Med en loungestol får du mulighed for at indrette rummet hyggeligt og eksklusivt. King-size stolene ser godt ud og skaber den helt rette stemning i rummet, hvor der skal være plads til afslapning og fordybning.

Vi har besøgt en række netbutikker og fundet vores 22 favorit-loungestole. Se listen herunder:

Rund rattan loungestol fra Hübsch

rund-rattan-loungestol-hubsch

Denne runde loungestol er det perfekte valg, hvis du ønsker en kombination af det moderne og det rustikke.

Loungestolen fra Hübsch er lavet af sort rattan, og et lammeskind vil passe perfekt sammen med stolen, hvis du ønsker at øge komforten og peppe udseendet lidt op.

Den sorte rattan er monteret på et sort metalstel, og stolen fremstår således rustik hvis den får lov at stå alene. Det er en perfekt stol til placering i en hyggekrog eller – eksempelvis – som pynt i soveværelset.

 • Fremstillet af rattan og metal
 • Kan med fordel kombineres med et skind

Se pris på den runde Hübsch loungestol hos Little Things

House Doctor Kawa – rustik loungestol i rattan og metal

house-doctor-kawa-loungestol

Kawa-loungestolen har et flot og meget råt udseende, der kommer til udtryk i materialerne, som består af rattan monteret på et metalstel. Kombinationen af mørk og lys rattan giver et flot spil i kontrasterne, og du kan med fordel købe et par pyntepuder til denne loungestol eller lade den stå alene hvis du ønsker et råt udtryk.

Loungestolen er lavet af House Doctor, som generelt har fokus på den rå og rustikke stil, der træder frem i alle deres kollektioner.

 • Loungestol i lys/mørk rattan og metal
 • Siddehøjde på 28 cm.

Se pris på House Doctor Kawa-loungestolen hos Little Things

Ina – klassisk loungestol i stof

Ina-loungestolen er lige så simpel som den er flot. Den fremstår i bløde former med inspiration fra den nordiske indretning, som er meget eftertragtet for tiden.

Loungestolen er betrukket med lysegråt stofbetræk, og der er en behagelig siddehynde samt gode armlæn. Det er således en rigtig god og komfortabel loungestol, som passer godt ind i såvel stuen som et repos eller den lille læsekrog.

De fire ben er runde og let skråtstillede for optimal stabilitet. De er lavet i massiv oliebehandlet eg, som har en flot struktur og en mørk glød.

 • Betræk i enten lysegrå eller petrol (se hos forhandler)
 • Ben i massiv oliebehandlet eg

Se pris på Ina-loungestolen hos Wupti

RETROit Cobana – loungestol til brug inde og ude

sackit-retroit-cobana-loungestol

RETROit Cobana er loungestolen til dig, der ønsker at bruge den både inde og ude. Dens design er både let og robust på samme tid, da den er fyldt med giftfri EPS kugler.

Loungestolen laves af SACKit, og den er særdeles velegnet til brug i både stuen, på terrassen eller direkte på græsplænen under dit yndlingstræ. Her kan du læne dig tilbage med den bærbare computer, en god bog eller blot en kop kaffe, og stolen former sig præcist efter din krop.

RETROit Cobana er desuden vandafvisende og dermed nem at holde ren, hvilket er nyttigt hvis der er små børn i familien. Den fås i 9 forskellige farver.

 • Loungestol fyldt med EPS kugler
 • Kan bruges inde og ude
 • Fås i 9 farver

Se pris på RETROit Cobana-loungestolen hos SACKit

L201 -loungestol i massiv teak fra FDB Møbler

l201-teak-loungestol

FDB Møbler har de seneste år været i fuld gang med at relancere gamle møbelklassikere, med inspiration fra 1950’erne hvor de stod bag en række flotte og funktionelle møbler, som senere er blevet ikoner for dansk design.

L201 er tegnet af Thomas E. Alken i 2014, og loungestolen er således en moderne nyudvikling af tankegangen fra den klassiske FDB tegnestue. Den har ryglæn med 3 positioner, så du både kan sidde oprejst eller tilbagelænet.

Loungestolen er lavet af massiv teak, som er et smukt og robust materiale med en varm kulør. Med tiden vil stolen få en fin grå patina, som dog kan undgås ved at behandle den løbende. L201 er en del af FDB Møblers Sammen-serie, som både kan bruges inde og ude.

 • Nyudvikling af 50’er design
 • Fremstillet af massiv teak
 • Ryglæn med 3 positioner

Se pris på L201-loungestolen hos Coop

Suru – loungestol fra FDB Møbler med egetræsben

suru-loungestol

Suru er japansk og betyder “igennem”. Navnet referer til loungestolens smukke design, hvor rygstykket går igennem sædet. Den er designet af Carina Maria, og det er ikke kun navnet der er japansk-inspireret. Formen på stolen er nemlig også hentet fra Japan og japanernes tilgang til møblers form og funktion. Stolen er både åben og omfavnende i dens design, og den passer således perfekt ind i den rummelige entré, hyggehjørnet eller som supplement omkring sofabordet.

Loungestolen har et stel af massiv eg og er betrukket med tekstil i to forskellige farver. Stolen fås i 3 forskellige farvevarianter, og du kan se dem alle hos forhandleren.

 • Japansk inspireret design
 • Stel i massiv eg
 • Fås i 3 farver

Se pris på Suru-loungestolen hos Coop

Acapulco – retro loungestol opkaldt efter ferieby i Mexico

Condesa-Loungestol

Den berømte Acapulco loungestol laves af OK Design og stammer tilbage fra 50’erne, hvor den stod som et helt unikt ikon for den hippeste ferieby i Mexico – kaldet Acapulco. Acapulco-loungestolen blev for alvor berømt da store stjerner som John Wayne, Elvis Presley og John F. Kennedy blev set sidde i den, mens de nød udsigten over  den smukke Acapulco kyst.

Loungestolen er fremstillet i solidt pulverlakeret stål og fås i 4 farver. Sædet er fremstillet af en plast-snøre, der er viklet rundt om stål-stellet.

 • Berømt 50’er design
 • Fremstillet i solidt pulverlakeret stål og plast-snøre
 • Findes i 4 forskellige farver

Se pris på Acapulco-loungestolen hos Livingshop

Hay About A Lounge Chair – loungestol i retro stil med lav ryg

Hay-About-A-Lounge-Chair-Loungestol

I denne Hay loungestol er det de lækre materialer, der går igennem hele designet. Hvor Hay – Hee loungestolen er slank og luftig, er About A Lounge Chair mere robust og rund.

Og netop det runde og robuste design gør at denne loungestol er både tidløs og klassisk i udtrykket, samt særdeles velegnet til den skandinaviske indretning.

Loungestolen er perfekt til placering i et hyggehjørne eller som supplement til sofaen. Fra stolen kan der nydes en god bog i skæret af gulvlampens lys, eller du kan nyde en kop kaffe eller te i en behagelig siddeposition. De runde ben er udskåret af egetræ, som efterfølgende er blevet sæbebehandlet for en lys og blød overflade, mens betrukket er af lækker SteelCut Trio kvalitet.

 • Lækkert gråt tekstilbetræk med ben i massiv eg
 • Designet af Hay

Se pris på About A Lounge Chair-loungestolen hos Trendbazaar

Hay Hee – minimalistisk  loungestol i stål

Hay-Hee-LoungestolDen unikke loungestol fra Hay fremstår slank i pulverlakeret stålskelet. Siddefladen og ryggen er konstrueret med riller, som giver loungestolen et særligt luftigt udtryk.

Loungestolen fra Hay kan placeres både inde og ude, og passer godt ind i mere trange rum, hvor indretningen er simpel og ligetil. Den tager sig flot ud i kombination med plaider eller pyntepuder, ligesom et lammeskind vil se rigtig fint ud hvis det hviler over siddefladen.

Hay – Hee Loungestolen findes i 7 forskellige farver og er ekstra dyb og komfortabel at sidde i.

 • Fremstillet i pulverlakeret stål
 • Fås i 7 farver
 • Designet af Hay

Se pris på Hee-loungestolen hos Trendbazaar

Normann Copenhagen Era – nordisk inspireret loungestol

Normann-Era-Loungestol-Lav-RygDenne loungestol er designet af Simon Legald for Normann Copenhagen. Dens indbydende kurver fremstår bløde og luftige, men også med skarpe linjer langs kanterne.

Era-kollektionen består blandt andet af loungestole med høj og lav ryg, og materialer i flere forskellige farver og typer. Stellet er lavet af massiv egetræ, og benene fremstår naturlige og let skråtstillede. Puden er lavet i formstøbt skum, og sammen med den bløde polstring giver den god siddekomfort.

 • Betræk i flere farver og materialer
 • Ben i massiv egetræ

Se pris på Era-loungestolen hos Trendbazaar

Cane-line Breeze – udendørs loungestol i slidstærkt flet

Cane-line-Breeze-Loungestol

Breeze-serien byder blandt andet på denne smukke og simple loungestol, der både kan bruges inde og ude. Den har et slankt stel af sortlakeret metal og et sæde samt ryglæn af slidstærke Cane-line fibre. Disse fibre gør desuden at loungestolen er næsten vedligeholdelsesfri, og den kræver således kun en aftørring med en fugtig klud i ny og næ.

Loungestolen er lavet af Cane-line, som er eksperter i stilrene kreationer til moderne hjem. Den fås i flere farvekombinationer, og der kan tilvælges matchende hynder i forskellige farver, hvis dette ønskes.

Denne loungestol er ideel til den moderne nordiske indretning, hvor den i al sin enkelthed passer perfekt ind. I samme serie fås både stole, sofaer og borde, som alle kan ses hos forhandleren.

 • Stilrent design
 • Slidstærke Cane-line fibre og metalstel
 • Fås i flere farver
 • Hynder kan tilkøbes

Se pris på Breeze-loungestolen hos Livingshop

House Doctor Woodie – loungestol i massiv teak

House-Doctor-Woodie-LoungestolPå billedet kan det ses hvordan to af disse unikke loungestole kan kombineres og laves til en bænk. Men loungestolen kan også benyttes enkeltvis.

Woodie Teak loungestolen er, som navnet antyder, fremstillet i massiv teak, som er en af de mest hårdføre træsorter vi har på kloden. Fibrene i træet er helt fine og indeholder store mængder naturlig olie, så træet kræver ikke behandling løbende. Teaktræ får dog med tiden en flot grå patinering, såfremt det ikke behandles med olie.

House Doctor loungestolen kan naturligvis bruges både inde og ude, og vil se rigtig flot ud i en rustikt indrettet bolig, hvor der ønskes charme og hyggelig atmosfære.

 • Robust loungestol i massiv teak
 • Også velegnet til udendørs brug

Se pris på Woodie-loungestolen hos Unoliving

Muuto Visu – simpel loungestol af formspændt egetræ

Muuto-Visu-Loungestol

Den utroligt lækre loungestol fra Muuto er både moderne og klassisk i dens fremtoning. De brede og runde former gør at den er rar at sidde i, samtidig med at den passer godt ind i selv store åbne rum.

Visu loungestolen findes i rigtig mange varianter og er fremstillet af formspændt eg, hvilket giver de runde og bløde former. Den findes desuden også med tekstilbetræk eller et sort- eller cognac-farvet læderbetræk.

 • Loungestol af formspændt eg
 • Siddehøjde 37 cm
 • Vælg mellem 14 varianter

Se pris på Visu-loungestolen hos Trendbazaar

House Doctor Retro – loungestol af naturflet med stålstel

housedoctor-retro-loungestolDen smukke Retro loungestol fra House Doctor er fremstillet i et smukt naturligt træflet, der vil få en flot patinering med tiden. Selve stellet er slankt og fremstillet i sortlakeret stål.

Det enkle og rå design passer godt ind i den naturlige og skandinaviske indretningsstil, hvor der er fokus på råmaterialer og kvalitet frem for kvantitet. Retro loungestolen passer perfekt til kaminen eller pejsen, men den vil også tage sig flot ud i et hyggehjørne med en pyntepude, en plaid og en gulvlampe.

 • Loungestol af naturflet og stål
 • Naturflet får med tiden en flot patinering

Se pris på Retro-loungestolen hos Little Things

Cane-line Curve – håndflettet rattan loungestol

Cane-Line-Curve-LoungestolDen helt specielle og meget dekorative loungestol fra Cane-line er oprindeligt designet af Foersom og Hjort Lorenzen. Den er håndflettet af bæredygtigt og naturligt rattan-materiale, hvorfor hver enkelt af disse loungestole er unikke med små forskelligheder.

De sorte bindinger langs alle stolens samlinger giver et spændende og særligt design, og siddekomforten er rigtig god, idet man sidder dybt og med god benstøtte.

 • Loungestol i håndflettet natur-rattan
 • Sædehøjde på 26 cm

Se pris på Curve-loungestolen hos Luxlight

Verner Panton Bachelor – relancering af 50’er loungestol

Verner-Panton-Montana-Bachelor-Loungestol

Designeren Verner Panton står bag mange ikoniske designmøbler og havde blandt andet sin storhedstid i 50’erne, hvor hans designartikler til hjemmet var yderst populære.

De meget efterspurgte møbler er nu blevet relanceret af Montana, hvilket blandt andet tæller Bachelor loungestolen, som fås i fire forskellige farver og oprindeligt er designet for 60 år siden – i 1955. Bachelor loungestolen kan både bruges ude og inde, og består af to buede rør, som holdes på plads af tre rør på langs. En tekstil-siddekøje med pude udgør siddefladen, og loungestolen vil tage sig godt ud i det moderne og enkle hjem.

 • Design af Verner Panton
 • Loungestol af metalrør og tekstil-siddekøje
 • Fås i 4 varianter

Se pris på Bachelor-loungestolen hos Livingshop

Corner – loungestol til hjørneplacering

Corner-Loungestol

Hvis du drømmer om et rigtig romantisk prinsesseværelse, så er Corner-loungestolen næsten uundværlig. Den er lavet i brunt fløjl og fremstår blød og komfortabel i et design, som kun sjældent er set magen til. Den er desuden ideel til indretning med skarpe mørke-lyse kontraster (hvid-sort-brun, eksempelvis).

Loungestolen er nemlig formet til at stå i et hjørne, og således passer den perfekt ind på eksempelvis soveværelset eller den store entré, hvor man kan sidde imens man ifører sig overtøjet eller lignende.

De fire ben er sortlakerede og står i fin kontrast til betrækket.

 • Loungestol til hjørneplacering
 • Betrækket med brunt fløjl

Se pris på Corner-loungestolen hos BOBO

Madrid – sort loungestol i læder med forkromet metalstel

Madrid-Loungestol

Madrid-loungestolen er en eksklusivt udseende stol, som passer godt ind i den moderne indretning. Den har et stel i forkromet metal, og så er sæde samt ryglæn beklædt med sort læder.

Den sorte læderloungestol er velegnet til placering i pejsestuen, på et repos eller i et stort og eksklusivt indrettet soveværelse. Dens tidløse design kan kombineres med mange forskellige møbler, og så fås den også i antikt læder og hvidt læder.

Du kan se alle tre modeller hos forhandleren, hvor der er billeder af dem alle.

 • Beklædt i bonded læder
 • Stel i forkromet metal

Se pris på Madrid-loungestolen hos BOBO

X-bang – stilren loungestol med metalstel og fløjlsbetræk

Zuiver-X-Bang-Loungestol

X-bang loungestolen har et robust og stilrent design. Den fås i to farver og er tegnet af hollandske Zuiver, der har eksisteret siden 1998.

X-bang loungestolen er betrukket med fløjlsbetræk og udstyret med et forkromet stel, der både udgår stoleben og armlæn. Det lækre fløjlsbetræk kan tages af, hvilket betyder at du kan vaske eller rense det hvis det måtte ønske. Og det kan være et plus i et hjem med dyr eller små børn.

Denne loungestol passer perfekt ind i en stue, der trænger til at blive peppet op, men du kan også få den i mere neutrale farver, der passer perfekt ind i en allerede farverig stue.

 • Betræk af fløjl og forkromet stel
 • Findes i 2 farver

Se pris på X-bang loungestol hos Unoliving

Innovation Old School – loungestol i rustikt vintage look

Innovation-Old-School-LoungestolDen fashionable og særlige loungestol fra Innovation er en del af en serie, der også består af en sovesofa.

Innovation Living er dansk og kendt for deres multifunktionelle møbler, der er designet så de kan stå frit i rummet. Old School loungestolen har helt unikke stoleben, og ryglænet kan indstilles i to forskellige hældninger. Siddefladen er utroligt blød og lækker, og du kan opnå en rigtig god siddekomfor i denne loungestol.

 • Karakteristiske ben i mørkt træ
 • Ramme af stål
 • Indstilleligt ryglæn

Se pris på Old School loungestol hos Unoliving

Innovation Clubber – loungestol i eksklusivt design

Innovation-Clubber-LoungestolInnovation Living fastslår endnu engang, at de formår at kombinere design og funktionalitet i en rigtig flot pakke.

Clubber loungestolen har et utrolig lækkert og eksklusivt udseende med forkromede ben, armlæn i formspændt træ (armlænene er tilvalg) og et ryglæn, der kan indstilles i 2 positioner. Ligesom Old School loungestolen er Clubber stolen også en del af en større serie, som du kan se ved at klikke på billedet eller nedenstående link.

 • Fremstillet af forkromede ben
 • Betrukket med polyesterbetræk
 • Indstilleligt ryglæn

Se pris på Clubber loungestol hos Unoliving

Torina – loungestol i New Yorker stil med drejefod

Torina-Loungestol

Den chikke New Yorker-loungestol passer perfekt ind i byboligen, og fås i 4 forskellige farver.

De forkromede ben giver et skinnende og eksklusivt udtryk, mens stofbetrækket gør loungestolen blød og behagelig at sidde i. Denne loungestol passer godt ind i den simpelt indrettede stue, hvor den sagtens kan stå for sig selv i en lille hyggekrog, men den kan også sagtens være en del af sofaarrangementet.

 • Stofbetræk fås i 4 farver
 • Krom ben

Se pris på Torina-loungestolen hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar