En god badevægt er uundværlig, hvis du har et mål om at ændre din fysik eller bare være sikker på at dit helbred er godt. Udsving i kropsvægten kan i mange tilfælde have en underliggende, så derfor er det en rigtig god idé at stige på en badevægt med jævne mellemrum. Det er dog ikke alle badevægte der er lige gode eller nemme at anvende, så her kan du med fordel tjekke de nyeste testresultater.

Vi har igennem flere år indsamlet testresultater og brugeranmeldelser, for at finde de bedste badevægte på markedet. I alt har vi fundet 7 gode badevægte med kropsanalyse og forskellige smarte funktioner, som eksempelvis gør det muligt at følge din udvikling via din smartphone.

Opsummering – her er de bedste badevægte i test

Herunder får du et overblik over de badevægte, der klarer sig bedst i test netop nu. Anbefalingerne er primært baseret på testresultater, men også på brugeranmeldelser.

Beurer BF700

Bedste billige badevægt

 • Testvinder – Tænk
 • Testvinder – Råd & Rön

Bedste pris: 355,00

Køb hos Skousen

Qardio QardioBase 2

Bedste avancerede badevægt

 • Editors’ Choice – PCMag
 • Anbefalet – MacRumors

Bedste pris: 946,00

Køb hos Skousen

Beurer BF700 – brugervenlig testvinder med Bluetooth

Beurer-bf700-badevaegt

 • Testvinder – Tænk
 • Testvinder – Råd & Rön

Den smarte Beurer BF700 badevægt ender på førstepladsen hos Tænk og Råd & Rön. Den vejer præcist, er nem at bruge og har en god konstruktion.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
355,00 355,00 Til butik »
355,00 355,00 Til butik »
379,00 379,00 Til butik »
699,00 699,00 Til butik »
749,00 788,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi denne badevægt: Beurer BF700 placeres på en førsteplads hos Tænk og Råd & Rön, og den roses generelt af køberne for at give præcise målinger og være nem at bruge. Den kan kobles til din smartphone via Bluetooth, og henter du den gratis Beurer Health Manager App, kan du taste dine tal ind i appen og følge din egen udvikling løbende. Kvalitetsindtrykket er også højt, og sammen med en fornuftig pris er denne kropsanalysevægt et rigtig godt køb.

Om: Beurer BF700 er en kropsanalysevægt med Bluetooth. Den kan tilsluttes smartphones med iOS eller Android, og via din smartphone kan du følge din udvikling ved hjælp af kropsanalyse.

Badevægten er i stand til at måle kropsvægt, fedtprocent, væskebalance, muskel-forhold, knoglemasse og BMI. Du kan se alle målene i både kilo, pund og stones, og den kan forudindstilles til brug af op til 8 forskellige personer. Den har desuden automatisk brugergenkendelse, så du blot skal stille dig op på vægten for at den kan genkende dig.

Displayet i BF700 er sort med oplyse hvide tal og bogstaver med en højde på 23 mm for vægtresultatet, så du nemt kan aflyse dine mål i lyse og mørke rum. Den har kapacitet til op mod 180 kg og automatisk overbelastningsindikator.


Qardio QardioBase 2 – bedste avancerede badevægt netop nu

 • Editors’ Choice – PCMag
 • Anbefalet – MacRumors
 • Topscorer – AndroidGuys

QardioBase 2 er en af de smarteste badevægte på markedet. Den får generelt rigtig gode bedømmelser i test, deriblandt en “Editor’s Choice”-titel hos PCMag.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
946,00 946,00 Til butik »
946,00 946,00 Til butik »
946,00 946,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi denne badevægt: Som navnet antyder er QardioBase 2 efterkommer af den originale QardioBase, der tog testpanelerne med storm. 2’eren er en forbedret udgave med en mere stabil konstruktion, indbygget genopladeligt batteri, haptisk feedback (vibrationssignaler) og generelle forbedringer i display og andre elementer. Også denne badevægt klarer sig godt i test, og får generelt meget høje bedømmelser. Ikke mindst hos PCMag, som giver den en “Editor’s Choice” og højeste samlede bedømmelse blandt alle deres testede badevægte. Derudover anbefales den hos både MacRumors og AndroidGuys, hvor begge testpaneler er meget imponerede af de mange velfungerende egenskaber.

Om: QardioBase 2 er en videreudvikling af QardioBase badevægten, som udkom i 2015. Der er således tale om en opdateret version, hvor både designet og egenskaberne er blevet evalueret og forbedret. Af nævneværdige forskellige har badevægten blandt andet fået en større diameter og dermed øget stabilitet, indbygget genopladeligt batteri der oplades via MicroUSB-port, haptisk feedback som udsender en lille vibration ved slutningen af hver måling og et tydeligere LED-display med grønt oplyste tegn.

Badevægten har mange muligheder, og genkender selv brugeren der træder op på den. Den kan desuden forbindes trådløst til Qardio App som fås til både iOS og Android, og så måler den selvfølgelig alt fra fedtprocent til BMI og væskebalance. Når du træder op på badevægten mødes du af en smiley,  og du kan vælge imellem 4 tilstande for din badevægt:

 • Normal: BMI, muskler, fedtprocent, knogler og væskebalance
 • Vej-kun: Til folk med medicinske implantater – f.eks. pacemaker
 • Smart Feedback: Displayet viser smileys i stedet for vægt
 • Graviditet: Særlig tilstand til gravide

Badevægten kan tilpasses op til 8 brugere, men hver enkelt bruger skal åbne en Qardio konto via appen for at badevægten kan oprette de forskellige brugere. Badevægten registrerer automatisk hvem af de 8 brugere der træder op på vægten ud fra kropsvægt og -bygning, og hvis en “gæst” træder op viser den blot personens vægt.

Du kan enten forbinde via Bluetooth eller WiFi med denne badevægt.


Caso BS1 – populær testvinder til fornuftig pris

 • Testvinder – Politiken

Caso BS1 klarer sig rigtig godt i test, og er desuden en af de mest populære badevægte på tværs af flere netbutikker lige nu. Den fås til en god pris og er desuden nem at bruge.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
431,00 431,00 Til butik »
431,00 431,00 Til butik »
517,00 517,00 Til butik »
599,00 638,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi denne badevægt: Caso BS1 har et smart og stilrent design, som falder i mange køberes smag. Den fremstår diskret med den hvide overflade og det skjulte display, og ifølge de mange købere er den ligeledes nem at anvende og nøjagtig i målingerne. Du får således en rigtig god badevægt til en meget attraktiv pris, så hvis du kan undvære diverse trådløse funktioner og bare vil have en simpel badevægt, er Caso BS1 formentlig det bedste valg netop nu.

Om: Caso BS1 er en simpel og billig badevægt i hvidt design. Den er fremstillet med en glasplade øverst, som består af 6 millimeter tykt sikkerhedsglas.

Badevægten vejer i intervaller på 100 gram, og den har maksimal kapacitet på 200 kilo. Badevægten er batteridrevet, og kræver således at du køber batterier til den før den kan bruges.

En særlig finesse ved denne badevægt er at displayet ikke ses når den er slukket, da det er skjult bag den hvide glasplade. Kun når vægten tændes, ses tallene direkte på glaspladen du står på.


Huawei Smart Scale – billig badevægt med kropsanalyse

 • 5/5 stjerner – Alt om Data
 • Topscorer – Mobilsiden
 • Topscorer – iNPUT
 • Topscorer – Computerworld

Skal du have en billig badevægt, der kan kobles til din smartphone? Huawei Smart Scale kan det hele, og den gør det endda rigtig godt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
319,00 319,00 Til butik »
289,00 328,00 Til butik »
349,95 399,95 Til butik »

Derfor anbefaler vi denne badevægt: Huawei har på mange måder revolutioneret og rystet markederne, ved at lancere særdeles højtydende teknologi indenfor flere brancher. Prisen er endda yderst attraktiv, og deres produkter koster ofte det halve af de etablerede konkurrenters. Skal man tro de mange positive testresultater, får du således rigtig meget for pengene med Huawei, og dette gør sig også gældende for deres badevægt – som ganske belejligt er døbt “Smart Scale” – for det er lige præcis hvad den er. Smart Scale kan nemlig forbinde til din telefon ved hjælp af en app, så du nemt kan gemme dine målinger og følge din udvikling gennem diagrammer og statistiker. De mange testresultater taler desuden deres tydelige sprog, og denne badevægt er således et rigtig godt køb.

Om: Huawei Smart Scale er en forbundet badevægt, hvilket betyder at den fungerer ved at forbinde til en app på din smartphone eller tablet. Du kan naturligvis også bruge den som en normal badevægt hvor du bare stiller dig op på den og får dine tal på vægtens display, men du kan også forbinde til en smartphone og få mere avancerede målinger og statistik. Det giver dig blandt andet mulighed for at få målt BMI, fedtprocent, muskelmasse, vandandel, knoglemasse, proteinandel, visceralt fedt og BMR.

Designet af denne badevægt er slankt og stilrent, med en hvid glasplade af hærdet glas. Indvendigt er monteret en chip og 4 tryksensorer, samt runde justerbare fødder der sikrer at badevægten kan stå helt jævnt alle overflader.

Smart Scale har en indbygget alarm, der gør det muligt at få en påmindelse når det er tid til en vejning. Det anbefales nemlig at veje sig med faste intervaller, så man nemmere kan følge sin udvikling og få overblik over om det går den rette eller forkerte vej.

Den tilhørende app kan både hentes til Android og iOS-enheder, og vægten kommunikerer via Bluetooth.


Nokia Body+ – brugervenlig badevægt i smart design

 • Editors’ Choice – Tom’s Guide
 • Anbefalet – TrustedReviews

Nokia Body+ er en smart og brugervenlig badevægt med en velfungerende app til smartphone. Den får blandt andet en “Editor’s Choice”-titel hos Tom’s Guide, da den klarer sig rigtig godt i test.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
755,74 755,74 Til butik »

Derfor anbefaler vi denne badevægt:

Nokia Body+ er en smart og brugervenlig badevægt, der scorer høje bedømmelser i flere forskellige tests. Den får ikke kun ros for at indsamle mange forskellige slags data, men også for at præsentere dem på en flot og overskuelig måde i den tilhørende app. Hos Tom’s Guide klarer den sig så godt i test at den får en “Editor’s Choice”-titel, som kun gives til de bedste produkter i sin klasse. Derudover klarer den sig blandt andet også godt hos TrustedReviews, som giver den en meget høj samlet bedømmelse og anbefaler den på grund af brugervenligheden, designet og de mange muligheder.

Om: Body+ er Nokias top-badevægt. Den har en masse indbyggede funktioner, og fungerer sammen med en masse forskellige fitness-apps. Deriblandt MyFitnessPal, Runkeeper, MapMyRun, Runtastic og mere end 100 andre apps. Den tilhørende Nokia Health Mate-app fungerer desuden med enten iOS eller Android, og bruges til at føre journal over din udvikling.

Badevægten er blandt andet i stand til at måle fedtprocent, væskebalance, muskelmasse, knoglemasse og udregne dit BMI. Den har plads til 8 forskellige brugere og har automatisk genkendelse, samt Position Control der sørger for at du placerer dine fødder korrekt så målingen bliver så præcis som muligt.

Denne badevægt har både WiFi og Bluetooth signal.


Beurer BG013 – billig kropsanalysevægt husker op til 10 personer

Beurer-BG013-Badevaegt

 • Testvinder – Stiftung Warentest

Beurer BG013 bliver bedst i tysk test, hvor den roses for at være nøjagtig, skridsikker og let at betjene. Det er en god og billig badevægt, som også kan bruges til kropsanalyse.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
210,00 210,00 Til butik »
245,00 245,00 Til butik »
249,00 249,00 Til butik »
499,00 499,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi denne badevægt: Beurer BG013 badevægten bliver bedst i test i Tyskland, hvor Stiftung Warentest har testet 19 badevægte. Det er især på holdbarheden, brugervenligheden og nøjagtigheden, den skiller sig ud positivt, og så kan du lagre op til 10 personprofiler på den, hvilket er smart hvis i er flere der benytter badevægten til dagligt. Derudover kan du benytte den til at beregne fedtprocent, vand i kroppen og muskelmasse. Beurer giver desuden 5 års garanti på denne badevægt.

Om: Beurer BG013 er en badevægt med måling af fedtprocent, vand i kroppen og muskelmasse. Den måler med en nøjagtighed på cirka 100 gram, og kan desuden huske op til 10 personprofiler i hukommelsen. Badevægten har kapacitet på op til 150 kilo og indikator for overbelastning. Du behøver desuden ikke at bekymre dig om at slukke den efter dig, da den automatisk slukker efter at have stået inaktiv i nogle sekunder. Du kan desuden få vægten til at beregne dit BMI.


Tanita RD901 – professionel testvinder i flot design

Tanita-RD901-Badevaegt

 • Testvinder – Tænk

Tanita RD901 bliver testvinder hos Tænk. Det er en avanceret badevægt med måling af blandt andet fedtprocent, og så kan den kobles til din iPhone via en app.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.599,00 1.599,00 Til butik »
1.599,00 1.599,00 Til butik »
2.499,00 2.499,00 Til butik »

Derfor anbefaler vi denne badevægt: Tanita RD901 er én ud af to testvindere hos Tænk. Den deler førstepladsen med Beurer BF700, men med RD901 får du flere funktioner som kan være nyttige i din hverdag og vejen mod vægttab. Eksempelvis er den i stand til at kommunikere med din iPhone eller iPad via Bluetooth og en gratis app, så du kan gemme og følge dine resultater løbende. Det er både sjovt og motiverende, når du kan se at du udvikler dig.

Om: Tanita RD901 er en avanceret badevægt som blandt andet kan måle fedtprocent, væskebalance, muskelmasse og flere andre ting. Den hjælper dig også med anbefalinger af dagligt kalorieindtag, og så kan du følge din udvikling via en gratis app fra Tanita.

Selve badevægten har et moderne og futuristisk design, og det er muligt at opsætte personlige profiler for op til 4 personer. De kan også vælge farve på vægtens lys, som både kan være rødt, gult eller grønt. RD901 har kapacitet til op til 200 kilo, hvilket er mere end andre modeller. Fra 0 til 100 kilo måler den med en nøjagtighed på 50 gram, mens den måler med en nøjagtighed på 100 gram ved mere end 100 kilo.


Testpanelerne: Badevægte laver upræcise kropsanalyser

Hos både Tænk og Råd & Rön mener man ikke, at badevægte med fedtprocentmåler kan bruges som et præcist måleredskab. De måler nemlig ikke nøjagtigt nok til at kunne aflæse en eventuel udvikling i fedt- og muskelmasse. En gennemsnitlig kropsbygning kan dog godt måles nogenlunde korrekt, men derudover tager badevægtene ikke højde for proportionelle forskelle i kropsbygninger.

Hos Tænk har man fundet frem til at en række parametre kan påvirke kropsanalysen, så den slår fejl. Deriblandt temperaturen, indtag af mad og væske, kroppens vandindhold, våde fødder, hård hud under fødderne og flere andre ting.

Sofia Börjeskog, projektleder for den svenske test af badevægte, anbefaler i stedet at man bruger et målebånd til at analysere mængden af kropsfedt.

Beregn fedtprocent med målebånd – sådan gør du:

Når du skal måle din fedtprocent med målebåndet, skal du følge en formel, der gør det muligt at udregne fedtprocenten nøjagtigt ud fra dit køn og din alder. Du kan også bruge guiden hos Beregnbmi.dk ved at klikke på dette link:

Beregn fedtprocent ved brug af målebånd

Badevægte med Bluetooth eller WiFi er dog stadig brugbare, da du kan bruge dem til at føre statistiker over din generelle udvikling. Faktisk kan badevægten være med til at motivere dig til yderligere vægttab eller opbygning af muskler.

Testkilder

For at finde de bedste badevægte med måling af blandt andet fedtprocent, vandprocent og muskelmasse, har vi undersøgt en række tests og anmeldelser. Disse har efterfølgende haft indflydelse på vores anbefalinger af badevægte. Herunder kan du læse mere om de tests og anmeldelser, som vi har benyttet i vores research:

Alt om Data (13. juni 2018)

Test af Huawei Smart Scale.

I denne test kigges der nærmere på ovenstående badevægt, som har kropsanalyse med 9 forskellige målinger.

Testen er en hurtigtest hvor der kigges på forskellige vigtige parametre, og Huawei Smart Scale ender med at få 5 ud af 5 stjerner. Den roses for at være god og intelligent, ligesom prisen er et meget stort plus.

Hele testen kan læses gratis hos Alt om Data.

Computerworld (13. februar 2018)

Test af Huawei Smart Scale.

I denne test kigges der nærmere på ovennævnte badevægt. Der kigges i testen på følgende punkter:

 • Design
 • Opsætning
 • Præcision

En af de store fordele ved denne badevægt er prisen, men desværre trækker det lidt ned at den har små udfald, som mindsker præcisionen. Det konstateres dog at det i løbet af dagligdagen er muligt at følge sin udvikling, så længe man vejer sig regelmæssigt. Og til prisen vurderes den at være et godt køb.

Hele testen kan læses gratis hos Computerworld.

Mobilsiden (29. december 2017)

Test af Huawei Smart Scale.

Mobilsiden har i december 2017 testet ovennævnte badevægt. I testen kigges der nærmere på følgende punkter:

 • Specifikationer
 • Opsætning
 • Målinger

Konklusionen er at badevægten har et flot design, er godt skruet sammen og nem at bruge. Altsammen til en meget fornuftig pris. Det bemærkes dog at appen kun findes på engelsk, og at der ikke kan synkroniseres med andre apps eller enheder.

Hele testen kan læses gratis hos Mobilsiden.

iNPUT (20. december 2017)

Test af Huawei Smart Scale.

I denne test har iNPUT kigget nærmere på ovennævnte vægt. Der er kigget nærmere på følgende punkter, som er undersøgt og vurderet i løbet af testen:

 • Design
 • Opsætning
 • Forbindelsesmuligheder
 • App
 • Målingernes præcision
 • Pris

Badevægtens samlede bedømmelse ender på lidt over 4 stjerner ud af 5 mulige, og den roses for at have en meget fornuftig pris i forhold til dens gode egenskaber.

Hele testen kan læses gratis hos Mobilsiden.

AndroidGuys (11. november 2017)

Test af Qardio QardioBase 2.

I denne test kigges der nærmere på QardioBase 2, hvor følgende punkter belyses:

 • Byggekvalitet
 • Ydeevne
 • Companien App
 • Værdi

Det vurderes i testen, at der ligger en masse tanker bag badevægtens design. Byggekvaliteten virker generelt meget høj, og det er et stort plus med det indbyggede genopladelige batteri. Derudover klarer badevægten også den praktiske del af testen godt, og appen føles ligeledes simpel at anvende.

Prisen er eneste punkt der for alvor trækker ned, men badevægten vurderes alligevel at være i en klasse for sig selv og dermed usammenlignelig med badevægte med tilsvarende egenskaber. Dermed vurderes den at være alle pengene værd.

Du kan læse hele testen gratis hos AndroidGuys.

PCMag (10. november 2017)

Test af Qardio QardioBase 2.

PCMag har i november 2017 testet den smarte badevægt QardioBase 2, som er en videreudvikling af den forhenværende model QardioBase.

I testen kigges der på følgende:

 • Opsætning og app
 • Ydeevne og flere profiler
 • Sammenligninger og konklusion

Badevægten får i denne test en “Editor’s Choice”-titel og karakteren 4,5 ud af 5, hvilket er rigtig godt. Den roses for at være en smart badevægt, der med sine forbedringer ser ud til at være en værdig arvtager til den forrige model.

Eneste negative kritikpunkt der kunne findes i denne test, er at familiemedlemmer måske kan se din vægt når de selv benytter badevægten.

Hele testen kan læses gratis hos PCMag.

MacRumors (12. oktober 2017)

Test af Qardio QardioBase 2.

I oktober 2017 udgav MacRumors deres test af QardioBase 2 badevægten, og de berører følgende punkter i deres test:

 • Design
 • App og funktioner
 • Konklusion

I testen pointeres det, at ingen rigtigt har brug for en kropsanalysevægt med indbygget WiFi og Bluetooth. Til gengæld kan den være en nyttig kompagnon i forbindelse med et mål om vægttab eller træningsresultater, da det kan give ekstra motivation at se fremskridtet i tal og statistiker. QardioBase 2 vurderes til at være skridt i den rigtige retning i forhold til design og nøjagtighed, hvilket ifølge testpanelet betyder at Qardio har taget brugernes feedback til sig i forbindelse med udviklingen.

Badevægten får ikke en karakter, men anbefales at overveje hvis du er ude efter en smart badevægt.

Hele testen kan læses gratis hos MacRumors.

Tom’s Guide (4. oktober 2017)

I denne test har Tom’s Guide samlet og undersøgt de bedste badevægte i test for år 2017. Det drejer sig om 6 forskellige modeller, og Nokia løber med begge titler – både “Best Overall” og “Best Budget Scale”.

Der er tale om en hurtigtest, hvor hver badevægt er vurderet ud fra hvad der er godt og hvad der er skidt, en samlet bedømmelse og en kort introduktion til badevægten.

I testen ender Nokia Body+ med at blive anbefalet som den bedste over-all badevægt, af den simple årsag at den har så mange funktioner og generelt er god og nem at anvende.

Eneste ulempe ved Nokia Body+ er, ifølge testpanelet, et lille display som kan være svært at tyde.

Den billigere Nokia Body badevægt vurderes desuden som et godt køb.

Hele testen kan læses gratis hos Tom’s Guide.

TrustedReviews (24. august 2017)

Test af Nokia Body+ badevægt.

I denne test kigges der nærmere på Nokia Body+ badevægten, som er testet ud fra følgende punkter:

 • Design og opsætning
 • Målinger og app
 • Burde jeg købe Nokia Body?
 • Konklusion

Badevægten ender med at få en rigtig god samlet bedømmelse på 4,5 ud af 5 stjerner, og den roses får at være attraktiv, smart og WiFi-forbundet. Den integrerer desuden godt med andre tjenester, eksempelvis andre apps.

Hele testen kan læses gratis hos TrustedReviews.

Tænk (17. december 2015)

Hos Forbrugerrådet Tænk er 16 forskellige badevægte med kropsanalyse blevet testet. De kan blandt andet måle fedtprocent og BMI ved at sende en svag og smertefri mængde strøm gennem kroppen.

I testen indgår følgende kriterier:

 • Vejningens kvalitet (præcision, nøjagtighed og følsomhed) 60 %
 • Kropsfedtanalyse 15 %
 • Brugervenlighed 15 %
 • Miljøvurdering 10 %
 • Sikkerhed 0 %*

*Da sikkerhed vægtes med 0 %, skyldes det at den ikke tæller med i den samlede vurdering. Der er udelukkende tale om laboratoriets subjektive vurdering af hvor godt badevægtene står fast på gulvet, om der er risiko for at glide på den med bare fødder og lignende.

I testen bliver to badevægte bedst i test. Det konkluderes desuden i testen, at badevægtene laver upræcise kropsanalyser.

Du kan læse hele testen og se hvilke modeller der klarede sig bedst, ved at oprette et betalt medlemsskab hos Tænk.

Politiken (4. januar 2016)

Politiken har i januar 2016 kigget nærmere på et antal badevægte, som er blevet testet og vurderet ud fra en række givne kriterier.

Det konkluderes i overskriften at kun én badevægt vejer stabilt.

Du kan læse hele testen ved at blive medlem af Politiken.dk, hvor du mod betaling får adgang til det fulde testresultat med det samme.

Råd & Rön (25. november 2015)

Svenske Råd & Rön har i november 2015 foretaget en test af 12 forskellige badevægte med måling af blandt andet fedtprocent og BMI.

Der er i testen blevet vurderet ud fra følgende kriterier:

 • Vejning
 • Kropsfedtanalyse
 • Brugervenlighed
 • Kvalitetsindtryk
 • Sikkerhed

I det endelige testresultat konstateres det, at badevægtenes egenskaber til at afmåle kropsfedt nøjagtigt er begrænsede, og derfor bliver der ikke fundet en decideret testvinder. Til gengæld klarer Beurer BF700 sig bedst i den samlede bedømmelse, da den er nem at bruge og vejer meget nøjagtigt.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Tech-Test (30. juni 2015)

Test af Fitbit Aria badevægten.

Hos Tech-Test har Lars Bennetzen testet Fitbit Aria badevægten, og det er der kommet en spændende artikel ud af. Du får et godt indblik i mulighederne med denne badevægt, opsætningen af den og en vurdering af anmelderen.

Tech-Test tildeler Fitbit Aria en Tech-Test Gold bedømmelse og en samlet vurdering på 95 %, da badevægten overrasker positivt på alle punkter. Den fungerer godt, måler nøjagtigt og så fungerer den godt sammen med Fitbit-appen, som bruges til at forbinde badevægten med smartphones og tablets. De havde dog udfordringer med at få sat vægten korrekt op, men det lykkedes efter at have forsøgt med et par forskellige enheder.

Tek.no (14. juni 2014)

Test af Fitbit Aria badevægten.

Det norske gadget-magasin Tek.no har testet Fitbit Aria badevægten, som er designet i Sverige. Det er en såkaldt kvik-test, der ikke rummer en særligt dybdegående analyse af vægten, men derimod en hurtig oversigt over vægtens funktioner og præstationer. Du kan i testen læse mere om Fitbit Aria badevægtens funktioner og få et indblik i hvordan den lagrer dine informationer på nettet.

Stiftung Warentest (januar 2014)

Det tyske testmagasin Stiftung Warentest (test.de) har i starten af år 2014 testet hele 19 badevægte med forskellige funktioner og i forskellige prislejer. Testen konkluderer, at langt fra alle badevægte vejer nøjagtigt, og det kan i nogle tilfælde have afgørende betydning for din motivation.

I denne test af badevægte med fedtprocent måler er modellerne vurderet ud fra følgende delkriterier:

 • Nøjagtighed 50 %
 • Betjening 30 %
 • Stabilitet 10 %
 • Skridsikkerhed 5 %
 • Holdbarhed 5 %

Testens klare vinder er Beurer BG013 og Medisana ISA, der begge klarer testen godt og får den bedste bedømmelse af alle de testede badevægte. Det er især nøjagtigheden og brugervenligheden, der trækker op, men Beurer BG013 vurderes også at være meget holdbar.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Stiftung Warentest.

Helsingborgs Dagblad (4. maj 2013)

Testen er ikke længere online.

Helsingborgs Dagblad (HD.se) har fået svenske WiseGuide til at teste 8 badevægte for sig. I deres badevægt test har de undersøgt hvilken badevægt der vejer bedst og mest præcist, og de er alle blevet bedømt ud fra kriterierne design, kvalitet, kapacitet, funktioner samt pris.

I testen svinger kvaliteten af de forskellige badevægte meget, og det er noget som har indflydelse på nøjagtigheden og holdbarheden. Beurer BF750 ender med at tage førstepladsen i testen, da den klarer sig bedst på alle kriterierne.

Hus & Hem (1. februar 2013)

Det svenske forbrugermagasin Hus & Hem har testet 8 badevægtet og kåret den bedste af de otte. Testen er foregået mere lavpraktisk end eksempelvis hos Stiftung Warentest. En person er således blevet vejet over flere omgange, for at måle badevægtenes nøjagtighed fra gang til gang, ligesom funktioner som eksempelvis måling af kropsfedt m.m. også er belvet testet.

Bosch Axxence Slim Line Analysis Plus ender med at vinde testen, og får 4/5 H’er, som er testens højeste og bedste bedømmelse.

Politiken (27. september 2010)

I Politikens Forbtug & Liv sektion er 8 badevægte blevet testet, og her konkluderes det at de elektroniske badevægte er langt mere pålidelige end de mekaniske.

Politikens badevægt test er blevet foretaget i et laboratorium, hvor de har haft 20 kg vægtklodser til rådighed for en helt præcist måling af badevægtenes nøjagtighed.

Det overraskende resultat af denne test viser, at pris og nøjagtighed ikke altid hænger sammen. En billig badevægt løber derfor med testsejren.

Du kan læse hele testen og se hvordan alle badevægtene vurderes individuelt, ved at oprette betalt medlemsskab hos Politiken.

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar