En hattehylde giver god opbevaringsplads i entreen til de ting du bruger mest. Hattehylden kan bruges til alt fra cykelhjelme til hatte, og vælger du en model med bøjlestang eller knager, kan du samtidig opbevare det overtøj som du bruger mest, så det altid er lige ved hånden.

Vi har i denne artikel samlet 14 flotte og funktionelle hattehylder:

Niva – lille hattehylde med bøjlestang og knage

niva-hattehylde

Set til: 795,00 hos Entremøbel

Hvis du er ude efter en lille hattehylde med et let udtryk, så er Niva det rette valg. Hattehylden har både en lille bøjlestang og enkelt knage, så du både kan hænge stort og småt op.

Niva hattehylden er lavet i massivt træ med en enkelt plade på toppen, som er slebet i kanterne.  Herunder er selve beslaget og bøjlestangen monteret, og forneden en enkelt knage til ophænging af halstørklæde, håndtage eller blot en ekstra jakke.

Hattehylden er lavet af birk eller eg, og den fås med forskellige overfladebehandlinger og lakeringer i sort, hvid eller natur.

 • Mål: H50 x B49 x D26 cm.
 • Materialer: Eg eller birk

Se flere billeder af hattehylden hos Entremøbel

Meja – stor dobbelt hattehylde med 3 kroge

meja-dobbelt-hattehylde-knager

Set til: 1.526,00 hos Entremøbel

Den store Meja hattehylde er perfekt til den rummelige entré. Her er der god plads til opbevaring af vanter og halstørklæder i pæne opbevaringskasser, samt alt det andet nødvendige udstyr som nemt skal kunne fås fat i.

Hattehylden har 3 dobbeltkroge til ophængning af overtøj, samt dobbelt hylde ovenover. Den er lavet af enten massiv eg eller birk, og du kan vælge mellem forskellige typer af overfladebehandlinger og lakeringer. Hattehylden fås blandt andet med sort bejdse, hvid lakering, olieret eg eller lakeret eg.

Meja hattehylden har en længde på hele 90 centimeter, så der er god plads.

 • Mål: H38 x B90 x D31,5 cm.
 • Materialer: Eg eller birk

Se flere billeder af hattehylden hos Entremøbel

Malva – hattehylde i massivt træ med bøjlestang

malva-hattehylde

Set til: 1.195,00 hos Entremøbel

Malva hattehylden er en elegant hylde i massiv eg eller birk fra europæiske skovbrug. Designet er enkelt og stilrent, med rå elementer i form af metalbeslaget og de firkantede former.

Denne hattehylde er en mellemstor model, som hænger fint i både små og mellemstore entréer. Den har bøjlestang under hylden og måler 70 centimeter i bredden, hvilket er rigtig fint. Den fås med flere forskellige overfladebehandlinger og lakeringer, eksempelvis sort bejdse, hvid lakering og olieret eg.

 • Mål: H25 x B70 x D33 cm.
 • Materialer: Eg eller birk

Se flere billeder af hattehylden hos Entremøbel

Vægterdesign – dansk hattehylde af genbrugstræ

vaegterdesign-hattehylde

Set til: 6.394,95 hos Little Things

Denne eksklusive hattehylde fremstilles i Danmark af Tømrermester Søren Vægter, som har sit værksted i Hørning. Har bliver hattehylden sat sammen af forskellige elementer fra byggeindustrien, hvor det mest markante materiale er de genbrugte trætraller som ses i stilladser på byggepladserne. Gavlene er desuden lavet i sort metal, og bøjlestangen er lavet af et klassisk stålrør, der normalt bruges i VVS-installationer. Bagest i hattehyldens konstruktion er desuden 6 franske skruer, der fungerer som knager.

Hattehylden fra Vægterdesign har et flot og rustikt udtryk, hvilket tilskrives de unikke genbrugsmaterialer. Det er en flot hattehylde, som vil skille sig ud fra de fabriksfremstillede modeller.

 

 • Mål: H18,5 x B118 x D32,5 cm.
 • Materialer: Genbrugstræ og metal

Se flere billeder af hattehylden hos Little Things

Hattehylde med bøjlestang – Trip Trap Cutter Minigarderobe

Trip-Trap-Cutter-Minigarderobe
Hattehylde med bøjlestang: Trip Trap Cutter Minigarderobe er ideel i entreen, og har plads til 3-4 bøjler.

Set til: 1.795,00 hos Livingshop

Trip Trap Cutter Minigarderobe er en lille stilren hattehylde med bøjlestang. Den fås i tre varianter:

 • Teak
 • Eg
 • Sortbejdset Eg

Hattehylden er i sædvanligt stilrent design og naturlige materialer, hvilket er Trip Traps varemærke. Der er desuden monteret en smart bøjlestang i stål, hvor der kan hænges 3-4 bøjler, som eksempelvis kan benyttes når der er gæster.

Den lille hattehylde med bøjlestang fra Trip Trap er ideel i den lille entre, men også i bryggerset eller i andre rum, hvor der ikke lige er plads til en stor garderobe med dertilhørende stor hattehylde.

 • Mål: H18,6 x B30,8 x D30,2 cm.
 • Materialer: Teak eller eg

Se flere billeder af hattehylden hos Livingshop

Hattehylde med knager – Trip Trap Cutter Garderobe

Hattehylde-Med-Knager-Trip-Trap-Cutter-Garderobe
Hattehylde med knager: Trip Trap Cutter Garderobe er enkel og stilren i udtrykket – og der kan vælges mellem Teak og Eg.

Set til: 3.995,00 hos Livingshop

Trip Trap Cutter Garderobe er en hattehylde med både knager og plads til masser af bøjler. Den fås ligeledes i flere varianter:

 • Teak
 • Eg
 • Sortbejdset Eg

Hattehylden har i alt 5 knager, og så kan der ophænges bøjler mellem hver rille, hvis dette måtte ønskes. Den 120 cm lange hattehylde giver fint plads til opbevaring af såvel cykelhjelme som hatte og andet tilbehør, som måtte være nødvendigt på årstiden. Denne hattehylde er velegnet i den rummelige entre, men kan derudover sagtens benyttes i forbindelse med garderoben på soveværelset, på badeværelset eller sågar udendørs, da Cutter-serien oprindeligt var tiltænkt udendørs brug.

 • Mål: H12,5 x B120 x D34 cm.
 • Materialer: Teak eller eg

Se flere billeder af hattehylden hos Livingshop

Mavis Luton – hvid hattehylde med bøjlestang i metal

Luton-Hattehylde
Mavis Luton: Den stilrene og elegante hattehylde er fremstillet i massiv hvidlakeret træ.

Set til: 1.995,00 hos Entremøbel

Svenske Mavis har næsten 100 års erfaring i møbelproduktion. De startede oprindeligt med at producere senge, men har løbende udvidet sortimentet med flere møbler, heriblandt denne Luton hattehylde.

Hattehylden fra Mavis måler 76 cm i bredden, og har en dybde på 30 cm. Der kan derfor sagtens opbevares både hatte og kurve på øverste, ligesom der er monteret bøjlestang og knager til ophængning af jakker og andet overtøj. Mavis Luton er fremstillet i massivt træ, som efterfølgende er hvidlakeret. Stilen er elegant og tidløs, og passer godt ind i ethvert hjem.

 • Mål: H34 x B76 x D30 cm.
 • Materialer: Træ

Se flere billeder af hattehylden hos Entremøbel

HH-6 Milano – hattehylde i træ og aluminium

HH-7-Milano-Eg-hattehylde
Milano hattehylden er fremstillet i massivt egetræ og aluminium. Den fås i flere farver, materialer og størrelser. Klik på billedet og se dem alle.

Set til: 1.099,00 hos Unoliving

Denne hattehylde passer perfekt ind i den stilrene og minimalistisk indrettede entre. Modellen på billedet er fremstillet i olieret eg, men fås også med hvid eller sort lakering eller valnødtræ. Den fås desuden i forskellige størrelser.

Du kan således vælge mellem følgende varianter:

 • Olieret eg
 • Hvid lakering
 • Sort lakering
 • Valnød

Milano hattehylden har en simpel bøjlestang i aluminium, og i toppen er der monteret tre aluskinner, hvorpå der blandt andet kan opbevares cykelhjelme, kasser eller hvad du ellers har behov for at opbevare i din entre.

 • Mål: H35 x B68 x D35 cm.
 • Materialer: Eg og aluminium

Se flere billeder af hattehylden hos Unoliving

Belina – hvid hattehylde i firkantet design

Belina-Hvid-HattehyldeSet til: 779,00 hos Unoliving

Belina hattehylden er både billig, hvid og firkantet, og så er den meget funktionel.

Den er fremstillet i birketræ, som efterfølgende er malet hvidt, og så er der påmonteret en bøjlestang og syg knager i rustfrit stål.

Øverst er der en hylde på en meter, hvorpå du eksempelvis kan opbevare cykelhjelme og kasser med vanter og andet vigtigt tilbehør.

Hattehylden er desuden en del af Belina-serien, som blandt andet omfatter stumtjenere, spejle, taburetter, skoreoler og meget mere.

 • Mål: H17 x B100 x D30
 • Materialer: Birk

Se flere billeder af hattehylden hos Unoliving

Zeke – hattehylde i sortbejdset eg med bøjlestang og knager

Cover-Sort-HattehyldeSet til: 699,00 hos BOBO

Denne hattehylde er en del af en mindre opbevarings-serie, som også omfatter en bænk og opbevaringskasser i både sort og eg.

Den sortbejdsede Cover hattehylde er fremstillet af massiv egetræ med en bøjlestang og syv knager i rustfrit stål. Den er moderne og minimalistisk i udseendet, og størrelsen passer ind i de fleste entreer.

 • Mål: H22 x B105 x D40 cm.
 • Materialer: Eg

Se flere billeder af hattehylden hos BOBO

Paris – hvid hattehylde med 2 bøjlestænger

Paris-Hvid-HattehyldeSet til: 719,00 hos Unoliving

Denne smukke hattehylde er også en del af en større møbelserie, der blandt andet omfatter kommoder, sengerammer, garderobeskabe, reolsystemer og meget mere.

Hattehylden er ideel til dig der går op i mode og godt kan lide den mere elegante og klassiske stilart, uden at det nødvendigvis skal være tungt. Paris hattehylden er fremstillet i hvidlakeret komposittræ, og der er monteret to små bøjlestænger og fem knager.

 • Mål: H40 x B102,6 x D34,30 cm.
 • Materialer: Komposittræ

Se flere billeder af hattehylden hos Unoliving

Eddie – lille hvid hattehylde med sort bøjlestang og knager

Eddie-Hattehylde
Eddie hattehylden er en lille og kompakt model med bøjlestang og knager.

Set til: 619,00 hos Unoliving

Den lille Eddie hattehylde er lavet med tanke på pladsudnyttelse og smart design. Den er meget kompakt og måler således kun 36 centimeter i bredden og dybden, ligesom højden er på kun 60 centimeter. Det er med andre ord en smart og diskret hattehylde til den lille entré, hvor der stadig ønskes en moderne og hyggelig atmosfære.

Selve hattehylden er kvadratisk og måler 36 x 36 centimeter. Den akkompagneres af en lille sort bøjlestang og 2 knager, så der er plads til et par jakker og hvad der ellers hører sig til i entréen.

Hattehylden hører til Eddie-serien, og du kan se alle modellerne ved at følge linket herunder:

 • Mål: H60 x B36 x D36 cm.
 • Materialer: Eg

Se flere billeder af hattehylden hos Unoliving

Kite – hattehylde af hvidlakeret metal

Kite-Hattehylde
Kite hattehylden fra Maze passer perfekt ind i såvel ultramoderne som mere klassisk indretning.

Set til: 899,00 hos Dubuy

Denne hvidlakerede metal-hattehylde fra svenske Maze er enkel i sin stil og alligevel smuk med de runde kurver og mulighed for ophængning af 3-4 bøjler.

Kite hattehylden måler 45 cm i bredden og 25 cm i dybden, hvilket gør den velegnet til mindre rum, hvor pladsen kan være trang. Den flotte hvide farve betyder at den hænger diskret på væggen uden at genere overblikket, ligesom rummet fremstår lige så lyst som hvis der ikke hængte en hattehylde.

 • Mål: H12 x B45 x D25 cm.
 • Materialer: Metal

Se flere billeder af hattehylden hos Dubuy

Cane-line Copenhagen – hattehylde i hvid pulverlakeret aluminium

Copenhagen-Hattehylde
Copenhagen hattehylden kan bruges såvel ude som inde, og er lavet af aluminium.

Set til: 2.699,00 hos Unoliving

Hvis du higer efter at skabe et moderne miljø med et industrielt islæt, så er Copenhagen hattehylden det oplagte valg. Den er designet for danske Cane-line af Strand + Hvass, og den kan bruges såvel inde som ude.

Hattehylden fremstår i et råt og industrielt design, som dog er bøjet af med en hvid pulverlakering og bløde afrundede kanter. Selve hattehylden er en smal model med en dybde på 20,5 centimeter og en god bredde på 115 centimeter. Det er således en hattehylden der tager sig bedst ud i et lidt større rum.

Under hattehylden er monteret 7 knager og 3 bøjlestænger, som kan bruges til ophængning af jakker og andre beklædningsgenstande.

 • Mål: H31 x B115 x D20,5 cm.
 • Materialer: Metal

Se flere billeder af hattehylden hos Unoliving

Forfatter

Jeg er familiefar og husejer med stor interesse i at finde de bedste og mest inspirerende produkter til både hjemmet, haven og husholdningen. Med tiden har jeg fået et bredt kendskab til hvad der rør på sig, og det formidler jeg videre her på Bomagasinet.dk.

2 kommentarer

 1. Malva hattehylde i massiv eg med bøjlestang pris 1.195kr
  Hvem forhandler den.
  Med venlig hilsen Jette Juul

Skriv en kommentar