Hvis du er træt af at kigge på den kedelige plastik-toiletbørste fra supermarkedet, så findes der et godt udvalg af stilrene toiletbørster i rustfrit stål, keramik, porcelæn og andre lækre materialer. Flere modeller kan desuden væghænges, så det bliver nemmere at gøre rent på badeværelset.

Vi har fundet 12 flotte toiletbørster i forskellige prisklasser – blandt andet en væghængt luksusmodel fra Vola, en diskret model fra Menu og flere fornuftige toiletbørster fra Zone. Se dem alle herunder:

Kähler Mellibi – moderne toiletbørste med keramikholder

Kahler-Mellibi-Toiletboerste

Kähler er et af tidens hotteste brands, og deres indretningsartikler findes i rigtig mange danske hjem. Med Mellibi-serien flytter Kähler sig fra stuen og ind på badeværelserne, som nu kan dekoreres med denne skønne toiletbørste samt sæbedispensere, tandbørsteholdere og opbevaringskrukker. Serien fås i antracitgrå, havblå eller hvid, så du selv kan sammensætte farverne efter smag og behag.

Toiletbørsten i Mellibi-serien er lavet med en holder i keramik, som er et smukt og holdbart materiale. I bunden har den et mønster, som gør toiletbørsten unik i forhold til andre modeller. Den passer perfekt ind i det moderne hjem, hvor der er fokus på moderne indretning.

 • Højde 37 cm
 • Toiletbørste fås i hvid, antracitgrå eller havblå
 • Keramikholder

Se pris på Kähler Mellibi toiletbørste hos KopK

Ballo – moderne toiletbørste i plast fra Normann Copenhagen

Normann-Copenhagen-Ballo-Toiletboerste

Navnet “Ballo” kommer fra det italienske ord “dans”, hvilket beskriver denne toiletbørste til perfektion. Den er nemlig lavet med en rund holder i plast, som gynger frem og tilbage uden at vælte. Det er en del af designet og grunden til at denne toiletbørste er noget helt særligt.

Ballo er designet af Jozeph Forakis for Normann Copenhagen, og den er lavet i hård plast. Af samme grund er den meget hygiejnisk og nem at holde ren, da man ikke kan se fedtfingre og kalkaflejringer fra vanddråber i overfladen.

Ballo-toiletbørsten har en højde på 48,5 centimeter og diameter på 22 centimeter, og den fås i enten grå eller sort.

 • Højde 48,5 cm
 • Diameter 22 cm
 • Plastik
 • Fås i grå eller sort

Se pris på Ballo toiletbørste hos Dubuy

Eva Solo – solid toiletbørste med holder og håndtag i rustfrit stål

Eva-Solo-Toiletboereste

Eva Solo har i mange år været trendsættere på mange områder, og deres design er typisk dansk med simple og moderne strøg. Det gør sig også gældende for denne toiletbørste, som er en holdbar løsning til det moderne indrettede badeværelse.

Toiletbørsten har udskifteligt børstehoved og en holder af matbørstet rustfrit stål, som står i fin kontrast til de minimalistiske linjer på badeværelset. Selve toiletbørsten har et låg monteret på håndtaget, så den altid står let hævet over bunden i holderen og samtidig er helt gemt væk.

Eva Solo toiletbørsten er en flot løsning til de moderne og minimalistisk indrettede badeværelser, hvor der ønskes en hygiejnisk og simpel løsning.

 • Højde 38 cm
 • Matbørstet rustfrit stål

Se pris på Eva Solo toiletbørste hos KopK

Menu toiletbørste i sort holder – stilren designbørste

Menu-Norm-ToiletboersteMenu er en dansk virksomhed med hovedsæde i de royales hjemby i Nordsjælland: Fredensborg. Deres indretningsartikler er tegnet med fokus på blød minimalisme, hvilket betyder at udseendet er enkelt med bløde kanter. Dette look er meget moderne og eftertragtet i Skandinavisk boligindretning for tiden.

Menu toiletbørsten er tegnet af Norm Achitects, og hele vejen rundt ser vi hvordan de stilrene detaljer med afrundede hjørner og kanter skinner igennem. Holderen og børsten er fremstillet af stål, hvoraf holderen er sortlakeret og børsten blankpoleret. Et godt match til det ultramoderne skandinavisk indrettede badeværelse.

 • Højde på 39,5 cm
 • Stål med sortlakeret holder og blankpoleret børste

Se pris på Menu toiletbørste hos Trendbazaar

Vipp 11 – hvid toiletbørste i retrostil

Vipp-ToiletboersteDen eksklusive toiletbørste fra Vipp fås med enten sort eller hvid holder.

Vipp toiletbørsten er designet i klassisk retrostil med et moderne touch. Den vil således pynte på både det moderne og det klassiske badeværelse, da den nye nordiske indretningsstil har fokus på de rå materialer og blanding mellem flere stilarter.

Toiletbørsten har i øvrigt samme design som de klassiske pedalspande, som startede det hele. Den har en ekstra tung bund, som giver en bedre stabilitet, og toiletbørstens håndtag er udstyret med et låg, som sørger for at holderen er både lufttæt og lugtfri, når den ikke anvendes.

 • Højde 43,5 cm
 • Diameter 9 cm
 • Pulverlakeret stål og gummi

Se pris på Vipp 11 toiletbørste hos Livingshop

Væghængt toiletbørste fra Blomus – stilren og hygiejnisk

Zone-Vaeghaengt-ToiletboersteDen stilrene toiletbørste fra Blomus DUO-serien er fremstillet i blankpoleret rustfrit stål. Den er beregnet til vægmontering, og den vil tage sig flot ud på det moderne badeværelse med væghængt toilet.

Toiletbørsten vægmonteres i det medfølgende beslag. Vægmonteringen gør det blandt andet nemmere at holde badeværelset rent, da der ikke kan samles en masse snavs under toiletbørstens holder.

 • Højde 42,5 cm
 • Diameter 9 cm
 • Skal væghænges
 • Blankpoleret stål

Se pris på Blomus DUO toiletbørste hos Dubuy

Yin Yang – hvid keramikkrukke med toiletbørste i messing

Mette-Ditmer-Yin-Yang-ToiletboersteHvis du er ude efter en flot toiletbørste i et mere klassisk design, så er Yin Yang toiletbørsten med holder i keramik et godt valg.

Toiletbørsten har en flot messingstang, og holderen har et hvidt gummi finish henover keramik-konstruktionen.

I samme serie som denne toiletbørste findes også et tandkrus og en sæbedispenser, som matcher designet.

 • Højde på børsteholder 13,5 cm
 • Diameter 11,5 cm
 • Børsteholder i hvid keramik med gummi finish
 • Børstehåndtag i messing finish

Se pris på Yin Yang toiletbørste hos Dubuy

Vola T33 – eksklusiv væghængt toiletbørste

Vola-T33-Vaeghaengt-ToiletboersteVola er et af de mest luksuriøse mærker herhjemme, når det kommer til indretning af blandt andet badeværelset. Børsteholderen er væghængt og har et meget enkelt og diskret design, og monteres i væggen med to beslag.

En af de særlige detaljer ved Vola toiletbørsten, er dens høje vægt. Den er nemlig lavet af rustfrit stål fra inderst til yderst, og du får således en børste, der synes og føles i en meget høj og holdbar kvalitet.

Toiletbørsten holdes nemt på plads i holderen grundet låget, der også medvirker til det diskrete look.

 • Toiletbørste og holder i rustfrit stål
 • Skal vægmonteres
 • Ekstra børstehoveder kan købes

Se pris på Vola T33 toiletbørste hos VVS.dk

Zone Confetti – toiletbørste i sort porcelænsholder

Zone-Confetti-ToiletboersteDenne elegante toiletbørste har et design, der passer ind i enhver type hjem. Prisen er fornuftig, og det er materialerne også.

Holderen er således lavet i porcelån, og den er nem at holde ren. Toiletbørsten er i blankpoleret stål, og den fremstår således hygiejnisk og robust.

Toiletbørsten fås i mange forskellige farver. Blandt andet sand, grå, hvid, turkis og rød.

 • Holder i porcelæn
 • Håndtag i blankpoleret stål

Se pris på Zone Confetti toiletbørste hos Dubuy

Zone Cera – minimalistisk toiletbørste med hvid holder

Zone-Cera-Toiletboerste-HvidDenne toiletbørste fra Zone fås til en fornuftig pris. Holderen er fremstillet i hvid keramik. Den er nem at holde ren, og på grund af det minimalistiske hvide design passer den ind på stort set alle badeværelser.

Selve toiletbørsten har et håndtag af stål og et låg, der dækker holderen. Det giver toiletbørsten et diskret udseende.

I samme serie findes blandt andet et tandkrus og en sæbepumpe, hvis du ønsker at fuldende badeværelsesindretningen.

 • Højde 38,5 cm
 • Diameter 9 cm
 • Børsteholder af hvid keramik
 • Børstehåndtag af stål

Se pris på Zone Cera toiletbørste hos Dubuy

Blomus Sento – toiletbørste i rustfrit stål

Blomus-Sento-ToiletboersteDenne toiletbørste er i et klassisk cylinderformet design og fremstillet i rustfrit stål med fod og top af plast.

Designet er i al sin enkelthed særdeles populært på de minimalistisk indrettede badeværelser, hvor enkelthed og lyse farver skaber lys og rummelighed i selv små lokaler.

Blomus er en tysk virksomhed med fokus på stilrent design og god kvalitet. De har en række produkter i forskellige serier, så der er noget for enhver smag. Generelt er deres produkter designet til at være funktionelle og enkle.

 • Højde 43 cm
 • Diameter 11 cm
 • Rustfrit stål med sort plastfod

Se pris på Blomus Sento toiletbørste hos TrendyLiving

Alessi Birillo – funktionel toiletbørste med smarte detaljer

Alessi-Birillo-ToiletboersteDenne toiletbørste er designet af italienske Alessi, der står bag en række moderne europæiske indretningsartikler.

Birillo-serien kendetegnes ved et minimalistisk og funktionelt design, og denne toiletbørste er fremstillet i en kombination af slidstærkt plast og rustfrit stål.

Toiletbørsten har et mørkegråt håndtag med en praktisk udformning, der gør den nem at bruge i hverdagen. Holderen er i rustfrit stål, hvilket er hygiejnisk og nemt at holde rent.

 • Højde 42 cm
 • Diameter 10,5 cm
 • Børsteholder i rustfrit stål
 • Toiletbørste i mørkegrå plast

Se pris på Alessi Birillo toiletbørste hos TrendyLiving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar