En køkkenrulleholder er perfekt til børnefamilien eller den travle husholdning, som gerne vil have mulighed for nemt og hurtigt at tage 1-2 ark ad gangen til aftørring af overflader, hænder og/eller ansigt. Køkkenrullen er et billigt og godt alternativ til servietter, som man af samme årsag kun bruger ved særlige lejligheder eller når man har gæster til middag.

I sig selv er køkkenrullen dog ikke et designmæssigt vidunder, og derfor findes der en masse forskellige holdere af forskellige materialer og i mange friske farver. Vi har undersøgt udvalget og fundet 10 flotte modeller, som du kan se herunder:

Steel Function Pisa køkkenrulleholder er elegant

Denne utroligt flotte køkkenrulleholder er både billig og utroligt elegant i sit design.

Den fås i 6 forskellige farver, så uanset om du er til frisk limegrøn eller blot sort/hvid, så er der én af dem der passer til dig.

På grund af kappen, der omgiver køkkenrullen, er den desuden velegnet til brug udendørs, da den “fastholder” køkkenrullen så den ikke står og blafrer i vinden.

Rigtig god og billig gaveidé.

  • Flere farver: Sort, Creme, Sort/hvid, Pink, Isblå, Lysegrøn, Blå

Steel Function køkkenrulleholderen kan lige nu købes til kun 179,00 kroner hos Wupti, som tilbyder gratis fragt.

Koziol køkkenrulleholder er farverig og sjov

Koziol-KoekkenrulleholderDen smukke Koziol køkkenrulleholder er både trendy og sjov. Den fås i en smart sort farve, som passer ind i alleindretninger.

Denne køkkenrulleholder skaber liv og glade dage på køkkenbordet eller spisebordet, og forestiller en kanin, som titter op i midten af køkkenrullen. Dens “fødder” holder desuden det yderste stykke køkkenrulle pænt på plads.

Rigtig fin gaveidé og god i hjemmet hvor der ønskes unik indretning.

  • Fås i sort

Koziol køkkenrulleholderen kan lige nu købes til kun 179,00 kroner hos Dubuy

Ferm Living Hexagon køkkenrulleholder er moderne og rå

Ferm-Living-Hexagon-KoekkenrulleholderFerm Living er kendt og elsket for deres unikke skandinaviske design, der bryder med sædvanlige former og farver.

Her er det en smuk køkkenrulleholder i massiv matpoleret messing, som er udstyret med en flot og solid marmorfod. Det er en ganske robust køkkenrulleholder, men det er en af Ferm Livings kendetegn: Robust og simpelt design, hvor man kender materialerne.

Denne køkkenrulleholder passer perfekt ind i det moderne skandinaviske hjem, hvor man sætter pris på enkelthed og rå materialer.

Ferm Living Hexagon køkkenrulleholderen kan lige nu købes til 349,00 kroner hos Livingshop, som tilbyder gratis fragt.

Lind DNA køkkenrulleholder er beklædt med læder

Denne utroligt lækre køkkenrulleholder fra Lind DNA oser af gode materialer fra inderst til yderst.

Selve “kernen”, altså stangen hvor køkkenrullen sidder, er udskåret af egetræ, og siderne er fremstillet af pulverlakeret aluminium, som efterfølgende er beklædt med ægte læder. Der er altså virkelig kælet for detaljerne her.

Køkkenrulleholderen fås i 4 forskellige farvevarianter, og den er både velegnet som liggende og stående køkkenrulleholder.

  • Farver: Antracit/antracit, Brun/bronze, Lys grå/antracit, Sand/bronze

Lind DNA køkkenrulleholderen kan lige nu købes til 700,00 kroner hos Livingshop, som tilbyder gratis fragt.

Neon Living Paperdee er fremstillet i farverig akryl

Neon-Living-Paperdee-KoekkenrulleholderUtroligt lækker og farverig køkkenrulleholder, fremstillet i et enkelt stykke akryl, som er blevet opvarmet og drejet til en smuk holder.

Køkkenrullen isættes nemt fra toppen, og holdes godt på plads uanset om du bruger køkkenrulleholderen inde eller ude.

Den er desuden utrolig nem at rengøre, og skal blot skylles og tørres, for at blive skinnende ren igen.

Noen Living Paperdee fås i hele 8 forskellige farver.

  • Farver: Turkis, Hvid, Sort, Gul, Orange, Pink, Grøn, Lilla

Paperdee køkkenrulleholderen kan lige nu købes til kun 225,00 kroner hos Dubuy

Obar køkkenrulleholder i stål kan monteres på væggen

Denne køkkenrulleholder kommer fra tyske Blomus, der har fokus på moderne og funktionelt design. Den er genial til det funktionelle køkken, hvor der ønskes en løsning der ikke tager plads på bordet. Det kan eksempelvis være i det lille tekøkken, i sommerhuset eller lejligheden, hvor bordpladsen er begrænset.

Obar køkkenrulleholderen er en simpel anordning, hvor der er en bakke til køkkenrullen. Du lægger med andre ord bare køkkenrullen ind i bakken, hvor den nemt kan tages ud hvis den skal bruges et andet sted i rummet.

Udover at fungere som køkkenrulleholder, er der også en dispenser til sølvpapir og husholdningsfilm. Du kan derfor med fordel placere den over bordet hvor du normalt står og smører madpakker eller tilbereder råvarer, så du altid har emballagen indenfor rækkevidde.

Da køkkenrulleholderen er fremstillet af rustfrit stål på alle overflader, er den nem at holde ren.

Den væghængte Blomus køkkenrulleholder kan lige nu købes til 549,00 kroner hos Dubuy

Gejst Transmission køkkenrulleholder er rå og industriel

Gejst-Transmission-Koekkenrulleholder“Made in Denmark” er printet i det ægte læder på toppen. Afsindigt lækker og rå køkkenrulleholder fra Gejst, der har designet den med en tandhjuls-lignende bund, der skal give indtryk af gear og aksler.

Materialerne i denne køkkenrulleholder består af aksel-formet beton i bunden, stang af mahogni og en strop af læder i toppen.

Denne køkkenrulleholder er perfekt i det moderne og råt indrettede hjem, hvor man ikke er bange for at lade rå byggematerialer være det de er: Rå byggematerialer.

Gejst Transmission køkkenrulleholderen kan lige nu købes til 399,00 kroner hos LIvingshop

Skagerak Pantry køkkenrulleholder er klassisk og smuk

Trip-Trap-Pantry-KoekkenrulleholderDenne køkkenrulleholder er lavet i ægte Skagerak design, som er kendt og elsket af mange. Hvis du i forvejen ejer Skagerak inventar, så vil du blive rigtig glad for denne køkkenrulleholder, som selvfølgelig er udskåret af ægte teaktræ.

Du kan altid kende Skagerak på deres enkle, klassiske og tidløse design, som mange producenter efterfølgende har forsøgt at kopiere i billigere træsorter. Men du kan altid kende Skagerak på deres brug af ægte og superstærkt teaktræ.

Denne køkkenrulleholder går aldrig af mode, og holder i flere årtier.

Skagerak Pantry køkkenrulleholderen kan lige nu købes til kun 349,00 kroner hos KitchenOne

Skagerak Pullert køkkenrulleholder er stilet og elegant

Trip-Trap-Pullert-KoekkenrulleholderHvis du kan lide Skagerak og samtidig sætter pris på moderne elegance, så vil denne fine køkkenrulleholder klæde dit hjem.

Bunden på denne model er fremstillet i massiv eg, der ligesom teaktræ, er en mere robust træsort bestående af meget kompakte træfibre. Den rustfri stålbøjle sikrer at køkkenrullen sidder godt og sikkert.

Denne køkkenrulleholder er velegnet i klassisk og tidløst indrettede hjem, hvor der sættes pris på kvalitet.

Skagerak Pullert køkkenrulleholderen kan lige nu købes til kun 349,00 kroner hos KitchenOne

Blomus køkkenrulleholder er simpel og tidløs

Blomus-KoekkenrulleholderDen smukke og stilrene køkkenrulleholder fra Blomus står tidløst og elegant med sin runde skinnende kappe og sorte fod.

Blomus køkkenrulleholderen er fantastisk velegnet til brug såvel indendørs som udendørs, hvor det yderste stykke køkkenrulle holdes pænt på plads af den omgivende kappe.

Rigtig fin og elegant holder til det moderne og stilrene hjem.

Blomus køkkenrulleholderen kan lige nu købes til kun 239,00 kroner hos TrendyLiving, som tilbyder gratis fragt.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar