Teak havemøbler er det rette valg hvis du ønsker et smukt og rustikt udseende, som passer godt ind på både store og små terrasser. Teak er en robust og meget populær træsort, som er nem at vedligeholde og meget holdbar. Med tiden vil den få en flot grålig patina, men du kan også vælge at slibe træet og give det en gang olie, hvis du ønsker at bibeholde den varme kulør i træet.

Herunder har vi fundet 7 eksempler på havemøbler, hvor der indgår massiv teak i hele eller dele af konstruktionen. Se vores favoritter herunder:

Calais – teak havemøbler med udtræksbord og 6 stole

Calais-Teak-HavemoeblerCalais-sættet består af et stort teak bord og 6 foldbare stole. Det er et rigtig luksuriøst sæt teak havemøbler, som kan tilpasses efter behov. Bordet har nemlig udtræk og 2 tillægsplader, så du nemt kan udvide pladsen omkring bordet efter behov.

Som standard måler havebordet i dette sæt 210 x 120 centimeter, men det kan forlænges med 2 x 50 centimeter så længden bliver hele 310 centimeter. Det giver plads til op mod 6 personer på hver side af bordet, samt 2 personer ved hver bordende.

Stolene er justerbare, og bordet har hul til parasol i midten. Designet er klassisk og passer godt ind på den store terrasse.

Detaljer:

 • Mål: Bord: 210/260/310 x 120 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på Calais-sættet hos Havemøbelland

Malaga – havemøbler i massiv teak med udtræksbord

Malaga-Teak-HavemoeblerMalaga er et mindre sæt teak havemøbler med 4 positionsstole, der kan indstilles i ryggen. Dermed kan du opnå øget siddekomfort omkring dette bord, hvor der kan føres lange samtaler med familien til sent på aftenen i ro og mag.

Det store medfølgende bord er også lavet i massiv teak, og der medfølger en udtræksplade på 60 centimeter. Dermed bliver det muligt at forlænge bordet fra dets oprindelige 180 centimeter og helt op til 240 centimeter, hvilket giver plads til op mod 4 personer på hver side af bordet.

Teak havemøblerne i Malaga-serien er lavet i massiv teak, og kræver derfor ikke løbende vedligeholdelse. Du kan dog med fordel give træet en tur med finkornet sandpapir og noget plejemiddel, hvis du ønsker at bibeholde den varme glød i træet.

Detaljer:

 • Mål: Bord 180/240 x 100 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på Malaga-sættet hos Havemøbelland

Cinas Hard & Ellen – teak havemøbler i retro design

Hard-And-Ellen-Teak-HavemoeblerDisse flotte retro inspirerede teak havemøbler fås i et sæt med rundt havebord og 4 stole. Sættet har et robust stel i aluminium, hvorpå der er monteret lameller i massiv teak.

Hard & Ellen er navnet på teak havemøblerne, som passer perfekt ind i den lille hyggekrog eller på den store altan. Bordet har en diameter på 110 centimeter, og dermed er der plads til både middag og morgenkaffe. Med til sættet hører desuden 4 flotte stole med armlæn, og du kan med fordel tilkøbe hynder hvis du ønsker ekstra komfort.

Hard & Ellen-serien laves af danske Cinas. Serien består af teak havemøbler til valgfrit antal personer, da bordet fås i flere forskellige størrelser. Du kan se alle størrelserne ved at klikke videre til forhandleren.

Detaljer:

 • Mål: Bord Ø110 cm.
 • Materialer: Aluminium og massiv teak
 • Farver: Hvid og teak

Se pris på Cinas Hard & Ellen-sættet hos Unoliving

Cinas Rosenborg – klassiske havemøbler i massiv teak

Cinas-Rosenborg-Teak-HavemoeblerDe smukke Rosenborg havemøbler er lavet i massiv teak fra top til bund. De fremstår klassiske i udseendet, og mange vil forbinde havemøblerne med ægte Morten Korch-idyl.

Sættet består af 2 stole, en bænk og et bord, hvilket giver plads til 4 personer i alt. Der kan tilkøbes hynder til sættet hvis det ønskes, og der er faktisk lavet et særligt hyndesæt der passer til Rosenborg-serien. I samme serie findes et hvidmalet sæt havemøbler, som er lavet af mahogni i stedet for teak.

Teak havemøblerne kan både bruges i hjemmet eller i sommerhuset, og de kræver ikke løbende vedligeholdelse. Du kan dog med fordel give teak træet en tur med finkornet sandpapir og en gang olie, hvis du ønsker at bibeholde den gyldne farve.

Detaljer:

 • Mål: Bord 165 x 80 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på Cinas Rosenborg-sættet hos Unoliving

Cinas Dry Under – smarte teak havemøbler med skjult tørrestativ

Cinas-Dry-Under-Teak-HavemoeblerDette geniale teak havemøbelsæt har kombineret bord og tørrestativ. Det betyder at teak lamellerne, som udgør bordpladen, kan trækkes ud til siderne hvorved et tørrestativ kommer til syne. Det er ikke kun smart, det er også særdeles pladsbesparende på altanen eller den lille terrasse. Vi har aldrig set havemøbler med tilsvarende funktionalitet, og derfor synes vi at dette sæt er helt specielt.

Dry Under er navnet på de funktionelle teak havemøbler, som gør det muligt at tørre tøj og drikke kaffe samme sted. Sættet er lavet til 4 personer, da der medfølger 4 stole og et bord på 106 x 60 centimeter.

Du får et flot sæt teak havemøbler, som er lavet i massiv certificeret teak fra indonesiske skove.

Detaljer:

 • Mål: Bord 106 x 60 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på Cinas Dry Under-sættet hos Unoliving

Cinas Fibera – moderne teak havemøbler med sorte stole

Cinas-Fibera-Teak-HavemoeblerDisse moderne teak havemøbler til udestuen eller den overdækkede terrasse kombinerer det holdbare og robuste teak med glasfiber. Det giver ikke mindst et stilrent og urbant look, men tilfører også en øget siddekomfort i de behagelige sorte skalstole.

Cinas Fibera er et stort havemøbelsæt med plads til 6 personer. Der medfølger nemlig 6 stole og et bord på hele 200 x 90 centimeter, hvilket er mere end rigeligt til at der kan serveres en god middag eller stor omgang brunch på terrassen.

Fibera fås også med hvide skalstole. Sættet er lavet til indendørs brug, men det kan også bruges i en udestue eller på en overdækket terrasse.

Detaljer:

 • Mål: Bord 200 x 90 cm.
 • Materialer: Massiv teak og glasfiber
 • Farver: Teak med sorte eller hvide stole

Se pris på Cinas Fibera-sættet hos Unoliving

Cinas York – lille sæt havemøbler i massiv teak

Cinas-York-Teak-HavemoeblerCinas York er et cafésæt bestående af teak havemøbler til 4 personer. Både bord og stole kan klappes sammen og opbevares indendørs i løbet af vinteren, hvilket er genialt hvis du vil passe godt på dine havemøbler når det bliver koldt udenfor.

Teak havemøblerne i York-serien er velegnede på den lille og rustikt indrettede terrasse eller altan. Stole og bord har et klassisk design med armlæn på stolene og et bordareal på 70 x 70 centimeter. Der er ikke benyttet andre materialer end teak til både bord og stole, og derfor har sættet et flot og ensartet udtryk. Med tiden til den gråbrune patina træde mere og mere frem, medmindre du giver træet en tur med sandpapir og et plejemiddel lavet til massiv teak.

Detaljer:

 • Mål: Bord 70 x 70 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på Cinas York-sættet hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer, med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar