Et plantebord er uundværligt, når du skal arbejde med planterne i eller udenfor drivhuset. Det kan desuden bruges til opbevaring af dine mest brugte redskaber, blomsterkrukker, vandkande og andre ting, som er rare at have ved hånden.

Til denne artikel har vi fundet 6 smarte planteborde i forskellige materialer – se dem herunder:

Plantebord i galvaniseret stål med 2 hylder

Staal-PlantebordDette plantebord er smart til mange forskellige ting. Det er nemt at holde rent da det er lavet af galvaniseret stål, og så er der underhylde som blandt andet kan bruges til opbevaring af krukker og andre ting.

Bordpladen på plantebordet er lavet af en perforeret stålplade, så vand og andet skidt ikke kan ligge og samle sig. Det er således et rigtig godt plantebord, da det er nemt at vedligeholde.

Udover at fungere som plantebord kan du med fordel bruge det som anretterbord i forbindelse med grillen. Det kan tåle at stå ude hele året i al slags vejr, men du kan også stille det i drivhuset og bruge det når du skal arbejde med dine planter. Det har en god bredde på 110 centimeter og en højde på 90 centimeter, hvilket svarer til køkkenbordet. Dermed har du en god arbejdshøjde ved plantebordet, når du skal håndtere planter og andre ting.

Detaljer:

 • Mål: B110 x D40 x H90 cm.
 • Materialer: Varmgalvaniseret stål

Se pris på plantebord i stål hos Huskhaven

Sika-Design Titan – flot plantebord med hjul og opbevaring

Titan-PlantebordTitan er et elegant plantebord, som kan bruges til opbevaring af alt fra redskaber til krukker. Der er nemlig både en underhylde og 3 skuffer, som du kan bruge hvis du gerne vil gemme dine ting væk i en flot og praktisk løsning.

Plantebordet er lavet af danske Sika-Design, som er specialiseret i designermøbler til haven. De laver blandt andet havemøbler i de stærke Sika-fibre, som er mage til polyrattan. Plantebordet har således et stel af galvaniseret stål monteret med brune Sika-fibre, som tilsammen udgør en stærk og holdbar løsning.

Der er monteret hjul på to af benene, og i hver side af plantebordet er der et stort håndtag. Disse kan både bruges når du skal flytte plantebordet eller til ophængning af dine mest brugte haveredskaber. Der er en glasplade på underhylden, og der kan desuden tilkøbes en glasplade til bordet hvis dette ønskes.

Detaljer:

 • Mål: B92 x D40 x H88 cm.
 • Materialer: Varmgalvaniseret stål og polyrattan

Se pris på Titan plantebordet hos Unoliving

Plus plantebord af stål og ubehandlet træ

Plus-Natur-Tralle-PlantebordDette plantebord er bygget op om nye trætraller, som du kender fra byggepladsernes stilladser. Her er de dog lavet af nyt træ, som ikke har været behandlet tidligere. Stellet er desuden lavet af varmgalvaniserede stålrør, som bidrager til det rå og industrielle udseende.

Gennem den seneste tid er planteborde og andre møbler i denne stil blevet mere og mere populære. Det er nemlig moderne at finde møbler som måske tidligere har haft en helt anden funktion, hvorefter man bruger dem i en ønsket sammenhæng. Således er dette plantebord blevet til, ved at sammensætte forskellige elementer, der oprindeligt har haft en helt anden funktion.

Plantebordet har en god arbejdsbredde på 140 centimeter, og med en underhylde har du krukker og andre fornødenheder lige ved hånden. Dermed bliver det nemt at arbejde ved plantebordet når du eksempelvis skal plante om eller lave andre praktiske ting.

Trætrallerne fremstår i ubehandlet massiv fyr, hvorfra der må påregnes harpiksudtræk med tiden. Derfor er det bedst at placere plantebordet i et drivhus eller give det en gang træbehandling, hvis du ønsker at sætte det udenfor.

Detaljer:

 • Mål: B140 x D49 x H90 cm.
 • Materialer: Varmgalvaniseret stål og fyr

Se pris på Plus plantebordet hos Unoliving

Plus plantebord i sortmalet træ

Plus-Rustik-Sort-PlantebordDette plantebord er lavet i sortmalede trætraller, som er holdt i et meget simpelt design. Således består plantebordet ikke af andet end trætraller, som både udgør bordplade og -ben.

Det sorte plantebord er perfekt til dig der ønsker at have fri opbevaringsplads under det. Her kan du nemlig selv vælge om du vil have kasser eller krukker stående direkte på jorden, eller om du blot vil holde pladsen fri for et mere minimalistisk look.

Det sorte plantebord er ikke så højt som andre typer, og du skal derfor påregne at skulle arbejde ved en højde på 72 centimeter. Det er dog ikke et problem for de fleste, men er du meget høj kan det anbefales at vælge et plantebord som er mere end 90 centimeter højt.

Fordelen ved et sort plantebord af trætraller er at det har et mere eksklusivt udtryk, sammenlignet med ubehandlede borde. Det vil således tage sig flot ud som del af en moderne og eksklusiv indretning af drivhuset eller terrassen.

Detaljer:

 • Mål: B138 x D49 x H72 cm.
 • Materialer: Sortmalet fyr

Se pris på det sorte Plus plantebord hos Unoliving

Plus plantebord af træ med hjul

Plus-Tralle-Med-Hjul-PlantebordDette plantebord er perfekt, hvis du ønsker en mobil og funktionel løsning. Det har nemlig hjul på alle fire ben samt underhylde, så du nemt kan flytte det rundt og få optimal plads til opbevaring.

Plantebordet er lavet i lyse traller, som ikke er behandlet hos producenten. Du kan således sætte dit eget personlige præg på plantebordet, eller blot lade det være som det er. Med tiden vil der kunne opstå udtræk af harpiks fra træet.

Stellet på trætrallerne består af varmgalvaniserede stålrør, som bidrager til det industrielle og rå look. Plantebordet er med andre ord perfekt til dig der ønsker at indrette din terrasse eller drivhus i en rustik og rå stil, hvor møblerne også gerne må være funktionelle og lette at arbejde med.

Højden på dette plantebord er på 90 centimeter, hvilket betyder at det er nemt at arbejde ved. På underhylden kan du placere alt fra krukker og potter til kasser med haveredskaber, og du kan med fordel sætte et par kroge i siden af plantebordet til opbevaring af dine mest brugte redskaber.

Detaljer:

 • Mål: B140 x D49 x H90 cm.
 • Materialer: Varmgalvaniseret stål og fyr

Se pris på Plus plantebord med hjul hos Unoliving

Plus plantebord af træ med underhylde

Plus-Moerkt-PlantebordDette plantebord er lavet af trætraller, som er blevet behandlet i drivtømmer-look. De ser derfor mørkere ud end normalt, hvilket det giver dem et moderne look, som passer godt ind i den nordiske indretning. Du kan derfor med fordel benytte plantebordet i såvel drivhuset som på terrassen, hvor det vil pynte og skabe en rustik atmosfære.

Plantebordet er smart og praktisk i brug, da det har en underhylde til opbevaring af krukker og potter. Det har desuden god plads på selve bordet, hvor du kan stå og arbejde med dine planter eller hvad du ellers ønsker at bruge det til.

Arbejdshøjden er på 72 centimeter, hvilket svarer til højden på et spisebord. Du bør derfor overveje om det er en optimal højde for dig, eller om du hellere bør vælge en af de højere varianter.

Detaljer:

 • Mål: B138 x D49 x H72 cm.
 • Materialer: Fyr

Se pris på det mørke Plus plantebord hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer, med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar