En væghylde er en vigtig del af indretningen i alle rum. De kan både være dekorative i sig selv eller give plads til alt fra potteplanter til bøger, så du kan sætte et personligt præg på hjemmet.

Vi har kigget netbutikkernes udvalg igennem og fundet en række spændende væghylder, som du bør kigge nærmere på. Se dem alle herunder og bliv inspireret:

Frama Cph Shelf – væghylde i eg med ophæng i sort eller messing

frama-cph-vaegreol-2

Denne smukke væghylde fås i mange forskellige størrelser, og er perfekt i såvel store som små rum. Den har en hylde af olieret egetræ, og hyldebærerne fås i blandt andet sort eller messing. Du har derfor rigtig mange spændende muligheder med denne væghylde, og du kan blandt andet bruge den som alternativ til natbordet, til småting i badeværelset eller til opbevaring i køkkenet.

Med Frama Cph Shelf er det næsten ligemeget hvad du bruger den til, da den i sig selv er meget dekorativ.

Væghylden fås i længder fra 40 centimeter og op til 80 centimeter, samt dybder på enten 20 eller 27 centimeter.

Specifikationer:

 • Mål: Mange forskellige – se alle hos forhandler
 • Materialer: Egetræ og metal
 • Farver: Eg med hyldeknægte i sort eller messing

Se pris på Frama Cph Shelf væghylden hos Byflou

Ferm Living væghylde – egetræshylde med mange valgmuligheder

ferm-living-vaeghylde

Hvis du er på udkig efter en af tidens hotteste væghylder, men gerne vil have et mere robust design, så er Ferm Livings væghylde det perfekte valg. Den ligner til forveksling den populære væghylde med læderstropper, men her er stropper skiftet ud med metal, som gør hylden stabilt og øger bæreevnen.

Væghylden købes separat, og fås i enten eg, sortbejdset eg eller røget eg. Derudover fås hyldebærerne i mange flotte farver – blandt andet mint, sort, hvid, grå og rosa.

Som en lille fin detalje har hylden afrundede kanter. Det giver et blødere look, som står rigtig godt i kontrast med det rustikke design.

Specifikationer:

 • Mål: B85 x H2 x D24 cm.
 • Materialer: Egetræ og metal
 • Farver: Mange forskellige – se alle hos forhandler

Se pris på Ferm Living væghylden hos Dubuy

House Doctor Ledge – væghylde i jern med messinglook

House-Doctor-Ledge-VaeghyldeHouse Doctor Ledge er en lille elegant hylde i messinglook. Den er perfekt til entreen, badeværelset, køkkenet eller lignende rum, hvor der er behov for en dekorativ væghylde til et pifte rummet lidt op.

Ledge-væghylden er nemlig ikke kun praktisk men også dekorativ i sig selv, og grundet dens ringe størrelse og kanter der bøjer op, kan du også bruge den til bøger eller billeder. På den måde har du faktisk næsten fuld frihed til at vælge hvad du vil bruge de små væghylder til.

Væghylden måler 43 centimeter i bredden, 11,4 centimeter i dybden og 4 centimeter i højden. Den er således perfekt til selv små rum, hvor væghylden enten kan hænges på række med andre hylder eller blot for sig selv.

Du kan også få Ledge i sort eller hvid.

Specifikationer:

 • Mål: B43 x H4 x D11,5 cm.
 • Materialer: Messing
 • Farver: Messing

Se pris på House Doctor Ledge væghylden hos Boxdelux

House Doctor Apart – væghylde med metalholdere

house-doctor-apart-vaeghyldeApart-væghylden er lavet i enten krydsfiner eller massiv eg og designet af danske House Doctor, som tegner møbler med begge ben på jorden og et rustikt industrielt udseende. Af samme grund har væghylden 2 holdere i metal, og du kan blandt andet vælge mellem sorte holdere eller messing holdere, som i øjeblikket vinder indpas i den moderne nordiske indretning.

House Doctor Apart er nem at holde ren og desuden meget robust, da både laminat og massiv eg tåler lidt af hvert. Den kan med fordel opsættes i køkkenet eller på badeværelset, hvor den kan bruges til pyntegenstande eller til opbevaring .

Svævehylden måler 70 (lille) eller 129 (stor) centimeter i bredden og 24 centimeter i dybden, mens hyldens tykkelse er på 1,5 centimeter.

Specifikationer:

 • Mål – lille: B70 x H1,5 x D24 cm.
 • Mål – stor: B129 x H1,5 x D24 cm.
 • Materialer: Krydsfiner/eg og metal
 • Farver: Krydsfiner med grå laminat eller eg

Se pris på House Doctor Apart væghylderne hos Dubuy

Hübsch væghylde i massiv eg til blade og bøger

Hubsch-Bog-VaeghyldeDen flotte Hübsch væghylde er særligt velegnet til dine yndlingsbøger eller -blade. Placer den eksempelvis i køkkenet hvor du kan udstille dine favoritkogebøger, eller hæng den op på badeværelset, i stuen eller på soveværelset, så du altid har læsestof indenfor rækkevidde.

Hübsch-væghylden er lavet i massiv eg, som er et robust og kompakt materiale. På trods af væghyldens ringe størrelse vil den således alligevel føles robust og tungere end hylder i MDF, da massivt træ har en højere massefylde.

Væghylden måler 110 centimeter i bredden, 9 centimeter i dybden og 32 centimeter i højden, så der er god plads til både bøger og blade.

Specifikationer:

 • Mål: B110 x H32 x D9 cm.
 • Materialer: Massiv eg
 • Farver: Eg

Se pris på Hübsch væghylden hos Livingshop

House Doctor Room – lille hvid væghylde i metal

House-Doctor-Room-VaeghyldeDenne flotte væghylde er hvid og lavet i metal. Den har runde former og dermed et blødt design, som passer godt ind i mange typer indretning.

House Doctor Room væghylden har en mathvid lakering, men fås også i andre farver – blandt andet grå. Brug den eksempelvis i køkkenet eller på badeværelset, hvor den kan bruges til opbevaring af alt fra krydderier til forskellige toiletartikler.

Væghylden fra House Doctor måler 55 centimeter i bredden, 22 centimeter i højden og 20 centimeter i dybden. Det er således en lille væghylde, som passer fint i mindre rum.

Specifikationer:

 • Mål: B55 x H20 x D20 cm.
 • Materialer: Metal
 • Farver: Hvid eller grå

Se pris på House Doctor Room væghylden hos Boxdelux

Hübsch væghylde i massiv eg med skuffe

Hubsch-VaeghyldeVæghylden fra Hübsch er perfekt til entreen, hvor skuffen kan bruges til nøgler og andre småting, mens pengepung og andre fornødenheder kan ligge på hylden. Den er også velegnet til badeværelset, hvor den kan bruges til opbevaring af små toiletartikler som er rare at have indenfor rækkevidde.

Hübsch kendetegnes på møbler i en høj kvalitet, og denne væghylde er ingen undtagelse. Den er nemlig lavet i massivt egetræ, og dermed føles og synes den af højere kvalitet end de billige væghylder i MDF eller laminat. Den fremstår desuden i træets naturlige struktur, og derfor er hver eneste af disse væghylder unikke.

Væghylden har ophæng bagpå, som ikke er synligt. Den måler 53 centimeter i bredden, 34 centimeter i dybden og 42 centimeter i højden. Således er den måske ikke så lille som den ser ud til, men den er stadig så kompakt at den kan opsættes i en lille entre eller på badeværelset.

Specifikationer:

 • Mål: B53 x H42 x D34 cm.
 • Materialer: Massiv eg
 • Farver: Egetræ

Se pris på Hübsch væghylden hos Boxdelux

Ib Laursen væghylde med plads til skuffer

Ib-Laursen-VaeghyldeVæghylden fra Ib Laursen er som skabt til ophængning i entreen. Den har en garderobestang i bunden med plads til ophængning af S-kroge, hvorpå du kan hænge alt fra jakker til halstørklæder og tasker. Derudover er der lavet plads til 4 skuffer, og hos forhandleren kan du købe små skuffer i forskellige designs, som passer ind i de små rum. Der er også en hattehylde øverst, og dermed er denne væghylde rigtig god til mange forskellige formål.

Ib Laursen væghylden er lavet i et klassisk design, som passer godt ind i den romantiske indretning. Den er hvidmalet på alle overflader, så den fremstår lys og let. Bredden er på 60 centimeter, højden er på 30 centimeter og dybden er på 20 centimeter. Dermed kan du opsætte den i selv små rum, da den ikke optager meget plads.

Specifikationer:

 • Mål: B60 x H30 x D20 cm.
 • Materialer: Træ
 • Farver: Hvid

Se pris på Ib Laursen væghylden hos Sille & Sylvester

Bloomingville væghylder i 3-pak

bloomingville-vaeghylder-3-pakDe små væghylder fra Bloomingville fås i en 3-pak og er alle i forskellige størrelser. De er formet som små huse med en mørkegrå baggrund og en udvendig ramme i ubehandlet kejsertræ, som har en fin struktur og farve. Væghylderne er perfekte til brug i køkkenet, entreen eller andre rum, hvor de både kan bruges til opbevaring af redskaber eller små pyntegenstande. Placer eksempelvis et billede i ramme eller nogle små blomster på væghylderne, og sæt den ved siden af hinanden.

Bloomingville væghylderne er i forskellige dybder, bredder og højder. Således kan de enten ophænges ved siden af hinanden eller hver for sig, og du kan også blot stille dem på et bord. De er nemlig dekorative i sig selv.

Specifikationer:

 • Mål – stor: B35 x H47 x D20 cm.
 • Mål – mellem: B30 x H42 x D17 cm.
 • Mål – lille: B25 x H30 x D15 cm.
 • Materialer: Kejserræ
 • Farver: Mørkegrå og natur

Se pris på Bloomingville væghylderne hos Little Things

Bloomingville væghylde i træ med blå skuffer

Bloomingville-Lang-VaeghyldeDenne aflange væghylde er perfekt til entreen, køkkenet eller badeværelset, hvor pladsen kan udnyttes til små nipsting, pyntegenstande og andre fornødenheder. De 2 blå skuffer kan desuden bruges til at gemme små genstande væk, som du ikke ønsker at have liggende fremme

Der er i alt 5 rum i denne væghylde og 2 skuffer. Den er lavet i naturtræ som er ubehandlet, og de 2 små skuffer er malet i en sart lyseblå farve.

Væghylden måler 120 centimeter i bredden, 30 centimeter i højden og 19 centimeter i dybden, hvilket betyder at den kan ophænges i en smal gang eller på en væg i badeværelset, hvor pladsen er trang.

Specifikationer:

 • Mål: B120 x H30 x D19 cm.
 • Materialer: Naturtræ
 • Farver: Træ

Se pris på Bloomingville væghylden hos Little Things

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar