Nettet bugner med tilbud på flotte haveborde i mange forskellige former og farver, og der er hundredvis at vælge imellem. Der er således gode muligheder for at finde et unikt havebord som passer til din personlige stil, uanset om du er til luksuriøse haveborde i beton eller vedligeholdelsesfri haveborde i aluminium og nonwood.

Vi har besøgt en række af de mest populære netbutikker og fundet de 10 haveborde, vi bedst kan lide. Se dem alle herunder:

Køln – foldbart havebord i teak

Koeln-Teak-HavebordDette smukke havebord er perfekt til dig der har en kompakt have, og som ønsker at udnytte pladsen optimalt. Bordet kan nemlig klappes sammen når det ikke bruges, og dermed kan det nemt gemmes væk i et depotrum eller lignende. Dette er også praktisk hvis du bare gerne vil opbevare dine havemøbler trygt og godt i løbet af vinteren, som ellers kan være hård ved overfladerne på dit havebord.

Køln havebordet er fremstillet af massiv teak, som har sin oprindelse fra plantager i Indonesien. Teaktræ er kendt for at være en af de mest robuste træsorter i verden, og det mærkes blandt andet på træets vægt, som er højere grundet en høj massefylde. Træets fibre er nemlig meget fine, og dermed er træet tættere end eksempelvis fyr. Det betyder med andre ord at teak holder længere, og ikke kan rådne på samme måde som andre træsorter. Med tiden vil det dog få en gråbrun patina, som dog kan undgås ved at du et par gange om året sliber overfladen og giver den en gang olie.

Køln havebordet måler 135 centimeter i længden, og er således perfekt til 6-8 personer. Det fås til en rigtig god pris hos forhandleren, som du finder herunder:

Detaljer:

 • Mål: L135 x B85 x H75 cm.
 • Materialer: Massiv teak
 • Farver: Teak

Se pris på Køln havebordet hos Havemøbelland

Barcelona – havebord i fiberbeton og stel i mørkt træ

Barcelona-HavebordDette eksklusive havebord har en stor bordplade i fiberbeton og et stel i mørkbejdset træ. Det giver et rustikt udseende og en robust overflade, som tåler lidt af hvert.

Barcelona-havebordet er perfekt til dig med en rummelig terrasse, som kan bære et tungt og kraftigt møblement. Havebordet har god plads hele vejen rundt, og du vil uden problemer kunne få plads til op mod 10 personer rundt om bordet.

Fiberbeton har den gode egenskab at det kun kræver minimal pleje, og overfladen på havebordet er nem at holde ren. Du behøver nemlig kun at tørre med en opvredet klud, og så er du færdig.

Detaljer:

 • Mål: L200 x B100 cm.
 • Materialer: Fiberbeton og mørkt træ
 • Farver: Grå bordplade og mørkbejdset træ

Se pris på Barcelona havebordet hos Havemøbelland

Carie – lille havebord i sort nonwood

Carie-HavebordDette lille havebord er perfekt til altanen eller cafemiljøet. Det er kvadratisk og passer således ind i næsten eller små hjørner og kroge. Og så er det helt vedligeholdelsesfrit.

Carie havebordet består af et stel i sortlakeret aluminium og en bordplade med sorte nonwood lameller. Dermed skal du ikke sørge for anden vedligeholdelse end en opvredet klud i ny og næ, og således har du mere tid til at nyde livet og de varme sommeraftener.

Det lille sorte havebord har et areal på 70 x 70 centimeter, og således kan du vælge om du vil bruge det til 2 eller 4 stole. Der er nemlig god plads til op til 4 personer, hvis i skal sidde og nyde en let forfriskning i solens stråler.

Detaljer:

 • Mål: L70 x B70 x H73 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Sort

Se pris på Carie havebordet hos Havemøbelland

Liva – stort havebord med udtræk

Liva-HavebordLiva havebordet er perfekt til den store terrasse og til dig, der tit har gæster til middag. På et par sekunder kan havebordet trækkes ud og forlænges med en hel meter, så der er plads til op mod 6 personer på hver side, samt op mod 2 personer for hver bordende.

Det grå havebord har et skjult udtræk, og dermed er det fleksibelt og smart til den store terrasse hvor der ønskes en løsning der tilgodeser familiens behov for at tilpasse sig antallet af personer omkring bordet.

Havebordet er lavet med et stel i børstet aluminium og en grå nonwood bordplade, som er helt vedligeholdelsesfri. Du behøver derfor ikke sørge for andet end en let rengøring med en opvredet klud, når du synes det er ved at være tid.

Du kan med fordel kombinere havebordet med stole i hvid eller sort polyrattan, altefter hvad du foretrækker. Du kan selvfølgelig også kombinere med andre typer stole, alt efter hvilken stil du søger at ramme. Havebordet i sig selv er nemlig dejlig simpelt i udtrykket, og derfor kan du næsten selv bestemme stilen.

Detaljer:

 • Mål: L200/300 x B100 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Grå

Se pris på Liva havebordet hos Havemøbelland

Cane-line Copenhagen – hvidt havebord i aluminium

Caneline-Copenhagen-HavebordHvis du er til minimalistisk design og gerne vi skabe et lyst og venligt miljø i din have, så er Copenhagen-havebordet et rigtig godt køb. Det er lavet af Cane-line, som er en dansk designvirksomhed, der samler flere dygtige designere under én paraply.

Cane-line Copenhagen har et minimalistisk udtryk og er lavet i aluminium, som efterfølgende har fået en hvid pulverlakering. Det kan derfor ikke ruste, og så er det let at flytte rundt på. Den eneste vedligeholdelse er blot en simpel rengøring, som kan klares med en opvredet klud. Placer det eksempelvis på den lille terrasse, hvor der ønskes en let og lys indretning, så pladsen ikke føles trang.

Havebordet er en del af Copenhagen-serien, som består af en række haveborde og -stole i forskellige farver. Du kan se dem alle hos forhandleren, som vi henviser til under detaljerne herunder:

Detaljer:

 • Mål: L140 x B80 x H72 cm.
 • Materialer: Aluminium
 • Farver: Hvid

Se pris på Copenhagen havebordet hos Unoliving

Cinas Rosenborg – hvidt havebord i træ

Cinas-Rosenborg-HavebordCinas Rosenborg er et klassisk hvidt havebord i bedste Morten Korch-stil. Det passer perfekt ind i den elegante indretning, og er ideelt til dig der ønsker at skabe en ægte herregårdsstemning i din baghave.

Havebordet er lavet i massiv mahogni, som har fået en gang hvid maling. Det er således nemt at vedligeholde, men du skal påregne en gang frisk maling med jævne mellemrum. Sådan holder du nemlig Rosenborg havebordet flot i længere tid.

Cinas Rosenborg har en solid konstruktion, og der kan uden problemer placeres 2-3 personer på hver af langsiderne, samt en enkelt person ved hver bordende. Dermed er pladsen til familien sikret.

Der kan tilkøbes havestole i samme serie som havebordet, men du kan også kombinere med helt andre stole, alt efter hvilken stil du er til. Du kan også finde Rosenborg-havebordet i massiv teak, hvis du klikker videre til forhandleren på linket under detaljerne:

Detaljer:

 • Mål: L165 x B80 x H75 cm.
 • Materialer: Mahogni
 • Farver: Hvid

Se pris på Rosenborg havebordet hos Unoliving

Luca – havebord i fiberbeton og aluminium

Luca-HavebordDette rustikke havebord er perfekt til dig, der har god plads på terrassen og ønsker noget eksklusivt. Haveborde i beton er nemlig dyre og særdeles flotte at se på, og så kræver de ingen former for nævneværdig vedligeholdelse.

Luca havebordet er lavet med ben og stel i aluminium, og bordpladen er lavet i et træ-lignende look, så det fremstår naturligt med en mørk glød. Det måler desuden hele 2 meter i længden, hvilket betyder at du kan sætte op til 4 personer på hver side af havebordet samt en enkelt person ved hver bordende. Dermed er der plads til både børn og voksne omkring samme bord, også hvis du har forældre og svigerforældre på besøg.

Du kan med fordel kombinere det flotte Luca havebord med et par rustikke havestole i valgfri materialer, og der er mange muligheder for at skabe et unikt og personligt udtryk. Havebordet lægger op til at du bruger det som led i en moderne indretning, men du kan også med fordel bruge det hvis du ønsker en klassisk sort-hvid indretning på terrassen eller i spisestuen.

Detaljer:

 • Mål: L200 x B100 x H73 cm.
 • Materialer: Aluminium og fiberbeton
 • Farver: Mørkegrå

Se pris på Luca havebordet hos Unoliving

Cane-line Pure – havebord i beton

Cane-line-Pure-HavebordCane-line Pure er et simpelt havebord i et stramt nordisk design. Det passer perfekt til den moderne terrasse eller spisestue, hvor der ønskes en minimalistisk indretning med eksklusive møbler.

Havebordet har et stel og ben i rustfrit stål og en bordplade i let fiberbeton, som ligner og føles som almindelig rå beton. Kombinationen giver et råt udtryk, som er meget eftertragtet i den moderne nordiske indretning, og med det lette og minimalistiske design passer bordet ind hos dig der ønsker lette møbler i høj kvalitet.

Cane-line Pure kan med fordel kombineres med skalstole, og der er plads til 3-4 personer på hver side af havebordet, samt en enkelt person ved hver bordende. Dermed kan du klamme op til 10 personer ind omkring havebordet, og der er således god plads til hele familien på en varm sommeraften.

Detaljer:

 • Mål: L210 x B100 x H73 cm.
 • Materialer: Rustfrit stål og fiberbeton
 • Farver: Grå

Se pris på Pure havebordet hos Unoliving

Cinas Wifi – nonwood havebord med sorte ben

Cinas-Wifi-HavebordCinas Wifi er et flot havebord med sorte ben og lameller i nonwood teak. Dermed er bordet helt frit for vedligeholdelse, og bordpladen bibeholder sit varme look uden du behøver smøre det med olie med jævne mellemrum.

Havebordet har en flot moderne udformning, som er oval og holdt i slanke former. Således er benene slankere for enden i forhold til oppe omkring rammen, og selve bordpladen er også holdt i et slankt design. Dette er med til at få bordet til at virke lettere end det er, på trods af at der er plads til op mod 8 personer omkring havebordet.

Cinas Wifi kan med fordel kombineres med Wifi-havestole eller alternativer i polyrattan eller aluminium, alt efter hvad du foretrækker. Der er frit slag til at kombinere forskellige typer stole til dette havebord, og du kan se alle modellerne ved at klikke dig ind til forhandleren via linket under detaljerne:

Detaljer:

 • Mål: L183 x B93 x H73 cm.
 • Materialer: Aluminium og nonwood
 • Farver: Teak og sort

Se pris på Wifi havebordet hos Unoliving

Envy August – havebord i sort metal og grøn marmor

Envy-August-HavebordEnvy August er et smukt havebord i sort metal og med bordplade i grøn marmor. Det passer pefekt ind på den moderne terrasse, hvor ønsket er at indrette med robuste naturlige materialer, som ikke kræver vedligeholdelse.

Havebordet har således et sortlakeret metalstel og en flot marmorbordplade med naturlig struktur i overfladen, hvilket får havebordet til at fremstå autentisk og rustikt. Du kan også købe det med bordplade i sort marmor, hvis du foretrækker endnu mørkere nuancer.

Havebordet kan med fordel kombineres med stole i metal eller plast, alt efter hvad du foretrækker. Du kan frit eksperimentere med stilarterne og lave netop den kombination, som du bedst kan lide. Mulighederne er mange med et havebord af denne type.

Detaljer:

 • Mål: L140 x B80 x H74 cm.
 • Materialer: Metal og marmor
 • Farver: Grøn eller sort – se dem hos forhandleren

Se pris på Envy August havebordet hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer, med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hus og have. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

Skriv en kommentar