Et spisebord med udtræk er genialt når der kommer gæster. Det kan nemlig udvides med et antal tillægsplader, så der bliver plads til alle omkring samme bord. Til hverdag kan tillægspladerne gemmes væk, så det ikke optager for meget plads i spisestuen.

I denne artikel har vi samlet 19 smarte spiseborde med udtræk, som vi gerne ville eje – fra de ultramoderne til de klassiske og tidløse borde:

Wrong For Hay Frame – stort spisebord med udtræk og linoleum bordplade

wrong-for-hay-frame-spisebord-med-udtraek
Det smukke Wrong For Hay Frame spisebord har en bordplade med linoleum og fås i flere farver og størrelser. Forhandler: Trendbazaar

Dette smukke spisebord har en overflade i linoleum som fås i flere forskellige farver. Selve bordet fås i blandt andet ask og eg med bordplader i hvid lakering eller grå linoleum, og så kan der også købes bænke i samme serie.

Frame-bordet her et smart udtræk som gør det muligt at ilægge tillægsplader og forlænge bordet fra eksempelvis 2 meter til 3 meter, hvis dette måtte ønskes. Spisebordet har en rustik konstruktion der passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning, og i samme kollektion findes også en bænk som passer til spisebordet.

Tillægspladerne kan købes som ekstra tilbehør hos forhandleren, og du kan derfor selv vælge om du vil købe dem med det samme eller nøjes med at købe selve spisebordet. Hver tillægsplade øger spisebordets længde med 50 centimeter.

Specifikationer:

 • Mål: L200 x H74 x B90 cm
 • Materialer: Ask eller eg
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Frame spisebord med udtræk kan lige nu købes til 9.999,00 kroner hos Trendbazaar

Morgan Elipse – spisebord med udtræk og krydsfinerkant

morgan-eclipse-spisebord-med-udtraek
Denne designklassiker er meget populær, og med god grund. Den slidstærke laminatoverflade og det tidløse design passer ind i alle typer hjem. Forhandler: Coop Shopping

Dette spisebord er en lettere nyfortolkning af en meget populær designklassiker. I stedet for at have stålkanter er der på dette spisebord en krydsfinerkant, som tilfører det ellers meget stilrene spisebord et rustikt touch. Benene er desuden i stål, og meget stilrene. Selve bordpladen er belagt med hvid højtrykslaminat, som er meget robust og modstandsdygtigt overfor ridser og skrammer.

Spisebordet har et smart udtræk, og der kan tilkøbes tillægsplader for en meget fornuftig pris. Der kan desuden ligge op til 2 tillægsplader inde i bordet, så de altid er indenfor rækkevidde når du skal bruge dem.

Til dette spisebord måler tillægspladerne 102 x 40 centimeter, og forøger altså spisebordets længde med 40 centimeter per styk.

Specifikationer:

 • Mål: L152 x H72 x B102 cm
 • Materialer: Krom, krydsfiner og højtrykslaminat
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Morgan Elipse spisebord med udtræk kan lige nu købes til kun 1.999,00 kroner hos Coop Shopping, hvis du er Coop-medlem.

Bruunmunch PLAYdinner Lamé Curve – spisebord i massivt træ med udtræk

bruunmunch-playdinner-spisebord-med-udtraek
Dette spisebord har et elegant og ovalt design, og med udtrækket kan det forlænges op til 280 centimeter. Forhandler: Livingshop

PLAYdinner Lamé Curve er et elegant og enkelt ovalt spisebord, som blandt andet fås i eg eller valnød. Du kan også vælge bordpladen med hvid laminat, hvilket er et godt valg hvis du eksempelvis har børn og ikke ønsker at bekymre dig om ridser og skrammer i bordpladen.

Spisebordet måler 180 centimeter i længden, men med udtræk og ekstra tillægsplader kan det komme op på 280 centimeter. Det er derfor et godt valg til familien, der ønsker et mindre spisebord til hverdag men som gerne vil have muligheden for at udvide det ved særlige lejligheder.

PLAYdinner Lamé Curve har et flot rundt design og er lavet af massivt træ fra top til bund. Det ordreproduceres efter dine ønsker, og derfor er der mange spændende kombinationsmuligheder med dette spisebord med udtræk.

Tillægspladerne skal tilkøbes, og hver enkelt plade øger bordets længde med 50 centimeter.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x H73 x B105 cm
 • Materialer: Massiv eg eller valnød
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

PLAYdinner Lamé Curve spisebord med udtræk kan lige nu købes fra 14.045,00 kroner hos Livingshop, som tilbyder gratis fragt.

Oakland – egetræsbord med rustik overfladebehandling

oakland-spisebord-med-udtraek
Dette spisebord er lavet af vildt egetræ, som har en rustik struktur og en smuk overfladebehandling med olie. Forhandler: BOBO

Hvis du ønsker et egetræsbord med et rustikt look, så skal du vælge Oakland. Det ordreproduceres specielt til dig efter du har bestilt, og ikke ét af disse spiseborde med udtræk er ens. Det skyldes det vilde egetræ, der er benyttet på snedkeriet.

Dette spisebord har et praktisk udtræk med plads til tillægsplader, der måler 50 centimeter hver. Disse kan tilkøbes, så du kan altså selv vælge om du ønsker at købe disse med det samme eller vente. Af samme grund fås spisebordet til en rigtig fornuftig pris.

Overfladen på dette spisebord er olieret, hvilket giver en flot blank overflade der er modstandsdygtig overfor snavs og pletter.

Du kan købe dette spisebord i flere størrelser fra 180 til 240 centimeter, og hvert spisebord kan forlænges med op til 100 centimeter.

Specifikationer:

 • Mål: Fra L180 x H76 x B100 cm
 • Materialer: Massiv eg
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Oakland spisebord med udtræk kan lige nu købes til 5.499,00 kroner hos BOBO, som tilbyder gratis fragt.

Paris – romantisk hvidt spisebord med udtræk

Paris-Spisebord-Med-Udtraek
Det smukke hvide Paris spisebord har udtræk og skjult opbevaringsområde til tillægsplader. Forhandler: BOBO

Det smukke Paris spisebord er billigt og særdeles elegant. Det passer ind i mange forskellige stilarter, fra romantisk hygge til skandinavisk simplicitet. Det er fremstillet i Danmark og leveres med udtræk, og du kan for en lille merpris tilkøbe 2 tillægsplader.

Det hvide Paris spisebord er fremstillet i komposittræ. Det er en slags kunstigt træ, som er fuldstændig vedligeholdelsesfrit og særdeles nemt at renholde. Spisebordet har en længde på 180 centimeter uden tillægsplader, hvilket passer til 6 personer. Og hvis der kommer gæster, kan de 2 tillægsplader tages frem ved udtræk, så spisebordet tilføres ekstra 95 centimeter.

Alt i alt et fremragende og billigt spisebord med udtræk, som oven i købet har et elegant og klassisk udseende.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x H76 x B96 cm
 • Materialer: Komposittræ
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Paris spisebord med udtræk kan lige nu købes til kun 2.299,00 kroner hos BOBO, som tilbyder gratis fragt.

Marte – tidløst spisebord med hvid laminatbordplade

Aliva-Spisebord-Med-Udtraek
Marte spisebordet er holdbart og kan forvandles fra 190 til 280 centimeter med de to medfølgende tillægsplader. Forhandler: BOBO

Hvis du er til enkle og tidløse møbler, så er Marte spisebordet et godt valg. Med sit udtræk og to medfølgende tillægsplader får du et fleksibelt spisebord uden meromkostninger, og du får således plads til op mod 12 personer rundt om dette bord.

Benene på Marte spisebordet er lavet i massiv hvidpigmenteret eg, og de fremstår slanke og let skrånende. Bordpladen er belagt med hvid højtrykslaminat, som sikrer en lang holdbarhed uden vedligeholdelse.

Uden tillægsplader måler dette spisebord 190 centimeter i længden og 100 centimeter i bredden, så det passer fint ind i køkken/alrummet eller spisestuen. Hvis du monterer begge de medfølgende tillægsplader, kommer du helt op på 280 centimeter, og så er der plads til hele familien. Et godt køb til dig der vil have et fleksibelt spisebord med udtræk.

Specifikationer:

 • Mål: L190 x H76 x B100 cm
 • Materialer: Massiv hvidpigmenteret eg og laminat
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Marte spisebord med udtræk kan lige nu købes til 5.299,00 kroner hos BOBO, som tilbyder gratis fragt.

Multi – lille sammenklappeligt spisebord til spisekrogen

Emma-Spisebord-Med-Udtraek
Multi spisebordet er billigt og passer perfekt ind i den lille spisekrog. De to bordplader kan klappes ned uafhængigt af hinanden. Forhandler: BOBO

Dette lille spisebord har ikke udtræk, men derimod to bordplader, der uafhængigt af hinanden kan klappes op eller ned. Derudover er der to skuffer i midten, og du får således et meget fleksibelt spisebord til den lille spiseplads i køkkenet, sommerhuset eller lejligheden.

Multi spisebordet er lavet i hvidlakeret træ, og fremstår meget kompakt. Når begge bordplader er klappet ned kan det bruges som et lille konsolbord op ad væggen, og klapper du blot en enkelt bordplade op, kan der sidde op til 3 personer om bordet. Med begge bordplader klappet op, forøges pladsen til 6 personer. Bordpladerne klappes nemt op ved at dreje bordbenet ud, hvorefter dette støtter den pågældende bordplade. Det er nemt og enkelt, og du skal hverken bruge værktøj eller kræfter.

I de to skuffer kan blandt andet opbevares service, bordskånere, servietter eller ugeblade, alt efter behov. Et smart og praktisk valg, når pladsen skal udnyttes optimalt.

Specifikationer:

 • Mål: L150 x H74,5 x B80 cm
 • Materialer: Massiv træ

Multi spisebordet kan lige nu købes til kun 1.199,00 kroner hos BOBO, som tilbyder gratis fragt.

Richmond – klassisk spisebord i eg med udtræk

richmond-spisebord-med-udtraek
Richmond er et klassisk spisebord i egetræ. Det måler 2 meter, men kan forlænges til hele 3 meter ved montering af tillægsplader. Forhandler: BOBO

Det flotte Richmond spisebord fremstår klassisk og stilrent i sit udtryk, og passer derfor godt ind i de fleste hjem. Bordet måler hele 2 meter uden tillægsplader, hvilket giver plads til 6-8 personer. Med plads til 2 tillægsplader á 50 centimeter stykket kan du dog forlænge bordet til 3 meter, så der er plads til op mod 10-12 personer. Det er blandt andet nyttigt, hvis du ofte har gæster på besøg til aftensmad, eller hvis du bare godt kan lide at have god plads på spisebordet.

Richmond spisebordet har et klassisk udtræk med skilning på midten af bordpladen. Spisebordet har fire robuste ben i massiv eg, mens bordpladen er lavet i finer.

Der medfølger 2 tillægsplader á 50 centimeter stykket, når du køber dette spisebord med udtræk hos BOBO.

Specifikationer:

 • Mål: L200 x H77 x B100 cm
 • Materialer: Massiv eg og finer
 • Tillægsplader: Inkl. 2 stk. á 50 cm/stk

Richmond spisebordet kan lige nu købes til 6.999,00 kroner hos BOBO, som tilbyder gratis fragt.

Liffey – sort glasbord med udtræk og popup-system

Trysil-Spisebord-Med-Udtraek-100-CM
Liffey spisebordet har et lækkert minimalistisk design med sort glasplade og sorte ben. Forhandler: BOBO

Lækkert minimalistisk spisebord med smart udtræk og popup-system til tillægspladerne, der skjules i bordets konstruktion. Det sortlakerede stålstel og den sorte glasplade giver ro i sjælen, og så er det nemt at vedligeholde og rengøre. Hvis du sætter pris på moderne og minimalistisk indretning, så er dette spisebord et oplagt valg.

Liffey spisebordet er fremstillet i solide materialer og monteret med en kraftig 12 millimeter sort glasplade. Det kan forlænges med 60 centimeter ved hjælp af de integrerede tillægsplader, som nemt kan skydes ud ved behov.

Spisebordet med sort glasplade har en standard længde på 100 centimeter, hvilket passer fint til 4 personer. Med tillægspladen monteret bliver der plads til ca. 6 personer omkring bordet.

Specifikationer:

 • Mål: L160 x H75 x B90 cm
 • Materialer: Sortlakeret stål og glas
 • Tillægsplader: Inkl. 2 stk. á 30 cm

Liffey spisebord med udtræk kan lige nu købes til kun 1.999,00 kroner hos BOBO, som tilbyder gratis fragt.

Mayflower – spisebord med udtræk i massiv lys eg

Mayflower-Spisebord-Med-Udtraek
Mayflower spisebordet fremstår lyst og naturligt i massiv lys eg. Der er mulighed for tilkøb af tillægsplade på 45 cm. Forhandler: Unoliving

Dette spisebord med udtræk er naturligt og flot med det simple materialevalg og udformning. Mayflower bordet er lavet i massiv lys eg fra bordplade til ben, og det passer godt ind i både den moderne og klassiske indretning.

Spisebordet har en længde på 150 centimeter, og tilkøber du to ekstra tillægsplader, kan du komme op på 240 centimeter. Der er altså gode muligheder for at udvide dette bord, når du får gæster. Med tillægspladerne monteret, bliver der plads til op mod 10 personer omkring bordet.

På trods af at dette spisebord er lavet i massiv eg, så er bordpladen vokslakeret og dermed meget holdbar. En af de mange fordele ved at vælge et spisebord med massiv bordplade, er desuden at det kan slibes ned og behandles, såfremt der er opstået ridser eller misfarvning.

Specifikationer:

 • Mål: L150 x H75 x B75 cm
 • Materialer: Massiv lys eg
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Mayflower spisebord med udtræk kan lige nu købes til kun 2.849,00 kroner hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

Temahome Niche – hvidt spisebord med udtræksplade i eg

Temahome-Niche-Spisebord-Med-Udtraek
Det smukke Temahome Niche spisebord er perfekt til den moderne indretning. Det har udtræk med indbygget tillægsplade på 70 cm. Forhandler: Unoliving

Hvis du ønsker en mere moderne indretningsstil uden at det skal blive for stramt, så er Temahome Niche spisebordet et godt bud. Spisebordet fremstår robust i udseendet, og i rammen skjuler der sig en tillægsplade i egetræslook, som kan tages op og monteres efter behov.

Spisebordet måler som standard 190 centimeter, hvilket giver plads nok til 6-8 personer rundt om bordet. Ved udtræk og montering af tillægspladen på 70 centimeter når spisebordet dog op på 260 centimeter, hvilket er tilstrækkeligt til 8-10 personer. Således kan hele familien samles om bordet uden der opfindes alternative løsninger.

Bordpladen er lavet i hvidlakeret MDF og rammen er lavet i egetræ, hvilket spiller godt sammen i den klassiske og tidløse indretningsstil.

Specifikationer:

 • Mål: L190 x H75 x B90 cm
 • Materialer: MDF og egetræ
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 70 cm

Temahome Niche spisebord med udtræk kan lige nu købes til 6.199,00 kroner hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

New Shape – spisebord i egetræ med runde hjørner

New-Shape-Spisebord-Med-Udtraek
Det solide New Shape spisebord er fremstillet i egetræ og hvidlakeret bordplade. Det leveres med udtræk og 45 cm. tillægsplade. Forhandler: Unoliving

Det smukke New Shape spisebord har udtræk og medfølgende tillægsplade på 45 centimeter. Det er udført med bordben massiv eg og en hvidlakeret bordplade, som giver et flot udseende og forbedrer bordets holdbarhed.

Dette spisebord har udtræk og der medfølger en enkelt tillægsplade på 45 centimeter. Derudover kan der tilkøbes endnu en tillægsplade, så du kan forlænge bordet med op til 90 centimeter. Det giver god plads til dine gæster, og samtidig får du et fleksibelt spisebord der ikke fylder meget til hverdag.

New Shape spisebordet måler 180 centimeter uden tillægsplader, og har som standard plads til 6 personer, hvis 2 personer placeres for bordenderne. Det er konstrueret med udtræk, men tillægspladerne skal opbevares separat.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x H74 x B100 cm
 • Materialer: Eg og krydsfiner
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 45 cm – ekstra kan tilkøbes

New Shape spisebord med udtræk kan lige nu købes til 5.895,00 kroner hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

Beach House – hvidmalet spisebord med udtræk

Beach-House-Spisebord-Med-Udtraek
Det klassiske Beach House spisebord har udtræk og kan udvides med i alt 1 meter. Forhandler: Unoliving

Dette klassiske spisebord står smukt og elegant i al sin enkelthed. Det kan kombineres med et væld af stole og farver, og dets hvidmalede design fremstår både lyst og let i rummet. Spisebordet er oplagt til eksempelvis sommerhuset eller lejligheden, hvor det med udtræk og mulighed for at købe tillægsplader kan komme op på hele 280 centimeter i længden.

Beach House spisebordet er fremstillet af hvidmalet MDF. Det betyder blandt andet at spisebordet er nemt at vedligeholde og samle, ligesom prisen er meget fornuftig. Stilen er romantisk, og bordet egner sig godt til hjemmet med mange pyntegenstande og klassisk indretning.

Bordet måler 180 centimeter uden tillægsplader. Det giver plads til 6 personer rundt om bordet, mens der med tillægsplader bliver plads til mellem 10 og 12 personer i alt.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x H75 x B100 cm
 • Materialer: Hvidmalet MDF
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Beach House spisebord med udtræk kan lige nu købes til kun 3.249,00 kroner hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

Betina – tidløs klassiker med stålkant og udtræk

Betina-Spisebord-Med-Udtraek
Det tidløse Betina spisebord har udtræk og leveres med 2 tillægsplader. Forhandler: Unoliving

Dette ikoniske spisebord har været symbol for dansk indretning i flere årtier. Det fås i et hav af farver og variationer, og kendes typisk på dets runde design og slanke ben i forkromet stål. Dette er en flot og ganske billig variant, hvor der oven i købet medfølger 2 tillægsplader.

Betina spisebordet har udtræk og bordpladen er fremstillet i en kombinaton af melamin og laminat med en kant af stål. De forkromede bordben er formet ud af tre “tråde”, der mødes ved fødderne.

Det hvide Betina spisebord måler 152 centimeter i længden, og der er plads til i alt 6 personer omkring bordet, men antallet af siddepladser kan forhøjes til 10-12 ved montering af de medfølgende tillægsplader, der hver tilføjer 40 centimeter til bordets længde.

Specifikationer:

 • Mål: L152 x H72 x B102 cm
 • Materialer: Melamin/laminat og forkromet stål
 • Tillægsplader: Inkl. 2 stk. á 40 cm/stk

Betina spisebord med udtræk kan lige nu købes til kun 2.249,00 kroner hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

Ida – rundt bord med udtræk og 2 tillægsplader

Ida-Spisebord-Med-Udtraek
Ida spisebordet er rundt og særdeles kompakt. Det kan udvides med i alt 80 centimeter ved isætning af de medfølgende tillægsplader. Forhandler: Unoliving

Med en diameter på 102 centimeter får du her et rundt spisebord, der passer ind i alle rum. På trods af det kompakte design leveres det med udtræk, så du kan forlænge det med op til 80 centimeter. Spisebordet er særdeles praktisk i boliger hvor pladsen er trang og derfor skal udnyttes bedst muligt.

Det lille runde bord med udtræk er desuden billigt, og på trods af den lave pris følger der 2 tillægsplader med i prisen. Bordpladen er fremstillet i en kombination af melamin og laminat med en solid stålkant, og benene er fremstillet af forkromet stål, der er formet som 3 “tråde”, der mødes ved fødderne af hvert ben.

Da det lille runde bord med udtræk måler 102 centimeter, anbefales det til den lille husstand med 3-4 personer. Det kan dog sagtens bruges til hverdag med en enkelt tillægsplade, hvorved der bliver mere luft omkring bordet.

Specifikationer:

 • Mål: ø102 x H72 cm
 • Materialer: Melamin/laminat og forkromet stål
 • Tillægsplader: Inkl. 2 stk. á 40 cm/stk

Det runde Ida bord med udtræk kan lige nu købes til kun 2.149,00 kroner hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

Vail – rustikt langbord kan udvides op til 5,2 meter

Vail-Spisebord-Med-Udtraek
Det rustikke Vail spisebord har udtræk og kan forvandles til et fantastisk langbord på op til 5,2 meter ved køb af ekstra tillægsplader. Forhandler: Unoliving

Det fantastisk lækre Vail spisebord har form som et klassisk langbord, der kan udvides til svimlende 5,2 meter ved køb af ekstra tillægsplader. Det har nemlig en et helt særligt udtræk, som kan tilpasses et stort antal tillægsplader. Det er med andre ord særdeles praktisk, hvis du ønsker at bænke hele den store familie omkring samme bord.

Vail spisebordet er designet med et røgfarvet egetræslook og krydsede bordben, hvilket tilsammen giver et rustikt udseende. Det er konstrueret med udtræk i midten, som det kendes fra mere almindelige spiseborde.

Dette spisebord med udtræk måler som standard 240 centimeter, hvilket giver plads til 8 personer omkring bordet. Det kan dog udvides til hele 5,2 meter, så der kan sidde mellem 16 og 18 personer omkring samme bord.

Specifikationer:

 • Mål: L240 x H75 x B100 cm
 • Materialer: Røgfarvet eg og finer
 • Tillægsplader: Ikke inkluderet – kan tilkøbes

Vail spisebord med udtræk kan lige nu købes til 10.799,00 kroner hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

Sika-Design Lukas – rustikt spisebord med hollandsk udtræk

Lucas-Teak-Spisebord-Med-Udtraek
Det smukke spisebord med hollandsk udtræk fra Sika-Design A/S er fremstillet af genanvendt teak træ, hvilket giver et rustikt udseende. Forhandler: Trendbazaar

Dette rustikke og dansk designede spisebord er fremstillet af rent genanvendt teak træ, som er særdeles eksklusiv og holdbar træsort. Du mærker det med det samme på vægten, som er omtrent dobbelt så høj som eksempelvis fyrtræ. Lucas spisebordet har hollandsk udtræk, hvilket betyder at tillægspladen er integreret i bordets konstruktion. Og det er især smart, hvis du ikke ønsker at opbevare tillægspladen for sig selv.

Dette spisebord med hollandsk udtræk er fremstillet i mørkt genanvendt teaktræ, som er en af de mest eksklusive og fine træsorter på markedet. Det giver desuden bordet et rustikt udseende, hvilket passer fint ind i den landlige eller moderne indretning med store åbne rum og rå materialer.

Lucas spisebordet har som standard en længde på 200 centimeter, men kan forlænges med 80 centimeter med dets hollandske udtræk og den medfølgende tillægsplade. Der er som standard plads til 6-8 personer omkring dette spisebord, men med tillægspladen monteret kan der sidde 10-12 personer omkring bordet.

Specifikationer:

 • Mål: L200 x H72,5 x B100 cm
 • Materialer: Genanvendt teak
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 80 cm

Lucas spisebord med hollandsk udtræk fra Sika-Design kan lige nu købes til 17.995,00 kroner hos Trendbazaar

Hamptons – elegant spisebord med udtræk

Hamptons-Spisebord-Med-Udtraek
Hamptons spisebordet fremstår massivt og elegant i bejdset eg med hvide ben. Forhandler: Unoliving

Dette smukke Hamptons spisebord har udtræk og integreret tillægsplade, som nemt kan slås ud når der kommer gæster. Det passer godt ind i den store spisestue, hvor ønsket er at skabe en herskabelig og klassisk atmosfære.

Spisebordet er rigt på detaljer, og bordpladen har et elegant mørkt look, hvilket skyldes bejdset egefiner. Både ben og ramme er fremstillet i massiv hvidlakeret egetræ, så bordet står solidt og godt. Det smarte butterfly udtræk gør det muligt at integrere bordpladen i rammen, så den nemt kan slås ud når der er behov for det.

Hamptons spisebordet måler som standard 160 centimeter, hvilket giver plads til 4-6 personer. Den butterfly udtrækker giver 90 ekstra centimeter, så der bliver plads til 8-10 personer omkring det flotte spisebord.

Specifikationer:

 • Mål: L160 x H76 x B90 cm
 • Materialer: Egefiner og massiv eg
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 90 cm

Hamptons spisebord med butterfly udtræk kan lige nu købes til 7.799,00 kroner hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

Lakeret spisebord i massiv mahogni med butterfly udtræk

mahogni-spisebord-med-udtraek
Dette flotte og klassiske spisebord har et butterfly udtræk så du nemt kan forlænge bordet efter behov. Forhandler: Lepong

Hvis du er på udkig efter et lille men pænt spisebord med udtræk, så er dette lakerede spisebord et godt valg. Det måler nemlig 140 centimeter som standard, men kan øges til 180 centimeter med det inkluderede butterfly udtræk. Derudover har det en bredde på 90 centimeter, så der er fint med plads omkring bordet.

Spisebordets butterfly udtræk fungerer ved at du trækker bordpladerne fra hinanden som normalt. Derefter klapper du den inkluderede bordplade op og lægger den på træstellet, hvorefter du kan lukke bordpladerne sammen om tillægspladen. Det er en smart og nem måde at forlænge spisebordet på.

Dette spisebord er lavet i massivt mahognitræ, som har fået en sortbrun lakering. Det fremstår således elegant med en varm mørk farve, der skaber en hyggelig atmosfære i hjemmet.

Specifikationer:

 • Mål: L180 x B100 cm
 • Materialer: Massiv mahogni
 • Tillægsplader: Inkl. 1 stk. á 40 cm

Det lakerede mahogni spisebord med udtræk kan lige nu købes til 5.499,00 kroner hos Lepong, som tilbyder gratis fragt.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

4 kommentarer

 1. Merete Langløkke Svar

  Det hvide Betina bord med stålben ovale er det med to tillægsplader. Hvad er bedst med tre eller fire stænger som er under bordet ved stålbene . Til 2499. Hilsen Merete

  • Thomas Svar

   Hej Merete,

   Ja, der medfølger 2 tillægsplader til Betina bordet. Jeg forstår ikke helt hvad du mener med tre eller fire stænger under bordet, men hvis du tænker på de stænger som udgør benene, så tror jeg ikke det betyder noget om der er 3 eller 4 stænger. Bordet er bygget til at kunne holde, og hvis der kun er 3 stænger er de sikkert lidt tykkere end hvis der var 4 stænger 🙂

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

 2. Hvor kan man købe de mørke træstole med stål og sort sæde, der står sammen med PARIS bordet? Og hvad koster de?

  • Bomagasinet Svar

   Hej Tine,

   Selve bordet forhandles af Unoliving.com, som også har en god supportchat og/eller hurtige svartider på mail.

   Du kan derfor med fordel tage kontakt til deres chat eller direkte på kundeservice@unoliving.com, hvor de sikkert kan give dig et svar.

   Venlig hilsen

   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar