Hvis du bor i lejlighed og kun har en altan, betyder det bestemt ikke, at du ikke skal have muligheden for at nyde nogle afslappende timer i det dejlige sommervejr derude. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få en hyggelig altan, som kan give en masse afslapningstimer henover sommeren. Der findes et hav af lækre altanmøbler, som er særligt designet til at passe til størrelsen af en altan. På den måde får du rig mulighed for at slænge dig i nogle møbler på altanen om sommeren og nyde solskinnet, selvom du ikke har nogen have.

Der findes en bred variation af forskellige altanmøbler, som kan være med til at gøre din sommer til noget helt særligt. Du kan få dem i forskellige størrelser og designs, så du altid kan finde et sæt, som passer til din altan, hvad end den er lille eller stor.

I denne artikel får du 9 bud på flotte og komfortable altanmøbler, som kan være med til at gøre din sommer bedre.

Hydra – Cafébord med stole i moderne farver

Set på ILVA

Hydra cafesæt er et enormt stilfuldt og moderne valg til din altan. Det er et lille cafesæt, som du let kan få plads til på en mindre altan, så du har et sted at sidde uden for og nyde sommervejret. Det er et lækkert bord, som kan sammensættes med moderne og farverige stole for at skabe et unik udtryk i din indretning. Det er derfor det helt rette valg, hvis du går meget op i indretning og godt kan lide at skille dig lidt ud.

Bordpladen til Hydra bordet er lavet af sortmalet FSC-certificeret eukalyptus. Med en FSC-certificering kan du være sikker på, at alt materialet, der er brugt til bordet, kommer fra bæredygtige skove. Bordbenene er lavet af sortlakeret stål, hvilket fuldender det moderne look til bordet.

Stolene du kan sammensætte med Hydra bordet er en Sanremo model, som kommer i mange forskellige farver. Stolens ryglæn har en runding, hvilket betyder, at den er særligt komfortabel at læne sig tilbage i. Du kan derfor både bruge den til at sidde og spise et måltid ved bordet, såvel som på egen hånd, hvis du blot vil læne dig tilbage og nyde solen. Materialet, der er brugt til stolene, er plastik, som er flettet og i strenge henad ryglænet. På den måde bliver ryglænet en smule mere elastisk, hvilket skaber en behagelig siddeplads. Det er oplagt at købe nogle hynder med, hvis du vil sidde helt perfekt i stolene.

Bordet har en lille størrelse, og tager derfor ikke meget plads op ude på altanen. Det måler 75 cm i højde, 62 cm i længde og 62 cm i bredde.

Mål – bord: H75 x L62 x B62 cm

Materiale: eukalyptus og stål

Farve: Sort

Se pris på Hydra Cafesæt hos ILVA

Korsika – Smukt cafébord med unikke detaljer

Set på (AFP: Error loading reseller from price table)

Hvis du sætter pris på en romantisk og klassisk indretning, så vil dette Korsika cafébord med mosaik bordplade være et oplagt valg. Det er et smukt lille bord, som ikke tager særlig meget plads op på din altan. Det er derfor også den helt rigtige løsning, hvis du har en mindre altan, og gerne vil have et bord, som ikke fylder så meget.

Bordpladen til det smukke Korsika cafébord er lavet af sort og grå mosaik, som er lagt i et smukt mønster henover den runde plade. Materialet skaber en meget romantisk stemning, som giver dig følelsen af at sidde nede et sted i Sydfrankrig, når du nyder en drink i det varme sommervejr. Benene er lavet i en mat sort galvaniseret metal, som passer rigtig godt sammen med den flotte mosaik. Det skaber et moderne præg til den ellers meget klassiske stil.

Du kan sagtens tilføje nogle stole til bordet, hvis du vil bruge det som et spisested. Her ville det være super smart med et par stole i en mat sort, som passer til bordbenene. På den måde fører du farverne videre, og skaber et sammenhængende cafesæt.

Bordet fylder ikke ret meget og er derfor en god løsning til en lille altan. Bordpladen er rund og har en diameter på 70 cm og en højde på 73 cm.

Mål: Ø70 x H73 cm

Materiale: Mosaik og metal

Farve: Grå og sort

Se pris på Korsika Cafébord hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Alpaca – Moderne cafesæt til altanen

Set på (AFP: Error loading reseller from price table)

Hvis du er på udkig efter et flot og moderne cafesæt, som ikke fylder alt for meget, så er Alpaca cafesæt den perfekte løsning til dig. Bordet fylder næsten ingenting, fordi det kan slås op og ned, hvilket er en stor fordel, hvis du ikke har så meget plads på altanen. Stolene er en Sanremo model, som er en rigtig god mulighed, hvis du vil have nogle stole, hvor du både kan sidde ved bordet og nyde et måltid, så vel som at slappe af og læne dig tilbage. Det er et super smart sæt, som passer godt ind i en moderne indretning.

Alpaca bordet er designet, så du kan slå det ned, når du ikke bruger det. Dette betyder, at det ikke behøver stå og fylde, når der ikke er brug for det. Det er lavet af sortmalet FSC-certificeret eukalyptustræ, som er monteret på et stel af sortmalet aluminium. Med en FSC-certificering kan du være sikker på, at træet altid kommer fra bæredygtige skove.

Sanremo stolene til Alpaca sættet er lavet af sort plastik med et stel af sort metal. Materialet til ryglænet er lavet plastikstrenge flettet ind over hinanden, og det har en runding, som gør stolen enormt behagelig at læne sig tilbage i. Hvis du vil have den fulde komfort ud af stolene, er det en god idé at investere i nogle smarte og behagelige hynder til dem.

Alapaca cafesættet er en god og pladsbesparende løsning, hvis du gerne vil have et flot og stilfuldt cafesæt til din altan.

Mål – bord: H36,7 x L63 x 61,2 cm

Materiale: Eukalyptus og aluminium

Farve: Sort

Se pris på Alpaca Cafesæt hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Ranzi – Cafesæt med plads til 4 personer

Set på (AFP: Error loading reseller from price table)

Hvis du har en lidt større altan end den gennemsnitlige, så kan det være du gerne vil have et bord, som har plads til mere end 2 personer. Ranzi cafesæt er den perfekte løsning, hvis du gerne vil have et bord, hvor der er plads til mere end 4 personer uden, at det fylder alt for meget. Dette bord fylder nemlig ikke særlig meget, når det ikke er i brug, da siderne kan foldes ned. Det betyder, at du altid kan skabe plads alt efter behovet. Får du flere gæster på besøg, kan bordet foldes helt ud, så der er god plads. Er i kun to, som skal spise sammen, kan du nøjedes med at slå en side op. Skal borde slet ikke bruges, er det blot at slå det helt sammen, så det næsten ikke fylder noget.

Udover at være et meget praktisk cafesæt til en altan, så kommer det også i et flot og stilfuldt design. Møblerne er lavet af FSC-certificeret akacietræ med en grå tone, som skaber et særdeles moderne og naturligt udtryk. Desuden betyder FSC-certificering, at du kan bruge sættet med god samvittighed, da materialet kun kommer fra bæredygtige skove. Du får altså et flot og bæredygtigt møbelsæt, som let kan stå på din altan uden at fylde for meget.

Bordet har en firkantet form med en længde på 110 cm, når det er slået op, og en højde på 74 cm. På bunden af bordbenene, er der monteret hjul, så du let og hurtigt kan flytte rundt på det, når det er nødvendigt. Det er derfor let at fjerne det fra altanen om vinteren, hvor du måske ikke har det store behov for bordet derude.

  • Mål – bord: L110 x H74 x B90 cm
  • Materiale: Akacie
  • Farve: Gråtonet natur

Pris på Ranzi Cafesæt kan findes hos (AFP: Error loading reseller from price table)

Aria – Mutimøbel af Eukalyptus træ

Set på Coop

Hvis du har en mindre altan, men gerne vil have plads til både bord, stole og bænk, så er Aria multimøbel den perfekte løsning til dig. Dette altanmøbel kan nemlig foldes forskelligt alt efter dit behov. Har du derfor brug for en bænk, så kan stolene skubbes sammen og bordpladen foldes ned, så det former en bænk. Når du skal bruge et bord og stole igen, folder du det blot tilbage ved at løfte bordpladen og skubbe stolene ud. Det er altså en super smart løsning, hvis du vil have flere muligheder på så lidt plads som muligt.

Aria multimøblet er lavet af FSC-certificeret eukalyptus træ, hvilket skaber et flot og naturligt udtryk ude på altanen. FSC-certificeringen betyder, at du kan være helt sikker på, at træet kommer fra bæredygtige skove. Du kan altså have god samvittighed, når du køber dette altanmøbel.

Der er god plads til møblet på en altan, da det i sig selv ikke fylder særlig meget. Selve bordet har en højde på 80 cm, en bredde på 83 cm og en dybde på 57 cm. Sædet har en bredde på 40 cm, en højde på 40 cm og en dybde på 42 cm.

Mål – bord: H80 x B83 x D57 cm

Materiale: Eukalyptus

Farve: Natur

Se pris på Aria Multimøbel hos Coop

Upon – Altanbænk i flot og moderne design

Set på Coop

Hvis du gerne vil skabe en flot og moderne indretning ude på din altan, så passer Upon altanbænk perfekt ind. Den har et helt unikt og innovativt design, som har et klart præg af en skandinavisk og moderne stil. Den har en flot varm træfarve, som også passer godt ind, hvis du har en del grønne planter og blomster på din altan. Det er altså et meget flot møbel, som kan være med til at gøre en stor forskel for udseendet af din altan og give den lidt mere stil.

Ud over at være flot, så er bænken også funktionel, da den skaber en god siddeplads, som ikke fylder alt for meget på din altan. En altan er som regel ikke særlig stor, og det er derfor vigtigt at spare lidt på pladsen. Denne bænk kan hænges op på gelænderet, hvilket skaber meget mere plads, end hvis du havde en almindelig bænk stående. Du kan også sagtens placere et bord foran bænken, så du kan nyde dine måltider uden for i det dejlige sommervejr.

Altanbænken er lavet af materialet teaktræ, som har fået en oliering, der skaber en dyb og varm træfarve. Den fylder ikke ret meget, og har en længde på 112 cm, højde på 55 cm og en dybde på 45 cm. Det er altså den perfekte løsning, hvis du kun har en lille altan, men gerne vil have noget siddeplads.

Mål: L112 x H55 x D45 cm

Materiale: Teak

Farve: Natur

Se pris på Upon Altanbænk hos Coop

Upon – Altanbord som kan foldes sammen

Set på Coop.dk.

Hvis du har en altan, er der ikke altid mange kvadratmeter at gøre godt med, og her er det oplagt med et foldbart bord som det fra Upon. Så behøver du nemlig ikke at have bordet slået op hele tiden, så det står og fylder, når det ikke bliver brugt. På den måde får du også god plads til andre ting såsom blomsterkrukker, tørrestativ, og hvad der ellers skal til på en altan.

Upon altanbordet er lavet af FSC-certificeret akacietræ, som er lakeret med en sort farve. Den sorte farve giver bordet et stilfuldt og moderne look, som passer godt ind, hvis du sætter pris på en enkel og skandinavisk indretning. Med en FSC-certificering er du også sikker på, at materialet til bordet kommer fra bæredygtige skove, hvilket altid er en fordel.

Du får et lille bord, som intet fylder, når det er slået op. Selve bordet har en længde på længde på 97 cm, en bredde på 67 cm og en dybde på 24 cm. Du har derfor fin plads, når det er i brug uden, at det fylder for meget.

Mål: L97 x B67 x D24 cm

Materiale: Akacietræ

Farve: Sort

Se pris på Upon Altanbord hos Coop

Nilo – Cafesæt som kan klappes sammen

Set på Ilva.dk.

Nilo Cafesættet passer perfekt til en altan, da det ikke fylder særlig meget, men giver både siddeplads og bordplads, så du let kan nyde et måltid ude i den dejlige sommervarme. Det er et flot cafesæt med et rundt bord og to stole med ryglæn, som passer godt ind i en moderne indretning. Sættet har en lys grå farve, som er med til at give det et stilfuldt og klassisk udseende. Det er altså en rigtig god løsning, hvis du har brug for noget siddeplads på altanen, som har et stilfuldt design.

Både stole og bord er lavet af polywood, som er monteret på et stel af grå metal, der passer sammen med den lyse grå på polywood materialet. Polywood er et materiale, som ikke kræver nogen vedligeholdelse, hvilket betyder, at du ikke skal bruge tid på at pleje eller passe det. Det passer sig selv i løbet af sommeren, så du blot kan bruge tiden på at slappe af.

Det er en sammenklappeligt cafesæt, hvilket betyder, at du let kan pakke det væk, så det ikke fylder, når du ikke bruger det. Det er en rigtig god løsning, hvis du har en mindre altan, hvor du gerne vil have plads til mere end blot siddepladser. Selve cafébordet fylder dog heller ikke det store, når det er slået op, hvor det har en diameter på 60 cm og en højde på 72 cm.

  • Mål – bord: Ø60 x H72 cm
  • Materiale: Polywood og metal
  • Farve: Grå

Se pris på Nilo Cafesæt hos ILVA

Linton – Flot cafesæt til altanen

Set på Ilva.dk.

Hvis du har en altan, ved du hvor svært det kan være at gøre plads til det hele. Der skal gerne være plads til både blomsterkrukker, siddepladser, tørrestativ og alt, hvad der ellers hører til en altan. Det kan være lidt svært at få det hele klemt sammen derude, men med Linton cafesæt er det intet problem. Det er et lille cafesæt, hvor du både får siddepladser og bordplads, så du kan nyde nogle lækre måltider derude.

Linton bordet har en klassisk rund form, skaber en romantisk og stilfuld stemning på altanen. Det har et stel af sort metal, mens bordpladen er lavet af durafit, som har en lys grå farve. Stolene, der hører til sættet, er en Caracas model. De er flettet i sort polyrattan, så du ikke behøver bekymre dig om nogen form for vedligeholdelse. Stolene har både ryg- og armlæn hvilket gør dem særdeles komfortable at side i. Det er dog en god idé at tilkøbe nogle behagelige hynder, hvis du skal have den fulde komfort ud af stolen.

Bordet har en diameter på 70 cm og en højde på 74 cm, hvilket betyder, at du let kan få plads til det på en lille altan. Det fylder ikke særlig meget, men giver blot lidt bordplads, så to personer sagtens kan nyde et måltid sammen på altanen.

  • Mål – bord: Ø70 x H74 cm
  • Materiale – bord: Metal og durafit
  • Farve: sort og lys grå

Se pris på Linton Cafesæt hos ILVA

 

Læs også: Spisebord med udtræk – 26 flotte borde der kan udvides

Læs også: Udendørs spa: 11 oppustelige spabade til afslapning i haven

Læs også vores artikel om: Philips Hue – testvindende smart elpære

Se vores artikel om: Den moderne gyngestol

Se vores artikel om: Testoversigt: De bedste træbeskyttelsesprodukter på markedet

Denne side er anmeldt af: Victoria M. Mathiesen 10/10

Dette indlæg har fået 4.61 stjerner baseret på 28 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder.Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar