Et rullebord er både praktisk og dekorativt i mange henseender: Som sidebord i stuen, som natbord, som serveringsvogn såvel inde som ude eller noget helt fjerde. Det er kun fantasien der sætter grænser, og der findes rulleborde til enhver smag.

Vi har besøgt en række netbutikker for at se nærmere på de smarteste og mest populære rulleborde lige nu. I denne artikel har vi samlet vores 14 favoritter, som du kan læse mere om herunder:

House Doctor Use – rullebord i stål med magasinholder

house-doctor-use-rullebord

House Doctor Use er et smukt og stilrent rullebord i sort stål, som passer perfekt ind i stortset alle slags indretning.

Rullebordet har en underhylde og praktisk magasinholder, som du passende kan bruge til opbevaring af breve, blade og hvad der ellers kommer ind ad brevsprækken. Med magasinholderen undgår du at uåbnede breve forsvinder ned i skuffer eller roder på køkkenbordet, og samtidig kan du opbevare dem med stil.

Overfladerne på Use-rullebordet er perforerede, og stellet er slankt og minimalistisk. Rullebordet har desuden en fin og kompakt størrelse, så det kan stå i stort set alle rum. Brug det eksempelvis i entréen i stedet for den klassiske lille kommode, eller sæt det i stuen hvor det kan bruges som sidebord med plads til en lampe eller potteplante.

Rullebordet måler 65 x 40 centimeter, og højden er på 81 centimeter.

Detaljer:

 • Mål: B65 x D40 x H81 cm.
 • Materialer: Stål

Se pris på House Doctor Plus rullebordet hos Little Things

Nordal rullebord i messing med 3 hjul og underhylde

nordal-messing-rullebord

Hvis du er til skinnende møbler, så er dette Nordal rullebord det perfekte valg. Det er nemlig fremstillet af messing med hylder i glas, så det fremstår smukt og skinnende.

Rullebordet kan med fordel bruges i den moderne nordiske indretning, hvor der søges en balance mellem diskrete varme nuancer og enkelte skinnende elementer. Her kan det enten fungere som et dekorativt sidebord eller som en serveringsvogn, alt efter behov.

På dette rullebord er der monteret 3 hjul med beslag, som ligeledes er i messing. Bordet og underhylden er begge af glas, hvilket bidrager til det skinnende design. Rullebordet har en højde på 75 centimeter, bredde på 70 centimeter og dybde på 50 centimeter.

Detaljer:

 • Mål: B70 x D50 x H75 cm.
 • Materialer: Messing

Se pris på Nordal rullebordet hos Katrines

Block Table – serveringsvogn med underhylde

Normann-Copenhagen-Block-RullebordDet utroligt smukke og stilrene rullebord fra Normann Copenhagen findes i 6 forskellige farver: Hvid, Mørk grå, Koral, Lys grå, Mint eller Sort.

Der er således et Normann Copenhagen rullebord til enhver smag. Rullebordet består af to bakker fremstillet i stål og fire ben i ren massiv asketræ.

Det lille rullebord fra Normann Copenhagen kan fint benyttes som et lille dekorativt sidebord, som aflægningsplads i entréen eller som flot indretning i køkken eller spisestue.

Rullebordet er velegnet til den moderne skandinaviske indretningsstil, og fremstår klassisk og tidløst.

Detaljer:

 • Mål: H64 x B35 x L50 cm.
 • Materialer: Stål og massiv ask

Se pris på Normann Copenhagen Block Table hos Dubuy

Magis Transit – sammenklappeligt rullebord

Magis-Transit-RullebordRullebord i et smart og yderst elegant design.

Krom stellet giver et skinnende udseende, og hylderne af hård plast gør det samtidig let at bakse rundt med. Det kan endda foldes sammen, så det sparer plads hvis det i en periode ikke skal bruges.

Rullebordet har desuden to aluminiumshåndtag, så det er nemt at flytte rundt på og køre med.

Det er designet af David Mellor i 1998, og findes med både sorte og hvide plasthylder.

Detaljer:

 • Mål: H89 x B75 x D45 cm.
 • Materialer: Metal og hård plast

Se pris på Magis Transit rullebordet hos Dubuy

PLUS rullebord lavet af nye trætraller

plus-rullebordMøbler i et robust og industrielt design har længe været moderne og særdeles efterspurgte. Denne kombination af rullebord og mobilreol fra PLUS er ingen undtagelse, da det er fremstillet af ubehandlede nye trætraller, som oprindeligt bruges af håndværkere i forbindelse med opsætning af stilladser, men som nu oplever stigende popularitet blandt private, der søger en blanding af rustik og nordisk indretning med naturlige materialer.

Rullebordet fra PLUS er fremtillet i et rektangulært design med fire hjul, hvoraf de to kan låses. Det er lavet af massivt fyrretræ, og der gøres opmærksom på at der kan forekomme harpiksudtræk fra træet, hvilket er en del af den rustikke charme.

PLUS rullebordet kan passende bruges som entrébord eller sidebord, og det kan både bruges inde eller ude. Det fås også i sort eller i en særlig drivtømmerfarve. Det er et forholdsvist stort rullebord med en bredde på 80 centimeter, dybde på 49 centimeter og højde på 90 centimeter.

Detaljer:

 • Mål: B80 x D49 x H90 cm.
 • Materialer: Massivt ubehandlet træ

Se pris på PLUS rullebordet hos TrendyLiving

House Doctor Office – sort rullebord i metal

House-Doctor-Office-Rullebord-SortDet kliniske og industrielle udtryk fornægter sig ikke i nogen af House Doctors møbler, og dermed heller ikke i Office rullebordet, som er udstyret med fire kraftige hjul på et sort metalstel.

Det smukke rullebord fremstår i et stramt design med rene linjer og en glansfuld overfladelakering i elegant sort. Det har en bordplade og en underhylde, og det kan fint bruges som entrebord, sidebord eller til andre dekorative formål. Det måler 55 centimeter i højden, 50 centimeter i bredden og 35 centimeter i dybden, så det er relativt kompakt.

Bag bordet står danske House Doctor, som er en familiedrevet interiørvirksomhed. Det specielle ved virksomheden er måden de brander sig på som værende “design-læger”, der kommer nødlidende boligejere til undsætning. Det kommer da også til udtryk i deres slogan “Makes the recipe for a healthy home”.

Detaljer:

 • Mål: H55 x B50 x D35 cm.
 • Materialer: Metal

Se pris på House Doctor Office rullebordet hos Livingshop

House Doctor Rolling Table – lille rullebord af jern og glas

House-Doctor-Rolling-Table-Lille-RullebordDet lille House Doctor Rolling Table rullebord fremstår flot og eksklusivt med sit robuste håndsvejsede jernstel og hylde/underhylde i glas.

Netop det faktum at rullebordet er håndlavet, betyder at der forekommer små unikke detaljer på hvert bord. Det er alt fra svejsningerne til lakeringen, der fremstår helt unik på hvert enkelt bord.

Denne lille model kan meget vel bruges som enten bakkebord, sidebord eller som en lille serveringsvogn. Rolling Table er dog ikke lavet til intensiv brug, og derfor anbefales en stationær placering til dette rullebord.

Detaljer:

 • Mål: H80 x B40 x D40 cm.
 • Materialer: Jern og glas

Se pris på House Doctor Rolling Table hos Unoliving

House Doctor Rolling Table – stort rullebord af jern og glas

House-Doctor-Rolling-Table-RullebordDet slanke rullebord fra House Doctor er fremstillet af jern og glas.

Specielt for dette rullebord er desuden at det er håndfremstillet, hvilket er med til at gøre hvert eneste rullebord af denne type helt unikt når man kigger i detaljer såsom svejsninger og samlinger.

Rullebordet er sortlakeret og har et bord af glas samt en underhylde, ligeledes af glas. To af benene er desuden udstyret med hjul, så det nemt kan flyttes rundt på. Ideelt til eksempelvis badeværelset, køkkenet, entréen eller hvor der ellers måtte være behov for lidt ekstra aflægningsplads.

Detaljer:

 • Mål: H80 x B50 x L70 cm.
 • Materialer: Jern og glas

Se pris på House Doctor Rolling Table hos Unoliving

House Doctor rullebord i råt industrielt design

house-doctor-galvaniseret-staal-rullebordDette rullebord har en noget speciel udformning, som måske mest af alt minder om noget man har set i industrien. Men det er netop dette, der kendetegner mange af House Doctors møbler – det er industrielt, råt og moderne i kombination.

Dette rullebord har 4 kraftige gummihjul og er fremstillet i galvaniseret stål. Udover bordpladen er der en underhylde, og rullebordet kan både benyttes inde og ude.

Rullebordet er dekorativt i eksempelvis bryggerset, den råt indrettede stue, i køkkenet eller på terrassen.

Detaljer:

 • Mål: H50 x B40 x L50 cm.
 • Materialer: Galvaniseret stål

Se pris på House Doctor rullebordet hos Little Things

House Doctor Lab – hvidlakeret metalstel med glasbord

House-Doctor-Lab-RullebordSom i flere af House Doctors møbler, er der her taget udgangspunkt i noget industrielt, som efterfølgende er forfinet i et særligt design. Her er det et rullebord i stil med dem man finder på laboratorier og lægehuse, som er blevet pyntet med glasplader og en fin matgrå lakering.

House Doctor Lab rullebordet kan anvendes i mange rum, og vil se fint ud som et sidebord eller som supplement ved siden af spisebordet eller i køkkenet.

Detaljer:

 • Mål: H90 x L73 x D45 cm.
 • Materialer: Metal og glas

Se pris på House Doctor Lab rullebordet hos Little Things

Sort House Doctor rullebord i stål med bakke

House-Doctor-Raw-RullebordDette sorte House Doctor rullebord er et større bord med en bredde på hele 100 centimeter. Det fremstår umiddelbart som et elegant og stilrent rullebord, men kigger man detaljeret på det, kan man tydeligt se svejsningerne under den sorte lakering, hvilket vidner om at bordet er produceret i hånden og dermed også kvalitetssikret.

Det sorte rullebord har 4 hjul med hver sin bremse, og det vil tage sig dekorativt ud som et bakkebord, sidebord eller lignende, og kan både benyttes i stuen såvel som i køkkenet eller hvor der ellers måtte være behov for lidt plads til dekoration eller aflægning.

Detaljer:

 • Mål: H90 x L100 x D45 cm.
 • Materialer: Stål

Se pris på House Doctor rullebordet hos Unoliving

Gubi Matégot Trolley – relancering af klassiker fra 1953

gubi-trolley-rullebordBag denne designperle står Mathieu Matégot, som oprindeligt tegnede det smukke rullebord tilbage i 1953. På trods af det aldrende design fremstår bordet stadig i moderne og stilrene former med de slanke bukkede stålrør og tynde bordplade i perforeret stål.

Mathieu Matégot er en fransk-ungarsk designer, som i 1950’erne var blandt de mest anerkendte designere i Frankrig. Han var især kendt og elsket for hans møbler med lette organiske former og innovativt design, som var uset dengang.

Bag relancering står danske Gubi, som er specialiseret i at finde og relancere gamle klassiske stilikoner fra 30’erne og frem til 70’erne. Deriblandt Matégot Trolley, som er et smukt og unikt bakkebord til det formelle miljø. Det fremstår eksklusivt og let i sit design, og det kan passende bruges som serveringsvogn, entrémøbel eller som sidebord i stuen. Det måler 74 centimeter i højden, 66 centimeter i længden og 55 centimeter i bredden. Udover bordpladen er der monteret en bundhylde med en holder, der eksempelvis kan bruges til aviser eller ugeblade.

Detaljer:

 • Mål: H74 x L66 x D55 cm.
 • Materialer: Stål

Se pris på Gubi Matégot Trolley hos Livingshop

Bloomingville rullebord i bambus og rundt design

Bloomingville-Bambus-RullebordDette smukke rullebord fremstår naturligt og rustikt i sit cylinderformede design og fine detaljer. Det er designet af danske Bloomingville og lavet i massiv bambus, som er et bæredygtigt materiale. Det særlige ved bambus er at det ikke er en “rigtig” træsort, men dets egenskaber er nøjagtigt som en almindelig træsort. Således får du et meget robust rullebord i nogle meget smukke naturlige nuancer.

Bambus-rullebordet har hjul monteret på alle fire ben, og det kan med fordeles benyttes som serveringsvogn eller til dekoration i eksempelvis køkkenet, stuen, entréen eller lignende. Det måler nøjagtigt 50 centimeter i diameter og har en god højde på 81 centimeter, hvilket gør det særdeles velegnet til brug ved spisebordet.

Detaljer:

 • Mål: Ø50 x H81 cm.
 • Materialer: Bambus

Se pris på Bloomingville rullebordet hos Unoliving

By Lassen Anoon – serveringsvogn med aftagelig bakke

by-lassen-anoon-rullebord

Denne smukke serveringsvogn adskiller sig fra andre rulleborde, ved at have en aftageliv serveringsbakke som både er smart og funktionel.

Serveringsvognen blev oprindeligt tegnet helt tilbage i sommeren 1943, og skulle dengang fungere som thevogn hos velhavende familier. Over 70 år senere er vognen nu at finde i forretninger, og den er stadig lige så dekorativ som dengang.

Rullevognen har flotte krom hjul, et sort stel med grå bakker og en midterhylde i sort. Den er lavet af lakeret stål og kan bruges til mange forskellige formål. Brug den eksempelvis til servering, eller sæt den i et hjørne med en potteplante eller lampe.

Detaljer:

 • Mål: B73 x D41 x H72 cm.
 • Materialer: Stål

Se pris på By Lassen Anoon serveringsvognen hos Luxo Living

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar