Med en elektrisk juicepresser går det nemt og hurtigt når du skal presse din egen juice af frisk frugt og grønt. Vi har gennemgået test og anmeldelser og fundet de 3 bedste slow juicere. Slow juicere har flere fordele sammenlignet med de lidt billigere saftcentrifuger – mere herom i denne artikel.

Her er de 3 juicepressere, vi mener er bedst ligenu:

Wilfa SJ-150A er en billig juicepresser

Wilfa-SJ-150A-Juicepresser
Bedst i Test: Wilfa SJ-150A er en populær og billig juicepresser. Den bliver testvinder hos Politiken, og flere købere roser den for at være hurtig og nem at bruge. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 785,00 (Wupti)

Derfor anbefaler vi Wilfa SJ-150A: Denne juicepresser er en rigtig god og billig begynder-slow juicer. Den bliver testvinder hos Politiken, og hos KitchenOne kan du se en test-video af denne juicepresser, der i øvrigt får positive tilbagemeldinger fra kunderne hos bl.a. WhiteAway. Det er utvivlsomt den lave pris der er styrken ved denne juicepresser, men den er faktisk også ganske effektiv og fungerer godt til flere slags frugt og grønt. Vi vurderer at denne juicepresser er perfekt til dig der kun ønsker at fremstille juice ved særlige lejligheder.

Om: Denne billige slow juicer fra Wilfa bliver bedst i test hos Politiken og får gode bedømmelser af de forbrugere, der selv har haft den til test i hjemmet. Den får desuden ros med på vejen i KitchenOnes video-test. Wilfa SJ-150A har en motor på 150 Watt, og det er en god størrelse til denne juicepresser, som er monteret med en vandret kværn, der kører ved 75 omdrejninger i minuttet. Til denne juicepresser får du desuden en opskriftsbog, så du kan komme godt igang med at fremstille dine egne juicer.

Specifikationer:

 • 150 Watt motor
 • 75 omdrejninger pr. minut
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
785,00 kr. 0,00 kr. 785,00 kr. Til butik »
785,00 kr. 0,00 kr. 829,00 kr. Til butik »
785,00 kr. 0,00 kr. 879,00 kr. Til butik »

Hurom HU-700 2. generation “The Boss” er den bedste Slow Juicer

Hurom-HU-700-2-generation-Juicepresser
Hurom HU-700 2. generation (The Boss) får supergode anmeldelser og er en meget højtydende juicepresser. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: (AFP: Error loading price from price table) ((AFP: Error loading reseller from price table))

Derfor anbefaler vi Hurom HU-700 “The Boss”: Denne juicepresser er blevet testet og vurderet af utallige forbrugere, der alle giver den supergode anmeldelser. Det er en kraftig juicepresser, som er bygget i en høj kvalitet med en kraftig motor. Forbrugerne hos bl.a. Amazon er overvejende tilfredse, ligesom en kunde hos KitchenOne giver denne slow juicer topkarakter. Du kan godt forvente at få mange års glæde ud af denne juicepresser, selvom du bruger den hver dag.

Om: Hurom HU-700 2. generation er nyeste juicepresser fra Hurom. Det er en topmodel i sin klasse, som blandt andet har pulp-kontrol, så du nemt kan styre hvor meget frugtkød du ønsker i din juice, og så får du både en fin og en grov si med i pakken.

Denne juicepresser arbejder ved 40 omdrejninger i minuttet og presser derfor langsomt saften ud af din frugt og grønt uden at den bliver iltet. Det betyder at der ikke opstår skum, ligesom flere vitaminer og næringsstoffer bibeholdes. Du kan desuden fremstille smoothies direkte i denne juicepresser.

Specifikationer:

 • 150 Watt motor
 • 40 omdrejninger pr. minut
 • Kapacitet på 0,5 liter
 • Inkl. fin og grov si
 • Inkl. tørrestativ
 • Pulp-kontrol til styring af frugtkød i juicen
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere

Kuvings B6100 juicepresser vinder test og tager hele frugter

Kuvings-b6000-juicepresser
Kuvings B6100 vinder test hos High On Life og tager hele frugter. Den roses især for at være meget støjsvag. Klik på billedet og læs mere.
Bedste pris: 2.299,00 (Skousen)

Derfor anbefaler vi Kuvings B6100: Denne slow juicer er blevet testet og anmeldt af rigtig mange forbrugere og ligger på 4,5 ud af 5 stjerner hos Amazon, hvor 83 tilfredse forbrugere har givet deres mening til kende. Denne juicepresser tager som en af de eneste slow juicere hele frugter og grøntsager. Du skal med andre ord ikke skære dem i små stykker først, og det kan spare dig for en masse tid. Køberne roser denne juicepresser for at være særdeles støjsvag og kraftig, ligesom den er nem at samle, skille ad og rengøre.

Om: Kuvings B6100 slow juicer er en utroligt lækker og effektiv juicepresser. Her har du mulighed for at “fodre” den med hele æbler, tomater, appelsiner og citroner, hvilket gør presningen meget mere effektiv sammenlignet med hvis du først skal skære alting ud før presning. Selve røret er udstyret med et lille skær, der klarer udskæringen af frugt og grønt inden du presses i kværnen, og herefter bliver saften presset ud gennem sien med 50 omdrejninger i minuttet. Denne juicepresser er testet flere steder på nettet samt Youtube, og du kan ved at søge på “Kuivings B6100 test / review” finde en masse videoer af den i funktion.

Specifikationer:

 • 240 Watt motor
 • 50 omdrejninger pr. minut
 • Ekstra stort påfyldningsrør
Forhandlere
Butik Pris Fragt Total Læs mere
1.999,00 kr. 0,00 kr. 2.299,00 kr. Til butik »
2.429,00 kr. 0,00 kr. 2.429,00 kr. Til butik »
1.999,00 kr. 0,00 kr. 2.999,00 kr. Til butik »

Kun få slow juicere i Danmark

Udvalget af Slow Juicere er ikke så stort i Danmark. Det skyldes primært den lidt højere pris, men også det faktum at saftpressere med centrifuge er et populært og billigt alternativ. Det betyder desuden også at de fleste tests kun omfatter få Slow Juicere og mange saftcentrifuger.

Derfor har vi søgt efter forbrugeranmeldelser på nettet fra flere lande, og ud fra disse fundet de slow juicere, som er bedst anmeldt. Testresultaterne har derfor kun haft mindre indflydelse i denne artikel.

Slow juicer bevarer flere vitaminer og larmer ikke

På grund af den skånsomme presning af frugt og grønt, bliver flere af frugternes og grøntsagernes vitaminer bevaret i den færdige juice. Saften “presses” ud ved få omdrejninger i minuttet, så du undgår desuden at juicen skummer for meget op.

I modsætning til saftpressere med centrifuge er de yderst støjsvage, da motoren ikke arbejder ved lige så høje omdrejninger. Derfor kan du sagtens benytte dig af en slow juicer uden at støje unødigt.

Du får desuden en mere fyldig juice med en slow juicer, da mere af frugtens kød bibeholdes.

Testkilder

I denne artikel har vi som led i vores research gennemgået en række tests og anmeldelser af juicepressere af typen slow juicer. De fleste tests omhandler dog de billigere og mere populære saftpressere, som dog har den ulempe at de ikke er lige så nænsomme ved frugterne og grøntsagerne under presningen. Derfor har vi valgt at lade forbrugeranmeldelserne have større indflydelse på vores vurderinger i denne artikel. Herunder får du indblik i de testresultater, vi har kunnet finde for juicepressere:

Råd & Rön (26. august 2015)

Det svenske forbrugermagasin og pendant til danske Tænk har fået testet 26 juicepressere med både centrifuge og presse i løbet af sommeren 2015. I overskriften konkluderes at “Slowjuicere sjældent er pengene værd”, men enkelte modeller klarer sig alligevel rigtig godt i testen.

Der er fokus på følgende kriterier i Råd & Röns test:

 • Juicekvalitet 45 %
 • Brugervenlighed 20 %
 • Rengøring 20 %
 • Byggekvalitet 5 %
 • Støjniveau 10 %

Da testen er foretaget på samme laboratorium som Tænk også fik testet deres saftpressere, er mange af produkterne ens. Således er det også Philips HR1871 der bliver bedst i test, mens både Bosch MES25 og Philips HR1855 vurderes at være gode køb grundet en lav pris og gode egenskaber.

I slow juicer-kategorien klarer Tefal Infiny Press Revolution sig rigtig godt, og Philips HR1882 er også med i toppen. Her er det især juicekvaliteten, byggekvaliteten og støjniveauet, der udløser positiv bedømmelse.

Du kan læse hele testen mod oprettelse af betalt medlemsskab hos Råd & Rön.

Tænk (6. august 2015)

Forbrugerrådet Tænk har i august 2015 testet 20 forskellige saftpressere med saftcentrifuge og slow juicere. Testpanelet har blandt andet vurderet hvor gode maskinerne er til at fremstille ensartet juice uden for mange frugtrester i selve juice, og så er lydniveau og rengøring også blevet vurderet og afprøvet.

I testen indgår følgende kriterier:

 • Juicekvalitet 45 %
 • Brugervenlighed 20 %
 • Rengøring 20 %
 • Byggekvalitet 5 %
 • Støjniveau 10 %

Philips HR1871 og Braun MultiQuick 5 J500 bliver bedst i test. De er begge med centrifuge, hvilket betyder at frugt og grøntsager kværnes og slynges rundt i en cylinder, hvorefter saften presses ned i en beholder. De roses for at være effektive og nemme at bruge.

Et par slow juicere er også med i toppen, blandt andet Tefal Infiny Press Revolution og Severin ES 3567, der begge yder godt.

Du kan læse hele testen ved at oprette et betalt medlemsskab hos Tænk.

Politiken (16. januar 2015)

I januar 2015 fik Politiken foretaget en test af 3 saftpressere og 3 slow juicere. Idéen var at teste og sammenligne de to typer juicepressere, som henholdsvis slynger og kværner frugten og grøntsagerne.

Politiken fik testen udført på Hotel- og Restaurantskolen i København, og her har en underviser og 13 kursister testet de forskellige juicepressere og udfyldt et skema. De er blevet testet med både grove og fine grøntsager og frugter, blandt andet grønkål, broccoli, rødbeder, æbler, appelsiner og gulerødder. Der er således taget udgangspunkt i de mest populære frugter og grøntsager. Hver juicepresser er vurderet ud fra smag, brugervenlighed og holdbarhed, samt den almene oplevelse af maskinerne.

Wilfa Juicemaster Sj-150a overrasker positivt i testen, og ender derfor med at blive bedst i test blandt juicepresserne.

Du kan læse hele testen hos Politiken, mod oprettelse af betalt medlemsskab.

Alt For Damerne (23. april 2014)

I denne artikel har ugebladet Alt For Damerne sammenlignet en slow juicer med en saftcentrifuge. Her har de kigget på hvor effektivt de to typer maskiner arbejder, samt hvor god den færdige juice bliver.

Slow juiceren fra Wilfa ender med at få ros for at være nem at bruge og nem at rengøre, mens den dog får kritik for at være upraktisk i brug, da frugter og grøntsager skal skrælles, pilles og skæres i mindre stykker før de kan presses.

I deres test opsummeres resultatet med at Wilfas slow juicer giver flere vitaminer i juicen, fylder mindre i opvaskemaskinen og resterne fra juicefremstillingen kan bruges i salat og lignende, da der intet spild er ved at presse juice med en slow juicer. Saftcentrifugen får til gengæld ros for at være hurtig og effektiv, mens den er mere besværlig og pladskrævende under rengøring. Desuden kan restproduktet fra en saftcentrifuge ikke bruges.

Living Smart TV (26. januar 2014)

Her er der igen fokus på Wilfa SJ-150A Juicemaster juicepresseren, som gennemgår en række prøvelser i LSTV’s juicepresser test. Den får ros for at give et flot resultat, som dog tager længere tid at komme frem til end på en saftcentrifuge.

Testen er uvidenskabelig i dens opbygning, og der testet kun med appelsiner, men du får alligevel et godt indblik i hvordan Wilfas slow juicer fungerer i video-testen.

Wilfas SJ-150A ender med en karakter på 48/100, men roses for at være en god begynder-juicepresser til dig der måske ikke ønsker at bruge over 3.000 kroner på en god juicepresser.

Stiftung Warentest (august 2013)

I august 2013 foretog den anerkendte testportal Stiftung Warentest (Test.de) en omfattende juicepresser test, hvor hele 15 pressere af typerne saftcentrifuge og slow juicer blev testet ud fra nogle faste kriterier og scenarier.

De 4 juicepressere i denne test af modellen Slow Juicer klarer sig overvejende godt, og bedst af de 4 blev Green Star Elite GSE 5000, som også er testens absolut dyreste med en pris på mere end 4.000 danske kroner. Den får stor ros for sin høje byggekvalitet, gode slutprodukt og meget støjsvage motor. Rent sikkerhedsmæssigt er den dog ikke blandt de bedste, og den frarådes helt til brug af børn.

Icakuriren (19. oktober 2012)

Det anerkendte svenske forbrugermagasin Icakuriren har foretaget en juicepresser test, hvor i alt 10 juicepressere er blevet testet og sammenlignet. I testen indgår 3 slow juicere, hvor 2 af dem ender på 4/5 hjerter.

I testen er der blevet presset henholdsvis 1 kg æbler, 1 kg gulerødder og 1 kg tomater. Alle juicepresserne har kørt i alt 10 minutter, for at måle på effektiviteten, og for at finde den bedste. Desuden er brugervenligheden blevet vurderet ud fra hvor let det er at påfylde og hvor lette de er at rengøre, samle og skille ad.

Testens vinder bliver en Philips saftcentrifuge, som får 5/5 hjerter – de tre juicepressere lander på pæne karakterer, og ingen af dem vurderes at være dårlige.

Ønsker du at læse hele denne juicepresser test, skal du betale et engangsbeløb på 5€ hos Test.de.

High On Life

Juicemester Mads Bo har taget et kig på de 12 mest populære juicepressere i Danmark. I hans artikel kan du desuden læse en god og uddybet sammenligning af slow juicer og saftcentrifuge, så du kan få indblik i hvilke afgørende forskelle der er på de to slags maskiner.

Artiklen er stillet flot og pænt op, og du kan læse om en god række fordele/ulemper ved hver enkelt juicepresser.

Testens vinder bliver Kuvings B6100, som vurderes at være i en høj kvalitet og nem at bruge. Desuden er det en stor fordel at der kan påfyldes hele frugter og grøntsager i det store påfyldningsrør.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. henrik andersen Svar

  Har selv købt en bosch juice presser, men bruger nu en 20 år gammel juice presser fra moulinex,
  Som giver 20 % mere juice .
  Det undrer mig at i ikke i jeres test angiver hvor meget juice de forskellige maskiner laver.

  Henrik

  • Thomas Svar

   Hej Henrik
   Tak for din kommentar. Bomagasinet.dk foretager ikke selv tests, men baserer udelukkende vurderinger og anbefalinger på testresultater fra blandt andet Tænk, Råd & Rön og Stiftung Warentest, samt en masse forskellige ugeblade og magasiner.
   Da jeg skrev denne artikel, fandt jeg ingen oplysninger om den mængde juice, der produceredes i hver enkelt juicer – Stiftung Warentest gav eksempelvis blot en bedømmelse af mængden af juice, uden at angive konkrete målinger eller tal. Deres vurderinger blev således baseret på blandt andet kvaliteten af flere slags frugter og grøntsager, sammen med kriterier som energiforbrug og brugervenlighed.
   Det er selvfølgelig interessant at vide hvor meget juice de forskellige maskiner kan få ud af frugt og grønt, og jeg vil selvfølgelig tilføje dette så snart jeg bliver bekendt med tests hvor dette er angivet 🙂
   Mvh
   Thomas, Bomagasinet.dk

Skriv en kommentar