En hvid skænk er perfekt til den lyse og imødekommende indretning, som blandt andet er eftertragtet i nybyggeri og renoverede lejligheder. Her sættes funktion og rummelighed højt, og med en hvid skænk kan du skabe luft på trods af at rummet ikke er stort.

Vi har fundet vores 13 favoritter, som både passer ind i store og små boliger. Se dem alle herunder:

Normann Copenhagen Kabino – hvid skænk med stålfront

Kabino-Hvid-SkaenkKabino er en hvid skænk i et eksklusivt design. Den passer perfekt ind i den moderne nordiske indretning, da designet er holdt simpelt, let og lyst. Skænken er blevet til i en flot kombination af MDF, ask og stål, som i helhed skaber et godt indtryk.

Den hvide skænk har en ramme og ben af massiv ask, 2 skydelåger i stål hvoraf den ene er perforeret, samt hylder af MDF. Lågerne er grebsfrie og åbnes ved hjælp af ovale huller øverst, som udgør håndtagene.

Kabino er designet af danske Normann Copenhagen, og det eksklusive design går igen i flere af deres møbler. Den hvide skænk fås også i gråt design.

Detaljer:

 • Mål: B114 x H61 x D34 cm.
 • Materialer: MDF, ask og stål
 • Farver: Hvid eller grå

Se pris på den hvide Kabino skænk hos Trendbazaar

Butler – lille skænk i egetræ med hvid front

butler-hvid-skaenkDen flotte Butler skænk har en hvid front med skydelåger og en enkelt hylde. Derudover er stellet lavet i egetræ, som giver et flot og naturligt udtryk.

Denne skænk er et rigtig flot alternativ til de helt hvide modeller, og dermed perfekt til dig der ønsker en skænk med et naturligt og rustikt look. Den står desuden på fire slanke skråtstillede ben, som bidrager til skænkens lette udseende.

De to skydelåger åbnes ved hjælp af de runde greb, som er fræset ind i lågerne. Bag hver låge er en enkelt hylde, så du kan holde orden i dine sager. Den hvide Butler skænk har en bredde på 105 centimeter, en dybde på 35 centimeter og en højde på 70 centimeter. Den fås også med grå, sort eller grøn front.

Detaljer:

 • Mål: B105 x H70 x D35 cm.
 • Materialer: Massiv eg
 • Farver: Hvid, grå, sort eller grøn

Se pris på den hvide Butler skænk hos Coop

Skænk i hvidmalet mahogni med 7 skuffer

butler-hvid-skaenk-7-skuffer

Denne smukke skænk har et klassisk antikt look, som blandt andet passer perfekt ind i den sort-hvide indretning i større rum. Den har ingen skabe men derimod 7 skuffer, så det bliver endnu nemmere at organisere dine ejendele.

Den hvide skænk er lavet i mahogni, som efterfølgende er blevet malet hvidt. De 7 skuffer er fordelt over tre små skuffer og fire store skuffer, som alle er monteret med sorte greb.

Skænken har en bredde på 145 centimeter, en højde på 86 centimeter og en dybde på 50 centimeter, så den er velegnet til dig der har stort behov for opbevaringsplads.

Detaljer:

 • Mål: B145 x H86 x D50 cm.
 • Materialer: Mahogni
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide skænk med 7 skuffer hos Havemøbelland

Wega – hvid modulopbygget skænk

Wega-Hvid-SkaenkDenne hvide skænk er opbygget af moduler fra den eksklusive Wega-serie, og du kan således kombinere og sammensætte modulerne som du ønsker. Det giver en god fleksibilitet, og du kan på et senere tidspunkt dele elementerne op eller matche dem anderledes end oprindeligt.

I dette sæt får du en hvid skænk med 2 skabsmoduler og et kommodemodul, hvor der er indbygget 3 skuffer. Der er glaslåger i skabene, og skænken er lavet i finer med hvid folie. Dermed er det en billig løsning, som på grund af det simple design er nem at tilpasse til mange typer rum.

Detaljer:

 • Mål: B223,05 x H76,3 x D40 cm.
 • Materialer: Finer
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Wega skænk hos BOBO

Bronx – simpel hvid skænk i grebsfrit design

Bronx-Hvid-SkaenkDen hvide Bronx-skænk er ideel til new yorker-lejligheden, men også i den moderne og minimalistisk indrettede bolig. Skænken sætter et diskret aftryk på rummet, da den fremstår med grebsfri låger og skuffer. Designet er holdt så simpelt som muligt med træ i hvid højglans og stramme linjer.

Her får du en hvid skænk med 2 skabe og 3 skuffer, hvilket gør den velegnet til opbevaring af porcelæn, bestik og små nipsgenstande. Det hele kan gemmes væk bag de hvide skabslåger, og således kan du opbevare mange forskellige ting eller blot gemme dit rod væg bag en flot hvid skænk.

Detaljer:

 • Mål: B170 x H72 x D45 cm.
 • Materialer: Træ
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Bronx skænk hos BOBO

Chopin – hvid skænk i antikt design

Chopin-Hvid-SkaenkHer får du en hvid skænk i antikt design. Chopin-skænken er et smukt møbel, som leveres samlet og har et flot og detaljeret design. Detaljerigdommen er ikke til at tage fejl af, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved fødderne, langs kanterne og på fronten, hvor mønstre er skåret ind i træet.

Den hvide skænk har 3 skabslåger og 3 skuffer, hvoraf 2 skabe kan låses af med nøgle. Den passer perfekt ind i den romantiske eller klassiske indretning, og vil eksempelvis stå flot til den sort-hvide indretning. Skænken kommer med et antikt look, som får den til at ligne et brugt møbel.

På trods af at Chopin-skænken er hvidmalet, har den et robust udseende og passer derfor bedst ind i lidt større rum. Samme hvide skænk fås også med 6 skuffer og 2 skabe.

Detaljer:

 • Mål: B160 x H87 x D46 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Chopin skænk hos Unoliving

Temahome Niche – hvid skænk med ben i lyst træ

Niche-Hvid-SkaenkDen smukke hvide Niche skænk er designet med elementer i lyst trælook og hvide grebsfri låger. Skænken har masser af plads og kan placeres i flere rum, eksempelvis soveværelse, entréen, stuen eller spisestuen. Kun fantasien sætter grænser.

Skænken er designet af portugisiske TemaHome, der har fokus på at skabe stilrene møbler i minimalistisk design. Niche-skænken er noget nær indbegrebet heraf.

Den hvide skænk har 3 skabe med en enkelt hylde i hver, samt en lille åben plads med 3 små rum. Benene har også et lyst trælook, og skænken matcher fint den moderne og minimalistiske indretning. På fronten af skænken ses grå streger, som går på tværs af hinanden og former forskellige diagonaler.

Niche-skænken er en del af en møbelserie, som omfatter skænke i forskellige størrelser og lyst design.

Detaljer:

 • Mål: B179 x H77 x D45 cm.
 • Materialer: Honeycomb panel
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Niche skænk hos Unoliving

Moss – hvid skænk med glaslåger og skuffer

Moss-Hvid-SkaenkHer får du en flot hvid skænk i et klassisk look med glaslåger og 3 skuffer. Det er en køn skænk med plads til alt fra små nipsting til glas og fint porcelæn, så du altid har det ved hånden når der skal serveres for gæster.

Den hvide Moss skænk har et elegant og klassisk look, som tenderer til det antikke. Det todelte skab har skydelåger med metalgreb, som er fræset ind i siderne. Begge låger er monteret med glas, så dit flotteste porcelæn står synligt fremme.

På trods af at der på den hvide skænk ser ud til at være 5 små skuffer, så er der faktisk kun 3 styk. De yderste skuffer hænger nemlig sammen og udgør en dobbeltskuffe, mens den midterste skuffe er mindre.

Den hvide skænk passer perfekt ind i den romantiske eller sort-hvide indretning, og så tilhører den en serie af møbler i forskellige former og farver. Du kan se dem alle hos forhandleren, som vi henviser til herunder.

Detaljer:

 • Mål: B145 x H90 x D40 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Moss skænk hos Unoliving

Gabrielle – hvid skænk i grebsfrit design

Gabriele-Hvid-SkaenkHer får du en smuk og stilren hvid skænk i minimalistisk nordisk design. Den er lavet i hvidmalet egetræ med en topplade af natureg, hvilket får skænken til at fremstå i et naturligt og rustikt look.

Den hvide Gabrielle skænk har grebsfrie låger og skuffer. Det giver en flot hvid front, som fremstår stilren med stramme linjer. Der er i alt 2 låger med en enkelt hylde i hvert skab, samt 3 rummelige skuffer. Der kan således opbevares alle de ting du måtte ønske, og på toppladen kan der placeres blomster i vase eller andre pyntegenstande.

I den hvide skænk er der desuden soft-close, så du ikke skal bekymre dig om at komme til at smække dem i. Skub dem blot ind og de lukker i af sig selv.

Detaljer:

 • Mål: B122 x H85 x D40 cm.
 • Materialer: Massiv eg
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Gabrille skænk hos Unoliving

Delta – billig hvid skænk med 2 skabe og 3 skuffer

Delta-Hvid-SkaenkHer får du en billig hvid skænk, som fremstår i et flot og moderne design. Den passer perfekt ind i den nordisk inspirerede bolig, og der er elementer i massiv eg og komposittræ. Denne kombination giver et flot og moderne udtryk, hvor det hvide står i blød kontrast til de varme trænuancer.

Delta-skænken har 2 rummelige skabe med en flytbar hylde i hver, samt 3 skuffer der kører på metalskinner. Benene er let skråtstillede og lavet i massiv eg, og der er ingen udstikkende greb på hverken låger eller skuffer.

Udover den hvide Delta-skænk findes der flere andre møbler i samme serie og tilsvarende design. Du kan således kombinere med flere møbler fra serien, hvis du ønsker en flot samhørighed i din bolig.

Detaljer:

 • Mål: B147,1 x H81,7 x D39,05 cm.
 • Materialer: Massiv eg og komposittræ
 • Farver: Hvid og eg

Se pris på den hvide Delta skænk hos Unoliving

Julianna – hvid skænk med 5 skuffer og 2 hylder

Julianna-Hvid-SkaenkDen smukke klassiske Julianna-skænk er hvid med 2 hylder og 5 små skuffer. Den egner sig perfekt til entréen, stuen eller badeværelset, hvor der eksempelvis kan tilkøbes små kasser til opbevaring af nipsting på hylderne.

Her får du en hvid skænk i et klassisk elegant design, som passer perfekt ind i den romantiske indretning. Den er lavet i MDF og måler 156 centimeter i bredden, så der er god plads til opbevaring. Da skænken har åbne hylder under skufferne, er den bedst egnet til opbevaring af blandt andet bøger eller nipsting, som kan lægges i kasser. De 5 små skuffer kan dog bruges til alt fra bestik til servietringe og fyrfadslys.

Den hvide Julianna skænk fås også med skabe, hvis dette måtte ønskes. Du kan se alle modeller i serien hos forhandleren, som der henvises til herunder.

Detaljer:

 • Mål: B156 x H87 x D38 cm.
 • Materialer: MDF
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Julianna skænk hos Unoliving

Zuiver High On Wood – hvid skænk i grebsfrit design

High-On-Wood-Hvid-SkaenkDen hvide High On Wood skænk har et smukt minimalistisk design, som er blevet til i en kombination af træstel med elementer i hvid højglans. Skænken fremstår således eksklusiv og rustik, og til den nordisk inspirerede stue er den perfekt.

High On Wood skænken er lavet af hollandske Zuiver, som har eksisteret siden 1998. Siden da har de stået for moderne design og gode materialer, som i denne hvide skænk går op i en højere enhed.

Den hvide skænk har en front uden greb, og du åbner således skabe og skuffer ved at trykke blidt på dem. I hvert skab er der monteret en enkelt hylde, som kan af- og påmonteres efter behov. Der er således også gode muligheder for at gemme ting væk, som du ikke ønsker at have stående fremme.

Ud over skabene er der også 2 skuffer, som er placeret i midten. Den hvide skænk passer perfekt ind i stuen, i soveværelset eller i andre rum, hvor der ønskes en stilren og minimalistisk indretning.

I samme serie findes også en række mindre skænke, som kan ses hos forhandleren der henvises til herunder.

Detaljer:

 • Mål: B160 x H71,5 x D40 cm.
 • Materialer: MDF og træ
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide High On Wood skænk hos Unoliving

Temahome Edge – hvid skænk med topplade i valnød look

Edge-Hvid-SkaenkEdge er en hvid skænk med et minimalistisk japansk-inspireret design. Den har helt rene linjer og et stramt design, som fremstår uden synlige greb eller andre detaljer. Skænken er således perfekt til brug i den moderne indrettede stue, spisestue eller soveværelse, hvor der sættes pris på lækre møbler med et minimalt aftryk på atmosfæren i rummet.

Den hvide Edge-skænk er lavet af portugisiske TemaHome, og den har en flot hvid front med en topplade i valnødde-look. Bag hver skabslåge er en hylde, og pladsen kan således udnyttes optimalt. Der kan opbevares alt fra porcelæn til glas og nipsting, og det er således kun din fantasi der sætter grænser.

Skænken har en bredde på hele 200 centimeter, og der er derfor god plads i alle skabene.

Detaljer:

 • Mål: B200 x H76 x D42 cm.
 • Materialer: Honeycomb panel
 • Farver: Hvid

Se pris på den hvide Edge skænk hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar