragende på”.

Derfor anbefaler vi denne badevægt: 

Detaljer

 • Målinger: BMI, Knoglemasse, Kropsfedt, Kropsvand, Muskelmasse
 • Maks. personvægt: 150.0 kg
 • Kan måle BMI, fedtprocent, vandprocent mm.
 • Kan lave en analyse af din knoglemasse
 • Enormt brugervenlig og nem at vedligeholde

Caso BF4 vs. markedet 

Denne badevægt har helt klart en stor fordel i forhold til mange andre badevægte, da den netop kan scanne hele din krop, hvilket kan give dig en indsigt i din sundhed på en meget mere varieret måde, end hvad mange almindelige badevægte kan, hvilket er et stort plus.

Prismæssigt så kan denne Caso badevægt fås til en super overkommelig pris, hvilket naturligvis altid er en stor fordel for forbrugeren, som værdsætter at få et godt produkt til en fair pris. Dermed kan denne badevægt altså sagtens være et rigtig godt køb, hvis du søger en god badevægt, som gerne må kunne lidt udover det sædvanlige, men uden at det skal koste det hvide ud af øjnene.

Mere om Caso BF4

Denne Caso BF4 badevægt kan meget mere end blot at fortælle dig, hvor mange kilo du vejer i alt. Den kan nemlig gå ind og analysere hele din krop, sådan at du kan få et indblik i, hvad dine kilo består af, hvilket kan være enormt hjælpsomt, hvis du af den eller anden grund gerne vil holde øje med din vægt.

Nogle af de ting, som du har mulighed for at få analyseret af badevægten, er din BMI (Body Mass Index), dit kropsfedt, din knoglemasse og mængden af kropsvand. Dertil har vægten en hukommelsesfunktion, sådan at du også kan se nogle af dine tidligere resultater. Dermed kan du få en meget bedre indsigt i, hvad din samlede vægt egentlig består af.

Designmæssigt så har denne vægt et fint og simpelt look. Den er bygget til at være intuitiv, hvormed det er nemt at komme i gang med at bruge vægten, hvilket helt klart er et plus, hvis du ikke er super teknisk anlagt.

OBH EN1131NO
En personvægt med et elegant og stilrent design 

 •  Er kåret til den 2. bedste badevægt, såvel som den bedst sælgende på Hvidevareshoppen.dk 
 • Den mest populære badevægt på Ekram.dk 

Dagens bedste priser og tilbud på OBH EN1131NO:

Grunde til at købe

 • Enkelt og brugervenligt design
 • Prisbillig
 • Let og nem at opbevare
 • Praktisk

Grunde til at undgå

 • Mindre avancerede funktioner sammenlignet med andre modeller

Denne EN1131NO personvægt fra OBH er også blevet bedømt af forbrugerne på Pricerunner.dk, hvor den er blevet kåret til at være det mest populære produkt blandt forbrugerne. Dette er altså en super god indikation for, at der her er tale om en super god badevægt, som indeholder nogle egenskaber, som forbrugerne virkelig sætter pris på.

Udover den gode placering på Pricerunner, så er badevægten også blevet anmeldt af flere andre testsider.

Derfor anbefaler vi denne badevægt: 

Detaljer

 • Maks. personvægt: 160.0 kg
 • Målinger: Vægt
 • Fås til en super attraktiv pris
 • Har et fint og stilrent design
 • Slankt design som gør den nem at opbevare selv på mindre badeværelser

OBH EN1131NO vs. markedet 

Sammenlignet med nogle af de andre badevægte på markedet, så denne OBH vægt relativ simpel. Den kan nemlig ”kun” fortælle dig din vægt – i modsætning til f.eks. Caso badevægten, som kan analysere din krop. Hvis dette dog er, hvad du søger, så er dette en super fin badevægt.

En stor del af vægtens popularitet blandt forbrugerne på Pricerunner skyldes bl.a., at den kommer til en super attraktiv pris. Faktisk er vægten så billig, at det er svært at finde en god og flot vægt, som fås til er bedre pris, hvilket helt klart også er en bonus ved denne OBH badevægt.

Mere om OBH EN1131NO

Denne OBH badevægt er et super godt bud, hvis du søger en simpel og ligetil badevægt, som blot skal kunne fortælle dig din samlede vægt. Badevægten er nemlig ikke ligefrem spækket med avancerede egenskaber, men hvis du netop ikke har brug for disse, så er der heller ingen grund til at betale for at få dem, hvilket du slipper for med denne vægt.

Helt praktisk så har denne badevægt en maks. kapacitet på 160 kg, og der medfølger et batteri til den, hvilket er en god ting. Dertil har badevægten en indikator, som slår til, når vægten begynder at mangle batteri, hvilket er dejligt praktisk.

Der hvor denne badevægt virkelig indhenter nogle gode pluspoint, det er på dens flotte design. Den har et enkelt og elegant design, da overfladen er lavet af glas. Dertil er vægten super smal, hvilket er enormt praktisk, da det gør det nemt at opbevare vægten i eller under et skab på badeværelset, så den er ude af syne.

Medisana PSD
Analog personvægt med et fedt design

 • Har fået 9 ud af 10 point i anmeldelserne på Coolbues Choice 
 • 4,3 ud af 5 stjerner i brugeranmeldelserne på Amazon.co.uk 
 • 4,5 ud af 5 stjerner på Bol.com 
 • 4,6 ud af 5 point i anmeldelserne på Mediamarkt.nl 

Dagens bedste priser og tilbud på Medisana PSD:

Grunde til at købe

 • Retro-skala i klassisk design
 • Pålidelig og præcis
 • Skridsikker platform
 • Stabilt metalkabinet
 • Høj nøjagtighed

Grunde til at undgå

 • Kan være lidt forældet design for nogle brugere

Denne Medisana PSD badevægt er også blevet anmeldt på Pricerunner.dk, hvor den har opnået et gennemsnit på 4,5 ud af 5 stjerner, hvilket er et super flot resultat. Dermed er det altså en badevægt, som forbrugerne er glade for, hvilket altid er en god indikation for, hvorvidt produktet er værd at investere i.

Derfor anbefaler vi denne badevægt: 

Detaljer

 • Maks. personvægt: 150.0 kg
 • Målinger: Vægt
 • Bruger ikke batterier
 • Er super præcis i dens målinger
 • Har et flot retro-inspireret design

Medisana PSD vs. markedet 

Denne personvægt skiller sig selvfølgelig væsentligt ud fra mange af de andre vægte i denne oversigt, da den er analog. Dette har naturligvis sine fordele, da du bl.a. slipper for at købe batterier til vægten, men det har også sine ulemper. Hvis du f.eks. gerne vil kunne analysere din krop mere indgående, så er dette ikke den rette badevægt for dig.

Prismæssigt fås denne badevægt til en overkommelig pris, men den er til gengæld dyrere end nogle af de elektroniske badevægte. Dermed er det altså en badevægt, som du bør gå efter, hvis du virkelig sætter pris på det analoge element.

Mere om Medisana PSD

Hvis du er træt af, at din badevægt altid løber tør for batteri, når du skal til at bruge den, så bør du tage et nærmere kig på denne Medisana badevægt. Denne badevægt er nemlig analog; det vil sige, at den altså ikke bruger strøm eller batterier, men derimod er den udstyret med en mekanisk vægt. Dermed slipper du for at skulle skifte batterier i din badevægt nogensinde igen.

Rent praktisk så har denne badevægt en maks. kapacitet på 150 kg, såvel som at den selv vejer 500 gram. Dette er relativt lidt sammenlignet med nogle af de elektroniske vægte, hvilket kan være en fordel for nogle forbrugere.

Denne vægt har dertil et ret fedt design, som virker til at være lidt retro-inspireret, da der netop er tale om en mekanisk vægt. Vægten er lavet i sorte og hvide farver, hvilket er med til at holde den stilren. Dette er helt klart en vægt, som du sagtens kan have stående fremme som et dekorativt element på badeværelset.

Caso BS1
populær testvinder til fornuftig pris

 • Testvinder - Politiken
 • 4,5/5 stjerner på Amazon

Dagens bedste priser og tilbud på Caso BS1:

Grunde til at købe

 • Stort display
 • Betjening med fodsensor
 • CE-certificeret
 • Høj maksimal belastningskapacitet
 • Sikkerhedsglas

Grunde til at undgå

 • Batterier medfølger ikke

Caso BS1 klarer sig rigtig godt i test, og er desuden en af de mest populære badevægte på tværs af flere netbutikker lige nu. Den fås til en god pris og er desuden nem at bruge.

Derfor anbefaler vi denne badevægt

Detaljer

 • Maks. personvægt: 200.0 kg
 • Målinger: Vaegt

Caso BS1 har et smart og stilrent design, som falder i mange køberes smag. Den fremstår diskret med den hvide overflade og det skjulte display, og ifølge de mange købere er den ligeledes nem at anvende og nøjagtig i målingerne. Du får således en rigtig god badevægt til en meget attraktiv pris, så hvis du kan undvære diverse trådløse funktioner og bare vil have en simpel badevægt, er Caso BS1 formentlig det bedste valg netop nu.

Mere om Caso BS1

Caso BS1 er en simpel og billig badevægt i hvidt design. Den er fremstillet med en glasplade øverst, som består af 6 millimeter tykt sikkerhedsglas.

Badevægten vejer i intervaller på 100 gram, og den har maksimal kapacitet på 200 kilo. Badevægten er batteridrevet, og kræver således at du køber batterier til den før den kan bruges.

En særlig finesse ved denne badevægt er at displayet ikke ses når den er slukket, da det er skjult bag den hvide glasplade. Kun når vægten tændes, ses tallene direkte på glaspladen du står på.

Huawei Smart Scale
billig badevægt med kropsanalyse

 • 5/5 stjerner - Alt om Data
 • Topscorer - Mobilsiden
 • Topscorer - iNPUT
 • Topscorer - Computerworld

Dagens bedste priser og tilbud på Huawei Smart Scale:

Grunde til at købe

 • Personlig, brugervenlig app
 • 9 kropskompositioner i 1 detektion
 • Indbygget alarm
 • Enkel at bruge

Grunde til at undgå

 • Uden måling af hjertefrekvens

Skal du have en billig badevægt, der kan kobles til din smartphone? Huawei Smart Scale kan det hele, og den gør det endda rigtig godt.

Derfor anbefaler vi denne badevægt

Detaljer

 • Målinger: BMI, Kalorieforbrug, Knoglemasse, Kropsfedt, Kropsvand, Muskelmasse
 • Maks. personvægt: 150.0 kg

Huawei har på mange måder revolutioneret og rystet markederne, ved at lancere særdeles højtydende teknologi indenfor flere brancher. Prisen er endda yderst attraktiv, og deres produkter koster ofte det halve af de etablerede konkurrenters. Skal man tro de mange positive testresultater, får du således rigtig meget for pengene med Huawei, og dette gør sig også gældende for deres badevægt – som ganske belejligt er døbt “Smart Scale” – for det er lige præcis hvad den er. Smart Scale kan nemlig forbinde til din telefon ved hjælp af en app, så du nemt kan gemme dine målinger og følge din udvikling gennem diagrammer og statistiker. De mange testresultater taler desuden deres tydelige sprog, og denne badevægt er således et rigtig godt køb.

Mere om Huawei Smart Scale

Huawei Smart Scale er en forbundet badevægt, hvilket betyder at den fungerer ved at forbinde til en app på din smartphone eller tablet. Du kan naturligvis også bruge den som en normal badevægt hvor du bare stiller dig op på den og får dine tal på vægtens display, men du kan også forbinde til en smartphone og få mere avancerede målinger og statistik. Det giver dig blandt andet mulighed for at få målt BMI, fedtprocent, muskelmasse, vandandel, knoglemasse, proteinandel, visceralt fedt og BMR.

Designet af denne badevægt er slankt og stilrent, med en hvid glasplade af hærdet glas. Indvendigt er monteret en chip og 4 tryksensorer, samt runde justerbare fødder der sikrer at badevægten kan stå helt jævnt alle overflader.

Smart Scale har en indbygget alarm, der gør det muligt at få en påmindelse når det er tid til en vejning. Det anbefales nemlig at veje sig med faste intervaller, så man nemmere kan følge sin udvikling og få overblik over om det går den rette eller forkerte vej.

Den tilhørende app kan både hentes til Android og iOS-enheder, og vægten kommunikerer via Bluetooth.

Beurer BG013
billig kropsanalysevægt husker op til 10 personer

 • Testvinder - Stiftung Warentest

Dagens bedste priser og tilbud på Beurer BG013:

Grunde til at købe

 • 5 aktivitetsniveauer
 • Hukommelse til 10 brugere
 • Stort, letlæseligt LCD-display
 • Automatisk slukning, indikator for overbelastning
 • Slankt design

Grunde til at undgå

 • Ingen Wi-Fi-forbindelse

Beurer BG013 bliver bedst i tysk test, hvor den roses for at være nøjagtig, skridsikker og let at betjene. Det er en god og billig badevægt, som også kan bruges til kropsanalyse.

Derfor anbefaler vi denne badevægt:

Detaljer

 • Målinger: BMI, Knoglemasse, Kropsfedt, Kropsvand, Muskelmasse
 • Maks. personvægt: 150,0 kg

Beurer BG013 badevægten bliver bedst i test i Tyskland, hvor Stiftung Warentest har testet 19 badevægte. Det er især på holdbarheden, brugervenligheden og nøjagtigheden, den skiller sig ud positivt, og så kan du lagre op til 10 personprofiler på den, hvilket er smart hvis i er flere der benytter badevægten til dagligt. Derudover kan du benytte den til at beregne fedtprocent, vand i kroppen og muskelmasse. Beurer giver desuden 5 års garanti på denne badevægt.

Mere om Beurer BG013

Beurer BG013 er en badevægt med måling af fedtprocent, vand i kroppen og muskelmasse. Den måler med en nøjagtighed på cirka 100 gram, og kan desuden huske op til 10 personprofiler i hukommelsen. Badevægten har kapacitet på op til 150 kilo og indikator for overbelastning. Du behøver desuden ikke at bekymre dig om at slukke den efter dig, da den automatisk slukker efter at have stået inaktiv i nogle sekunder. Du kan desuden få vægten til at beregne dit BMI.

Tanita RD935S
professionel badevægt i flot design

Dagens bedste priser og tilbud på Tanita RD935S:

Grunde til at købe

 • Meget nøjagtige målinger
 • Professionelt bygget kvalitet
 • Avancerede, smarte funktioner
 • Inkluderede batterier
 • Stort og letlæseligt display

Grunde til at undgå

 • Højere prisklasse

Tanita RD901 er en avanceret badevægt med måling af blandt andet fedtprocent, og så kan den kobles til din iPhone via en app.

Derfor anbefaler vi denne badevægt

Detaljer

 • Målinger: BMI, Kalorieforbrug, Knoglemasse, Kropsfedt, Kropsvand, Metabolisk alder, Muskelmasse
 • Maks. personvægt: 200.0 kg

***Med RD901 får du flere funktioner som kan være nyttige i din hverdag og vejen mod vægttab. Eksempelvis er den i stand til at kommunikere med din iPhone eller iPad via Bluetooth og en gratis app, så du kan gemme og følge dine resultater løbende. Det er både sjovt og motiverende, når du kan se at du udvikler dig.***

Mere om Tanita RD935S

Tanita RD935S er en avanceret badevægt som blandt andet kan måle fedtprocent, væskebalance, muskelmasse og flere andre ting. Den hjælper dig også med anbefalinger af dagligt kalorieindtag, og så kan du følge din udvikling via en gratis app fra Tanita.

Selve badevægten har et moderne og futuristisk design, og det er muligt at opsætte personlige profiler for op til 4 personer. De kan også vælge farve på vægtens lys, som både kan være rødt, gult eller grønt. RD935S har kapacitet til op til 200 kilo, hvilket er mere end andre modeller. Fra 0 til 100 kilo måler den med en nøjagtighed på 50 gram, mens den måler med en nøjagtighed på 100 gram ved mere end 100 kilo.

Opsummering: De 11 bedste badevægte

Se hele tabellen

FAQ

Hvilke badevægte er mest nøjagtige?
Badevægte er for mange et fast inventar i badeværelset – især hvis du ønsker at tabe dig og blot vil høje øje med din vægt. Det er dog vigtigt, at du vælger den rigtige badevægt, og en af de mest præcise badevægte på markedet lige nu, er modellen kaldet BEURER BF700.
Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber en badevægt?
Når du køber en badevægt, skal du først og fremmest kigge efter, og badevægten indeholder de funktioner, du ønsker. Derefter skal du kigge på badevægtens design, og da badevægten med stor sandsynlighed skal stå på dit badeværelse, skal den passe hertil.
Er en smart vægt det værd?
Går du meget op i vejning og vægt, er en smart vægt velegnet til dig, da den gør vejning i hverdagen langt lettere, og der er mange forskellige muligheder med en smart vægt.
Hvornår bør du veje dig selv?
Det er op til dig selv at bestemme, hvornår og hvor ofte du bør veje dig. Ønsker du dog at få den mest præcise og korrekte vægt, skal du veje dig om morgenen lige efter du er stået op og har fået alt vand og mad ud af kroppen.

Testpanelerne: Badevægte laver upræcise kropsanalyser

Råd & Rön mener man ikke, at badevægte med fedtprocentmåler kan bruges som et præcist måleredskab. De måler nemlig ikke nøjagtigt nok til at kunne aflæse en eventuel udvikling i fedt- og muskelmasse. En gennemsnitlig kropsbygning kan dog godt måles nogenlunde korrekt, men derudover tager badevægtene ikke højde for proportionelle forskelle i kropsbygninger.

Sofia Börjeskog, projektleder for den svenske test af badevægte, anbefaler i stedet at man bruger et målebånd til at analysere mængden af kropsfedt.

Beregn fedtprocent med målebånd – sådan gør du:

Når du skal måle din fedtprocent med målebåndet, skal du følge en formel, der gør det muligt at udregne fedtprocenten nøjagtigt ud fra dit køn og din alder. Du kan også bruge guiden hos Beregnbmi.dk ved at klikke på dette link:

Beregn fedtprocent ved brug af målebånd

Badevægte med Bluetooth eller WiFi er dog stadig brugbare, da du kan bruge dem til at føre statistiker over din generelle udvikling. Faktisk kan badevægten være med til at motivere dig til yderligere vægttab eller opbygning af muskler.

Hvad du også kan have i dit badeværelse

En badevægt er et vigtigt redskab til at holde styr på din vægt og opretholde en sund livsstil. For at supplere din badevægt bør du overveje at inkludere andre vigtige elementer i dit badeværelse. Et badeværelsesskab giver praktisk opbevaring til toiletartikler og håndklæder, herunder det absorberende og hurtigtørrende mikrofiber håndklæde.

Derudover kan du sikre god luftcirkulation og forhindre fugtophobning ved at installere en ventilator til badeværelset. Ved at integrere disse funktioner kan du skabe et funktionelt og veludstyret badeværelse, der forbedrer dine daglige rutiner og fremmer et behageligt og hygiejnisk miljø.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Ekspert- og testkilder

Alt om Data

Test af Huawei Smart Scale.

I denne test kigges der nærmere på ovenstående badevægt, som har kropsanalyse med 9 forskellige målinger.

Testen er en hurtigtest hvor der kigges på forskellige vigtige parametre, og Huawei Smart Scale ender med at få 5 ud af 5 stjerner. Den roses for at være god og intelligent, ligesom prisen er et meget stort plus.

Hele testen kan læses gratis hos Alt om Data.

Computerworld

Test af Huawei Smart Scale.

I denne test kigges der nærmere på ovennævnte badevægt. Der kigges i testen på følgende punkter:

 • Design
 • Opsætning
 • Præcision

En af de store fordele ved denne badevægt er prisen, men desværre trækker det lidt ned at den har små udfald, som mindsker præcisionen. Det konstateres dog at det i løbet af dagligdagen er muligt at følge sin udvikling, så længe man vejer sig regelmæssigt. Og til prisen vurderes den at være et godt køb.

Hele testen kan læses gratis hos Computerworld.

Mobilsiden

Test af Huawei Smart Scale.

Mobilsiden har i december 2017 testet ovennævnte badevægt. I testen kigges der nærmere på følgende punkter:

 • Specifikationer
 • Opsætning
 • Målinger

Konklusionen er at badevægten har et flot design, er godt skruet sammen og nem at bruge. Altsammen til en meget fornuftig pris. Det bemærkes dog at appen kun findes på engelsk, og at der ikke kan synkroniseres med andre apps eller enheder.

Hele testen kan læses gratis hos Mobilsiden.

iNPUT

Test af Huawei Smart Scale.

I denne test har iNPUT kigget nærmere på ovennævnte vægt. Der er kigget nærmere på følgende punkter, som er undersøgt og vurderet i løbet af testen:

 • Design
 • Opsætning
 • Forbindelsesmuligheder
 • App
 • Målingernes præcision
 • Pris

Badevægtens samlede bedømmelse ender på lidt over 4 stjerner ud af 5 mulige, og den roses for at have en meget fornuftig pris i forhold til dens gode egenskaber.

Hele testen kan læses gratis hos Mobilsiden.

AndroidGuys

Test af Qardio QardioBase 2.

I denne test kigges der nærmere på QardioBase 2, hvor følgende punkter belyses:

 • Byggekvalitet
 • Ydeevne
 • Companien App
 • Værdi

Det vurderes i testen, at der ligger en masse tanker bag badevægtens design. Byggekvaliteten virker generelt meget høj, og det er et stort plus med det indbyggede genopladelige batteri. Derudover klarer badevægten også den praktiske del af testen godt, og appen føles ligeledes simpel at anvende.

Prisen er eneste punkt der for alvor trækker ned, men badevægten vurderes alligevel at være i en klasse for sig selv og dermed usammenlignelig med badevægte med tilsvarende egenskaber. Dermed vurderes den at være alle pengene værd.

Du kan læse hele testen gratis hos AndroidGuys.

PCMag

Test af Qardio QardioBase 2.

PCMag har i november 2017 testet den smarte badevægt QardioBase 2, som er en videreudvikling af den forhenværende model QardioBase.

I testen kigges der på følgende:

 • Opsætning og app
 • Ydeevne og flere profiler
 • Sammenligninger og konklusion

Badevægten får i denne test en “Editor’s Choice”-titel og karakteren 4,5 ud af 5, hvilket er rigtig godt. Den roses for at være en smart badevægt, der med sine forbedringer ser ud til at være en værdig arvtager til den forrige model.

Eneste negative kritikpunkt der kunne findes i denne test, er at familiemedlemmer måske kan se din vægt når de selv benytter badevægten.

Hele testen kan læses gratis hos PCMag.

MacRumors

Test af Qardio QardioBase 2.

I oktober 2017 udgav MacRumors deres test af QardioBase 2 badevægten, og de berører følgende punkter i deres test:

 • Design
 • App og funktioner
 • Konklusion

I testen pointeres det, at ingen rigtigt har brug for en kropsanalysevægt med indbygget WiFi og Bluetooth. Til gengæld kan den være en nyttig kompagnon i forbindelse med et mål om vægttab eller træningsresultater, da det kan give ekstra motivation at se fremskridtet i tal og statistiker. QardioBase 2 vurderes til at være skridt i den rigtige retning i forhold til design og nøjagtighed, hvilket ifølge testpanelet betyder at Qardio har taget brugernes feedback til sig i forbindelse med udviklingen.

Badevægten får ikke en karakter, men anbefales at overveje hvis du er ude efter en smart badevægt.

Hele testen kan læses gratis hos MacRumors.

Tom’s Guide

I denne test har Tom’s Guide samlet og undersøgt de bedste badevægte i test for år 2017. Det drejer sig om 6 forskellige modeller, og Nokia løber med begge titler – både “Best Overall” og “Best Budget Scale”.

Der er tale om en hurtigtest, hvor hver badevægt er vurderet ud fra hvad der er godt og hvad der er skidt, en samlet bedømmelse og en kort introduktion til badevægten.

I testen ender Nokia Body+ med at blive anbefalet som den bedste over-all badevægt, af den simple årsag at den har så mange funktioner og generelt er god og nem at anvende.

Eneste ulempe ved Nokia Body+ er, ifølge testpanelet, et lille display som kan være svært at tyde.

Den billigere Nokia Body badevægt vurderes desuden som et godt køb.

Hele testen kan læses gratis hos Tom’s Guide.

TrustedReviews

Test af Nokia Body+ badevægt.

I denne test kigges der nærmere på Nokia Body+ badevægten, som er testet ud fra følgende punkter:

 • Design og opsætning
 • Målinger og app
 • Burde jeg købe Nokia Body?
 • Konklusion

Badevægten ender med at få en rigtig god samlet bedømmelse på 4,5 ud af 5 stjerner, og den roses får at være attraktiv, smart og WiFi-forbundet. Den integrerer desuden godt med andre tjenester, eksempelvis andre apps.

Hele testen kan læses gratis hos TrustedReviews.

Politiken

Politiken har i januar 2016 kigget nærmere på et antal badevægte, som er blevet testet og vurderet ud fra en række givne kriterier.

Det konkluderes i overskriften at kun én badevægt vejer stabilt.

Du kan læse hele testen ved at blive medlem af Politiken.dk, hvor du mod betaling får adgang til det fulde testresultat med det samme.

 

I Politikens Forbtug & Liv sektion er 8 badevægte blevet testet, og her konkluderes det at de elektroniske badevægte er langt mere pålidelige end de mekaniske.

Politikens badevægt test er blevet foretaget i et laboratorium, hvor de har haft 20 kg vægtklodser til rådighed for en helt præcist måling af badevægtenes nøjagtighed.

Det overraskende resultat af denne test viser, at pris og nøjagtighed ikke altid hænger sammen. En billig badevægt løber derfor med testsejren.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle badevægtene vurderes individuelt, ved at oprette betalt medlemsskab hos Politiken.

Råd & Rön

Svenske Råd & Rön har i november 2015 foretaget en test af 12 forskellige badevægte med måling af blandt andet fedtprocent og BMI.

Der er i testen blevet vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Vejning
 • Kropsfedtanalyse
 • Brugervenlighed
 • Kvalitetsindtryk
 • Sikkerhed

I det endelige testresultat konstateres det, at badevægtenes egenskaber til at afmåle kropsfedt nøjagtigt er begrænsede, og derfor bliver der ikke fundet en decideret testvinder. Til gengæld klarer Beurer BF700 sig bedst i den samlede bedømmelse, da den er nem at bruge og vejer meget nøjagtigt.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Tech-Test

Test af Fitbit Aria badevægten.

Hos Tech-Test har Lars Bennetzen testet Fitbit Aria badevægten, og det er der kommet en spændende artikel ud af. Du får et godt indblik i mulighederne med denne badevægt, opsætningen af den og en vurdering af anmelderen.

Tech-Test tildeler Fitbit Aria en Tech-Test Gold bedømmelse og en samlet vurdering på 95 %, da badevægten overrasker positivt på alle punkter. Den fungerer godt, måler nøjagtigt og så fungerer den godt sammen med Fitbit-appen, som bruges til at forbinde badevægten med smartphones og tablets. De havde dog udfordringer med at få sat vægten korrekt op, men det lykkedes efter at have forsøgt med et par forskellige enheder.

Tek.no

Test af Fitbit Aria badevægten.

Det norske gadget-magasin Tek.no har testet Fitbit Aria badevægten, som er designet i Sverige. Det er en såkaldt kvik-test, der ikke rummer en særligt dybdegående analyse af vægten, men derimod en hurtig oversigt over vægtens funktioner og præstationer. Du kan i testen læse mere om Fitbit Aria badevægtens funktioner og få et indblik i hvordan den lagrer dine informationer på nettet.

Stiftung Warentest

Det tyske testmagasin Stiftung Warentest (test.de) har i starten af år 2014 testet hele 19 badevægte med forskellige funktioner og i forskellige prislejer. Testen konkluderer, at langt fra alle badevægte vejer nøjagtigt, og det kan i nogle tilfælde have afgørende betydning for din motivation.

I denne test af badevægte med fedtprocent måler er modellerne vurderet ud fra følgende delkriterier:

 • Nøjagtighed 50 %
 • Betjening 30 %
 • Stabilitet 10 %
 • Skridsikkerhed 5 %
 • Holdbarhed 5 %

Testens klare vinder er Beurer BG013 og Medisana ISA, der begge klarer testen godt og får den bedste bedømmelse af alle de testede badevægte. Det er især nøjagtigheden og brugervenligheden, der trækker op, men Beurer BG013 vurderes også at være meget holdbar.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

Helsingborgs Dagblad

Testen er ikke længere online.

Helsingborgs Dagblad (HD.se) har fået svenske WiseGuide til at teste 8 badevægte for sig. I deres badevægt test har de undersøgt hvilken badevægt der vejer bedst og mest præcist, og de er alle blevet bedømt ud fra kriterierne design, kvalitet, kapacitet, funktioner samt pris.

I testen svinger kvaliteten af de forskellige badevægte meget, og det er noget som har indflydelse på nøjagtigheden og holdbarheden. Beurer BF750 ender med at tage førstepladsen i testen, da den klarer sig bedst på alle kriterierne.

Hus & Hem

Det svenske forbrugermagasin Hus & Hem har testet 8 badevægtet og kåret den bedste af de otte. Testen er foregået mere lavpraktisk end eksempelvis hos Stiftung Warentest. En person er således blevet vejet over flere omgange, for at måle badevægtenes nøjagtighed fra gang til gang, ligesom funktioner som eksempelvis måling af kropsfedt m.m. også er belvet testet.

Bosch Axxence Slim Line Analysis Plus ender med at vinde testen, og får 4/5 H’er, som er testens højeste og bedste bedømmelse.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme