En babyalarm med indbygget kamera giver en ekstra tryghedsfølelse, da du både kan høre og se dit barn. Det kan eksempelvis være nyttigt hvis du ofte er i tvivl om dit barn er vågnet eller blot sover uroligt, ligesom det kan være rart at kunne se barnet hvis det sover til middag udendørs.

Men hvilken babyalarm med kamera skal du vælge? Det tager vi et kig på i denne artikel, hvor vi har fundet frem til 3 gode modeller.

Neonate BC-8000DV

 • Testvinder – ALT
 • Testvinder – Klikk.no

Velegnet til: Dig der ønsker en god babyalarm med kamera, hvor både sender og modtager kan bruges uden ledning.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.799,00 kr. 0,00 kr. 1.799,00 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi den: Neonate BC-8000DV er det perfekte køb for dig der både vil kunne se og høre dit barn mens det sover. Der findes næppe en bedre babyalarm med kamera, og det bekræftes af testresultaterne på tværs af flere websites. Blandt andet klarer den sig rigtig godt hos både ALT og Klikk.no, hvor billed- og lydkvaliteten roses sammen med brugervenligheden. Her får du med andre ord en komplet bærbar løsning bestående af sender med kamera, mikrofon og termometer, samt en modtager med farveskærm. Begge har de genopladeligt Li-Ion batteri, så de kan bringes med over alt.

Om: Neonate BC-8000DV er en trådløs babyalarm med kamera, som kan medbringes over alt. Der er nemlig indbygget batteri i begge enheder, og således kan babyalarmen bruges i klapvognen og når dit barn sover hos andre. Der er intet behov for at have stikkontakter i nærheden, da batterierne er på 1.600 mAh og dermed har kapacitet til at holde i flere timer uden ledning.

For at kunne fungere i mørke, har senderen indbygget 8 infrarøde lamper omkring linsen. Det betyder at du også kan bruge kameraet selvom der er helt mørkt på barnets værelse, og således er babyalarmen også brugbar under nattesøvnen. Neonate skriver desuden at babyalarmen har en udendørs rækkevidde på op til 800 meter, men der er selvfølgelig flere forbehold. Indendørs er rækkevidden selvfølgelig markant lavere.

Udover en sender og en modtager, får du i pakken også et monteringskit bestående af klipsbeslag til barnets seng, et beslag af velcro og en sugekop som gør det muligt at ophænge babyalarmen så kameraet kan fange barnets seng.

Detaljer:

 • Batteri: Li-Ion batteri i begge enheder
 • Termometer: Ja
 • Teknologi: Digitalt signal

Nokia Home

 • Topscorer – Klikk
 • Topscorer – CNET

Velegnet til: Dig der ønsker en alt-i-en løsning, der også kan bruges som tyverialarm og tilsluttes din smartphone via internettet.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.449,00 kr. 0,00 kr. 1.449,00 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi den: Nokia Home er ikke en dedikeret babyalarm i traditionel forstand, men derimod en smart lille overvågningsenhed til dit hjem. Den kan stå over alt, og streamer et direkte videosignal til din smartphone via hjemmenetværket. Dette er en smart løsning for dig der ønsker en flot og diskret babyalarm med kamera, uden at gå på kompromis med funktionaliteten. Nokia Home klarer sig desuden godt i test, hvor det især er brugervenligheden der er i højsædet. Når du ikke bruger den som babyalarm, kan kameraet ved hjælp af indbyggede sensorer aktiveres og alarmere dig ved uønsket aktivitet i hjemmet. Eksempelvis indbrud. Det er således en rigtig god alt-i-en løsning for dig, der finder det betryggende at kunne videoovervåge hjemmet fra hele verden via din smartphone.

Om: Nokia Home hed tidligere Withings Home, men efter at Nokia købte den franske virksomhed er den blevet lagt ind under Nokia-mærket. Dette i et forsøg på at genrejse Nokia på nye markeder, deriblandt sikkerhed og sundhed.

Nokia Home kan fungere som en smart og diskret babyalarm med indbygget kamera, mikrofon og højttaler. Den skal sættes i stikkontakten, men fungerer efterfølgende uafhængigt af andre enheder. Du og resten af husstanden kan efterfølgende koble jer på kameraet ved hjælp af en app til iOS eller Android, hvorfra der kan ses direkte billeder og video. Den indbyggede højttaler gør det desuden muligt for dig at tale direkte til dit barn gennem telefonens mikrofon, så det kan beroliges når det hører din stemme.

Udover at fungere som en babyalarm med kamera, kan Nokia Home også bruges som tyverialarm. Den har nemlig indbyggede sensorer, som aktiverer kameraet og alarmerer dig via appen ved aktivitet i hjemmet. Du kan så åbne appen og koble dig på kameraet, for at se et øjebliksbillede af hvad der foregår. Er der indbrud, kan du tilkalde politiet og få dem til at rykke ud på en bekræftet indbrudsalarm.

Udover bevægelsessensorerne, er der også indbygget nattesyn og luftkvalitetsmåler.

Detaljer:

 • Batteri: Nej
 • Termometer: Nej
 • Teknologi: WiFi

Philips Avent SCD620/26

 • Testvinder – Hem & Hyra

Velegnet til: Dig der ønsker en stationær babyalarm med indbygget kamera og vuggeviser.

Forhandlere Pris Fragt Pris Læs mere
1.115,00 kr. 0,00 kr. 1.115,00 kr. Til butik »
1.199,00 kr. 0,00 kr. 1.199,00 kr. Til butik »
1.199,00 kr. 0,00 kr. 1.199,00 kr. Til butik »

Derfor anbefaler vi den: Hvis du blot ønsker en simpel babyalarm med kamera, som ikke kræver smartphone eller internetforbindelse for at fungere, så er Philips Avent SCD620/26 det rette valg. Den er bedst i test hos Hem & Hyra, hvilket skyldes at kvaliteten er i orden og den er nem at anvende. Og til prisen er den således et godt bud på en god babyalarm med indbygget kamera.

Om: Philips SCD620/26 er en simpel babyalarm med kamera, hvor senderen står på en fod og har et led der kan drejes til den ønskede position. Den sender video og lyd digitalt til modtageren, som du kan tage med dig rundt på grund af det medfølgende genopladelige batteri. Senderen skal dog sættes i stikkontakten for at virke, så den er bedst egnet til en fast position ved barnets seng.

Babyalarmen har infrarødt lys i kameraet, hvilket gør den i stand til at filme i såvel dagslys som komplet mørke. Vågner barnet, har babyalarmen desuden talk-back funktion og indbyggede vuggeviser, som du kan prøve at anvende til at få barnet til at falde til ro igen. Der er selvfølgelig også indbygget termometer, så du kan aflæse temperaturen på børneværelset.

Detaljer:

 • Batteri: Ja, i modtageren
 • Termometer: Ja
 • Teknologi: Digital (FHSS)

Testkilder

Der findes endnu ikke mange tests af babyalarmer med kamera, da de først for nyligt er begyndt at komme i en kvalitet der er værd at interessere sig for. Typisk er det også de almindelige babyalarmer der er mest populære. Vi har dog alligevel fundet frem til en række tests, som enten er deciderede tests af babyalarmer med kamera, eller hvor enkelte babyalarmer med kamera indgår. Du kan læse mere om de forskellige tests herunder:

Babyalarm med kamera – her er de 3 bedste
Hvad synes du om artiklen?

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar