Skal du indrette et nyt soveværelse? Natbordet udgør sammen med sengen den centrale del af soveværelset, og giver dig god plads til opbevaring af såvel bøger som lampe og vækkeur.

Vi har fundet 20 flotte natborde i forskellige stilarter, så du kan blive inspireret. Se dem herunder, og begynd at drømme:

Bloomingville Sleep – lille natbord i kejsertræ

bloomingville-sleep-natbordDet lille Sleep-natbord er lavet af kejsertræ og designet med rå ubehandlede overflader. Dog er selve rammen malet udvendigt, ligesom det nederste af de runde ben også er malet. Natbordet fås således enten med hvid eller sort maling, alt efter om du foretrækker en lys eller mørk indretning.

Natbordet er perfekt til det lille og moderne indrettede soveværelse, men du kan også sagtens bruge det som et lille sidebord eller lignende. Det har en enkelt skuffe til opbevaring af alt fra læsebriller til andre småting, og bogen kan du lægge på hylden over skuffen. På selve bordet er der rigeligt med plads til vækkeuret og en lille natlampe.

Bloomingville Sleep måler 50 centimeter i højden og har en bredde på 45 centimeter.

 • Mål: H50 x B45 x D30 cm.
 • Materialer: Kejsertræ

Se pris på Bloomingville Sleep-natbordet hos Little Things

Gråt natbord med 2 ben fra Bloomingville

bloomingville-natbord-2-ben

Dette grå natbord fra Bloomingville er det perfekte valg, hvis du søger et simpelt og pladsbesparende lille bord. Det står kun på to ben og forestiller en halvcirkel, hvorpå der er plads til det mest nødvendige – eksempelvis dit vækkeur/smartphone og en lille lampe.

Natbordet kan også bruges som et lille bord i entréen eller som sidebord i stuen. Der er med andre ord mange muligheder. Det er lavet af massivt træ som er malet gråt, men fødderne er holdt umalede op til cirka 15 centimeter af benene. Det giver et flot farvespil, og gør natbordet velegnet i den moderne nordiske indretningsstil.

Det lille natbord har en højde på 50 centimeter og en bredde på 40 centimeter.

 • Mål: H50 x B40 x D20 cm.
 • Materialer: Træ
 • Varianter: Hvid, grå eller rosa

Se pris på det lille grå Bloomingville-natbord hos Little Things

Natbord i asymmetrisk design med 4 skuffer

natbord-med-4-hvide-skuffer

Hvis du har et brændende ønske om at bryde normen og de rette linjer, så er dette asymmetriske natbord det perfekte valg. Det er desuden velegnet til placering ved en høj seng, da det er 65 centimeter højt.

Natbordet står på 4 skrå ben, og designet minder mest af alt om 4 skuffer i forskellige størrelser, som er placeret ovenpå hinanden. Skufferne er hvide, mens stellet er i askefiner. I hver skuffe er der lavet runde huller til greb, hvilket passer perfekt til natbordets design.

Udover højden på 65 centimeter måler natbordet 45 centimeter i bredden og 29,5 centimeter i dybden.

 • Mål: H65 x B45 x D29,5 cm
 • Materialer: Ask finer og MDF

Se pris på det asymmetriske natbord hos Coop

Bordsæt med sort stel og bakker i kobberlook

natbord-sort-kobber

Kobber og mørke farver oplever sammen med rå træelementer en stigende popularitet i øjeblikket. Og det er ikke helt uden grund, for kobber giver et smukt varmt skær i hjemmet. Af samme grund er kobberelementer velegnede til placering i soveværelset, hvor der ønskes en hyggelig atmosfære med en dæmpet belysning.

Dette sæt er egentlig designet til placering i stuen, men de er også velegnede til brug som natborde i det rummelige soveværelse. De to borde har forskellige størrelser, så du slipper for at det hele er så symmetrisk og stringent.

Stellet på de to natborde er lavet i sortmalet metal, hvorpå der er monteret en bakke i kobberlook. Det store bord måler 60 x 60 centimeter og det lille bord måler 50 x 50 centimeter.

 • Mål – stort natbord: H43 x B60 x D60 cm.
 • Mål – lille natbord: H40 x B50 x D50 cm.
 • Materialer: Metal

Se pris på sættet med 2 natborde i kobberlook hos Coop

Natbord i massiv eg med 3 skuffer

natbord-eg-3-skuffer

Hvis du er til et mere klassisk look og rene rå materialer, så er dette natbord et godt valg. Det er både designet og produceret i Danmark, og fremstår robust med 3 skuffer og rigtige metalgreb. Alt i massiv eg.

Natbordet kan med fordel placeres ved siden af den høje seng, da det måler 60 centimeter i højden. Det er ligeledes perfekt til dig der har behov for opbevaring ved siden af sengen, da skufferne gør det muligt at opbevare alle fornødenhederne på en nem og overskuelig måde.

Natbordet har en bredde på 46 centimeter og en dybde på 40 centimeter, og du kan vælge imellem en variant i ubehandlet egetræ og en variant i oliebehandlet egetræ.

 • Mål: H60 x B46 x D40 cm.
 • Materialer: Egetræ
 • Varianter: Ubehandlet eller oliebehandlet egetræ

Se pris på natbord i massiv eg hos Bordeogstole

Trick Table – asymmetrisk natbord fra Gejst

Det usædvanlige Trick Table bord fra Gejst skiller sig ud med sit design. Klik og se flere billeder.

Et særdeles spændende lille natbord fra Gejst, hvor der eksperimenteres med asymmetriske former og spændende materialer.

I og med at det er designet med asymmetriske former, kan det ved første øjekast se skævt ud, men det er blot en optisk illussion, som er med til at skabe en spændende atmosfære i rummet.

Dette natbord kan bruges i flere rum, og er eksempelvis også brugbart som et lille sidebord ved sofaen, hvor der kan opbevares fjernbetjeninger såvel som de seneste ugeblade i de to hylder under selve bordpladen.

 • Mål: H55 x B40 x D40 cm.

Se pris på Gejst Trick Table hos Byflou

Cutter – alsidigt natbord fås i eg eller teak

Trip Trap Cutter kan bruges til rigtig mange formål og er smukt som natbord. Klik og se flere farver.

Møbler og indretningsartikler fra Trip Trap behøver stort set ingen introduktion. Vi kender stort set alle Trip Trap her i Danmark, og det er der en grund til.

I mange år har Trip Trap fremstillet møbler og indretningsartikler i uovertruffen kvalitet, og med deres eftertragtede mærke påmonteret. Det er en garanti for høj kvalitet i sig selv, når møblerne kommer fra Trip Trap.

Her er det Cutter-serien vi kigger på, og den er særligt karakteristisk på grund af den rillede overflade. Dette lille natbord vil se fantastisk ud i det skandinaviske hjem, hvor der er indrettet med fokus på holdbarhed og kvalitetsmaterialer.

 • Mål: H43,5 x B40 x D40 cm.
 • Materialer: Massiv eg eller Teak
 • Farver: Sort eg, eg eller teak

Se pris på Trip Trap Cutter hos Livingshop

Kabinet – nordisk inspireret natbord fra Ferm Living

Ferm Living Kabinet er flot som natbord, og smart på mange måder. Klik og se alle farverne.

Dette smukke natbord fra Ferm Living udmærker sig ved at have en række helt exceptionelle små detaljer, som ikke ses på mange natborde. Selve skabsstellet er fremstillet af massiv eg, mens skabslågen er fremstillet af pulverlakeret metal med et lille dørgreb i læder. De slanke runde ben er desuden også i metal.

Natbordet fra Ferm Living passer fantastisk ind i det moderne indrettede soveværelse, men har også en vis form for retro-charme over sig. Man skal dog ikke betvivle Ferm Livings hensigter, som er at skabe moderne møbler efter skandinaviske designprincipper. Og med dette natbord såvel som mange af deres andre møbler, så lykkes det ganske godt.

 • Mål: H57 x B36 x D33 cm.
 • Materialer: Metal, Eg, Læder
 • Farver: Mint, grå eller blå

Se priser på Ferm Living Kabinet hos Byflou

The Cube – kvadratisk natbord af marmor og egetræ

Kristina-Dam-The-Cube-Natbord
The Cube bordet fra Kristina Dam er kvadratisk og har en bordplade af smuk marmor. Klik og se farverne.

Utroligt specielt og flot lille natbord, som er fuldstændig kvadratisk på alle leder og kanter.

Natbordet med det sigende navn ‘The Cube’ er udskåret af det robuste og smukke egetræ, mens bordpladen er af det pureste marmor. Marmoren har en grøn nuance, hvilket gør natbordet lidt spændende.

Dette natbord er velegnet til det ultramoderne hjem, hvor der er minimalt indrettet, men med gode møbler.

 • Mål: H42 x B42 x D42 cm.
 • Materialer: Egetræ med hvid marmor, grøn marmor eller sort marmor

Se pris på The Cube-natbordet hos Livingshop

Tablo – rundt natbord fra Normann Copenhagen

Normann-Tablo-BakkebordDette bord er indbegrebet af moderne nordisk indretning. De tre ben står i massiv ubehandlet ask, og bordpladen med de runde former har fået en sort lakering.

Bordet har en fin diameter på 50 centimeter, hvilket er rigeligt til de fleste. Højden er desuden på 42 centimeter, hvilket blandt andet er passende til boksmadrasser og de fleste andre sengetyper. Derudover kan Tablo også bruges som sidebord eller som supplement til sofabordet i stuen.

Tablo-bordet er tegnet af Wiig Hansen for Normann Copenhagen.

 • Materialer: Massiv ask og komposittræ
 • Mål: Ø50 x H42 cm.

Se pris på Normann Copenhagen Tablo natbordet hos Livingshop

Tray Table – sort natbord i kvadratisk design fra HAY

Hay-Tray-Table-NatbordDette lille bord fra Hay kan blandt andet bruges som natbord, da det stilrene og kvadratiske design gør det anvendeligt til mange formål.

Designet er typisk for Hay, der har fokus på nordiske trends og tendenser, der lige for tiden betyder rå minimalisme og gode materialer i naturlige og ikke så prangende farver.

Hay Tray Table er fremstillet i stol, som efterfølgende har fået en sort eller hvid pulverlakering. Du kan således vælge mellem et sort eller hvidt natbord i dette design.

 • Materialer: Stål
 • Mål: H40 x B40 x D40 cm.

Se pris på Hay Tray Table natbordet hos Trendbazaar

Fionia – sammenklappeligt natbord i massiv eg fra Trip Trap

Trip-Trap-Fionia-Natbord
Trip Trap – Fionia. Et lille fikst natbord i massiv eg.

Dette smukke natbord fra Trip Trap er fremstillet i de bedste materialer og reneste træsorter. På billedet er Fionia-natbordet i massi eg, og du kan desuden bruge det som en taburet eller et lille fikst sidebord i stuen.

Trip Trap Fionia kan klappes sammen hvis du kun bruger det i perioder, og derudover giver de krydsede ben mulighed for opbevaring af eksempelvis ugeblade eller dagens avis.

 • Materialer: Massiv eg
 • Mål: B40 x D33,5 x H44 cm.

Se pris på Trip Trap Fionia natbordet hos Livingshop

Elise – hvidt natbord med 2 skuffer

Elise-Natbord
Elise er et simpelt natbord i hvidt design med 4 ben i massiv ask. Klik og se mere.

Det hvide Elise natbord er lavet i et simpelt design med en stor og en lille skuffe foran. Det er således velegnet til dig der helst vil gemme dine ting væk i stedet for at have dem liggende fremme, og der er god plads i de to skuffer.

Selve natbordet har et stel og skuffer af hvidlakeret MDF, hvorpå der er monteret 4 ben i massiv ask. Benene er skråtstillede og slanke hvilket giver et flot og stilrent udseende, som passer godt ind i den moderne nordiske indretning.

Natbordet måler 60,5 centimeter i højden, 42 centimeter i bredden og 38 centimeter i dybden. Det er således diskret i størrelsen og passer fint ind på de fleste soveværelser.

 • Mål: H60,5 x B42 x D38 cm.
 • Materialer: MDF og massiv ask

Se pris på Elise-natbordet hos BOBO

Delta – billigt natbord med skuffe og hylde

Delta-NatbordDelta natbordet står på fire ben af massiv eg, og har et klassisk design i en moderne fortolkning. Dette design er på vej tilbage til folks hjem, som blander det med ultramoderne elementer i den nye nordiske indretningsstil.

Delta-serien udgør desuden en række andre billige møbler til både stuen, soveværelset og andre rum, og du kan således ensrette den indretningsstil.

Fronten af natbordet har en skuffe øverst med en front i egetræslook, samt et åbent opbevaringsrum nederst. Højden er på 49,7 centimeter, hvilket passer fint til en boksmadras.

 • Mål: H49,7 x D39,05 x B50,1 cm.
 • Materialer: Massiv eg og komposittræ

Se pris på Delta-natbordet hos Unoliving

Print – natbord med metal front og råt udseende

Print-NatbordDette natbord har et fedt udseende med en kombination af lakeret mangotræ og jern.

Når du nærstuderer dette natbord vil du se at det er fyldt med rå detaljer. Hele vejen rundt om skufferne er der spændende detaljer, og de robuste ben fremstår også med rå og ufine detaljer.

Hvis du kan lide det rustikke og naturlige, så er Print natbordet et godt valg. Det står i skærende kontrast til det rene og pæne, og du vil med sikkerhed kunne skabe et rum med en spændende atmosfære. Print natbordet har en højde på 62 centimeter, hvilket passer fint til de fleste typer senge.

 • Mål: H62 x D35 x B45 cm.
 • Materialer: Mangotræ og jern

Se pris på Print natbordet hos Unoliving

Valencia – hvidt natbord til væggen

Valencia-NatbordHvis du kan lide rene linjer og væghængte møbler, så er Valencia natbordet et godt valg. Det lave natbord kan således både placeres på gulvet, men det kan også væghænges.

Det smarte ved at vælge et væghængt natbord er at du kan frigøre plads på gulvet, og så bliver det nemt at holde rent. Det kan især være gavnligt hvis du lider af visse former for allergi, da ophobet støv kan være meget generende.

Valencia er fremstillet af MDF med en hvid overflade, og det er således lyst og nemt at holde rent. Det kræver ingen vedligeholdelse eller pleje, og designet er tidløst. En enkelt skuffe uden greb giver dig mulighed for at opbevare dine natlige fornødenheder i nærheden af sengen, og så er der en praktisk aflægningsplads øverst. Du kan med fordel tilkøbe nogle lave bordben efter eget valg, hvis du alligevel ønsker at placere natbordet på gulvet og gerne vil have det lidt op i højden.

 • Materialer: MDF
 • Mål: H25 x D28 x B33 cm.

Se pris på Valencia-natbordet hos Unoliving

Paris – hvidt natbord i klassisk design med 2 skuffer

Paris-Natbord
Et klassisk lille bord med skuffer i Paris-serien. Klik og se alle billederne.

Dette natbord er både smukt og klassisk i sin stil. Det er velegnet i den klassiske og herskabelige indretningsstil, hvor man typisk ser møbler med kraftige udskæringer.

Natbordet fremstår med en smuk udskæring, som står knivskarpt rundt i alle kanter og sider. Det smukke bord er ikke særlig højt, og så er det udstyret med to skuffer, der hver har et lille antikt-lignende metalgreb, hvilket understreger det herskabelige og klassiske design.

Paris natbordet er til dig der søger en mere herskabelig stemning i hjemmet, hvor der sættes pris på klassisk indretningsstil.

 • Mål: H49,3 x L40 x B62,6 cm.
 • Materialer: Komposittræ

Se pris på Paris natbord hos Unoliving

Emmaboda – højt natbord med hvid ramme og bord i eg

Emmaboda-Natbord
Smukt og slankt natbord i en god højde. Klik og se flere billeder.

Vi bevæger os lidt mere over i den klassiske skandinaviske indretningsstil med dette natbord, som er en høj model med en smuk bordplade i naturligt træ-look samt et hvidmalet stel.

Natbordet fremstår smukt og slankt, og stellet er fremstillet i hvidmalet MDF, så det er nemt at samle i moduler.

Emmaboda-natbordet har en enkelt lille skuffe med et flot metal-greb, samt en smart underhylde. Den gode højde på bordet gør det ideelt til brug sammen med en højere seng, men du kan også bruge bordet som et lille sidebord eller lignende.

 • Mål: H75 x L38 x B38 cm.
 • Materialer: MDF og egetræ

Se pris på Emmaboda natbord hos Unoliving

House Doctor Combi – lille natbord i birketræsfiner

house-doctor-combi-natbord

Med House Doctor Combi får du – som navnet antyder – mange muligheder for at skabe dit eget personlige natbord.

Combi-modulerne fås nemlig i mange forskellige former og størrelser, men her er det altså et natbord med skab vi har udvalgt. Det har vi, fordi det fremstår i råt birketræsfiner, som har fået en UV lakering for et flot og blankt look.

Til dette natbord kan du eksempelvis tilkøbe de hjul, som vises på billedet. Dermed får du et fleksibelt bord med et råt udtryk, som du nemt kan skubbe rundt og placere hvor det passer dig. Af samme grund er natbordet ligeledes perfekt til den lille bolig, hvor små og fleksible møbler er et must.

 • Mål: H50 x B50 x D48 cm.
 • Materialer: Birketræsfiner

Se pris på House Doctor Combi-natbordet hos Luxo Living

Flip Oak Inside – lille natbord til væggen

Munk-Flip-Natbord
Den lille Flip-kasse fra Munk kan både stå og hænge, hvilket er smart hvis pladsen er trang. Klik og se flere billeder.

Det fine lille natbord fra Munk har anderledes detaljer, da det “knækker” i begge sider.

Det er med til at give dette natbord en anderledes og spændende charme, ligesom den flotte detalje med rent egetræ inderst er spændende.

Desuden er det værd at bemærke, at alt efter hvilken side du ser dette natbord fra, så ser formen anderledes ud – der leges med andre ord med sanserne her.

Du kan naturligvis montere Flip bordet i alle fire retninger, så du vælger selve hvad vej de skal monteres.

 • Mål: H33 x B25 x D29,5 cm.
 • Materialer: Massiv eg

Se pris på Munk Flip Oak Inside hos Luxo Living

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

Skriv en kommentar