Hvis du går op i indretning, så nyder du sikkert at blive inspireret lige så meget som vi gør det. I denne inspirationsartikel har vi fundet 19 små sofaborde frem, som vi er særligt begejstrede for.

Et lille sofabord kan klemmes ind i selv den mindste stue, eller hvor du ellers måtte ønske at udnytte lidt overskydende plads.

By Lassen Twin – lille kubeformet sofabord med sort stel

By-Lassen-Twin-Lille-Sofabord
By Lassen Twin er et lille kubeformet sofabord med vendbar bordplade. Dermed kan den vendes så den enten er grøn eller messingfarvet.

Det lille Twin-sofabord er genial i dets udformning. Bordpladen kan nemlig vendes så den er grøn eller messing-farvet på toppen, hvilket betyder at du kan skifte farven på bordpladen efter humør og indretningsstil. Af samme grund hedder det lille sofabord “Twin”, da du i bund og grund for 2 sofaborde i ét.

Twin sofabordet er lavet af By Lassen, og bordpladen er kvadratisk med et areal på 49 x 49 centimeter. Stellet er slankt og lavet af sortlakeret metal, hvilket er meget moderne i øjeblikket.

Bordpladen har et areal på 49 x 49 centimeter og højden er på 35 centimeter.

 • Mål: B49 x D49 x H35 cm
 • Materialer: Stål, messing og laminat

Se pris på det lille Twin sofabord hos Livingshop

House Doctor Par – lille sofabord i grønlakeret metal

house-doctor-par-lille-sofabord
Det lille House Doctor Par sofabord er lavet i metal og måler 50 x 50 centimeter. Det fås i grøn, grå eller ‘mushroom’. Se dem alle hos forhandleren.

House Doctor Par er et lille sofabord med et kvadratisk areal på 50 x 50 centimeter. Det har et råt design med en perforeret grøn metalbordplade og ben, der er bøjet ud af ét stykke metal.

Bordet passer perfekt ind i den rå indretning, hvor der ønskes små elementer med et industrielt udtryk. Udover den grønne farve som ses på billedet, fås det lille sofabord også i grå eller ‘mushroom’ (rød/orange).

Det lille sofabord fra House Doctor har en højde på 48 centimeter.

 • Mål: B50 x D50 x H48 cm
 • Materialer: Metal

Se pris på det lille Par sofabord hos Unoliving

Ferm Living Cluster – små firkantede indskudsborde i sort metal

Ferm Living Cluster er et sæt små firkantede borde i sort metal. De fås også i andre farver – klik på billedet for at se priser og modeller.

De små Cluster sofaborde fra Ferm Living fremstår slanke og stilrene med en konstruktion af sortlakeret metal, og de fås i sæt med tre små borde der kan skydes ind under hinanden. På den måde kan du spare på pladsen til hverdag og stadig have plads til snacks og drikkevarer i weekender, når du har venner og familie på besøg.

Cluster sofabordene er meget simple i deres design, og derfor passer de ind i mange forskellige typer indretning. De fås desuden i flere farver, som alle kan ses hos forhandleren.

Det største sofabord i dette sæt måler 55 centimeter i bredden, 45 centimeter i højden og 40 centimeter i dybden. De andre borde bliver gradvist mindre, så de kan gemmes under det store bord.

 • Mål – lille: B41 x H35 x D34 cm
 • Mål – mellem: B48 x H40 x D37 cm
 • Mål – stor: B55 x H45 x D40 cm
 • Materialer: Pulverlakeret metal

Se pris på de små Ferm Living Cluster sofaborde hos Trendbazaar

Normann Copenhagen Tablo – lille rundt sofabord med 3 ben

Normann-Copenhagen-tablo-Lille-sofabord
Det lille trendy Tablo sofabord fås i flere farver og er et nyt design fra Normann Copenhagen.

Dette lille moderne sofabord fås i flere farver og størrelser. Det er designet af Wiig Hansen for Normann Copenhagen, som primært har fokus på moderne nordisk indretning, som dette sofabord også er indbegrebet af.

Det runde sofabord med tre ben i massiv ask og bløde kanter passer perfekt ind i den minimalistisk indrettede stue, og så er det godt til familier med små børn, som gerne vil undgå skarpe kanter.

Bordpladen har en diameter på 50 centimeter, og højden er på 42 centimeter.

 • Mål: Ø50 x H42 cm
 • Materialer: Ask og hvid komposit

Se pris på det lille Tablo sofabord hos Livingshop

Kasse i læderlook kan bruges som lille sofabord

Laeder-Look-Kasse-Lille-Sofabord
Flot kasse i læder-look, designet af Cosy Living. Klik for stort billede.

Hvis du er vild med alternativ og spændende indretning, så er denne kasse i læderlook perfekt som et lille ekstra sofabord til stuen. Eller måske som sengebord?

Den flotte kasse er fremstillet med utroligt flotte messing-lignende nitter hele vejen rundt langs kanterne, ligesom de kraftige beslag på siden både giver et mystisk og rustikt udseende til kassen.

Kassen kan også bruges som lille sofabord i den elegant indrettede stue, hvor der gerne må være tilsat en smule ekstravagance.

 • Mål: H47 x B40 x D32 cm
 • Materialer: Læder look

Se pris på den lille kasse i læderlook hos Fenomen

Hay Tray Table – lille sofabord i metal med bakke

Hay-Tray-Table-Coffee-Square-Lille-Sofabord
Hay Tray Table er et lille sofabord i flere størrelser. Klik for at se alle størrelserne.

Det utroligt moderne og populære Hay sofabord fås i flere størrelser og farver. Det lille sofabord fra Hay er designet i pulverlakeret stål, og passer perfekt ind i den moderne stue, i soveværelset eller som et lille bakkebord til entréen.

Hay er et lille og supermoderne designhus med rødder i Danmark, hvor de jævnligt slipper nye og legesyge indretningskollektioner løs. De er kendt og elsket for at bryde med de traditionelle mønstre, og de går gerne langt i forsøget på at kreere mere spændende indretning i de private hjem.

 • Mål: B60 x D60 x H39 cm
 • Materialer: Pulverlakeret stål

Se pris på det lille Tray Table hos Trendbazaar

Muuto Around – lille rundt sofabord med bakke

Muuto-Around-Lille-Sofabord
Muuto Around er et spændende lille sofabord. Klik for at se alle modellerne.

Dette unikke og supermoderne lille sofabord fås i en række spændende farver, men du kan også få det i helt naturligt egetræ. Udover den lille model som du ser på billedet, kan du også få en større model, og du kan vælge mellem flere flotte farver.

Muubs Around vil passe rigtig fint ind i det moderne og minimalistisk indrettede hjem, hvor der er plads til farver og former. Bordet kan både bruges som et lille sofabord, et ekstra sidebord, eller som et lille bord i entréen. Der er mange muligheder.

 • Mål: Ø45 x H46 cm
 • Materialer: Ask eller eg

Se pris på det lille Around sofabord hos Trendbazaar

Kähler Unit – lille keramisk sofabord med opbevaring

Kahler-Unit-Lille-Sofabord
Kähler Unit er et utrolig flot bord i keramik og lakeret ask. Klik for at se begge farver.

Vi er dybt fascinerede over dette lille runde sofabord fra den danske virksomhed Kähler, som er udført i keramik og udstyret med to runde huller, så det kan flyttes rundt på nemt og forsigtigt.

Udover at være et lille og funktionelt sofabord med plads til opbevaring af eksempelvis pyntepuder og plaider, så er det også et utrolig flot og moderne møbel, som findes i både antracit grå og hvid, med et låg/bordplade af matlakeret ask.

Kähler Unit kan selvfølgelig bruges til mange ting, og udover at bruge det som et lille sofabord kan du også bruge det som et lille sidebord med opbevaring eller som sengebord. Det findes desuden i to størrelser.

 • Mål: Ø40 x H47 cm
 • Materialer: Keramik, matlakeret ask

Se pris på det lille Kähler Unit sofabord hos Dubuy

Foxy Potato Abel – lille stilrent sofabord

Foxy_Potato-Lille-Sofabord
Foxy Potato sofabordet er minimalistisk med hvidt stel og bordplade i massiv eg. Klik for at se alle farverne.

Endnu et utroligt flot og lækkert lille sofabord, her i den mere eksklusive ende.

De små sofaborde fra Foxy Potato udmærker sig ved at være produceret i Danmark og designet af den danske designer Anders Folke Andersen. Der er altså tale om sofaborde produceret lokalt og under gode forhold.

Bordpladen er fremstillet i massiv egetræ og stellet er lavet i metal, som efterfølgende har fået en hvid pulverlakering.

Du har mange muligheder med dette lille sofabord, der også fint kan bruges som sidebord eller sengebord.

 • Mål: Ø60 x x B52 x H40 cm
 • Materialer: Massiv eg og pulverlakeret metal

Se pris på det lille Abel sofabord hos Livingshop

Vitis – lille ridsefast sofabord med mørkegrå bordplade

Vitis-Lille-Sofabord
Vitis er et lille sofabord med mørkegrå bordplade og ben i massiv ask. Klik på billedet for at se pris og flere billeder.

Det lille Vitis sofabord fås i tre farver, men den mindste model har mørkegrå bordplade. Det gør dog ikke noget, for det er et rigtig flot lille bord, der passer ind i mange typer indretninger. Det er blandt andet velegnet til den moderne nordiske indretning, men også den mere klassiske og tidløse indretning. Brug det enten som et lille sofabord eller som sidebord til en lampe, alt efter smag og behag.

Sofabordet er trekantet med ridsefast bordplade i laminat, og af samme grund er det nemt at holde rent. Tør blot over med en våd klud, og bordet er så godt som nyt. Ben og stel er lavet i massiv ask, som fremstår pænt og rustikt i samspil med bordpladen.

Bordpladen har en diameter på 50 centimeter, og højden er på 45 centimeter.

 • Mål: Ø50 x H45 cm
 • Materialer: Ask og laminatbordplade

Se pris på det lille Vitis sofabord hos BOBO

Sortello – lille rundt glasbord med justerbar højde

Sortello-Lille-Sofabord
Det lille runde Sortello sofabord har glasplade og rundt stel i rustfrit stål. Det kan justeres i højden fra 40 til 60 cm.

Borde i glas har flere fordele. Blandt andet er det nemt at holde rent og stilrent at se på, hvilket appellerer til rigtig mange boligejere.

Det lille runde Sortello sofabord har således en gennemsigtig bordplade af glas og et rundt stel i poleret rustfrit stål der kan justeres i højden, hvilket får bordet til at fremstå eksklusivt.

Det lille sofabord er perfekt til dig der ønsker et fleksibelt bord, som ikke er alt for stort. Det kan justeres fra 40 til 60 centimeter i højden, og designet passer godt ind i den moderne og mere eksklusive indretning.

Bordpladen har en diameter på 60 centimeter, og højden kan justeres fra 40 til 60 centimeter.

 • Mål: Ø60 x H40-60 cm
 • Materialer: Glas og rustfrit stål

Se pris på det lille Sortello sofabord hos BOBO

Abin – indskudsborde i 3 størrelser

Abin-Lille-Sofabord
De tre små Abin-indskudsborde er smarte i det lille rum.

Her får du ikke bare ét men tre små sofaborde, som kan skubbes ind under hinanden. Det betyder at du kan spare på pladsen og samtidig sætte alle tre sofaborde ud ved siden af hinanden når der er gæster, hvilket er perfekt til den lille stue.

De tre små sofaborde har et stel af sortbejdset birk og en bordplade i hvidlakeret træ. De passer således rigtig godt ind i den sort-hvide indretning, hvilket er meget moderne for tiden.

Det største af bordene måler 50 centimeter i højden og har en diameter på 50 centimeter, mens de andre borde er gradvist mindre.

 • Mål: Ø50 x H50 cm
 • Materialer: Birk

Se pris på de små Abin indskudsborde sofaborde hos BOBO

Lille Bloomingville sofabord i lys rattan med sorte ben

bloomingville-lille-rattan_sofabord
Det lille Bloomingville sofabord er rundt og lavet i rattan. Det står på 3 sorte metalben, og passer perfekt ind i hjørnet eller den lille stue.

Hvis du kan lide naturmaterialer og gerne vil have dem i din stue, så er dette lille sofabord fra Bloomingville det rette valg. Det lille runde bord er lavet af rattan, som er et flot materiale flettet om en metalramme.

Det lille Bloomingville sofabord står på 3 slanke sorte metalben, og med en diameter på 50 centimeter står det perfekt i det lille hjørne, hvor det kan bruges til opbevaring af fjernbetjeninger og bogen du er igang med at læse lige nu.

Det lille sofabord har en højde på 40 centimeter, og passer perfekt ind i den rustikke indretning.

 • Mål: Ø50 x H40 cm
 • Materialer: Rattan og metal

Se pris på det lille Bloomingville sofabord hos Katrines

Lille sort sofabord fra Nordal med buet bordplade

nordal-sort-lille-sofabord
Dette lille Nordal sofabord har et flot design, der udstråler klassisk elegance. Det er rundt og har en let buet bordplade.

Dette lille Nordal sofabord stråler af klasse med de 3 slanke ben og buede bordplade, der tilsammen udtrykker elegance og minimalisme.

Sofabordet er sortmalet, og passer perfekt ind i den sort-hvide indretning, hvor der ønskes en skarp kontrast mellem det mørke og det lyse.

Bordet tager ikke meget plads i rummet, da det måler små 44 centimeter i diameter og 35 centimeter i højden. Det er derfor nemt at placere, uden at det kommer til at fylde for meget.

 • Mål: Ø44 x H35 cm
 • Materialer: Træ

Se pris på det lille Nordal sofabord hos Katrines

Dann – lille sofabord med skjulte rum

Dann-Lille-Sofabord
Det lille Dann sofabord har opbevaring under bordpladen. Klik for pris og flere billeder.

Dette lille sofabord er genialt til dig, der hader rod. Bordpladen er delt op i to plader, og når de skydes til siden, dukker der to store opbevaringsrum op.

Forestil dig en stue, hvor familien sidder sammen og læser, ser fjernsyn, tænder stearinlys og føler sig hjemme. Det kræver nogle forskellige remedier, som typisk får lov at ligge fremme. Men i et minimalistisk indrettet hjem vil det hurtigt se rodet ud. I stedet for at vælge et par meget små sofaborde, kan du med fordel vælge Dann sofabordet, hvor du kan kombinere opbevaring og sofabord i ét.

Det lille Dann sofabord er tegnet Rodolphe Castellani for TemaHome, der primært fokuserer på at lave funktionelle møbler i stilrent design og lyse farver.

 • Mål: H30 x B77 x L75 cm
 • Materialer: MDF

Se pris på det lille Dann sofabord hos Unoliving

Eboko – lille rundt sofabords-sæt

Eboko-Lille-Sofabord
Eboko-sættet består af 2 små sofaborde i massiv mango og sortmalet stål. Klik for flere billeder.

Flot og rustikt lille sofabord-sæt i en rigtig god kvalitet. Selve bordpladerne er rustikt udskåret af mangotræ, og det slanke stel er fremstillet af metal, som efterfølgende er malet sort.

De to små sofaborde har en rigtig fin størrelse, og kan enten kombineres eller placeres i hver sit rum. De kan desuden også anvendes som sengeborde i soveværelset hvor der gerne må være lidt variation.

Man har med disse to små sofaborde mulighed for at indrette sin stue rustikt og uformelt, da bordene fremstår i et råt design med synlige sammensvejsninger og et relativt groft snit i træet.

 • Mål: 43x43x35 cm og 53x53x45 cm
 • Materialer: Mangotræ og sortmalet stål

Se pris på det lille Eboko sofabord hos Unoliving

Muubs Teakroot – lille sofabord i genbrugsteak

Muubs-Teakroot-Lille-Sofabord
Muubs Teakroot er et bæredygtigt lille sofabord. Klik for at læse mere.

Hvis du godt kan lide tanken om bæredygtighed og nyder den grønne livsstil, så vil dette smukke lille sofabord fra Muubs klæde dit hjem.

Det særlige ved dette lille sofabord er at den tykke bordplade er udskåret en genanvendt teaktræ, og ikke ét af disse små sofaborde er ens. Du får altså et helt unikt sofabord, som ingen andre har. Det fremstår i øvrigt rustikt, med naturlige sprækket og årer i træet, som dog ikke nedsætter dets holdbarhed, da teaktræ er kendt som en af de mest hårdføre og holdbare træsorter.

De fine tynde bordben er fremstillet i jern, som efterfølgende er malet sort. Det er et rigtig flot lille sofabord til den rustikt indrettede stue.

 • Mål: Ø55-60 x H43 cm
 • Materialer: Genanvendt teak, sortmalet jern

Se pris på det lille Teakroot sofabord hos Unoliving

M On – lille trebenet sofabord med glasplade

M-On-Lille-Sofabord
M On er et billigt lille sofabord med glasplade. Klik for at læse mere.

Dette lille trebenede sofabord fremstår i et fint og tidløst skandinavisk design, der aldrig rigtigt går af mode.

Glaspladen skaber gennemsigtighed og lethed i rummet, og så er den utroligt nem at rengøre, ligesom den ikke tager skade af fugt fra eksempelvis kolde drikke, der placeres direkte på bordet.

De tre bordben er fremstillet af rent træ, og gennem glaspladen kan man se de tre flotte beslag, som den er monteret med.

 • Mål: Ø50 x H45 cm
 • Materialer: Glas, lyst træ

Se pris på det lille M On sofabord med glasplade hos Unoliving

Skagerak St. Thomas – lille kvadratisk sofabord i teak

Trip-Trap-St-Thomas-Sofabord
Skagerak St. Thomas er et eksklusivt lille bord i massiv teak. Klik for stort billede.

Skagerak er kendt og elsket i hele landet for deres unikke og rene trædesign.

For det meste er Skageraks møbler fremstillet i det eksklusive og hårdføre teaktræ, og det gør sig også gældende for dette lille sofabord, der både kan bruges inde og ude.

Det lille bord kan både bruges som sofabord, men også som et lille ekstra havebord, sidebord, sengebord eller hvad du måtte finde på. Skagerak bordet passer ind i alle skandinaviske hjem, som enten er klassisk eller moderne indrettet.

 • Mål: B46,5 x L46,5 x H41 cm
 • Materialer: Massiv teak

Se pris på det lille St. Thomas sofabord hos TrendyLiving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

1 kommentar

Skriv en kommentar