Der er altid en højtid lige rundt om hjørnet, men det kan ofte være svært at finde på gode gaver til mænd. Selv hvis du kan få ham til at sige, hvad han ønsker sig, kan det ofte være svært at finde hoved og hale i det, han ønsker sig. Så med mindre du har tænkt dig at give din kæreste Battlefield, Fifa eller et andet PlayStationspil i julegale, fødselsdagsgave og til Valentinsdag, så har du brug for hjælp.

Heldigvis er der hjælp at hente. Vi har samlet en liste med gaveideer og gaveinspiration, så lige meget om du skal finde en gave til din nye kæreste eller en gave til manden, der har alt, så kan du helt sikkert finde et godt forslag til den perfekte gave til ham her.

1. Overrask ham med en kultklassiker

Hvad kan være bedre end at overraske ham med en kultklassiker?

Prøv med en overraskelse, der indeholder hele to kultklassikere.

Der var rigtig mange, der sad klistret til skærmen, da seriehittet Stranger Things ramte Netflix, og en af de ting serien gjorde, var at 

minde mænd over hele verden om, hvor meget sjov de har haft det med terninger, papir og gode venner. 

Med D&D Stranger Things Starter Set kan du give ham mulighed for at opleve den historie som Mike fra Stranger Things fortæller sine venner i serien, men hvis det ikke er den perfekte gave til ham, så er der heldigvis flere forslag på vores liste.

Find D&D hos Coolshop

2. Kvinder er ikke de eneste, der elsker accessories

Mænd kan også godt lide at pynte sig, de snakker bare ikke så meget om det. Nu tænker du måske, at hvis gaven til ham skal være et ur, så bliver det måske lidt dyrt, men det behøver det faktisk ikke at være. Du kan sagtens give manden i dit liv et klassisk ur, uden at du skal punge ud med de helt store beløb.

 

Når man hører betegnelsen ”klassisk ur”, så er det tit Rolex, Tag Heur og International Watch Company de fleste tænker på, men for alle dem, der var børn og unge i 80’erne og 90’erne, så er Casio-uret også en sand klassiker.

Find produktet hos Urværket

3. Alle små drenge vil gerne være astronauter

Alle små drenge vil gerne være astronauter, politimænd, faldskærmsudspringere og kort sagt alt, hvad der er farligt. Derfor er det den perfekte gave til ham at give ham muligheden for at udleve nogen af sine drengedrømme, og det behøver ikke engang være farligt.

Hvis du skal bruge en rigtig fed gave til fyren, så er bodyflight i en vindtunnel et sikkert hit, og så fylder det heller ikke derhjemme, hvilket ofte også er et plus.

Find oplevelsen hos Duglemmerdetaldrig.dk

4. Er han en sneak-freak?

Hvis manden i dit liv samler på sneakers, så er der en ret stor sandsynlighed for, at han har et helt særligt forhold til Air Jordans, og hvis han har det, så er der en gave, der er bedre end alle andre gaver til ham. Det kunne selvfølgelig være et sæt Air Jordans, men det kunne også være bogen Air Jordans Price Guide, der er skrevet af Michael Tran. Bogen indeholder over 700 enormt flotte billeder med Air Jordans helt tilbage fra 1985.

Find bogen hos Saxo her

 

5. Der er en ting, alle mænd har brug for

Hvis du ikke ligefrem tror at gender-fluid legetøj er noget for manden i dit liv, så er der også muligheden for at give en klassisk, omend lettere sexistisk mande-gave. Der var engang, hvor man kunne tale om rigtige mænd, og hvor rigtige mænd røg cigar.

Hvis din kæreste eller mand nyder en god cigar i ny og næ, så er en cigarklipper måske den perfekte gave til ham?

Find saksen hos Royale Shop her

 

6. Har du nogensinde mødt en mand, der ikke er vild med bordfodbold?

 

Normalt er bordfodbold noget, der foregår på kollegier og på barer, men det er der sådan set ingen grund til. Bordfodbold er enormt underholdende, og det er også derfor, det kan blive den perfekte gave til ham, og så er det ikke engang voldsomt dyrt.

 

Find bordet hos Coop

7. Skal han have trimmet skægget?

Der er efterhånden rigtig mange danske mænd med skæg, og der er ligeledes rigtig mange af dem, der går rigtig meget op i deres skæg. Derfor kan et luksusbarbersæt fra Mühle gå hen og blive den helt perfekte gave til ham.

Sættet indeholder en DE-skraber med et håndtag i varmebehandlet ask, en barberkost i samme design som skraberen, en forkromet holder til begge aggregater og en matchende skål.

Find produktet hos Proshave her

 

8. Giv ham en tidstypisk gave med fokus på køn

Der var engang, hvor alting blev opdelt i drengeting og pigeting, men sådan er det ikke længere. Der er lighed mellem kønnene og flydende opfattelser af hvem og hvad, der hører til hvor. Hvis manden i dit liv er af samme overbevisning, så er der en ret stor sandsynlighed for, at han vil synes, at Tales of Equestria er rigtig sjovt.

Tales of Equestria er et My Little Pony-baseret bordrollespil, der gør det muligt for spillerne at træde ind i ”Friendship is Magic”-universet.

 

Find produktet hos faraos her

9. Er din mand vild med science fiction og spil?

 

Starfinder er science fiction udgaven af bordrollespillet Pathfinder, og nu er det muligt at få det i et nemt begyndersæt, så hvis manden, du skal finde en gave til, er vild med science fiction og spil, så er der en rigtig god mulighed for, at han vil være vild med at åbne en Starfinder Beginner Box.

 

 

Find produktet hos faraos her

 

 

10. Giv ham noget fra en fjern, fjern galakse

 

Der findes to slags mænd; dem der siger, at de elsker Star Wars, og dem der lyver. Lige meget hvilken mand du skal give gave til, så er Star Wars merchandise en sikker vinder. Det er selvfølgelig ikke alle, der kan finde et formål til et lyssværd eller en life-size Storm Trooper, men alle har brug for sokker, og lige der er den perfekte gave til ham. En æske med seks sæt sokker fra en fjern, fjern galakse.

 

Find produktet hos faraos her

11. Giv ham en anderledes sportstrøje

Hele Danmark har været bidt af eSport, ikke mindst fordi det har vist sig, at danskerne er rigtig gode til det. Hver fjerde år skuffes nationen og højest sandsynligt også manden i dit liv over, at vi ikke kvalificerer os til verdensmesterskaberne.

Hvis din mand allerede er bidt af eSportsbølgen, så er en trøje, der matcher interessen den helt perfekte gave til ham, og hvis han ikke er, så har du muligheden for at give ham en smule sportslig stolthed over at være dansk, og det er sådan set en ret stor gave.

Find produktet hos Jack&Jones her

12. Nyt legetøj, gammelt legetøj, stort legetøj, småt legetøj

Hvis du leder efter den perfekte gave til ham, så er der en ting, du måske bør erkende, inden du går i gang. Inderst inde er de fleste mænd stadig legebørn, og det er ikke noget, du kan lave om på. Derfor kan det være en god idé at kigge på legetøjshylden.

Der kan være rigtig mange bonuspoint at hente, hvis du kan finde et stykke legetøj, der trækker i de nostalgiske tråde. Et sted, hvor du kan ramme de fleste mænd på nostalgien, er med Batman, og hvad kunne være bedre end en Batmanfigur, der virkelig kan trække trådene helt ud.

 

Find produktet hos superheltlegetoej

13. Er han ikke typen, der går med livrem og seler?

Der findes mange forskellige accessories til kvinder. Til mænd er det ikke helt det, der er tilfældet, men der er stadig et par stykker. Ud over uret er der også bæltet, og det bedste af det hele er, at de to ting helst skal passe sammen. Derfor kan gaven til ham snildt være et bælte flere år i træk. Det ene år kan det være et sort Tommy Hilfiger bælte, og det næste år kan det være et brunt Burberrybælte, og så er der jo også urremme og sko, der helst skal matche i farverne.

Find produktet på Zalando

 

14. Giv ham en lummer gave og noget godt til ganen

Hvis du troede at luksusspiritus var noget med tørre samtaler om bouquet og spytte ud i stedet for at synke, så kan du godt tro om igen. En flaske rom fra Ron de Jeremy, One Eyed Spirits, er nemlig alt andet end kedeligt.

Måske ved du ikke, hvem Ron Jeremy er, og måske lyver du, men lige meget hvad, så lå det måske ikke lige i kortene, at den tidligere pornoskuespiller Ron Jeremy skulle blive ambassadør for en spiritusproducent, men lige meget hvad, så er resultatet overraskende godt.

Smagen er fantastisk, flasken har et luksuriøst udseende, og der vil helt bestemt være garant for et godt grin, når han først opdager, hvad det er, du har givet ham. Derfor er Holy Wood Cognac Cask fra Ron de Jeremy måske den allerbedste gave til ham på hele denne liste.

Find flaksen her

Se også Gaver til ham skrevet af viunge.dk.

Se vores artikel om: test af traadloese hoejttalere her er de bedste

Se vores artikel om: Mikrofon – Testoversigt med de bedste mikrofoner

Læs også: Pladespiller testoversigt – find den bedste pladespiller

Se også denne lignende artikel på vores side: Elektronisk p-skive testoversigt

Denne side er anmeldt af: Rebecca V. Ravn 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Skriv en kommentar