Med polyrattan havemøbler behøver du ikke tænke på vedligeholdelse. Materialerne er nemlig stort set uforgængelige, og de skal hverken slibes eller have regelmæssig behandling. Tør blot over med en opvredet klud, og dine polyrattan havemøbler vil stå som nye.

Polyrattan er en syntetisk flet, som typisk er monteret på et stel af aluminium eller rustfrit stål. Det er en god og holdbar løsning til den travle familie, der bare gerne vil nyde sommeren i ro og mag.

Til denne artikel har vi fundet 9 flotte sæt polyrattan havemøbler, og du kan se dem alle herunder:

Cinas Toscany/Chester – hvide polyrattan havemøbler

Toscany-Chester-Polyrattan-HavemoeblerDette sæt består af et flot bord med hvidt aluminiumsstel og bambusplanker på toppen, samt stole i hvid polyrattan. Der er havemøbler til i alt 6 personer i dette sæt, og således har du plads til hele familien omkring bordet.

Cinas står bag dette polyrattan havemøbelsæt, som har et fint miks af moderne og klassiske tendenser i designet. Stolene har høje ryglæn og armlæn så man sidder komfortabelt, og kombinerer du med hynder bliver oplevelsen endnu bedre.

Da bordpladen er lavet af massiv bambus, må der påregnes en smule vedligeholdelse af denne. Derudover kræver stolene ikke anden vedligeholdelse end rengøring med en opvredet klud.

Detaljer:

 • Mål – bord: L220 x B100 x H74 cm.
 • Materialer: Polyrattan, bambus og aluminium
 • Farver: Hvid

Se pris på Toscany/Chester-sættet hos Unoliving

Lillia – polyrattan havemøbler med sofa og 2 lænestole

Lillia-Polyrattan-HavemoeblerDette sæt polyrattan havemøbler er perfekt til loungeområdet. Det består af en 2-personers sofa, 2 stole og et bord, alt sammen i grå polyrattan med grå hynder og polywood-planker på bordet.

Sættet fremstår i et klassisk og eksklusivt design, der matcher den store eller lille have perfekt. Prøv også at placere sættet på en større altan eller tagterrasse – her vil det også passe godt ind.

Da sættet er lavet af aluminium monteret med polyrattan, kræves der ingen anden vedligeholdelse end rengøring med en opvredet klud. Hav blot i tankerne at hynderne skal kunne opbevares tørt, når de ikke bruges.

Detaljer:

 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Grå

Se pris på Lillia-sættet hos Unoliving

Lotte – grå polyrattan havemøbler med nonwood bord

Lotte-Polyrattan-HavemoeblerHvis du er vild med kombinationen af polyrattan og nonwood, så er Lotte det perfekte sæt til dig. Her får du en kombination af polyrattan stole og bord med nonwood, begge med stel af grå/børstet aluminium.

Havestolene til dette sæt er justerbare i ryggen, og du kan derfor lægge ryggen tilbage hvis du ønsker en mere afslappet siddestilling, eller du kan rette ryggen helt op når i sidder og spiser omkring bordet.

Havebordet har et smart udtryk med skjult tillægsplade, som nemt vippes op og tages i brug efter behov. Med tillægspladen monteret kan bordet forlænges med en meter, så det måler 3 meter i alt.

Da havemøblerne i dette sæt er lavet i en kombination af polyrattan, nonwood og aluminium, kræves der ingen løbende vedligeholdelse. Du behøver derfor blot at tørre af med en opvredet klud, når du føler der er behov for det.

Detaljer:

 • Mål – bord: 200/300 x 100 cm.
 • Materialer: Polyrattan, nonwood og aluminium
 • Farver: Grå

Se pris på Lotte-sættet hos Havemøbelland

Johanne – sorte polyrattan havemøbler med 10 stole

Johanne-Polyrattan-HavemoeblerHer er det perfekte sæt polyrattan havemøbler til dig, der ønsker fleksibel bordplads og praktiske stabelstole. Johanne-sættet består af 10 sorte polyrattan stole med lav ryg og armlæn, samt bord der kan forlænges med op til 120 centimeter. Dermed er familiehyggen sikret, når du har forældre og svigerforældre på besøg.

Sættet leveres med 10 stole, som har polyrattan monteret på et aluminiumsstel. Der er behagelige ryg- og armlæn på dem alle, og der kan med fordel tilkøbes hynder hvis du ønsker en mere behagelig siddeoplevelse. Bordet har ligeledes et stel i aluminium, hvorpå der er monteret sorte nonwood-lameller.

Hele sættet er komplet vedligeholdelsesfrit, og kræver derfor ikke anden rengøring end en opvredet klud ved behov.

Detaljer:

 • Mål – bord: 222/282/342 x 100 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på Johanne-sættet hos Havemøbelland

Dala 200 Paris – sorte polyrattan havemøbler og bord i teak

Dala-200-Polyrattan-HavemoeblerDette sæt er den ultimative kombination af polyrattan havemøbler og eksklusive naturmaterialer. Der medfølger 4 stole i sort polyrattan og et bord med aluminiumsstel og bordplade i massiv teak. Dermed får du det bedste fra to verdener: Vedligeholdelsesfri stole, og et bord der er meget kønt at se på.

Bordet leveres med udtræk, og kan forlænges fra 150 centimeter op til 200 centimeter. Dermed kan du få plads til op mod 8-10 personer rundt om bordet, hvis du køber ekstra stole. Stolene er lavet i aluminium monteret med sort polyrattan, og ryggen kan justeres op eller ned efter dit humør. Således kan du både sidde oprejst når du spiser, eller tilbagelænet når du ønsker at tage en slapper.

Dette polyrattan havemøbelsæt kræver ikke megen vedligeholdelse, da teak er et meget taknemmeligt og robust materiale. Du kan dog med fordel slibe det med finkornet sandpapir og give det en gang olie, hvis du ønsker at bibeholde den gyldne kulør. Hvis ikke, vil træet få en flot naturlig patina i gråbrune nuancer.

Detaljer:

 • Mål: Bord 150/200 x 96 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og teak
 • Farver: Sort og teak

Se pris på Dala 200 Paris-sættet hos Havemøbelland

Ardo – sorte polyrattan havemøbler til 2 personer

Siri-Ardo-Polyrattan-HavemoeblerArdo er et lille hyggeligt sæt havemøbler, bestående af 2 polyrattan stole og et bord med nonwood lameller. Det lille sæt passer perfekt ind i det hyggelige cafémiljø på altanen, hyggekrogen i hjørnet af haven, eller hvor du ellers måtte ønske ekstra plads til hygge.

Stolene til dette sæt er lavet i et let design med sort aluminiumsstel monteret med sort polyrattan. Der er armlæn og en halvhøj ryg, så du kan sidde komfortabelt og nyde det gode vejr. Bordet er ligeledes lavet med et sort aluminiumsstel monteret med nonwood lameller, og dermed er havemøblerne totalt vedligeholdelsesfri. Du behøver derfor ikke gøre andet end at tørre dem af med jævne mellemrum.

Der kan tilkøbes passende hynder i forskellige farver, så du kan højne siddekomforten.

Detaljer:

 • Mål: Bord: 70 x 70 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på Ardo-sættet hos Havemøbelland

Chinet – polyrattan havemøbler med kvadratisk bord

Chinet-Polyrattan-HavemoeblerChinet er et hyggeligt lille sæt polyrattan havemøbler, som består af 4 stole og et kvadratisk bord på 90 x 90 centimeter. Der er således lagt op til caféstemning i det lille hyggehjørne eller på altanen, hvor bord og stole kan stå uden at fylde for meget.

Stolene er lavet i en slidstærk kvalitet. De består af et sort aluminiumsstel monteret med sort polyrattan, og bordet er ligeledes lavet med et aluminiumsstel og vedligeholdelsesfri nonwood lameller.

Havemøbelsættet er velegnet til små hyggestunder, men også til servering af lette anretninger samt morgen- og eftermiddagskaffe.

Detaljer:

 • Mål: Bord 90 x 90 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på Chinet-sættet hos Havemøbelland

Siri Ardo – billige polyrattan havemøbler med nonwood bord

Ardo-Polyrattan-HavemoeblerDette sæt er en perfekt kombination af flotte polyrattan havemøbler med et tvist af nonwood og børstet aluminium. Stolene er de lette Ardo-stole lavet af aluminium og grå polyrattan, mens bordet er et anderledes og mere eksklusivt design med børstet aluminiums stel og lameller af  grå nonwood.

Det lille Siri Ardo sæt er perfekt til altanen, hyggekroen eller den lille forhave, hvor morgenkaffen kan nydes i fred og ro. Der kan med fordel tilkøbes hynder hvis siddekomforten ønskes højnet, og hele sættet er komplet vedligeholdelsesfrit.

Detaljer:

 • Mål: Bord 70 x 70 cm.
 • Materialer: Aluminium, polyrattan og nonwood
 • Farver: Grå

Se pris på Siri Ardo-sættet hos Havemøbelland

Cone – polyrattan havemøbler til loungeområdet

Cone-Polyrattan-HavemoeblerHer får du en komplet løsning til loungeområdet, indeholdende polyrattan havemøbler i en god kvalitet. Cone er navnet på dette sæt, som består af 2 elegante stole med sorte hynder og et lille rundt bord med glasplade. Det er et flot og eksklusivt lille sæt, som med fordel kan bruges på enten altanen eller hyggehjørnet.

Havemøblerne er lavet i aluminium, hvorpå der er monteret sort polyrattan. Hynderne er betrukket med sort canvas stof, som er robust og holder til lidt af hvert. Stolene er afrundede og kan stables, så de ikke optager unødig plads under opbevaring.

Detaljer:

 • Mål: Bord Ø50 cm. Stole Ø67 cm.
 • Materialer: Aluminium og polyrattan
 • Farver: Sort

Se pris på Cone-sættet hos Havemøbelland

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer, med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar