En god havetrampolin er et fantastisk legeredskab. Her kan ungerne hoppe løs i timevis, og så er det sundt og godt for motorikken.

Vi har besøgt en række butikker og fundet frem til de bedste udendørs trampoliner i forskellige prisklasser. 2 af dem er testvindere og en skal graves ned i jorden – læs mere herunder:

Berg Favorit – testvindende havetrampolin til større børn

berg-favorit-havetrampolin
Berg Favorit fås lige nu fra kun 3.799,00 kroner med gratis fragt – klik og se alle modellerne.

Havetrampolinerne fra Berg er populære som aldrig før. Det skyldes ikke mindst at det er blevet meget udbredt at have en trampolin i haven, men også det faktum at Berg Toys gør meget ud af sikkerhed og funktionalitet i deres trampoliner. Således bliver Berg Favorit bedst i test hos Bäst-i-Test og anbefales desuden af Vores Børn.

Om Berg Favorit

Berg Favorit er en rigtig god havetrampolin til en fornuftig pris. Den fås i størrelser fra 3,3 til 4,3 meter i diameter. Der medfølger både stige og sikkerhedsnet, så dine børn kan hoppe nemt og sikkert.

Fast opspring og god beskyttelse

Opspringet på Berg Favorit er fast og passer bedst til hoppere på mellem 30 og 100 kg. Det giver mulighed for hurtigt og sjovt hopperi, uden at man kommer op i farlige højder. En blød kantbelægning beskytter hele vejen rundt børnene fra at komme i kontakt med fjedre og ramme. Den har en bredde på 38 centimeter og et lag af beskyttelse på 10 mm over fjedrene og 20 mm over rammen. Rammen er fuldt galvaniseret indvendigt og udvendigt, og du får 5 års garanti på denne.

Egenskaber:

 • Størrelser: 330, 380 eller 430 cm.
 • Ramme og ben: 38,1 mm stålrør i 1,5 mm tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 38 cm og tykkelse 1-2 cm
 • Fjedre: Goldspring Solo (velegnet til 30 kg. og opefter)

Berg Favorit fås lige nu fra kun 3.799,00 kroner hos Coolshop, som giver prisgaranti og gratis fragt.

Berg Champion – testvindende havetrampolin med høj sikkerhed

berg-champion-havetrampolin
Berg Champion fås lige nu fra kun 5.799,00 kroner med gratis fragt – klik her og læs mere.

Berg Champion-serien består af luksuriøse havetrampoliner i ekstra høj kvalitet. De er lige nu aktuelle i en helt ny 2015-serie, hvor rammen er sortlakeret og udstyret med TwinSpring fjedre for et ekstra dynamisk hop med god jævn spændstighed. Berg Champion bliver bedst i test hos både Testfakta og SVT REA, der vurderer at havetrampolinen er suveræn og sikkerheden i top.

Om Berg Champion

Berg Champion er en luksuriøs havetrampolin med ekstra høj sikkerhed. Det ses i form af en 30 mm tyk kantbeskyttelse i slidstærkt vinyl, som dækker både fjedre og ramme. Grundet den gode tykkelse og en bredde på hele 38 centimeter er der ingen fare for at børn og hoppegladet voksne kommer galt afsted. Det 1,8 meter høje sikkerhedsnet gør også sit til at øge sikkerheden. Både stige og sikkerhedsnet medfølger.

Jævnt og behageligt opspring til både små og store børn

Til forskel fra Favorit-havetrampolinen er Berg Champion monteret med guldfarvede TwinSpring fjedre, som giver et mere jævnt opspring. Du kan dermed hoppe væsentligt højere, og selv små børn vil have står glæde af denne havetrampolin, som også er en af de mest sikre på markedet. Også på Champion-havetrampolinen er rammen både robust og særdeles modstandsdygtig overfor rust, da den både er galvaniseret indvendigt og udvendigt.

Egenskaber:

 • Størrelser: 330, 380 eller 430 cm.
 • Ramme og ben: 42 mm stålrør i 2 mm tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 38 cm og tykkelse 3 cm
 • Fjedre: Twinspring Gold (velegnet til 20 kg. og opefter)

Berg Champion fås lige nu fra kun 5.799,00 hos Coolshop, som giver prisgaranti og gratis fragt.

Berg InGround Favorit – diskret og sikker havetrampolin

berg-inground-favorit-havetrampolin
Berg InGround Favorit fås lige nu fra kun 2.799,00 kroner med gratis fragt – klik her og læs mere.

InGround havetrampolinerne fra Berg er særdeles populære. De fylder ikke meget i haven og rager ikke op i terrænet, da de skal graves ned i jorden. InGround Favorit er desuden billigere end almindelige havetrampoliner, da rammen selvsagt er mindre.

Om Berg InGround Favorit

Berg InGround Favorit er en suveræn havetrampolin til nedgravning. Den har samme beskyttelse og hoppedug som den almindelige Berg Favorit, men skal altså graves ned i stedet. Da den graves ned i haven, er et eventuelt fald fra trampolinen ikke lige så voldsomt – man falder nemlig ikke lige så langt. Det betyder i de fleste tilfælde at et sikkerhedsnet overflødiggøres, ligesom en stige heller ikke er nødvendig. Sikkerhedsnettet kan dog tilkøbes, hvis det ønskes. Om rammen er der monteret et sikkerhedsnet, som sidder helt tæt ved jorden. Det forhindrer blandt andet dyr og legetøj i at ryge ned under havetrampolinen.

Overfladematerialer er UV-behandlede og stålrammen galvaniseret både indvendigt og udvendigt, så havetrampolinerne fra Berg er et godt og holdbart valg.

Egenskaber:

 • Størrelser: 330, 380 eller 430 cm.
 • Ramme og ben: 42 mm stålrør i 2 mm tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 36 cm og tykkelse 2 cm
 • Fjedre: Goldspring Solo (velegnet til 30 kg. og opefter)

Berg InGround Favorit fås lige nu fra kun 2.799,00 kroner hos Coolshop, som giver prisgaranti og gratis fragt.

MCU-Sport Pro-line – robust havetrampolin med god beskyttelse

MCU-Sport-Pro-Line-Havetrampolin
MCU-Sport Pro-line havetrampolin fås lige nu fra kun 2.799,00 kroner med gratis fragt – klik her og læs mere.

MCU-Sport Pro-line forhandles i Danmark af MCU Danmark A/S, som har et bredt sortiment af børnelegetøj, elektronik og fritidsartikler. Havetrampolinen har et godt robust design og fås i 3 forskellige størrelser.

Om MCU-Sport Pro-line havetrampolinen

Denne havetrampolin minder meget om Berg Favorit, da den også har en kraftig stålramme og god kantbeskyttelse. Stålrammen er således lavet af 42 mm tykke rør med en tykkelse på 2 mm, og så er de dobbeltgalvaniseret for bedre holdbarhed. Hoppedugen er UV-resistent, lavet i USA og monteret på mellem 60 og 96 galvaniserede stålfjedre, hvilket giver godt fast opspring. Havetrampolinen tåler en belastning på helt op til 150 kg., hvilket betyder at et par små børn godt kan hoppe samtidig.

Sikker trampolin med høj belastningsevne

Pro-line havetrampolinen giver god beskyttelse i form af en 25 mm tyk kantbeskyttelse, der dækker både ramme og fjedre. Den er nemlig 36 centimeter bred, hvilket betyder at små børnefødder forhindres i at ryge ned gennem fjedrene. Kombinationen af den kraftige hoppedug og de robuste fjedre gør det muligt for både børn og voksne at more sig på denne havetrampolin.

Egenskaber:

 • Størrelser: 305, 370 eller 430 cm.
 • Ramme og ben: 42 mm stålrør i 2 mm tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 36 cm og tykkelse 2,5 cm
 • Fjedre: 60-96 stk. stål

MCU-Sport Pro-line havetrampolinen fås lige nu fra kun 2.799,00 kroner hos Wupti, som tilbyder gratis fragt.

MCU-Sport Classic Plus – billig havetrampolin til de rutinerede

MCU-Sport-Classic-Plus-Havetrampolin
MCU-Sport Classic Plus fås lige nu fra kun 2.684,00 kroner med gratis fragt – klik her og læs mere.

Classic Plus er et billigt alternativ til Pro-line. Den er et godt valg til de rutinerede hoppere, som gerne vil have en stor havetrampolin til en fornuftig pris. MCU-Sport Classic Plus fås også i 3 størrelser, hvor den største med diameter på 4,3 meter koster under 3.000 kroner med sikkerhedsnet.

Om MCU-Sport Classic Plus

Den billige Classic Plus havetrampolin har et robust design med galvaniseret stålstel og fjedre. Dette er med til at sikre en god holdbarhed, da galvaniseringen modvirker tæring. Hoppedugen er desuden UV-resistent, lavet i USA og monteret på mellem 60 og 88 stålfjedre, hvilket giver et mere fast opspring med lidt mindre dynamik end på den dyrere Pro-line model. Classic Plus havetrampolinen tåler en belastning på op til 100 kg, og det anbefales at børnene skiftes til at hoppe.

God trampolin til rutinerede brugere

Denne havetrampolin er et godt køb til børnene, som allerede har erfaring med at hoppe på trampolin og som forstår vigtigheden af god sikkerhed under leg. Havetrampolinen har et fast opspring, hvilket betyder at større børn og voksne har mest glæde af den.

Egenskaber:

 • Størrelset: 305, 370 eller 430 cm.
 • Ramme og ben: 38 mm stålrør i 1,4 mm tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Tykkelse 18-19 mm
 • Fjedre: 60-88 stk galvaniseret stål

MCU-Sport Classic Plus havetrampolinen fås lige nu fra kun 2.684,00 kroner hos Wupti, som tilbyder gratis fragt.

Salta Combo – sikker havetrampolin i fornuftig størrelse

Salta-Havetrampolin
Salta Combo fås lige nu til kun 2.499,00 kroner – klik her og læs mere.

Salta Combo er med en diameter på 244 centimeter et godt køb til den lille have, hvor ungerne kan skiftes til at hoppe. Den har en god belastningsevne og robust konstruktion, som gør oplevelsen god og sikker for selv små børn.

Om Salta Combo

Den robuste og sikre Salta Combo havetrampolin har en stålramme på 38,1 mm og godstykkelse på 1,5 mm. Rammen er selvfølgelig galvaniseret for bedre holdbarhed, og der medfølger et godt sikkerhedsnet med lynlåsindgang.

PVC-hoppedugen er monteret med 48 fjedre med en længde på 16,5 centimeter, hvilket giver et godt opspring. Kantbeskyttelsen har en tykkelse på 25 mm og en bredde på 29 centimeter, hvilket betyder at den rækker godt ind over fjedrene. Således er risikoen for uheld minimal.

Egenskaber:

 • Størrelse: 244 cm.
 • Ramme og ben: 38,1 mm stålrør i 1,5 mm tykkelse
 • Kantbeskyttelse: Bredde 29 cm og tykkelse 25 mm
 • Fjedre: 48 stk.

Salta Combo havetrampolinen fås lige nu til kun 2.499,00 kroner hos Moreland, som har et stort udvalg af trampoliner.

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer, med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre med stor glæde og interesse.

Skriv en kommentar