Med et rundt spisebord kan alle se hinanden i øjnene under middagen, og så passer det perfekt ind i det lille køkken/alrum, lejligheden eller hyggehjørnet.

Vi har været på besøg hos flere online møbelbutikker, hvor vi har fundet 14 flotte runde spiseborde med hver sit unikke design. Se dem herunder:

Hay Loop Stand Round – rundt spisebord i sort linoleum

hay-loop-stand-round-rundt-spisebordHvis du er til stilrent og minimalistisk design, vil du elske dette runde spisebord fra danske Hay. Det har et slankt og minimalistisk design med et stel i sortlakeret stål og en rund bordplade med sort linoleum.

Dette bord er perfekt til dig, der gerne vil indrette din bolig med så få store elementer som muligt. Fordelen ved et rundt og slankt spisebord som dette, er nemlig at det ikke føles stort på trods af den elegante sorte bordplade.

Linoleum giver en flot mat overflade, som fremstår eksklusiv i et rum med svag hyggebelysning. Det er dog en smule mere modtageligt overfor ridser i forhold til en bordplade med laminat, men det kan dog efterbehandles så ridser og småskrammer minimeres.

Det runde spisebord fra Hay måler 120 centimeter i diameter, og passer derfor til

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Stål og linoleum
 • Mål: ø120 x H71

Det runde Loop Stand Round spisebord kan lige nu købes til 5.349,00 kroner hos Trendbazaar

House Doctor Raw – sort rundt spisebord med messingfødder

house-doctor-raw-rundt-spisebordDet runde House Doctor Raw spisebord fremstår råt og elegant på samme tid. Det skyldes ikke mindst at bordet er håndlavet og sortmalet, men også at det har fået påmonteret messingfødder, som pifter det ellers generiske design betragteligt op.

Spisebordet måler 120 centimeter i diameter, og er således perfekt til den mindre lejlighed eller spisekrog, hvor der ønskes en anderledes stemning og hvor alle kan se hinanden i øjnene samtidig.

Hvert af disse runde spiseborde har sit eget særlige udtryk, hvilket skyldes små variationer i overfladerne. Det skyldes som tidligere nævnt at bordet er håndlavet, hvilket er en del af charmen. Du får således et unikt rundt spisebord, frem for et anonymt fabriksfremstillet bord.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Jern og messing
 • Mål: ø120 x H74

Det runde House Doctor Raw spisebord kan lige nu købes til 6.999,95 kroner hos Little Things, som tilbyder gratis fragt.

Bloomingville Type – lille sort spisebord med 3 ben

Det lille runde Type spisebord måler kun 100 centimeter i diameter, og er designet af danske Bloomingville. Det er et smukt rundt spisebord med sortlakeret metalstel og sort melaminbordplade, som passer perfekt ind i den lille hyggekrog hvor pladsen måske er trang.

Bloomingville designer møbler med inspiration i det nordiske, og deres kollektioner bærer sædvanligvis præg af en rustik charme og rene lækre materialer. Dette runde spisebord er ingen undtagelse.

Hvis du søger et mindre bord til caféhygge og med plads til 3-4 personer, så er dette runde spisebord det perfekte valg. Det er, grundet dets konstruktion med kun 3 ben og bordplade på 100 centimeter i diameter, velegnet til 3 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 3-4 personer
 • Materialer: Metal og MDF
 • Mål: ø100 x H74

Det runde Bloomingville Type spisebord kan lige nu købes til 2.699,00 kroner hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

Rundt spisebord i glas og krom

Rundt-Spisebord-Glas-og-Krom

Dette runde spisebord har en bordplade af et enkelt stykke glas og et stel af forkromet stål, som underbygger det simple udtryk. Materialerne er eksklusive og meget lette at rengøre og vedligeholde. Tør blot over med en fugtet mikrofiberklud og lidt glasrens, så undgår du at trække spor over glaspladen.

Det runde glasspisebord er designet og produceret i Italien og passer godt ind i det moderne hjem, hvor fokus er på eksklusive materialer og et futuristisk udseende. Spisebordet fremstår let og elegant med de skrå ben, og glaspladen har en diameter på 100 centimeter.

Dette runde spisebord har med en diameter på 100 centimeter plads til op til 4 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Glas og forkromet stål
 • Mål: ø100 x H75

Rundt glas spisebord kan lige nu købes til 6.095,00 kroner hos Bordeogstole.dk, som tilbyder gratis fragt.

Muuto Base Table – stilrent rundt spisebord med sort laminat

muuto-base-table-rundt-spisebord

Formålet med dette stilrene spisebord var at designe et flot og imødekommende bord, der passer til alle typer indretning og stilarter. Det fås i enten hvid eller sort, og kanten er holdt i ren krydsfinér, for at vedholde et rustikt islæt.

Det er den finske designer Miko Tolvanen der står bag designet, og materialerne er nøje udvalgt for at tilføre holdbarhed og stabilitet. Således er bordpladen udført i krydsfinér med lamineret overflade, og denne er monteret på en firkantet aluminiumsramme og -bordben, som har fået en gang holdbar akrylmaling.

Base Table er velegnet til brug i eksempelvis køkkenet, da det kun måler 110 centimeter i diameter. Det fylder således ikke meget, og der kan sidde op til 4 personer rundt om bordet.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Krydsfinér og aluminium
 • Mål: ø110 x H73 cm

Rundt Base Table spisebord kan lige nu købes fra 6.394,76 kroner hos TrendyLiving

ViaCph Eat – rundt spisebord i massiv eg

Via-Cph-Eat-Rundt-SpisebordViaCph er en dansk møbelfabrikant med eget værksted på dansk jord. Her fremstilles møblerne på bestilling, og du kan til Eat spisebordet vælge mellem 11 forskellige farver og 4 slags bordben. Du kan desuden vælge om kanten skal være afrundet eller facetslebet, og du kan derfor tilpasse det nøjagtigt efter smag og behag.

Bordpladen på dette runde spisebord måler 115 centimeter i diamater og fremstillet i MDF med overflade i linoleum. Bordbenene er lavet i massiv eg og fremstår let skråtstillede for at slankt og stilrent look.

Det runde Eat spisebord fremstår i et flot retrodesign, og passer godt ind i spisehjørnet i eksempelvis køkkenet, den lille spisestue, udestuen eller lignende.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: MDF og massiv eg
 • Mål: ø115 x H74 cm

Rundt ViaCph Eat spisebord kan lige nu købes fra 5.375,00 kroner hos Livingshop, som tilbyder gratis fragt.

Nagano – naturligt rundt spisebord i egetræ

Dette smukke runde spisebord oser af kvalitet fra top til tå. Ben og bordplade er således udført i massiv eg, som efterfølgende har fået en oliebehandling for at fremhæve den flotte naturlige farve.

Med et rundt Nagano-spisebord skaber du en charmerende varm atmosfære i et ellers stilrent rum, og træets naturlige egenskaber gør at det holder meget længe uden at blive slidt. Desuden kan du løbende holde bordet pænt ved at behandle overfladen, så ridser og misfarvninger forsvinder.

Den runde bordplade har en diameter på 120 centimeter, og de slanke skråtstillede ben giver et let udtryk. Der er plads til 4 spisebordsstole rundt om dette bord.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Egetræ
 • Mål: ø120 x H75

Rundt Nagano spisebord kan lige nu købes til kun 2.149,00 kroner hos BOBO, som tilbyder gratis fragt.

House Doctor Club – rundt spisebord af mangotræ og jern

house-doctor-club-rundt-spisebordHouse Doctor er generelt kendt for deres møbler med et råt og industrielt udtryk, som passer perfekt ind i hjemmet hvor der i forvejen er rustik indretning.

Dette runde spisebord har en smuk bordplade af massiv mangotræ og et stel af sortlakeret jern. Elementerne komplementerer hinanden perfekt, og udtrykker en rustik charme som passer godt ind i den lille bylejlighed eller det moderne indrettede hus.

Den runde bordplade har en diameter på 130 centimeter, og der er således god plads til 4 personer rundt om spisebordet.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Mangotræ og jern
 • Mål: ø130 x H76

Det runde House Doctor Club spisebord kan lige nu købes til 6.795,00 kroner hos Katrines, som tilbyder gratis fragt.

Dan-Form Pheno – rundt retro spisebord  i valnød

Dan-Form-Pheno-Rundt-Spisebord

Det særdeles smukke Pheno spisebord er fremstillet i mørk valnøddelook, som giver et usædvanligt flot udtryk. En overfladebehandling giver desuden træet en blød glans, hvilket fremhæver det eksklusive udseende.

Dan-Form er en dansk møbelproducent med egne danske designere. Virksomheden bestræber sig på at være på forkant med de skandinaviske tendenser, som udfordres gennem tegnernes spændende kreationer. Produktionen af møblerne holdes så miljøvenlig som overhovedet muligt, for at kunne leve op til Dan-Forms egne politiker om at belaste miljøet mindst muligt.

Det runde spisebord passer godt ind i både moderne og klassisk indretning, og det vil stå som en fin kontrast til en lyst indrettet spisestue. Bordpladen måler 106 centimeter i diameter, hvilket giver plads til mellem 4 og 5 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4 personer
 • Materialer: Valnøddefiner
 • Mål: ø106 x H75

Rundt Pheno spisebord fra Dan-Form kan lige nu købes til kun 2.949,00 kroner hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

New Shape – rundt spisebord i eg med sort bordplade

new-shape-rundt-spisebordSmukt og klassisk rundt spisebord med udtræk og en medfølgende tillægsplade på 45 centimeter. Ben og stel er udført i lakeret egetræ, mens bordpladen har en smuk sort lakering. Denne lakering giver bordet et smukt twist, som udfordrer det klassiske uden at springe i øjnene.

Det runde New Shape spisebord kan udvides med tillægspladen hvis du får gæster, mens du til hverdag kan spare på pladsen ved at opbevare tillægspladen i et depotrum. Hvis du ønsker bordpladen i hvid, findes denne til samme pris hos Unoliving (klik på linket herunder).

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4-6 personer
 • Materialer: Egetræ / finer
 • Mål: ø110 x H74

Rundt New Shape spisebord kan lige nu købes til 4.999,00 kroner hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

Ida – klassisk hvidt spisebord med krom stel

Ida-Rundt-Spisebord

Denne tidløse klassiker findes i et utal af modeller og til vidt forskellige priser. Med et rundt spisebord i Ida-serien får du særdeles meget for pengene. Der medfølger nemlig hele to tillægsplader, som du kan lægge i spisebordet når du får gæster. Således kan du udvide det runde spisebords længde med 80 centimeter, så der bliver plads til 6-8 personer om samme bord.

Bordets design har desuden mange praktiske fordele. Stålkanten beskytter mod ridser og småskrammer, og det slanke stel med krom ben gør det runde spisebord let at trække ud og flytte rundt på. Det diskrete look gør desuden at bordet er nemt at finde plads til i ethvert hjem.

Den hvide bordplade og tillægspladerne er fremstillet af det robuste og vedligeholdelsesfrie melamin, som holder sig pænt i årevis uden andre former for pleje end en let rengøring med klud og sæbevand.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 4-8 personer
 • Materialer: Stål og melamin
 • Mål: ø102 x H72
 • 2 stk. tillægsplader á 40 cm./stk. medfølger

Rundt Ida spisebord inkl. tillægsplader kan lige nu købes til kun 2.149,00 kroner hos Unoliving, som tilbyder gratis fragt.

Stort rundt spisebord i pinietræ og stel af sorte metaltråde

stort-rundt-spisebord-i-pinietraeDette store runde spisebord har et raffineret metalstel bestående af et sort tråd-lignende design, der får bordet til at fremstå stringent og let. Bordpladen i massiv pinietræ komplimenterer det sofistikerede metalstel perfekt, og med en smuk trækulør tilfører det varme og hygge til rummet.

Dette runde spisebord måler 140 centimeter i diameter, og passer således til 5-6 personer. Bordpladen bærer præg af en rustik træsort, og der må forventes små ujævnheder. Men det er en del af charmen, og en af grundene til at du skal vælge dette spisebord frem for en fabrikssamlet model med lamineret overflade. Bordet er råt, unikt og hyggeligt.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 5-6 personer
 • Materialer: Metal og pinietræ
 • Mål: ø140 x H77

Det runde spisebord i metal og pinietræ kan lige nu købes til 7.499,00 kroner hos Lepong, som tilbyder gratis fragt.

Robust rundt spisebord med krydsede ben

Hamptons-Rundt-Spisebord

Med en kraftig bordplade i grå/røgfarvet egefiner og hvide bordben der krydser hinanden, vil dette runde spisebord tage sig godt ud i den rummelige spisestue. Der er plads til 6-8 personer om bordet, der fremstår i et særdeles robust design.

Her får du et rundt spisebord, som er let at samle og nemt at vedligeholde. Det er fremstillet af egefiner, som gør bordet let at samle på trods af proportionerne. Bordpladen måler 150 centimeter i diameter, og der er således god plads til op mod 8 personer.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 6-8 personer
 • Materialer: Finer / massiv eg
 • Mål: ø150 x H74

Rundt spisebord med krydsben kan lige nu købes til 8.499,00 kroner hos Lepong, som tilbyder gratis fragt.

House Doctor 6 Legs – stort rundt spisebord af sortlakeret elmetræ

house-doctor-6-legs-rundt-spisebord6 Legs er et stort rundt spisebord fra House Doctor. Det fremstår rustikt i massivt elmetræ med en skinnende sort lakering, der fremhæver træets naturlige former og mønstre.

Med en diameter på hele 150 centimeter er dette runde spisebord perfekt til dig der ønsker siddepladser til op mod 6 personer i spisestuen. Det passer rigtig godt ind i hjemmet med moderne og nordisk inspireret indretning, hvor fokus ligger på rå og rustikke materialer.

Grundet den smukke skinnende lakering og måden spisebordet er lavet på, kan der forekomme små ujævnheder i overfladen. Det er dog en del af helhedsoplevelsen ved dette spisebord, og et flot alternativ til de ellers meget generiske fabrikssamlede spiseborde, som fås billige i lavprisvarehusene.

Detaljer om dette runde spisebord:

 • Velegnet til: 6 personer
 • Materialer: Elmetræ
 • Mål: ø150 x H74

Det runde House Doctor 6 Legs spisebord kan lige nu købes til 14.699,00 kroner hos Luxo Living, som tilbyder gratis fragt.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar