Nybagte forældre er nødt til hele tiden at have et øje på deres små guldklumper. Derfor er det klogt at investere i en babynest, som du nemt kan flytte rundt på. Når du skal vælge blandt de mange muligheder, kan det være en god idé at finde en test af de bedste på markedet.

Sådan vælger du den rigtige. For at gøre det lidt nemmere for dig har vi lavet en samlet testoversigt. Her finder du de bedste udbud lige nu. Læs derfor endelig med i denne guide, og bliv klogere på, hvad den helt rigtige løsning er for dig og dit barn.

Voksi Baby Nest

Voksi Baby Nest er en luksuriøs babynest, der kan vokse med dit barn og har mange lækre features.

Vores vurdering

Voksi Baby Nest er måske en af de lækreste babyreder på markedet, men prisen er da også en smule højere end andre modeller. Til den lidt højere pris får du til gengæld et meget højt niveau af tilpasning, der gør det muligt at lade den vokse med dit barn. Som det fremgår af billedet, er denne babynest designet med en æggeformet rand der omgiver barnet. Den efterligner således morens mave, og hvis du ønsker at den skal omslutte dit barn tættere, kan siderne spændes yderligere ind ved hjælp af læderspændet, der gør det muligt at ændre på længden. Løsnes læderspændet helt, kan udvidelsesstykket foldes ud så et større barn også kan bruge den. Af den grund vurderer vi den til at være et godt premium-valg.

Anbefales til

Mindre spædbørn fra 0 til cirka 5 måneder. Voksi Baby Nest er en alsidig babynest, der kan anvendes til mange formål. Den kan således placeres på alle hårde overflader, og da det i høj grad er muligt at tilpasse størrelsen, anbefales den især til børn der har behov for en tætomsluttende babynest.

Farver og mønstre

Voksi Baby Nest fås med et udvendigt betræk i enten blå, lyserød, lysegrå eller mørkegrå.  Indvendigt er den hvid, og der er fine læderdetaljer udvendigt.

Funktioner

Denne babynest hører til de mere funktionsrige af slagsen, hvilket blandt andet ses i udvidelsesmulighederne. I fodenden er således et udvidelsesstykke, som kan anvendes ved at løsne læderspændet udvendigt. Når læderspændet løsnes, slipper siderne hinden og udvidelsesstykket giver således cirka 20 centimeter ekstra længde. Langs ydersiden er der desuden en lynlås, som gør det nemt at tage fyldet i siden ud i ét stykke. Madrassen kan ligeledes fjernes, og delene kan så vaskes. En praktisk bærehank er desuden syet ind i den ene side, så den nemt kan bæres når barnet ikke ligger i den.

Komfort

Voksi Baby Nest har et højt niveau af komfort. Betrækket er lavet af rent bomuld i en god kvalitet, som sammen med polyesterfyldet giver en god og blød fornemmelse hele vejen rundt. Madrassen er desuden af skum, og denne er fast nok til at give en god og ergonomisk støtte.

Materialer

Alle materialer i denne babynest er Oeko-Tex certificerede. Det udvendige betræk er af bomuld, og fyldet i siderne er af polyester. Madrassen er af skum, som er betrukket med polyester. Voksi Baby Nest består af 3 dele: Betræk, sideramme og madras. Hver del tåler vask ved 60 grader, men det er kun siderammen der må tørretumbles ved lav temperatur. De resterende dele skal lufttørre.

Detaljer

 • Materialer: Bomuld med polyesterfyld
 • Madras: Skum
 • Mål: 81/91 x 53 cm.
 • Vask: 60 grader

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Se også denne video med Voksi Baby Nest:


Minitude Babynest Plain i Chalk Pink – forbrugerfavorit

Minitude Babynest Plain i Chalk Pink - forbrugerfavoritMinitude Babynest Plain er en pyntet baby nest, der har formået at score 5/5 stjerner hos Jollyroom.dk.

Vores vurdering

Minitude Babynest er en skøn og fin lille babynest, der passer ind i ethvert lille hjem, der står og mangler en babynest, der kan bruges flere år.

Derfor bør du vælge denne babynest

 • Neutral farve og fine detaljer.
 • Øget funktionalitet grundet praktisk snor i den ene side.
 • Komfortabel.

Anbefales til

Mindre spædbørn fra 0 til cirka 5 måneder. 

Farver og mønstre

Minitude Babynest Plain er en sød og pyntet lille baby nest i farven Chalk pink. Den har fine detaljer i form af flæser rundt langs kanten, men er ellers utroligt simpel, så den passer ind i ethvert lille hjem, der har en lille ny i familien. 

Funktioner

Minitude Babynest Plain er en alsidig babynest, der kan være brugbar i længere tid end blot mens babyen er lille. 

Mens jeres barn kun er nogle få måneder gammel, er denne babynest oplagt som et sted, hvor babyen kan sove og hvile sig, hvilket den har den ideelle størrelse til, da den måler 10 cm i højden, hvilket sikrer at babyen ikke falder ud af babynesten, 80 cm i længden, hvorfor den kan bruges længe, og sidst 40 cm i bredden, hvilket også passer perfekt til et lille barn.

Yderligere er det den også funktionel på den måde, at den nemt kan smides i vaskemaskinen ved 40 grader, hvis den skulle gå hen og blive beskidt.

Minitude Babynest Plain vs. markedet

Minitude Babynest plain adskiller sig fra lignende produkter på markedet på den måde, at den yderligere er funktionel, da den også kan bruges, når jeres barn bliver lidt ældre og lidt større, da den har en praktisk snor i den ene ende, der gør muligt at åbne den, så Minitude Babynest Plain kan forvandles fra en babynest til en siddeplads.

Komfort

Minitude Babynest Plain har et højt niveau af komfort, da dens betræk er fremstillet i 100% mikrofiber/polyester, mens fyldes er fremstillet af 100% polystyren. Netop komfort er det, der har været fokus på i anmeldelserne, der for eksempel siger: ”Virkelig lækker og blød”, hvorfor valget af materialer er blevet bekræftet af brugere. 

Materialer

Alle materialerne, der er blevet brugt i fremstillingen af Minitude Babynest Plain er 100% Oeko-Tex standard 100-certificerede, hvilket giver dig den ønskede sikkerhed som kunde. Betrækket er som sagt fremstillet i 100% mikrofiber/polyester og selve fyldet består af 100% polysteren, hvoraf det hele kan tåle at blive vaske i vaskemaskinen ved 40 grader.

Detaljer:

 • Materialer: Oeko-Tex Standard 100-certificeret mikrofiber/polyester og polystyren. 
 • Mål: 10 cm i højden, 80 cm i længden og 30 cm i bredden. 
 • Vaskeanvisning: 40 grader celsius i ved maskinvask. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


JLY Babynest Star – den perfekte overgang til krybben

JLY Babynest Star – den perfekte overgang til krybbenJLY Babynest star er en super fin lille babynest til dig, der har små børn, og nu står og mangler et sted, hvor du kan lægge dem, når de skal ligge selv.

JLY Babynest star vs. Markedet

JLY Babynest star adskiller sig fra markedet grundet dens fine og diskrete stjerne design, der giver den lidt ekstra, uden at detaljen bliver overvældende.

Vores vurdering

JLY Babynest star er ideel til dig, der mangler et sted, hvor dine små børn kan ligge, når de skal lære et ligge selv, og den gør det kun nemmere at vænne dem til nye situationer, da den skaber en ensformig ramme for barnet.

Derfor bør du vælge denne babynest:

 • Er fremstillet i et fint og diskret design, der passer ind i alle omgivelser.
 • Er meget velegnet til at vænne babyen til nye omgivelser, da den skaber ensformige og velkendte rammer. 
 • Passer perfekt i tremmesengen.

Anbefales til

JLY Babynest star anbefales til alle dem, der har små børn, og står og mangler et sted, hvor de kan lægge dem, når babyen skal ligge selv. JLY Babynest star er den perfekte overgang til krybben, da denne babynest passer perfekt ned i tremmesengen – dog kan den også bruges som en seng, der kan tages med på farten.

Farver og mønstre

JLY Babynest star er fremstillet i en fin og meget neutral lys grå farve, og er dekoreret af små diskrete stjerner, der giver babynesten en sød detalje, uden at det virker overvældende.

Funktioner

Denne babynest kan bruges som en lille blød rede til de helt små børn, når de skal lære at ligge selv. Den er ganske ideel, når barnet skal vænnes til tremmesengen, da den passer ned og på den måde gør tremmesengen mere vant, hvis barnet kommer fra reden. Sidst kan den også bruges som en seng, som I kan have med på farten, hvilket kan vise sig at være utroligt praktisk med små børn.

Yderligere er den også praktisk på den måde, at den tåler maskinvask ved 40 grader celsius, hvilket er enormt praktisk, da ting til børnene har det med at blive beskidte.

Komfort

Babynesten har et højt niveau af komfort, der kommer som et resultat af kombinationen af et betræk, der består af 100% mikrofiber polyester, der omslutter en blanding af polyester og polystyren, hvilket udgør fyldet.

Materialer

Det udvendige betræk til JLY Babynest star består af 100% mikrofiber polyester, og fyldes i både sider og bund er fremstillet af en blanding af polyester og polystyren.

Babynesten kan vaskes i vaskemaskine ved 40 grader celsius.

Detaljer

 • Materialer: 100% mikrofiber polyester til betrækket og en blanding af polyester og polystyren til fyldet.
 • Mål: 60 cm i længden, 30 cm i bredden og 10 cm i højden. 
 • Vaskeanvisninger: maskinvask ved 40 grader celsius. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Cozy nest Plus Dreamy Dots – 100% økonlogi bomuld

Cozy nest Plus Dreamy Dots – 100% økonlogi bomuldCozy nest Plus fra Done By Deer er den perfekte nest til at omkranse din baby, når den skal vænne sig til at sove i egen seng. 

Cozy nest Plus, Dreamy Dots fra Done By Deer vs. markedet

Cozy nest Plus adskiller sig fra markedet, da alle Done by Deer’s neste er åndbare og derfor tillader at luft kan trænge igennem materialet.

Vores vurdering

Cozy nest Plus er et godt valg til babyen, der skal ligge komfortabelt og trygt, når de sover, samt til dig, der vil være 100% sikker på, at materialet holder sig sundt og ikke tager skade af eventuel fugt.

Derfor skal du købe denne babynest:

 • Alle Done By Deer’s neste har en høj åndbarhed, der lader luft trænge igennem materialet. 
 • Siderne og madrasser giver den rette støtte og tryghed til barnet.
 • Cozy nesten er udelukkende fremstillet i kvalitetsmaterialer, så den bedste sovekomfort og sikkerhed opnås.

Anbefales til

Mindre spædbørn fra 0 til cirka 5 måneder, der skal lære at sove i egen seng. 

Farver og mønstre

Cozy nest Plus er en fin nest i en fin lyserød farve med to rammer – en i en lidt mørkere lyserød og en i en rød, der nærmer sig en bordeaux farve. Derudover er den dekoreret med prikker i forskellige røde farver.

Funktioner

Cozy nest Plus er utrolig funktionel, når det kommer til at vænne babyen til at sove i uvante omgivelser. Den giver nemlig den ønskede og nødvendige tryghed af velkendte og komfortable rammer, der hjælper babyen til at finde ro, når den skal lære at sove alene, eller når den skal sove andre steder end i det hus, som den har gjort sig familiær med.

Komfort

Cozy nest Plus er utrolig komfortabel for babyen, da den omkranser og skaber et hyggeligt, velkendt og trygt miljø, når babyen skal vænne sig til at sove i uvante omgivelser, heriblandt i egen seng. Både madrassen og sidestykkerne er godt polstrede, så nesten er blød og behagelig hele vejen rundt.

Materialer

Cozy nest Plus er fremstillet I 100% Oeko-Tex bomuld, hvilket giver dig den ønskede sikkerhed for, at materialerne er af en ordentlig kvalitet og fri for skadelige stoffer.

Madrassen består af 100% polyurethane og fyldet består af 100% polyester.

Nesten har yderligere YKK lynlåse, hvilket gør det muligt at vaske nesten. Cozy nest Plus består af tre dele: betræk, fyld og madras, hvilket kan tåle at blive vasket hver for sig. Betrækker kan tåle at blive vasket ved 40 grader i vaskemaskine, og siderne kan tåle at blive vasket ved 60 grader i vaskemaskine.

Detaljer

 • Materialer: 100% Oeko-Tex bomuld, 100% polyurethane og 100% polyester.
 • Mål: 93 cm i længden, 50 cm i bredden og 12 cm i højden. Madrassen måler 70 cm i længden og 27 cm i bredden.
 • Vaskeanvisninger: Fyld, madras og betræk kan vaskes hver for sig.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


FILIBABBA Premium Kapok – Babynest i grå

FILIBABBA Premium Kapok - Babynest i grå

Måske har du ikke hørt om en babynest. Det er en fejl, for med en babynest får du et hav af muligheder for at have din baby med rundt, mens du hele tiden sørger for at skabe trygge, vante og sikre rammer for dit barn. Denne babynest fra FILIBABBA er udformet i 100% økologiske materialer, der sikrer de bedste standarder for dit barn. Modellen er designet med et betræk i økologisk bomuld. På indersiden af betrækket finder man babynestens indre, der består af et fyld i økologiske kapokfibre. 

Bomuld og kapokfibre – Når komforten er i højsædet

Når man har valgt netop bomuld og kapokfibre til fremstilling af denne luksuriøse babynest, er det ikke noget tilfælde. Først og fremmest giver bomulden en blød overflade samt et åndbart materiale og er endvidere nem at vedligeholde og vaske, selv ved høje temperaturer uden misfarvninger, krymp og hvad der ellers kunne opstå. Herudover er der, når bomuldet er økologisk, tale om et produkt, der bliver produceret uden diverse sprøjtemidler og kemikalier, der kan være sundhedsskadelige for et lille barn. Babynestens fyld, der består af den også økologiske kapokfiber, har, ligesom bomulden også mange gode fordele. Blandt andet har det vist sig, at kapokfibre er yderst gode til at temperaturregulere samt fugttransportere, hvis dit barn skulle svede eller fryse. På den måde giver du altid din baby de bedste vilkår for en tryg og behagelig transport og søvn. Endvidere er kapokfibrene allergivenlige, og ved brug af dette materiale sikrer man derfor at mindske mulighederne for fremprovokerede allergiformer hos babyer og mindre børn, der er mere modtagelige overfor netop dette. 

Et hav af muligheder

Med en babynest fra FILIBABBA har du et væld af muligheder for trygt og sikkert at transportere dit barn rundt med dig. Babynesten har en højde på 12 cm, en længde på 85 cm og en bredde på 85 cm. Disse mål sikrer, at babynesten omslutter barnet og derved medvirker til en tryghed selv i uvante situationer. Babynesten kan bruges i mange forskellige sammenhænge og situationer, og i virkeligheden er det kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvor og hvornår en babynest er på sin plads. Er du ny i babyverdenen og ved endnu ikke, hvad en babynest blandt andet kan benyttes til, så anbefales det for eksempel, at du benytter en babynest som puslepude på farten eller som en seng under transport. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Done by Deer Cozy Nest

Denne billige babynest er særdeles populær blandt køberne, og den kan spændes ind hvis du ønsker en tættere omslutning om dit barn.

Vores vurdering

Done by Deer Cozy Nest er det perfekte valg for dig, der ønsker en flot og lækker babynest med ekstra tryghedsskabende anordninger. Kanten kan nemlig spændes ind ved hjælp af et snoresystem, således at den omslutter barnet tættere. Det er desuden muligt at åbne fodenden op, så den fortsat kan bruges efter barnet er blevet for langt til at kunne ligge i den. Køberne er generelt meget glade for denne babynest, og de roser den blandt andet for at være pæn at se på, holdbar og robust. Den tåler fint at blive vasket, og den kan anvendes til rigtig mange forskellige formål. Alt i alt er den et rigtig godt køb, da den både er populær blandt køberne og fås til en rigtig god pris på nettet.

Anbefales til

Mindre spædbørn fra 0 til cirka 5 måneder, men da fodenden kan åbnes op vil barnet fortsat kunne ligge i den selvom det er vokset ud af den. Da siderne kan strammes ind, er den desuden et godt valg til barnet, der har behov for en tryg og tætsluttende babynest for at kunne slappe af. Done by Deer Cozy Nest kan således både anvendes til at ligge og lege i i løbet af dagen, men den kan også fint anvendes til samsovning eller som overgang til tremmesengen.

Farver og mønstre

Done by Deer Cozy Nest fås i mange forskellige farver, og deres mest populære modeller har desuden små søde prikker i den indvendige del af betrækket. Denne babynest fås blandt andet i blå, lyserød og grå, og de er tofarvede med en mørk farve udvendigt og lysere farve indvendigt.

Funktioner

Done by Deer Cozy Nest har en række brugbare funktioner, der gør den velegnet til flere forskellige formål. Kanten kan blandt andet spændes ind så den bedre omslutter dit barn, og fodenden kan desuden åbnes så den fortsat kan bruges selvom dit barn har vokset sig for langt til den. Madrassen kan selvfølgelig også afmonteres fra resten af babyreden, hvilket er nyttigt når den skal vaskes.

Komfort

Denne babynest har et højt komfortniveau, hvilket dels skyldes den bløde skummadras og dels skyldes den bløde kant der kan justeres så den bedre omslutter dit barn. Den giver således god støtte uanset hvilken overflade den lægges på, og dit barn ligger godt uanset hvor den befinder sig.

Materialer

Done by Deer Cozy Nest har et betræk af rent Oeko-Tex certificeret bomuld, og kanten har et blødt fyld af polyesterfibre. Madrassen har skumfyld. Betrækket kan vaskes ved 40 grader og skal lufttørres, men madrassen må kun håndvaskes og skal ligeledes lufttørres.

Detaljer

 • Materialer: Bomuld med polyesterfyld
 • Madras: Skum
 • Mål: 73 x 33 cm. (madrassens mål)
 • Vask: 40 grader (uden madras)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Filibabba Babynest

Denne smukke babynest har spændende udvendige detaljer af læder og messing, og den er populær blandt køberne fordi den er særdeles komfortabel.

Vores vurdering

Filibabba har måske skabt en af de smukkeste babynests på markedet netop nu, og hvis du har hang til flotte detaljer i læder og messing, er denne babynest et godt valg. Den er desuden populær blandt køberne, som har testet den i egne hjem. En del af købernes ros omhandler blandt andet materialernes kvalitet og de bløde former, som barnet vil føle sig rigtig godt tilpas i. Som andre babynests kan den desuden udvides, hvorved der er plads til at barnet kan vokse, og den 4 centimeter tykke madras kan desuden fjernes ved at åbne lynlåsen og trække den ud.

Anbefales til

Mindre spædbørn fra 0 til cirka 5 måneder. Større børn kan dog også ligge i den, da kanten kan åbnes op i fodenden. Den er anvendelig til mange forskellige formål, og den kan enten lægges på gulvet, i barnevognen, i sengen eller på sofaen. Den fremstår desuden meget dekorativ med det smukke motiv og detaljerne i læder og messing, så den kan sagtens ligge fremme og indgå som en del af indretningen i hjemmet.

Farver og mønstre

Filibabba Babynest fås i flere forskellige farver, og alle på nær én har smukke motiver der enten forestiller luftballoner eller små bølger. Den fås desuden i farverne light mint, ocean grey eller light rose. En neutral hvid babynest er også tilgængelig, men det er forskelligt fra butik til butik hvilke varianter de fører.

Funktioner

Denne babynest har en række funktioner, der gør den anvendelig til flere formål. Du kan klikke læderspændet af når den skal vaskes, og madrassen kan ligeledes tages ud ved at åbne en lynlåslomme og trække den ud igennem der.

Komfort

Komfortniveauet er højt i denne babynest, som kan spændes ind og tilpasses dit barns størrelse. Kanten er dejligt blød og rund, hvilket giver en god og tætomsluttende fornemmelse for barnet. Den 4 centimeter tykke skummadras giver desuden god støtte, uanset hvilken type overflade du lægger babyreden på.

Materialer

Filibabba Babynest er fremstillet økologisk GOTS certificeret bomuld, og fyldet er af polyesterfibre. Madrassen er desuden af skum. Du kan vaske betrækket på en skånevask ved 30 grader, men madrassen bør ikke vaskes.

Detaljer

 • Materialer: Bomuld med polyesterfyld
 • Madras: Skum
 • Mål: 85 x 50 cm.
 • Vask: 30 grader (uden madras)

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Se også denne video med Filibabba Babynest:

FAQ

???? Hvilken babynest er bedst i test?

Vi har samlet en test over de bedste babynest på markedet i 2020. Vi har fundet flere test vinder i forskellige klasser. Du kan læse mere på selve artiklen.

???? Hvordan testes babynest?

Babynest vurderes på deres forskellige funktioner og spec. Slutteligt vurderes de på holdbarhed og brugervenlighed.

???? Hvad skal jeg overveje, når jeg vælger en af de mange babynest?

Vi anbefaler, at du overvejer, hvor stort behov du har og hvor meget du regner med at bruge den. Derudover skal du overveje hvad dit budget er, der findes babynest til flere forskellige prisklasser.

Hvor længe skal man bruge en babynest?

Det kommer helt an på dit barns størrelse. Jo større barnet er, jo kortere tid kan i bruge en babynest til jeres barn. Producenterne anbefaler, at de bruges mens barnet er fra 0 til 6 måneder. Hvis dit barn ikke fylder ret meget, så kan barnet sagtens bruge babynesten i længere tid.

Denne side er anmeldt af: Morten C. Kristoffersen 10/10

Forfatter

Redaktionen for Bomagasinet har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Artiklerne er baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis. Læs mere omkring os under ’om Bomagasinet’.

Skriv en kommentar