Med en soundbar eller lydsokkel koblet til din fladskærm, behøver du ikke længere nøjes med dårlig lyd. Vi har gennemgået en række test af soundbars fra både Danmark, Sverige og Tyskland, og for nogle få tusinde kroner kommer du rigtig langt. Vi har fundet 8 gode modeller i forskellige prislejer, som vi beskriver i denne artikel.

Herunder er de 3 soundbars, vi mener er bedst lige nu:

Soundbar eller lydsokkel – hvad er forskellen?

Hos flere af de medier, der har testet soundbars er der også blevet testet en række lydsokler. Som navnet måske antyder, er en soundbar en “stang” med en række højttalere i. Denne er bedst egnet til at hænge på væggen eller stille på et tv-bord under en væghængt fladskærm, mens en lydsokkel har en dybere konstruktion, der udgør en platform som din fladskærm står på.

 • Soundbar: Velegnet til placering under væghængt fladskærm
 • Lydsokkel: Velegnet til placering under stående fladskærm. Kaldes også ’soundplate’

En soundbar og en lydsokkel har dog den ene ting til fælles, at de leverer langt bedre lyd til din fladskærm end dens indbyggede højttalere. Flere test af fladskærme konkluderer i øvrigt, at lyden i fladskærmen i mange tilfælde er decideret mangelfuld og kedelig.

Samsung HW-H751 – testvindende soundbar med god lyd og masser af power

Samsung-HW-H751-Soundbar
Samsung HW-H751 præsterer godt på alle områder og kåres som bedst i test hos Lyd & Billede, ligesom den opnår en andenplads hos Tænk og Råd & Rön.
Bedste pris: 3.497,00 (Elgiganten)

 • Testvinder – Lyd & Billede
 • Topscorer – Tænk
 • Topscorer – Råd & Rön
 • Gode anmeldelser

Derfor anbefaler vi Samsung HW-H751: Vi vurderer Samsungs HW-H751 soundbar til at være den bedste soundbar på markedet ligenu til under 5.000 kr. Det bygger vi på soundbar test som både Lyd & Billede, Tænk og Råd & Rön har foretaget, hvor den henholdsvis er blevet kåret som bedst i test og placeret på en andenplads. Du får rigtig god lyd med denne soundbar, der underbygger bas-effekterne med en god, kraftig subwoofer. Du har desuden gode tilslutningsmuligheder via bl.a. HDMI og Bluetooth, og lyden er god ved både film og musik.

Om: Karakteren 8,1/10 er givet af 21 købere via Reevoo. Samsung HW-H751 soundbaren er fremstillet med henblik på stilrent design og god lyd. Soundbaren med tilhørende subwoofer spiller meget højt – og har en udgangseffekt på 320 Watt. Subwooferen er trådløs, så der skal ikke føres kabler mellem højttalerne, ligesom soundbaren er i stand til at afspille streamet musik igennem en tilkoblet Bluetooth-enhed (f.eks. smartphone eller tablet). Du kan desuden styre soundbaren med en dedikeret app. Du kan selv vælge om du ønsker at tilslutte medieafspilleren direkte til soundbaren og videre op til fladskærmen, eller om du ønsker at føre lyden fra fladskærmen og ned i din soundbar. Der er flere tilslutningsmuligheder, så du kan frit vælge den der passer dig bedst.

Nøglespecifikationer:

 • Type: Soundbar
 • 4.1 surround
 • Bluetooth
 • Inkl. trådløs subwoofer
 • 1 x HDMI indgang, 1 x HDMI udgang
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
3.497,00 kr. 0,00 kr. 3.497,00 kr. Til butik »

Philips Fidelio B5 – alsidig soundbar med testvindende lyd

Philips-Fidelio-B5-Soundbar
Philips Fidelio B5 klarer sig så godt i test, at den anbefales af flere store medier i udlandet. Det er et alsidigt system med aftagelige trådløse højttalere, der også kan bruges individuelt.
Bedste pris: 4.799,00 (Proshop)

 • 5/5 stjerner – WhatHIFI
 • Topscorer – TrustedReviews
 • Topscorer – Techradar
 • Topscorer – Digitalt.tv
 • Gode anmeldelser

Derfor anbefaler vi Philips Fidelio B5: Denne Philips soundbar klarer sig rigtig godt i test. Den er ikke kun velspillende men også meget alsidig, da den store soundbar kan skilles ad og deles op i en 4.1-kanals løsning, så du får god surroundlyd til dine film. Det stopper dog ikke her, for de små aftagelige højttalere har deres eget Bluetooth-modul. Det betyder at de små højttalere fungerer individuelt af hinanden, og du kan således tage dem med rundt i huset eller ud i haven, hvis du vil have musik på din terrasse. Udover denne geniale alsidighed høster soundbaren generelt ros for at være velspillende, hvilket underbygges af flere uafhængige magasiner.

Om: 4,7 ud af 5 stjerner bedømt af 15 kunder hos Amazon. Denne soundbar befinder sig i det højere mellemsegment, og henvender sig til familier med behov for et alsidigt underholdningssystem.

Til hverdag kan soundbaren og subwooferen bruges til almindelige tv-programmer. Når der skal ses film kan du afmontere de to trådløse højttalere fra soundbaren og placere dem bag sofaen, så du oplever ægte surroundlyd i din stue. De to trådløse højttalere har hver deres Bluetooth-modul indbygget, hvilket betyder at de også kan bruges hver for sig. Således kan den ene højttaler medbringes i køkkenet hvis du vil spille musik fra din smartphone, mens den anden kan tages ud i haven når der skal spilles musik på terrassen.

Philips Fidelio B5 har flere forskellige forbindelsesmuligheder, deriblandt Bluetooth med NFC-funktion, 2 HDMI-indgange, koaksial indgang, optisk indgang og en klassisk 3,5 mm. jackstik indgang.

Nøglespecifikationer:

 • Type: Soundbar
 • 4.1 surround
 • Bluetooth med NFC
 • HDMI-tilslutning
 • Digital koaksial og optisk indgang
 • 3,5 mm. jackstik indgang
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
4.799,00 kr. 0,00 kr. 4.799,00 kr. Til butik »
4.799,00 kr. 0,00 kr. 4.799,00 kr. Til butik »

Bose Cinemate 15 Home – bedste lyd i tysk stortest

Bose-Cinemate-15-Home-Soundbar
Bose Cinemate 15 Home imponerer testpanelet hos Stiftung Warentest, hvor soundbarsystemet leverer testens bedste lyd.
Bedste pris: 3.997,00 (Elgiganten)

 • Topscorer – Stiftung Warentest
 • Gode anmeldelser

Derfor anbefaler vi Bose Cinemate 15 Home: Dette højtydende soundbarsystem er ikke blandt de billigste på markedet, men til gengæld er det et af de mest velspillende. Det konkluderes i den tyske soundbar test, som Stiftung Warentest foretog i oktober 2015. Bose klarer sig generelt godt i test med deres produkter, hvor de formår at levere perfekte dybe og lyse toner. Dette system består af en lille soundbar til placering umiddelbart under fladskærmen og en kraftig subwoofer, som placeres på gulvet. Der medfølger desuden en universalfjernbetjening, som kan programmeres til brug med blandt andet TV og medieafspiller. Et godt køb til lydentusiasten, der ønsker høj byggekvalitet og mange muligheder.

Om: 4,5 ud af 5 stjerner givet af 161 købere hos Amazon. Bose Cinemate 15 Home er hjemmeløsningen til dig, der ønsker en diskret soundbar med en subwoofer, der kan gemmes væk på gulvet. Bose leverer, ligesom Canton, også kabler til både digital og analog lydindgang. Soundbaren måler kun 30,5 centimeter i bredden og 8,5 centimeter i højden, så den kan nemt placeres foran de fleste typer fladskærme uden at være i vejen.

Nøglespecifikationer:

 • Type: Soundbar med ekstern subwoofer
 • 2.1 surround
 • Universalfjernbetjening inkluderet
 • Digital optisk og koaxial indgang
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
3.997,00 kr. 0,00 kr. 3.997,00 kr. Til butik »

Sonos Playbar – luksus soundbar med topanmeldt lyd

Sonos-Playbar-Soundbar
Sonos Playbar får 6/6 stjerner og speciel anbefaling hos Lyd & Billede. Soundbaren er fremstillet i aluminium og helt suveræn til musik og film.
Bedste pris: 5.999,00 (Coolshop)

 • Specielt anbefalet – Lyd & Billede
 • Gode anmeldelser

Derfor anbefaler vi Sonos Playbar: Vi er vilde med designet af denne alt-i-ét soundbar fra Sonos, der roses for at have den mest naturlige lyd i Lyd & Billedes store soundbar test, ligesom opsætningen foregår nemt og upåklageligt. Der er gode tilslutningsmuligheder, og du kan eksempelvis streame musik via en smartphone/tablet eller fra din computer via det trådløse netværk eller Bluetooth. Fladskærmen kan kobles direkte på Sonos Playbar via den digitale lydudgang, og så får du ifølge Lyd & Billedes test et fantastisk højttaleranlæg til afspilning af både musik og film. Du kan desuden supplerer med ekstra højttalere og subwoofer fra Sonos.

Om: 4,4 ud af 5 stjerner givet af 780 købere hos Amazon. Sonos Playbar med aluminiumskabinet er et nyere og særdeles anmelderrost højttalersystem, der giver dig mulighed for at afspille musik i alle hjemmet rum via trådløse forbindelser såsom Bluetooth og Wifi. Du kobler simpelthen Sonos Playbar på netværket eller til din mobile enhed via Bluetooth/Wifi, og så kan du streame musik direkte fra eksempelvis Spotify. Sonos Playbar kan selvfølgelig også tilsluttes til din fladskærm via den digitale optiske udgang. Det betyder blandt andet, at du ikke har behov for en ekstra fjernbetjening, da du kan justere lydstyrken direkte via fjernsynets fjernbetjening.

Nøglespecifikationer:

 • Type: Soundbar, kan væghænges
 • Bluetooth, Wifi
 • Tilkobles via optisk indgang
 • Ingen fjernbetjening – styres via dit TV
 • Kan styres via App til iOS/Android
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
5.999,00 kr. 0,00 kr. 5.999,00 kr. Til butik »

Canton DM 75 – testvinder og kåret som årest bedste lydsokkel

Canton-DM-75-Soundbar
Testpanelet hos Lyd & Billede er imponerede over lyden i den diskrete DM 75 lydsokkel fra Canton. Den klarer sig så godt, at den kåres som “Årets Bedste” blandt lydsokler og soundbars.
Bedste pris: 4.490,00 (Wupti)

 • Testvinder – Lyd & Billede
 • 9/10 – TrustedReviews
 • Topscorer – Stiftung Warentest
 • Gode anmeldelser

Derfor anbefaler vi Canton DM 75: Lydsoklen fra Canton lyder så godt, at den ikke kun bliver testvinder, men også “Årets Bedste” i årene 2015 og 2016. Det vurderer magasinet Lyd & Billede, der giver 6/6 stjerner for en suveræn lydkvalitet. Canton DM 75 leverer god lyd til både musik og film, og brugervenligheden vurderes at være helt i top. Det generelle kvalitetsindtryk er også godt, og designet er holdt så diskret som muligt. Den spiller desuden højere og kraftigere end lillebroren DM 50, som du også kan læse om i denne artikel. Alt i alt et rigtig godt køb for dig der vil have en fremragende løsning, der både spiller højt og godt.

Om: 4,3 ud af 5 stjerner givet af 14 købere hos Amazon. Canton DM 75 er en kraftig og højtydende 2.1 lydsokkel med MDF-kabinet og en subwoofer, som underbygger de dybe toner. Der er flere tilslutningsmuligheder, og du kan blandt andet tilslutte din smartphone eller table trådløst via Bluetooth, mens fladskærmen kan tilsluttes via digital optisk indgang, digital koaksial indgang eller analog RCA indgang. Der er også en udgang til en ekstern subwoofer, hvis du ønsker endnu mere bulder end den integrerede subwoofer kan levere. Der medfølger blandt andet en fjernbetjening og kabler til alle indgangene.

Der kan placeres en fladskærm og andet udstyr på op til 40 kg. oven på denne lydsokkel.

Nøglespecifikationer:

 • Type: Lydsokkel
 • MDF-kabinet – bæreevne 40 kg.
 • 2.1 surround
 • Bluetooth
 • Digital optisk og koaxial indgang
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
4.490,00 kr. 0,00 kr. 4.490,00 kr. Til butik »

Canton DM 50 – lille lydsokkel med stor lyd

Canton-DM-50-Soundbar
Canton DM 50 imponerer testpanelet hos Lyd & Billede, hvor den kompakte lydsokkel overrasker positivt.
Bedste pris: 2.590,00 (Dustinhome)

 • Testvinder – Lyd & Billede
 • Gode anmeldelser

Derfor anbefaler vi Canton DM 50: Canton DM 50 vinder ligeledes Lyd & Billedes soundbar test. Det er en særdeles velspillende lydsokkel (også kendt som soundplate), der imponerer på trods af det kompakte design. Det er en 2.1 løsning, og tyske Canton har formået at holde prisen på et overkommeligt niveau og samtidig producere en overbevisende byggekvalitet. Den er desuden let at sætte op og anvende, hvorfor vi varmt kan anbefale denne lydsokkel, der er velegnet til placering direkte under en stående fladskærm.

Om: 4,3 ud af 5 stjerner givet af 36 købere hos Amazon. Canton DM 50 er en kraftig 2.1 soundplate med integreret subwoofer og en udgangseffekt på 200 Watt. Der er tilslutningsmuligheder via Bluetooth (til smartphone og tablet), digital optisk, digital coaxial m.m. Det betyder at du har mange muligheder når det kommer til tilslutning, og da du også kan tilslutte via Bluetooth, kan du streame musik via din smartphone eller tablet helt uden ledninger. Nyere fladskærme har desuden også Bluetooth, så du behøver ikke nødvendigvis at tilslutte med kabler.

Der kan placeres en fladskærm og andet udstyr på op til 40 kg. oven på denne lydsokkel.

Nøglespecifikationer:

 • Type: Lydsokkel
 • MDF-kabinet – bærevne 40 kg.
 • 2.1 surround
 • Bluetooth
 • Digital optisk og koaxial indgang
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
2.590,00 kr. 0,00 kr. 2.590,00 kr. Til butik »
4.299,00 kr. 0,00 kr. 4.299,00 kr. Til butik »

Onkyo LS-T10 – god lyd i simpelt design

Onkyo-Ls-T10-Soundbar
Onkyo LS-T10 soklen får ros hos Lyd & Billede, der anbefaler den som den bedste lydsokkel til under 5.000 kr.
Bedste pris: 2.495,00 (Dustinhome)

 • Specielt anbefalet – Lyd & Billede
 • Gode anmeldelser

Derfor anbefaler vi Onkyo LS-T10: Denne lydsokkel er særdeles anmelderrost og derfor har den også vores anbefaling. Lyd & Billede giver den en “Specielt Anbefalet” kåring, og roser den for at være den lydsokkel der lyder bedst. Der er gode tilslutningsmuligheder og lyden kan indstilles til en Music- Movie- eller News tilstand. Du har altså 3 prækonfigurerede indstillinger, som du nemt kan skifte imellem alt efter om du ser film, hører musik eller har brug for at høre stemmer, dialoger og interviews så tydeligt som muligt.

Om: 4,1 af 5 stjerner bedømt af 116 kunder hos Amazon. Billig og vellydende soundplate med 6.1 surround sound effekt og 110 Watt udgangseffekt. Der kan streames musik via smartphone eller tablet, som tilsluttes Onkyo LS-T10 gennem Bluetooth, og så findes der flere tilslutningsmuligheder til TV’et, blandt andet digital koaxial tilslutning og almindelig 3,5 mm lydtilslutning.

Nøglespecifikationer:

 • Type: Lydsokkel
 • 6.1-surround
 • Bluetooth
 • Digital koaxial tilslutning m.m.
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
2.495,00 kr. 0,00 kr. 2.495,00 kr. Til butik »

Yamaha YAS-152 – god soundbar til store fladskærme

yamaha-yas-152-soundbar
Yamaha YAS-152 er en lang soundbar, der får positiv bedømmelse hos Lyd & Billede.
Bedste pris: 1.198,00 (Dustinhome)

 • Specielt anbefalet – Lyd & Billede
 • Gode anmeldelser

Derfor anbefaler vi Yamaha YAS-152: Denne soundbar får høj karakter i Lyd & Billedes soundbar test og bliver specielt anbefalet. Det er en lang soundbar som passer til store fladskærme, og så kan der tilsluttes subwoofer via en klargjort subwooferudgang. Der kan nemt oprettes forbindelse og fjernstyring gennem smartphone eller tablet, og så er prisen særdeles overkommelig.

Om: 4,2 af 5 stjerner bedømt af 92 kunder hos Amazon. Denne 2.2 surround soundbar har en udgangseffekt på 120 Watt og kan tilsluttes til smartphone og tablet via Bluetooth. Det betyder at du kan streame musik og lyd herfra til soundbaren, ligesom du kan tilslutte den til fladskærmen via dens digitale lydudgange. Ønsker du mere fyldig lyd, kan du desuden tilslutte en ekstern subwoofer via den integrerede subwoofer udgang.

Nøglespecifikationer:

 • Type: Soundbar
 • 2.2 surround
 • Bluetooth
 • Udgang til subwoofer
 • Digital koaxial tilslutning m.m.
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.139,00 kr. 59,00 kr. 1.198,00 kr. Til butik »

Testkilder

Til denne artikel har vi benyttet os af en række tests fra både Danmark, Sverige og Tyskland. Der er både tale om mindre og meget konkrete tests, samt mere brede og generelle tests. Vi har desuden gennemgået forbrugeranmeldelser hos de danske forhandlere samt Amazon og Reevoo. Herunder får du indblik i præcist hvilke soundbar tests der har haft indflydelse på vores vurderinger:

Techradar (15. januar 2016)

Test af Philips Fidelio B5.

Techradar har i janaur 2016 testet Philips’ Fidelio B5-soundbar, og det er der kommet en positiv anmeldelse ud af.

I testen er der fokus på følgende kriterier:

 • Design
 • Ydeevne
 • Surroundlyd

Du kan i artiklen læse hvad testpanelet kunne lide og hvad de ikke kunne lide, men som det ses af deres bedømmelse er de overordnet set meget begejstrede for soundbaren. Den roses blandt andet for god filmlyd i en flot indpakning, der gør det muligt at montere systemet uden at skille rode med kabler og gem-væk løsninger.

Alt i alt anbefales soundbaren til filmentusiasten, der ønsker et velspillende system uden at ødelægge stuens indretning.

Hele testen kan læses gratis hos Techradar.

WhatHIFI (4. december 2015)

Test af Philips Fidelio B5.

Det engelsksprogede WhatHIFI har i december 2015 testet Philips Fidelio B5.

Testen beror på følgende delkriterier:

 • Lyd
 • Byggekvalitet og design
 • Funktioner og tilslutninger

Testpanelet er begejstrede for denne soundbar, som får 5/5 stjerner. Den roses for at være en fremragende soundbar, som adskiller sig markant fra andre soundbars i samme prisniveau. Til prisen får du med andre ord et rigtig godt højttaleranlæg. Den roses blandt andet for at være særdeles velspillende, alsidig og brugervenlig.

Hele testen kan læses gratis hos WhatHIFI.

TrustedReviews (13. november 2015)

Test af Philips Fidelio B5.

TrustedReviews har i denne test kigget nærmere på Philips Fidelio B5 soundbaren, hvor der medfølger en trådløs subwoofer.

Testen beror på følgende delkriterier:

 • Design og tilslutninger
 • Funktioner
 • Installation og anvendelse
 • Ydeevne

Philips Fidelio B5 får stor ros af testpanelet for dens aftagelige trådløse højttalere, det stilrene design og den fremragende lydkvalitet, der alt i alt betyder at systemet er velegnet til familier der ønsker en alsidig højttaler-løsning.

Hele testen kan læses gratis hos TrustedReviews.

Stiftung Warentest (29. oktober 2015)

Stiftung Warentest, også kendt som Test.de, har i oktober 2015 opdateret deres soundbar test, som nu indeholder test af 19 soundbars og lydsokler. Alle soundbars og lydsokler i denne test er blevet bedømt ud fra 4 kriterier:

 • Lydkvalitet 60 %
 • Betjening 25 %
 • Energiforbrug 10 %
 • Alsidighed 5 %

Testen er med andre ord foretaget ud fra samme standard som også kendetegner tests fra Tænk og Råd & Rön, hvor en række delkriterier sammenholdes til en gennemsnitsbedømmelse, der afgør hvilken placering hvert enkelt produkt ender med at få. Hos Stiftung Warentest gælder det, at jo lavere bedømmelse et produkt får, des bedre klarer det sig.

I testen er resultatet delt op under soundbars og lydsokler. Blandt de bedste soundbars finder vi LG LAC850M, Samsung HW-J650 og Bose Cinemate 15, der alle klarer sig godt. Bose Cinemate 15 skiller sig dog ud ved at have testens bedste lyd. Blandt de bedste lydsokler finder vi JBL Cinema Base, Sony HT-XT3 og Canton DM 75, der alle tre klarer sig stort set lige godt på alle fire parametre.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab.

Lyd & Billede (25. september 2015)

I september 2015 foretog det skandinaviske forbrugermagasin Lyd & Billede en test af 12 forskellige soundbars og lydsokler.

Lyd & Billede tester og vurderer ud fra følgende kriterier:

 • Lydkvalitet
 • Funktionalitet
 • Brugervenlighed
 • Kvalitetsindtryk

I testen fylder lydkvaliteten naturligvis mest i den samlede bedømmelse, og her gøres det klart at Canton DM 75 klarer sig bedst. Den højtydende lydsokkel bliver således bedst i test, og har også modtaget en award som “Årets Bedste” lydsokkel. Denon DHT-S514 klarer sig også godt i testen, og anbefales som bedste køb.

Du kan læse hele testen gratis hos Lyd & Billede.

Digitalt.tv (1. december 2014)

Test af Philips Fidelio B5 soundbar.

I december 2014 testede Digitalt.tv den store Philips B5 soundbar. På daværende tidspunkt var de det første danske medie som fik mulighed for dette.

Artiklen gennemgår en række spændende punkter, og du kan blandt andet se en masse billeder af højttaler systemet tæt på.

I testen er der fokus på følgende delkriterier:

 • Lydkvalitet
 • Design / kvalitetsindtryk
 • Tilslutninger

Den samlede bedømmelse er rigtig god og ender på 89/100. Soundbaren roses i testen for at være meget velspillende med gode tilslutningsmuligheder og smarte trådløse højttalere. Til den negative side synes testpanelet at Movie-lydprogrammet lyder en smule kunstigt, ligesom prisen vurderes at være lidt for høj.

Du kan læse resten af testen gratis hos Digitalt.tv.

Tænk (28. november 2014)

Tænk har testet 30 soundbars og soundplates, og delt dem op i henholdsvis det ene og det andet, for at overskueliggøre testskemaet.

Kriterierne der danner grundlag for kåringen af bedste soundbar i test er følgende:

 • Lydkvalitet 75%
 • Brugervenlighed 15%
 • Strømforbrug 5%
 • Multimedie inputs 2,5%
 • Tilkobling 2,5%

Her kan vi se at det er selve lydkvaliteten der er altafgørende for testen, men interessant er det også at Tænk giver en “under middel” bedømmelse til de soundbars, der under deres test forbruger mere end 1 Watt på standby. Det betyder med andre ord, at selvom en soundbar er velspillende, så risikerer den at dumpe Tænks soundbar test. Og det er netop tilfældet med Sonos Playbar, der ender på en sidsteplads da den ikke rigtigt kan slås i standby-funktion.

I den anden ende af testskemaet finder vi JBL SB 400 og Samsung HW-H750, der begge er af soundbar-typen. De opnår topplaceringer i testen, og JBL SB 400 får titlen som Bedst i Test.

Hele testen kan læses hos Tænk mod oprettelse af betalt medlemsskab.

Råd & Rön (26. november 2014)

Det svenske forbruger- og testmagasin Råd & Rön har foretaget den største soundbar test vi kender til. Der er i alt blevet testet 32 soundbars og lydsokler, som alle er blevet testet efter samme kriterier som hos Tænk. Lydkvaliteten har været i fokus da der skulle kåres en testvinder, da dette kriterie udgør 75% af den samlede bedømmelse, mens brugervenlighed udgør 15%, strømforbrug 5% og tilslutningsmuligheder udgør 5%.

Testens vinder er JBL SB 400, som er en soundbar, mens Samsungs HW-H750 soundbar kommer lige efter med næsten samme antal point i den samlede bedømmelse.

I bunden finder vi Sonos Playbar, der dumper alene af den grund at der ikke findes en standby-tilstand på denne soundbar. Det er derfor vigtigt at du læser disse testresulater med omhu, da det kan være små ting uden betydning, der afgør om et produkt skal dumpe eller ej.

Du kan få adgang til hele testen ved at oprette betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Lyd & Billede (3. oktober 2014)

Det store og anerkendte TV- og Hifi magasin Lyd & Billede har både i 2013 og 2014 testet 11 forskellige soundbars og lydsokler.

Lyd & Billede placerer soundbars i en kategori for sig selv, da lyden ikke når op på hjemmebiograf-niveau, men dog sagtens kan bruges i hjemmet til at opnå stor og god lyd fra fladskærmen.

Testens klare vinder er Samsung HW-H750, men også Canton DM 50 vurderes at være Bedst i Test.

Lyd & Billede har testet ud fra kriterierne Lydkvalitet, Funktionalitet, Brugervenlighed og Kvalitetsindtryk, og du kan læse hele testen gratis på deres hjemmeside.

TrustedReviews (12. august 2014)

Test af Canton DM 75 lydsokkel.

Britisk baserede TrustedReviews har testet Canton DM 75 tilbage i august 2014.

I denne test er der fokus på følgende kriterier, som bedømmes individuelt:

 • Design
 • Lyd
 • Funktioner
 • Pris
 • Ydeevne

Canton DM 75 ender på en samlet bedømmelse på 9/10 stjerner, hvilket er rigtig godt. Lydsoklen får ros for at levere større og kraftigere lyd end lillebroren DM 50, men den er til gengæld også en del dyrere.

Du kan læse hele testen gratis hos TrustedReviews.

Flatpanels.dk (23. marts 2013)

Flatpanels har testet Sonos Playbar, og det er der kommet en god, lang artikel ud af. Denne er værd at læse, hvis du overvejer netop denne soundbar, da du får et godt indblik og nærbilleder af hvilken slags soundbar det er og hvilken kvalitet den er i.

Hele testen kan læses gratis og uden login.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar